Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!
Oltásügyileg: Én ma be lettem oltva H1N1 ellen, a szezonális oltást holnap kapom meg, akinek oltáskorú a gyerkőce nem irigylem a döntésért :?

Viktu!
No igen, tiéd Apa sem apró, csak néztem egyre jobban felfelé, és még mindig nem értem el a szememmel a feje búbjáig :wink:
Klassz, hogy a barack bejön, én itt helyben szedett fagyasztottat fogok venni (itt van olyan cég, aki azt árul tudtommal), nyáron is olyat fagyasztottam volna, ha raktam volna el, nekem nincs őszibarackfám, csak kajszi. Vagy az mindegy?

Nyuszi!

Az tényleg nem túl sok, bár amíg nincs fogyás addig nem gáz, nem? Én mondjuk régen nem mértem egész napos kajálást, de szerintem Zé legalább a dupláját megeszi. nyugodtan írj csak a kajálásról, ez sarkalatos pont sokunknál. Zé is sokat van a babahordóban, ha a kiskocsival megyünk sétálni, mózest már el is raktam. Tök jókat alszik benne. Szerintem nem gáz, végül is babáknak tervezték, és ők már nagy babák.
Alvás: Tegnap Zé 9-től reggel 8-ig nyomta egyben...már azon voltam, hogy felébresztem, trikót kellett cserélnem, pedig ilyen még sosem volt. Mikor elkezdett ébredezni kaptam is ki, és rögtön hami, mikor az első cici után be akart aludni, (így szoktuk), mondtam neki, hogy "ma ezt nem játsszuk kispajtás, szopizni kell a másikból is, mert Anyának túltermelése van", és utána még szundiztunk fél 11-ig. És ma még napközben is aludt egyben 3 órát, mikor is jól le is léptem itthonról kicsit feltöltődni :roll:

Nikó!
Tök jó ez a zsák, nagyon tetszik!! Milyen néven fut? Lehet megsasolnám közelebbről is :) Enyém babakocsihoz, a BBC-hez a bundazsák horror áru, a Bergonhoz van lábzsák, de azzal nem tudok autóval kimozdulni. Bár most cserélek majd autót, de egykutya, abba sem fog beleférni :( Szóval keresnék valami megoldást.

Rani!
Cukorterhelés szuper, én is kicsit vérszegény voltam végig, lesz ez még így se :?

Tobikám!
De jó, szuper hogy nem kell vér!! :D Lányok szép nagyok!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


jól vagyunk!
köszönjük a gratulációkat!

Hunci, neked külön köszi, hogy viszed a jó hírt :D

Till, úgy sajnálom, hogy már nem olvastam a leveled! Jó lett volna ha híradózol!

Képeket rak a férjem a közösbe :wink:
Tej van bôven. Valami összefûggô libabôrszerû viszketô kiütés lett mindkét karomon, lábszáramon csak szórványosan. Van valakinek ötlete mi lehet ez? Neten nem találtam ilyet. Kálciumot ittam, de nem sokkal jobb :roll:

Apa teljesen odáig van a gyerkôctôl, és nagyon ügyesen foglalkozik vele.

Kép
lona1
 
 


Lányok,

ha Valakinek van eladó légzésfigyelője, kérem, dobjon egy privit!

Köszönjük: Till és Lencsi :P

jövök még ma :P

tillidian
 
 

 
 

Angel,ja,köszi,tudom ti is,meg sokan küzdenek ezzel.Majd csak jobb lesz egyszer,bár amikor szopiztak csak,akkor arra gondoltam,mennyivel egyszerűbb lesz,ha már kapnak üvegből is,nahát jól melléfogtam.Most meg azt várom,hogy egyenek majd mást is,de gondolm akkor meg a kanalazástól leszek készen :lol: Az igazi akkor lesz,amikor eléjük teszem,és megeszik egyedül :D

Lois,örülök,hogy Z is ilyen jó alvó.Én meg most pihiszéken gondolkozom,mert Balázsnak elég szűkös kezd lenni a hordozó :shock:
Vendég
 


Till!
Baj van?

Oltás: Balu megkapja, párom kategorikusan nemet mondott, engem meg nem lehet oltani, gatya az immunrendszerem, kéthetente kapar a torkom és taknyolok folyamatosan. Így meg ne lehet.
vovanda
 
 


Niko,
vérszegény vagyok de nem vagyok vashiányos :? ez a problémája a dokimnak, h nem tudja akkor miért vannak ilyen rossz értékeim. Fel van hígulva nagyon a vérem (ez mondjuk ilyenkor jellemző). Haemoglobinom 94
Hematokrit 0,266
Ha nem gond utánanézni, megéznéd, h Neked milyenek voltak ezek az értékek a terhesség vége felé?

Nyulasz,
hamiztatás ennyire nehéz? de bizti vagyok abban, h túl leszel a nehezén (bár gondolom könnyű ezt mondani) azért nagyon szorítok, h könnyebbé váljon minél hamarabb!!!

Lois,
Zé kismackó lett, így h beköszöntött a rossz idő :) de ez tök jó!

Timi,
remélem ma már jobban vagy!

KépKép
tobi
 
 


Tobi,sajnos nálunk elég nehéz a hami dolog,de nálatok biztos nem lesz ilyen gond :wink: Sajnálom,hogy ennyire rossz a hgb.Nekem a 24.héten ezek voltak,hasonlók,mint a tieid:

Se Fe:13.7
HGB:97
Haematokrit:0.286

31.hét:
Se Fe:15.3
HGB:122
Haematokrit:0.364

36.hét:
Se Fe:24.3
HGB:134
Haematokrit:0.385

Neo-ferro folgammát szedtem ,és magnesii citritit...nem tudom mitől,de javultak az értékek.Remélem nálad sem kell transzfúzió.
Vendég
 


Hahóóóó :P

Vovanda :P
dehogyis, nincs gond :P Aranyos vagy, hogy aggódsz :P
Csak épp néha nyitott szemmel alszom :roll: :lol:
De ma Lencsi anyakímélő programot folytat, éjjel is aludt és most is...front van? :roll:

jövök még...

tillidian
 
 


Nyulasz, szerintem a pihiszék jobb, mint a hordozó. Anno írták a lányok, hordozóban 2-3 óra max., pihiszékben akár 8 óra is egyfolytában. Nekünk bejött, de már elkelt. Hauck márkájú, vastag terpeszpelusos csatja volt, 3 fokozatban dönthető, igaz, sose kellett dönteni, mert mire 6 hósak lettek, jött az etetőszék, enni már ott kaptak. Talán 9 hóig használtuk, éjjel is, amikor folyt az orruk és csak döntve tudtak aludni. Szóval szerintem jó találmány.

Bocsi, hogy ide írom, nincs időm külön feltenni: van 2 db Peg Perego Primo Viaggo hordozónk 2 bázistalppal (narancssárga és zöld), igazából a Duette babakocsival kompatibilis, arra rápattintható, ezért inkább ikreseknek szeretném eladni, ha valakit érdekel, írjon pü-t. Nem nőttük még ki, de overállban már nehezen férünk bele.

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Itt vagyok én is. Köszi a hiányolást. Nem nagyon volt mit írnom. De olvasgattam.

Vanda, Icsilya, nálam is ugyanaz a helyzet. Lassan hízik Eszter. Ez van. Biztos ilyen alkat. A védőnő állandóan csesztet miatta, kedden megyünk gyerekorvoshoz, remélem addigra legalább a havi 400 gramm hízás meglesz... :oops: Nem ordít, hogy éhes, úgyhogy gondolom elég neki a tejcsi. Most 4270 grammnál tartunk.

Irigykedem azokra, akiknek már végigalussza az éjszakát a gyereke. Enyimgyerek mostanában este fél 10-kor elalszik, 2-kor ébred, aztán meg 5- fél 6 körül. Utána vagy visszaalszik, vagy nem. :? Napközben meg nagyon ritkán alszik normálisan.

Én meg csak fogyok. Már 56,3 kg-nál tartok. Nem direkt.

Lona, gratulálok a babához és sok boldogságot kívánok!

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Lona! Nagy gratula!

Örülök, hogy mindenki jól van.
Olyan méretek írtok Csajok, hogy csak ámulok.
Az én fiam akkor gebe.

Orsi! Nagyon szépen köszönöm a segítséget!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna, üdv a gebe klubban... :? Ilyenkor mindig attól félek, hogy nincs elég tejem. De nem fogom méricskélni, hogy mennyit eszik. Nem akarok még ennél is jobban paramami lenni. :oops:

skrisz72
 
 


Krisz! :)
Én nem tudom, van-e elég tejem. Nincs mérlegünk.
O. pedig alig eszik mást.
Eszter nem gebe! Igazi csajszi!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Szöcske,köszi :wink: igazából Balázsnak már vállban eléggé szűkös,és sokszor feszeng benne.Nem tudom overálban hogy fogjuk belerakni,amikor megyünk jövőhéten oltásra :shock:

Krisz,gondolom jó car lehet,hogy állandóan csesztetnek :x Gondolom akkor már nem mérlegelsz,bár te bele sem merültél nagyon.Remélem Eszter is hamarosan átalussza az éjszakákat,mert mondanom sem kell,mennyivel jobban vagyok így.Bár 4.20-kor minden nap felébredek,mert egy darabig akkor keltek,de már kihúzták 5 órára,de volt már 5.50-is.Holnap meg 3 hósak lesztek :D

Hanna,semmi baj a fiaddal :wink:
Vendég
 


Nyulasz! Mekkora Balázs?
Olivérnek simán jó a hordozó még.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna,centit nem tudok,62-est hordunk,az még bőven jó,és 5800 kb,vagy picivel felette.Nem mondom,hogy kicsi a hordozó,de látom a különbséget Noémi és Balázs között,Noémi kényelmesen fekszik benne,Balázs meg már feszeng.
Vendég
 


Nyulasz! Hozzánk mindig kijön a dokinő oltani. Ebben a nyálkás időben muszáj őket közösségbe vinni? Nem beszélve a le-fel öltöztetésről, azért 2 gyerekkel elég macera.

Skrisz! Nekem mindig azt mondta a dokinő, hogy amikor ők ettek, akkor én is mindig egy-két harapást egyek. Fogyóznom nem kellett, olyan csini lettem, hogy csak na. Mostanra rendeződtem, de most meg futok utánuk, pedig nem nagy a lakás. Éjszakai alvást én is mindig vártam, kb. 4 hósan kezdték rendesen átaludni. Most 8-kor alszanak, 7-kor kelnek, ha jön a foguk, van perpatvar, pl. tegnap 11-12-ig sírás-rívás, aztán szunya. Általában a férjem az ügyeletes éjfélig, hajnaltól én, így mindenki tud "pihenni".

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Szöcske,
ügyesek vagytok, jó, hogy Apa is besegít! :P

Tobi,
kitartás! (én végig vérszegény voltam :roll: )

Skrisz,
tessék enni, ez parancs!!! :lol:

Hanna,
hordozót Vackorral 14 hónapig tudtuk használni :roll: -ő sem volt egy nagydarab :lol: (bezzeg most 8) )

Nekünk ma nyugis napunk volt :P Holnap elutazunk Apumékhoz, első nagy kirándulás lesz :P
Szép hétvégét, Lányok, vasárnap este jövünk!

tillidian
 
 


Nyulasz! Értem. Bár, attól is függ, milyen hordozótok van.

Till! Remélem, jó lesz az utatok.
Mi holnap megvesszük a gyerekülést, mivel eladtam a babakocsit, mert Olivér elveszett a sportrészben, olyan nagy, és az új gyerekülésben PC nem bízok. (nem is mentünk sehová azzal)

Kiscsillag! Pár nap és szülinap! Mit kap Kincső? Torta?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Én a biztonság kedvéért iszom a Karamalz italt, meg eszem homeopátiás bogyót is. Nem akarok még tápszert. :? Enni eszem, csak a vacsora szokott kimaradni.

Tilli, kellemes hétvégét!

skrisz72
 
 


üdv!
kalap fos a netünk. babanetet meg vmiért különösen rühelli. most nagyszülőktől netezek.
sajna új neten nem tudjuk behozni, míg a régi lakó nem mondta le :roll:

Hanna,
Olivér nem gebe sztem! múltkor írtál súlyt, teljesen jónak tűnt, meg élőben is! :D

Lois,
ellátmányra akkor nincs panasz! :lol:
mára én is átáztam, pedig mostanság nem jellemző, a kórházas időszakban még este is elázott a pólóm a tappancsok nélkül.

ált. nálunk alvás f10-től f9-9-ig. egy időben vissza tudott alukálni az első kaja után, na már nem... azért két hosszabb alvás még van, de egy biztos.

Tilli,
jó kirándulást Lencsivel! :D

Krisz,
védőnő jaj. Eszter amúgy jól van, jókedvű, nem?

nem lehet, hogy azért kel föl éjjel, mert éhes? nálunk ez van(volt) simán belealszik ez esti utsó kajába, semmi sírás, mint akinek tökelég, aztán éjjel enni kért. hiába nézett ki jóllakottnak, adtam/adok még neki pótlást (van, hogy még 100ml! is lemegy félálomban) így végigalszik.

napközbeni lefejtet gyűjtöttem estére, de sajna az már nincs annyi. nagyon nem akartam tápot de azóta megnyugodtam, hogy biztos elég. persze nem akarnálak tápra beszélni, csak az éjjeli fölkelés miatt egy tipp volt, hogy lehet, hogy mégse elég az esti kaja.

fogyás viszont rám is rámférne... hogy leszek én még egyszer versenysúlyomnál??

Nyulasz,
ja, mindig az a macera, amit épp van! :roll: :lol:

Tobikám,
nemsoká megtudod, milyen az etetés, duplán! :lol: :wink:

Szöcsi,
hogy volt ez?? akkor enni egy kicsit, mikor őket etetted?


rólunk:
kicsit már megint szotyorgunk 5070-5100körül. sajna nem bírok szakadni a méréstől, bár most a hétvégén kénytelen leszek, emrt nem hoztuk a mérleget.

ma evett tököt, ami tegnap még annyira nem volt nyerő.

hasra forgás most a nagyon menő, de a karját még nem mindig húzza ki, akkor félig oldalt elvan, dumál, jobb híján szopja az ujját.

a gyógycipő marhára útban tud lenni (nekem) :roll: állítom neki tetszik, ha lelóg a lába hason a játszóról, kopog vele.

angel37
 
 


Oltás:
Na most már teljesen be vagyunk oltva minden ellen, mindketten... jelentem, egyelőre még élünk :wink: Persze ez még változhat.... :)

Nyuszi!
Mi a hordozót csak sétához használjuk (meg az autóban ugye), én nem is szoktam a házba behozni. Kaptunk egy pihiszéket, de kölcsönadtam, mert Zé utálta. Neki a hinta jobban bejött. De szerintem az egy elég elb@szott pihiszék volt. Konkrétan a pánt a gyereknek vágta a fülét. Éz a mormataság azért csak egyszeri dolog volt, ma már 6-kor keltett, de így is alszik 9 órát egyben, utána fennvagyok vagy negyed órát, és alszunk tovább, szóval nem vagyok telhetetlen, jó sorom van. De nappal megint aludt vagy 15 percet 5 részletben, egész nap esett, megint nem voltunk már 2 napja kinn, úúúúútálom :?
Ha meg a kisnyuszik egyedül esznek, nyugi, abban is találsz valami paráztatót :wink:
Ja még a hordozóhoz, nekünk kettő van, még mindkettő jó, de overallostul még nem próbáltam bele, de nagyon meglepne ha úgy beleférne, szóval beizzítjuk a sportrészt lassan. Akarok hozzá valami lábzsák-félét, vagy szerintetek ha van overallunk akkor nem kell?

Skrisz!
Húúú, jó vékony lehetsz :shock: Ti lányok Eszterrel mindketten vigyáztok a vonalaitokra :) Bezzeg mi.... ááá, amúgy nem panaszkodom, ha nem szoptatnék szerintem ettől a kajamennyiségtől már 100 kiló lennék :oops: Így meg egyfolytában eszem, mégsem jön fel semmi. Na jó 2-3 kiló van rajtam, amit azért leradíroznék magamról, de majd a szopi végével....addig nem merek semmit változtatni.

Hanna!
Olivér tök formás gyerek, nekem nem tűnt gebének egyáltalán :) Kíváncsi voltam és megnéztem az előbb a blogodon, ugyannnyi idősen mint Zé, Kisfiad nagyon hasonló súlyokat produkált, sőt Olivér mindig nagyobb volt 20-30 dekával. Majd most a 4 hósan érjük utol szerintem. Azután szerintem Zé is befékez.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Angel!
Fosi net............áááá :? Remélem megoldódik, el ne vessz nekem!!! :roll:

Zé is hajlamos belealudni néha sz esti kajába, első cicivel, de Szadianyu nem hagyja, megtömöm a másikkal is, felébresztem kicsit, és folyt köv. a másikon. Még nem próbáltam egy mell után lefektetni, de akkor szerintem hamarabb felébredne.
Mikor is léptétek át az 5 kilót?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,
én is remélem, emrt különben vasárnap estétől súlyos elvonási tüneteim lesznek!
tegnap este má aszittem, kivágom a laptopot a csukott ablakon keresztül :evil: de nem tettem, türelmes felnőtt ember és anyuka vagyok :roll: :lol:

előző lakó megígérte, hogy hétfőn lemondja (csak nem először mond ilyet) már megvolt az időpontunk, hogy jöjjenek csinálni, de addig nem tudják (emberem másmilyen csomagot akar)

5 kiló tán egy hete van meg? füzetem nélkül nem tudom pontosan :oops:

na én sajna már két cickóból sem bírom ellátni este :?

és basszus amit, írsz, én se merek változtatni, pedig 6 kiló plusszom van, közvetlenszülés utáni hetekben 2 volt :cry: pedig már szt tökmindegy a tejelésnek :roll:

angel37
 
 


Sziasztok!

Ma is aludtak este fél9-től reggel 5.45-ig :D

Lois,nekünk is van hinta,igaz csak egy,abban imádnak elaludni.Kaja után szoktam a hordozóba tenni őket,mert ha nem álmosak,akkor nem lehet hasra,mert addig erölködnek,míg bukás a vége,háton meg a járókában annyira kalimpálnak,hogy akkor is bukás a vége...hiába büfiztek apát megszégyenítően :lol: Így a hordozóban nincs gond,de el-el alszanak benne.Ha meg kapnak tápit is,azt alapból ott kapják,annak is sokszor alvás a vége.
Mi legalább 4 napja nem voltunk kinn,nem sikerült az evésüket úgy összehozni,hogy ki tudjunk menni,most meg ez a car idő :x

Angel,már én sem problémázom a tápon.Ha kell,akkor adom,éhesek ne maradjanak...mérlegtől még én sem bírtam megszabadulni :oops: pedig védőnő mindig mondja,felejtsem már el,rendben vannak,szépen fejlődnek,ne aggódjak.De ne megy :oops: Állítólag hetente sem érdemes mérni,a havi a megbízható.Mondjuk ha benn van még egy adag kaki,akkor tényleg kicsit más eredmény tud lenni :roll:

Hanna,pierre cardin,amit Szandráék is használtak.Hiába,vállban erősek vagyunk,oda gyúrunk :lol:

Krisz,én nem bírtam meginni a karamalzt :x na jó,egy dobozzal :roll:

Szöcske,lehet megkérdezem ki tud-e jönni oltani,hú,de jó is lenne.
Vendég
 


Ja,és kilókhoz,20-at szedtem fel terhesség alatt,és már 22-őt leadtam :shock:
Vendég
 


Ja,és kilókhoz,20-at szedtem fel terhesség alatt,és már 22-őt leadtam :shock:

jah én meg 10et Lilivel és 4 kg ment le a szüléssel :shock: :shock:

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lois, a mi családunk is él még, tiszta szerencse:)

Nyulasz, örülj neki :lol:

Hanna milyet vettetek?

Kgkoz csak annyi, enyém gyerek 9-10 kg volt egy évesen, most kb 12-13 lehet nem tudom.Más gyereke 10 kg volt akárhány hónaposan, ez nem lényeg, ki mennyi, a gyarapodás, az egészség és a jókedv a lényeg.
Vendég
 


Halihó!

Irigy vagyok a jó éjszakáért.
Olivérnek folyik az orra. Más baja nincs, szerintem fogacska készül.

Én 18kg-ot híztam és most -22-nél tartok.

Nyulasz! Most nekünk is olyan ülés van. O. még nem ült benne, majd csak ma, mikor megyünk ülést venni. Én ezt nem tartottam biztonságos ülésnek.

Hunci! Örülök, hogy jól vagytok.
Ultimax lesz.

Csajok! Csak azért írtam, hogy gebe, mert hihetetlen méretekről számoltok be.
Bár én azon sem csodálkoznék, ha fogyna. Egész nap jön-megy.

Lois! Olivér is overálban van és a hidegben feltettem a babakocsi lábzsákot. Nekem jobban tetszik, mint egy takaró. Az nem sokáig lenne rajta.

Angel! Remélem, gyorsan lesz netetek.
A cipőhöz kitartás!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Csajok! Ha valaki menne a bababörzére, van egy jegyem!!!
Szívesen odaadom!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Angel, este már fáradt a gyerek, elalszik szopi közben. De felkeltem, és megetetem a másik ciciből is. Utána tényleg elájul. De pl. tegnap annyira keveset vacsizott, hogy éjjel 1-kor már ébredt. Aztán 4-kor és 7-kor is. Persze az is lehet, hogy fejlődési ugrás van. Tudja a franc. :roll:

skrisz72
 
 


Krisz,boldog 3.hót :D

Hanna,mi a baj az üléssel? :roll: Mitől nem biztonságos?

Hunci,örülök is,de remélem megáll a fogyás :roll: biztos a két gyerek teszi.
Vendég
 


Sziasztok!

Tanácsra van szükségem. Help!

Nagyon aluszékony Marci. Színe normális szemfehérje fehér, ezért sárgaságra nem gyanakodnék.
4 óránál is többet aludna :shock: .
Eszik szerintem rendesen. Kb. 15-20 percet szopik, szájába dôl a tej. A következô etetésnél meg mérjük a mennyiséget is.

Mennyit kellene kb. egy alkalommal szopnia?

Kép
lona1
 
 


A közösbe tettem fel képeket.

Kép
lona1
 
 


lona1 írta:Sziasztok!

Tanácsra van szükségem. Help!

Nagyon aluszékony Marci. Színe normális szemfehérje fehér, ezért sárgaságra nem gyanakodnék.
4 óránál is többet aludna :shock: .
Eszik szerintem rendesen. Kb. 15-20 percet szopik, szájába dôl a tej. A következô etetésnél meg mérjük a mennyiséget is.

Mennyit kellene kb. egy alkalommal szopnia?

Ez abszolút normális is tud lenni. A sárgaság meg nem feltétlenül jár sárga színnel, vérvétel igazolja, de gondolom azt nézték.
Lilim simán aludt 4-6 órát egyben két etetés között. Időre született, jól szopó babát én nem keltegetnék. Pihenj, amíg ő is alszik.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lona,mennyi a súlya Marcinak?Azt mondják a testsúlyának 1/6-át kellene megennie egy nap,tehát azt elosztod az étkezések számával,és annyi egy evésre,vagy testsúlykilógrammonként 150 grammot,tehát egy 4 kilós babának mondjuk 600 gramm/nap,azt osztod az étkezések számával.De szerintem ettől abszolút eltérő is lehet,ráadásul nálunk úgy van,hogy egyik étkezésre csak 60 grammot,másikra meg 100-at is megesznek,vagy 120-at,tehát egy mérésből nem is lehet kiindulni.Nálunk Balázs ilyen aluszékony,bár mi kis súllyal születtünk,így ébreszteni kellett őket az elején 2 óránként.
Vendég
 


Lois:

Concord Bundazsák autós üléshez a citrom színű most akciós az outletben. Csak dicsérni tudom, tegnap voltunk Kaáliba meg ikeába és nem kellett nyaggatni az öltözéssel Grétit csak egy takaró meg becibzároztuk a tetejét és olyan meleg volt benne!

Tobi!

HGB 100 g/l
Vaskötő kapacítás 79,1 umol/I
Vas 10,8 umol/I
Htk- nekem nincs sehol vagy más a neve nem tudom. énekem azt mondták akkor hiába jó a vas szint ha a haemoglobin alacsony akkor kell pótolni, ezért kaptam a szurit. Ezek nekem a 30.héten voltak előtte sem volt jó az érték de fokozatosan csökkent. Ha nem kaptam volna szurit akkor szülés után vért kelett volna kapni nekem is.
Bocsi ha nem jól írtam de Gréti nyügi csak gyors bemásoltam.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Angel!
Akkor noszogassad őket, 'oszt tessék írni rendesen :)

Nyuszi!
Én bírom a Karamalz-t, szerintem teljesen okés a citromos, sajnálom, hogy neked nem jött be. Nekem tuti...sőt csináltam már olyan hogy ittam egyet délután is, egyet meg este....na azt nem kellett volna :? Durván bedurrant, fájdalmasan. Alig győztem kivárni, hogy felébredjen a Kölök.
Hozzánk is kijön a gyerekorvos oltani is ha kérem, rendes tarifája van rá. Eddig mindig bementünk, de ha nagyon sz@r helyzet lesz influenza-ügyileg, akkor lehet inkább kihívom. Itt nálunk amúgy teljesen külön van az egészséges rendelés, de hát akkor is. Néha bazi sokan is vannak.

Hanna!
Én is nézegetem már a nagyfiús üléseket, de egyelőre káosz van a fejemben, hogy miben más a 0-18, a 9-18, meg a 9-36. Az Ultimax isofixes?
Nekem is szimpatikusabb a lábzsák, mint a takaró, most valami univerzális megoldást keresek, mert a BBC-s gyárit 'juszt se veszem meg, akkora rablás.

Skrisz!
Zénél a fejlődési ugrásoknál is stabil alvós volt az éjszaka, nappal kéredzkedett mellre inkább. Boldog hófordulót Eszternek :)

Szerintetek az normális, hogy Zé már csak 5X eszik egy nap?? :shock:

Lona!
Nekem azt mondták, hogy kilónként 150 grammot kell saccperkábé egy ilyen picinek ennie nagyjából. Tehát egy 3 kilós babának úgy 400-500 grammot. Ha jól eszik amúgy, én tuti nem keltegetném.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Ja, most látom, hogy Nyuszival egyformát írtunk :D

Nikó!
Igen, közben a Brendon honlapján is megleltem (ott persze nem akciós :? ) 3 e-ért még megvenném, de az eredeti árért fájna, hogy de valszeg pár hétig használnánk és ki is nőnénk.

Jut eszembe, nem jár valaki arra? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lona: barátnőm kislánya is sokat aludt-5 órát- és nem volt láthatóan sárga, a vérlelete alapján viszont kórház lett a vége. Mondjuk ő koraszülött volt, már ha egy 52 cm-rel és 3020 gr-al született 36 hetes babát korának lehet nevezni.

Nikó:ki az orvosod Fehérváron? Nekem rosszabb volt a vasam (7,1), a hgb ugyanennyi, de csak fenyegetve lettem az injekcióval. Gyógyszert kaptam rá. Jövő héten megyek laborba, kíváncsi vagyok, hogy javult-e a helyzet!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz,
na igen, bír 100g-ot termelni, meg volt már 220g-os pisis pelenka, nem mindegy benne van-e mindez a súlyban! :wink:
eeegen a havi mérés lenne jó... nagy mérős lévén a múltkor meg is ütköztem, mikor a védőnő kapásból azt hitte, nem is mérem, csak rapporton van mázsálás.
Karamalz nekem se vált be sajna.

Krisz,
boldog 3hót! :)
igen, épp ezt mondom, hogy beájul, mert álmos, épp ezért nem eszik, amennyit kéne, két ciciből sem. (azt hittem teliette magát, lemértem, volt vagy 40-60ml csak) fáradtabb, mint kajásabb (nem hittem, de van ilyen)
csak egy tipp :wink: ha nagyon tápellenes vagy - egy 8órás egybeéjszaka ígéretével - megpróbálhatod, hogy gyűjtesz napközben lefejtet, és utsó kaja után még elcummoghatja (cummából alva is tudnak)

Lona,
igen, 120-150g/kiló/nap, egyéni is, egyik nap többet eszik, másik nap kevesebbet.
én nem keltem föl soha, csak ha kénytelen vagyok mozdítani, mert mennünk kell. de mikor hazavittük gyerekorvos azt mondta, amíg ilyen kicsi, 4 óránál több, ne maradjon ki, ennyi is csak akkor, ha sokat evett előtte - de lehet, hogy ez csak a korababaság miatt, na amúgy meg 4 óránál több alvásról szó sem volt :wink:
majd nézem a képet, de sajna most nincs itt a kedvencekben a közös :oops:

Lois,
emberem noszogatja :wink:
sztem normál az 5 kaja! Kiccsajom már rég kialakította az ötszörevést, nemritkán már csak négyszer! :) (mikor keveselltem a gyarapodását, próbáltam többszörire visszatéríteni, de akkoris per nap u.az lett a mennyiség, így inkább rábíztam)

Nikó,
milyen outlet? :oops:


hízás: +kb 6 kiló (ezt 26.hétig) - most u.ez a többlet :roll:

angel37
 
 


Angel:

1095 Budapest, Soroksári út 160.
Nyitva: H–V: 10.00–19.00
Babyoutlet,Telefon: 06 70 371 5049 (10.00 – 18.30)


Toby:

Dr. Rubliczky Levente

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Megint én, velem lesz tele az oldal. :)

Kaáliba nagyon örült nekünk K. dr. Megbeszéltük hogy jövő év vége felé találkozunk. Ha még akkor is szeretnénk akkor belevágunk a tesó projektbe.
Nagyon aranyos volt K dr. megkérdezet milyen volt a terhesség a szülés és most milyen, mit szolt a család meg ilyenek.

viszont én megint depi vagyok és biztos azt gondoljátok buta is vagyok. Nem megy a szopi Grétinek hiába adok cicit, szopizza kicsit de mivel alig volt benne valami csak rángatta meg sírt is rajta. Elkezdtem a homeós bogyót is újra meg ittam a teát is de semmi, nem lett több tejci. Nagyon szomorú vagyok ez miatt. Úgy szerettem volna szopiztatni. Ez miatt vagyok full depi.
Hétfőn megyünk oltásra, remélem minden okés lesz. Én jobban fogok félni mint Gréti az tuti. Megyek mert fürcsi van és evés.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!

Sajna név szerint nem tudok hozzászólni, nálam is megvan a kocsiülés para, megint :D isofix vagy nem, menetiránnynal szemben, vagy nem, hány kg-s...stb...még agyalok rajta..ha valakinek van valami gondolatja, hajrá...!!!!

Kaja - nálunk is redukálja néha 4 alakalomra a kisasszony, az elején nagyon sokat evett, mostanában meg néha nem akar enni, sztem a foga miatt, én rábíztam.

Nikó - esetleg More Milk kapszula, meg 2 napra összebújás és minden nyikkra mellre tevés szerintem segítene.

hétfőn megyek punkcióra, majd Hanna megírja a híreket

Kép

Kép
leo50
 
 


Niko,
köszi! erről a boltról már hallottam, de sajnos messze van :?

tej fogyást sajnálom :(
én se voltam boldog tőle, mindent összetrükköztem, de már megbarátkoztam a táppal (igaz még 2/3 kaja cici)

Rubliczky Levente nem volt régebben a miskolci megyei kórházban? ezzel a névvel gyanús, hogy uyganaz a doki! akkor volt hozzá szerencsém!

K. doki melyik K. doki? :) ti is időpontot kértetek?

angel37
 
 


Angel:

De igen róla van szó. Miskolcról jött, gyanús a sok felkiáltó jel, nem volt jó a tapasztalat? Privibe?

K doki? Dr. Kovács Péter, hozzá jártatok ti is? Beszéltünk róla mikor lehet kezdeni de a jövő évet kihagyom az biztos. Olyan rég vártunk Grétire, ki akarjuk vele élvezni az első évet legalább. Sajnos a korom miatt nem nagyon várhatunk a tesóval max 2011 januárjába el kell kezdeni.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


jaj nem, semmi rossz! :) minimál tapasztalat: egyszer ő vizsgált, sima szűrés, alapos volt. a neve megmaradt bennem. egy másik fórumon már láttam egyszer róla kérdést, és csodálkoztam, hogy nem Miskolc.

enyém másik K doki :wink:
miért, mennyi a korod? :oops:
nekem legalább két évet ki kellene hagynom, de a kistesó-dolog nálunk úgyis eléggé tárgytalan.

angel37
 
 


Angel!
5 kajálást írtam, mert nem mertem 4-et, de olyan is volt már :roll:
De ő nagyon megfelelő tempóban fejlődik (ma ruhában 6990 gr :shock: ), szóval nem aggaszt, csak utána számoltam és meglepődtem.

Nikó!
Nagyon sajnálom a szopizást, megértem, hogy megvisel :( Én is szomorú lennék miatta. Karamalz esetleg?
Én is 2011 januárt lőttem be :wink:

Leo!
Nagyon nagy drukk hétfőre :lol: Üléshez sok okosat nem tudok hozzászólni, pedig ma is nézegettem sokat, mikorra kell, addigra remélem letisztul minden. Nálatok már időszerű?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Rublicky Miskolcról ment el nagy-nagy bánatomra, kb. 3 éve. Irtó rendes doki volt, én úgy tudtam, Székesfehérvárra költözik.

Lois: nekünk az autósülés már nagyon aktuális, mert nem férnek bele a hordozóba overállostul. Egyetlen dolog miatt tartogatjuk, úszáskor öltöztetés után csak ebbe tudjuk betenni őket. Apa öltözik Kisnorbival a fiúban, én Kirácskával a nőiben, a 2 öltöző elég messze van egymástól. Babakocsi ugye 1 db van...

Nálunk még mindig alvás van, este 8-tól, most meg itt ülök tűkön, hogy mi van ilyenkor :shock:

Leo, indul a tesóprojekt?

Puszi Mindenkinek: Zámolyiikrek

Mini babaruhavásár: http://picasaweb.google.com/zamolyiikrekKép
szöcske
 
 


Sziasztok!


Angel:

35 vagyok most és ha belegondolok mire Gréti 20 én 55, ezért ha lesz tesó az minél előbb lesz.
Nálatok miért tárgytalan ? ha kérdezhetem


Lois:

Kararamalaz: sajnos lisztérzékeny vagyok és nem ihatom mert maláta , árpa , búza, ezek mind tiltottak nekem. :(
De minden mást kipróbáltam, mater lova, homeós, 3 féle tea. :cry:

Ma se tudunk kimenni, ebbe a nyálkás ködös időbe azt mondta dr. néni ne menjünk ki sétálni.

Szöcske:

Jól tudod Fehérváron van én nála szültem.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: