Nah, megjöttünk az expóról.
Köszönöm a jókívánságokat újra:)
Expo:
Hát, nekünk nem érte meg, mert a jegy ár levásárlás egy kibxxxtt átverés, persze csak miután megveszed a jegyet, akkor jössz rá, legalábbis én nem láttam a honlapon. A jegy összesen 5 helyen levásárolható, abból egyik sem érdekelt volna minket, de gondoltuk nem hagyjuk veszni. Hja, levásárolhatod, a 15ezer felett vásárolsz... No comment.
Akkor érdemes, ha nagyobb dolgokat is ott akarsz megvenni, pl. mellszívó, légzésfigyelő, babakocsi, kiságy... ilyesmi.
Amúgy mindent olcsóbban kapsz meg, van amiben 20%, valahol konkrét összeg, van ahol mellé valamilyen kiegészítő ingyen...
Mi ezeket vettük: Tommy Tippee cumisüveg 2 db 260 ml, BPA free, hasfájós babáknak (ilyet néztem ki 1 db-osat 150 ml-eset, nem hasfájósat 1390-ért) A Tommy Tippee-nek és az Aventnek volt saját standja. Volt tök jó akcióban különféle összeállítások a TT-nél, pl. mellszívó, különféle cumisüvegek, sterilizáló 12000 Ft, mellszívó és pelenkatartó szemetes 10000 Ft.
Kint volt az adamo hintás cég, ott pl. 14990 volt a csavarral és a rugóval együtt a hinta, itt a rugóért nem kellett fizetni, így 2000-rel olcsóbb.
Reunion: Van már babakocsitok??? Volt egy nekem nagyon tetsző iker babakocsi, 60000 Ft-ért (ez az 5% kedvezménnyel), mélykocsi és sport egyben, külön dönthető a két oldala, lengyel gyártmány, 2 év garral. A symbiozis bababoltban kapható, és van kuponom az 5% kedvezményről, ha nem akarja az ember most megvenni, ha kell, de lehet, hogy a Baba-mama tudakozókártyát is elfogadják, és összevonható a kedvezmény. Legalábbis úgy emlékszem.
www.symbiozis.hu
Én arra számítottam, hogy lesz több pelenkás-babatermékes cég. Vettünk egy csomag szülés utáni betétet, Helen Harpert, szintén Helen Harper melltartó betétet, és egy csomag no name pelenkát kipróbálásra, egy babaplédet és egy Akajoom!! feliratú cumiképes bodyt. Ennyit vettünk összesen.
Jó lett volna, ha készülünk pl légzésfigyelő vásárlásra, pl. a Ceumedes 25000 Ft-ról 20000-re volt leárazva, vagy a mellszívó a TT-nél. A barátnőm azonban kölcsönadja a sajátját, így mégis csak használt lesz. Bevallom, az Avent pultot nem néztük meg.
Volt sok ruhás, bútorbolt, játék, több mosható pelenka cég, babavíz, víztisztító berendezés, párásító, kismamaruha, ... stb, nem is emlékszem mindenre. Határ a csillagos ég. Tudtam volna még szívem szerint költeni