Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Agybajt, szívinfarktust kapok a légzésfigyelőtől. Tudom, hogy ilyenkor még kihagyhat nekik picit, de ez nekem sok.....

Tudom, a story...mindjárt befejezem :)


Monica!
Nálunk Apa már rég kikötötte, hogy jazz balettozni fog a lánya :)
Vendég
 


Sztercsi - kedves lelépett muskétás társam :D Hogy vagytok? Mit csinálsz, ha beriaszt a légzésfigyelő?

Kép
kkia
 
 


sztercsi,

milyen légzésfigyelőd van? mekkora a kiságy?

nálunk az angelcare a 140*70-es ágyban első éjszaka folyamatosan riasztott.
Egy barátom javaslatára az érzékenységét 4,5-re állítottuk.
Azóta egyszer riasztott, sztem lemászott róla Teo, mert az ágy szélén volt.
Én kiugrottam az ágyból, beleakadtam a paplanba, majdnem kiment a térdem....
és hangosan anyáztam.... :oops:

Kép
screen
 
 

 
 

Halihó!

Én is vagyok...most fejezem be a reggelimet itt a gép előtt :D sajtos zsemle, meggyes joghurt, kakaó (az elmaradhatatlan, szülés óta is), túró rudi!

Nekünk is Angelcare légzésfigyelőnk van, még egyszer sem riasztott be, az érzékenysége azt hiszem 4-esen van.

Egy kedves barátosnőm most segített hordozó ügyben és erre az oldalra hívta fel a figyelmemet: http://www.liliputi.hu/index.php?m=prod ... t&catId=14 ezeket újszülött kortól lehet használni! Szerintem én ilyet rendelek! És szépek is!!!

Tegnap nem tudom mi volt a kisasszonnyal - talán a telihold vagy az erős szél?! - fél 6-tól éjfélig összesen 20 percet aludt :roll: muszáj volt elmennem bevásárolni, de mivel Rolit 8-ig bent tartották a melóhelyén, Lidl kiesett, mehettem a köcsög Tescoba! Azt a vásárlást láttátok volna! :lol: Kapkodtam le a polcokról mindent amit értem és úgy gondoltam, hogy hasznosíthatom a héten különböző kajákhoz :lol: közben meg a hirtelen "kitárult világtól" elkezdtem szédülni, úgyhogy pislogtam, mint valami dinka :lol: és annyira rohantam...40 perc alatt (autózással együtt) visszaértem...

Az éjszakát pedig egy ágyban töltöttük a kisasszonnyal, így nyugodtan aludt (és én is). Fél 5-kor és 8-kor kelt.
Vendég
 


Screen, nem válaszoltál erre a tudatossági kérdésre! :shock:
Vendég
 


Sziaszto Csajok,

Megint itthon a CTG-ről.

Till, tegnap volt a flow, de még nem szültem, de mindegy mert holnap fekszem befelé.

Screen nekünk is kocsiba köthető a mózes, de szerintem én az autósülésbe fogom vinni kocsiba, pont azért mert láttam törésteszteket, hogy ebben van a legnagyobb biztonságban.

Kkika, szerintem ez tuti a nyákdugó volt. Én még azzal sem találkoztam, tehát ennyivel előrébb vagy. Te mikor fekszel be? Vagy hogyan tovább?

Eszti, király lehet így vásárolni, én is utálom a Tescot, de sokszor csak oda tudok bemenni.
Naná, hogy egy ágyban jól alszik az anyukájával. :wink:
Ki szeret egyedül aludni.

Kép
gmelcsi1
 
 


Melcsi, holnap mikor kell menned? Már csinálnak is valamit vagy egyelőre megfigyelnek?
Félsz vagy inkább várod?

Kkia, szerintem a nyákdugó volt!

Mondjuk Melcsi, nyákdugótól nem függ semmi! Én nem is láttam az enyémet vagy nekem nem is volt :lol: de a lényeg, hogy megszültem így is! :wink:

Mennyire szar fos hülye idő van már megint!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Utálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Kkia! Drága Muskétástársam :)!
Köszi jól, alakul az összeszokás. Mit? Remegek, rohanok, ráztam szegényt a mellkasánál. Ő meg úgy aludt, alig akart megmozdulni :? Ha ez sem segítene, akkr... Kép halvány lila gőzöm sincs mit lehetne tenni. Lefele lógatnám a lábánál, ezt olvaastam vhol.

Sreen!
Aha, Angelcare, és ha minden igaz 5 vagy5,5 re van állítva. Ezt megbeszélem Apával a módosítást. Bár a legkisebb ágyunk van, de már most képes odébb menni rajta.

Eszti!
Mi is szoktunk együtt aludni, anya szopi közben beájul a ygerek helyett :) De csak 1-2 percre, még az a szerencse. De tök érdekes, ettől tényleg jobban alszanak.
Vendég
 


Kkia!
Jaj, csak most olvasok vissza! Aha, az bizony a nyákdugó! Kép
Vendég
 


kkia írta:Vcsibe - hű, és apa hogy boldogult a cumisüveggel meg a babával, amíg suliban voltál? :? Nekem egy évfolyamtársnőmnek anno megjelent a férje a síró babával a kezében, bekopogott a polgárjog előadásra és közölte, hogy csináljunk valamit - így többesszámban :lol: , mert ő már totál kész van :lol: :lol: :lol:

No, vagyok ám... Csak sok volt a suli és két napot kellett pihennem. Ami persze nem pihi volt.
A kedvesem a cumisüveggel még boldogult. De amikor újra megéhezett, én még a suliban rohadtam. Így volt egy száguldás, hogy éhen ne haljon a poronty. És most ez lesz kéthetente... :( Persze jól megnézem milyen órára megyek be, főleg csak a ZH-ra, de van egy-két tantárgy ahova muszáj bejárni...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


zsrit írta:csibe :)
akartam kérdezni, hogy Te hogy vagy képes tanulni is?
Milánka egy angyalbaba vagy Te vagy a szupernő??

Természetesen én vagyok szupernő! 8) :lol: :lol: A tanulás úgy megy, mint bármi más, Milán a szopipárnán az ölemben, lóg a cicin, vagy alszik. Én pedig közben ütöm a gépet, vagy olvasom az okosságot. Milán már az anyatejjel szívja magába a pénzügyet, menedzsmentet. :lol:

Screen, én a pelenkázófeltétet csak "kirándulásokhoz" használom. Otthon csak lemosom a pelenkázót, ha koszos lett.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hát Csibe, le a kalappal...én nem tudnám ezt csinálni! Tegnap arra a 40 percre alig bírtam itthon hagyni Őket :roll:

Sztercsi, de jó, hogy jöttél! Mesélsz majd???
Vendég
 


Hát csakhogy!!! Nagyjából utolértelek benneteket...
Először is:

Bobó, hatalmas gratula a kis Doriánhoz!!!

Kép


Anyabébi, gratulálok a kis Kenézhez!!!


Kép

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hahó lányok!!!
Először is hatalmas gratula Anyabébiéknek!!!! Sok boldogságot és rengeteg tejcsit kívánok Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Úgy irigyellek benneteket, hogy tudtok jönni-olvasni és persze hozzászólni..annyi mindent tudnék én is hozzáfűzni, kérdéseket megválaszolni, de....nekem ez most nem megy-olyan vagyok mint egy zombi napközben-pedig a kis drágám nem is visel meg annyira, csak amikor óránként kel fel. Reggelente leviszem Iliaszt az emeletről és bekapcsolom neki a tv-t , ahol 10-ig meséket nézhet. Addig én fent etetem, tisztába teszem és altatom a kisasszonyt. Persze mindig bennem van a félsz nehogy felmásszon valahová, vagy feljöjjön a lépcsőn, vagy a szájába vegyen valamit amit nem kellene(bár ez útóbbi nem igazán jellemző!!) aztán meg ott vannak a ház körüli teendők, amikre alig marad időm. de ez legyen a legkevesebb. Nekem nagyobb bánatom, hogy nem tudok elég időt együtt tölteni Iliasszal és ő ezt érzi is. Pedig annyira próbálkozom. Ti ezt hogy csináljátok 2-3 gyerekes anyukák??

Moncsi: a kis hercegnőd mit mond a két lehetséges sportra? tudom, hogy kicsike még, de hátha van egy kialakult véleménye már. Nekem mindkettő nagyon tetszik, ami az úszást illeti, nagyon irigyellek, mert én ha lenne itt ilyesmi, biztosan elvinném Mariangelát, sőt Iliaszt is. Ott a gyerekek nem csak megbarátkoznak a vizzel, de sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek és jobban alszanak majd. Szerintem szuper ötlet Alexet elvinni ilyesmire.

Sünci: jó hogy felőled is hallottunk...nagyon sajnálom, ami veled történt, de a lényeg,hogy segített a terápia és ismét a szeretteiddel lehetsz!!!

most megyek, mert sír Mariangela...ennyi tellett tőlem mára

sok puszi Mindenkinek!!!

betty

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Hát tegnap végre volt egy pici időm magamra. Boholytalanítottam a lábam, a bikinivonalat és kiszedtem a szemöldököm. Börradír, pakolás, körömvágás. Végre... :D Persze az egész délelőttöm ráment, mert Milán felébredt és folyamatosan meg kellett szakítanom, de legalább végeztem. És vasaltam is! Minden vasalnivaló eltűnt. A gépet csak azért kapcsoltam be, hogy vasalás közben nézem a Holtsávot.
Ja, még egy kenyeret is sütöttem... :D

Ma tanulni kéne már tényleg... :roll: De Milán nem tud tőlem elszakadni...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Gmailre csatolom a szülésem történetét. :)
Vendég
 


Melcsi - Holnap csak megfigyelés miatt fektetnek be vagy indítják is mindjárt?
A nyákdugó még napokat is jelenthet és mivel csak a szokásos keményedések, össze-vissza fájásaim vannak, mint kb. 5 napja folyamatosan, ezért nem tudom, hogy mire számítsak...
Holnap megyünk, nálunk elsősorban a magzatvíz mennyisége fog dönteni. De azt mondta a doki, hogy max. péntekig várunk.

Holnap apa csak koradélután ér haza, így a nővérem drága feljön hozzám és vele megyünk a kórházba.

Eszti - azért a rohangálásos bevásárlással vigyázzál! Nem vagy vérszegény? Vérnyomásod? Közben mivel szórakoztatta Roli a hercegnőt? :D

Vcsibe - továbbra is le a kalappal előtted :shock: Aztán majd csodálkozol, hogy a gyerekből tőzsdeügynök lesz :lol:

Sztercsi - én is azt hallottam, hogy a legjobb a rázásos módszer, ha nem végezted el a tanfolyamot. De elhiszem, hogy a frász jön rád, amikor megszólal a riasztó...Nekünk is Angelcare van, meg is nézem, hogy hányasra állítottuk az érzékenységét, amikor kipróbáltuk...

Kép
kkia
 
 


Betty, azért jó, hogy legalább néha be tudsz nézni és életjelt adsz Magatokról!!! Sajnos én nem tudok tanácsot adni, mert a kis angyalkám mellett nincs okom panaszra, nagyjából mindent meg tudok oldani. Kicsit szét vagyok csúszva, de ez - azt hiszem - normális :lol: majd csak alakulnak a dolgok, Te is jobban belerázódsz, Iliasz is megszokja a picit...meg hogy anyának most kevesebb ideje van. Aztán ahogy Mariangela nagyobb lesz, könnyebb lesz minden, hidd el!
Vendég
 


Babasport, szerintem a babaúszás nagyon jó, a kollégám a most 5-6 hónapos lányát hordja, nagyon dicséri. A jógán is gondolkozom, mivel a terhesség alatt is jártam, hátha Milán emlékszik rá és élvezni fogja.
Ha nagyobb lesz, én elviszem néhány edzésre és amelyik a legjobban tetszik neki, oda fogom hordani. Persze a túrázás, bringázás, futás alap lesz. :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Csibe, tegnap én is manikűröztem, pedikűröztem :D olyan jó volt!!! Boholytalanítás talán majd ma...!

Kkia, talán vérszegény nem vagyok, lekopogom de ez a hülye vérzés talán végre elmúlik! Az volt a baj, hogy nem tettem be a kontaktlencsémet, hanem szemüvegben mentem és a szemüvegem dioptriája már annyira nem aktuális :lol: :lol: :lol: ezért itthon tök szuperul elvagyok vele, de ha "sokat kell néznem", szédülök picit...az október 8-án rendelt lencséimet MÉG MINDIG NEM SIKERÜLT KISZÁLLÍTANI, pedig azóta már szülés után is rájuk telefonáltam :roll:

Rolinak 20 percre sikerült bealtatni a hercegnőt, de aztán felébredt, amikor beléptem az ajtón épp ringatta és sétálgatott Vele :D kiscsajnak cumi a szájában :shock: - tőlem basszus nem fogadja el, csak az Apjától :shock: Roli szerint azért, mert tudja, hogy Nála nincs cici, ezért kénytelen beérni a cumival is :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.03 11:49-kor.
Vendég
 


Sztercsi - így elolvasva tényleg egész "egyszerűnek" tűnik :lol:
Bocs, csak egy laikus kérdés: milyen ballont toltak be a végén? :roll:

A párod nem akart bemenni?

Kép
kkia
 
 


Eszti - két hét vérzés az normálisnak számít kb ugye? Azért valami magasabb vastartalmú cuccot talán nem ártana szedni, ha az ember ennyi ideig vérezget...Egy kis cékla is megteszi..

Tényleg, a kismama vitamint szeditek még a szoptatás alatt is? A Femibion 400-at nekem ajánlotta a doki, hogy majd szedjem + még vasat is. Most egyiket sem szedem :roll:

Kép
kkia
 
 


Kkia, elvileg 4 hétig normális, csak hát durva, hogy a mensi anno 4-5 nap alatt teljesen paffra tudott tenni, most meg 2 hete erősebben vérzek, mint ahogy menstruáltam :shock: de mondom, talán most már vége lesz...

Én a Milupa Milusan teáját iszom, kórházban Femibion-t szedtem. Meg eszem sok gyümölcsöt, husit.

Sztercsi, elolvastam! Tényleg "egyszerűnek" tűnik :wink: tényleg Apa hogyhogy nem volt bent? Így is volt megbeszélve?
A ballon az a vacuum???
Vendég
 


Sziasztok!
Én csak emlékezés képp írnék a topicba... Picit talán a hétvége hatása alatt :roll:
Az én babámnak is októberben kellett volna születnie. Genetikai rendellenesség miatt majdnem 20 hetesen kellett elvenni. "Mondjuk" hogy már túl vagyok rajta, csak rossz volt a naptárban oda érni, ahol beírtuk Apával, hogy aznap "szülünk". (Előző császár miatt tervezett császár)
No, de mindjárt itt az új év, ami ugye új élet és reméljük valóban hoz egy "új életet":) Javítva a jelenlegi 6/1-es arányunkat.

Boldog babázást mindenkinek! És aki tud, addig aludjon míg nem jönnek a fogak...nem jön az éjszakai anyához átmászkálás stb :D
Nálunk a kisfiam jelentősen bekorlátozza a család alvásra fordíható idejét:)

Üdv, Panka
panka80
Budapest XXII. kerület
 
 
 


Kedves Panka!

Sajnálom, ami Veletek történt, ennél szörnyűbbet el sem tudok képzelni, most, hogy itt szuszog mellettem a kiságyban a pici lányom :cry:
De látom, nagyon optimistán várod a jövőt és ez így is van jól, Nektek majd a 2010-es év fogja meghozni a várva várt babát!
Sok sikert és jó egészséget Hozzá!
Vendég
 


kkia írta:Vcsibe - továbbra is le a kalappal előtted :shock: Aztán majd csodálkozol, hogy a gyerekből tőzsdeügynök lesz :lol:

Ááááá... szombaton megbeszéltük, gépészmérnök lesz a gyerek. :wink: :lol: Azzal tök elégedett lennék. Én is továbbtanulnék annak, de a párom nem biztos hogy kibírná, hogy ennyit járok suliba... De majd meglátjuk... :D

A kis vacak, most is itt szuszog az ölemben. Semmit nem tudok csinálni, csak a gépet érem el és az ásványvizet... :roll: :lol:

Szorulásra van valami jó ötletetek? A terhesség alatt inkább enyhe hasmenésem volt, most meg olyan szorulás, hogy csak úgy kopog. Pedig ugyanazt eszem... :( De még a Milánka is úgy viselkedik, mintha neki is ilyen baja lenne... :?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Hahó, itt jövök megint fél kézzel :P

Eszti,
tudom, nem vígasztal, de én 3 hete szültem és nem kicsit vérzem...sajna normális :?

Panka,
hatalmas ölelés!!! :cry: :cry: :cry:

Jövök még, műsor van

tillidian
 
 


Légzésfigyelő,
sajnálom, hogy riogat Titeket :roll:
/van még rajtunk kívül, aki nem használ ilyet? :roll:

Hír, Megjött az első T-GYÁSom, több, mint a fizu :D

Éjjel virrasztás volt, Lencsi evett éjfélkor, fél 2kor, fél 4kor, fél 5kor és innentől no alvás :shock: és reggel 8ra mentünk dokinénihez :?

Lányom 3530 gr, :D :D :D -de azér felírattam a tápit :roll: szükség esetére :roll:

Kkia, Gmelcsi,
nagy drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vcsibe,
ügyi vagy :D

tillidian
 
 


most én is félkézzel :P hercegnőm itt fekszik mellettem

szorulásra nem tudom lehet-e valamit szedni...nekem a természetes módok nem jöttek be, én a terhesség utolsó heteiben szenvedtem nagyon...
szülés után napokig nem tudtam wc-zni, meg itthon is talán 3 naponta...most kezd magától visszaállni a normálisra - lekopogom!

na megyek, alszom egyet a babómmal
Vendég
 


Eszti,
házi szilvalekvár!!!!!!!!!!!!!! Napi 1 púpozott ek -elmajszolni!!!!

tillidian
 
 


tillidian írta:Légzésfigyelő,
sajnálom, hogy riogat Titeket :roll:
/van még rajtunk kívül, aki nem használ ilyet? :roll:

Hír, Megjött az első T-GYÁSom, több, mint a fizu :D

Éjjel virrasztás volt, Lencsi evett éjfélkor, fél 2kor, fél 4kor, fél 5kor és innentől no alvás :shock: és reggel 8ra mentünk dokinénihez :?

Vcsibe,
ügyi vagy :D

Jelentem nekünk nincs légzésfigyelőnk, csak babatelefon, de azt sem csomagoltuk még ki... Pedig ajándék volt. De hát velünk alszik.

A TGYÁSt én is megkaptam, és alig kevesebb a fizunál. De ha még idén leintézem a családi pótlékot, akkor úgy már több lesz... :D

Milán is nyűgös volt már az éjszaka is. Most sem jobb...

Kép
Kép
vcsibe
 
 


sziasztok :D

Van egy pill. idom amig Patrik beszuntette az uvoltest :D:D:D



Eszti:
Aham, nem semmi egy "utazas" volt a zart osztaly, de sok mindenre radobbentem ott!

Patrikkal anyosom es parom volt a ket het alatt, anyosom szupernagyikent latott el mindent. :)


tilli:
Igen, most mar eszemnel vagyok valamelyest.... Hehe, a jovo heti koltozeskor remelem nem hajigalom el az agyam ismet ! :mrgreen:

Nekunk van legzesfigyelo, de egyenlore nem hasznaltuk csak a szobahomero funkciojat :D:D:D



monica:
Hat en is azt hittem hogy vege a vilagnak, rohamleptekben iszkoltam befele a korhazba, tudtam, mas ut nincs kifele ebbol a bajbol. A gyogyszerek segitettek es egeszseges is tudok maradni veluk, remelem hamar abba lehet majd hagyni oket...

kkia:
en szedem a terhes vitaminomat csak felezve + vas es rutascorbin.
Es Flavin 7, a vas mellett szinten jo a verkepzeshez, mert verzes eseten, vagy a szules utani verzessel a trombocia es a verlemezkeszam is csokkent.


vcsibe:
Szorulasra nekunk nagyon bevalt: Anyalevel nevezetu tea, 160 ft a herbariakban. 5-6 levelet leforrazol 3 dl vizben, megiszod. :) A hatas kb 5-8 oran belul jon. Nem fossa ossze magat az ember mint a muranyi kutya, ne felj! De jo laza szekletet eredmenyez. Anyu evek ota ezt issza, a dilihazi tartozkodasom alatt nekem is kellett, tutin bevalt es nincs mellekhatasa. :D

sünciboglya
 
 


Eszti,

ez a rohamvásárlás ismerős!
Ha Teo nélkül megyek bárhova, tiszta zizi vagyok, koncentrálnom kell a feladatra, h miért is indultam el.
:lol:
a szédelgés is ismerős, de az már elmúlt...

nekem 3,5 hét után is van még barnázgatás...
most jelentkeztem be 6 hetes kontrollra, nov. 24-re.

most hogy olvastam, gyorsan bekaptam egy elevitet :lol: a terhesség vége felé már nem igazán szedtem, a zárójelentésen viszont rajta van, h kell 8) kb. 4 naponta eszembe is jut!

most ment el apukám. főzött ragulevest, rakott krumplit, sütött almáspitét :lol:
úúúúúgy imádom!!!! :lol:

Kép
screen
 
 


Eszti, holnap reggel CTG, Flow és befekvés. Nem tudom mi lesz a menetrend, majd este beszélek a szülésznővel, hogy szokták csinálni. Nem is tudom mit érzek, egyenlőre nem félek, hanem már nagyon találkoznék a kisfiammal. De tuti holnap reggel már hasmenésem lesz. :lol:
Sophi és Roli között egyre nagyobb lesz a szerelem. A kislányok amúgy is apásak, olyan jó nézni a barátainknál is, hogy a kiscsaj mennyire oda van az apukájáért.
Miért nem mondod vissza a lencséket, hogy most már vettél másikat és használják el. Nem semmi mindent megengednek maguknak, :twisted:

Csibe, nem vagy semmi, nekem terhesen sem volt energiám tanulni, pedig megfogadtam, hogy angolozok, de semmi nem lett belőle.

Betty, hidd el jól csinálod, és hamar belejössz majd. Iliász észre sem veszi és megint tudsz majd vele is annyit foglalkozni. Anyósodék azért tudnak segíteni?

Panka nagyon sajnálom ami veled történt és szívből kívánom, hogy 2010-ben magadhoz ölelhesd a kistesót.

Csajok én két naponta szőrtelenítek és hajat mosok, arcpakolás egyebek, még ma este hajlandó vagyok megcsinálni, aztán már tényleg csak szülés után. :twisted:

Kép
gmelcsi1
 
 


Sziasztok lányok,

Till, nekünk sincs légzésfigyelőnk, nem akartam túlparázni szegény gyereket, de persze a tejjel azért sikerült :) Ma volt itt a védőnő és rájöttem, hogy a 6 nap alatt nem 120g-ot, hanem 220-at nőtt, ami igazán szép teljesítmény :)

Szorulás: nekem a szülés után nagyon nem akart beindulni a dolog, természetes módszerek semmit nem értek, ezért laevolac szirupot ajánlott a védőnő, (de azért megkérdeztem a háziorvost is, hogy szabad-e) az 2 óra alatt hatott.

chardonnay
 
 


Sünci, köszi a tippet, ha végre eljutok a gyógyszertárig, veszek ilyen teát.

Screen, remélem apukád ide jön és megismétli a neked főzött menüt. :D

Gmelcsi, semmivel sem nehezebb most tanulni, mint meló mellett volt. Csak most több lelkiismeret furdalásom van, ha egész nap nem sikerült tanulni, mivel itthon vagyok... :roll:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


csibe,

küldöm Aput :)
hááát, minden elismerésem..... és még a fórumra is írsz
:lol: annyira jó vagy...

már nekem is egyre több minden megy, vasalás, mosogatás, ilyenek...
mondjuk egy komolyabb főzésbe, sütésbe azért nem merek belevágni úgy, h egyedül vagyok itthon, mert ki tudja mikorra készülne el...

szorulás: szilvaleki, zabkorpa joghurtba.
végső esetben egy lájtos glicerines kúp....
:oops:

Panka
,
nagyon sajnálom ami nálatok történt, de ragyogó az optimizmusod és tartsatok ki, 2010-ben egészséges babátok lesz!!

láttátok, h már van 2010 júniusi babaváró topic??? de durva....

de jó lenne, ha már nekem is jönne a TGYÁS... bár, ahogy a munkahelyemen őrölnek a malmok..... :roll:

Kép
screen
 
 


gmelcsi1 írta:Csajok én két naponta szőrtelenítek és hajat mosok, arcpakolás egyebek, még ma este hajlandó vagyok megcsinálni, aztán már tényleg csak szülés után. :twisted:


:lol: :lol: :lol: Szívemből szóltál...

Kép
kkia
 
 


Sziasztok!

Eszti!
Aha, véletlenl ballont írtam a vákum helyett Kép Eléggé viharvert darabnak tűnt, azért is szedtem össze magam!

Gmelcsi!
Holnap veled vagyunk! Én "2 naposan" mentem szülni, mert elfelejtettem a nagy izgalomban :) De nem kellett beavatkozniuk :)
Vendég
 


Kérdés:

Ti is jártatok úgy, hogy orrán száján folyt vissza a tejci?
Vendég
 


Sziasztok!

Sztercsi,Bobó,Anyabébi!Gratulálok a bébikhez!!!!!!

Bocsi lányok,hogy ritkán jövök!Visszaolvasni esélyem sincs! :cry: :cry: :cry: :cry:

Begipszelték pénteken Martin lábacskáit.A doki azt mondta,hogy a jobbik lábát lehet nem is sokáig kell gipszelni,mert nagyon szép.Minden pénteken kell mennünk gipszeltetni.Valamelyikőtök kérdezte,hogy kihez járok a Heim Pálba,a doki neve: Éles László.Szimpi doki.
Amúgy kissé vicces volt,mikor elkezdték gipszelni,Tomi mondta a dokinak,hogy még ne vegyük le a pelust,nehogy össze pisiljen mindent.A doki válasza:nyugodtan vegyük le.Erre Martinom egy embereset f@sott és pisilt egyszerre a doki irányába! Még épp,hogy félreugrott a doki bácsi.

Amúgy az éjszakáink elég nyugisak.Ha este 8 körül megetetem,akkor kelt éjjel 1 körül és hajnali 5 körül.
Gondolom van,akinek a babája többször ébred éjszaka.?
Elég ha csak 2X eszik az éjjel?Most etetésemként iszsik meg 100ml-t.Ebből kb 30-40 ml a tejcsim,a többi tápszer.

Na lányok,mára ennyi futotta!

Puszi mindenkinek!Nagyon vigyázzatok a babókra és magatokra!

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Panka nagyon sajnálom a babátokat:((((((((
de nagyon jól teszed hogy ilyen pozitívan állsz a jövő elé!!!!!!
drukkolok hogy jövőre szülessen egy egészséges kisbabátok!!!!!!!!

Till szépen felhízlaltad Lencsikét:)))))

vásárlások:
én olyan csiga lassan vásárolok ha egyedűl megyek...jó kicsit gyerekmentesen lenni..../tudom most páran elitéltek/..én ilyen vagyok....
dec.25-én éjjel meg megyek Zorall koncertre../az énekes a szomszédom/:))))

a gyerekágyi vérzés nekem a 3.hétig tartott...okt.29-én meg megjött piri:(((:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Anyabébi
Kép
Vendég
 


Köszönöm a bíztatásokat :lol: :lol: :lol: :lol:

Screen
Nekünk takaró van...
Mózes... akkor használható autóban a baba szállításásra, ha a babát a mózesben lehet rögzíteni!!! (nem elég csak a mózest bekötni)

Szilveeaa
Nekünk javasolták a babaúszást!

Monica
Mi megyünk a gyerekekkel úszásra.
Char mit szeretne sportolni? Szeretne egyáltalán menni????

Sziszkó
Kitartást a gipszes léthez!
Hogy viseli Martin?
Sünci
Jó, hogy most már itt vagy!
Vendég
 


Andi most hogy viselkednek a gyerkőcök?! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jó reggelt!

Látom mindenki el van veszve. Kaja feltéve, most van egy kis időm.

Kkia, Mlecsi kitartááás!

Panka: meg tudom érteni a fájdalmadat! Nekem 2006-ban történt hasonló a 19.héten magzatvízelfolyás miatt. Azóta szültem két gyereket két problémamentes terhesség után, így csak bíztatni tudlak a pozitív gondolkodásra! :wink:

Babaúszás: biztosan nagyon jó, de nálunk olyan baromi drága, hogy erre sajnálom a pénzt. Mivel itt csak vízhez szoktatás van, mert 5-6 éves kor előtt nem beszélhetünk úszásoktatásról, ezért nem viszem a gyerekeket ilyen foglalkozásokra. Főleg amióta bezártak a városban még két uszodát és így egyetlen uszoda maradt a város összes lakójára, nem is szívesen mennék "baci és gombacserére". :?

Sziszkó: örülj neki, hogy csak ennyiszer kel fel! :) Amíg szépen gyarapszik, ne aggódj azon, ha nem kel fel többször. Nálunk is kezd beállni a dolog: este 9-éjjel 2-hajnal 5-stb. Szóval éjjel egyszer már hosszabbat alszik, aztán tartja a 3 órákat nagyjából. Persze előfordul a 2,5 óra is, de egyre ritkábban.

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok :)
Köszönöm a kedves szavakat! A csüggedés nem asztalom...5 elvesztett baba után az ember lánya már csiszolatlan gyémánt:) Az elsőre 7 évet vártam, végig járva az összes meddőségi intézetet, ráment egy házasságom, de úgy gondolom ennek így kellett történnie:). Sajna PCOS vagyok, de megleltük férjemmel a természetgyógyász nénit aki segített teherbe esni, az ő kezeléseinek köszönhetjük a kisfiúnkat és azt, hogy azóta sikerül teherbe esnem, sajna jelenleg a megmaradással van a probléma, de biztos, hogy ennek is megvan az oka. Szerencsére ahogy az első házasságom ráment a babavárásra, a másodikat épp annyira erősíti az elvesztett babák "gyásza".
Ha valakinek esetleg teherbe esős, illetve PCOS problémái vannak, szívesen mesélek, 12 évnyi tapasztalatom van a dologban...a nőgyógyászom már nem is kezd bele a mondókába, mikor havonta ott ülök nála: "..de Magának minek is mondjam, szerintem nálam is jobban tudja!" :)

Gratula a most született babákhoz!!! ÉLvezzétek ki minden percét, olyan hamar elszáll az az idő amíg csak édin pislognak a karjaitokba. Hamar eljön a z "én már nagy vagyok" időszak!

Láttam visszaolvasva téma volt a szülés utáni időszak: én pár napig vérezgettem csak és amennyire felkészítettek előtte, hogy mennyire rosszabb lesz mint egy menzesz, nekem annyinak sem tűnt, bár azt mondta a dokim, hogy eléggé "kivéreztem" a vajúdás alatt: burokrepesztéstől kezdve 1 perces fájásokkal 15és fél óra...aztán császár lett, rosszul ékelődött be a fiatalúr a szülőcsatornába és nem bírta már a kicsi szíve a küzdést kifele.
Nálunk a "belehalok" időszak a szülés utáni 6 hét "Apa mentes" idő volt...alig vártuk már a 6 hetes kontrollt! :) Hiába nem véreztem, mondta a doki, hogy nem az a lényeg, hanem ahol levált a méhlepény az egy nyílt seb a méhben és nagy a fertőzésveszély, ezért nem lehet együtt lenni.

Úszás téma: Mi elkezdtünk járni 3 hónaposan, nagyon élvezte a fiatal úr :) De sajna betegek lettünk és mivel asztmás is a kisfiam, a gyerekorvos azt javasolta inkább ne járjunk úszni, túl sok a fertőzés veszély, nem a babák miatt, hanem amit a szülők visznek be a vízbe.

sztercsi: nálunk is volt, hogy orrán száján jött vissza a tej, sőt volt h annyi jött vissza, apával csak néztünk hogy hol ment be ennyi?:)
Nagy hányósak voltunk, kaptunk rá speckó tápszert, amiből egy kiskanállal kapott minden evés előtt: Nutrilon AR. Attól kezdve megszűnt a hányimányi.

Sziszkó: nem olvastam vissza, megkérdezhetem miért kell gipszelni a babát?

Legyen szép napotok:)Üdv! Panka
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára panka80 2009.11.04 09:18-kor.

panka80
Budapest XXII. kerület
 
 
 


Sziszkó,

szegény baba! :cry:
És hogy viseli a gipszet a lábán?
Ezt már a kórházban mondták, h be kell gipszelni? :?:

Kép
screen
 
 


( tegnap este überszar passzban voltam. A gyerek üvöltött üveghangom és úgy éreztem, h ezt nem bírom tovább... )
Rájöttem, h fürdetés utáni törölközés + öltöztetés váltja ki a sírást. Az ezt követő kajánál is bazi nyugtalan, majd nem hajlandó elaludni.

Ma kihagyjuk a fürdetést és +látjuk.....

Kép
screen
 
 


Jó reggelt!

Képzeljétek el, Sophia 23 órától reggel 6 - ig aludt!!! :shock: :shock: :shock: Akkor fosott egyet, evett egy jó nagy adagot, azóta a mi ágyunkban alszik :D

Screen, Sophia imád fürdeni, de mivel kajcsi előtt szoktunk, van, hogy Ő is elveszíti a végére a türelmét és eltörik a mécses. Mivel picit hámlik a bőre, védőnő mondta, hogy babaolajjal olajozhatom, ne húzódjon Neki. Na azt a fejet láttad volna, amit az olajozás alatt vágott! Még azt is elfelejtette, hogy éhes, annyira élvezte! :D Próbáld ki, így nagyobb élvezet lesz a fürcsi utáni procedúra, én simogatom, óvatosan masszírozom a pocakját, karjait, lábait olajos kézzel - így csinálom.

Sziszkó, miért kell gipszelni Martint???

Melcsi már kórházban? Mennek a drukkok! Kit értesít majd???

Kkia???
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: