Új privát üzeneted érkezett!

Anuwen!

Ja, értem....Hát ezt még úgyis átrágjátok, van időtök rá még bőven...De egyébként minden névre ki lehetne találni hülyeségeket, ha az ember ezzel foglalkozna nem is adna semmilyen nevet....sztem ez kettőtök döntése, a többieket mert sz@rd le...már bocs....Nem tetszhet minden név mindenkinek, a lényeg az hogy kettőtöknek tetsszen. Nekem szerencsém van a férjemmel mert mint említettem eléggé rám hagyja, és könnyen formálható! :D :wink:
csézjang
 
 


Nálunk igazából pont ez a baj a névválasztással, ami nekem tetszik az apának nem és fordítva. Nekem most az Ádám tetszik nagyon, de valahogy minden héten változik! :-)

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Hát az Alma is pont egy olyan név, ami teljesen magyaros, ismert, de mégis nagyon ritka és szép.

Az egyik volt kolléganőmnek is a kisfia Bendegúz, ő már kb. 6 éves, hát nem mondom, én is csodálkoztam mikor meghallottam. :D

Zsidóóó??? Hát ez eszembe nem jutott volna, és szerintem a legtöbb embernek nem is fog! Biztos vagyok benne, hogy ha majd valaki a kislányodra, Rebekára néz, nem az a dal fog eszébe jutni, hanem az, hogy milyen szép kislány és milyen szép neve van! De tényleg!

Kép
aniko20
 
 

 
 

Hát igen, akkor rosszul estek ezek a megjegyzések, de már nem érdekel. Nekünk nagyon tetszik ez a név. Édesanyám is azt mondta, hogy senkivel se foglalkozzunk, azt adjuk, ami nekünk tetszik. Szüleim is különleges nevet adtak tesómnak 24 éve: Lambert, akkor még csak 1-2 volt Magyarországon.

És abban teljesen igazad van, hogy minden névre lehet hülyeséget kitalálni. nekem nagyon tetszett a Flóra is, de sógornőm párja (biológus) azt mondta neki a flóra és fauna jut róla az eszébe. áááá

Kép

Kép
anuwen
 
 


Én is ebben reménykedem, hogy majd a szépsége mindenkit elvarázsol. :) Amúgy ha jól tudom, azt jelenti a Rebeka, hogy megigéző.

Kép

Kép
anuwen
 
 


nem zsidó név, hanem héber eredetű. pont, mint az ádám, ábel, dávid, dániel, péter, sári, eszter....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dongó 2009.11.04 12:29-kor.

KépKépKép
dongó
 
 


A Fédrának még jelentése sincs! :) Én legalábbis nem találtam!

Gúnyolás
Hát a Fédrára már én is kitaláltam, hogy-hogy lehet. Erre azt monda a párom, ha az anyjának ilyen kevés esze van, mit várunk másoktól :) Húgom vidrázza, meg létrázza. De engem mondjuk nem érdekel.

Sebestyén Balázs kisfia Benet, és büszke is rá, hogy csak 3 van belőle az országba. De ha tudná, hogy Sopronba így hívják a vaskereskedést. :)
Amúgy a Benet nekem is tetszik!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


szabccsi: az sebestyén benett két t , nem?

KépKépKép
dongó
 
 


én azt hiszem be fogom magamat oltatni.
a fiúk, férjem tuti megkapják.

KépKépKép
dongó
 
 


fédra: fényes

itt van mégf infó: http://hu.wikipedia.org/wiki/F%C3%A9dra

KépKépKép
dongó
 
 


Hihi a Péter is héber eredetű?Így hívják a gúnyolódó munkatársát. :lol:

Nekem a Benetről a Büszkeség és balítélet jut eszembe. Bár ott családnév volt.

Kép

Kép
anuwen
 
 


A Fédra jelentése fényes. A wikipédiában találtam.

Kép

Kép
anuwen
 
 


Köszi lányok! Akkor ti ügyesebbek vagytok mint én!

Lehet, hogy két t! A soproni vaskereskedés csak t!
Amúgy poénból írtam csak!

Dongó. Le a kalappal, te vagy köztünk a legbátrabb!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Most beleolvasgattam a még várandós topikokban, hogy hányan adatják be az oltást, csak az utolsó oldalakba olvastam bele.
Egyet találtam a februáriban, ők jól vannak!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Sziasztok!

Na megkezdem az olvasást, egészen a 97. oldaltól!!! :shock: :shock: :shock: :oops: :oops: :oops:

Lássuk a medvét, annak is az oroszlán részét! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Dongó!
Én még hezitálok, de már nem vagyok biztos benne hogy nem oltatom. Mondjuk ugye jelenleg patikákban nincs is az oltóanygól :o , szóval majd meglátjuk mi lesz...
Egy kolleganöm aki egy hónap mulva szül, beoltatja magát. Én nem félek különben az esetleges mellékhatásoktól, inkább nem szívesen oltok - hátha mégsem lesz járvány, akkor felesleges volt ugye.... Viszont ha meg elkapom az influenzát akkor meg ugyis tömhetem magamba a gyógyszert, hogy levigyem a lázam stb. Szóval valahogy úgy érzem így is úgy is rossz.

Kép
anicca
 
 


Ja és akartam mondani, szerintem is szép név Rebeka, mások véleményével ne törödj Anuwen! Mindig lesz akinek nem tetszik egy név, de hát ti vagyok a szülök, ti döntitek.

Kép
anicca
 
 


Anikó
nekem a fehérvérsejt értékem 9,2.
a doki mint mondott neked,milyen vizsgálatod lesz emiatt.?
A Georgina szerintem különleges szép név. Én ismertem Georginát, nina-nak becézték, nagyon szép kislány volt. Szerintem az a lényeg,hogy sajátodnak érezd.

szabccsi
a Fédra nekem olyan istennős,szerintem nagyon tuti,gyereknek is meg majd felnőtt korában is. Most elég gyakori lett,nem?


anuwen

szerintem a gúnyolódással ne foglalkozz,mert minden névre ki lehet találni valami vicceset,vagy gúnyosat.Egyébként a Rebeka nagyon aranyos név,meg sokféleképpen lehet becézni is.

nekünk Dániel lesz a kismanó,de azért mert az apukáját is így hívják,így nem is gondolkoztam más névben. Egyedül az furcsa,hogy az öcsémet is így hívják,és annak idején én választottam neki a dániel nevet. :D Szerintetek????? ez így nem lesz túl sok,párom ,öcsém,meg a kisfiam.....de én nagyon szeretem,mi már elég régóta Danikázzuk.

Kép
kispötty10
 
 


Nagyon szép név szerintem is a Dániel!

Fédráról itt a környéken nem hallottam! Van a neten a 100 leggyakrabban adott fiú és lánynév 2008-ban abban nincs benne a Fédra.

Én is nagyon hezitálok az oltáson. Már csak az a gond, hogyha nem adja be a háziorvos, akkor ki fogja beadni, márpedig ő azt mondta, hogy nem adja be!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


panny

Gratulálok!!!! Vigyázzatok magatokra.


viggi79

Köszönöm ,hogy beleraktál engem is a táblába. :D :D :D

oltás:
én nem merem magam semmiképp,engem eddig mindenki csak lebeszélni akart.(orvosok,védőnő...) a későbbi mellékhatások miatt. de hát ezt ki is tudná biztosra,hogy mi a jobb....

Kép
kispötty10
 
 


9,2??? Az nagyon jó! Nekem majdnem duplája a normális felső értéknek. Egyelőre nem lesz semmilyen vizsgálat miatta, a neten is olvastam, hogy terhességnél 20 fölé is mehet, de remélem mostmár nem fog tovább emelkedni.

Kép
aniko20
 
 


Kispötty nekem is ez a bajom, hogy eddig mindenki lebeszélt.
Most meg már összevissza beszélnek a tv-ben és rádióban is.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


szabccsi

én a mostani kismama meg babamagazinokban láttam a megszületett babák nevénél,hogy most minden számban volt legalább egy, de az is lehet hogy csak nekem tűnt fel,mert régebben tényleg nem lehetett hallani. de mindenesetre nagyon szép.
a Dániel meg már évek óta gyakori név szerintem. de nekem nagyon tettszik.

Kép
kispötty10
 
 


Aniko

Hidd el, ha nagy baj van, 100 fölött van! Tapasztalat sajnos! :(
Ez annyira kevés, hogy bármilyen ici-pici gyulladás is okozhatja!

Vérsülyedést nem néztek?

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Kispötty!

Mi is úgy választottuk! Olvastam apának a született gyerekek nevét egy kismama újságba és mondta, hogy Fédra lesz! :)

Szóval így tényleg láttam 1-1-et! De a környezetembe nincs!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


szabccsi
állítólag a mellékhatás a babánál,ha okoz,akkor sokkal később jönne elő,meg ilyeneket emlegetnek mint autoimmun betegség,meg hasonlók,de az is lehet,hogy ezek csak rémhírek... mindenesetre én nem merem magam beoltatni,remélem nem teszem rosszul..... de ez majd úgyis csak később fog kiderülni,hogy jól döntöttem-e.

anikó
én eddig nem is tulajdonítottam ennek olyan nagy jelentőséget, de nálad tényleg lehet akár az is,hogy volt egy kis gyulladás a szervezetedben,mert attól is lehet magasabb az érték az tuti. biztos azért nem kell most semmilyen vizsgálat.

Kép
kispötty10
 
 


Péntek-szombati kommentek:

Anikó! Detty! Honey!
Köszi az infókat a C3000-ről! Mostmár tiszta a kép!

Honey!
Sajnállak az ágybaparancsolás miatt, remélem nem kell kórházba menned!
Flórának jobbulást!

Dongó!
Így már abszolút érthető a programcsaszi!

Ktouch!
Szépek az új vonalzók! :) És a kép is cuki!

Vivi!
Gratula a fiúcskához! Cukik a képek! :)
Gyerkőceidnek jobbulást!

Lányok!
Durvák ezek az abortuszos sztorik! Én is nagyon ellene vagyok a dolognak, nem tudom megérteni, ha valaki felelőtlenségből jut el idáig. Ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy aki nem akar gyereket, annak sec-perc alatt összejön, bezzeg nem kell neki. Aki meg a világon semmire sem vágyik jobban, az meg évekig is küszködhet, vagy lehet, hogy soha nem lehet gyereke. Az élet néha nagyon igazságtalan...

Jaj, miért van ez a kavarás egyik topicból a másikba? Nekem idáig senkivel semmi bajom nincs, szerintem tök jó fejek vagytok, és mindenki más-más egyéniség. Nem vagyunk egyformák, de éppen ezért nem unalmas a fórumozás. És szerintem jó, hogy megoszthatjuk egymással örömünket-gondunkat, és segíthetünk egymásnak, tapasztalatokat cserélünk.
1-2 nem kívánatos megjegyzés miatt nehogy már bárki is elmaradozzonk közülünk!!! Nem ér ennyit pár rosszmájú megjegyzés!

Honey!
Nem semmi, milyen termékeny vagy! :)
Én is csak azokat ítélem el, akik egyéjszakás kalandok, felelőtlenség miatt jutnak odáig, hogy abortuszra menjenek. Ha 1 kapcsolat tartós, ott azért más a helyzet.

Neee...
Újabb fikázódás? Miért kell ez? Szerintem mindenki maradjon a saját topicjában! Nem kellenek az illetéktelen behatolók! Mindenki a saját háza táján söprögessen! Vagy Nektek erről más a véleményetek?

Honey!
Amit szilvasi bemásolt ide, azt rólunk írtad? Csak kíváncsiskodom, mert nem nagyon értem ezt az egészet. Azért remélem én nem adtam eddig okot rá, hogy ilyen véleményt formálj rólam! Bízom benne, hogy inkább a szimpatizánsok táborát erősítem-bár én sem tartozom a tapasztalt anyukák közé... :roll:

Nóri szerintem is korrekt vagy!
Ez az egész, hogy mások más topicokból átjönnek írogatni, és feszkót kelteni csak arra megy ki, hogy a jól összeverbuválódott kis csapatot szétbombázzák. Szerintem ezt nem szabad hagyni! Ha nem foglalkozunk illetéktelen rosszakarókkal, akkor nem érik el a céljukat. Szerintetek?

Jó, hogy ilyen sok a termékeny kismama közöttetek! :)

Most egy kis pihi, mert már vibrál a szemem...
Később folyt. köv. vasárnaptól. Uhhh, mennyi van még!!! :(

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Hát ez az! Ha baja lenne, az én nem bocsátanám meg magamnak, és valószínűleg a férjem sem nekem! :(
Viszont emberből vagyok, ezáltal önző is vagyok, és magamat is féltem!
Az vessen rám követ a kismamák közül, akinek a fejében nem fordult meg, hogy VELE mi lesz!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


dizzy! Te tényleg végigolvastad, nem semmi!!! :-)

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Szabccsi!
Lehet éppenséggel gyulladás is, mert ugye nemrég eléggé taknyos lettem, és még mindig nem vagyok 100-as, szerintem kicsit be van gyulladva az arcüregem. Süllyedést most nem néztek, de a nyáron az is emelkedett volt már a 17-es fvs mellett is.
De nem is agonizálok ezen, ha azt mondják, hogy ilyenkor belefér, csak kíváncsi voltam, hogy másoknak is magasabb-e.

Hajrá, Dizzy!

Kép
aniko20
 
 


szabccsi,valahogy én ettől nem félek annyira,de lehet hogy csak nem fogom fel igazán,hogy baj is lehet. én jobban félek az oltás későbbi mellékhatásaitól.

vivi
egyetértek veled az oltás témában(is)
a kicsi lányod jobban van már?

Kép
kispötty10
 
 


én nem félek attól, h velem mi lehet. attól viszont igen, h rengeteg gyerek között (tanítok) elkapom és akkor a magas láztól sérült lesz a gyerek. meg a sok gyógyszertől. ill. muszáj tömegközlekednem és sokfelé van dolgom, nem tudom a karantént megoldani.

az h ki mit gondol azért is változik, mert as járvány lehetősége is változik.

a férjem eddig egy genetikus barátja véleményére alapozva nem adatta be. tegnap hívta a barátja, h megváltozott a helyzet, oltassa be magát és a gyerekeket is. és engem is.

2 baráti nőgyógyászunk szerint kötelező. mindkettő beoltatta a terhes rokonát.

a gyógyszerkutatásos cégnél dolgozó, külföldi kapcsolatokkal rendelkező barátnőm 1 hónapja nyüstöl, h oltassam magamat és mindenkit.

KépKépKép
dongó
 
 


Úgy látszik, mégis én vagyok az egyetlen önző anyajelölt, aki fél attól, hogy esetleg neki esik baja....

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Sziasztok!

Kisfiam 2008 decemberi, már van pár kinőtt holmink. :)

Ezeket hirdettem most meg a teszveszen, esetleg ha érdekel valakit:
http://teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=10879551

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
 
 


Sziasztok!
Úgy látom engem sem hiányol senki sem!
Nem is írtam csak olvastam!
A kisfiam beteg és Debrecenbe hordom ma is ott voltunk és holnap hajnalban is megyünk!
Minden jót mindenkinek!

Kép
Kép
20100310
 
 


Csézjang
Az én apósom teljesen ki van akadva, hogy Rebi lesz! Nem hagy élni! :) Amikor azzal jött, hogy csúfolni fogják, Rebeka dróton jár a dereka, férjem visszavágott: Gyurka lába között hurka! :) :) :) (apósom György) Bármelyik nevet lehet csúfolni. Anyumnak az Andor név nem tetszett két éve mert olyan mint az undor! De most már csak a kis kockafejű másféléves unokája jut eszébe és csupa öröm a szíve ha meghallja ezt a nevet! :)

Amúgy unokatesóméknál is Rebi lett és a ha fiú lett volna akkor Bendegúz lett volna! :)

Anuwen ne foglalkozz vele! Mindenkinek van esélye saját gyerekének nevet adni ott szárnyalhatnak, nekünk meg hagyják meg az örömöt, hogy mi is válasszunk! Legközelebb ne is áruld el ha ennyire zavar! :)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mamacka 2009.11.04 19:31-kor.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jaj ne mondj már ilyet. Ha én nem írok pár napig engem sem szoktak emlegetni, de azért biztosan van aki gondol rám.

Amúgy nekem pont ma jutottál eszembe, mert Miskolci vagy, és az ottani kismamák véleményét akartam tőled megkérdezni az oltásról.

Mi a baja a kisfiadnak?

Jobbulást neki!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Ez a nem hiányolt senki olyan butaság... miért engem ki hiányol! :)
Tessék jönni írni és akkor nem kell hiányolni! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Oltás
Megy a paráztatás, természetes hogy hat ránk... rám is! :(

Igyekszem nem nézni a híradót!

Pár hete még az volt a hír, hogy tilos oltatni kicsiket, kismamikat, most meg már lehet... több tesztet nem végeztek, csak átírták a törvényt! :(

Én maradok a nemnél... ha lenne külföldi lehetőségünk lehet más lenne a helyzet.

Szerintem csináljuk azt, hogy aki eldöntötte, hogy úgyse oltatja be magát, az ne is olvasson ilyeneket. Én is ezt csinálom, úgyse oltatom be magam, mert nem merem. Akkor meg minek idegesítsem magam a hülye hírekkel, ami tökre bűzlik, mert hol ezt monják, hol azt....


Valahogy én is így...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mamacka 2009.11.04 19:39-kor.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Na folyt köv. vasárnaptól...

Dongó!
Nagyon tetszett a hozzáállásod a betolakodóval kapcsolatban!
Tök jó, hogy már Te is érzed a mozgást! Gratu! :)
Arra, hogyan tudtuk meg a babót: nálunk inszemináció volt, úgyhogy ütemezve volt a dolog, együtt néztük a tesztek eredményét. A későbbi pozitív eredménynek meg sokáig nem is mertünk örülni, mert ez a doki szempontjából is isteni csoda volt, hogy így összejött. Meg hát később jöttek a komplikációk, fenyegető vetélés, haematoma, ilyesmi. Akkor meg azért nem mertünk nagyon örülni, mert bizonytalan volt, hogy megmarad-e a Picurka. Csak a 12. hét után lélegezhettünk fel kicsit, onnantól kezdtük tényleg elhinni, meg mertünk örülni is neki. Dióhéjban ennyi az én sztorim...

Angie!
Remélem ennyi idő után még olvasod a válaszomat!
Örülök, hogy benéztél hozzánk, és hogy a körülményekhez képest jól vagy! Megértem, hogy fájna a szíved, ha gyakran jönnél közénk. De azért ha kedved van, én szívesen veszem, ha jelentkezel! Szívből kívánok Neked mielőbbi gondtalan babavárást! Sok erőt és kitartást! Vigyázz magadra!

Szabccsi!
Na ne itasd az egereket! Árt a babónak! Bár abszolút érthető, hogy bosszant ez a konyhai baleset...
Örülök, hogy megoldódott nagyjából a probléma!
Én szerencsére minden nap többször érzem babóka rugdosását, mocorgását. De ne aggódj, néha van, hogy lustiznak, és kihagynak 1 napot. Vagy te még eddig abszolút nem éreztél mocorgást? Az sem gáz, nekem van több olyan ismerősöm, aki csak a 20. hét után kezdte érezni.
Nyilalás, szurkálás nekem is szokott lenni, de állítólag ez normális, a méh növekedése miatt van.

Anikó!
Tetszett a sztorid! Jó, hogy Te is ilyen szerencsés voltál!
A természet tényleg tud fura dolgokat, meg csodákat művelni!
Gratula a cukor eredményhez!

Detty!
Jobbulást! Remélem mihamarabb rendeződnek köztetek a dolgok!
Ha lesz időd, várom a levelet!

Párkapcsolat témában:
Mi 4 és fél éve vagyunk együtt, és több ,mint 2 éve vagyunk házasok. És ugye az első babánkat várjuk. Szerencsére nekünk volt időnk egymással foglalkozni, a kapcsolatunk nagyon jó, sokat törődünk egymással. Remélem ez szülés után is így marad. Mi esküvő óta szerettünk volna babát, de hát ennyi idő kellett, míg végigjártuk a "kálváriát". De az a lényeg, hogy sikerüt, így is nagyon szerencsésnek mondhatjuk magunkat. Simán lehetett volna az a forgatókönyv, hogy sosem jön össze...

Honey!
Tetszett a tesztes sztorid! :lol:

Mamacka!
Szörnyű ez a történet a kisöcsédről! Sajnálom! Egyébként vallásilag és gyerektémában (létszám, védekezés, ilyesmi) azt hiszem, eléggé egyezik a véleményünk. Meg mi is 3 gyerkőcöt tervezünk... :)

Danyuci!
Lehet, hogy Te csinálod a legokosabban, hogy 10-ig számolsz! :)

Kispötty!
Üdvözöllek én is, és gratulálok az újabb kisfiúhoz! :)
Én is szedtem a Duphastont a 12. hétig. Neked mire kellett, ha nem vagyok indiszkrét?
Úgy látom, Te is ugyanabban a cipőben jártál, mint én vérömleny témában! A volt férjed miatt meg nem lehet könnyű az életed... Fel a fejjel, kitartást!

Viggi!
Gratula a fiúcskához! :)
Szegény! Nem irigyellek a fogtéma miatt!

Testvér téma:
Nekem egy bátyám van, 2 és fél év a korkülönbség köztünk. A mi kapcsolatunk azóta jó, mióta nem lakunk együtt. :) Régen egyfolytában veszekedtünk, verekedtünk, martuk egymást. Persze ez amiatt volt, hogy folyton irányítani akart, parancsolni, kioktatni. Én meg ezt nem nagyon tűrtem, de hát ő volt az erősebb...
Mióta külön élünk, jó tesók vagyunk.
Én mindig szerettem volna kistesót, de hát nem lett. Azt hiszem, erről írtam már korábban... Úgyhogy szerintem ezért is van az, hogy 3 gyerkőc van tervbe véve, Férjem is pont ennyit szeretne, neki sajnos nincs testvére, érthető, hogy nagy családban gondolkodik...

Anicca!
Én elejétől fogva nem dolgozhatok sajna a veszélyeztetettség miatt. Az elején elég rossz volt, de mostmár nem bánom, hogy itthon vagyok. Csak hát anyagilag nem valami rózsás így a helyzet... :(
Azért Neked óvatosan a munkával! Ne hajtsd túl magad!

Ennyi hétfőig bezárólag.
Folyt. köv, míg bírom szusszal! :) Bár már zsong a fejem, de legalább már haladok a vége felé!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Szabccsi!

Nyugi, ha Te önző vagy, akkor én is! Nekem is eszembe jut, hogy belehalhatok, és akkor ki neveli fel Alexát. Ő már itt van, él és felelős vagyok érte! Szóval, nagyon nem tudom, mit tegyek. De nekem is az a bajom, hogy nem tudom, ki oltana be, mert a háziorvosom nem olt be terhes nőt.


Heni!
Mi baja a kisfiadnak! Jobbulást neki!!!


Nevek: nekünk még nincs igazán választott nevünk. Először azt akarjuk tudni, hogy egyáltalán hány nevet kell találni, és hogy legalább nagy valószínűséggel fiút vagy lányt.

Kép
Kép
detty74
 
 


Aniko
A névválasztást szerintem az is befolyásolja, hogy kinek milyen élménye van azonos névvel... ezért egy szép névhez is fűződhet rossz érzés! :)

Te magad gondold át mennyire tudod a babádat ezzel a névvel elképzelni! :)



Panny
Persze, hogy emlékszem!
És nagyon nagyon örülök!
Hajrá babuci! :) :) :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Keddtől-ameddig jutok:

Detty!
Mikor és hol lesz a Baba-Mama expo? Korábban már kérdeztem valakitől, de nem reagált senki.

Vadszi!
De jó, hogy itt vagy megint! Rossz lehet, hogy még mindig hánysz. Lehet ezt bírni? Amiatt meg nehogy ne gyere, mert nem reagál senki az írásodra! Ez már velem, és többekkel is előfordult, néha elsiklik az ember 1-1 hozzászólás felett, vagy elfelejt reagálni rá. De nem hinném, hogy bárkinek baja lenne Veled! Szóval gyere gyakrabban! És gratula a mocorgáshoz! A mi babánk is rejtőzködik még! :)

Mamacka!
Gratula a könyvhöz! Híres ember leszel? :D

Detty!
1 vagy 2 csuklás? Ez vicces! :D

Honey!
Örülök, hogy Flóra jobban van!

Biribon!
Én is köszönöm a fertőtlenítős "reklámot", tippet! :)

Ktouch! Yilonne!
Remélem nem tűntök el! Nehogy már a más topicból átjövő rosszakarók elérjék a céljukat, és robbantsák a csapatot! Tessék írni! :wink:

Szabccsi! Anikó!
Szomorú ez a történet az apák korai elvesztéséről. Biztos nagyon nehéz volt így Nektek! Sajnálom!

Anicca!
Örülök, hogy örültél nekem! :)
Csak 2,5 kg hízás? Akkor nem vitted túlzásba! :wink: Én lassan 6-nál tartok...

Anikó!
Jól esik, hogy Te is gondoltál rám! Köszi! :)
A fehérvérsejt nekem elég magas volt. Fejből nem tudom mennyi, majd megnézem!

Szilvi!
Utólag boldog névnapot! :) Harisnya ügyben sajna nincs tippem.
Levinek jobbulást!

Mamacka!
Nem sírunk bele a kiömlött tejbe??? De jó! Ezt még nem hallottam! :lol:

Vivi!
Szegény kislányod! Remélem jobban van már!

Kispötty!
Szerintem nem teszed rosszul, ha nem oltatsz, én sem tenném. Bár erről eléggé megoszlanak a vélemények, mindenki mást mond. Mi magunkat sem oltatjuk be.

Detty!
Sajnálom, hogy öcséddel nincs minden rendben! Jobbulást neki! Drukkolok!

És végre elértem a szerdához! Juhé!!!
De nem tudom, belefér-e még ma a reagálás, lehet, hogy csak holnap.

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Dizzy!
Nem vagy semmi!!! Gratulálok, hogy így vissza tudtál olvasni, és mindenkinek tudsz reagálni. Ígérem, holnap megpróbálok válaszolni a prividre, ha Alexa hagyja.

A Baba-Mama expó a Papp László Sportcsarnokban lesz. Nem tudom, mennyi a belépő, mert én mindig kapok két ingyen jegyet (az öcsém barátnője a Pesti Estnél dolgozik, ő foglalkozik a megjelentetéssel, és ezért mindig kap jegyeket,a miket aztán nekem ad), de nem szokott vészes lenni (azt hiszem).

Honey!
Nem tudod rávenni a férjed, hogy "engedjen el"? Ugye nem tűnsz el Te is? Ma nem írtál... És ugye jól vagy?

Megyek, végre lehet fektetni. Ja! A nagy hír: Alexának ma sikerült pohárból inni!!! Igaz, sok ment mellé, de legalább hajlandó volt megpróbálni.

Kép
Kép
detty74
 
 


Csézjang!
De jó, hogy minden ok a babával!

Detty!
Boldog szülinapot Alexának!

Viggi!
Ügyi vagy a táblival!

Anikó!
A Georgina szép név szerintem is!

Minyu!
Örülök, hogy Nálad is minden ok!

Panni!
Gratula a pozitív teszthez! Ez biztos nagyon kellett egy ilyen tragédia után! Problémamentes babavárást!

Detty!
Köszi az elismerést és az infót az expóról!
Alexának gratula!

Már csak 1 oldal van hátra, de az holnapra marad, ennyi épp elég volt mára!

Szép estét mindenkinek!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Dizzy:Nagyon aranyos vagy,hogy gondoltál rám névnapom alkalmából de 13-án tartom.De nagyon köszönöm neked!!!!!!!!
Nem vagy semmi,hogy visszaolvastál.

Oltással kapcsolatban:megvettem ma a Nők lapját ott is azt írják,hogy mindenki oltassa magát.
Mi nem oltatjuk magunkat.

Detty:Alexának boldog 1.születésnapot,boldog gyermekkort kívánunk így utólag is.

Heni:Mi a baja a kisfiadnak?????

Honey:Köszi a linket a harisnyáról.

Kispötty:Szerintem még én nem üdvözöltelek téged,akkor most megteszem.Üdv,köztünk! :D

Panny:Még csendben de gratulálok nektek a két csíkoshoz! :D

Csézjang:Örülök,hogy minden rendben van a babával.És örülök annak is,hogy tetszett az AG Medical.
Már akartam tőled megkérdezni,hogy mit jelent ez,hogy "Csézjang"?

Honey:Ti hogy vagytok?

Jó éjt

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Teszek fel egy pocakos képet,tegnap fotóztuk.

Kép

(fejemet ne tessék nézni :D )

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Alexa nevében köszönöm mindenkinek a gratulációt! Sajnos nem olyan volt az első szülinapja, mint szerettem volna. Az öcsém betegsége eléggé rányomja a bélyegét a hangulatunkra mostanában.

Ebben a pillanatban hallottam a TV-ben, hogy az erős immunrendszerűekre veszélyes leginkább az influenza. Akkor a kismamákra miért olyan veszélyes? Állítólag a baba miatt nekünk gyengébb az immunrendszerünk. Akkor hogy is van ez?

Kép
Kép
detty74
 
 


szilvi
köszi,aranyos vagy.

ja,harisnya téma,most jut eszembe,én nagyon szuper harisnyákat vettem a héten a calzedoniaban. meleg és szerintem nagyon szép is,nekem nagyon kényelmesek. elég sokat hordom őket,mivel mostanában inkább csak a harisnya hosszú kötött pulcsi,meg a lábfej nélküli harisnya, tunikával kombináció a legkényelmesebb. a nadrágjaimnak nagy része már kényelmetlen. én nem vettem kismamaruhákat,a mostani divat olyan,hogy rengeteg ruhát találtam ami kismamáknak is jó :D :D :D


dizzy

hihetetlen vagy!!!!! meg persze nagyon aranyos,hogy mindenkire reagáltál. a duphastont egyébként csak a vérömleny miatt szedtem.

Kép
kispötty10
 
 


te jó ég... hogy lehet ennyit írni?!?!??! Vááááááááááááááá!
Panny, itt is gratula, már írtam a júliusiba is!!! :D:D:D
Heni!!! Igenis hiányolunk! Mi a baj a kicsivel?????És meddig kell hordani Debrecenbe??? És hogy, autóval? Nem lehet semmi!!!
Szilvi, csini kismami vagy, és tök jól áll a rövid haj! Nekem irtó bénán áll...
Lemaradtam, Yilonne és Ktouch MIÉRT IS NEM ÍR???
Ez az influenzás téma... már szó szerint felakad a szemem, ha meghallom a tv-ben... és mától fogva meg csak mégjobban bűzlik.... először a veszélyeztetetteket oltsuk be, most meg az erős immunrendszerűeket?! Most már lassan röhögni is fogok... akkor miért is kell c-vitaminnal és egyéb immunerősítővel próbálni megelőzni a dolgokat?!?!? Kezet se mosok, hogy legyengüljön az immunrendszerem akkor, hátha mégse kapom el... bocs ez már cinikus volt, de szerintem ez már kezd nevetséges lenni!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: