Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csajok, bocsi, de lehet, nem leszek ma sokat, mert nagyon rossz passzban vagyok. Nem baba ügy és nem férj. Itthon minden okés. :wink:

Kiki!
Én be nem oltatom magam, a természetgyógyászom, aki egyébként orvos is, azt kérte, semmiképpen ne tegyem. Rengeteg benne a higany, sokat árthatok vele. Ráadásul félek, hogy pont akkor lennék terhes. A barátnőm 17 év után így járt. Addig nem jött a baba, aztán 2 hét extra erős antibiotikum kúra után, mikor semmi sem utalt rá, terhes maradt. Mikor megmondta neki a doki, sírva fakadt. Egy adta stressz volt a terhessége, aztán 20 hetesen elvetélt. Pontosabban megszült, mert ilyenkor már nagy a baba, aki persze meghalt. Gondolhatjátok. Még én is azt hittem, belehalok, nemhogy ő.
Én félek ettől az oltástól.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babi!

Mi kb. 150-en dolgozunk egy helyen, felajánlották az ingyenes oltást, pont ma. 4 azaz négy kollégám kérte. :shock: :shock:

Kiki!
De van valami ok, ami miatt nem sikerül babásodnod? Vagy neked is ismeretlen eredetű meddőség?

Lucuzs!
Igen, Aviváztam, bár mostanában már nem csinálom, ha megjön a mensim, akkor akarom kezdeni.
Vannak benne pánik gyakorlatok, amivel úgy irányítod a mensidet, ahogy akarod. Ha nekem mem jött meg a 38. napig, és a tesztem nega volt, én megcsináltam és másnap reggelre fájdalom nélkül mensiztem. 4x is. Azóta beállt a ciklusom 32-35 naposra, bizonyított brutál peteéréssel.
Nekem megvan a torna, de nem tudom, hogy át tudom-e küldeni. Egyszer már próbáltam Ditusnak, de mivel nagyon nagy, nem ment át.

Én annak idején a netről szedtem le, vannak oldalak, ahol rajta van. Próbálkozz vele, addig én is megpróbálom küldeni.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok lányok!

Kiki!
Üdv közöttünk, remélem néhány napon belül hozol nekünk zebrás tesztet! NAgyon szurkolunk! Én is a Kaáliba járok- egyelőre-, te kihez jársz?

H1N1 ügyében: Én pont 1 hete beoltattam magam, és a jövő héten a rendes influenza ellen is beoltatom magam. Valóban van benne higany, de ez más, mint ami pl. a hőmérőkben volt, és 2 nap alatt lebomlik. Nekem a legnagyobb érvem az oltás mellett az volt, hogy januártól gyereket szeretnénk, és nem akarok megint egy rohadt betegség miatt elvetélni. A korábban velem történtek miatt ez nem is volt kérdés nálam. Lelki ismeretfurdalásom lenne, ha végre sok küzdelem árán ismét terhes lennék, és elkapnám újra az influenzát, és amiatt menne el ismét a baba. Ezt nem kívánom magamnak még egyszer! És senki másnak sem! De mindenki maga dönti el, hogy mi a fontos számára!

Vius!
Nagyon szurkolunk neked, hogy még 1-2 hétig Darnika a kis kuckójában akarjon maradni!

rodina74
 
 

 
 

Bikfy! Hol találtad meg? Honnan szedted le? És milyen néven keressem?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Kedveskéim!

Én ma teljesen paff vagyok. Nem tudom, hogy a gyógyszertől lehet, de nem szoktam ilyen lenni amikor megjön, most meg. Csak ülök a sobába, szegény gyermekem a másikba rajzolt és mint egy idióta olyan vagyok.

Luczus
Nekem is az a nagy bajom, hogy 3 hónapja mensi előtt 1-2 hétig barnázok és annyira tele a tö....m. Most se azért vagyok ki mert megjön hanem azért mert ma vagyok a 20. cn-on elkezdtem barnázni.

Én nem adatom be a H1N1-et gyereknek sem magamnak sem. Úgy se kapjuk el és kész.

Vius kislánya jól érzi maát a pociba, tudja, hogy kint hideg van.

Bikfy
Veled mi van?

timejka
 
 


Timejka! És te mit próbálsz ellene?
Én már mindennel próbálkoztam... :evil: Utálatos! :evil:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Előző mensi után kaptam provera gyógyszert, amit a 12. cn-tól kell szednem 2x1-et, ma hívtam a dokit, hogy megint barnázok, most 3x1-et aztán majd meglátjuk. Komolyan már azon gondolkoztam, hoy szedek fogigátlót. Most már nem is az idegesít, hogy nem jön össze a baba, hanem ez, mert sárgatesthormon elégtelenség, és nem tudom mikor, mitől fog rendbe jönni. Nagyon utálatos tényleg.

timejka
 
 


Elmegyek fürdeni és lefekszem. Jó éjt mindenkinek.

timejka
 
 


Lányok!
Én megrögzött Aviva hívő vagyok. Akit érdekel a torna, olvassa el!
Ezt találtam a neten, miközben Lucuzsnak kerestem a letölthető anyagot róla:


Aviva torna- van akinek ez segített

Akiknek az Aviva segített teherbeesni:

Édesanyám,aki csak a nevelő szülöm az összes létező vizsgálaton átesett,s 25 év alatt többször is ment mindenfelé,hogy terhes legyen.Mig végül februárban elment az Aviva tornára heti 3 alkalommal.És most derült ki,hogy 5 HETES TERHES!!!!Hihetetlennek tünik,de segített.Mint kiderült 10ből 6 anyukának a 6 hónap alatt sikerül teherbe esnie.

Nekem egy ismerősöm ismerőse akkor esett teherbe amikor AVIVA-zott. Hogy attól-e azt már sose tudjuk meg!

nagyon összevissza volt a ciklusom (56 és 50 napra jött meg), és miután elkezdtem a tornát, nem azonnal, de beállt a 35 nap, amilyen azelőtt volt. közben elkezdtem a hőmérőzést is, az is sokat segített, így utána 3 hónappal, első nekifutásra babás lettem :)

mi 8 hónapig hiába próbálkoztunk de csupán két hetes aviva tornázás után spontán fogant meg a lányom ! azóta már megszületett a fiam,

Nem tudom biztosan, hogy a tornától, de nekem bejött Wink
Csak egyszer kínlódtam végig a tanárnővel, és 3 év szenvedés után, endometriosis mellett, 2 sikertelen lombikot követően, a feladás és elfogadás után spontán babám lett.

Buzgómócsingként szinte naponta megcsináltam (hehe, akkor még volt rá időm ), és bő 1 hónapon belül ott lapult a lányom a pocakban.
Ám nyár végén újra jött a “babát szeretnék, de moooooost” érzés, így újra elővettem a tornát. Talán egy hónap sem kellett, és a pocakban lapult a kisfiam.

Amikor én jártam, akkor a csoportunkba volt egy lány, aki 8 éve nem tudott teherbe esni. Már volt inszemin, lombikon, mindenen. Szegény nagyon túlsúlyos is volt, hormonzavaros, össze-vissza ciklussal. Elkezdte az Aviva-t és fél év múlva teherbe esett.

Nekem segített. Rendezte a ciklusomat, ami előtte 35-40 napos volt, ráadásul a méhnyálkahártyám se volt hajlandó vastagodni ciklus végére. Aztán 1 vagy 2 hónapot tornáztam (szégyellem, de nem emlékszem pontosan), és rögtön teherbe is estem, ami előtte 8 hónapig nem sikerült.

Egy asszonynál megállapították: azért nem lehet gyermeke, mert nem járható a petevezetéke.Avivázott és ma a második babáját várja.

Egy férfi a feleségével érkezett az Aviva tornára. Három hónap alatt 4 millióról 10 millióra nőtt a spermaszáma, és a felesége hosszú meddőség után teherbe esett.

A szegedi Anitának egy nőgyógyászati műtétet követően azt mondták az orvosok: kicsi a valószínűsége még annak is, hogy a lombikprogram eredményes lesz nála. Négy hónap után az Aviva módszer alkalmazásával természetes úton teherbe esett.

,,Én vagyok az a szőke tüsihajú lány, aki gyógyszert szedett – sárgatest-alultermelés miatt -,hogy megjöjjön a menstruációm. A torna segített, hogy magától megjöjjön!” – írta egy lány az Aviva tanfolyam után.

S egy másik levél: ,,Megszületett a lányunk, Hanga. Avivával négy hónap alatt sikerült megfogannom. Remélem, az én esetem segít kitartani azoknak, akik hasonló cipőben járnak!”

KépKépKép
bikfy
 
 


Lucuzs, Timejka!

Sárgatest elégtelenségre kimondottan ajánlják a tornát.

Lucuzsom, találtál letölthetőt? Én egyelőre nem jártam sikerrel, de amíg nem ragad le a szemem, keresem Neked. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Én is a netet túrtam, de eddig sajnos csak a két kötet könyvet találtam meg, ami meg megszakadt letöltés közben. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bikfy! Tündér vagy! De nem venném a lelkemre, ha miattam éjszakáznál! :oops: Lassan én is feladom... majdcsak lesz valahogy...
De tényleg hagyd a fenébe! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Az Aviva csak könyvben van meg, CD-n, DVD-n nincs. De könyvből is jól tanulható a módszer.


Képzeld, ami oldalakat találtam, onnan már mind törölték. De nézem neked tovább.

KépKépKép
bikfy
 
 


Lucuzskám!

Csak ne vegyél semmit a lelkedre, ígérem, még ma meglesz.

Ha nem, holnap vagy utána feladom Neked postán.

KépKépKép
bikfy
 
 


Postán? :shock: Most viccelsz velem? Jöhet e-mailban is! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


lejött az első kötet!!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


a második kötetnél folyton megszakad a netem :evil:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzs!

BRÁVÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgyis az első a fontosabb. Én mindig csak azt csináltam. Ebben vannak ún. pánik gyakorlatok is, azokat csináld. De jó minden huppanós gyakorlat is. Olvasd el a könyvet, ha valami nem világos, kérdezz nyugodtan.

Azt ugye tudod, hogy torna után legalább 12 óráig nem lehet fürdeni, mert a víz közömbösíti a tornával elért pozitív töltést.

Csináld, nagyon jó lesz.

Olvastad, hogy 10-ből 6 nő fél éven belül teherbe esett tőle? És ezek mind reménytelen esetek voltak.

KépKépKép
bikfy
 
 


Most elfutok füröszni, aztán aluszka. Holnap jövök. Mindenkinek JÓ ÉJSZAKÁT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
Jaj, de sajnálom, hogy nem tudtam ma jönni, csak színházban voltunk a férjemel, meg anyósommal, és még most fogunk vacsizni. De holnap jövök!
Jó éjszakát mindenkinek!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Bikfykém!

Felkeltetted az érdeklődésemet az Aviva torna iránt. Na holnap én is utána túrok, alaposabban!
lehet, hogy kipróbálom!

Jó éjt mindenkinek, megyek szunyálni!

rodina74
 
 


Helló Lányok!

Mindenkinek szép reggelt kívánok!

Ma nem sokat leszek, mert most elmegyek dolgozni, aztán meg apuhoz névnapot ünnepelni.

Mindenkit puszilok, legyetek jók. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Lányok,
nagyon fontos kérdésem lenne!!!

Igaz-e az, ha elmegyünk a Kaáliba, vagy más TB-s meddőségibe, nem csináltathatunk inszemet TB alapon, ha nem vagyunk házasok? És ugyanez vonatkozik a lombikra is?

Köszönöm a választ!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok! Akit érdekel az Aviva torna itt megtalálja:

http://barbara-dvd.blogspot.com/2009/06 ... dszer.html

A megjegyzések között keressétek, elvileg az utolsó bejegyzés (timeeeee írta), ott van az első és a második kötet is.

Bikfy! Nem tudom, hogy az első kötet teljes-e, mert a borító lap után a 15. oldalon kezdődik, és elvileg a 66. oldal az utolsó.
Nálad hogy van?

Ja és végre lejött a második kötet is! :lol:

Mindenkinek szép napot!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a szíves fogadtatást! :)
Az a helyzet, hogy nálunk "apagond" van. Vagyis persze én sem vagyok rendben, össze vissza jött meg mindig 32-45 nap között, néha még több napra. Még a Sote-n csináltak egy éve röntgenes HSG-t is, ott azt állapították meg, hogy az egyik petevezetékem el van záródva (bár a vizsgálat szerintem nem volt vészes, pedig elzáródásnál fájni szokott). Aztán most nyáron a Kaáliból elküldtek laparoszkópiára meg méhtükrözésre, és ott kiderült, hogy nincs is elzáródás, viszont multicisztás a petefészkem. Ami elvileg nem okoz problémát.
Viszont visszatérve a férjemhez, neki sajnos az derült ki, hogy van egy genetikai betegsége, ami miatt nem lehet gyereke. :cry: Beletelt egy pár hónapba, míg ezt feldolgoztuk, de nem élet az élet gyerek nélkül (szerencsére Ő is így gondolja), így belevágtunk a donoros inszeminációkba. :oops:
És persze így nálunk a spontán babásodás kizárt! :(

Rodina!
Teljesen megértem, hogy az oltás mellett döntöttél, azt hiszem, a helyedben én is ezt tenném, szörnyű, hogy min kellett keresztülmenned. Nagyon drukkolok neked januárra!
A dokim Krizsa és neked?

Bikfy!
Jó névnapozást mára!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Na most már kijelenthetem, hogy megjött! :D Talán apának van igaza, és nekem elég volt csak letölteni az Aviva tornát. :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Szia Eclipse!
Én erről nem tudok semmit sajnos.

Szia Lucuzs!
Gratulalok a menzeszhez. Remélem az Aviva torna tud neked segiteni a bábásodásban is!:) Hogy derült ki a sárgatest elégtelenség?

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Kikinda!
Üdv közöttünk. Nálunk is apabaj van. Sajna.

Oltás: én bizony beadattam mindkettőt. Mivel ugye babát szeretnénk. Ha kismama lennék, vagy kisgyermekem lenne, akkor nem adatnám be. De így van értelme, mert ebben a szezonban védett leszek az influenza ellen. Igaz persze, hogy nem az influenza szerű megbetegedésekre. de azok nem is annyira veszélyesek. Az influenzánál is a szövődmények a gázosak.
Viszont azt is figyelembe kell venni, hogy 100 emberből 4 nagyon megbetegszik a védőoltástól, tehát ha épp valami beavatkozás előtt álltok, akkor semmiképp ne adassátok be! Ha a beavatkozás és az oltás között van 5-6 hét, akkor mehet a dolog.

Eclipse!

A Kaáliban mindenképp fizetős az inszem. A meddőségi központokban pedig igazolni kell legalább az élettársi viszonyt.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Napsütéses jó napot! :D

Eclipse:
Sajnos a KAáliba és a többi magán meddőségi centrumokban az inszem fizetős. Nem kötöttek Tb támogatási szerződést a minisztériummal. A lombikhoz pedig valóban vinni kell közjegyző által írt élettársi szerződést. Ezt ott is kérik, ahol tb támogatással futnak a dolgok. Mi sem vagyunk összeházasodva, és nekünk is szóltak az intézetben. :?

Lucuzs!
Köszönjük a letöltési lehetőséget, azt hiszem ma hazamegyek és gyorsan le is töltöm. neked mennyi idő alatt jött le?
Nálad hogy is vannak most a dolgok? Most örülünk, hogy megjött neked?

Kiki!
Hát minden elismerésem nektek! Én nem tudom, hogy bevállalnám-e. De szerencsére a férjed hozzáállása nagyon jó! Hát, nektek sem könnyű! Szurkolok a babásodáshoz! ÉS mikor kezdtek?
A dokim nevét megírom privibe.

Bikfykém!
Nagyon jó ünneplést kívánok! Azért, ha tudsz, gyere! Te vagy itt mindenki támasza!

LÁnyok!
Képzeljétek el, hogy most, meleg tengerparti homokban fekszünk, csukott szemmel. Halljuk a tenger morajló hangját, érezzük a bőrünkön a nap meleg érintését, miközben a lágy szellő simogat minket. A csinos felszolágló fiuk, pedig hozzák a hideg gyümölcs koktélokat! :wink:
Remélem jobb kedvetek lett ettől a gondolattól! Én ma csak erre tudok gondolni! :lol:

rodina74
 
 


Rodina!

Örülünk, mivel terhes nem vagyok, így nem húzódik tovább a maratoni ciklusom. És mivel Tapolcára egy hét múlva van időpontunk az első vizsgálatokra, ezért addig el is kell még múlnia. Ez pedig nálam nem valami egyszerű, mert mensi előtt meg után mindig rengeteget barnázok. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Bumi!
Nálatok mi a gond? Milyen megoldást javasolnak?
Rodina!
Ez a tengerpart ötlet nagyon jol esett!
Az ember sokszor el sem tudja előre képzelni, hogy egy tragédiát túl lehet élni, és ha mégis belekerül abba a helyzetbe, akkor kénytelen túlélni. Hasonlóan sokszor van elképzelésünk arról, hogy mit tennénk adott helyzetben, és aztán az élet rácáfol. Én is mást megoldást ajánlottam volna a donoros megoldás helyett az ismerőseimnek, ha ilyen helyzetbe kerülnek. Aztán mikor kiderült, hogy nem lehet gyermekünk,
akkor minden átértékelődött, és megtanultuk elfogadni ezt a megoldást is.
Pénteken volt az inszeminàciòm, jövö hétvégén kell tesztelnem. De addig még olyan sok idő van hátra.

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


sziasztok helyzet jelentés;viusnak vizesedik lába keze 150-es a vérnyomása ha jövö hétig nem indul meg a szülés akkor meginditják......legalább is ezt monták a dokik.. majd kiderül mindenkinek további szép napot vius anyuja

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kikinda!
Varicokele volt a férjemnél, de a műtét után sem javult a spermakép. Azóta sem derült ki, hogy mi okozza, mert sem fizikális, sem hormonális gond nincs. Mi már sajnos 2 sikertelen lombikon vagyunk túl, más esélyünk nemigen van.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Vius anyu!

Kitartást Viuséknek! Remélem beindul a szülés minél hamarabb! Drukk!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Vius Anyu!

Nagyon szurkolunk Viusnak, hogy ne nőjön tovább a vérnyomása. Nagyon sok puszit küldünk neki, és sok kitartást kívánunk!

Kiki!
Nagyon-nagyon szurkolok nektek! Ennyi hányadtatás után már igazán teljes sikerrel járhatnátok! Na, ezt kívánom én most nektek!
Amit írtál, abban teljesen igazad van! Biztos ha én lennék ebben a helyzetben, én is másképp gondolnám. Minden elismerésem a férjednek, nagyon büszke lehetsz rá! Ebből is látszik, hogy nagyon szeret téged! Te is egy boldog asszony vagy!

Bikfykém!
Remélem jól sikerült az ünneplés! Majd gyere, mesélj!

MAjd még jövök, de most jött meg a pizza, megyünk enni!

rodina74
 
 


Szia Rodi!
Köszi, jól esnek a szavaid! Azt hiszem, a babáért való küzdelem még közelebb hozzott minket egymáshoz, és tudjuk, hogy mennyire fontosak vagyunk egymásnak! :)

Én azt gondolom, hogy mi mind akik itt vagyunk ezen a fórumon képesek vagyunk áldozatokat hozni a babáért, és hiszem, hogy ezért idővel mindannyian megkapjuk, amire annyira vágyunk!

Bumi!
Sajnálom, hogy nem sikerült a két lombik. És tudjátok már, hogy mikor lesz következő? Rossz lehet, hogy nem találtak semmi okot a műtét után, ilyenkor olyan tehetetlen az ember. :(

Vius és Vius anyu!
Kitartást nektek! Vius hogy bírja a kórházat? Drukkolok, hogy minden rendben legyen! Most már hamarosan kibújik Darinka, és újra együtt lehet a család!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Képzeljétek, ma 18 alkalommal szúrtak meg! :lol: :shock:

Reggel vv-re mentem, mert hormont néztek!
Délután megkaptam az első adag gynevacomat.
Este voltam az életem első akupunktúrás kezelésén, ahol összesen 16 db kis tűt szúrtak belém. Úgy néztem ki, mint egy sündisznó! Tök jó volt!

Ezek után rájöttem, hogy én egy mazochista vagyok!

Látom, senki nincs! Na megyek olvasok egy kicsit, és utána édesen szunyálok!

Jó éjt mindenkinek!

rodina74
 
 


Nyuszi Puszik!

Én is csak elköszönni jöttem, amint tudok, jövök. Csak nagyon zsúfolt napjaim vannak mostanában.

Jóccakát! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok, jó reggelt!

Ilyen se volt még, hogy én nyissak. :wink:

Vius és Vius anyu, várjuk a híreket és szorítunk nagyon Lexivel. :D

Kikinda, nagyon drukkolok, hogy most sikerrel járjatok. A ti kapcsolatotok nagyon erős, le a kalappal!

Rodi, 18 szúrás nem semmi! Erős nő vagy te! :wink:

Nati, mennek a drukkok ezerrel!!! Jó lenne már egy pozitív tesztnek örülni.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hol vagytok, lányok? :shock:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bikfy
Tudod, hogy teljesen komolyen el akartam kezdeni az Avivát. De egyszerűen lehetetlen, vagy nem tudom jól beosztani az időmet. Ha a Bence itthon van, akkor neki se állok. Igaz, hogy csak délig dolgozom, de hazajövök főzök, pakolok stb. Pedig tényleg kellene rá szakítanom időt legalább 2x egy héten. Szívesen elmennék egyszer ahol megtanítják a tornát rendesen, de az is Győr meg Pest, környékünkön nincs.

timejka
 
 


Képzeljétek, most tudtam meg, hogy ahol lakom indult 1 hete női joga, kriston féle torna jóga változata, tehát ez az ami nekem kell. Be is jelentkeztem hétfőre. Most újra minden jó.

Rodina
Jó volt a tengerparton és a fiúk??? HM!!! :lol:

Bikfy
Mit rohangálsz? :wink:

timejka
 
 


Timejka!

Nem emlékszel, pedig te is ott feküdtél velünk a tengerparton! Mindannyian ott heverésztünk egymás mellett! :lol:
A kriston torna tényleg nagyon jó! Majd meséld el, milyen volt!

Natikám!
Hogy vagy? Nem hallottam felőled mostanában!

Ma voltam tüsző kukucson. Mivel a 3. napi vv-en elég magas lett a prolaktinom, nem számítottam semmi jóra. MA viszont kiderült, hogy a jobb petefészkembe van egy 22 mm-es tüsző, és már látszott, hgy feszes, holnap estig majdnem biztos, hogy megreped. A nyálkahártyám pedig 10 mm-es! És nem szedtem semmit, nem ittam semmit, ez teljesen magamtól hoztam létre! Szóval - gondolhatjátok - hogy a hétvégére meg van apával a programunk! Holnap reggel megyek még akupunktúrára. Hétfőn ismét megyek uhu-ra, remélem már csak sárgatestet fogunk látni!

Már a tegnap estém is jó volt, mert akupunk. után tökre megnyugodtam, leeresztettem, de ma délután madarat lehetett volna velem fogatni!

Viusról valami friss hírt, tud valaki?

rodina74
 
 


Valaki tudna segíteni laptob dologban? Barátnőm megfordította a képernyő kijelzőt véletlenül és most fejjel lefelé van minden. Tudja valaki, hogy lehet viszafordítani?

Rodina
Majd mondom, hogy milyen volt. Jól összeszedte magát tüszőcskét és mnyh-d. Csak így tovább.

timejka
 
 


Rodi,
de jó, hogy ilyen felszabadult vagy!!!!!!!! És a tüsző, meg a nyálkahártya fantasztikus!!!!!!!! Gratulálok hozzá!!!!
Irhatnál bővebben a kivizsgálásokról!!!! A kukucs is ott volt???

Kikinda,
szerettel üdvözöllek!! Remélem elkezded a babásodást, s mi jövünk utánad szép sorban!!!!!!!!

Babicsek,
merre vagy?? minden rendben???

Bikfy, Luczus
köszi a tornát, én is letöltöttem, majd egyszer megnézem.

Beze,
Ti hogy vagytok??? Nagyon tetszik az új vonalzód!!!!!!! Édes kis csajod van!!!!!!!!!!! Szopi megvan még??

Én megvagyok, már nem repkedek és fogok madarakat, de bízok, s majd meglátjuk. Szerdán már csak egy tüsző volt, ( a többi állítólag felszívódott :shock: ), csütörtök délután volt az inszem. Most még dolgozunk apával egy kicsit, aztán várunk.... én egy dolog miatt szeretem ezt a második két hetet, mert akkor nem kell dokikhoz járni, nyugis az egész. És most úgyis jön a karácsony, lesz mivel elfoglalni magunkat :wink:

jó éjt mindnekinek!!!

Vius,
hogy vagy, mi a helyzet veleD???

Dy,
minden rendben otthon??? gyógyulgassál és mielőbbi összeszokást kívánok!!!
Vendég
 


Lányok!

Most lett volna végre időm, hogy itt legyek veletek!
Hát most hívott fel a főnököm, be kell mennem dolgozni!
Jönnek értem, és majd valamikor jövök! Hát ennyit a pihenésről, és a babagyártásról! :lol:

Puszi mindenkinek!

rodina74
 
 


Szép estét Csajszikáim!

Bocsi, de én már csak éjszaka érek ide.

Timejka!
Ne vacakolj! Ennyi időt szakíts magadra, mert jár neked ennyi. Kezdj el később főzni, vagy kelj fel 30 perccel korábban, találj ki valamit. Az is idő pocsékolás, mikor a nőgyógyászhoz rohangálsz. Ez a módszer akkor mégiscsak jobb.

Rodi!
Mit akarsz csajszi? A munka bajnoka lenni? :shock: :lol: Ilyen későn dolgozni........... Na de tudom, a főnök nagy úr. :lol: Na sebaj, majd traccspartizunk holnap. :wink:

Vius!
Drukk, drukk. :wink:

Nati!
Én sem repkedek már egy ideje, de nem is bánom, mert olyan rossz volt egy-egy ilyen repkedős hónap után pofára esni. Most szépen kivárok. Hátha megérkezik az én kis csodababám. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!
Nagyon jó az új vonalzód. :wink:


Rodi!
Ennyi tűszúrást!!!!!! Te jó ég!
Csak most aztán ivásnál figyelj, nehogy amit felül betöltesz, az kifolyjon a sok kis likon. :lol:
Örülök a tüszőknek.
Mesélj még az akupunktúráról. A barátnőm is oda jár, őt is ki fogom faggatni. Te hova jársz? Kihez?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikfy 2009.11.07 12:11-kor.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Köszönöm, aranyosak vagytok!

Nati, tudod, nekem 1 is elég volt. :wink: Drukk-drukk-drukk.
Igen, 4-5, néha 6 szopi van még, kis bélpoklos kicsikém van. :D

Rodi, ez tök jó hír volt, hú, de jó lenne, ha spontán babásodnál!
Ilyen későn dolgozni? :shock:

Bikfy, megérkezik, én tudom. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok viáékkal helyzet változatlan egyenlőre ugy néz ki kedden beinditják nahh majd kiderül.. további szép napot vius anyuja

Kép

Kép
vius
Baja
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: