Új privát üzeneted érkezett!

Akkor igaz a mondás; nincs két egyforma gyerek! :D
Erre élő példa én és a tesóm :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri: nekem semmiféle recepttel nem kellett bíbelődnöm. Bementem, megszúrtak és jöttem el. És az egész bemondásra ment, nem kellett semmit sem igazolnom. Igaz, ott volt velem a két gyerek, de akkor is fura volt. Csak alá kellett írnom egy papírt, hogy kértem az oltást.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na j reggelt!
Éjszaka jó volt,leszámítva h apa 4kro felébresztett mindkettőnket...aztán már épp elaludtunk volna és megint felébresztett!Fene a csörtetését :evil:

Na nekem egész éjjel nem fájt semmim!!A nospa segített!

Gyöngyi4
ez a Marci deügyes!!!!!

Szopis képünk nekünk van már egy pár 8)

Vmit még akartam...na szita az agyam!!!

Ja Csonginak jobbulást!!!Pályázat 8) na ebben csak az a bibi h akkor egy ideig nem derül ki h mi van....

Na most mennem kéne,de még reggelizek! :arrow:

annus11
 
 

 
 

Aham. Akkor biztos a dokker barátnőm elfelejtette, hogy AM < fél év :lol:

És nem féltél, hogy te vagy a gyerekek benyalnak ott valamit? Nálunk egyébként a rendeléstől eltérő időpontban oltanak.

Kép

Kép
adraci
 
 


Tinu, az utóbbi neked ment! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Jó reggelt!
Mindjárt megyek a Corába a kutyusunkért! :lol: :lol: Meg még ki tudja mit találok.A srác eltett nekünk egy nagycsomó játékot, mert az akciósakból alig-alig van. :lol: :lol:
Adri, nálunk is úgy volt, mint Tinunál. Csak bementem és szúrt.Én úgy tom az egy év alatti gyerekek családja is jogosult.Mert Dani is ingyé kapja jövőhéten.Anyát szó szerint bezavarta oltatni az infektológus. Azt mondta neki nem ajánlja, hanem már-már kötelezővé teszi(nyilván nem szó szerint). Szal ma anyum is megkapja.Dani csak jövő héten, mert ma a hepát kapta és el kell telnie egy hétnek. Remélem addig nem ér ide az influenza. Én is gondolkodom még a simán is, hogy azt is beadatom.
Ma megyek kozmetikushoz. Még szülés előtt voltam utoljára, nagyon rámfér már. :lol: :arrow: Fürdök, készülődök
Szép napot ebben a randa időben!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nálunk ki van írva az is h az influs tünetű betegek mikor mehetnek!!!!!Amúgy a dokim elég jófej,tegnap olvasgattam a blogját is 8) lehet h beadatom a végén én is az oltást,de lehet h a sima influ ellenit is!Na még gondolkozom...egyenlőre kapja meg Iza!

annus11
 
 


Izus milyen oltást kap?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Izus?Izus nem kap :lol: Ja elírtam :oops: Szóval kapja meg Miki,az uram 8) :lol:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Mondjuk már akinek jó, ugye... :? :? Kamilla belázasodott az éjjel, most, egy kúp után a láza már "csak" 37,6... Csak az a fura, h más tünete egyátalán nincs (orrfolyás, tüsszögés, köhögés), és tudtommal nem is fogzik. Mi a fene lehet ez... :?: :?: :?: :?: Tapasztalt anyukák...??????

Szóval Szofi, a holnapi tali listájáról én ezennel törlődöm, remélem Gyöngyihez eljutunk...

Jaj de rossz, elsőszülöttem első betegsége... :cry: :cry: Hát, ezen is túl kell esni, sajnos...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Jó reggelt!

Mindkét gyerek beteg, náthás, taknyos :? Zsófi nem sokat aludt éjjel, így mi sem. Azt hiszem, ugrott a tali :cry: :cry:
Vendég
 


Ááá, komolyan nem hiszem el, végre eljutottunk volna valahova, és erre mégsem :twisted:
Vendég
 


Ja Annus értem. :lol:
Betegeskedőknek megy egy nagy gyógypuszi.Jobbulást!!!!
Na tényleg :arrow:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


SZiasztok!

Gyöngyi-tényleg eltüntem, de nem az IKEA-ban, hanem Vilikém rejtelmeiben!

Az én Drága nem éppen tankönyv szerinti gyermekemnek dúródnak a fogai ezerkétszázzal! De nem a megszokottak. Ugye már a jobb felső 1es kint van. Most meg kjöttek a felső szemfogai!!! A gyerekem innentől kezdve nem Vilmos herceg, hanem Drakula Vilmos gróf! :lol: Megszenvedtünk vele, meg még most is érezzük az utóhatásait.
Szóval 3 fogacskánk van!

A másik a Halottak Napja ami letaglózott! Nem volt kedvem semmihez, csak kötöszködni, de hála az én életem párja végtelennek tünő türelemmel türte a kiképzésemet! :?

Tegnap voltunk a babatalin. Nem volt nagyon csajozós kedvében, inkább ráncigálósban, meg nyagatta Verának a lábát egy kicsit, de Vera hősiesen türte!

H1N1-sek, a férjemnek az oltást követő napon jártányi ereje alig volt! És nem csak neki, hanem az összes kollegájának is. Ti hogy vagytok?

LittleL nagyon édi!!! Csak úgy, mint Amina és Mira.
Próbálok visszaolvasni, bár termelni azt termeltetek bőven, vagy én bújtam el nagyon? :roll:

mitisakartammégmitismitis..... na majd ha eszembe jut jövök!

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Nálam semmi tünet nem volt. De mi ugye más oltást kaptunk, mint a férjed.
Vendég
 


Jaj!
Szegény kis betegek!!!
Jön még vki a talira rajtam kívül???ne aggódj Szofi!Én elmegyek és az össze tésztát befalom!!!!! :lol:

annus11
 
 


Otthon már esik a hó????? Itt meg se híre, se hamva! Bezzeg a szél az süvít rendesen!!! :?

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Kemény nap lesz a mai a két kis szottyogóssal :roll:
Vendég
 


Nóri: nekem semmi bajom. Legalábbis az oltástól nincs.

Adri: hát a dokimnak nem volt rendelése, csak az összes többinek a rendelőben. :lol: Muszáj volt bemenni. Végülis minimálisat vártunk, kb. 5-10 percet, míg a nyanya a kartonozóból végre kislattyogott és beszólt a nővérkének, hogy jöttünk. Na annak a nőnek a hátába tudnám állítani a kést. Ezt játszotta el minden alkalommal, mikor terhesen bementem beutalót kérni vérvételre. :twisted: Biztos úgy van vele, hogy ha már ő egész nap kénytelen a fertőző betegek között lenni, akkor ezt élje át más is.

Jobbulást a betegeknek!
Zsüci: torka nem fáj? Torokgyuszi jön még szóba ilyenkor, vagy húgyuti. Nem büdi a pisije? De vidd el dokihoz, ő okosat mond.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tücitől már tudnánk menni talira holnap, ő már nem orrfolyik, csak orrdugul, de az is már lájtos. De CSongor még nagyon nincs rendben. Még tuti fertőz. Úgyhogy holnap biztos nem tudunk menni. :(

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: csak egy hónappal később derül ki a pályázat, az tűrhető. Több időm marad angolul tanulni. A kiutazás dátuma sem változik.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nahalihó!

Nóri, jó, hogy előkerültél! Hű, akkor Vili is jól belehúzott a fog-témába!


Tinu, örülök, hogy tutira beleférsz az időbe, meg van remény! Akkor drukkolunk továbbra is, bár az a január még elég messze van... :roll:
Gyerekeknek jobbulást!

Zsüci, sajnálom Kamillát, meg, hogy nem jön össze ma se, hpénap se... :cry: :cry: :cry: Azért nem volr egyszerű kilogisztikázni, hogy ott tudjak lenni ma... De így viszont egyszerűbb lesz a nap, mert akkor mégis itthon maradunk inkább mi is. Gyógyuljon meg hamar kicsilány! Ja: sztem simán lehet 3 napos láz-4 napos kiütés betegsége, olyankor a lázon kívül az én Samumnak sem volt semmi egyéb baja. Talán minimális takony. De sztem az sem, csak már nem emlékszem pontosan. Orvoshoz mindenképp menjetek! Puszi!

Panndi, nálatok is jobbulást a lányoknak!!! Jajdekár, hogy nem találkozhatunk!!! :cry: :cry: :cry:

Légyszilégyszilégyszi drukkoljatok: mindannyian (gyerekek és én) éppenhogy nem vagyunk betegek. Ez ugye úgy is lehet, hogy a nap végére, holnapra teljesen jól leszünk, de sajnos úgy is eldőlhet, hogy lebetegszünk. MIÉRT MOST??? Na jó, igyekszem elhinni, hogy nem leszünk betegek. Punktum.
Szóval, Annus, mi menni akarunk!

Szép napot!

Gyöngyi, ügyi Marci, cuki a kép!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Nem tudom, azt írtam-e, de a Dokinénink azt mondta, gyerekeknek nem szeretné beadni, de ajánlja, hogy a gyerekek közelében lévő felnőttek oltassák be magukat a gyerekek védelmében - mivel itthon nagy a pedagógustársadalom, a felnőttek oltva lesznek végülis. :wink:
Azt nem tudja vki, hogy a gyerek féléves koráig oltják ingyen a szülőket, vagy 1 éves koráig? Mert nekem pedagógus jogon is jár, de ahhz be kell menni a suliba, viszont, ha Dani miatt jár ingyen, akkor a háziorvos is be tudná nekem adni... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


jajj mennyi betegecske Kép , Lili is tüsszent néha, naponta 5öt kb, de nem hiszem hogy ez nátha lenne, de ma elmegyek a gyógyitárba Cebion-ért, ártani nem árthat, ugye?
multkor bementem és kértem 1000mgos Cvitamint de megkérdeztem hogy szedhetem e ha szoptatok, erre a nő lehurrogott hogy akkor csak 100-asat vehetek mert átmegy a tejbe és ha sok tönkremegy Lili mája! :shock: de 100mg-mal meg nem olyan húdejó a védekezés!
meg veszek echinacea-s homeós szert, erősítsük az immunrendszert, kap belőle Lili is!
Ma jönnek hozzánk barátok pici 2 hós babával :lol:

mindenhol trutyi az idő?!?!
Kép
na :arrow: kv Kép

Kép
Kép
mniki84
 
 


Dóri: én úgy tudom, nekem azt mondták, hogy a 6 hónál fiatalabb babák hozzátartozóinak ingyenes.
Amúgy nem a határidő miatt voltam boldog, mert elvileg leadtam időben, rendben minden (majd még visszajeleznek, hogy hiánytalan-e stb.), hanem azért, mert ezek szerint kevesen jelentkeztek és a kevésből több az esély, hogy megnyerjem a pályázatot. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jajj, szegény kis betegek! Gyorsan gyógyuljatok meg! Mi a fenétől lehetnek ezek a tünetek? :( Pedig mindenki úgy vigyáz a kicsikre! :shock:

Dóri, ti meg nem fogtok megbetegedni és kész, punktum! :D

Na én ma komolyra veszem a dolgot a volt gyerekorvosommal (aki most AM-é is) és én bizony kiszedem belőle mit gondol erről az oltásosdiról. Rájöttem, hogy ő az egyetlen kompetens személy, akiben megbízom és azt teszem, amit ő mond. (engem gyerekkoromban minden betegségemből sitty-sutty kigyógyított. A tesómat is! :D )

Zsüci, emlékszem a tesómnak is volt ismeretlen eredetű láza pár napig. Pár hónapos volt és semmi okot nem találtak rá. Csak csillapítani kellett, jobbat nem tudtak. :roll: Dokkerrel konzultáltál már?

Kép

Kép
adraci
 
 


ohhh, 8) 8) 8) 8) SZAKAD A HÓ!!!!!! Juhéjj, lassan mehetünk szánkózni!!! :D :D

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


Niki, itt is hányás az idő, csöpögő esővel. :?

Én is azt tudom, h fél év alatti gyerekek szüleinek ingyenes az oltás. Mivel a férjem eü. központban dolgozik, neki duplán az.

Nóóóóóri, irány szánkózni! :D

Tinu, megnyered a pályázatot és kész! Mennyi is az időeltolódás; mikor fogsz onnan írogatni nekünk? :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Nóri, havas képet kérünk ám (ahogy gurgatod Vilit a hóban :D), hogy megjöjjön a kedvünk hozzá. Ugye nem bántottalak meg az IKEA-s poénnal?

Panndi, Zsüci jobbulást a mütyüröknek. Remélem hippihoppi kikeveredtek belőle. Dóri, mennek a pozitív, baciölő hullámok Szigetszentmikiről!!!!

Annus, én is néztem nagyokat, hogy viszed Izust oltatni :lol:

Tinu, de ugye nincs olyan kitétel, hogyha nem jön össze kellő számú jelentkező, akkor törlik a pályázatot? :roll: Remélem sikerül. Férjed mit csinálna kint? Neki mik a tervei?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Adri: mivel keleten kel a nap (innen jegyeztem meg :lol: ), ott hamarabb van 6-7 órával (attól függ, hogy tél vagy nyár, mert ott nincs óraátállítás).

Gyöngyi: hát az uram tervgyártásban kitűnő, úgyhogy rengeteg terve van Kínában. Érte, meg a családért áttételesen csinálom az egészet persze. Tajcsizni akar nagy erőkkel és nyelvet tanulni, hogy tolmácsszintre érjen, mire hazajövünk. Remélem, talál kint munkát, hogy azért tudjon pénzt is keresni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, azt nem hiszem, hogy törölnék a pályázatot. Végülis miért kéne? Örüljenek, hogy nem kell szétosztani az összes pénzt esetleg. De nekem az a ideám, hogy kb. 60-70 pályázat lehetett, és szeretnének többet, hogy gagyi pályázatok ne nyerhessenek (60-nak kell menni interjúra és 30-at választanak ki). De ez csak az én kombinálásom.

Kép
Kép
tinu
 
 


Van olyan funkció a teszveszen, ahol meg lehet nézni mennyi pénzt költöttem összesen? :roll: Biztos rosszul lennék! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri
van :lol: megneztem :?

Netti
Kép
maumau
 
 


hat nekem csak oktobertol adta ossze amugy, a tobbi eltunt :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Gyöngyi-dehogy bántottál meg!!!!!!!! Jót röhögtem, és bár úgy lenne, de most a malév elég sokat legombolt rólunk így kicsit szüneteltetjük az ikeat!!! :D a kép amint akkora lesz a hó, szerintem, legalábbis remélem, már holnap jön!! már látszik, tök szupi! még azért nem csinálok havas fotót, mert így még illúzióromboló, mert még nem olyan látványos, de szerintem ha ilyen ütemben szakad estére az lesz! :D :wink:

Nóri

Kép

Kép
nozavi
 
 


megtaláltam. :? jobb is, h nincs olyan, ami az összeset mutatja! :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Helló!

Tinu, szerintem logikus a gondolkodásod, én mint HR-es is erre tippelnék... Akkor szoktuk pl. az álláshirdetést meghosszíbbíteni, ha nincs elég jelentkező.

KisLili nagyon édi. Mira meg Anina gyönyörűek! Ja, fruzsi is tündéri az overáljában, ezt a múltkor elfelejtettem.

Csilla, szorítok a szopi miatt, szerintem még ne add fel.

Dóri, köszi a vigasztaló szavakat.

Tali:

Akkor sajnos Panndi, Tinu, Zsüci, nem jöttök? Nagyon-nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry: Halasztásnak nem látom értelmét, mert jövő héten már Gyöngyinél lesz... Azért ha mégis csodás gyógyulás történne, gyertekgyertekgyertek!

Dóri, remélem Ti se lesztek betegek, számítunk rátok!

Akik jönnek: Vanni, Hean, Anikó, Annus, Barbi, Gyöngyi, Réka

Akik kérdőjelesek, meg tudják mondani, hogy mi a helyzet, hogy kajával úgy tudjak készülni...? Mniki, Reny, Szkitty, Trixi???

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Amúgy találtam egy szakcikket az online aukciófüggésről. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti, majd Tinu kezel minket! :D

Nóri, mi volt a Malévval? :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


azta, ennél nem tudtunk volna jobban egyre gondolni! :shock: :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, hol van az a cikk? Bár nem hiszem, hogy függő lennék, csak azt veszem ami szükséges és azért ott, mert olcsóbb és elmászkálni sem kell érte! Ez ám a racionalizálás! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Amúgy épp tegnapelőtt olvastam el újra az internetfüggés mérésére szolgáló egyik kérdőív itemeit. Hmm, kicsit tudatosította bennem, hogy azért mégiscsak van valamiféle problematikussága ennek a fórumozásnak nálam. Nem mondom, hogy függő vagyok, de azért nem ártana néha szünetet tartani, mint Zsüci. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Adri: Scopusról töltöttem le, mindjárt megnézem, van-e free változata a neten.

Kép
Kép
tinu
 
 


Adri :lol:
Tinu, muti :D

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés: nagyon fogzunk, Babóka nyűgös, csorgatja a nyálát mindenfelé. Megtanulta, hogy lehet kifelé fújni a nyálat úgy, hogy érdekes hangot adjon ki. Azóta ez a kedvenc játéka, csak a környéken minden csupa nyál. :lol:
Este egyre inkább nem akar aludni, tegnap valahogy éjfélkor sikerült elaltatni, de éjjel 2-ig 5x kelt, aztán 6-kor, reggel pedig fél 9-kor. Remélem, hogy csak a foga miatt.

Tinu: Csonginak jobbulást, drukkolok, hogy sikerüljön a pályázatod.
Dóri: Remélem, nektek is sikerül eljutni holnap a talira.

Influenza: Én már tényleg nem tudom, mi legyen. Férjem nem akarja beoltatni magát, és főleg ő jár emberek közé. Így azt gondolom, nekem fölösleges beadatni, én úgyis többnyire itthon vagyok.

Na, jön a reggeli, és közben megpróbálom visszaolvasni a tegnapi termést.

Réka

rekap
 
 


Most komolyan Tinu: amíg dolgoztam, volt olyan nap, h nem olvastam-írtam, mert más volt a dolgom. De most; mivel a fórumozás nem megy sem AM, sem a háztartás és senki más rovására, plusz úgy érzem, h emberek között vagyok, akkor mi ezzel a baj? Miért kéne szünetet tartani? :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Jajj, tényleg hosszú nap lesz ez a mai... :?
Vendég
 


Panndi, nekem is. AM fél8-kor kelt :? Mit csinálnak a csajok?

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri, Netti: dobjatok egy e-mailt és átküldöm a cikket. Nem találtam meg a neten csak az absztrakt érhető el ingyenesen.

Adri: majd elmondom, csak most el hajat szárítani, megetetni Csongort, megfürdetni TÜncit és el a szemészetre esőben két gyerekkel busszal. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?