Új privát üzeneted érkezett!

Tenci!

igeeeen! :lol: a 3 lánytól 3 db, különböző színűt kaptam :lol: :lol:
31!!! :lol: majdnem! akkor +5-öt nem láttál a takarás miatt :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Tenci!
nincs mosógéped??? :shock: :shock: nekem folyton megy!!! :? meg is halnék nélküle :oops:
tejpép: Zsófi se csípi :lol: viszont még mi is 4-5x cicizünk :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Tenc,
naná... Már a Suzukit is úgy kellett kilőni alólam :D Nem vettem neki semmit, megint nem volt amit kinéztem. Úgy látszik ez egy ilyen széria...

Timicsaj,
jövő heti tali előtt előfordulsz még a Kenguruban? Mert ha igen, akkor lenne egy kérésem... :oops:

Tali: nekem a Campi közelebb van pár kilométerrel, de amúgy teljesen mindegy, csak menjünk :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 

 
 

csak egy pillankára! 8)

Judy!

Ha gondolod szívesen beugrom az érdi kenguba, csak az a baj, hogy a barátnőim már nem dolgoznak ott, így már sajnos nem tudok jó áron cuccokat venni! :? Ezért már nem is járok oda! De Neked bármit..... :lol: :wink: már csak az üvegek miatt is! :lol: :wink: Persze ha így teljes áron is kell. Na mondja Kedves! :lol: Mi kéne ha vóna? :lol: :wink:
De komolyan mondom, mert holnap vagy pénteken tényleg megyek arra, mert DM-be meg Rossmann-ba is kell mennem. Szóval kérjed! :wink:

Vero!

Naggyon szép csokor. :wink: Mondjuk ennyi minimum tényleg jár Neked! Én a tulipánokért vagyok oda, de hát decemberben.....horribilis összegért van......egyébként nekem teljesen mindegy, csak virág legyen!!!!!! :lol: :wink:
Bár a 30 szülinapomra kaptam egy hatalmas tulipáncsokrot! :shock: :lol: :wink:
Nem is tudtam, hogy Zsófi már idén megy bölcsibe. :oops: :roll: Persze, ha kell akkor menjetek a beszoktatás az fontosabb. De azért nagyon örülnénk, ha el tudnátok jönni! Legalább most közelről a valóságban is összehasonlíthatnák Zsófit Jázminnal! :lol: :wink: :shock:
Hát ha csak Laci lesz ott a mekiben, akkor nem töröm magam annyira azért! :lol: 8) Remélem nem baj! :wink: Neked akkor meg jó barátnőzést! :wink:
Egyébként hányan lesznek a Kiscsajszik a buliban? És a tortáért tényleg 2500 forintot kell fizetni? Nem jár má ingyé a szülinaposnak?

Boszi!

Hol a jó büdös......na szóval, merre bujkálsz Te Nő?!?!?! :roll: Hematológusnál mi volt? Bár láttam Tenci már kérdezte, de azért megerősítésképpen én is megkérdezem! 8) Lara keze rendben már? Ti jártok még úszni? Pillanaton meg jók az új képek....legalábbis nekem újak,mert csak most jutottam el odáig, hogy megnézzem őket :oops: :roll:
Gellért nem tudna Benneteket elhozni jövő 7en a Campiba vagy a budaörsi mekibe a talira? Tényleg, jogsidat sikerült már elintézni? És lesz autód? Az tök jó lenne! :wink:

Linocs!

Neked meg gratulálok Pocaklakóhoz! :wink: Jöhetnél és írhatnál magatokról egy pár sort, hogy hogy telnek napjaitok. És Fruska tudja már, hogy lesz kistesója? Meg ha vannak Róla képek, jöhetnének azok is! :wink:

Na menek, Jáz már biztos alszik. Betakarom! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Timi,
teljes áron gondoltam persze - nem is tudtam, hogy eddig tudtál ott olcsóbban vásárolni :D Olyan zokni kéne, aminek az egész talpa gumi. Nálunk kő van, és az mégiscsak melegebb... Meg a bölcsibe se lenne hátrányos, olcsóbb mint egy váltócipő :? Majd lemérem a csaj talpát, mert nem tudom, hogy van a méretezése. Ezért mentem ma a Kenguruba, de az itteniben csak 29-estől felfelé van most :(

Vero,
tőlem is lemaradt: Boldog szülinapot!! :oops: Szép csokor nagyon. Irigykedem :oops: Az én páromnak eszébe sem jut virágot hozni :(

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


VERÓ-na ezaz!!!!nálam is állandóan megy a gép-napi 2x tuti....ezért kértem hogy max holnap hozza vissza.....de pont jött anyóshoz neki is beszart-így gyorsan elvitettem enyémet is-nincs kiszállási díj :wink: :lol: :lol:
szóval 73as évjáratú vagy???? :roll: :roll: na ne máááááááááá :wink: :lol: 8) akkor durván közel vagyunk egymáshoz :wink: :lol: 8)
a Campis tali nektek helyileg tök jó neeeem????-és most nincs kifogás!!!! :wink: :lol: 8)

JUDY-majd ha nem akarod vagy már van -na akkor tutkó olyat látsz ami kellett volna 8) :roll: 8) Ancsa pörög ezerrel-mennyit aludt??? :roll:

TIMI-na védőnéni mit mondott????és Adrit nem kereste???-gondolom megnézte volna őt is......és Imibácsi fűnyíróval visszatért???? :wink: 8) :D :D

LINOCS-tényleg???óriási gratula!!!-és akkor tessék jönni!!!!!!!! :D :wink: 8) ilyen hírek vannak te meg nem érsz ide????? :roll: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok! :roll:
Megvagyok, bár azt nem mondanám, hogy jól, mivel már 3hete köhögök, úgy hogy majd kiköpöpöm a tüdőm így elmentem végre a háziorvoshoz. Légcsőhurut, de refluxom is van mellé. Most köptetőt és savlekötőt szedek. Ráadásul múlt héten összetörtem majdnem az autót a komplett csomagtér ajtót cserélni kell üvegestül. Persze az egész városban nem lehet kapni az autónkhoz csomagtartó ajtót... Gyerekeknek semmi bajuk nem lett nekem sem, csak lelkileg. Még ez is...

amire emlékszem:
Veronikusz!
Isten éltessen! Szép kor, de majd ha fordítva lesznek a gyertyák a tortán :lol: :lol:

Tenci!
Én is 2babára emlékeztem, örülök, hogy jól van tesód! Mikorra van kiírva?

Andi!
Balu akkor lenyugodott? Szegényke, úgy sajnáltam és úúúgy megértem őt is meg téged is! Cipi szupi lehet, ennyi minimum járt!

Timi!
Én nem tudom a Rita számát, de írjál neki privit esetleg...

Orsi!
34hét?????? Atyaég! Mindjárt szülsz!

Na ennyi maradt meg a fejemben...
Puszi mindenkinek, majd jövök...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Halihó!!! Sehol senki? Csak nálunk van meccsnézés???

Steffi,
jobbulást!!!

Tenc,
ma 1,5 órát... Amúgy átlagban 2 órát szokott - ez van hogy 1,5 van hogy 3 :shock: Mostanában kezdjük átaludni az éjszakákat - csak el ne kiabáljam :roll: (kopppkoppp)

Timi,
12,5-13 centi körül van a kiscsaj talpa hossza (inkább 13, de nem bírt annyi ideig egyhelyben állni, hogy normálisan körbe tudjam rajzolni a talpát :roll: ) Úgyhogy valami ennek megfelelő méret kéne a zokniból... Színét rád bízom :D
Ja és a szívecskés csizma lett :wink:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Na jó, ha sehol senki, akkor én is megyek aludni... Jóéjt!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok.. Próbálok újra bekapcsolódni, mostanában nem tudtam jönni, így nem vagyok napra kész...

Timi: Megkaptad már Rita mobilját? Ha nem szólj és küldöm!

Steffi: Remélem mihamarabb meggyógyulsz!!! Tudom, hogy mit érzel, én 4 éve belecsúsztam az előttem lévő autóba, mert az az előtti hirtelen satuzott, az előttem lévő még megállt, én viszont már nem :-( Szerencsére baj nem lett, mert lassan mentünk, de én kikészültem... Vissza kellett ülnöm a volán mögé, mert a férjemnél nem volt jogsi. Szó szerint remegett a lábam.

Veronikusz: Isten Éltessen!!!!!
Nem is tudok mit mondani a sógornődékre :evil: :x Nagyon rossz, hogy miattuk nem mered bevállalni négyeskét.

Tenci: Gratula a tesódéknak! Hol fog szülni a tesód?

Andi: Balu hogy van? Nekem Petya lett most nagyon anyás, annyira, hogy a hétvégén anyuék elvitték (többször volt már náluk) és úgy sírt utánam, hogy azon voltak anyuék,hogy hazahozzák.

Tali: Nekem a Campona jobb lenne, de esetleg nem mehetnék valami játszóházba, mert a Mekiben nem fogok Petyával bírni. Ha pedig mindig rohannom kell utána, akkor nem fogok tudni veletek beszélgetni.

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!!

Ma jó korán keltek srácok lassan lenyomnak egy műszakot....ma mennénk el de itt szakad az eső és ez nem hiszem,hogy jobb lesz.... :roll:

JUDY-pont gondoltam rád,este nálatok volt meccsnézés.... 8) 8) ,mi Mikivel moziztunk :lol: :wink: :lol: -de az már jó,hogy haladtok az éjszakai átalvás felé.... :wink: :lol: 8) -akkor ez azt jelenti,hogy jó éjszakád volt??? :wink: :lol: :D -van nálunk egy tök jó bababolt-én tavaly ott vettem Mikeynak telitalpas zokeszt tök jók olyanok mint Kenguruba-csak 800ft-ma úgyis megyek és megnézem neked van-e méretben....szín???-Mikeynak van rózsaszín pillangós is!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: -de csak akkor az volt méretben :roll: :roll: itthon tökéletes.... :wink: 8) -és mi is csak ilyenekben nyomjuk.....

STEFF-sajnálom ami történt.....de a lényeg,hogy nektek nem lett bajotok-a többi meg le van....-ha esetleg még nem szerváltatok alkatrészeket írd meg pontosan milyen az autó-nekünk nagyon jó renaultos kapcsolatok vannak-egy teló és lekérdezés belefér!!! :wink: :lol: :D
te meg vigyázz magadra!!!!-gyerekek jól????
nem írtál Martinoviról!!!! :roll: :roll: minden okés????
Kati május 25 körül van kiírva....

BRIGI-tali-Campiba megyünk-de a Pán Péter játszóházba!!! :wink: :lol: 8) úgyhogy ott a helyetek!!!!-mekibe csak enni megyünk-igaz Orsi??? :wink: :lol:
fiúk jól vannak????nálatok is kisisten Petya Benedek szemében??? :roll: :lol: :D
kérdésedre:Kati mivel nem tudott teherbe esni járni kezdtek a Dévai intézetbe-nőgyógyásza javaslatára....mivel nagyon jó kapcsolat alakult ki Dévisz doki és húgom között-és ugye terhessége is neki köszönhető-ezért úgy döntöttek Lacival itt maradnak és Dévisznél szülnek-úgyhogy kórház János....közel Kúthoz :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!

Tenci!

H1N1-re visszatérve.....Adri az oviban megkapja az oltást! Leinformáltam doki bácsinkat meg Adri egyik ovistársának az anyukája is doki a másiknak meg a nagypapája és ők azt mondták, hogy nyugodtan be lehet adatni....ők is, mármint a felnőttek is beadatták már magunknak 1 hónapja és nincs semmi bajuk. Meg ugye az ő gyerkőceiknek is be van már adva. Meg János is nagyon mellette van, azt mondta, hogy Ő is beadatja magának. :roll: Én még gondolkodom rajta, Jázt meg nem beszéltem még meg a doki bácsival. Azt meghagyom a 10 hós mázsára. Mármint a megbeszélést. Az oviban tényleg sok mindent össze lehet szedni és hát ugye itt van Jáz....szóval Adrinál az oltás mellett döntöttünk. :roll: Na erről ennyit.

Vedő nénivel minden okés volt! :wink: Adrit nem kereste, mert tudta, hogy oviban van. Itt volt egy órát , jót dumáltunk, aztám Imike bácsi :lol: is visszatért a fűnyíróval....visszarakta a helyére :wink: sőt még a kontit is visszazárta! :D

Majd mingyá folyt. köv.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Na vagyok, csak Jánossal gépet kellett cserélnem. 8)

Judy!

Okés, akkor megnézem. Adrinak egyébként van két ilyen zoknija...kengus, csíkosak :lol: ....., de azok 25-26-os méret, annak a talphossza 15 centi. Az esetleg nem kell Nektek későbbre? Egyszer volt a lábán mind a kettő, de nem szeretjük, mert nagyon beleizzad a lába! :roll: Egy ezresért nagyon szívesen odaadom a kettőt. Persze, csak ha megér Neked ennyit! 8) De nézek Neked kisebbet is, hogy legyen olyan, amit már most hordani tud! :wink:

Brigi!

Jöhet Rita telószáma! Köszi! És akkor tényleg el tudtok jönni a talira? Az jó lenne! :wink:

Steff!

Örülök, hogy nem esett bajotok! Huhh! És hol maradnak a szülinapi képek meg ovis sztori?! Jól felcsigáztál minket, aztán most itt hagysz bennünket a lecsóban?! :D És Tencinek hihetsz! Naggyon ott vannak rönó ügyben! :lol: :wink: És talira beneveztek Ti is?

Na Csajszik!

Akkor legyen Campi? Fél 11-kor jó lenne jövő 7 csütörtökön? Mert ha Mindenkinek igen, akkor fixáljuk le!

Most megyek, Adrinak ki kell cseréltetnem a szandiját, mert a tépőzárak 5 hónap alatt "elkoptak" :evil: és így kiesik belőle a lába. De az is lehet, hogy inkább megcsinálják. :roll: Nekem egyébként tök mindegy, csak jó legyen. Egyébként a szandinak semmi baja! Oviba hordja!

Na megyek, majd délután ha tudok még visszanézek. Ha nem, akkor holnap jövök, mert vendégeink is lesznek és itt is alszanak!

Szép napot Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tenc,
köszi, rendi vagy, de Timicsajjal már megdumáltuk, hogy hét elején kapnak a Kenguruban a csajok és akkor visszamegy...
Tudjátok mit, akkor vegyetek mindketten 1-et 1et, legalább lesz váltózokni, ha ki kell mosnom :wink: Imádlak titeket :D :D
Igen, éjszakák mostanában okék, kb 9-től 6-ig nyomja, azalatt én is tudok pihenni :) Bár reggel tudnék tovább is :roll:

Timi,
szerintem jöhet Adrié is, úgyis kell a bölcsibe is, meg itthon se szeretek cipőt adni rá, mert folyton mászik a kanapéra, de valami kell a talpára mert hideg a kő... A többit telón már megdumcsiztuk :wink:

Tali: nekem oké a Campi fél 11 :D

Lányom legújabb felfedezése: felmászik és feláll az ebédlőasztalnál levő székre :shock: Frászt kapok tőle, hogy mikor potyog le... Ezt tegnap fedezte fel hálistennek :roll:
Ja, tegnap szépen betelepítettem neki a mesét a dolgozószobába, hát le volt tojva a kisvakond, hiszen a nappaliban zajlott mindenféle történés :D Úgyhogy folyton rohanhattam utána, mászott az apjára, nyomta be a chipset, kiolvasta a sportújságot :roll: :D

Megyek, pihenek picit én is... Már kivasaltam a tegnapi mosást, apa itthon van szabin, délelőtt törpézett helyettem :D Holnap is itthon lesz, lehet hogy elmászunk valamerre, nem biztos hogy tudok jönni... Szép hétvégét mindenkinek!!! (bár itt most undorító az idő, tegnap este még hó is esett...)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Halihóóóóó!!

Brigi
Bali jól van, még mindig hurutosan köhög :twisted: :twisted: sztem ma felhívom a dokinénit.....

Steffi
gyógyúlgassál

Cukipofa
boldog születésnapot!!(iszonyat fiatal vagy!!!!!!!!!! :roll: )

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


nekem jó a tali csüt campiba. bár anya meg Szabi nagyon mérgesek, hogy közösségbe megyek, féltenek a h1n1-től. de mit kéne csinálnom karanténba vonulni?? :shock: még szülés előtt kell "kihasználni" hogy emberek között lehetek mert utána tuti hulla leszek, az elsó hónapban bizti.

Brigi, gyere gyere te is!! legalább élőben is megcsodálhatjuk Benedeket. :D

Judy, én sem adok rá cipőt itthon, vagy két zokni, vagy puhatalpú cipő.
snooopy
 
 


Orsi
igazad van, mert ennyi erővel nem menjünk ki az utcára......

Talira irigykedek....

emano/Andi
KépKép
emano
 
 



Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


sziaTenc! :lol: :lol: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Judy!

Okés, akkor én tuti veszek Neked egyet! :lol: :wink: De sajnos azt nem toom elintézni, hogy occsóbb legyen, mert miután letettük, közölték velem a csajszik, hogy ezt a dolgot....mármint, hogy ott dolgozók kapnak kedvezményt......"meglőtték" Nekik egy időre. :? Szóval bocsesz! De azért egyet mindenképpen veszek! :wink:
Örülök, hogy a szivecskés cipő lett Annának!!! :lol: :wink:

Orsi!

Hát akkor ennyi erővel, Szabi se menjen sehova, mert Ő is hazahozhatja az influt. :? Meg tényleg, az ember ilyenkor sehova se menjen meg levegőt se vegyen?!?!? Túléltük a madárinfluenzát meg a kerge marha kórt is....na szóval beszélhetnénk még dolgokról. De az tényleg mindenkinek szuverén joga, hogy beadatja-e pl, az oltást.
Szóval ne hagyd magad OrsiAnyu :wink: és gyertek! :wink:

Andi!

Örülök, hogy Bali és a bölcsi ismét egyre jobb viszonyba kerülnek egymással! 8) Talira meg legközelebb biztos el tudtok jönni! Majd úgy szervezzük! :wink:

Na megyek, lehet majd még jövök!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Steffi!
Balesetet :cry: :cry: De nem hagyd abba! Ilyen bárkivel előfordulhat!!! Az a fő, hogy veletek nem történt semmi!!!
Köhögést sajnálom! Mielőbbi jobbulást!
Köszöntés: neked is nagyon szépen köszi! :lol: igen! Pozitív hozzáállás!!! :lol: :lol: jobb mint ha már most úgy lenne!!! „63” :lol:

Judy!
Lánykád produkciója :shock: :shock: nem semmi a csaj! :shock:
DVD-t megvettem VÉGRE!!! :lol: Laci holnap feladja. Előre is köszi!!! Az az egy Barbie-s film elég lesz :D még 1x köszi
Virág: azért úgy könnyű, hogy több virágost is könyvel :wink: köszöntést köszi szépen :D
Fogyóra visszatértél? :oops: Hajrá!!! Én csak buzdítalak!!! :D

Orsi!
Szabiékat is megértem, de ezt én se bírnám ki mászkálás nélkül :oops:

Tigrincs!
Mi 10 gyereket mondtunk, de szerintem többen lesznek. Van hogy valaki hozza a tesóját! Szóval 790Ft/ gyerek és 2200 a torta :wink: de már nagyon várják mind a ketten Szofival :lol: :lol: szülinapos meg kap valami apró meglepit tőlük ha jól tudom :D

Tenci!
Mi van a mosógéppel??? Meghozták???
73: te mikor pontosan???? :D:D:D

Cukorfalat!
Köszi, köszi a köszöntést :wink:
Rokonok: :oops: hát igen! :oops:

Tali: és mégis hogy gondoltátok??? Gyerkőket beadjuk, majd felmegyünk Mc-izni? :oops: mert ott előtte nem nagyon dereng, hogy lenne pad vagy valami??? :roll: Zsófit én meg nem adnám be! JA! Mert hogy jövő héten se megy bölcsibe … :oops: felhívtak a bölcsiből, hogy a betegségek megkavarták a beszoktatások menetét és hozzam egy héttel később, én meg mondtam, hogy akkor 2 héttel később viszem :D:D:D addig se szed össze semmit és legalább így már majdnem olyan lesz, mintha félévkor kezdené :lol: úgyse akartam ilyen korán beadni :lol: szóval ha nem esik a fejemre egy tégla, akkor én is ott leszek Zsófival :lol:

Na jó szaladnom kell …

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


hellÓ!!!!! 8) :lol:

szóval akkor lesz szuri???? :roll: :roll: és te??aláveted magad??? :roll: majd beszámolót kérünk.....hogyan viselte Adri.... :roll: 8) vagy lehet családi progi lesz az oltás???? :wink: :D

Andi-meló ezerrel????mit mondott dokinéni????cipő felavatás megvolt? :wink: :lol: 8)

Steff-valamit intéztél???? :roll:

ORSI-jó az elmélet-de sztem jössz te két gyerkőccel is!!!belevaló csajszi vagy :wink: :lol: 8)

JUDY-zokeszt megoldjuk...és lazulás férjecskével???-na azért ne köszöngess messze még a hétvége... :wink: :lol: :D Ancsa jól nyomja....és még mik lesznek.... :roll: :lol: :lol: de nagyon ügyik ők :wink: 8) :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Veró-jún30-tudod 06/30 :wink: 8) 8)
virágaidra visszatérve csajok amiket adtak-fontos hogy melyik színt kiadta??? :wink: :lol: 8)

Campiba-szülők is le tudnak ülni és dumcsizni a játszóházba+vannak körbe padok :lol: 8)

nem megy valaki hétvégén bababörzére???Papp Lászlóba??? :wink: :lol: :D

Veró még....mosógép elvileg ma 6körül....köbö 4adag rucim már van :lol: 8) :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Sziasztok!

Mire végig olvastam addigra elfelejtettem mit is akartam írni. Biztos ez a fránya hó esés zavart össze :? :oops:

Tali: Nekem kicsit ki esik a Campona, de megoldható a dolog :lol: csak tudom, hogy Vikó egyedül nem marad meg sehol. :cry: Főleg nem egy idegen helyen... Majd kiderül.
Az időpont jó nekem.

És egy kép a végére.
Kép A kis rendőr:)
Kép Táncol a Tigrissel :lol:

valentina
 
 


Szia Valentina!!!

nem mondod esik a HÓ????????????? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
de jóóóóó-mi már kint lennénk...... :wink: 8) :wink: :wink:
vagány vagy persze hogy jöttök talira..... :wink: 8) :lol: :lol:

Vikó munkás nagyon király!!!!!!!-és hol a védősisak??????? :roll: :lol: :lol: 8) 8) 8)

fújjál erre egy kicsi havat----kösziiiiiiiii :wink: 8) 8)

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci wazzeg!! olvassámán!!!! 8) :lol: Milyen munkás??? Rendőr TEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!! :lol: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Bocs Valentina-most olvasom,hogy rendőr..... :roll: :oops: :wink: 8) -akkor hol a jelvény??? :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


méééér te ezt rendőrucinak nézed????-jaaa aki napi kapcsolatba van a zsarukkal!!!!!!!!!!!!! :wink: 8) 8) :lol: vagy csak a csekkek jönnek gyorshajtásért???? :wink: 8) :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Vali!

Naggyon cukkancs Viko!!! :lol: :wink:
Én imádni Tigrisssst!!!!!! :lol: :wink:
Mi is kérünk havat!!! Bár az autómon még nincs fent a téli gummedli!!!! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Igen Tenc! Az általános iskolai nagyszerelmem zsaru!!!!!! :lol: :wink: iwiw-en megnézheted, ha akarod! Nevet majd priviben! :wink: 8) :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tali: megyek megyek, az biztos. nem hagyom magam. :lol: :oops: de azért őket is meg lehet érteni, féltenek nehogy bajunk legyen. anya már vezetni sem engedne, nehogy vlki belémjöjjön, de mint mondtam neki csak a városban vezetek ott meg állandó dugó, nem szoktam én száguldozni és más sem tud a sok autótól.

Steff, tényleg aza fontos, hogy ne add föl. nem lett bajotok ez a lényeg!!

ja amúgy ez a játszóház olyan hogy csak gyerekek mehetnek be?? mert Kolos annyira anyás nem maard ott sehol nélkülem, az biztos!

Vali: bevallom sem rendőrnek néztem :oops: de nagyon cuki. :lol: tigristánc is jó. kár hogy nem videó.

Vero, dejó, akkor végre személyesen megismerhetlek téged is. :D
snooopy
 
 


Tenci: Igaz szerelő ruhának lett véve, de apa a fejére nyomta a rendőr sapit :lol:
HÓ SESSS TENCIHEZ ÉS TIMIHEZ
Csak az a baj hogy nem maradt meg :cry:
Amugy nem száguldozunk, mert kriminálisak az utak felénk.

Orsi: Nekem a férjem nem engedte, hogy terhesen vezessek :cry: inkább elvitt , nehogy bajom legyen 8)

Na megyek megetettem az éhes bandát.
Szép estét mindenkinek
V

valentina
 
 


hoztam képeket a fürdőről. csak erről csinált Szabi meg nincs is nagyon mást mutatni. :lol: még mindenhol kosz és rendetlenség
Kép Kép Kép
snooopy
 
 


Sziasztok!

Tenci: Köszönöm kérdésed, jól vannak a fiúk, szerencsére. Petyával nehezen bírok a 4 fal között, de Benedek úgy néz ki kezd javulni.
Igen Istenként tekint le a bátyjára. Bármit csinál Petya azonnal nevet, sőt kacag neki. Olyan édesek.
János kórházban fog szülni a tesód, az is jó kórház és megértem, hogy ragaszkodik a dokihoz.

Valentina: Jók a képek!

Orsi: Szép a fürdő!!!

Veronikusz: Az embernek a keresztje a család, én is tudnék mesélni...
Férjed nem elégeli meg, hogy rajta élősködnek a tesójék? 100%-ban ő tartja el őket?

Ha nem jön semmi közbe, akkor megyünk mi is jövő héten!
Mégegy kérdés, hogy esetleg nem mehetünk a Savoyába? Ott is van valami játszóház.

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


hali!

Orsi!
Ez gyönyörű! Nagyon tetszik, ízléses!

Valentina!
Cuki ez a fiú!

Tigrincs!
Óvis téma csak annyi hogy 4 napot járt aztán azóta betegeskedett... De most is elég nyügi, lehet megint kitör rajta valami... Nem is baj, mert az autónk úgy sincs kész nem tudnám mivel vinni... Képeket majd nézek. Kicsi lányom sokat nőtt :D

autó: még semmi, de elég brutál áron van ahol van és most így karácsony előtt :roll: rossz kedvem van, kezdek megőrülni egész héten be voltunk zárva :cry: Csomó mindent kéne venni, de hogy és hol. ááááááááááááááááááá.

Na azért szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Vero,
okés, írom amint ideér :wink:
Fogyó - hááát, mióta visszajöttünk Lillafüredről valahogy kevés lelkierőm van hozzá... Az az egy kiló lement, amit ott összeszedtem és azóta annál a -3 kilónál leragadtam :oops: De hétfőtől újra nyomulok!!! Párom is támogat szerencsére, csak valami másik kúrát fogok kinézni mert ez az algás cucc már nem megy le a torkomon :oops: Meg apósomat egyszer fel kéne pofoznom, mert állandóan piszkál a fogyókúra miatt - pedig rá is ráférne a 125 kilójával :roll:

Timi,
semmi gáz, ha kaptam volna szerdán, az is teljes áron lett volna :wink: Előre is köszi!!!

Tenc,
jaja, olyasmi :D Tegnap körbemécsesezte meg füstölőzte a fürdőkádat :D Nagyon hangulatos volt :D Vannak ötletei :oops:
Zokeszt köszi!!!

Orsi,
klassz a fürdő!! Jó ez a csempe nagyon!!
Nálunk is két zokni van most, de én annyira hidegnek érzem a követ :? Tudod nálunk nincs alápincézve a ház, és valahogy annyira másnak érzem, mint akár anyuéknál is, ahol van pince...
A h1n1 kapcsán már nekem is volt egy vitám apuval, de azóta nem szól bele...

Valentina,
Tigristánc :D :D De a másik kép is nagyon jóóó! :D

Steff,
tudod mit, ha szerdán sincs még autód, akkor elmászunk valamerre bevásárolni, ok? Bedobjuk a törpebandát hátra aztán irány... Csak találd ki, hova akarsz menni ok? :wink:

Na megyek, hátha sikerül végre kialudnom magam... Párom most meccset néz :D
Jóéjt!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Sziasztok!

Judy!

Nincs mit! :wink: Zokneszt megszerzem csütörtökig mindenképpen. Remélem tényleg kapnak legkésőbb keddig árut! :roll:

Orsi!

Fürdőszoba eddig jó! :wink: :lol: Nekem ezekről a csempékről valamiért Japán ugrott be! :shock: :oops: :wink: De nagyon tetszik.
Csütörtökön akkor látjuk egymást! Hurrrááá!!! :lol: :wink:

Steff!

Tenci ismerősét is megkérdezted, hogy mennyi az annyi? És mikorra lesz kész a kocsitok? Egyáltalán van hozzá "alkatrész" vagy várni kell rá?
Ovit értem. Hát sajna evvan. Van aki az elején elkap mindenfélét.....Adri uncsitesója Zsofesz is így volt az első évben, hogy 1 hét ovi, 2 hét otthon. :? De középső csoporttól már jobban bírta a gyűrődést! Szóval van remény! 8) :wink:

Vali!

Hó sajnos nem ért ide! :( De talán biztos azért, mert még nincs fent a téli gummedlim. Na de majd holnap János felrakja, úgy hogy akkor vasárnaptól már várom a havat! Küggyed!!!! :wink:

Brigi!

Köszi a teló számot. És bocsi, de biztos a Campiba megyünk. Tényleg nem megbántásból, de mindenkinek volt két hete, hogy "javasoljon" helyet meg időpontot. A háromból...amiket bedobtunk..... most a Campira esett a választás és mivel most már konkrétan lefixáltuk a helyet és az időpontot is, ezért most már ez marad. Remélem nem baj és ettől függetlenül eljöttök! Majd legközelebb mehetünk oda is! :wink:

Tenc!

Te kamugép!!!!!! :lol: :lol: :wink: 8) 8) Mégis csak megelőztelek!!!!!! Gyüjjé mán az anyád mindenit!!!!!!! :wink: :lol: 8)

Vero!

Naggyon örülök, hogy jöttök, mégha csak ketten Zsófival is! Hajráááá!!!! Remélem már "kiragadtál" Savoyából és odaérsztek Campiba!!!!! :lol: :wink: 8)

Na jó. Mára szép álmokat! Én húúúúúúúúúúúúúúúztam alunnyi! Mind Judesz! :lol:
Jó hétvégét Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok!
Még élek, és igen, még vagyok, vagy ne jöjjek? :wink:

Nagy dolgok vannak itten kérem, ugyanis Panka rászánta magát, és kedd óta a vécébe intézi a nagydolgokat. Már beszéltem pszichológussal időkérésileg, de nem ért rá, aztán gondolta, hogy úgyis megyünk oltásra csütörtökön, majd megkérdezem a dokinénit, hátha javasol valakit, de már nem kellett. Hurrá! Már nagyon nyomasztott mindenkit a kakaügy.

Ancsa!
Nem lesz harmadik bébi :cry: , és csak annyit, hogy nem rajtam múlik. Én még 42-ig bevállalnám. Ha ciki, ha nem. :oops:
Jól vagytok? Hol vagy? Baba?

Veronikusz!
Boldog szülinapot utólag is! A csokor nagyon szép.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36
 
 


Sziasztok!

Timi: Szivesen. Semmi gond, a Campona is jó! Valószínű azért nem javasoltam helyet, mert mostanság nem nagyon tudtam jönni, így nem is olvastam.

Kriszta: Gratula Pankának!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Jó reggelt!

Tenci!
Az 1-1 szál rózsát a férjem hozta, hogy a lányok adják oda. Szerintem nem volt szerepe, csak hogy később tuják, hogy melyiket ki adta :D
Mosógép megjött??? :wink: azóta – gondolom – meg se állt! :lol:
Bababörze: én tutira nem megyek :oops: semmi kedvem egy ilyen tülekedéshez :D ráadásul Laci már elhúzott 6-kor dolgozni :roll: :oops: elég volt tegnap a 3 gyerekkel Savoyázni :lol: (különben jobb velük Savoyá-zni, mint hogy itthon szétszedjék a lakást :lol: bárhol jobb mint itthon velük :lol: )
Campi-játszóház: oké, ha te mondod! (Még) hiszek neked! :lol: :lol:

Valentina!
Viktor képek :lol:

Orsi!
Nem értem! Attól mert valaki várandós, még nem felejt el vezetni. :oops: Ha meg jön egy ba…om, akkor tök mindegy hogy ki vezet, mert a kismama az anyós ülésen is be van kötve :oops: Különben nekem is mondták, hogy már ne vezessek! :oops: városon belül meg tényleg lassan megy az ember ÁLTALÁBAN :lol: höm! höm! :lol:
Én is örülök, hogy találkozunk személyesen is! :wink:
A fürdő meg gyönyörű!!! De jó lehet csinosítgatni a lakást! :D (házrészt)

Cukorfalat!
Laci imádja a mártírt játszani. Most is kitalálta, hogy Karácsonykor felhozza a kiborult húgáékat (először több napra akarta felhozni őket, de erről lebeszéltem) és azt találta ki, hogy ő megy le értük 220 km-re, hozza fel őket, majd viszi vissza őket. :evil: hát! 220 le + 220 vissaz velük + 220 vissza Újfehértóra + 220 vissza egyedül Pestre télen a szar időben sötétben = az kb 900 km!!! :evil: na nem bas…szmár ki velem!!! Én meg főzzek itt több fogásos ünnepi kaját, miközben a csajok rángatják le a 14 személyre terített asztalt … (mert hogy akkor már elhívom a szüleimet is + öcsémet, hogy javuljon az IQ szint!!! És kibírjam) mondtam, hogy legyenek már akkor ilyen FELNŐTTEK a húgáék, hogy legalább fel, jöjjenek már vonattal!!!! Most viszont megsértődött a húga, mert fel se veszi nekem a telefont!!! :shock: :shock: jól kezdődik!!! :oops:
Nem, nem. Nem 100%-ban, mert azért kapnak családi pótlékot, GYED-et, talán munkanélküli segélyt … ??? a két nagy meg már teljesen ingyen eszik az iskolában. :oops:

Steffi!
:oops: hát ezek nem jó hírek :oops: mi van Martinnal? Megúsztátok a betegséget? Csak mert hogy írtad, hogy nyűgös, lehet kitör rajta valami :oops: Osztom Tigrincs véleményét! Kata is már sokkal jobban bírja a középső csoportot. Valahogy megedződött egészségileg. :D:D:D
Képeket tényleg kérünk!!! Nagyon kíváncsi vagyok Mirci Cicára!!! :D:D:D olyan kis édes!!!
Pénz: hát! Én is ezen görcsölök, hogy mit, mikor, hogy, miből …

Judy!
DVD: nagyon szépen köszi
Fogyó miatt Isten ments, hogy én is piszkálnálak, csak sorstársat kerestem :roll: :D algásat én is próbáltam, de én attól rosszul voltam. Szerencsére csak 3 napra rendeltem, hogy kipróbáljam :D

Kriszta!
De jó! Már hiányoltalak!!! :D:D:D
Pankának hatalmas gratula!!! Én tudtam, hogy ez lesz!!! :wink:
Köszöntést köszi szépen :D

ANCSA!
HOL VAGY????????? Pihensz??? :roll: gyere már 2 szóra!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


sziasztok
szomorú hírrel jövök
unokatestvérem tegnap meghalt............beteg volt, 5 éve.....de ez most nagyon váratlanul ért.....nem mondom, hogy jól vagyok lelkileg...most lehet, hogy kicsit el fogok tünni, de ígérem majd jövök

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


((((((((((((((((((ANDI)))))))))))))))))))))))))
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
++++++++++++++++++++++++++++++++++

semmi okos nem jut az eszembe :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Andi, nagyon nagyon sajnálom!!!! :cry: :cry: :cry:

Vero, nem is arra gondolt anya, hgy én szarul vezetek hanem a barmokra az utakon, de abban igazad van, hogy az anyósülésen is megsérülélhetek és ha jól tudom statisztikailag az még veszélyesebb mint a sofőrülés.
tök gáz ami a sógornődékkel van. megértem, hogy kibuktál. kár, h Laci nem látja amit te, hogy élősködnek.

Brigi, következő hely a savoya lesz és akkor már két gyerekestül megyek remélem. :lol: :shock:

Timi, lehet benne vlmi. tényleg kicsit japános.

jaja Csajok, és hol lesz a tali? úgy értem, hogy campin belül? a játszóház előtt??

Krisztra, Pankának hatalmas gratula. :D :D

Ancsa, merre vagy??????
snooopy
 
 


Orsi!
értem! értem! csak arra gondoltam, csak furcsa hogy a mi családunkban is ezt mondták, pedig attól, hogy az ember várandós, még nem lett a többi autós hülyébb! mi meg már korábban megtanultunk köztük közlekedni!!! Szóval tök mindegy, hogy hol ül az ember! :oops: :oops: :oops: de különben hajam tépem a hülyéktől az utakon :oops: én soknak elvenném a jogsiját!!! :twisted:

jaj Lányok!
nézem itt az athéni web-kamerát ... 8) nyálam csorog a napsütéses 18 fokért!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


sziasztok!

Képzeljétek, ma szabadnapos voltam!! :D Na ilyen se volt az elmúlt másfél évben :oops: Párom itthon maradt a törpével én meg bevágódtam a kocsiba és irány :D Úgyhogy végre eljutottam a Nagy Lajos király úti Hádába - ott is hagytam 5 rugeszt, viszont ebből vettem Annának 1 téli és egy tavaszi kabátot, egy széldzsekit meg egy poncsót, meg uncsitesónak is egy kabátot, egy melegítőt meg két kapucnis felsőt :D Sőt még úszni is voltam. Végre egyedül, rendes uszodában, 2m mély vízben róttam a hosszokat :D Annnnyira jólesett csajok!!! :oops: :D :D

Vero,
jaj, dehogy, nem gondoltam hogy piszkálsz!! Te abszolút értetted eddig is hogy miről beszélek, és jól is esett, hogy érdeklődsz!!! Komolyan. Az csak apósomra vonatkozott, de ő ezt elég durván is nyomja. Most viszont épp nem vagyunk jóban, mert a héten nem vettem figyelembe a rigolyáit - miszerint ő nem eszik pulykát mert az száraz sz@r, nem eszik kacsát mert pocsolyaízű, és a tengeri haltörzs amit vettem az is ehetetlen - legalábbis szerinte.
Azt az algásat biztos nem folytatom. Brrrr.... Lehet hogy a 90 naposra nevezek be most. Az egyszer már bejött - úgy 6 évvel ezelőtt...
Jaj, remélem azért a karácsonyt nem teszik tönkre a rokonok :? Hálistennek nekem attól nem kell félnem, hogy anyósom beállít - apósommal 20 éve nem hajlandók egymással beszélni, olyannyira, hogy amikor a lakáseladást mindkettőnek alá kellett írni, akkor párom elvitte apósomat, aláírta, hazavitte, elment anyósomért, ő is aláírta, őt is hazavitte - csak hogy minden simán és olajozottan működjön :? :roll:
Azért az athéni 18fokért nekem is csorogna... :D :D

Kriszta,
Panka nagyon ügyes!!! Hát úgy látszik neki több idő kellett, de csak elszánta magát :wink:

Andi,
((((((((((((((((((( ))))))))))))))))))))))))

Orsi,
az tény, hogy nagyon sok a hülye az utakon... De én is úgy emlékszem, hogy az anyósülés veszélyesebb, ha a statisztikákat nézzük :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Szép jó éjszakát Csajok! :lol:

Orsi!

Ha már bedobtad a kérdést.....és teljes mértékben igazad van :!: :!: :wink: ...... legyen a tali a játszóház előtt! :wink: Mert ez még tényleg kimaradt az egyeztetésből! 8)
Tök igazad van! Én sem értem, hogy ilyenkor....mikor az ember lánya kisbabát vár..... mitől gondolják azt a családtagok, rokonok, stb, hogy több hülye lenne az utcán!!! Ezt nekem is mondták Adrinál, hogy hagyjam már abba a vezetést :evil: :roll: , de elég hamar leépítettem mindenkit :wink: Jáznál meg már nem is mondták.
Tudom, csúnya dolog volt, de megkérdeztem Tőlük, hogy ha nem várnék babát és akkor történne velem valami, akkor nem sajnálnának vagy mi van? :oops: :roll: Na ez kicsit sziven ütötte őket, de igazat adtak nekem! :wink: 8) És az anyósülés tényleg "veszélyesebb", mint vezetni! :?
Remélem azért a "japános" megjegyzésemmel nem bántotalak meg!!!! :oops: :roll: De tényleg egyből az jutott eszembe és tényleg nagyon tetszik!!!! :wink:

Andi!

Őszintén sajnálom! :cry: (((((((((((((((((())))))))))))))))
Remélem Bali és Férjed meg Tesód jól vannak. Nem beteg senki! :roll: Persze, hogy kapsz "kimenőt"!!!! Amennyi csak kell. Az ilyen dolgot nagyon nehéz feldolgozni, és ha Neked erre van szükséged, legyen. De azért ha már érzel erőt Magadban, gyere. :roll: Legalább annyira, hogy jól vagytok, senki sem beteg! :oops: :roll:

Tenci!

Még mindig nem értél ide?!?!?! Hol kóbászolsz???? :lol: :wink: Vagy ellepett már a hóóóóóóóóó!?!?!?!? :lol: :wink: Mert akkor küggyed ide is!!!!! :lol: :wink:

Kriszta!

Akkor Pankától ezt a "klotyozást" kaptátok most Apjával Mikire! :wink: Szép volt Panka! Ügyi vagy! :wink: Ovival minden okés? Nálatok lesz h1n1 oltás az oviban? Beadatjátok Neki? És talira nem jöttök el? Örülnénk neki mindannyian!!!!! Naaaaaaaaaaaaaa!?!?!?! :wink: :lol: 8)
És Petya? Vele is minden okés?

Judy!

:lol: :wink: Szupernő vagy!!!! :lol: :wink: És hogy ennyi mindent vettél 5 rugóért?!?!?! :shock: :lol: :wink: Mondom én szupi vagy! Tényleg, annyit még elárulsz, hogy végül is mennyibe kerültek a felnik a gumikkal? Visszanéztem, de nem láttam, hogy írtad volna. :oops: :roll: Nekem meg most jutott az eszembe, hogy remélem azért 100 alatt megúsztad! :roll:

Vero!

Ez a Te Lacid, nem semmi pasi! :shock: :oops: :roll: Má nem bántásból meg semmi közöm hozzá, de legalább megkérdezett előtte, hogy mit szólsz a karácsonyi ötletéhez.....a családi busójáráshoz? :shock: :oops: :roll: Nem lenne Neki is jobb, ha ezt a szép ünnepet "csak" 5-ben töltenétek? Mármint oké, hogy mamik meg papik jönnek/mentek, de nem gondolja, hogy azért a 3 gyerek mellé....meg főzöl meg takarítasz, stbstbstb..... még idehoz 6 másik embert?! :shock: :oops: Na jó, inkább nem megyek bele! De azért nagyon drukkolok, hogy ez a szép ünnep nagyon jól sikerüljön Nektek (is)!!!!!!!! :wink:
És akkor hajrá csütörtök!!!! Várom már én is!!!! :wink: :lol:

Csajok!

Orsinak tök igaza volt! :wink: Akkor a tali a Campiban a játszóház előtt legyen fél 11-kor! :wink:

Mentem alunnyi! 8) Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Jó reggelt!

Judy!
örülök, hogy nem voltam tolakodó a fogyóval! :wink: Akkor hajrá 90 napos!!! :D
gyertyafényes fürdő meg ... :D :D :D még hogy nem figyelmes az urad!!! :lol:
rokonok: azért így nem kéne hogy ne jöjjön az anyós, hogy közben egy ilyen „nehéz eset” após lakik veletek!!! :oops: én örülnék, hogy főznek rám!!! :D

Tigrincs!
LAci először engem kérdezett meg a dologról! :roll: sőt! még nem is mondta nekik, nekem meg ugye nem is veszi fel a telót sógornő, mert hogy múltkor már sírva kértem, hogy vállaljon már el BÁRMIT a férje. :oops: :oops: :oops: Most vagy elszégyellte magát, vagy megharagudott!!! :shock: :? :D az meg hogy ők jöjjenek EBÉDRE azért jogos! :oops: csak akkor jöjjenek és ne HOZZUK őket! :? na mindegy! majd csak lesz valahogy! :wink: :wink: :wink: fejben már kb. kész a menü :lol:
Orsiék fürdője nekem is JAPÁNOS, mert hogy cseresznye virág mintás a csempe! Legalább is arra hajaz a legjobban :wink:

Kriszta!
CIMBI! :wink: talira ugye jössz!!!!! :P :P :P had lássuk már Petya Bubust!!! :lol: no és persze TÉGED!!!! :D

Na megyek! Férjem megint eltűnt még az éjszaka folyamán :oops: nekem már fő a bableves :D sütök hozzá kis palacsintát :D nyamííííí! :D de jó lesz a lányoknak :D (igaz ma én is kókusz sütizem :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!

Judy!
De rendi vagy! Meglátjuk szerdáig sok minden történik és így is bőven elég amit már megbeszéltünk:wink: Bár az én drága húgom odaadta az autóját így el tudtunk menni vásárolni. Mircikémnek is tudtam cipőt venni mivel a héten megtette első lépéseit :lol: A sok rossz közt egy jó dolog is, bár én csak azért imádkozom, hogy mindig ilyen jellegű gondjaim legyenek, sokan vannak rosszabb helyzetben...

Timi!
Megkérdeztem Tenci ismerösét persze! Csüt hívtam szerdán vitték el azt ami nekem kell :roll: :x Tipikusan az én formám . Várni kell az alkatrészre, mert hogy az egész hátsó csomagtér ajtót cserélni kell üvegestül :oops: Nagyon tehetséges vagyok tudom, de 1. van önkritikám és tanultam belőle, 2. a kárörvendőket megbünteti a Jó Isten...

Kriszta!
Grat Pankának! Nálunk is van gond, estére még pelust kap... Reggelre nagyon tele van. Dokink szerint normális ne parázzak, egyenlőre nem foglalkoztat, de az ünnepek alatt éjszakára leveszem róla szerintem, addig nem 'piszkálom'

Veronikusz!
Nem tudom, hogy megúszta-e, majd még eldől, de óviba akkor se tudom vinni, ha megfeszülök sem, jár az agyam, egyenlőre még nem sikerült megoldást találnom... Nekünk egyébkén óvi ügyileg nem csak az egészség gond, hanem, hogy konkrétan nem akar menni. Azt mondja neki jó itthon és ha elviszem sírni fog és hiányozni fogok neki... De gondolom ez normális, csak az én szívem szakd meg ilyenkor. Sajnálo, hogy sógornődék ilyenek... De a férjednek sem egyszerű rólad meg nem is beszélve... De azért ez tényleg felháborító, hogy majd te főzögetsz rájuk őket meg szállítgatják ide-oda :shock: Ilyet még nem is hallottam. Totálisan megértelek!

Andi!
Jajj Istenem! Nagyon sajnálom! Nehogy magadba fordulj! Inkább gyere és beszéld ki!!!!!

Képek (bocs, ha sok...)
Martin 1napos
Kép

Martin1éves
Kép

Martin 2éves
Kép

Martin 3 éves
Kép

Mirci 1napos
Kép

Mirci 1éves
Kép

Ők
Kép

Ők2
Kép

Szép napot!!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes
 
 


Sziasztok!

Steffi: Nagyon szépek a gyerekeid :lol: és milyen nagyok már :lol:
Hogy vagytok?

Timi: Akkor majd akkor küldöm a havat, ha van már télipacsker az autódon :lol:

Judy: Kicsit irigykedem a szabadnapod miatt 8) én is szeretnék eljutni úsziba egyedül :lol: a kishölgy hogy viselkedett a távollétedben?

Andi: Nagyon sajnálom. :( Azért ha tusz akkor gyere és beszéld ki magadból a dolgokat.

Orsi: Tetszik a fürdőszobád :lol:

Tenci: Merre vagy? Minden rendben veletek?

Kriszta: Gratulálok Pankának

Ancsa: Merre vagy? Hogy vagytok?

Tali: Ha minden jól megy akkor eltudunk menni,de igazából a Déditől függ, mert vásárólni szeretne menni. :lol: Ez nálunk ritka alkalom, mert én szoktam nyaggatni, hogy jöjjön velünk. :lol:
De azért megpróbálunk elmenni :lol:
A campona melyik felén van a játszóház? Mert ezer éve voltam és nem emlékszem már :?

Szép napot mindenkinek.
V

valentina
 
 


Sziasztok!

vagyunk ám -csak többet vagyunk kint mint bent :lol: :lol: :wink:

ORSI-nagyon trendi a burkolat :wink: 8) nálunk is hasonló van-Ancsáéknál láttam hasonlót-szóval nagyon klassz az ízlésetek... :wink: :lol: -de színben ez barna fehéres-vagy bórdós????és zuhikabi lesz??? :roll: :roll: -én nagyon fürdőkád ellenes voltam-végül lett de csak gyerkőcök miatt..... még nem is használtam :roll: :roll: csak zuhanyozni.... :wink: 8) -habár most hogy belegondolok Judyiék is mit alkothattak.... :wink: 8) 8) de azért a kabin is tud izgi lenni :wink: 8) :lol: :lol:
jól vagytok???dokihoz mikor mész????csak egy hónap és szülés???? :shock: :roll: :lol: :lol:

BRIGI-de jó hogy jöttök....ha én odaérek max csak Mikeyt hozom...ha játszóházazunk nem tudok kétfelé rohangálni,tudod Benedek képtelen ülni,Mikey meg hát......és sajnos most nem jön kedvenc bébysitterünk :roll: - igen most campi...legközelebb Savoya-habár tényleg nincsen nagy távolság a kettő között :D :lol:

VERÓ-pont csüt hatra meghozták a gépet-és igen azóta megy....habár kettőnél többet nem tudok két szárítóm van...
látom nem fogsz uncsizni karácsonykor...azért sajnálom a szitut....de nem értem ők nem kapcsolnak-hogy felnőtt létükre kitartottak????-és ha nem lenne Laci????-akkor mit csinálnának????-és összetehetik a kezüket,hogy ilyenek vagytok...

ebéd kész lett????jól hangzik-én is ennék egy két palacsintát :wink: :lol: :lol: kókuszos sütit is te sütöd???? :roll: :D :D


TIMI-rendőrpasi megnézve :wink: 8) :lol: a mostani felállás jobban tetszik!!!! :wink: :lol: 8) 8) vasárnap van-gumi megoldva??? :roll: :lol: :lol: te ma mi jót főzöl???-holnap lazulás???? :wink: :lol: 8)


ANDI-sajnálom :( -de tudod itt vagyunk.......Bali nyomja bölcsit????

JUDY-miket nem tud a te kis férjed???? :wink: :lol: 8) 8) még hogy nem kapsz virágcsokrot!!!!-akkor ez mi????? :wink: 8) :lol:
és még szabadnap is???, :wink: 8) jó vagy nagyon....és vásárlásodhoz....ennyiért ennyi mindent???? :roll: :D hány km-t nyomtál???? :roll: :D :D

STEFF-édesek ezek a Steffgyerkőcök!!!!! :lol: :D :D a tesósképek...mit nem adnék ha Mikey is megülne egy kép erejéig.. :roll: :) azért néha elkapom őket... :wink: 8) :lol:
vezetést nem feladni-tök jó fej tesód van-látod ő is bízik benned ha odaadja az autóját.....én azért gondolkoznék rajta ha tesóm kérné :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: 8) 8) 8) :D :D -VICC VOLT :wink: 8)
Campis tali-nem nyilatkoztál....... :roll: :roll: :roll:

VALENTINA-max hozod dédit!!! :wink: 8) 8) :lol: akkor viszem én is Benedeket.... :wink: 8) :lol: :lol: játszóház alsó szinten tescó felé..én is ezer éve... :roll: :lol:

KRISZTA-lehet lemaradtam...de Panka már második éve nyomja ovit nem????nem volt szobatiszta??? :oops: :roll: talán Petya zavarta be???-mindenesetre ha most már wc-akkor nagy nagy gratula :D :D

na megyek mert köbö húsz részletben írtam......és már indulunk....csak ez az öltöztetés......imádunk kint lenni,de azthiszem az agyamat nemsoká eldobom....
mindenkinek jó étvágyat!!!!!! :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?