Új privát üzeneted érkezett!

Háááát még meggondolom.
Mondjuk Ti úgyis közel laktok az Expo-hoz, max beugrunk előtte :lol:
Aztán nehogy Nálunk maradjon :lol:

Kép
akire79

ááááá, amilyen hisztis és akaratos mostanában, tuti a másodperceket fogod számolni, hogy mikor telik le a 3 óra :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Akire! Én is kölcsönadom Somát szívesen. Cserfességből kiváló, kislányokat megszégyenítő csacsogókája van..... :shock: Én személy szerint estére már kivagyok tőle, idegenek szerint marha édes (mint a gumicukor :wink: ).... :D

Kép

Kép
somaanya

Mi - illetve a festő -fél órája fejezte be az új hálónk festését. Még kell bele padlószőnyeg, meg valami kis falmatricát szeretnénk cicomázásképp a falra és akkor költözhetünk. A mi mostani hálónk lesz ugyanis az Áron szobája. ha átköltöztünk lehet festeni a két gyerekszobát. Soma is kap szép új falat, nehogy már ő maradjon ki a jóból. A gyerekek szobáját viszont mi csináljuk sk..... :roll: A háló festését meg kifizeti a biztosító, mert szigetelés és ázás miatt kellett kifesteni. :D
Majd ha mindennel készen leszünk teszek fel képeket. egyszercsak.... :lol:

J.

Kép

Kép
somaanya

Nóra, Klári és Móni! Édesek a kis csöppségek. Az ikrek valóban nagyon oldalfurdalósak, hogy milyenek lesznek..... :D

Klári! Én az expo-t csak a tv-ben láttam, de a tömeget elnézve ennyi elég is volt belőle.....Belegondoltam, hogy ott talpalni órákat, nem mellékesen Somával a hónom alatt.....huhhhh....inkább megveszem picit drágábban a cuccokat, de nyugiban.

Ma lőttem bébiőrt is a teszveszen. Az Angelcare kell Öcsinek, de Somának még használjuk a bébiőr funkciót így ez az övé lesz. Messze a háló, nem hallom éjjel ha felkel és engem követel...Bár ma este a bébiőr ellenére is megfagyasztotta bennem a vért. Letettem aludni, hálózsákban. Az ágya 90 cm magas, létrával csúszdával. A létra-csúszda lyuk minden éjjelre betömésre kerül egy műanyag hintalóval, mert kezdetek kezdetén leesett egyszer a létránál és azóta bezárom. Szóval totális biztonságban ágyban tudom a gyereket és nyugodtan tv-zek, egyszer csak a folyósóról szól a gyerek, hogy "Anya, pisilni kell!" Azt hittem, rosszul hallok. De nem...ott állt a folyosón én meg kaptam egy enyhe szívrohamot. Állítólag az ágy korlátján mászott át és kapaszkodott le...mindezt hálózsákban.... :shock: íés állítólag nem esett le és nem ütötte be magát. hallani semmit sem hallottam a bébiőrben, úgyhogy nyilván nem huppant nagyot....Most így hogy feküdjek le nyugiban aludni????????????????? :roll:

J.

Kép

Kép
somaanya

Húúú, köszi a felajánlásokat, nem is tudom kit válasszak :lol:
Ha viszem Marcit és Somát is akkor már rögtön nagycsaládosnak számítok, nem?

Hékás!
Most néztem a pocakfotódat a blogban, nagyon szép kerek! És az a pettyes-pöttyös póló még mindig nagyon jó :lol:
(én elrontottam, hogy nem mindig ugyanabban fotóztam a pocakot)
Nem teszed egymás mellé a fotókat, mint ahogy én csináltam?

Mimég mindig takarítunk és pakolunk, csak most leültem egy picit, mert már fáj mindenem :cry:
Szerintem holnap meg sem fogok tudni mozdulni :shock:

Somaanya!
Hát téged sem írigyellek, jó sokáig ott volt a festő. Jó kis hétvégi program :shock:
Soma jobban van már? Jövő héten mentek akkor bölcsibe?

Kép
akire79

Fikuszka, Klári:Édik a képek a picikről. :P :P

Judee:Szorítok, hogy ne legyen semmi bajod.

Icu
Kép
Kép
icu03

Akire, látod, még válogathatsz is :lol: :lol: :lol: :lol: Ha együtt megy Soma és Marci, akkor vigyél füldugót is, mert Marci üvölt a kortársaitól :lol:

Képet csinálok majd, de egyenlőre nincs jó fotószerkesztő progim, amivel montázsokat tudnék csinálni. Keresni kellene egy online változatot, hogy ne kelljen letölteni :?

Ja igen, a tornára akartam még reagálni Neked. Sanyinak mindig pénteken derül ki, hogy a következő héten mikor kell 6-ig maradnia. Most azt hiszem, csak pénteken, úgyhogy már számolom a napokat a csütörtöki tornáig :wink: Arian, jössz Te is csütörtökön?

Somaanya, jó sokáig dolgozott a festő. :shock: De legalább készen lett, nem? Várjuk a képeket.

Én azt hiszem, nem várom meg a meccs végét, elvonulok aludni. Jó éjszakát!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Na jó, nem tartottam be a szavamat :oops: Akire kérésére felraktam a blogba a montázst a pocak-növekedésről :lol: :lol: :lol: :lol: Annyi, hogy kicsiben jelenik meg, de ha rákattintasz a képre, kinyílik nagyra

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szerintem tudok menni csütörtökön tornára! :D Ugye 18.30-tól van?

Kép
arian78

Kép
Kép
alma26

Hékás!
Tök jó lett a pocakfotó-sorozat. Pont ilyenre gondoltam :lol:
Akkor csütörtökön találkozunk :lol:

Mi most jöttünk meg az Expo-ról, aki nem volt, az nem veszített semmit.
A belépőt nem tudtuk levásárolni :cry:
A 4D UH sem sikerült, nem látszik semmi, nem kaptunk fotót, mert a baba befúrta magát a méhlepénybe. Mondjuk a pasi csak 2x próbálkozott, aztán azt mondta sajnálom és jöhet a következő. Kértem, hogy visszajöhessünk később, hátha látszik valami, de erre nem volt lehetőség :cry: Adtak 2000 Ft kedvezményt (így 3000 Ft volt) a nagy semmire.
Tehát sajna én nem tudok dícsekedni semmilyen fotóval.

Kép
akire79

Akire!
Ha jól értem 3000 Ft volta a 4D-s felvétel?

Kép
ágota 74

Nem, elvileg 5000 Ft volt a 10 perces babamozi, DVD-vel, 1 színes fotóval és ha kérted, akkor pendrive-ra is rátették az egészet.
Nekünk azért volt 3000 Ft, mert a baba nem mutatta meg magát (egyetlen egyszer lehetett látni a kezét), megkaptuk a DVD-t (amin semmi nem látszik) és nem kaptunk fotót és nem tették rá pendrive-ra (mivel nem volt mit) :cry:

Kép
akire79

Amúgy kb. 10000 Ft körül van a 4D, fotóval, DVD-vel.

Kép
akire79

Sajnálom Akire :( Azért nem lehet túl jó fej a pasi :(

Most léptek le anyóspajtiék, Attila elvitte haza őket, ha hazaér hívlak, Akire. Még egyszer köszi a vásárlást :) Újra belépőt venni már nem érte volna meg :roll:

Ja, az ajándék ügy: meséltem az AVON sztrorit. Nos, Attila mondta, hogy nem tudunk választani, így végül tök jó ajándékot kaptunk: egy kenyérpirítót (nemrég tönkre ment a régi) és egy nagy fotóalbumot, az elején két babatalp van, nagyon szép :) És kaptunk egy Pándi meggytortát :) Finom nagyon, bár elég tömény :)

Klári

Kép
claracroft

Arian, igen, 18.30, csütörtök. :lol:

Akire, nagyon sajnálom, hogy így jártatok. Bunkó volt a pasi, csak a pénzre hajtott :cry: Terveztek még menni 4D-re?

Clara, minden jó, ha jó a vége :lol: :lol: Fényképalbumunk nekünk is van, 6 hónapig raktuk bele a képeket, azóta semmi... Kíváncsi vagyok, Ti meddig gyűjtitek. Emlékszem, mi úgy csináltuk, hogy a tök jó képeket nem mutattuk meg senkinek, és az első karácsonyra minden nagyszülő és dédszülő kapott egy fotókönyvet ezekből a képekből. Jól elszórakoztam, amíg olyan lett a könyv, amilyet szerettem volna, de megérte.

Én is rá vagyok ma kattanva az édesre. Tegnap Sanyi elment vásárolni, kértem hozzon gesztenyepürét, de nem volt. Ma megint bepróbálkozott, máshol, de megint nem kapott. Úgyhogy ha felébred Marci, megyek gofrit sütni :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Szasztok csajok!

Akkor jó, hogy nem mentünk ki az expora. Csak pár apróságot vettünk volna. De marhára cselesek, hogy csak akkor vásárolhatod le a belépő árát, ha....

Móni: irtó édesek a picik. :D

Hékás: nálunk is gofri a mai menü. Vacilláltam, hogy talán palacsintát kéne, de maradt a gofri. Baracklekvárral, kakaós pudinggal és tejszínhabbal. Persze nem egyszerre mindent rá.
Nagyon helyes a pocakod.

Akire: ezért még 3 ezret is elkérni szemétség.

Már csak 5 napot dolgozok, és éljen az itthonlét!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok!

Néhány héttel ezelőtt volt itt Kecskeméten is egy börze. Itt is ugyanez volt a marketing-duma: levásárolható a belépő ára.
Természetesen le lehet vásárolni, de csak ha sok ezer ft fölött vásárolsz. Ezek szerint ez mindenhol így van. Elég szomorú!

Viszont nagy az öröm: apa kiürítette a babaszobát :):):) Kevésbé jó hír, hogy nem akarja kifestetni. Szerinte jó fehéren. Elég lesz a bordűr...

Timi
athena

Hát igen ez elég vicces volt.
Pl. mi "tanuló kutyust" szerettünk volna venni, 10990 Ft-ért adták és 1 belépőjegyet felhasználhattál ha megvásárolod (tehát 10000 Ft felett 1200 Ft kedvezmény).
Ma néztem a TESCO-ban és 9500 Ft ugyanaz a kutyus :shock: Az Auchan-ban pedig 7000 Ft-ért láttam múltkor.

Amit megspóroltam a termékeken amiket vettem, az elment kettőnk belépőjére, a ruhatárra és a parkolásra :cry:

Clara!
Köszönjük szépen a sütit, nagyon finom volt :lol: Már be is vágtuk csak így lájtosan, vacsi helyett. Igazán nem kellett volna semmit hoznotok :!:

4D:
Azt mondta a pasi, hogy jövő héten hívjam fel és ad időpontot a Péterffy-be, ott majd megismételjük (és abból is ad 2000 Ft kedvezményt). Persze garancia ott sincs :cry: Ha megint nem mutatja meg magát, akkor megint feleslegesen fizetek ki újabb 9000 Ft-ot. Nem tudom mit csináljak :oops:

Kép
akire79

Hát Akire nem egyszerű...
Én is otthagytam több mint 10 ezer forintot, és az az egyetlen kép sikeredett az egészből, amit feltettem ide. A dvd-n se látszik szinte semmi. Takarta a pici az arcát végig. Úgyhogy megfogadtam, hogy legközelebb már csak sima uh-ot kérek.

Kép
ágota 74

Pillesz, én lightosabban csináltam. Nutellával és tejszínhabbal. Így, egyszerre :lol: :lol: Hajrá 5 nap :wink:

Akire, kinek akartad venni a tanulókutyust? Csak mert Nimó még elég pici lesz hozzá. Marci karácsonyra kapta meg, akkor 6,5 hónapos volt, és még nem értékelte. Kb egy éves kora körül kezdett vele játszani.

4D. Én a helyedben nem ehhez a pasashoz mennék. Elég sokan voltunk már, és volt, ahol nem sajnálták az időt, megpróbálták beforgatni. Ha el akarsz menni, szerintem menj olyan helyre, ahol már jártunk, és jó véleménnyel voltunk róla. Én a Medicoverben voltam 4D-n (a Westendnél van), és elég sokáig mozgatta, hogy jó képek sikerüljenek. De valaki mesélte, hogy ő vissza is mehetett később, mert nem látszódott semmi...

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="hékás"]A írta:hékáskire, kinek akartad venni a tanulókutyust? Csak mert Nimó még elég pici lesz hozzá. Marci karácsonyra kapta meg, akkor 6,5 hónapos volt, és még nem értékelte. Kb egy éves kora körül kezdett vele játszani.

:-) Emma 1 évesen már nem játszott vele. Akkor szerette amikor pici volt és a pelenkázón mellette volt. Mindig a kezét nyomogatta.

Kép
Kép
alma26

Sziasztok Lányok :)

A 4D-s sajnos nekem sem sikerült a legjobban :( gyhogy én is a simát választom.... Mit szóltok a H1N1-es kismamához? Szerintem beoltatom magam mert az orvos barátunk is ezt ajánlotta.... Ő háziorvos és azt mondta már több kismamát is beoltott....

Kép
judeee

Akkor én fiam elég későn érő típus :lol: :lol: :lol: :lol:

Judeee, én továbbra is tartom magam, nem oltatom be magam. Kerülöm a tömegközlekedést, a piacot, a háziorvost. 32 hetes vagyok. Mire leghamarabb elkapom, és súlyos következményei lehetnek, már minimum a 33 hetet is betöltöm. Akkor meg már mindjárt itt a vége :wink:

Nincs valami új hír Bogaracskáról?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Lehet babát kölcsönkérni? Én szívesen kölcsönkérnék egyet, hogy babázhassak. Kislányt tudtok kölcsönözni?:) :wink:

Tökre elvagyok a cukor problémámmal, ma 24 órás vizeletgyűjtést kellett csinálnom, holnap abból kell bevinni egy üveggel. És terheléses vérvételre kell mennem (éhgyomorra vérvétel, majd reggelizni kell és utána egy órával vért vesznek).
Csütörtökön megint vissza a dokihoz, megbeszélni a leleteket. De most tök jó a cukrom. Nagyon szigorúan diétázom és napról-napra látom, hogy rendeződik a dolog, ma 5,0-5,8-ig mértem, már az egészségesek is megirigyelhetik:)
Vendég

4D:
Én is gondolkoztam azon, hogy ugyanoda menjünk, ahol a 18. héten voltunk. Akkor sem akarta megmutatni magát, aztán a szonográfus addig kínlódott, míg sikerült egy jó kép.
Holnap fel is hívom őket.
Meddig érdemes 4D-re menni? A 31. héten nem késő még?

Tanuló kutyus:
Két barátnőm gyermekének is van (majdnem 2 évesek) és még most is imádják. Az egyiknek a kislányát például csak úgy tudtuk fotózni, ha folyamatosan ment a pókos mondóka. És szinte az első naptól használták :lol:

Influenza:
Én nem szeretném beoltatni magamat. Még 3 hetet dolgozom, remélem mire kitör a járány, addigra nem kell nagyon kimozdulnom. A legnagyobb baj az, hogy az emberek féltik az állásukat és betegen is bemennek dolgozni. Pedig úgy lehetne a többséget megvédeni, ha nem mennének emberek közé a betegek. A másik baj, hogy már akkor fertőz, amikor még nincs is tünete.

Kép
akire79

Hajrá Twist nagyon ügyes vagy drukk a holnapra
a vizeletgyűjtés az egy jó móka :D

Ma én is édesszájú voltam gyenge húsleves mellé nem csináltam semmi más kaját csak túrós rétes volt de az sok

akkor még jó hogy nem mentünk az expora már a multkorin is igy jártunk, hogy nem sporoltunk rajta semmit hiába olcsóbb a járulékos ktsg-ek miatt

szerintem már alig várták hogy jelentkezzen egy beteg kismama akinél kimutathatják a H1n1-et már ha tényleg az van neki,és még jobban nyomják a kampányt de már szerintem mindenki elkapcsolja a tv-t ha ez a téma

Móni
KépKép
reunion

A 32. hétig szokták ajánlani a 4D-t, mert akkor még belefér, később már nem látszik teljesen. Szóval a 31 még jó :wink:

Pókos mondóka??? Ne is mondd... Már kívülről fújom. Most a Meseovi CD a sláger nálunk, de ha elcsendesedik a lakás, és megpróbálok aludni, akkor is mondókák meg a gyerekdalok visszhangzanak a fejemben...

Twist, nagyon ügyi vagy! Nem is olyan nehéz tartani, nem? :wink: Kislány sajna nincs, én most csak fiút tudok kölcsönözni. Holnapra nem, mert jön a nagymama, de keddtől mehet :lol:

Móni, nekem is pont ugyanez volt a benyomásom. Riogatják a kismamákat. Persze nem lennék a szegedi kismama helyében :? De most már a villamostól is eltiltott a párom, csak kocsival közlekedhetek szülésig :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok Lányok!!!
Jó régen nem voltam, de azért próbálok visszaolvasni.
Üdv az újaknak, a szenvedőknek meg jobbulást.

Kép

Kép
henya75

Olyan furi, lassan a végére ér a vonalzónk!!!
Kép [/img]

Kép

Kép
henya75

Sziasztok!

Eddig nem tettem fel, de nekem is van egy 4D uh képem.
Szerdán voltam ultrahangon, s akkor hirtelen átkapcsolt a szonográfus nő, és csinált két fotót az arcáról.
Mondtam neki gyorsan, hogy mi nem kértünk 4D-t :mrgreen: :wink:, nehogy többet kelljen fizetni, de azt mondta, tudja.
Úhhogy bár nem sikerült jól a kép, alig mutatta az arcát, azért elküldte emilben a fotót, s ingyér volt a dolog.

Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!
Szerintem nem rossz kép! Teljesen látszik az arca! Mintha picit csücsörítene, nem?

Timi
athena

Sziasztok lányok!
Segítsetek,akinek volt már aranyere mennyi napig fáj?Most már ez a negyedik napja hogy fáj. :( Fájdalom csillapítót lehet bevenni?Hemorid kúpot használt már valaki?Köszi!!!
gyöngyi-30

sziasztok.

Reunion szepek a 4D kepek.

Akire szerintem 10perc nagyon rovid ido hogy sikeruljon elkapni a pillanatot.Mi egy orat voltunk 4d es hatvan valahany kep keszult.
Mondjuk az en lanyom folyton ficerget igy nehez volt szepen beloni de azert sikerult.olyan helyre menjetek ahol sokaig nezik a babat,akkor talan ugy fordul hogy sikerul rola jo kepet csinalni.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Gyöngyi-30: Az aranyér az hosszan tud fájni. Nekem már
többször volt, terhesség nélkül is, meg avval is. A körömvirág
krém nagyon jó rá, de inkább a töményebb változatot válaszd,
pl. a Dr.Theiss félét. Aranyér elleni kúpot és kenőcsöt is lehet
használni. Nekem annak idején egy csúnya nevű "Suppositorium
Hemorrhoidale" kúpot írtak fel, az jó volt, de receptes, mert
ephedrint tartalmaz. Sok kitartást! Tudom mennyire kellemetlen!

Ildi

Kép
dil68

Jó reggelt!

Akire: szívesen vittem a sütit, még maradt nekünk is, egy egész tortát kaptunk :) És van pelus kukánk!!! :D :D :D

Henya: tényleg rég jártál nálunk, de örülök, hogy jelentkeztél :) Jó volna, ha ritkán is, de mindenki jelentkezne, hogy kösz, minden jó és szép. Én tudom, hogy nem mindig ül mindenki a net előtt, és valahogy irígykedem is emiatt, én függő vagyok :( Már a férjemet is a neten ismertem meg. De mi még úgyis találkozunk a kórházban, ehhez tartom magam :)

Nekünk szerencsénk volt, összesen 20 percet voltunk UH-n, de Levi úgy döntött, ő is megnéz magának minket :D

Klári

Kép
claracroft

Lányok!
Lenne egy elég intim kérdésem.
Tegnap pisilés után észrevettem, hogy a wc papíron valami fura dolog van. Olyan átlátszó nagyon sűrű, kocsonyás anyag. Utána fürdésnél megint egy kicsi ugyanilyen.
Ezenkívül semmi más nincs, ami eltérne az eddigiektől. Eszter megállás nélkül mozog, úgy érzem, hogy ő rendben van, de mivel ezelőtt soha nem volt ilyen, sem a pocakosság ideje alatt, sem előtte, bevallom be vagyok szarva, hogy mi lehet. Dokihoz meg legközelebb dec elején kell mennem.
Van valakinek valami ötlete vagy tapasztalata?

Timi
athena

athena ez jo kerdes nekem is volt ilyen.
olyan szemesbors nagysagu kocsonyas anyag,ragados.
en sem tudtam rajonni mi ez.megvallom eloszor rogton nyakdugora gondoltam de ez mar legalabb ket hete volt es minden maradt a regiben semmi valtozast nem tapasztalatam azota.

Kép
monyo83

Helló csajok!

Gyors leszek, mert sietek, de végre visszaolvastam kicsit... :?

Aranyér: nekem is most volt egy hónapja. Mastu nevű krém illetve kúp amit adtak a gyógyszertárban. Én csak a krémet használtam, az is gyorsan levitte, és nekem csak 3 napig fájt.

Nem tudom ki írta, hogy fogorvoshoz nem járhat, ezt nem is igazán értem... Én az első terhességem alatt is végig jártam fogorvoshoz. Nekem ilyenkor mindig rendesen kijön a fogínygyulladás, amitől persze a szuvas fogak is jobban és hamarabb megjelennek. Állítólag tipikus kismama betegség... És tényleg most is megjelent!
Szóval én jövő héten megyek negyedik alkalommal a terhesség alatt. Már 3 tömésen túl vagyok, amik nem voltak előtte, folyamatosan kezelik az ínyemet, szedik le a fogkövemet, stb... Én mindig kérek szurit, mert semmi baja nem lesz tőle a picinek, anélkül meg nem bírnám ki.

Oltás: Ezt már írtam, nálunk anyu, párom, és a 3 éves gyerek beoltva h1n1 ellen, én nem. De én nem járok tömegközlekedéssel, és itthon vagyok, csak vásárolni megyek el kétnaponta... :wink:

Röviden most csak ennyi, mert jött valaki... :shock:
melike30
Győr

Monyo!
Most picit megnyugtattál, mert nekem is az volt az első gondolatom, hogy nyákdugó! De arról azt olvastam, hogy szine van, és előtte és/vagy utána pirosas, barnás pöttyözés is van. Nálam semmi.
Viszont nem aludtam egész éjjel emiatt..

Timi
athena

athena mondjuk azota sem tudom mi lehetett az,de en is megijedtem mikor eszrevettem.
azert gondoltam nyakdugora mert arra mondjak hogy kocsonyas,de nalam olyan pici menyisegrol volt szo hogy vegul kizartam ezt a lehetoseget,meg ket het alatt csak tortent volna valami ha az lett volna.
azota nalam nem fordult elo.remelem nem is fog.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Athena, szerintem a saját megnyugvásod miatt hívd fel a dokidat, lehet azt mondja menj be megnéz, és megnyugtat. Nekem is van sajnos folyásom, mondjuk volt eddig is, és nem találtak benne semmit. Azt olvastam, hogy a szervezet így védekezik a fertőzésekkel szemben.

Clara, este scannelek! Olyan lusti vagyok mostanában, sorry... :oops: és köszi a beszámolókat az expo-ról! Mi is végül kimentünk. Annyira nme voltam elájulva... Minket elsősorban az őssejt levétel érdekelt, így jól jártunk, mert arra most adtak 15% kedvezményt, sőt még az eg.pénztárunkkal is felveszik a kapcsolatot, hogy azzal tudjunk fizetni, ami jól jön, mert van egy csomó ep jegyünk.

hja, és látom ti is ki voltatok akadva ezen a jegylevásárláson... Mi is, mondjuk a Minimanóban is le lehet dec. 31-ig, úh. mi megvettük a kiskádat, meg egyéb dolgokat, így ott vásároltuk le a jegyünket.
ja, és én megnéztem az Avent pultját, és a kezdő szett dettó annyiba került mint a Minimanóban.... szóval "nagy" kedvezmények voltak, valóban....

Lányok, kérdésem lenne: mi a véleményetek a sterilizálóról? Érdemes venni?

A másik, pléd - mekkora kell egy újsszülöttnek és hány db-ot érdemes venni és hol?

Lepedőből is kérdésem lenne, hogy mennyit vegyünk?

Szép napot!
Lizzyy

Kép
lizzyy

Sziasztok!

athena: en a helyedben biztos ami biztos alapon felhivnam a dokit es megkerdeznem,vagy esetleg ha van szulesznod.
Mi nem vagyunk itt szakavatottak,csak tippelhetunk,lehet ez is,lehet az is...
Szerintem MINDENKEPP kerdezd meg az orvosodat telefonon,O nyugtasson meg,magyarazza el...,meg ha lett volna nekem sem mondanam neked nyugodt szivvel hogy ez igy van rendjen...

Udv,

Kép

Anita
bellaani

Athena: Szerintem nincs semmi baj, ha fehér volt, vagy legalábbis nem véres, barnás!
Szerintem ez egy sűrűbb váladék volt, de azért kérdezd meg a dokitól!
A nyákdugót egyértelműen felismeritek majd, az eg ypicit nagyobb mennyiségű, barnás kocsonyás cucc! De az se biztos, hogy mindenkinek elmegy, nem törvényszerű..
Szóval semmi pánik! :wink:

Kép
buborka.

:) A minimanóban összeghatár nélkül lehet levásárolni?

Nekem meg nagyobb mennyiségű testápoló-szerű folyásom van, már bocsi, tudom, ez elég intim. :oops:

Állandóan nedvesnek érzem magam, és néha attól tarok, hogy szivárog a magzatvíz. Gőzöm nincs, milyen lehet, mikor szivárog, és nem folyik, illetve milyen kezelést igényel, ha bekövetkezik :oops:

Klári

Kép
claracroft

Mincenkinek köszönöm a válaszokat.
Úgy érzem, hogy nincs baj, mert azóta semmi váladék, semmi fájdalom, Eszterem mozog, mint eddig :) ez az ami leginkább megnyugtat!
Mindenesetre hívtam a dokit, bár nem vette fel, kicsit később megpróbálom megint.

Timi
athena

Klári
Ha szivárog a magzatvíz, azt is észrevennéd! Az olyan, mintha jönne a pisi, de nem is kell... :oops: Na akkor irány a doki! Ne legyen ilyen, csak a végén! :wink:

Kép
buborka.

Biztos nincs semmi baj Timi, ez tök normális, ha nem véres!

Kép
buborka.

Sziasztok!

Már csak 4-szer kell felkelnem, hogy munkába jöjjek!! :D :D :D :D
Bár nagyon szívesen lennék otthon...

Na, ha már itt tartunk, nekem is szokot ilyen lenni. Nyúlós, átlátszó-fehéres izé. Nagyritkán van ilyen. Azt nem figyeltem meg, hogy ez mikor jön. nem tudom semmihez sem kötni. De semmi egyéb nem társul hozzá.
Szerintem csak dolgozik a h.flóra.

Jövőhét péntek NST!!!!! Remélem jól fog sikerülni és nem kell visszajárkálnom 2 naponta. Már nemsokára 3-an leszünk.

Tegnap aranyos volt apa. Már nagyon várja, hogy megszülessen és játszon vele. Felvilágosítottam, hogy egy csecsemővel nem igazán lehet játszani. Mire Ő: nem baj, bajd csak bohóckodok neki :D , vagy csak a mellkasomon alszik és simogatom a kopasz fejét. (na most könnybe lábadt szemem)

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?