Új privát üzeneted érkezett!

Wish, akkor most Bálintnak kicsi a lába? :lol: :lol: :lol:
Elvileg itthon leszünk, de én előre soha nem tudok semmit. Számomat tudod, és jelentkezz! :lol:
Balázs kaphatná a H1N1-et? Nem 3 éves kor felett van?
Azért nekem gyanús ez az óvodában-iskolában oltjuk a gyereket! Ilyet még nem is hallottam! Akkor most ilyen veszélyes a H1N1, vagy ennyire félnek, hogy a nyakukon marad az oltóanyag?! Próbáljunk eligazodni... :cry:

Potyka, nem tudom, sztem keress rá, és úgy, hogy felnőttnek vagy gyereknek való mennyiség érdekel.

dkata
 
 


....pedig ekkora a lábuk! :lol:

Orsival mi lehet?Miért tűnt el?

Andi
Kép
aanda
 
 


Andi!
Nem lehet elég korán kezdeni a nagy lábon élést :)

Jól vagytok? Szülinapra már gondolkodtál mit kapjanak?Örület most csináltuk ezt a vonalzót nekik és már lassan megint cserélni kel...

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 

 
 

Szia Zsebi,
köszi,jól vagyunk!És TI?

Igen,szülinap!Hihetetlen,hogy 1 hónap múlva már 3 évesek lesznek!!!Még nem tudom,hogy mit fognak kapni!Bicókat nézegetek már tavaszra.
Most a kirakókat szeretik,bölcsiben is sokat játszanak ilyesmivel és az autók jöhetnek minden mennyiségben!
Te gyerekeidnek mi a kedvenc játéka?

Várok ajándékötleteket!

Andi
Kép
aanda
 
 


Sziasztok!

Kata - Okés majd utánanézek, csak azért kérdeztem mert amit vettünk most a gyerekében A vitamin 1500 RE µg, D vitamin 10 µg, amit magamnak vettem abban meg A vitamin 3000 RE µg, és a D vitamin szintén10 µg. És mi az hogy ezaz A vitamin 375 % RDA? Szóval nem nagyon megyek el rajta. De ez azt jelentené, hogy a 375 %-a az ajánlott napi bevitelnek? Nekem ez bonyolult.
Nem sok ez akkor? Na szóval ezért kérdeztem túl lehet-e adagolni, mert mintha ezekben több lenne mint az ajánlott napi bevitel. Vagy csak nem jól értelmezem.

Ha valaki ezt jobban érti nálam szívesen veszek órákat! :lol:

Lili - hogy álltok a széklettel? Javult a helyzet?

Petyaanya - Nálatok? Használ a Laevolac?

Kép
potykamanó
 
 


Potykamanó
Nem! :evil: Kicsit igyekszem változtatni az étrenden is. Nincs minden este-reggel kakaó, múltkor vacsorára zsíros(!)magos zsemlét kapott, paprikával. Másnap délután megszületett a produktum. 8)
Az a baj, hogy annyira kiszámíthatatlan, mikor mit hajlandó megenni.

Mostanában tudatosult bennem, hogy nem biztos, hogy vissza tudok menni a munkahelyemre. :? Mit fogok csinálni, fogalmam sincs... :cry:

Kép
petyaanya
 
 


Potyka, jól érted, az konkrétan majdnem 4x-ese az ajánlott napi bevitelnek. Milyen vitamin ez? Tényleg fura, azért ennyivel nem illik túllépni az ajánlott határértékeket... :shock: Én ha valamiből több van az adott multivitaminban, akkor pl. kétnaponta adom, vagy váltva másik félével, amiben kevesebb van abból a vitaminból. De ez akkor is soknak tűnik.

dkata
 
 


Petyaanya - nem lehet egyszerű ha nem akar enni, szerencsére nálunk csak ritkán van ilyen, ami azért nem esik annyira jól, amikor kiderül hiába főzök.
Munkahely dolog nem egyszerű a mostani helyzetben. De a nem biztos az még jelent egy kis esélyt!

Kata - Ez éppen Lenkei vitamin. Egy ismerősöm azt mondja nagyon jó. Így ezt vettem. De engem furán érintett mikor elolvastam ezt az összetételt meg az RDA %-okat. A felnőttben 10000 %-a az E vitamin. :shock: Most akkor nem tudom szedjem-e így! De közben rákérdeztem tőlük levélben, és ők azt állítják, hogy nem adagolható túl a vitamin (de persze ők árulják,miért beszélnének ellene) Viszont internetes oldalakon is olvastam bizonyos cikkekben hogy igen. Olyan írást még nem sikerült találnom ami megmondaná hogy mit okozhat a túladagolás, de túl sok időm nem is volt rá. majd keresgélek még.
A gyerekével könnyebb helyzetben vagyok mert folyékony és inkább a felét adom az előírt mennyiségnek.

Kép
potykamanó
 
 


sziasztok :)
köszönöm a leveleket :oops: picit visszaolvasok.

friss kép itt a fiúk szülinapjáról:
http://vkorsi.blogspot.com/2009/10/2009 ... -1204.html

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


h1n1 - én nem oltatok
bárányhimlő - oltatok, de csak 1 oltást kapnak :oops: ugyanis úgy megvan annak az esélye, hogy elkapja, és könnyű lefolyással átesik rajta és onnantól természetes védettsége lesz. Bár Lili még nem kapta meg. (nálunk most nincs gyerekorvos, egyik elköltözött a másik tartósan beteg... szóval azt se tudom, ki oltaná a gyerekeimet, ha szeretném)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
De jó! :lol: :lol: :lol: Má' hogy jöttél. És hol jártál? :lol:

Potyka! A Lenkeinek a nagy dózis a lényege, immunterápiánál jó szokott lenni. Ha nem adod/szeded tartósan, hanem kúra szerűen, akkor nem lehet rossz (biztos engedélyezve van). Szerintem nézz utána, mi lehet esetleg sok belőle (kismamának pl. az A vitamint nem szabad, fejl. rendellenességet okozhat).

PEtyaanya! Munkahely: :cry: Most olyan borzasztó a helyzet, én a saját bőrömön tapasztalom. Ráadásul nálunk a vonatközlekedést is meg akarják szüntetni - megyeszékhelyre nem fog járni vonat! :twisted:

dkata
 
 


Potykamanó,
annyiban javult, hogy magától megesett a dolog már kétszer egymás után, igaz, csak a 3. napokon, és Laevolac kúra mellett. De olyanokat adok ennek a szegény jánynak, hogy nem csoda, hogy nem tudja visszatartani (pl. kifacsart narancslé olívaolajjal éhgyomorra), minden kajájába teszek valami hajtósat.

KépKép
lili73
 
 


Lili! NApi 1 kávéskanál olivaolaj, akármibe keverve jó szokott lenni tényleg, ezt én már el is felejtettem! A 3. nap az még mindig gáz, nem?

dkata
 
 


de, eléggé gáz, előtte naponta kakilt. de így is örülök, hogy nem kellett kúp. csak fárasztó, hogy annyira figyelnem kell a kajákkal...

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok!

Kata - akkor megnyugodtam kissé! :shock:

Orsi - jó látni, hallani, olvasni! :D

Lili - háát, a 3. nap még azért nem valami megnyugtató. tényleg ez az olivaolajos trükk is jó! :) Hátha beáll egyszre végre!
Homeopátiát nem próbáltál? Abban is van valami szer ami van akinél be szokott válni! Előbb-utóbb már rutinszerűen fog menni ez a kajával való trükközés. Nekem már teljesen berögzült. :wink:

Kép
potykamanó
 
 


Orsi, örülök neked!

H1n1-re visszakanyarodva, beadatom végül és a szezonálist is.
Az oka: ahol dolgozom, "ajánlják" mindenkinek és ingyen hozzák és adják be.
Vendég
 


Orsi,
én is nagyon örülök! De most csak ideiglenesen benéztél, vagy maradsz is? Megnéztem a képeket, még néztem volna... 8) Szépek!

Stockholmból sokat nem láttunk, túl kevés napra mentünk, így is egy ámokfutás volt az egész... A babakocsi-ötletért örök hála, anélkül cipelni kellett volna! :roll: Azé' jó volt! :D

Kép

Kép

Kép
20140901102739
 
 


Sziasztok!

Hajni - de édes ez a duó-alvós kép! :lol: Egyébként mindhárom!

Hunci - Te hol dolgozol, hogy ajánlják az oltást? Legalább lesz végre valaki, aki majd elmeséli, hogy mit érzett az oltás után! :wink: :lol:

Lányok!

Senkinek nem volt még gondja a nagymamával?!
Én teljesen magam alatt vagyok. :( Mert már többször észrevettük, hogy ha a nagyi után hazakerül a gyerek nem lehet vele bírni. Teljesen megváltozik, hisztis, nyafogós, dacos, sőt agresszív lesz.
Ritkán, ha összeszaladnak nagyon a tennivalóim, ott szokott lenni egy fél napot.
Most a legutóbbi alkalom óta még verekszik is a gyerekem. Egész pontosan engem ver! Rám csapkod! Soha eddig még ilyet nem csinált, és tőlünk aztán biztos nem lát ilyet! Honnan veszi? Vagy miért csinálja? Olyan szépen viselkedett eddig, mindig meg tudtam vele beszélni mindent. Most meg alig akar meghallgatni ha elkezdem neki magyarázni hgy mi miért van és miért úgy ahogy!
Szerintetek (most a verekedést leszámítva) okozhat ilyen viselkedésbeli különbséget az, hogy a nagyi mindent megenged neki, mindenre ugrik, és szinte mindig az van amit a gyerek akar?! Már szóltam anyukámnak, hogy ne engedjen meg neki mindent, de úgy látom hiába!
Többet ne vigyem?! De az is gáz, hogy eltiltom a nagymamától, nem?! Vagy csak akkor vigyem ha ott tudok vele lenni én is?! Mondjuk az nem segítség, néha pedig szükség lenne segítségre! Más meg nincs! ÁÁÁ? olyan tanácstalan vagyok. Ha van ötletetek, légyszi írjatok!

Kép
potykamanó
 
 


potykamanó írta:[Mert már többször észrevettük, hogy ha a nagyi után hazakerül a gyerek nem lehet vele bírni. Teljesen megváltozik, hisztis, nyafogós, dacos, sőt agresszív lesz.


ez teljesen normális jelenség, általában minden gyerek így viselkedik.
Az agresszió is teljesen normális, hogy feléd irányul, hiszen te hagyod ott, ezt kapod vissza.
A lényeg, hgy otthon következetesen ragaszkodj a régi rendhez. Én mindig napokig küzdök a gyerekeimmel ha hosszabb ideig mással voltak.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi - :P köszi, akkor nyugira teszem magam és igyekszem "állni a sarat" itthon!

Kép
potykamanó
 
 


Orsi
Isten éltesse a fiúkat!

H1N1 - olvastátok ezt a cikket a babaneten?

Hajni
az alvós kép csúúúúúcs!

Mi már 3. hete csal.napközizünk. Zalán odavan érte, én kisimultam, Boldizsár megtáltosodott. Kivirult az egész család :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Hajni, édesek!!!!!!!!!!!!!!A kérdésedre válaszolva, már elmúlt a hisztis korszak, ahogy mondták a gondozónők, tényleg így történt.

Potykamanó, ahogy Orsi írta.Pl H-nak volt ilyen korszaka, de a bölcsi miatt...Aztán elmúlt.

És hogy hol dolgozom?Hát olyan helyen, ahol ingyé osztogatják és elsőkörösök vagyunk az ingyenesek közt...De nem pedagógus.
Vendég
 


Hunci - egészségügy? :wink:
Viselkedés - remélem nálunk is múlni fog belőle, mert egy kicsit zavar. Erős türelemjáték! :?

Emma -
H1N1 - olvastátok ezt a cikket a babaneten?
- milyen cikket?

Kép
potykamanó
 
 


Petyaanya,
diót nem próbáltad?
A fiaim imádják és ha nem figyelek oda és többet esznek belőle,meghajtja őket.
A munkahelyed meg fog szűnni?Vagy miért nem tudsz visszamenni?

Orsi, :D
Nagyon örülök,hogy jelentkeztél!

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK A FIAIDNAK!!!

Hajni,
képek édesek!

Andi
Kép
aanda
 
 


Orsi
Boldog szülinapot a fiúknak!
Már hiányoltalak én is!

Andi
Diót még nem próbáltam, de kösz az ötletet. :wink:
A munkahelyen létszámstop van, amúgy is 12 órázni kéne, éjszaka, hétvége, ünnepnap. Autót szerintem nem fizetik, busszal pedig egy örökkévalóság az út. Ami fizetést mindezért kapnék, nem nyom sokat a bevételeinken. Nálunk apa a pénzkereső. :lol:
Majd körülnézek a környéken.

Kép
petyaanya
 
 


Petyaanya, nem :wink:
Vendég
 


Hunci
Mit nem?!

Kép
petyaanya
 
 


nem egügyben vagyok.
Vendég
 


Hunci - :lol: azt én kérdeztem! De nem kíváncsiskodni akartam! Tolakodni meg semmiképp nem akarok! Szóval akkor ha titok, akkor maradjon is titok! :wink: :P

Milyen kihalt lett ez a topik!

Kép
potykamanó
 
 


potykamanó írta:Hunci - :lol: azt én kérdeztem! De nem kíváncsiskodni akartam! Tolakodni meg semmiképp nem akarok! Szóval akkor ha titok, akkor maradjon is titok! :wink: :P



húúú de gáz, hogy így elnéztem. bocsánat :oops:

nem azért mert titok, csak olyan hely amit nem szeretnék kitárni de ha érdekel elküldöm priviben természetesen.
Vendég
 


Lányok,
talán még nem láttátok, a h1n1 oltásról, ez az oldal is elég meggyőző szerintem.
http://www.origo.hu/tudomany/20091103-h ... ozott.html

KépKép
lili73
 
 


én a cikken baromi sok ponton nem értek egyet, már a második mondatnál: "Az eddigi halálozási adatok szerint ugyanis főleg a fiatalokra és felnőttekre jelent komoly fenyegetést a vírus. "
Ha a halálozást nézzük, akkor a magyar esetek között egy azaz egy olyan haláleset volt, ahol _tényleg_ egészséges pont ilyen korú férfi halt bele a fertőzésbe. Az összes többi esetnél egy esetleg több krónikus betegség v. rák miatt már eleve gyengült immunrendszerrel találkozott a beteg a fertőzéssel.

ez meg egyszerűen vicces - valamit elírtak -:
"E szerint a halálozások aránya a krónikus betegségek nélküli emberekben a 4 évnél fiatalabb és a 65 év feletti korosztályban 0% volt, 5-24 év között 41%, 25-49 év között 27%, 50-64 év között pedig 11% (az adott korcsoportban történt összes halálesetből)"
ez azt jelenti, hogy a most már 100e feletti fertőzöttségnél min 20-30e halálos áldozatnak kellene lennie... erről meg szó sincs, én 0,03%os halálozási arányt tudok összekorosztályra tekintve.

- jah rájöttem, rossz a megfogalmazás... nem ezt akarták írni, de azt ír írták le helyesen.

én még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez kellene nekünk

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Csak a címszót olvastam el egyelőre, de én már hányok az egésztől, már bocsánat! A tv-t is utálom már nézni, mert nincs nap, hogy valamivel ne ijesztgessék az embert!
Egyszerűen érezhető, hogy mindent megpróbálnak és mindent bevetnek, mert túl kevés az "érdeklődő" a védőoltásra! És nekik ez bizony marrrha nagy anyagi veszteség lenne ha így maradna!
Én nem hiszem hogy rábírnak venni bármilyen hazugsággal, hogy ezt az oltást beadassam!
Keltették a pánikot a cirkusszal ami az ukránoknál van. Aztán egyszercsak jön a bejelentés, hogy kiderült, nem is a H1N1 okozta a megbetegedéseket! Már mindenre ezt akarják ráhúzni csak vigyék már azt a védőoltást végre az emberek!

Hunci - Ti megkaptátok már az oltást?

Lányok!

Az éjszaka esetében hogy lesz a pelusleszoktatás, és mikor?
Mi napközben már teljesen elhagytuk a pelust, és minden megy is simán ahogy kell! De reggelre mindig tele a pelus pisivel. És ezt egyelőre tudom, hogy nem kell elhagyni. De mégis mikor és hogyan fog ez történni?

Kép
potykamanó
 
 


Lányok, szerintetek én kaphatok H1N1 ellen a szopi miatt? Elvileg ebben a cikkben azt írja, hogy igen. Meg ha terhesek kaphatnak, akkor biztos én is, nem?
20140901102739
 
 


potykamanó írta:De mégis mikor és hogyan fog ez történni?

majd ha már reggel nem lesz teli a pelus, akkor lehet próbálkozni, idő kell hozzá. Nálunk Máténál 1 év telt el majdnem a nappali és az éjjeli tisztaság között.

Hajni :D
szerintem nyugodtan megkaphatod.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


ORsi,
holnapra leszerveztem a dokit. :roll:

még a vitaminokról:
http://www.organicmission.hu/
egy baránőm ajánlotta ezt, azt mondja, hogy teljesen más eljárással csinálják, mint a többi vitamint, és ennek a 100 százaléka felszívódik, nem úgy pl. mint az 1000-res C-vitamin, aminek csak 5 %-a. Szedi a 4 éves lánya is, teljes turbók lettek tőle. Csak az a baj, hogy elég bonyolult a rendelése, de én kipróbálnám... :roll: Főleg hogy még bio is. 8) :lol:
20140901102739
 
 


Hajni, sztem igen, én beadatnám.

Potykamanó, az igaz, hogy ez az egész kezd undorító lenni...sajna.De midkét részről.Éljen a tökéletes és precíz tájékoztatás...Na de nem lepődöm meg pláne egy fasza kis ortt vs. rádiók ügy óta...
Holnap kapjuk meg mindketten, anyu múlt héten és nem volt gond.

Valszeg a gyerek is megkapja.
Vendég
 


Potykamanó!
Nálunk Balázs esetében ugy volt ahogy Orsi mondta hogy egyik napról a másikra azt vettem észre hogy reggelete száraz a pelenkája egy hét után megbeszéltem vele és levettem róla. Vannak néha balesetek de nem vészes. Eszti meg sokáig kérte magától eddig már legalább egy hónapja nem pisilt be aztán egyszer nem készítettem oda neki és kérdezte nem kell pelenka mondtam nem. Neki azóta nincs.
Ebbe nem igazán hiszem hogy lehet motiválni ha érett lesz rá testileg lelkileg akkor üres lesz a pelenkája éjjel.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Eddig Eszter is szépen szólt, ha pisilnie kellett, de kb. 2 hete egyszerűen újra bepisil. Pedig már azt hittem, hogy lassan elhagyhatjuk éjszakára is a pelust. Mit csináljak, adjam rá nappalra is a pelenkát, vagy cseréljem a pisi cuccot?!

Kép
petyaanya
 
 


Petyaanya!
Várjál akkor mostnappal is elkezdett ismét bepisilni? Vagy csak éjszaka?
Éjszakára én mindenképp adnék rá. Anappal ha már stailan szólt akkor annak valami oka van hogy most miért pisil be. Én nem adnám vissza rá megpróbálnám megbeszélni vele a dolgokat.

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Orsi - :D köszi

Hunci - :D
Éljen a tökéletes és precíz tájékoztatás...
- egyetértek! :twisted:

Egy ismerősöm két napja felvette a H1N1 ellenit! Nem érzett semmit. Akkor sem és azóta sem! Nem jött ki rajta semmi.
Én azért továbbra is úgy érzem, hogy ez nem kell, és tudjátok miért? Mert nekem fura hogy aláírattak egy papírt az oltás előtt, hogyha "felfordulsz" te vállalod a felelősséget! Akkor ha biztosak lennének benne, hogy nem árt és senkinek semmi baja nem lehet tőle, akkor minek azt a papírt aláíratni?!?! :roll: :wink:


Zsebi - :D értem, köszi. végülis nálunk még sok a pisi reggelig. szóval ráérünk. majd figyelem.

Petyaanya - :D nappalra szerintem ne add vissza a pelenkát. Inkább türelem és figyelem, mondogasd neki többször hogy szóljon ha pisilni kell, menjünk pisiljünk, stb., lehet csak belemerül a játékba és elfeledkezik róla?!

Én még akkor szoktam gondba lenni ha megyünk valahova, pl. játszótér vagy vásárolni. Féltem nehogy útközben bepisiljen, ezért volt hogy ráadtam és akkor hajlamos is elkényelmesedni és belepisil, nem szól, de ha nem adom rá mindig szól. Szóval szerintem nem jó ha már elértünk egyszer valamit, akkor maradjunk is meg azon a szinten, nem jó visszaadni a pelenkát nappalra.[/b]

Kép
potykamanó
 
 


Potyka,
én is beoltva. Papírt nem írattak alá, viszont meglepetésemre egy fillért nem kért a doki, se a vakcináért, se a beadásért, se azért, hogy kijött. :shock:

Újabb elképedés viszont, hogy mekkora puffnacs kislányom van. :roll: :lol: Hát ja, majdnem 8 kiló, pedig tejen kívül mást nem kap. Pedig még így is csajos, Olivér ennyi idősen 8,5 volt. :roll: :lol:

De jó nektek, hogy már a szobatisztaságról beszélgettek... Remélem, hogy Olivér akkor az a típus lesz, aki egyik napról a másikra leveszi... :roll: Jövő héten megnézem az első kiszemelt ovit! Persze ez se tűnik tökéletesnek, ráadásul montessori (már amennyiben ez hátrány - nemtom ), de a legfőbb kiszemelt az megfizethetetlen, ráadásul a testvérkedvezmény is elhanyagolható. Már nagyon várom!

Ja, a tesóm elkezdte pakolgatni a vaterára a gyerekek ruháit, ha eladó alapján rákerestek a bbeatrix2-re, akkor megtalálja, akit esetleg érdekel... Folyamatosan pakol, úgyhogy a jövő héten is lesznek még újak.
20140901102739
 
 


Hajni - :D na igen! 4 millió térítésmentes, 2 millió térítéses, de a gyártó így is úgy is megkapja érte a pénzét, persze azután amelyiket beadták :P
Különben én is sokat bizonytalankodtam az ijesztgetések hallatán, de úgy gondolom, maradok a vitamin evésnél inkább!

Ja, és Hajni Szilárd is addig pisilt a pelenkába amíg teljesen le nem vettem róla. Volt hogy szólt, de volt hogy nem, attól függ mennyire játszott, mennyire merült el a tennivalóiban :) aztán mikor nem adtam rá, azóta szalad a bilihez. :P

Kép
potykamanó
 
 


Potyka,
engem nem érdekel, ha vkinek pénze lesz vmiből, nem sajnálom. Főleg, hogy nekem is érdekem, hogy ne kapjam el a vírust. Hogy is hívták biológián azt, amikor mindkét egyednek kölcsönösen jó a másik jelenléte? Szimbiózis? (Vagy akkor semleges? :oops: Fene se emlékszik már...) Szerintem itt most ez merül föl...

Pelussal kapcsolatban elgondolkodtattál... Lehet, hogy le kéne venni, ja. Olivér is szinte mindig szól, hogy ha vmit kell neki, de mikor megkérdezem, hogy akkor ráülünk-e a bilire, akkor koncentrál, hogy befejezze a pisilést, majd közli, hogy elfogyott. :roll: :lol:
20140901102739
 
 


Sziasztok

Petyaanya
bepisilés: nálunk Ákos volt így sokáig, én nem adtam rá újra pelust, hanem volt hogy 1 nap 5x-6x is át kellett öltöztetni = mosó masa mosodája volt nálunk,
Áronnál is vannak napok (néha folyamatosan 3-4 nap is) hogy bepisil 2x-3x
Tényleg: nem tud valaki kíméletes módot a cici leszoktatáshoz????? Áronkám számára?????????mert jó ideje már csak ese kap, de már hajnaltól kéri

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Lányok,

ha Valakinek van eladó légzésfigyelője, kérem, dobjon egy privit!

Köszönjük: Till és Lencsi :P

tillidian
 
 


Valószínű, hogy én is megkavartam kicsit a gyereket. :roll: Amikor utaztunk, vagy olyan helyre mentünk, ahol nem tudott pisilni, féltem, hogy bepisil, inkább ráadtam a pelust. Tudta, hogy pelenka van rajta, és belepisilt. Így kényelmesebb volt.
Most azt csinálom, hogy bizonyos időnként bilire/wc-re ültetem, ha szól, ha nem. Általában sikeres az akció. :)

Hajni
Ez édes: "majd közli, hogy elfogyott." :lol:

Kép
petyaanya
 
 


H1N1
valószínű én+férjem is oltatunk... sok vacillálás volt, de az én dokim ajánlja...

Szobatisztaság: nálunk teljes az ellenállás. Csal. napköziben 10-ből 9 szobatiszta, remélem, Zalán kedvet kap majd.

Hajni,
féléves Boldizsárom 7,9 kg, egy súlyban lányoddal :D

Kép
Kép
emma1976
 
 


Még egy adalék, ha valakit még érdekel:
http://www.hirszerzo.hu/cikk.h1n1_24_or ... 29302.html
Mi is beoltatjuk magunkat, én+férjem.

KépKép
lili73
 
 


Hajni, nekem is ingyé volt minden:))))))

Bár én mivel túlórázok rengeteget, nem is találkozom a gyerekkel, (megyek Brüsszelbe nemsokára), hétfőn kapom.
Anyu múlt héten kapta, nem lett gond, uram tegnap, nem lett gond.Én meg hétfőn.Szezonálissal sem volt gond.

az hogy ki jár jól pénzügyileg, kb nem érdekel, ez így megy, valaki kitalál valamit és az jár jól, és nem csak egügy terén csak nézzük meg a 4es metró esetét példul.

A papírt azért íratják, mert létezik ugye a műhiba és inkább aláíratják, hogy ők mindent elmondtak, mivel nem kötelező, a te döntésed, te felelősséged, jogilag ez tök tiszta.Van aki fél és aláírat, az én dokim nem írat ilyent alá.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: