Új privát üzeneted érkezett!

Beus,
szegény csajszi! Szerintem sok kapcsolatot megront ez a probléma, mármint a küzdés a babáért. Az egyik csaj, aki ott volt a beültin, az is mesélte, hogy lombikoztak a férjével, amikor az megcsalta. Most a 2. férjével lombikozik :lol:
Azért gondolom, hogy sok kapcsolat rámegy erre, mert az ember lassan nem is állít maga elé más célt, csak a babát és így elfelejtenek törődni is a párjukkal.
Nálunk is az a helyzet, mint Belluskáéknál, nekünk is csak erősödött az amúgy is erős kapcsolatunk.

Amúgy Ibolya is mesélte egyszer az intézetben, hogy már több olyan is előfordult, hogy végre összejött a baba és aztán elváltak, pedig évekig együtt küzdöttek a párok.

i.kata

Katám!
Tudod hogy nekem meglátásom volt a talin,hogy imád a párod! :P
Szerintem az is probléma lehet némely kapcsolatban ilyen lombikos esetben,hogy a pár férfi tagja nehezen viseli pl. az esetleges nehézséget és sikertelenséget akár ha a pasinál van a gond,pedig ezt sokan akik "tudatlanok" összekeverik azzal,hogy a pasi semmire nem jó és én erre marha mérges tudok lenni(pedig nálunk nem volt ilyen gond),de egy olyan nőnél akinél ilyen téren nem kell "bizonyítani"(ami hülye szó erre),mármint nem a babára vágyó feleségnél,akkor az esetleg a pasi számára "könnyebb"szitu!Na mindegy remélem értettétek mit akarok ezzel mondani!
De szerencsére reméljük az olyanok vagyunk többen mint mi,akiknél erősíti a kapcsolatot(de való igaz,hogy már előtte is erősnek kell lennie)!Mindenesetre nagyon sajnálom az olyan nőket akik küzdenek egy ilyen problémával és végül ilyen helyzet kerekedik!
Hát igen én ezért is próbáltam a sikertelenségek után nem kimutatva magam alatt lenni otthon,hanem új erőre kapni,hogy a család ne sínylődje meg!De nyilván nehéz nagyon!

phpBB: Kép
belluska

igazatok van lányok.
Már egy picit megnyugodtam én is.

Fontos!!
Képzeljétek a másik fórumba elöjött egy Norvég csaj, aki gyógymódot talál a meddőségre.
Hihetetlen, én is felvettem vele a kapcsolatot, és nekem egy krémet ajánlott.
Lányok én elküldöm nektek azt a linket amin reklámozza a krémet.
Nem tudom mennyire hihető, én egy kicsit félek tőle.
Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

www.womenscarehungary.com
beus84

Sziasztok

Beus
hát én egy kicsit szkeptikus vagyok az ilyesmivel kapcsolatban, bárcsak ilyen egyszerű lenne hogy ezt a sokféle problémát egy féle krémmel lehetne kezelni. persze ki lehet próbálni :)

bocsánat, de annyira jók hogy nem bírom ki, nekem feldobta a reggelemet :D

ügyfélszolgálatosok vidám percei:

hibabejelentő: Forint vagy deviza alapú hitel érdekelné?
ügyfél: A forint alakú, az milyen?

hb: Raiffeisen Direkt, jó napot kívánok, xy vagyok, miben segíthetek?
üf: (Mondja a párjának) Te ez egy automata már megint.
hb: Nem vagyok automata, miben segíthetek?
üf: Kérdezett az automata, most mit csináljak?

hb: Kérem betűzze le a nevét úgy, hogy keresztneveket rendel hozzá.
üf: Jó, akkor "p", mint postás.

üf: Meg tudná nekem mondani, hogy mennyi a ph értéke a hitelnek?

üf: Egy előzetes hitelbírságolást szeretnék kérni

üf: Voltam itt a Ráfázán banknál és azt mondták a báró listán vagyok, vagy micsoda.

hb: Nevét hadd kérjem.
üf: Betűzöm a nevem, mert kicsit raccsolok... j, mint jóka

hb: Raiffeisen Direkt, jó napot kívánok xy vagyok, miben segíthetek?
üf: Jó napot kívánok! Vida József, ööööööö Vida János vagyok.
Sosem tudom a nevem.

hb: Melyik banknál vezeti folyószámláját?
üf: Azt hiszem a Media Marktnál van, ha van ilyen bank...

üf: Ezen a házon holtig tartó élvezet van!

hb: Állandó lakhelyének tulajdonosa, résztulajdonosa, bérlője, vagy családtagja?
üf: Hát az az igazság, hogy én ilyen megtűrt személy vagyok.

üf: Érdekelne az a reklámból, az a kölcsön... a Tipi-topi.

üf: Svájci bank alapon szeretnék kölcsönt

hb: Ön választhat, hogy HUF, EUR vagy CHF alapon...
üf: Azt a franciásat kérném

üf: Én svájci bankban kértem a kölcsönt, ez azt jelenti, hogy svájci bankban kell majd befizetni is?

üf: A Ráfáz bankos kártyámat elnyelte a terminátor!!!!
(később visszatelefonál)
hb: Raiffeisen Direkt, jó napot kívánok...
üf: Halló! Én vagyok megint, már működik a terminátor!

hb: Segíthetek még esetleg Önnek valamiben?
üf: Igen szeretnék majd Önökhöz átköltözködni, ha ez lehetséges....de mindegy ezt majd odabent megbeszéljük.

Vodafone hívások:
Milyen ISDN végberendezése van?
- Nézze, én egy 23 éves szőke nő vagyok, tőlem ilyet ne várjon.

- Itt alul megjelent két emberke ikonban...
- Igen az az MSN Messenger, az Outlook Express indítja el magától..
- Tőlem????

- A megjelenítendő névhez mit írjak?
- A nevét...
- Amit a Matáv adott nekem?
- Nem... amit a szülei adtak magának...

- Jó napot kívánok! Mennyibe kerül egy fül-orr-gége szett a Nokiámhoz?

- Kérem, akkor vegyen elő egy papírt és ceruzát, és akkor lediktálom Önnek...
- Kisfiam, hozd ide... Nem, ne a tollat, a bácsi ceruzát mondott...

- Vettem egy telefont 2 éves hűségnyilatkozattal, de sajnos a hűségem tovább tartott, mint a készülék...

- Le szeretném tiltani az előfizetésemet!
- Ellopták, vagy eltűnt?
- Hát, az úgy történt, hogy a telefon beleesett a mosdóba, mivel vizes lett kivettem belőle a kártyát, szétszedtem a telefont, és kiraktam az erkélyre száradni. Ezután a kártyát lefújta a szél, és most ezért szeretném letiltani

- Kűggyön má' nekem csörgődallamot!

- Van egy új 3210-esem, a feleségemnek pedig egy féléves 3210-ese. Nem találom a töltőm, használhatom a feleségemét?

- Jó napot kívánok, XY vagyok. Miben segíthetek?
- A csengohangom állítsa hangosabbra!

- Milyen típusú készüléke van?
- mocarella százhatvanas!

- Itt pecázgatunk a haverokkal, és mindegyik megkapja az SMS-t, csak én nem. Lehet, hogy amiatt, mert én árnyékban ülök...?

- Problémám van a készülékkel, stb...
- Milyen típusú készüléke van?
- Hát Vodafone!
- Értem, de a készülék típusára, pl Motorola, Ericcson, Nokia..?
- Mondtam, hogy Vodafone! Különben nem magukat hívtam volna.

- Telefonszám után tudakozódnék! Sajnos csak vezetéknevet tudok: Kis, egy s-sel...

- És önök ott bent a központban figyelik, hogy mikor jár le a kártyám?

- Vodafone ügyfélszolgálat, jó napot kívánok, miben segíthetek?
- Maga nem az automata?
- Mit gondol?
-... Igen!

- Jó napot, én egy Vidamaxot akarnák főtőteni, de valami keresztet is kér, ami nincs rajta a kártyán, csak a sok szám...
- A kettős kereszt billentyűt kell megnyomni, ami a telefonján van...
- Jaaaa.... de melyik? Ez a hópehely vagy a létra?

- Hallo!
- Parancsoljon!
- Haalooo!
- Én hallom!
- HAAAALLoooooooooo!
- Hall engem?
- Na végre! Kiírja ez a telefon, hogy borítékom van. Mit csináljak?
- Olvassa el, hogy miről szól!
- Nem szól ez semmit, csak ott figyel...

- Jó estét, valami gond van a telefonommal, nem tudok SMS-t küldeni, pedig fontos lenne...
- Jelenleg karbantartás van a központban, ezért nem működik ez a szolgáltatás.
- Aha... akkor nem tudna a nevemben elküldeni egy sürgős SMSt? Én itt vagyok az Árpád-híd budai hídfőjénél, a barátnőm meg a túloldalon a pesti hídfőnél, és üzenni kéne neki, hogy jöjjön át, mert itt várom!
- Sajnos én sem tudok üzenni, de miért nem próbálja meg felhívni..?
- ..... ja jó ... tényleg....! Köszönöm a segítséget!

- Á, maga az? Három hónapja beszéltünk, emlékszik?

- Milyen telefonja van?
- Nokia.
- És azon belül?
- Ericsson 318-as.

- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó!
- Milyen kóddal?
- Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .

- A bátyámnak elromlott a telefonja. Én egyébként az öccse vagyok.

- Beleesett az emésztőgödörbe a telefonom, elég koszos lett és büdös. Kihalásztam, de nem működik.

:D :D :D :D :D :D

szép napot mindenkinek! :D

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Én megnéztem ezt a honlapot, igazából nem tartom nagyon informatívnak, nagyrészt arról szól, hogy mi káros, mit kerüljünk, illetve a hormonokról ir, de látom, hogy is konzultációra van lehetőség, bár el tudom képzelni az árát. Szerintem ez a krém leginkább a hormonális egyensúly visszaállításában játszhat szerepet, az meg nálunk amúgy is megvan, sajnos a sokak esetében rosszabb spermaképen ez nem tud javítani. Azt viszont nem tudom, bárhogyan is nézegettem, hogy ezt a krémet hova kell kenni? :oops:

A másik témához: sajnos ezt a nehéz helyzetet, a gyerekért való küzdelmet mindkét irányba meg lehet élni. Sokak kapcsolatát megerősíti (így a miénkét), sokakét szétbomlasztja. Sokan nem bírják az ezzel járó stresszt, állandó nyomást, az állandó orvoshoz járást, a minduntalan ismétlődő beültetéseket, az ezzel járó monotonságot, hogy fel kell adni akár nyaralást, hogy állandóan csak erre gyűjtenek. Itt nem biztos, hogy arról van szó, hogy nem voltak igaziak egymásnak, egyszerűen csak a sors, az idő és a sok kudarc miatt másképp értékelődik az életük.

Ezen kívül én már hallottam olyan esetet is, hogy a pár küszködött a gyermekért, aztán az a fél, akinek egészségügyi problémái miatt volt ez az egész "elengedte" a másik felet, mert annyira szerette, hogy esélyt akart neki adni, hogy hamarabb legyen gyereke mással, mint tőle. Persze lehet boncolgatni, hogy a másik fél hogyan és miként lépett, de a lényeg, maga az elengedés nem más, mint igazi szeretet? Persze tudom, ritka, de akkor is van.

Mi szerencsések vagyunk, mert minket jobban egybetart ez a dolog, sőt, férjem szokta mondani, hogy bármilyen idétlenül hangzik, ez is egy közös "élmény" az életünkben. Így, pozitív előjellel.
Vendég

Ladiva!
Hát igen,sokféle verzió lehet!De azért én még is csak azt mondom,hogy pl. ha valaki beleun egy hosszú tortúrába ami egy legfontosabb célért folyik,akkor mi lesz amikor akár mint nálunk jön két pici egymás után és tulajdonképpen 3 éve nem néztünk végig egy filmet,nem voltunk moziban,stb...!A legszebb hivatás a miénk mint szülőknek,de egyszer csak unjuk meg :shock: ?Akkor is millió lemondás van és aki egy ilyen lombikos procedúrától megfutamodik,hááát,persze nem ítélkezek mások felett,de nekem eszembe nem jutott volna páromat elhagyni egy esetleges nagy egészségügyi problémája miatt!De nyilván sok különleges eset van,de abban sem vagyok biztos hogy a lombikozós pároknál a férfi minden esetben nagyon akarja a dologot,és akkor persze,hogy kicsit "nyűg" a dolog!

Fitie!
köszönjük a reggeli derűt! :lol: :wink:

belluska

Jó reggelt!

Belluska,
te is tudod, hogy nem vagyunk egyformán erősek lelkileg. Így simán fel tudják adni az emberek, és igazából meg tudom őket érteni.
Én is észrevettem magamon a lemondást. Persze nem alapvető dolgokról, de akkor is lemondok sokmindenről egy bizonytalan dolog miatt. Mostanában döntöttem el, hogy ilyet nem csinálok többé, nem fogok mindent a lombik alá rendelni. Nem szabad, különben becsavarodok.

Beus,
én is szkeptikus vagyok ezzel a krémmel kapcsolatban. Főleg mivel tudom, hogy a skandináv országokban még rosszabb a helyzet lombik ügyileg. Svédeknél 2 éves várólista van... Ha ilyen szuper lenne ez a krém, akkor nem lennének ennyien. Az mondjuk biztos jó, hogy nem terheli meg a májat, de szerintem mi rendebn vagyunk a hormonjainkkal a lombikok alatt, különben nem lehetne lombik.

Ladiva,
erről az elengedésről mi is beszélgettünk párommal, és jól le is teremtett, hogy ilyenen még csak ne is gondolkodjak. :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2009.11.05 09:39-kor.

i.kata

Belluska, mindenki másképp látja ezt a tortúrát. Valaki egyszerűen nem elég erős, hogy tovább küzdjön, van olyan, aki pedig elveszíti a szeme elől a célt az idők során, elveszítik talán kicsit önmagukat is. Ők így érzik, így dolgozzák fel magukban, nem ítélkezhetünk felettük. Én nem tudhatom, hogy mennyire lehet nehéz egy olyan helyzet, amikor egy pár sok évig küzd, egyre-másra csak derülnek ki a bajok, plusz elveszíti egyik, rosszabb esetben a másik a munkahelyét, lakáson jelzálog, és már túl vannak 5 támogatott lombikon, egyetlen esélyük a saját finanszírozás, amire személyi kölcsönt kell felvenniük. Ettől az egész helyzettől tulajdonképpen meg lehet roppanni, így kicsit hajlamos vagyok őket megérteni. De csak ezt. Azt nem értem meg, aki inkább lepattintani akarja ezt a dolgot magáról és azt mondja, hogy "jóvan, majd mástól lesz gyerekem", aztán jöhet a megcsalás, elhagyás.

És vannak az olyanok is, akik tűzön-vizen át törnek előre, hogy elérjék a célukat, mint mi mindannyian. Ez nagyon jó. Tehát ebből a szempontól egyetértek veled.

A kétfajta lemondás amit írtál, kicsit más: lemondani mindenről azért, hogy orvostól-orvosig járhasson egy pár, minden pénzük, idejük, energiájuk, talán munkájuk is erre megy rá, az is egy dolog, és szintén egy dolog akkor lemondani dolgokról, amikor már ott a baba, mint az elért cél. Egyik szomorú lemondás, a másik a legcsodálatosabb lemondás.

Na most már aztán sokat filozofáltam. Ezért, és az ellenvéleményért, amivel esetleg megbánthatnék másokat, bocsánat, de tudom, hogy értitek, hogy hogyan is gondoltam.
Vendég

Kata, az nem baj, ha ilyesmi szóban van egy pár között, beszélni kell mindenről, és az, hogy párod elhallgattatta benned a gondolatot is jelzi, hogy töretlen a hit benne is. Ez a lényeg.
Vendég

Ladiva!
Teljesen megértem amit írsz!Értem én és én is írtam,hogy nem ítélkezek mások felett természetesen!Mindenkinél vannak problémák és nem egyformán viseljük ezeket!Ez tény!
De én remélem,hogy a ti párjaitok is megélik majd a legcsodálatosabb lemondást és ti is mindannyian!
Lehetne még sok mindent írni a témával kapcsolatosan,de kár túlragozni!

belluska

Hát már nagyon várom, hogy mi is átélhessük.
Vendég

Szerintetek Tücsivel mi lehet???? Olyan jó lenne, ha bejelentkezne.

i.kata

Kata
nézelődtem a blogján, sajnos nem találtam semmi elérhetőséget ahol írni lehetne neki :(
Tücsike, ha olvasol minket légyszi gyere vissza, hiányzol ám és kíváncsian várjuk hogyan alakul a terhességed, hogy érzed magad, rókakoma kerülget-e már?! tessék bejelentkezni!!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Sziasztok, bocsánat hogy eltűntem, de annyira kiborultam, és nem csak a fórum miatt, az csak a jéghegy csúcsa volt, de most már jobban vagyok! Mindenkinek köszönöm aki hiányolt, sajnos még nem olvastam vissza, remélem mindenki jól van! Puszi mindenkinek!!!
házitücsi

TÜCSI
:lol: :lol:
Úgy örülök, hogy visszajöttél!!!! :lol: :lol: :lol:
Ne csinálj ilyet többet, ok?!

Amúgy írtam neked iwiw-en, de látom azt még nem is olvastad :lol:

i.kata

Tücsi :!:

na végre :D :D gyere és mesélj ha lesz egy kis időd! róka koma, egyebek? puszi

fitie

Gabó!
Mizujs?Pusit tudtad használni? 8) :lol:
Simi a picurnak!

Wepe,Kriszta,Minnie!
Tessék írni nekünk,nekem nagyon hiányoztok!
Kata engem is elővezettetett! :lol: :wink:
Simi a kis drágáknak!Remélem minden rendben veletek!

Babszi!
Ritkán jössz!Néha írjál nekünk! :P Néztem az iwiwen a Párizsi képeket nagyon helyesek vagytok azokon is!Én is vágyom oda,még nem voltam,csak párom!

Zsuzska!
Éjszakák milyenek?Tudsz azért valamennyit pihizni?
Pusszantás a kicsinek! :P

Tücsi!
Írjál majd azért bővebben,hogy mizujs veletek és kis pocaklakóval!
Simi neki!

Beus,Szilvi és mindenki!
Pusza nektek is!

belluska

Beus!
Nagyon sajnálom, ami az ismerősöddel történt! Olyan nehéz megérteni az ilyet! :(
Kiváncsi vagyok, a krémmel kapcsolatban hogyan döntesz! - Majd írd meg a tapasztalataidat! :wink:

Fitie!
Köszi szépen a vidám perceket! Nagyon tetszettek nekem is! :lol:

Tücsike!
Olyan jó, hogy visszajöttél! Írjál majd, hogy mi van veletek! Nagyon várjuk a jó híreket! :D

Mi holnap elutazunk 4 napra, így majd csak kedden leszek legközelebb! 8) Puszi mindenkinek! :D
hbzs

Hbzs!
Jó utat és kikapcsolódást nektek!Várunk kedden! :P

belluska

Hahó Lányok!

Fitie! rég nevettem ilyen jókat, köszi érte :)

Beus! nagyon sajnálom azt a lányt :(
Én is megpróbáltam egyszer beszélni a párommal még jóval az esküvő előtt, hogy mielőtt összeházasodnánk, talán inkább szakítanunk kellene (elengedem), hogy neki esélye legyen a babára, mire majdnem lekiabálta a hajam, hogy nem vagyok normális, mert ha ketten maradunk, akkor ketten maradunk, és ott leszünk egymásnak :oops: De ezeken a beszélgetéseken szerintem át kell menni! És még milyen sokféle beszélgetésen :) én nem nagyon tudom magamban tartani a gondjaim, szóval velem aztán beszélnie kell :) Most nagyot fogok mondani, de szerintem a párkapcsolat egyik legfontosabb eleme a kommunikáció (persze sok más dologgal egyetemben)

Kata! Nem is csak be lehet csavarodni, ha mindent alárendelsz a lombiknak, hanem elmegy melletted az élet. Voltunk mi is ilyen helyzetben, hogy észrevettük úgy beszélünk, mintha már terhes lennék, mindent függővé tettünk, hogy majd a baba így meg úgy, közben meg lemaradunk arról ami éppen körülöttünk van. Szóval szerintem jól döntöttél :)

Bocsi, nem akarom osztani az észt, tudom marha okos vagyok, és nem is tudok újat, csak most ez jött :)

Hbzs! Jó utat!

Szia Tücsi! :)

Voltam az Intézetben, meg kellett várnom S dokit, megnézte a leletem, mondta, hogy hát nem a legjobb, kaptam receptet (Metfogamma), megkérdezte hány kg vagyok, aztán azt mondta, hogy elég lesz a 2x1, de először egy hétig csak este 1x1, majd 3 hónap múlva kontroll. Mondta, hogy lehet émelygés és hasmenés, de nem mondta a diétát.

Ibolyától megkérdeztem a sorszámom :oops: 625 :)

mindenkinek minden jót :)
sonjus

Sziasztok lányok.
Tücsi annyira jó, hogy újra itt vagy!!!!!!
Lányok a krémmel kapcsolatba, aki még tanulmányozni akarja elküldöm, hogy miket irt nekem a csajszi.
Csak dobjatok egy fórum nevet a nevetekkel.
beus21@citromail.hu
a lombikkal kapcsolatba is irt, elég érdekes, ja és nagyon tanácstalan vagyok, ebbe a témába.
beus84

Hbzs,
jó utat!

Sonjus,
és ez a sorszám akkor továbbra is úgy néz ki, hogy március?

Beus,
mindjárt küldök neked mailt, akkor látod a címemet. Elküldöd mit írt a csaj? Köszi!

i.kata

Kata! Igen, azt mondták, hogy 625 és március, megköszöntem, eljöttem :) Nekem nem sokat mond, ez most csak egy szám, de valahogy egyre biztosabbnak érzem, hogy tényleg eljön a március :D
sonjus

Jó reggelt!

Gabó,
hogy sikerült a vizsga?
Már sokszor akartam mondani, hogy olyan jót szokta mosolyogni, amikor meglátom a nevedet az alattunk lévő free swinger party topic mellett :lol: :lol:

i.kata

Sziasztok!Kata!Igen,én is mosolygok magamon.Ott levezettem a dühöm,ki lehet ennyire köcsög,hogy ilyen oldalra tesz föl ilyet?Legközelebb már temetkezési vállalat reklám következik?Mert az legalább ilyen abszurd volna :evil: Na de annyira nem izgat,akkor felkaptam a cukrot :lol: Jelentem,levizsgáztam negyedévre,most félévi vizsgáig nyugi lesz :lol: :wink: Nem is bánom,hosszú hét volt.Képzeljétek,ma ráálltam a mérlegre:8 kg+ :oops: Kicsit :shock: Sonjus,anno én 325 voltam augusztusban,biztos neked is jó lesz a 25 :lol: És tényleg hamar elmegy....Útólag :lol: :wink:

salygabó

Gabó,
ügyi vagy! Most nyugodtan pihizhetsz, róka sincs már :lol:
8 kiló nem vészes, elfér rajtad :lol: Úgysem volt egy deka felesleged sem :lol:

i.kata

Gabó! Gratulálok :)
hát a centiket még nem kell vágnom :lol:
sonjus

Lányok, aranyosak vagytok, hogy így örültök, köszönöm! Továbbra sem tudok tünetekről beszámolni, gyomor égés, pisi túrák, néha érzékeny a cicim, csak ennyi! Hogy őszinte legyek nem is bánom! Ja, és egésznap alszom! :oops: Hétfőn megyek egy újabb dokihoz, remélem ő szimpatikusabb lesz mint a Péterfy-s szeretném már elmondani, hogy van nőgyógyászom! :roll:

Puszi mindenkinek!!!

KépKép
házitücsi

Tücsi,
S. doki nem vállalt el?

i.kata

Katám, nem is kérdeztem, mert a Tanár úr hozta fel a témát és ő egyből a Surányi dokit ajánlotta Kistarcsán, mivel ő közel van hozzánk!

KépKép
házitücsi

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást! :D

Tücsi!
Te még nem ismersz engem!Régóta olvaslak Titeket!Neked is drukkoltam nagyon a háttérből,és persze szorítok most is!Láttam Tanár úr Surányi dr-t ajánlotta!Ő a nőgyógyászom, tőle kerültem be az intézetbe!Ha lenne kérdésed róla,és tudok akkor szívesen válaszolok!

Sonjus!
Sajnálom hogy neked is rossz lett az IR! :(
Az értékekről én is azt tapasztaltam hogy megoszlanak a vélemények!
Értékeim:IR
0-18,7
60-72,3
120-74,5
Hívtam vele Tanár úrat,szörnyülködött,hogy milyen magasak,menjek diabetológushoz!A diabetológus szerint rendben vannak,de kaptam diétás füzetet! :roll: Ekkor hívtam a nőgyógyászom,aki szerint is magasak így kaptam Merckformint!
Remélem meghozza a várva várt hatást neked is! :D

Januári időpontom van nekem is,csak nem jól mutatja a vonalzó!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, köszi egyenlőre pozitív várakozás van bennem a dokival kapcsolatban, de ha lesz kérdésem élek a felajánlásoddal!;-) Te elégedett vagy vele egyébként? A magánrendelőjébe jársz te is?

Tényleg magasak az értékeid, de nekm pl most a sikeres lombik előtt is 54 fölött volt a terhelt inzulinom, szóval nem szabad kétségbe esni, a MET segíteni fog!!;-)

KépKép
házitücsi

Ha utána nézel is,többnyire jókat olvashatsz róla!Kevés olyat láttam,akinek gondja lett volna vele!Mint szülész nem tudom milyen,mert Marci nem nála született!De mint nőgyógyász jónak gondolom!Mondjuk az IR dolog kiderülése nem az ő érdeme volt,pedig nagyon sokszor mondtam hogy nem nézhetnénk-e meg...De mindegy is!Magánba járok hozzá!Nemrég lett felújítva a rendelő!Ha jól láttam 4D-s gépe van! :D

Kép
Kép
ancsa81

Tücsi,
értem, de nem akarod mégis megkérdezni? Csak mert őt szeretted volna alapból. De mondjuk ha van olyan doki, mint pl Ancsa dokija, aki jó és közel is van, akkor lehet praktikusabb lenne azt választani.

Ancsa,
az én IR értékeim is hasonlóak. Látom te is fogyózol. Gratula a -6 kilóhoz. Igyekszem, hogy behozzalak :wink:

Szerintem azt elfelejtettem ma megírni, hogy meg is jöttek a hétfői immunológiai vv eredményei és minden bőven határétéken belül van, sőt szinte mindegyik érték a minimumhoz közelít.

i.kata

Sziasztok

Kata
ez igazán jó hír :D látom a kilók is szépen haladnak!

Ancsa
üdv, mielőbbi babásodást kívánok!

Tücsi mázlista Tücsi vagy ha csak ennyi tüneted lesz így az elején és megúszod a róka komát :D

Hbzs
kellemes utat és kikapcsolódást Nektek

szép 7végét mindenkinek :D

fitie

Jó reggelt!

Fitie,
köszi, ma még rásegítek a kilókra kicsit szaunázással is :lol:

i.kata

Sziasztok lányok:)

Ancsa írtam nekem privit.
Kata, ladiva, ti mit szóltok az email-ez amit küldtem nektek?

Belluska, Tücsi, Szilvi, Mimi, Fitie, hbzs, Gabó, Sonjus, Zsuzsa, és a többiek:) hogy vagytok? Puszi nektek!
beus84

Sziasztok!

Katám ez szuper hír, most már ne aggódj a múlt miatt, legközelebb minden rendben lesz!

Ancsa, a magánrendelőben van asszisztens?
Látam az egészségpénztáram honlapján, hogy szerződesben van velük, remélem hogy tud adni számlát?!...

Fitie, egyszer azt mondtam a páromnak, ha valami csoda folytán terhes lennék, érzem, hogy semmi problémám nem lenne a terhesség alatt, eddig úgy tűnik bejött!;-) Egyébként én az IR-re fogom, hogy nem vagyok rosszul, mert nagyon oda figyelek, hogy mit eszem, és ha belerondítok egy nagyobb zabálással vagy esetleg édességgel azonnal jön a hányinger...

Beus, én jól!;-) Puszi neked!:-)

KépKép
házitücsi

Sziasztok!

Beus!
Válaszoltam! :)

Tücsi!
Igen,van asszisztens!Mártának hívják,nagyon nagyon kedves!Ő szokta a kismamákat mérlegelni,vérnyomást mérni,meg a vizeletet is ő ellenőrzi!Ehhez az egészségpénztárhoz nem értek!Majd kérdezd meg Mártát,úgy is nála kezdesz!Fizetni a doktor úrnak kell majd!
Csodálom hogy hétfőn mész!Úgy tudtam hogy kedd,csütörtökön van a magánban...Lehet szabin van a kórházban!Mikor mész?Szokott csúszás lenni! :( Arra készülj azért!

Fitie!
Köszönöm!6 év után már jó lenne... :(

Én is szép hétvégét kívánok mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Csináltam édi vonalzót:)
Kép
beus84

Sziasztok!

Beus,
nagyjából elolvastam, amiket írtatok. Ami azon az oldalon van, amit a múltkor ide feltettél, majdnem ugyanaz, mint amiket leírt neked is, nem? Aműgy egy barátnőm pont pénteken mondta, hogy erről volt valami riport a Duna TV-n. Szerintem mielőtt elkezded használni, inkább kérdezd meg valamelyik dokit az intézetben, nehogy gubancot okozzon a lombik alatt.
Nagyon tetszik a vonalzód :lol:

i.kata

Sziasztok!
Ancsa, pedig direkt rákérdeztem a magánrendelő címére, remélem nem értettük félre egymást?! Még mondta is, hogy hol tudunk parkolni! :roll: 18,15-re megyek!

Beus, jó a vonalzód!;-)

Katám, akartam mondani, hogy reggel éhgyomorra igyál meg egy pohár langyos vízben 1 egész citrom levét, nagyon jó méregtelenítő, és a párom fogyott is amikor itta!;-) Ja és nem csinál savat!

Puszka!

KépKép
házitücsi

Tücsi,
köszi a tippet! Már én is csináltam pár hétig ezt a citromos kúrát, de most egy ideje a csalánteát iszom reggel. De lehet visszahozom a citromos vizet is, úgyis sok folyadékot kell innom :lol:

i.kata

Sziasztok!

Tücsi!
Biztos nem értettél félre semmit! :) Csak nem tudtam hogy hétfőn is szokott rendelni!Veres Péter útra mentek?Hátha van máshol is rendelője?.... :?
Kiváncsi vagyok nagyon,hogy milyennek látod majd!

Kata!
Örülök hogy rendben vannak az eredményeid!
Én is gratulálok a fogyásodhoz!Biztosan behozol majd :oops: :lol:

Beus!
Ha jól látom nem tetted be aláírásnak a vonalzót!Így elveszik!Vagy nem is akartad?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, igen a Veres Péter útra! :-) Megírod nekem priviben, hogy mennyibe kerül nála egy konzi? Olvastam 8 és 10 ezret is... :roll:

KépKép
házitücsi

Sziasztok!

Kicsit off, de nektek mi a véleményetek erről a H1N1 védőoltásról? Mindenhonnan azt hallom, hogy így veszélyes, úgy veszélyes, most egy kismamáról is beszélt a híradó, akinél szövődmény is kialakult és most kórházban van. Szóval csak kíváncsi lennék, hogy ti beoltatjátok-e magatokat? Én kicsit félek, mert nem szeretnék úgy járni, hogy pont az oltás betegítene meg.
Vendég

Ladiva,
én is sokat gondolkodtam már ezen az oltáson, de én egyelőre amellett vagyok, hogy nem oltatom be magam. Ez még változhat persze.
Nekem az nagyon nem tetszik, hogy az egészségügyisek között sincs egyetértés az oltással kapcsolatban. Na meg az, ha nincs itthon elég oltóanyag, és 1 hónapon belül lesz nálunk is járvány, akkor miért csak egy gyógyszergyár készíti? Annyi gyógyszergyárunk van, és egy igazi járványnak nem a monopól helyzetről kellene szólnia.
Apum pont ma hívott ezzel, hogy oltassuk be magunkat. A felesége állapotos és ő megkérdezte a nődokiját, hogy mit javasol és a dokija is megkérdezett egy másik dokit és a végén arra jutottak, hogy jobb, ha beoltják. De már ebben is olyan furcsa, hogy a saját dokija nem is tudott véleményt formálni róla.

i.kata

Kata, igen, én is ilyesmik miatt vacilálok. A sima influenza ellen sem oltattam be magam soha. Apám viszont mindig, és hát mindig jól le is verte az influenza. Nem is értem, hogy miért csinálja évről-évre. Emiatt is van bennem vacilálás. Meg aztán nekem is az a bajom, hogy annyiféle ellenvélemény van, hogy inkább rettegek attól, hogy az injekciótól betegednék meg, mint attól, hogy elkapom. Na mindegy, nálam az afelé billeg a mérleg, hogy ne tegyem. Köszi a véleményedet.
Vendég

Sziasztok !

Jó pár napig engem is lekötött ez a védőoltás kérdése :evil:
Nagyon nehéz döntés. Igazából eleinte nem is foglalkoztam vele, csak akkor amikor a dokim javasolta, elmondta a szövődmények kockázatait. Nagyon sokat olvastam az interneten, de úgy döntöttem, hogy nem oltatom be magam.
wepe

Ladiva,
van azért olyan ismerősöm, aki beoltatta magát iithon és semmi baja nincs az oltástól.
Sógórnőmék kint élnek Németben és a férje egészségügyis. Ő pl. már beoltatta magát, annyi volt, hogy fájt 1 napig a karja az oltás helyén. Sógórnőm is be akarja magát oltatni.

Wepe,
de akkor neked a nődokid végülis javasolta?

i.kata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?