Új privát üzeneted érkezett!

hú csajok...kitartást! :shock:

ráálltam a síelésre, párom tegnap eldöntötte hogy megyünk és kész, szóval most szállást keresek ezerrrrrrrel, nem tud valaki olyat hogy 10 fő + 3béb, Kaprun, Zellam See, Hinterglemm vagy a környék?

najó, utazási irodában dolgozom/tam, csak megoldom :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Adri-röviden fogalmazva nem tudta a bal kéz, hogy mit csinál a jobb! Kapásból nem működött a honlap, ahol 2 percenként ugrált a jegy ára 64e, majd 68e, majd 71e Ft között/db. Nem lehetett lefoglalni. Sanyi berágott, felhívta őket, egy röpke óra alatt :shock: , amit ugye nekünk kell majd kifizetni pluszba, és azért Svédországból Magyarországot hívni nem kevés, na de már ez csak a hab a tortán, kikalkuláltak nekünk egy olyan árat első körben, hogy teljes vállalható volt, hármonknak 134e Ft. Erre kiderült, hogy a gép így sem mükszik, mire a kiscsaj közölte, hogy nem vállalják a felelősséget azért, hogy esetleg nem regisztrált a rendszer, plusz az árat sem tudja garantálni. Na Sanyi lemondta, meg elköszönt, de azért üzent egy kis szösszenetet a vezetőség felé. Nem telt egy 10 perc, visszahívott a csaj, hogy HÍVJUK már vissza, mert utánajárt - ezért jár mondjuk egy pirospont - nem törölte a általunk kért majd lemondott foglalást! Sanyi visszahívta, erre nem azt a kiscsajt kapta, hiába kérte, mondta ez a másik, hogy ne válogasson, ekkor azért pár pattogott Sanyi idegrendszere is, de mégis megőrizte a nyugalmát, mire a nő elkezdett kalkulálni ismét nekünk, hogy hát az az összeg amit a kedves kolleginája kiszámolt nekünk az sehogyan nem jön ki, mert ahogy ő számol az 146eFt. Na úgy voltunk vele, hogy nem azon a 12ezren múlik, legyen, erre a nő, hogy hopsz, még az sem jó, így a vége 151 lett. A fapadosat azért nem mertük bevállalni, mert az hóban vagy indul vagy sem. Februárban is a barátunk anyukáját itt hagyták még egy hétig, mert törölték a járatot, ezt azért Karácsonykor nem lett volna jó, ha eljátszuk. Na mindegy, ezért lőttek az IKEA-nak. A legszebb az egészben az, hogy most ismét a honlap szerint 64.200 a jegy! De vagy annyi vagy sem! :roll:
Bocs, ha hosszúra sikeredtem!!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Na igen,ez a malév!

Az Írországi járatait pl megszüntette, pedig nagyon nagy igény volt/lenne rá!
Mi tavaly foglaltunk jegyet, és ahogy elküldte a bátyám, rájött, hogy a visszautat rossz időpontra írta. Azonnal javított,(még a visszaigazolást sem kapta meg) mégis legomboltak róla 20ezer módosítási jutalékot. Ezek után akivel mentem volna ő nem jött,mert szakítottunk, így nevet is kellett módosítani, amihez külön engedélyt kellett kérni. (Ezt elvileg nem lehetne, hanem az illető egy éven belül leutazhatja, és nem értették meg, hogy ő sosem fog oda kimenni, hiszen az én testvérem él kint, és hozzá voltunk meghívva) Az utazás előtt egy nappal kaptuk meg a választ, annak ellenére, hogy két hónappal előbb beadtuk a kérelmet, így rohanhattunk ki a reptérre mert persze előtte kell, és csak személyesen, mert be kell fizetni még 20ezret! :(
Malév! Broáf!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

 
 

Panndi, csajoknak jobbulast :( te hogy birod?

Tinu: anett.kovalik@gmail.com-ra johet

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Na tegnap kétszer írtam meg este a kreálmáényom, aztán elszállt :x

MArci és Lili, meg persze Mira és Amina nagyon szépek! Mirának is miéyen szép nagy szeme van a fürcsizős képen :)

Netti,
köszi a hagymás rucit!! Én észre sem vettem :) kár, hogy nem nagyobb 2 mérettel :) :?
Azta, 3 fog! Bogi sztm fog nélkül megy majd oviba :lol: :lol:

Nóri,
Malév :shock: :x no comment... ilyen is csak M.o-n fordulhat elő....

Betegeskedőknek jobbulást!

Bogi ma kelt 6.45-kor... hallottam a berregést meg láttam a kezét, ahogy fogdosta a rácsot :) aztán bevettük még az ágyunkba kicsit, elvolt mint a befőtt :)

Nekem a védődnő azt mondta, hogy kevés C vitamin megy csak át a tejbe.
volt kint most amúgy, azt mondta, várjuk meg a 6 hót a hozzátápival. :)

emese1979
 
 


Zsófi teát iszik épp az asztalnál ülve, mert inkább kanállal eszi, Fruzsi alenti ágyát szedi szét éppen :)

De valamelyik orra mindig folyik, valamelyiknek mindig kell inni, orrot törölni, stb. Bár már 11 óra van :wink:
Vendég
 


http://www.huettenpartner.de/huette.php ... 780&art=12

hú valami ilyesmit szeretnék :) elképzelem ahogy este forraltborozunk majd szauna, reggel kisiklok a pályára, du lilivel szánkózunk :oops: 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Emese-sajnos igen, ez Mo! De sajnos nem csak a Malévnál tapasztaltuk ezt! Na mindegy! Le vagyunk maradva, az biztos!!! :cry:

Képzeljétek legújabb játékunk! A gyerek a kezemben van, szimplán függőlegesen, ülünk, szembe velem. Ő ugrik egyet, én utánozom, először kb. a harmadiknál jött rá, hogy ugyanazt csinálom amit ő, és aztán elkezdte élvezni, ma már az első után nézett egyet és provokálta a játékot! Mennyi esze van! :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


trixi-azért a ti tortúrátok se volt semmi! Komolyan mondom mit képzelnek??? :roll: :roll: :evil: :evil:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Annus, már 10 órára oda szeretnél menni Szofiékhoz? Borárostól nem megyünk együtt? Számításaim szerint mi 11.40-45 körül leszünk a Borároson. (Amikor felszállunk a csepeli HÉVRE, felhívnálak, az onnantól kb. 10 perc). Szerencsére apa megint bejön értünk meló után, így haza már tütüvel megyünk (Szofi, ha úgy alakul maradhatunk 6-ig?...legkésőbb :oops: )

Bolognai spagetti lesz? ... hűűű akkor pirosba kell mennem (mindig leeszem magam :roll:)

Ezek a Maléves sztorik :twisted:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Panndi, es mikor er haza a ferjed?
en ma ugy varom Gabit h csak na.. :)

Jov het kedden kapunkk oltast, G meg en. A dokink erosen aajanlja.. foleg h kis gyerek is van :roll: en meg bizok benne...
ugyhogy beadatjuk mi is. eldolt. nincs mese :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi!
hát 10re mentem volna,de akkor megvárlak és menjünk együtt!!!

Én felhívtam a dokimat,és rákérdeztem az oltásra.Azt mondták akár mikor bemegyek soron kívül beadják a kisgyerekeseknek!Szóval ez a 6 hónap nem hiszem h napra pontosan így lenne!Apa ma délután megkapja ha minden igaz!Őt a MÁV oltja be ingyen!


na megyek,ebédeltetni,aztán le kell ugranunk a boltba!Nem sok kaja van itthon :wink:

annus11
 
 


Lányok!
Vállalna valaki magyar-angol fordítást? Mivel oroszul tudó embert nem találtam, így elküldeném az illetékeseknek angolul, hátha értik az "emberi"nyelvet is.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Én se érzem függőségnek a netet!Hiszen semmi más rovására nem megy,gyerek nem halt még éhen,más se.Minden tip topi itthon,és nekem kell h emberek közé kerülje,még ha virtuálisan is!De a hideg téli napokon,amikor esetleg tényleg nem lehet kimozdulni mert olyanok a viszonyok,akkor milyen jól jön majd a társaság! :wink:

Na tényleg mentem etetni 8) :lol: :lol:

annus11
 
 


Én nem tudom még,hogy holnap lesz e még autónk... Ha igen,akkor megyünk azzal, ha nem,akkor nem tudom, hogy be merjem e vállalni, mert a babakocsi nem való tömegközlekedésre, (akkora) a kenguruban meg leszakad a hátam, és Petya sincs nagyon hozzászokva. Bár, ha nem lesz nagyon takony idő,akkor lehet mégis megpróbálom, d ehhez nekem most nagggggyon nagy elhatározás kellene.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Tényleg Szofi!

Lehet nálatok parkolni? Fizetős vagy sem? Közben rájöttem, hogy mindenképpen meg tudom oldani az autót. Elviszem Anyámékét. Hi-hi!
Csal 8-ra körmös, aztán fogdoki, és úgy tudnék menni!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Kitartás, Panndi, Tinu! Tinu, értettem én, de talán régen nem is írtam neked, hogy nagyon örülök, hogy sikerült időben feladni a pályázatot!!! :) De így, hogy kitolták a hatéridőt, még az én nagyon aggódó lelkem is megnyugodott, hogy mi van, ha mégsem úgy van, hogy tuti időben vagy, stb... :lol: :lol: :lol: És igen, örülök, hogy így nagyobb a valószínűsége, hogy sikeres is leszel! :wink:

Aukciófüggésem nincs. :lol: Fórumozásban meg nálam vannak kényszerszünetek... :) A dédik meg a fiúk lefoglalnak... :)

Ó, Niki, ez tök jó! Akkor találj vmi szép helyet nektek! :) Juj, de jó lenne menni!

Ok, köszi, igyekszünk nem beteg lenni!

Szofi, neked írt üzimben egy csomó helyen nem volt space. Nem is értem, miért, én mindig nyomtam... :roll:

Majd talán jövök még. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szofi! Mi nem tudunk menni holnap. :cry:

Kép
Kép
g_reny
 
 


ja nekem az azsisztens azt mondta 1000ft lesz fejenkent az oltas..
szoval miert nincs nekunk ingyen?

Netti
Kép
maumau
 
 


Ti mit főztök ma? Kéne vmit, de halvány lila gőzöm sincs, h mit... ritkán vagyok ennyire ötlettelen :(

Niki,
nagyon jól néz ki az a hely, amit találtál!!!

emese1979
 
 


Reny, sajnálom nagyon... :cry:

Trixi, a mi utcánk fizetős, viszont mindig van parkolóhely! A merőleges utca viszont, a Kanizsai (nézd meg neten), nem fizetős, szóval oda lehet parkolni ingyé (3 perc séta), és ha van türelmed menni egy-két kört, akkor ott is lehet az esetek 90%ában találni!

Gyöngyi, nem tudsz inkább Te is korábban jönni? Inkább gyertek mindketten 10-re! Maradhattok persze, ameddig akartok.

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Netti, mert hülyék.. ingyen van!
Vendég
 


Netti!
Csak azoknak kell 1000 Ftot fizetni az oltásért,akik amúgy is veszik az oltóanyagot,tehát a tb nem fizeti nekik az oltást!De akiknek jár,azoknak ez nincs!!!!!!Nehogy fizettessenek veletek !!!!!

Szofi!
Rajtam nem múlik a 10 óra,de lehet h Gyöngyinek csak úgy jön busz!

annus11
 
 


Visszaolvasás előtt egy gyors kérdés az oviskorú gyermekek szüleihez:

Máténál kaptunk az oviban egy papírt a H1n1-es oltással kapcsolatban. Eddig határozottan azt mondtam, hogy nem oltatom be, de kezdek elbizonytalanodni. Ő mégis közösségbe jár.
De annyira nincs egységes vélemény még orvosok között sem. Ti mit csináltok? Kapjon bökit vagy ne?
Még mindig dilemmázok ...

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Szofi, sajna nekünk ez az egyetlen buszunk, amivel be tudunk menni Csepelre (vagy 15.50-kor, de hát az már...) :roll:
Annus, ha nektek ez már nagyon ki van találva (kaja, alvás stb.), akkor menjetek ám nyugodtan 10-re, odatalálunk mi is... :-)

Tegnap maradt még egy szelet sült csokitortám...attól tartok, ezt most kénytelen leszek megenni, mielőtt beveszi a hűtő ízét. Jaj, ezek az állandó áldozatok... :lol:

Netti, az oltóanyag ingyenes. Lehet, hog ők kitaláltak valami extra költséget :roll: Karemelési díj.. :roll:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Na, kb. tegnap délutánnál tartok a visszaolvasással.

Annus: Köszi a dupla betétes pelusos tippet. Közben én is rájöttem, hogy így kéne, csak gondolkoztam, miért pisil ennyit ez a gyerek? :D

Tinu: Vicces lehetett a firkálós helyzet, köszi, hogy leírtad. :D

Többen írtátok, hogy csökken a tej mennyisége, illetve nem akar a gyerek napközben szopizni. Nálunk is ez volt, szinte teljesen elment a tejem, Babóka már éjszaka sem akart szopizni. Amióta elvettem a cumiját meg a cumisüvegét, úgy szopizik, mint a kisangyal. Viszont minden nyikkanására mellre teszem, így az ujját sem kezdte el szopni, csak rágja. :)

Netfüggőség: Hát, szerintem nálam ez van, már eléggé régóta tart. De mióta megvan Babóka, jóval kevesebbet netezek, nem hagy rá időt. Most is aludt fél órát, és kész.

Kutacs: Nekünk túl nagy, és nem is érzem, hogy csökkent volna bármit is 3 hónapos kora óta, pedig azóta 2 csepp Vigantolt kap. :?

Tali: Mi úgy dél-du. 1 körül érkeznénk, a reggel 10 irreális az éjféli fekvések mellett. :?

Most ebédeltetek, tök-krumplival a menü, remélem, ízlik neki. :D
:arrow:

Réka

rekap
 
 


Tényleg Szofi...elküldted már a levelet a babauszis spinének?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Mi nem adatjuk be egyenlőre. A gyerekdoki határozottan ellenzi. A 3 iskolás sem hozott haza semilyen papírt... A férjemet a MÁvnál rá akarják beszélni -naná, jó nagy cég, sokat keresnek rajta a forg.zók.. Egyenlőre tehát : NEM

Kép
szkitty
 
 


Nálunk apa beadatja, én nem. Homokba dugtam a fejem...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Oltas temaval nyilvan mindenki masra hallgat,ki ellenzi ki nem.. en a csaladban levo dokiktol erdeklodtem meg sajat dokiktol.. en ezert dontottem igy :D
hogy mire az 1000ft meg fogom kerdezni.. de igy is mondtam h en ugytudtam ingyenes stb.. es kozolte h olyat o meg nem hallott, nemtudom jovohetre hall majd? :twisted: :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


Kicsit sem lettem ideges! Tegnap előtt ESTE vettünk far-hátat, szárnyat,nyakat. Gondoltam főzök jó kis husilevest, meg a far-hátból 5kg vettem Anyuék kutyájának. Erre most meg akarom főzni és büdös! A far-hát miatt már ott szóltam a csajnak, hogy sztem büdi, de ő kardoskodott, hogy nem az. Elhoztam, most az egyenesen mászik az erkélyemen! Kurva bosszantó, hogy akkor derül ki, amikor csinálni akarom! Még jó, hogy vettünk tálcás mellet is, és abból maradt egy kicsi,amit direkt Petyának tettem félre, hogy neki azt főzöm bele a levesbe!
Uh most egyszemélyes Petya leves készül! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Trixi :evil:

Gyöngyi, elküldtem, de nincs válasz. Ha a héten nem reagálnak, akkor jövő héten hangnem váltás, és ha arra sem, akkor felhívom a barátnőmet a fogyasztóvédelemnél, a másikat meg az Apehnál... "sajnos" elég jó kapcsolataim vannak! :twisted:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na megjöttem a nagy beszerzőkörútról.Hát nem mondom meg mennyi pénzt hagytam ott! :shock: :shock: :oops: :oops:
Annyi mindent vettem. Kap karira mamájától egy mesélő kutyust. Ahogy kipróbáltam és mesélt én elkezdtem sírni a gyönyörűségtől.De tényleg. :oops:
Kap mikura ugyancsak ettől a mamától egy Fp tanuló Cd nevű játékot. Tőlünk mikura egy 3 in 1 játékkreálmányt.Van benne formabedobó, építőtorony és egy maci,amire karikákat kell tenni. Karira pedig egy nagy plüssmedvét(ez nem volt tervezve de nem tudtam otthagyni) és az FP tanulókutyut. Aztán másik mamijától mikura egy formabedobó teknőcöt,amit húzhat maga után. Meg valamelyik déditől egy formabedobó kockát. Ja és kigyűltek a pontjaink, így beváltottam egy 2 szintes autós izére. Szóval rettenet boldog vagyok ennyi játék között. Még a másik két dédivel megvetetem a FP tanulóteknőcöt és tanulócsigát. Oszt ennyi, remélem legalábbis. Vicc, hogy mindenkitől egy játékot kap csak(kivéve minket, de ez egyszeri, mert csak most vagyunk egy gyermekesek remélem) és így is temérdek. De mi mást kaphatna, ha nem ilyeneket? :roll: :shock:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hű, Erik el lesz látva formabedobóval :)

Én sztm csak 1-2 játékot veszek majd Boginak útközben, mikor látom, mire vevő :)

Szerencsére megvan gyerekkorunkból a hagyományos legó, szerintem az is tök jól fejleszti majd a kreativitását, képzelőerejét.

Amúgy ha tőlem megkérdezné pl. anyós, mit adjon a gyereknek, mondanám, h nyisson egy életbiztosítást, amiben a gyerek a kedvezményezett, fizessen rá havi x ezer Ft-t, és akkor 18 évesen Boginak lesz egy kis pénze, amivel mondjuk az egyetemet el tudja kezdeni majd.

Trixi,
farhát :x :x meg a hentes anyukája...

Bogi meg alszik. 10-kor bealudt, aludt fél12-ig, kaja, aztán megint szunya... itthon meg semmi kajcsi, boltba kéne mennni...

emese1979
 
 


Emese, hát igen, de nálunk nem mennének bele.Még abba se, hogy adnak nekem pénzt, én meg menetközben megveszem neki, ami éppen kell.De valahol megértem.Az ajándékozás öröme.Mikor a megajándékozott kibontja a csomagot és látod a szemén, hogy örül.Az überelhetetlen. Mondjuk én meg alkalmakon kívül semmit sem veszek neki.Nincs ilyen, hogy na jó, egy valamit választhatsz.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


hello csajok,

Nóri, ezek télleg hülyék! Máshol nem lehet repjegyet venni? :roll:

Trixi :evil:

Na, megjöttünk a dokkertól, AM feje csak 43,5 én tegnap 45-öt mértem :lol: Jófej volt, vihorásztott, végre, hogy nem kapott injekciót!

Nos, az oltást határozottan javasolta -mondta, h már ő is megkapta- még anyukámnak is, hisz ő is sokat van a gyerekkel. De a férjem nem akarja beoltatni magát. Nem tudom mit találjak ki, hogy meggyőzzem :roll: Szóval én ma vagy holnap megyek.

Netti, csak kitaláltak egy összeget, ami 1000 lett. Ki ne fizesd! A tesómékhoz tegnap házhoz jött a dokker, nem ingyenes oltóanyaggal együtt 2200 pénzt kellett fizetniük.

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri, hat kivancsi leszek, majd mondom hatarozottabban..bar sztem az azisztensevel van a gond... :roll:


Nalunk asszem mindenki beadatja, sokat vannak emberek kozott. Egyedul apum nem akarja,de o csak a tutol fel :lol: gyozkodi anyut h de nem megy inkabb vasarolni se..csak autoba ul,munka es haza.. :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti, ez jópofa.Nálunk mamám nem adatja be, de őt tudjuk izolálni.Anyósomék nem akarják.Pedig ha nem lesznek oltva és kitör a járvány, nem jöhetnek a gyerek közelébe az fix.
Anyósom mindig azzal jön, hogy dehát erős az immunrendszerük. Na igen, és ezért veszélyes rájuk, mert túlzott immunválaszt adhatnak a vírusra.Na azért még legalább anyósomnak beültetem a bogarat a fülébe, mert ő hajlik.Apósom fafejű. :P

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Betegeskedőknek jobbulást!

Csak mi nem kapunk szurit??Én félek tőle.Sanyi ellenzi. :roll:

Kutyafüle,jó kis játékok!Grétike első mikulásra azt a 3in 1-et kapta,tök jó,szerette mindig.

Írtam a blogba!!!!!!

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Én beadatom Marcinak és magamnak is az oltást. Marciék holnap kapják meg az oviban.
Benjinek az alsó első két fogának is kint van a hegye így már 4 fogunk van kint. Ugye múlthéten a felső 2 hegyesfog a szemfog mellett és most ez a kettő.
Jippié :!: :lol: Legalább most már tudom mért kelek éjjelente 2-3x is a visító gyerekhez. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.11.05 13:21-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Anita,
mi sem adatjuk be :)

Banjinek gratula az újabb két foghoz :) Van még rajta kívül valakinek 4 foga?

emese1979
 
 


Amúgy Mamámék a sima influ ellenit minden évben kérik és 3 hétig tiszta betegek Elkapják mindig. :roll:
Mi van ha ez is így jönne ki rajtunk,rajtuk??Anyum 1x beadatta a simát és ő is beteg volt abban az évben,viszont máskor meg nem szokta elkapni.
Szívesen meghallgatnám Petrust is a témában,hiszen orvos is és van pici babája is!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Megjöttünk mi is a szemészetről. Csongor is csak látszatkancsal szerencsére, szóval semmi baja nincs a szemének. Mondjuk én nem láttam a gyerekeimet sose kancsalnak, csak annyit mondták, hogy gondoltam, biztos úgy van. :roll:
Odafelé érdekes volt, mert mindkét gyerek elaludt a buszon. Szembeülésen voltunk, úgyhogy kénytelen voltam felállni, mert féltem, hogy Tüci leesik a székről egy kanyarban. Közben Csongor is lógatta hátra a fejét az ergóban, én meg nem tudtam fogni, mert egyik kézzel Tüncit fogtam, a másikkal meg próbáltam kapaszkodni. Bakker, mennyi kanyar van a 85-ös vonalán! :shock:

Moncsi: én beadatnám Tücinek is, ha járna közösségbe. De most nem jár. Más kérdés, hogy nem fogunk bezárkózni a lakásba és bárhol el lehet kapni máshol is. :roll: Talán kisebb az esélye. Mondjuk most is náthás lett, pedig nem is volt bölcsiben. :) Biztos a megszokás. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Betegeskedőknek gyors felépülést kívánunk!

Kép
Kép
incike
 
 


Gratula Benjinek a rengeteg foghoz! :lol: Én is vizslatom rendszeresen Csongor száját, de újabb fogat nem találok, pedig bizti jön valahol.

Adri: hát az biztos, hogy ha nem neteznék több időm lenne a háztartásra, bár lehet, hogy akkor meg tévéznék, vagy olvasnék. A régebbi kapcsolataimmal azért csak interferál a fórumozás. És aztán ki tudja, hogy a babanetes kapcsolatok hova fejlődnek... Lehet, hogy tartósakká válnak, de lehet, hogy csak átmenetiek maradnak és akkor se régi kapcsolatok, se újak. :roll:
Felteszem majd a blogba az internetfüggős kérdőívet, ha elolvasod, meglátod, hogy mire is gondolhattam még. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita, ők biztos így reagálnak rá.Nagyim is egyszer megkapta, és abban az évben tüdőgyulladása lett.Előtte sem,azóta sem.Sokaknak reagál így a szervezete az oltásra.Legalábbis gondolom. Mindegy, én már döntöttem. Majdcsak lesz valahogy.
Lányok, nektek van szívetek eladni a kicsik játékait, ruháit, tárgyait, amikor már kinőtték őket? Én most gondoltam bele, hogy én eleve rettenet módon ragaszkodom a tárgyakhoz. Nem tudom lenne-e szívem.De ha meg gyűjtögetjük, előbb-utóbb akkor is csak kidobásra kerül, mert nem létezik annyi hely a világon.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Én is már az oltottak táborában vagyok,férjem is,most már csak a gyerekek iskolai papírjára várunk. Utánaérdeklődtem,lehet,hogy tényleg komoly lesz ez a dolog. Minden doki barátunk azt mondta,hogy igen,pláne Lócus miatt.
Annus,Iza köszönjük a kíséretet!!

Kép
f.ancsi
 
 


Lányok a DM-ben letudom vásárolni bébikajára az étkezési utalványt?

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu, ok, majd kitöltöm a kérdőívet! :P

Benjinek gratula a fogakhoz! A dokker azt mondta, h szerinte AM-nak is lesz hamarosan :P

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri
Nekünk a dokker észre sem vette, hogy jön a foga és lám van már blőlle 4 is. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?