Annus!
Sorstárs...én férjem is melózott éjjel. Még most is....aztán vsz. beomlik az ágyba. Így kb. zero időt töltöttünk együtt a hétvégén...és holnap már hétfő....
(arra azért volt ideje, hogy akkora káoszt csináljon a lakásban, amíg én tegnap barátnőztem, hogy a mai progim megvan: takarítás, rendrakás, mosás....elfelejtette kivennei a mosást a gépből...kb. 24 órája ott aszalódik...fasza....
)
Te sinlacot használsz a főzik sűrítéséhez?????
A dokkernéni javaslatára most húslevest kell főznöm Lilinek:
lehet benne egy csipetnyi só, petrezselyem, 1 ek olaj, és kömény.
1 csirke mellet, s.répát, krumplit és karalábét/vagy karfiolt tehetek még bele, valamint egy fej egész hagymát, hogy legyen íze.....bár sztem nem sok lesz.
Aztán a répát, a krumplit összeturmixolni a lével és talán egy darabka K betűs (vagy karalábé, v. karfiol) mehet bele, mert a kömény segít megemészteni.....na kivi vagyok....
Lili eddig csak az édes ízeket ette meg....a s.tök pl. nem volt neki elég édes....
Nem tudom, hogy egy babános krumpli után hogy reagál majd erre az absz. nem édes dologra.....
Így kezdjük a husira szoktatáűst...először csak a hús kifőtt leve...aztán 7-8 hónapról 1 kiskanál husi is mehet majd bele.
Én vm. miatt kissé tartok a hústól.....nem feltétlenül szeretném ezt hamar bevezetni.....sztetek mikor az ideális??????????????????????????????
Én olyan 10 hótól gondoltam.....
(én nem vagyok nagy husis....gyerekként sem annyira rajongtam érte, de nem szeretném, ha Lili miattam nem szeretné meg, szóval ha kell legyőzöm az ellenszenvemet, csak ezt a 7-8 hót olyan korainak tartom.....)