Új privát üzeneted érkezett!

Kislibus,

Azért szerencsére a mai mosható pelenkák már egészen mások, mint a régiek, amiket még mi haszáltunk :)
Elvileg a baba bőrének még sokkal jobbak is, mint az eldobhatóak (már ha lehet hinni a neten leírtaknak), és nem utolsósorban sokkal olcsóbb. Engem még a környezetvédelem is elég erősen foglalkoztat, szóval én is gondolkodom rajta. Lányok, ha van valakinek friss tapasztalata, tényleg írja meg lécci!

Nagyon drukkolok a barátnődnek (az imádkozás nem az én 'stíliusom', de tényleg drukkolok neki). A babák miatt jött ki a betegség??
vjulcsi
 
 


Kislibus,
A kilókkal kapcsolatosan nem is igazán Apánk miatt aggódom (azt hiszem tudok vele 'bánni'), hanem a helyzet miatt. Elég rossz érzés, hogy visszafogom magam, pedig annyi mindent meg tudnék enni, és folyamatosan mindenről vmi kaja jut eszembe! és hiába 'szenvedek', így is repülnek fel a kilók, pedig kevesebbet eszem, mint korábban.
na de nem szenevedek ezen, ez legyen ugye a legnagyobb bajom :D

Még semmit nem vettünk meg a teszveszen, még csak tájékozódásból néztem meg, hogy mit-mennyiért árulnak.
Amit szinte tuti, hogy ott fogunk venni: babakocsi (kb. 20eFt-ért láttam most többet, ami nagyon jó, használtan, de 40eFt-ért van új is, garanciával), mérleg, mikrós fertőtlenítő, pihenőszék (ha veszünk egyáltalán), talán mellszívó (ezt újonnan, de teszveszen- nem csak használt dolgok vannak ám), kengurú vagy babaerszény (én főleg így szeretném vinni Szonját, nem kocsiban), esteleg játszószőnyeg és ágynemű-fejvédő garnitúra (de ezekben még nem vagyok biztos, mert ezeket szívesen 'megfogdosnám', mielőtt megveszem). Ruhákat is vennék, mert csomagban eszméletlen olcsó, de egyrészt szerintem nem kell vennünk, mert kapunk csomót, másrészt ha kell is, inkább elmegyek a Hada-ba (használt babaruha), ott tudok gyönyörködni bennük mielőtt megveszem. Ez lelkileg kell nekem... :D
vjulcsi
 
 


Most üzent a Melcsike, hogy 2 ujjnyira nyitva van és holnap reggel indítják neki!!!!!Szorítsatok!!!!!

Kép
rencsi79
 
 

 
 

Julcsi! Hát minden dolog kétélű. Az állandó mosással, hipózással (mert azért a mai textilek sem öntisztulók) is juttatunk káros anyagot a szervezetbe (mondjuk az is igaz, hogy a szennyviz egy részsét tisztitják), viszont eldobható pelusból van lebomló fajta, amit lehet komposztálni, mvel itt kertes házunk van, a virágoknak meg úgyis jól jön a trágya, lehet, hogy mi ezt fogjuk használni.

Melcsinek üzenem! Nagyon szoritok!!!!

Kép
kislibus
 
 


Julcsi! Bizony a legnagyobb bajunk a hizás legyen!
Köszönöm, hogy drukkolsz neki, ma beszéltünk a párjával, még időben elkapták a dolgot, de valószinűleg végig kell szednie véralvadásátlót..

Kép
kislibus
 
 


Melcsike! Nagyon izgulok helyetted is! Neked már ne kelljen!
Drukkolok, hogy irtó gyors legyen! Szép emlék! Puszi Drága!

Kislibus! Megy az ima, ezen tényleg ne múljék! :wink:

Moncsiga: Nagyon szép vagy! ( a baba is ) :D

Rencsike remélem, hogy javul a helyzet és bírsz majd aludni eleget, hogy erőt gyűjthess a nagy naphoz! :wink:

Kellemes vásárolgatást a bababörzén! Ott is meglehet majd venni csomó mindent, olcsón! :)

puszi mindenkinek!
emerenc
 
 


Kisllibus,
Lebomló pelus? Na erről még nem hallottam. Nincs hozzá linked véletlenül?

Voltam Dévisznél. 3 kilót híztam az elmúlt 2 hétben (bár az a mérleg tényleg gyanús nekem, mert 2 kilóval többet mutatott mint reggel az itthoni), de érdekes módon nem kaptam leszídást, sőt, meg is dícsért. Valószínűleg azért, mert 21 hét alatt összesen is csak ez a 3 kiló hízás volt...
Azért most nagyon oda fogok figyelni, mert ha ilyen ütemben haladok, az durva lenne.

Melcsinek nagy nagy drukk!!!!!!!
vjulcsi
 
 


Melcsinek ès Marcinak èn is drukk nagyon-nagyon!!!!

Kép
bodza2005
 
 


Julcsi! Nekem a barátnőm vett ilet a babájánál, meg volt vele elégedve (baba popsija is szerette), ök is a kertben komposztálták. Drágább mondjuk, mint a sima pelus, de a barátnőm szerint nem sokkal. A DM-ben vették mindig. Linkek:

http://babyfun.axiomarket.hu/item/kukor ... 3-5kg-35db
http://szulesutan.atw.hu/pelenka.htm
http://www.bioszallito.hu/Moltex-pelenk ... rmek-45470
http://www.babaszoba.hu/csevego/temak/M ... sok/216989

Az utolsó helyen árakat, beszerzési lehetőségeket is találsz!

Miciona! neked is köszönöm!

Kép
kislibus
 
 


Szia Kislibus,
Köszi a linkeket.
Ezeken úgy látom, mintha nem az egész pelenka lenne lebomló, hanem csak a csomagolása?
Amúgy tényleg nem sokkal drágább mint a normál eldobható, de árban a moshatóval nem vetekedhet. És ez most nálam nagyon számít...
vjulcsi
 
 


Melcsikéről van valami hír???
megvan már Marci???
Rencsike gyere és tájékoztass minket!
vjulcsi
 
 


Sziasztok!

Én is itt! Csak olvasó módban voltam eddig! :)

Nincs semmi különös velem. De azt észre vettem, hogy amióta itthon vagyok nincs mindenre időm, mint amit elterveztem! :)
Vasárnap megyünk a bababörzére, és csináltatok 4D-s UH-t. Már be is jelentkeztem. Már nagyon várom, hogy újra lássam a Mi KIS POCAKLAKÓNKAT! :) Aztán szerdán IH-re, majd pénteken(13-án) Apánkhoz! Valószínű, már el fog irányítani a védőnőhöz is!
Ha jól emlékszem azt mondtátok ugye, hogy az IH-n lehet kártyával is fizetni???? :roll:

Melcsiről nem tudok híreket, én tegnap beszéltem vele telefonon, azt mondta, hogy ma burokrepesztés, és belevágnak a "lecsóba"! Kicsit para volt szegény, de szerintem mindenki az lesz, ha egyszer oda kerülünk! Mondtam neki, hogy nagyon-nagyon szorítunk Neki. Megígérte, hogy vagy ő, vagy MelcsiApu jelentkezni fog, és akkor írjuk, hogy mi történt! Már nagyon várom, hogy megszólaljon a telefonom a jó hírekkel! :)

Legyetek jók! Ha tudok valamit jövök!
Puszi Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Sziasztok!

Julcsi! Több linket is elolvastam a lebomló pelusokról, az igazi nevük ökopelus, vagy biopelus, ha ezt beirod a gugliba, több cikket találsz. Azt irják, hogy ha az egész pelust vesszük csomagolásostul, mindenestül, akkor kb. 70%-ban bomlik le. Jelenleg itt tart a technika.
Közben én is elolvasgattam a mosható pelusokról a cikkeket, és nem is tünik olyan borzasztonak a tisztitás. Nekem a Bambino csomag tetszett meg, ahhoz van papirbetét is, ami szint. lebomló, a szilárd cuccal le lehet húzni a Wc-n állitólag. Lehet, hogy ezt mi is kipróbáljuk, végül is kell hozzá egy ecetes vizes vödör amibe gyüjtöm, utána zsutty át a mosógépbe, 60-90 fokot neki, aztán már csak a teregetés van hátra.

Ercsikati! Örülök, hogy jól vagytok, ezek szerint te is sokat alukálsz, hogy nincs időd semmire??? Irigyellek a 4D miatt, nekem megvétózta a férjem... Majd ird meg, hogy az Istenhegyin milyen volt az uhu!!! Bababőrzére persze mi is megyünk, de még nem tudom melyik nap. 11 hetes vagy!!! :o

Remélem Melcsi hamar hirt ad magáról, meg Marci babáról!!!

Kép
kislibus
 
 


Lszs azonnal ìrjatok nekem mailt, ha megszületett Marcika!!! Köszönöm elôre is!!! Màr agyon izgulom magam. :
Hajrà M&M!!!!!!!

Kép
bodza2005
 
 


Sziasztok,

ma végre Domcsi aludt éjjel, bár én nagyon rosszul, tegnap volt a védőnő és a szülés volt a téma, bár elég visszafogottan adta elő, de egyre jobban paráztat a dolog.....Melcsikéről meg nem is beszélve, úgy izgulok értük!!!!Én is csak annyit tudok, amennyit Kata :cry:

Katám,
írtam privit!

Kislibus,
az összes babaruhát, a mérleget, a játszószőnyeget, a mellszívót (ezért még küzdök holnap jár le) stb vettünk ott, aztán a párom is meg én is az egész családtól szüli és névnapra is babacuccokat kaptunk +kaptunk kölcsön légzésfigyelőt és babakocsit. Akkor vettünk Vecsésen kiságyat+pelenkázót, azt ott kb 5e Fttal volt többmintha használtan vettük volna szóval szépen összeállt minden.igazából a babaruha volt a legnagyobb tétel ami spóroltunk, mert max 20e Ft költöttem rá és több száz darabot vettem, persze ennyi nem is fog kelleni, de úgy vettem, hogy csomagokban és így már 1 éves koráig meg van minden. ha meg van 1-1db a csomagban ami nem tetszik, eladom és sokszor 0-ra jövök ki, vagyis amit megtartottam az ingyen van nekem.a 20e egyébként azért 20e, mert volt hogy beleszerttem egy csomagba és pár száz Ft-t el is hoztam, de nem tudtunk érte menni és így a postaköltésg megdobta. Persze így is kevesebbe került a egész csomag, mintha 1-t vetem volna újonnan...
Ja és amit még akarok venni használtan, az a utazóágy....

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok.

Látom nekem senki nem válaszolt a privijeimre. :cry: Na mindegy.Ez van.

Melcsinek:extra giga drukkok mára.Könnyű szülést kivánok neki.puszi.

Kép
Kép
melánia
 
 


Melikem!En mailt kuldtem! Mi volt az Ih-n??? Puszikallak!!!!

Kép
bodza2005
 
 


Rencsi!Halali vagy!:D

Kép
bodza2005
 
 


Melikém,
én pár perce írtam neked!!!!

Bodzuska, nincs tapasztalatod (neked vagy a babás barátnőidnek) a mosható pelussal kapcsolatban???
a teszvesz miatt írtad? tudod a pénz nagy úr....

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!

Melike, én válaszoltam volna, de nekem nem írtál... :cry:
Köszi csajok, a dicséretet, de nem azért raktam fel a képet, hogy udvaroltassak magamnak, tényleg viccesnek találtam, ahogy - Golyófejű- Zsófika csorgatja a nyálát a karomra, én meg észre sem veszem. :lol: :lol:
Amúgy nem az én famíliámra ütött, csodálkozom, hogy hasonlónak láttátok hozzám. A nővére, a Bogi, na ő tiszta apukám (meg én)!

Melcsinek és Marcinak ezermillió drukkok!! Nagyon várom én is a híreket.
Tegnap írni nem volt időm, de sokszor benéztem, hátha történt valami örvendetes napközben.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Rencsi! Nagyon ügyes vagy, én is gondoltam egy két cuccot igy megvenni, tegnap beszéltünk is erről a férjemmel, de nem rajong az ötletért, még ha spórolni lehetne vele akkor se. Merthogy vadidegenektől vennénk, ki tudja hogy bánatak vele. Mondtam én neki, hogy magunknak is szokunk használt ruhát venni, mire mondta, hogy az nem zavarja, ha abból ugrál ki a bolha.... :shock:
De bezzeg, ha kinézek valamit folyton siránkozik, hogy mennyibe fog kerülni-jó, csak úgy viccesen, de akkor is rosszul esik, hogy folyton ezzel poénkodik... :(
Azzal nincs semmi baja, ha családtól-barátoktól kapunk dolgokat hál' Istennek. Modjuk abban igaza van, hogy ott tényleg tudjuk, hogy hogyan bántak a cuccokkal. Mondjuk nekünk tényleg nem kell sok mindent venni, kapunk innen is, onnan is...

Melania! Jaj igazad van, én se válszolam neked, erre nincs mentség, bocsáss meg! Pedig még meg is nyugodtam, hogy nem csak én érzem olyan hihetetlennek, hogy végre babás vagyok. Engem is érdekel, mi volt az Ih-n!!!

No megyek csinálok paradicsomlevest, meg van tegnapról rakott zöldbab!

Kép
kislibus
 
 


Rencsike, épp most néztem én is 10E-ért egy 50 darabos ruhacsomagot a TV-en. Most még korai volna megvenni, de nagyon jó kis cuccok voltak benne. Néhány mesterfogásra megtaníthatnál.
Megkaptad a privimet, drágám? nem reagáltál...

Na, tegnap végre kifizettük a hitelt a lakásra. Már csak napok kérdése és végleg elfelejthetjük az egész rémes időszakot, amit ott kellett töltenünk. Jaj, ez az OTP tiszta vicc! Az előző napok hülyeségeit nem is említem, de a tegnapot el kell mesélnem, mert nagyon brutál volt. Nem cifrázom, csak a végét mondom: bevonultunk leróni a tartozást. A csajszi kezébe nyomtuk a pénzt. Megnézte az akkori árfolyamot, és úgy volt, hogy vissza is kapunk egy kicsit belőle. Mire megszámolta a 6M Ft-ot, addigra épp drágult a Svájci Frank és a számolás után még nekünk kellett hozzá pótolnunk. Tehát, az alatt a 3-4 perc alatt vesztettünk kb 30E forintot, amíg ők számolgatták a pénzünket. :twisted: :twisted: Kicsit sem dühítő helyzet!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.11.05 13:14-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


moncsiga:neked itt írtam a házzal kapcsolatban. :lol:
kislibus,bodza:jövőhét csütörtökön megyünk a genetikai uh-ra.Még nem voltam a héten sehol.
Hogy vagytok csajok???

Kép
Kép
melánia
 
 


Melania! Jaj nagyon "képben" vagyok ám! :? Akkor te csütörtökön mozizol, én pénteken megyek apánkhoz, biztos küld mostmár engem is Ih-re! Kisköny miatt tudod, kérdeztem, hogy a védőnőd nem tenné-e meg, hogy kimegy és megcsinálja háznál???

Moncsiga! A babanyál már csak ilyen, ha felveszem Dorinát, rólam is mindig a hugom törölgeti le! (legutóbb a hajmról is... )
:lol:

Kép
kislibus
 
 


bodzi:mikor írtál nekem emailt,ma??? csak azért mert tegnap néztem és nem volt rajta új üzenet.

kislibus:jó főzést!! én most lettem kész vele.Csomee hagymakrémleves receptje,sült pecsenye húsi+tökfőzelék a menü.

Kép
Kép
melánia
 
 


kislibus:nem hívtam fel őket.De azt is jövőhéten tervezem.Kedden lehet menni az új kismamáknak.Mit kell vinnem oda???

Kép
Kép
melánia
 
 


Katám:te is sokat alszol és sűrűn pisilsz? Ez velem is így van.De ez főleg éjjel fárasztó.Alszom 2-3 órát és már arra ébredek hogy mindjárt bepisilek. :oops:

Kép
Kép
melánia
 
 


Melike, a szokásos irataidat vidd, meg a kórházas papírokat.

Na,épp az előbb fejtettem ki az eladás végét. Venni még nem tudunk, mert annyira ár alatt adtuk el, hogy még buktunk is rajta (kb. 450E Ft-ot!), most kicsit helyre kell rázódnunk, mielőtt valamibe belefogunk. A következő az, hogy anyósét is eladjuk és közösen veszünk egy kertes házat valahol a környéken. Még nem nézegettünk, mert biztosak akartunk lenni először abban, hogy a miénktől megszabadulunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2009.11.05 13:21-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Melania! Az eddigi összes papirodat, eredményedet, Uh-os leletedet ami a várandóssággal kapcsolatos, személyi, lakcimkártya, TAJ kártya.

Kép
kislibus
 
 


Oké,értettem.Köszike a segítségeket. :lol: Most megyek és megebédeltetem magunkat. :lol:

Kép
Kép
melánia
 
 


Kislibus, nyugi! Még én is csak nehezen hiszem el! Akkor nyugszom meg, amikor érzem Nimócit mocorogni odabenn.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Ja, Tigrincs! Ki ne hagyjalak! Nagyon örülök, hogy szeret Adrikád oviba járni. Amit az "óvónénik asztaláról" írtál nekem kicsit fura. Mi a gyerekek között eszünk, mind a hárman (2 óvónéni, 1 dajka) másik-másik asztalnál. Így jobban tudunk figyelni, meg segíteni is a gyerkőcöknek. Mivel 5 asztalnál ettünk, így rendre másiknál ettem a levest és máshol a másodikat, nehogy valaki úgy érezze, őket nem tüntetem ki a társaságommal.
Nem, én a beülti óta táppénzen vagyok. Nem kockáztattam egy percig sem. Ezzel a kolléganők és az óv.vez. is maximálisan egyetértettek. Ők végig asszisztálták az elmúlt 2 évet és látták, hogy nem volt egy fáklyásmenet.
Igen, a kisfiúnknak Ö. Péter Nimród lesz a neve. Szerintem is szép, erős név a Nimród.

Chilikém, úgy általában a nevelésről nem tudok "beszélni", de ha konkrét kérdésed van, megírom az elképzelésem, tapasztalatom, véleményem szívesen.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Moncsikám,
megkaptam amit küldtél, de miért küldtél többet???? :evil: az ulto ajándék volt!!! nem is mesélsz hogy vagy?neked mikor kell menned Apánkhoz? bocsi ha írtad, de nem jut eszembe :oops: kaptál beutalót cukorra?

Kislibus,
én mindent kifertőtlenítek, így nem zavar, hogy használt, mi babaruhát nem nagyon kaptunk, így azt meg kellett venni. Először megnéztük boltba, aztán elájultunk az áraktól, így ki kellett valamit találnom.Én már hosszú hónapok óta nem dolgozom és nem is tpénzen vagyok, hanem vállalkozóként fizetem magam után a járulékokat, szóval minden fillér számít. Arról meg nem is beszélve, hogy nem kicsit élvezem a "küzdelmet".Amikor 1Ft-t elhozok egy gyönyörű kis ruhácskát, akkor nagyon boldog vagyok.... :wink:
jó étvágyat!

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok!

Rencsike!
Megkaptam az üzit, és teljesen egyet értek veled! :)

Moncsiga!
Én még meg sem dícsértem a képet! Annyira cukik a baba, hogy csak na! A nyál, hát az meg egy mellékes dolog ilyenkor! Nálunk azt mondjuk Benedeknek, ha folyik a nyála, hogy 20-as damil! :):D Már Mikey-nál is ez volt! :) Mindig jókat mosolygunk rajta! :)

Tigrincs!
Köszönöm a gatyó felajánlást, de éppen ma kaptam még egyet Tencitől! :) De ígérem, ha szükséges lesz akkor szólni fogok! :) A nevekkel gondban leszünk úgy érzem! Abigél már biztosan nem lesz, ugyanis Laci kijelentette, hogy nem szeretné azt a nevet adni ami a főnőkének a lányának van! :( Tehát marad a keresgélés, de még fogalmam nincs! Ha meg kisfiúnk lesz, na hát akkor tényleg bajban leszünk! De lehet Mikey fiú neve lesz a "befutó"! :) Puszi a csajoknak, és remélem egyszer már én is eljutok oda, hogy talizzunk is! :)

Chilike!
Igaza van Moncsigának! :D Tényleg tehetnél fel képet a lányokról! Nagyon kíváncsi vagyok rájuk! :) Mikor kell újra Apánkhoz menned?

Melánia!
Én jövő héten szerdán megyek IH-re! :) És az alvással én is úgy vagyok, mint te! Ma éjszaka például 4x voltam pisilni. Mire elaludnék, addigra újra kell menni! Hát ez van! Amúgy hogy vagy? Utrot nyomod még? Meddig kell? Apánkhoz mikor mész?

Melcsikéről még nincs hírem! Amint lesz, írok ha gép közelben leszek! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Rencsi! Gondolom milyen jó érzés lehet egy szép rucit megszerezni! Én is ezt mondtam a páromnak, hogy úgyis kell fertőtleniteni, meg vasalni, sőt, az új cuccokat sem lehet mosás nélül használni...

Kata! Te is 11 hetes vagy!!! A pisilésre én rájötem, hogy nem kell este egy hordó vizet meginni. :wink: Amig sokat ittam este (persze akkor jöttem á, hoy jaj egész nap csak egy fél litert ittam) én is sokat pisiltem. Most átcsoportositottam az ivászatot, napközben figyelek, este csak egy-két pohár tea vagy tej. Igy max. 1-2x kelek.

Moncsiga! Hát nekem még kicsit odább van, hogy mocorogjanak! De akkor ezek szerint még akkor sem fogom elhinni... :?: :?:
Engem érdekelne mi gondolsz pl. a tv-ről, egyéb műszaki cikkekről. Én szeretném, ha a gyerekeim egy jó darabig nem találkoznának tv-vel, de például tervezem, hogy a szobájukban lesz hangfal és CD lejéttszó, szeretném, ha megszeretnék a zenét és nem lennének olyan botfülűek mint én. (Többek közt ezért nem nagyon fogok nekik énekelni, csak mesélni, mert nem szeretném, ha eltanulnának tőlem minden rosszat). Továbbá érdekelne mit gondolsz a korai nyelvtanitásról, én félek pl. attól, hogy akit nagyon korán kezdenek idegen nyelvre tanitani, a sajét anyanyelvének elsajátitása sinyli meg. Ugyanigy vagyok a különböző korai szobatisztaságra szokató módszerekkel is. A mindent a maga idejében elvet vallom.

Kép
kislibus
 
 


Kislibus!
Én is gondoltam erre, hogy este már nem iszom, de amikor "rángatja a köldökzsinórt a Pocaklakónk" azzal, hogy Ő még igenis szomjas, na akkor nem tudok nem inni! :) Így marad az éjszakai pisilő járat! :)
Igen már 11 hetes vagyok! Hogy repül az idő ugye? Nemsokára Te is itt tartasz majd! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Hû,de sokat ìrtatok :D,este reagàlok a gèprôl,ìgèrem,most csak meglestem,mi a hìr Marcikàròl. Kikèszìt minket Melcsimuci, h nem jelentkezik. Persze,van fontosabb dolga.:lol: Puszik!!!!

Melikèm! Mèg akkor ìrtam. Mièrt nem kapja meg mindenki???? Libus! Te kaptad a listàt, most pedig a falfestôset???Ott vagytok a cìmzettek között Ti is, nem èrtem èn ezt. Moncsi mindig megkapja,Julcsi nèha spamkènt, Rencsi, Neked ez àtment? Emerenc sem kapta meg,amit küldtem. :-(

Kép
bodza2005
 
 


Julcsika! Tv no, egyetèrtek! Zene sok ès jò, szuper. Mese nagyon fontos, a vège is!!! :D Katarzisèlmèny miatt (is).:D Korai nyelvtanìtàs lehetsèges hatàsait bôvebben kifejtem, szakmailag is, mit gondolok, tùl korai szobatisztasàgra szoktatàsnak pedig nagyon kàros következmènyei lehetnek.

Kép
bodza2005
 
 


Rencsike!Nagyon kis ugyike vagy!!! Sajnos nincs tapasztalatom a pelussal, de tetszik az otlet!

Kép
bodza2005
 
 


TV: Anno ìrtam egy cikket, media es eroszak cimmel. Atkuldjem Julcsika?
A Ransburg-velemenyt korabban feltettem, azt is atkuldom majd,jo?
Vegul megis most irtam mindenre,este meg atnezem, nehogy kimaradjon valaki, mert a telorol nehez atlatni.

Kép
bodza2005
 
 


Èn is sok kisrucit kaptam a barinoimtol es adok is viszont. Hatalmas segitseg.

Kép
bodza2005
 
 


MEGSZÜLETETT MARCIKA!!!!!!!4050g és 58 cm, azt írta Melcsike, hogy nehéz volt, de boldogságuk határtalan!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rencsi79 2009.11.06 07:47-kor.

Kép
rencsi79
 
 


na most nem tudok visszaolvasni, majd jövök később, de ami a lényeg, hogy megszületett MARCIKA!!!!!!!!!HURRÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minden rendben Melcsiékkel, azt mondja nagyon nehéz volt, de nagyon boldogok!!!!

GRATULA MELCSIKE!!!!

puszi csajok, jövök még később...
chilike1
 
 


HATALMAS GRATULA MELCSINEK!
Továbbra is várjuk a híreket róluk!

Bodzikám,
Édes vagy, de Libus kérdezte a tv-t, nem én :)
Apukám is elég sokat foglalkozott a tv és erőszal kapcsolatával, ebben a témában elég határozott véleményem van nekem is :) De azért köszi :)
A véleményem elég tv-ellenes, a hideg kiráz amikor azt látom, hogy anyukák úgy szoptatnak, hogy megy a tv közben és azt nézik, meg a gyerek is nagyon hamar elkezdi figyelni mert színes, mozog... :(
vjulcsi
 
 


Sziasztok!

Melcsi: GRATULÁLOK! GRATULÁLOK! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Marcika úgy örülönk, hogy itt vagy! :lol:
Nahát,de jóóóó! puszi!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
emerenc
 
 


GRATULÁLOK ÉS SOK PUSZIT KÜLDÖK MELCSINEK!!!!! :D
ISTEN HOZOTT MARCI,VÉGRE ITT VAGY!!!! :D :D :D :D

Kép
cs.andi
 
 


Melcsinek én is gratulálok! Marcika, téged üdvözlünk itt e szép világban!

Bodza! Nekem csak a kuponos emil jött át, más nem....

Kép
kislibus
 
 


Gyerekek! Ráz a hideg! Itt volt az üzenet és nem láttam: MEGSZÜLETETT kicsiMarcink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaj, de jóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!
ISTEN HOZOTT MARCIKÁNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok boldogságot és jó egészséget kisCsaládka!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005
 
 


Julcsim! Bocsánat! A telefonomról annyira nehéz átlátni, mivel kicsi a felület... Örülök, h 1etértünk. :D
Ebben is. ;-)

Libus! Nem tudom, miért van ez, megpróbálom most újra...

Katásnak is másodszorra ment csak át.

Jaj, de jóóóóóóóóóóó, h itt van végre a kicsi Legényke!!!!!!!!!!!:D
Eszti nagyon kíváncsi Rá, mivel Melcsi anno lestoppolta Babcit Marcikának... ;-) Bár, Benedeknek is elígértük, ugye? ;-) és Lukácsnak is. ;-) HűűűűűHA. :lol: :lol:

Kép
bodza2005
 
 


sziasztok kismamik, na most tudok jönni egy kicsit... :wink:

Húú annyi érdekes témáról irtatok ma.!

Hát én nem tudom hogy van ez a Tv, de manapság szerintem nem lehet "eltiltani" a gyerekeket a TV-től maximum azt lehet szabályozni, hogy mit nézzenek meg. -ez meg már a szűlő felelőssége...
Egyébként én is pont azon gondolkoztam, hogy én a mi szobánkba szeretném betenni egyenlőre a babaágyakat, és nálunk mindig megy a Tv a hálóba, hogy a fényt valahogy majd úgy kell megoldanom, hogy a babák alvását ne zavarja. Gondolom egy sima baldahinnal ez nem kivitelezhető.
Viszont, ha belegondolok, hogy hányan élnek 1 szobás lakásba, együtt van egész nap az egész család, ott sem tudják gondolom megoldani, hogy a gyermekek ne hallják a tv-t, vagy hogy hazajön apuka a munkahelyéről és csendkirályt játszanak amiatt, hogy a babákat ne zavarja. Szóval szerintem az a jó, ha a babák nem ébrednek fel minden zajra, neszre, hanem nyugodtan tudnak aludni tovább. Nálunk például kutya ugatást biztos fognak a babák hallani és szeretném , ha ők ezt megszoknák és nem riadnának fel , minden egyes vakkantásra...

kislibus
Most látom milyen szupi a vonalzódon a bölcső :lol:

vissza kell olvasnom... :lol:
chilike1
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?