Klári, nagyon boldog szülinapot Neked!!!
Aranyos 4D képeket raktatok fel!
Judeee, Marcinál én is ilyet akartam venni, de szerencsére nem kellett vennem, mert kaptam kölcsön. Nekem bejön nagyon ez a verda.
Tamesz, ne legyen hó, jóóóóó???? Én hóban utálok vezetni városon kívül, és akkor nem tudnék hazajárni anyuhoz. Január közepétől már lehet hó, akkor úgyis szobafogságon leszünk
Móni, nekem is volt ilyen érzés, de nem lehet, hogy a másik baba az? Mert nekem akkor volt ilyen, amikor Mincsi kereste a helyet a beforduláshoz. Mióta befordult, megszűntek az ilyen panaszaim
Pillesz, azért magyarázd el apának, hoyg arra azért kell egy kicsit várnia, hogy együtt fürödhessenek
Szilikon vs. latex. Mi próbáltuk mindkettőt, nekünk a szilikon vált be. Tesóm lánya meg csak latexesből tud inni.
Monyo, nekem a dokim a kismama-masszázst és a kismama-tornát javasolta hát- és csípőfájdalomra.
Pelus. Én nem a legkisebbet fogom venni, hanem a másodikat.Marcival is így csináltam. Barátoktól babalátogatás során kaptunk egy csomag 1-es pelust, de el kellett ajándékoznom egy koraszülött ikerpárnak, mert 1 hét után kinőtte Marci.
Judeee, remélem minden oké lesz. Pihenj sokat, amennyit csak tudsz, és ne hergeld magad
Szegény Bogaracska... Remélem még jópár hétig kihúzzák együtt. Tudja valaki, hogy ilyenkor mikre kell készülni? Kima, nem jársz erre véletlenül? Neked sajna van tapasztalatod
Pillesz, magyarázd el anyósodnak, hogy az én 17 hónapos fiam a mai napig utazóágyban alszik, ha anyuéknál vagyunk. És mivel napközben is alszik, nem is kell feltétlenül nagy túrákra gondolnia
Mi lenne, ha eladnád?
Athena, akkor már csak az kell, hogy el is kezdje kirámolni a babaszobát. Sőt, hogy be is fejezze
Twist, olvastam reggel a blogodban, hogy hogy jártál. Felháborító számomra, hogy ennyire figyelmetlenek a dokik. A kiskönyvbe nem nézett bele véletlenül??? Mert ott ott van feketén-fehéren az időpont... áááá, mindegy, most már próbálj meg lenyugodni
Nálunk csak akkor van vizelet-vizsgálat, ha az elmúlt 4 hétben nem volt labor. Most nem volt, és néztek is, és november végén megint fognak nézni