Új privát üzeneted érkezett!

Manó, Gézenguz: Petra nem hagyta magát elcsábítani, pedig Noé nagyon aranyosan próbálkozott :lol: /Jaj, Noénak is van párja? :oops: /

Csillag: ne haragudj, hogy nem tudtunk tovább maradni, sajnálom, hogy csak keveset tudtunk beszélgetni.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


nem ment Mukkancs, nem fényképelt senki :?: :(

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok, na, én megint elmaradtam. Két 7végén koncerten voltunk-50 km-re, apának volt fellépése, meg volt itt anyu is a múlt héten...

Kata: az a kék tescos pelus hoki, nehogy megvedd! műanyag kívülről, pfuj. amúgy a CBA-s saját márkás is iylen-anyós ilyet vet a gyereknek-no comment.

Hasra fordulunk, vissza nem, helyette ülni akar a fiatalúr. holnap meg tom hány kg-nagyon neház :).
Vendég
 

 
 

Manó: nekem már nem fért a táskámba a gép, de amúgy is asztalnál ültünk, nem lettek volna jó képek.
Már nem ingyenes a bébiétel sem az Ikeában. (Univer 250 Ft)

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Senki sem hibás, így jött ki!

De ez van!

Cosmo, nagyon örülök, hogy végre találkoztunk! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


itt Bukarestben sosem volt ingyenes a bébiétel.
2,5 éve nyílt.

Gézu még hasra sem fordul.
de ülne.
ha hagynám

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Én is hazaértem!

Jó volt a tali, csak kevesen voltunk ... :cry:
A múltkori tali nekem azért volt jobb, hogy le lehetett tenni a gyerekeket, nem kellett végig ölben vagy kocsiban lenniük...
Na meg a szoptatást is ott egyszerűbb volt megoldani,mint itt! De hát ha egyszer hideg van kint.....

Nekem hazafelé jutott eszembe, hogy nem fotóztunk, bár gépet én sem vittem,úgyhogy nem is tudtam volna max. telefonnal fotózni!

Kata mi zöld zacskós Tescos pelust kaptunk ajándékba,az nekünk bejött, ugyanolyan, mint a Pampers, csak kicsit nagyobb a mérete, kb akkora a 4-9-es, mint a Libero 5-8-as. A többi Tescosról nincs infóm.

Süni Zéti és Niki máris egy húron pendülnek? Niki is kb ennyit maceráskodik a kajával és éjjelente nálunk is cirkusz van!
Jó lett volna a meglepi,ha jöttél volna. Titkon reméltem ám.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.22 23:38-kor.

Banyoszka
banyoszka
 
 


Noémi: én is örülök, már én is bánom a fotót, jó lett volna a két egy napon születettet is megörökíteni együtt. (Egy ilyenünk már van egy kislánnyal, ott Petra volt a nagyobb :) )

Petrának bejött az alma-sütőtök-sárgabarack menü, megette az egészet.

Banyosz: Niki hihetetlen, a babakocsiban is majdnem felült az Ikeában. :D Annyira kis ügyi!

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Niki a csapat akrobatája, asszem.
ügyes, aki uszizik, mit annak a mellsőfekvőzés

Kép
kissmanó
 
 


Nándi bébnek ma extra puszik

Kép
kissmanó
 
 


Na, biztos jól kibeszéltetek minket, igaz? :lol:

Irigyellek titeket, nagyon! A fotókat nagyon vártam, no majd legközelebb!

Niki,
ez valami szenzációs! Hová siet ez a csaj?

Benta

Kép
benta
 
 


Csajok!
Petra 6-kor elaludt és még mindig húzza a lóbőrt. Este mi lesz? :roll: Lehet, hogy meglesz a böjtje a napközbeni nem alvásnak?!

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Sziasztok!

:D Én teljesen feltöltődtem, annak ellenére, hogy tényleg alig tudtunk valamit beszélgetni, olyan rövid volt az idő. Szoptattam meg pelenkáztam aztán már azon vettem észre magam, hogy ketten maradtunk Csillaggal. :lol: Vele sem sokéig, mert jött értem párom, és elmentünk együtt az ajándékáért. :lol:

Csillag!

Végül képzeld, elmentünk, én elárultam a páromnak, hogy miért megyünk, úgyhogy a meglepi csak annyi volt, hogy nem tudta milyen könyvet kap. De még mindig jobb volt így, mintha valami felesleges kis apróságot kapott volna. Tesóm megoldott, úgyhogy mégis volt meglepi. Míg én elmentem az irodába szoptatni, addig a kezébe nyomta a könyvet, hogy olvasgassa, neki való. Amkor végeztünk látom, hogy azt olvassa, megkérdeztem tőle, hogy milyen a könyv, tetszett neki (nem esett le, hogy ez az ajándék :lol: ) én meg boldog szülinapot kívántam. De látszott rajta, hogy mégis meglepődött és nagyon örül neki. :D

Cosmo!

Noé tempója túl gyors volt Petrának. :lol: Amúgy amikor sikerült felkötni a mei taiba, elmentünk kajáért és utána elaludt. :D Szóval lányok tökéletesen bevált a mei tai. :D Ja! amikor indultunk akkor még egy kicsit bénáztam a megkötéssel, de engem frusztrált, hogy Noé is nyügi volt. De miért???? Mert kajaidő volt, csak én ezt a nagy talizában elfelejtettem. :oops: Mármint azt, hogy már fél négy van és utoljára fél egykor evett. :oops: A metrón jutott eszembe. Na, ilyen anya vagyok én. :lol:

Petra haja élőben is zseniális. :lol: És milyen nyugis volt, amikor Cosmo elment kajcsiért, nem reklamált. Nikinek még nagyobb szemei vannak élőben, mint a képeken, Áron meg maga a megtestesült nyugalom. (persze az anyukájával együtt. :wink: ) Evett, kicsit játszott majd elaludt.

Csillag Borcsája, meg énekelt képzeljétek el! :lol: NA, ezt csak én hallottam, a többiek már elmentek akkor.

Amúgy ne kövezzetek meg, de én végül elvittem a fényképezőgépet, de el is felejtettem. :oops: No, majd tavasszal remélem többen is leszünk, tovább is tudunk maradni, meg nagyobb gyerekekkel már könnyebb is lesz.

Ikea zseniális....egy lyuk a szoptató helyiség, ami pelenkázó is egyben, egy kis pelenkázóasztallal. Az ajtó kívülről :!: lehetett csak bezárni, de nem is használtuk, mert Noé nak nem lehetett megmagyarázni, hogy várjuk ki a fél órát, míg a másik babu befejezi a kajálást, így Banyoszkával egyetemben az étteremben szemben a fallal szoptattunk. :lol: Jól meg is beszéltük, hogy mindketten fekve szoktunk, így még ezzel is nehezítjük a pályát. :lol:

Én tényleg feltöltődtem, meg nagggyon örülök, hogy a mei tai így bevált. Odafele is aludt Noé, ott is picit, tesómhoz is. Egyszerűen ha felkötöm és felveszem a nagykabátot, akkor behelyezkedik a fejével középre és elalszik. Mintha nem kérne a hidegből. :lol: Ott meleg van és sötét, a legjobbhely az alvásra. És a vonaton se volt hiszti, bár ki kellett kötnöm, de már egyre profibban kötöm fel. Itthon nagyszülők nem győztek csodálkozni Noé milyen vidám, mondtam nekik, hogy persze, még ennyit sosem aludt eny nap, mint ma. És most lefektettem, sírás nélkül elaludt. :shock: Kíváncsi vagyok mikor ébred. KOmolyan mondom, még a tejem is több lett, hogy ilyen nyugis napunk volt. Már ki is találtam, hogy rengeteget programot ki fogok találni. barátnőzök kollégázok, meg anyuékhoz is megyünk végre egyedül. Nagggyon fel vagyok dobva!!! :D Végre nem vagyunk bezárva a négy fal közé!!! :D

Noémi!

Tesómnál kipróbáltam, hogy mei taiban mentem wcre. :lol: Sikerült. :lol:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: örülök, hogy ilyen pozitív volt a mai kiruccanás és most már bátran tudsz menni mindenhova :D
Jaj, lemaradtam Borcsa énekléséről?! :( De sajnálom, pedig szívesen meghallgattam volna. (Nekem még mindig lelkifurdalásom van, hogy indulnunk kellett).
Babaszobával kapcsolatban, mikor jöttem ki a pelusozás után, akkor egy apuka nyitott be éppen! Az anyuka is ott volt, nem egyedül volt a pasi. Nekem ez azért furi.
A hajas dicséretet már mutatom is az apjának :lol:

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Na akkor nagyon megérte a mai tali: Tabati, ha ezek után így mersz majd mozogni!
És most már a szopi sem akadály! :) Köszönjük IKEA! :)

Áron hazafelé még aludt a kocsiban, de utána már nem, úgyhogy 1/2 8 kor lefektettem.
Remélem 7-nél előbb nem ébred!
Holnap nagyizik, mert én megint tanulok: csütörtökön vizsga!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Tabati,
öröm olvasni a soraidat. Beni is imádja a Mei Tai-t, már repdes örömében, ha meglátja a készülődést, amikor kötöm fel. Ma úgy vasaltam, pakoltam el a ruhákat és készítettem a vacsorát, hogy a hátamon volt. Imádom én is, és nem érzem benne a gyerek súlyát. A tejem nekem is több tőle, de szerintem a baba közelségétől, a testkontaktustól, az isteni illatától, szóval magától a hordozástól. Milyen a tiéd?

Kép
benta
 
 


Fél nyolcra hazaértünk végre, de rossz kedvem van: útközben telefonált anyukám, h nagymamám éjjel elesett ,meg is műtötték, combnyaktörés, vmi szegecseket raktak a lábára, és tuti, h hetekig kórházban lesz, meg rehabosztályon... félek, mert elég gyenge már, h mit ne szedjen ott össze, meg a papám is olyan szomorú lehet most egyedül, ők nagyon összetartoznak, és én most még be se mehetek meglátogatni, mert messze van, meg a papámat sem tudom vígasztalni....
Benta: nagymamádnak jobbulást, látod, most még jobban együtt tudok érezni veled (bár ne lenne egyikünk se ebben a helyzetben...)

Manó: nagyon sajnálom, hogy ennyire nem jött össze semmi!

Tabati: én az IKEÁban pisiltem MT-ben :) Örülök, h tetszett párodnak az ajesz, és köszi a beszélgetést!

Többiekkel jó volt megismerkedni, bár sajnálom, h ilyen rövid ideig, de tényleg kényelmetlen volt ez a hely, meg én is elég leharcolt voltam már délutánra az egész napos program után (reggel még egy balesetünk is volt a Budakeszi úton: belénkjöttek hátulról, hála Istennek csak a lökhárítónknak lett baja...), de azért örülök, hogy végre személyesen is tudok pár anyát-babát archoz kötni! Cosmo, örülök, h Petrának ebben a verzióban bejön a sütőtök.

Én most ennyi, eléggé odavagyok most.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Csillag!

Sajnálom a nagymamádat. :(

Benta!

No még hátra azért nem merem fekötni, de előre egyre jobban megy. :wink: Sima galléros, az a piros pachwork, asszem ez a neve... :oops: Amúgy amikor hazaértünk még nem kötöttem le, hanem így melegítettem levest, meg páromnak csináltam teát, aztán már kicsit nyügi lett Noé, leszedtem és ott vidámkodott a nagyszülőkkel. Szóval azért az egész napos mei tai már estére sok neki, de így legalább örömmel rugdalózott háton, amit amúgy este már sosem szokott. :wink:

Noémi!

Holnap tanulás... :x

Cosmo!

Ne legyen lelkifurid, mennetek kellett ez van. Majd legközelebb megint találkozunk. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Sajnálom Csajok a mait, de nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Talán legközelebb...
(Trafó baja van az autómnak...)

Kép

Kép
mukkancs
 
 


Nagyiknak,betegeknek, baleseteseknek jobbulást!

Csillag én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk túl sokat beszélgetni, de azért nagyon örülök, hogy személyesen is találkoztunk! Borcsa annyira cuki volt, ahogy csak evett-evett:)))

Noémi Áron valóban a megtestesült nyugalom, csodaszép szemekkel! Nem irigyellek az újabb vizsgáért, de majdcsak vége lesz már egyszer! Drukkolok majd csütörtökön!

Tabati Noé nagyon belopta magát a szívembe, nagyon aranyos volt! Ez a "falnak fodulva"szopi nagy poén volt! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szuper, hogy ennyire jól bevált nálatok is a MT! A végén még én is kedvet kapok hozzá!
Főleg,hogy ma este Niki annyira nyűgös volt, hogy se apánál, se tesóknál nem volt Neki jó, úgyhogy mióta megvan,most először úgy mosogattam és teregettem, hogy kenguruban lógott rajtam. Ott bezzeg hangja sem volt!!!!!

Cosmo szerintem Petra is nagyon nyugis, kiegyensúlyozott baba, hihetetlen, egy hangja sem volt az egész Ikeában töltött idő alatt! Viszont sokat mosolygott, és nagyon aranyos!

Azt hiszem,Niki már nem fog sokáig szopizni..... Nagyon keveset szopik,délután-este már nemigen volt pisis pelus :( :cry: :( Nyilván a nyűgössége is erre utal, na meg az éjjeli ébredések...
Úgyhogy holnap gondolom majd a doki ír tápit..... Remélem el fogja fogadni....
Csak azt az egyet nem értem,hogy miért nem kell Neki,hisz van még.....

Nyugodalamas jó éjt Nektek!

Banyoszka
banyoszka
 
 


Drága Banyoszka,
ne légy elkeseredve! Bőven lehet átmeneti a dolog! Lehet, hogy meg fog jönni, nem? Annyira kitartó voltál eddig is ezzel a szoptatással, te mindent megteszel, amit csak lehet!

Benjámin iszonyat hangulatfüggően szopik, már nem is keresek benne logikát. A férjem tudja csak, mit szenvedek vele nap mint nap, legszívesebben már hagynám a csudába. Annyira rapszodikus, hogy voltak napok, amikor egyáltalán nem volt hajlandó a cicit a szájába venni. Aztán valami kattant és akkor meg csak az kellett. Már Dunányi méregdrága tápot öntöttem a csapba, mert kiszámíthatatlan, mikor kell neki, de akkor aztán azonnal. Minden cselt be kell vetnem, hogy szopjon még. És amikor 5-6 perce visít, hát kap tápot, mert enni ezért kell. Szóval megértelek, maximálisan.

Niki lassan fél éves, ha kap tápot is, na bumm. Legalább nem lesz vas- és egyéb hiánya. Legalább más is meg tudja etetni, könnyebben ki tudsz mozdulni.

Tegnap Krisztiánnak az egyik osztálytársa beleverte a fejét a padba, mert csak. Ott a púp a homlokán. Hát ma benne leszek a Fókuszban, mert én meg a falba fogom beleverni a fejét mocskos disznónak, és letépem a füleit, megetetem vele. Ölni tudnék!

Minden tele van antiszociális vaddisznó gyerekkel. Már az ovi is. Készüljetek lányok, vannak durvább dolgok is a szopik/nemszopik/alszik/nemalszik dolgoknál.

Benta

Kép
benta
 
 


Drága Benta olyan jól esik,hogy így vigasztalsz.Hidd el, egyáltalán nem a tápi ellen vagyok, hisz a másik kettő azon nőtt fel, csak egyszerűen nem értem az egészet! Olyan szépen haladunk (jó,voltak kisebb-nagyobb zökkenők) a szopival és most,hogy van is tejem, nem kell keresgetni, most miért nem akarja? De ezzel a szopisztrájkkal meg megint az lesz a vége,hogy kevesebb lesz. Na mindegy, nem agyalok tovább,majd elválik,mi lesz. Most éjjel megint 1.30-kor és 3.45-kor kelt, de utóbbi alkalommal hiába vittem az ágyamba enni, először csak üvöltött. Nem is kezdett el szopizni, amíg feküdtem Vele, mikor felülve próbáltam,na úgy már jó volt. Bealudt rajta,beraktam Nikit a kiságyba,akkor megébredt, rájött, hogy keveset evett és kezdtük elölről :roll: Amúgy este kínomba olvasztottam ki Neki fagyitejet, 20 gr-ot sikerült belediktálni, de azt se nagyon akarta....
Lehet, hogy megfog jönni, nem tudom, még szülés óta nem volt.

Annak az agresszív gyereknek mond meg jól a magadét, szegény Krisztián! Nagyon sajnálom! Olyan szar,mikor tehetetlen vagy a másik bunkó gyerekével szemben!

Te beoltatod a fiaidat H1N1ellen? Mert az enyémek tegnap hozták a papírt, hogy hozzájárulok-e ,hogy beoltsák Őket a suliba, de én nem tudooooooooom!!!!

Máté lába hogy van?
És a nagyid?

Banyoszka
banyoszka
 
 


Sziasztok!

Sajnalom nagyon a talit, de orulok, hogy ilyen jol ereztetek magatokat. :)

Csillag!
Jobbulast nagyidnak!

Tabati!
De jo! Mi is sokat MT-ozunk, az oviba mindig ugy viszem a nagyokat.
Ti hogy kotitek? Nekem a haton keresztezes nem valt be, mert mindig felcsuszott a kereszt. Hanem a feneke alatt keresztezek, miutan jo magasra feltornasztam, es jo szorosra kotom. Igy nagyon szuper!! :D

Noemi!
Szivesen kuldenek neked kupont, megirod priviben a cimed? :D
Orulok, hogy bevalt ez a Jo ejt cucc. :D

Benta!
Nem csodalom, hogy tombolsz! :evil: Az eroszakot en is utalom. Tanito mit szolt??

Lanyok!
Ugy gondolom, veszek Lorkanak sutotokot, nalunk a Mom-nal minden szombaton van biopiac. Meg van 2,5 het, hogy 6 hos legyen, de jobb ha itthon van, igy be tudom vetni, ha szukseges.
Sokat nyugos mostanaban, ezert gondolom, hatha ehes. Pellusok rendben, de kaloriaban lehet, hogy keves. Meg hat 9 kg, bar lll szerint nem fugg ossze a kilok szama es, hogy mikor erik meg vki a szilard kajara... Nem tudom, az osztoneimre fogok hallgatni, :D

Agi

KépKép
lys
 
 


Banyoszka!

Szerintem adj magatoknak meg egy kis idot! Inkabb szopisztrajknak tunik ez!
Latod, ha a fagyitej sem kellett, miert kene a tapi? Alomszopi nem valik be?
Sokat gondolok ratok, lehet, hogy 1-2 nap alatt minden visszaall! :wink:

KépKép
lys
 
 


Mar elore felek a H1N1 propagandatol az oviban. :evil: :evil:
Persze azert van ez, mert kevesebb fogy, mint ahogy elgondoltak, es nem dol nekik elegge a penz!! :twisted: :twisted:
Egyre tobb helyrol hallom, hogy betegek lettek az oltastol.
En nem oltatok, es asszem nem leszek egyedul, Emma tornajan tegnap mar kiveseztuk a temat a szulokkel, szerencsere ok is igy gondoltak.
Nyomom belejuk a vitamint, ugyhogy ha el is kapnank, (eddig egy influenzat sem kaptunk el), hat majd kikuraljuk! :evil:

KépKép
lys
 
 


Na, amig itt duhongtem, Lorkuc bealudt a nagyagyon, ahova azert tettem le, hogy majd megyek altatni... :) :)
Remelem behozza a tegnapi es tegnapelotti lemaradasokat!
Elarasztottam a topicot, eldugulok,
pusz

KépKép
lys
 
 


Sziasztok!
Örülök, hogy azért a kis létszám ellenére jól éreztétek magatokat.

Banyoszka, Niki nagyon ügyes. Lassan elkezd mászni. Zéti meg a nagy kufferjétől nem tud szerintem megfordulni olyan sűrűn. Sajnálom az éjjeli ébredéseket. Mi is ma 3-kor, 5:15-kor és 7-kor. Pedig tegnap elkezdtem neki adni a Chamomillá-t. Na, majd meglátjuk. Szopi továbbra is rapszodikus.

Csillag, sajnálom Nagymamádat!

Benta, ez nagyon durva, ami Krisztiánnal történt. Ti is nagyon rossz napokat éltek. Nagyid? Máté lába?

Tabati, annyira felcsigáztatok az MT-vel, hogy kezdek én is gondolkodni rajta. Mennyi idős koráig lehet ezt használni? Illetve kg-ig van szabva?

KépKép
süni76
 
 


Köszönöm a drukkokat, jobban van Máté, ma már ment /elbicegett/ iskolába.

Nagyi is jobban van, "csak" tüdőgyulladás, nem áttét, amit először gondoltak. De azért 80 éves, és penicillin-érzékeny, szóval nem egyszerű + még az alap betegsége.

Csillag,
mit evett Borcsa az IKEA-ban? Nagymamádnak gyógyulást! Érdemes gyógytornászt fogadni mellé, biztosan va a kórházban, aki minden nap megmozgatja, és segít neki a mielőbbi talpra állításban, mert ezen áll minden! Lóvét a zsebbe, és menjen minden egyes nap, amíg csak fekszik, addig pláne!!! Nagyon kitartó vagy a suli miatt, és irtó jó fej pasid lehet, hogy így veled csinálja.

Nos, Banyoszka, éjjel B. 2 dologért szokott üvölteni szoptatásnál: ha fekve akarom etetni, azért, ha ülve, akkor azért. Mint a viccben, ha van sapka, ha nincs sapka... :) A férjemmel már csak röhögünk.

Beoltatjuk magunkat meg a fiúkat is H1N1 és szezonális influenza ellen is. Eddig is oltattunk, csak akkor lehetett választani az oltóanyagok közül, most meg csak 1 van. Gyógyszertárja van egy barátnőmnek, napi kapcsolatban vagyunk. Eddig vártam, hogy lesz-e nagykereskedelmi forgalomban split vakcina, az EU már engedélyezett többet is, de még nem forgalmazzák nálunk. Nem várok tovább, pénteken oltatunk.

Az enyim nagyok picik, tehát én viszem el őket a mi dr-unkhoz, nem akarom nagyüzemben oltatni őket.

Lys,
hajrá sütőtök. 9kg Lorka?! Uram atyám. Remélem a rossz passz gyorsan elmúlik! Nem hiszem egyébként, hogy minden baba egyformán érik a hozzátáplálásra. Minden másban annyira különbözően fejlődnek, ebben miért lenne másként. Tőled is szeretnék MT-os fotót! Csak egy nagyon régit láttam. Kabátot hogyan veszel? Kintre emiatt csak előre tudom tenni B.-t. Én is láb alatt keresztezek, de még nem tökéletes, mert nem marad széles a pánt. És nem tudom elég magasra tenni, de ez nem zavar egyikünket sem.

Szép napot mindenkinek!

Benta

Kép
benta
 
 


Köszi Lys nagyon kedves vagy,sajna álomszopi nálunk sosem működött. Niki olyankor egyáltalán nem eszik, csak max cumizza,ha egyáltalán bekapja a cicit álmában.
Én is bíztam az 1-2 napban, de már lassan1 -1,5 hete tart és egyre rosszabbnak érzem. Gondolom, hogy az utazás is bekavart, de reménykedtem,hogy itthon helyreáll a rend. De nem úgy tűnik. Ha ébren van még kézben is nagyon tud nyűglődni, oka pedig szerintem nincs rá. Elaludni meg magától már nem is igen akar, igényli az altatást. Én meg már nehezen viselem,hogy éjjel sem alszik,meg lassan már nappal is azzal megy el a nap, hogy altatom,etetni próbálom... Másra már nem is marad idő!
Tegnap délután azt "játszottuk",hogy beraktam a járókába, jól eljátszott egy ideig. Akkor elkezdett nyűglődni,irány az ágy. Igen ám, de ott kipattant a szeme, esze ágában sem volt aludni, ezért ordított. Kihoztam, vissza a járókába. 10 perc játék után ismét nyűg, irány az ágy, ott meg vigyor ezerrel ,amíg ott voltam Vele. De ahogy kijöttem Tőle, jött az ordítás. Végül hagytuk bömbölni egy ideig, de nem aludt el... Aztán nagy nehezen Danikám elaltatta,de mikor megébredt, ugyanúgy dilizett,mintha nem is pihent volna semmit. Szóval már azt hiszem az én türelmem is kezd odalenni....
Ma meg még oltás is........

Bocsi csajok a panaszáradatért, de jólesett kiírni....

Banyoszka
banyoszka
 
 


Milyen jó, hogy van egy Danikád, meg egy Bettid, akik ilyenkor friss agysejtekkel állnak Niki rendelkezésére!

Lys,
hogy tudod magasra tenni?

Kép
benta
 
 


Köszi Benta, én ma még kikérdezem a dokinkat, aztán lehet, ha oltás mellett döntünk, akkor én is a saját házidokinál adatom majd be Nekik, csak az a bajom,hogy a mi dokinknak csak délelőtt van egészséges rendelése, és hát ugye akkor suli lenne :D
De amúgy még eddig nem lettek influenza ellen oltva, de még szerencsére sosem kapták el... Ezért is agyalok,meg tartok az esetleges több év múlva előjövő mellékhatásoktól :? Mert úgy gondolom, hogy rohamtempóban legyártották az oltóanyagot, és ki tudja,mi lehet utána amit még nem tudtak letesztelni :shock:
Na nesztek Nektek egy paramami :lol:

Én is felcsigázódtam a MT ügyben :lol:

Csillag
Te nagyid hogy van?

Lys ne dugulj el, örülök, ha írsz! Influenza oltásról én is így gondolkodok inkább, mint Te, de az a baj,hogy megingat ez a sok propaganda.. Na jó, ez is a céljuk vele!

Banyoszka
banyoszka
 
 


Benta igen, jó hogy be tudnak segíteni, csak (tudom,nekem semmi nem jó!) ilyenkor mindig az jut eszembe, hogy nem az Ő dolguk lenne...... Azt hiszem, jobb ha megyek a dolgomra,mert csak"ellenkezni" tudok. És ma még lehet, anyámék is jönnek, na ez lesz a hab a tortán a mai hangulatomat nézve!
ÁÁÁ aludni akarok!!!!

Banyoszka
banyoszka
 
 


Banyoszka!

Nem akarsz felhivni egy szopiszakertot? Nagyon kedves csajok, az lll honlaplan megtalalod a szamukat. El is mennek hozzad ha kell! :D

Benta!

Hogyhogy nem marad eleg szeles a pant? Bevag valahol? Alul az sem baj, ha bevag, mert vastag, parnas az anyag.
En ugy csinalom, hogy eleve behajtom alul, hogy jobban kilogjon Lorka feje. Utana, ha beleteszem, es hatul keresztezem, fogom hatul a ket szarat, es ugralok egy kicsit, mikozben huzom, igy jo magasra kerul. (igy mutatta Emese, akitol vettuk.) Ez utan jon elore, es keresztezem a laba alatt, vissza hatra, es megkotom. Nekem ez most tokeletes. A karja oldalt log ki. Nem oltoztetem tul, inkabb tobb vekony reteg van rajta, legfolul egy vastagabb kardigan, meleg sapi. Alul pedig vekony rugira adok nacit, es meg dupla zokni. Magamra garbot veszek, ra a gyerek, utana a kabat, ez nem er teljesen ossze elol, de azert ratartom a kabatot. A karja es a laba mindenkeppen alatta van.
Fotogepet Balcsin felejtettem. :evil: :evil:
Ha papuska hazajon hetfon, csinalok az ovevel kepet.

A

KépKép
lys
 
 


Banyoszka,
nem rohamtempó, pont ugyan az oltás, mint évtizedek óta, csak az elölt vírustörzs más, mint ahogy minden évben más és más a szezonális is. A többi "vivőanyag" megegyezik. Érdemes orvosi folyóiratokban utána olvasni, persze ha van hozzá energiája az embernek.

http://docs.google.com/gview?a=v&pid=gmail&attid=0.1&thid=124be6f61eb86056&mt=application%2Fpdf&url=http%3A%2F%2Fmail.google.com%2Fmail%2F%3Fui%3D2%26ik%3D1bfde68bf2%26view%3Datt%26th%3D124be6f61eb86056%26attid%3D0.1%26disp%3Dattd%26realattid%3Df_g1j9tp880%26zw&sig=AHBy-hbgWmHIKorxde6Wry2HTwdQsiAaxQ

Félreértés ne essék, én senkit nem akarok sem rá beszélni sem ellene, de abszurd, ami jelenleg itt az országban ez ügyben folyik. Nem lehet így rázúdítani az emberekre a félinformációkat. Vannak szakemberek, akiknek ilyenkor lépni kell, nem az egyénre hárítani a döntést. Minden mögött a mocskos politika meg a pénz áll.

Lys,
a baba lábánál keskenyedik el:

http://lh5.ggpht.com/_lIB6QlWPMDw/SvCShkr6hzI/AAAAAAAADI8/aInKKPxR8fg/s512/IMG_3981.JPG

Süni,
15 kg-ig jó.

Benta

Kép
benta
 
 


Sziasztok!

Benta!

Én is úgy csinálom, ahogy Lys, kicsit ugrálok, meg az alsó pántot eleve magasra kötöm, a derekam fölé. Úgyis csúszik lejjebb, az a tapasztalatom. És Lys, először én is a hátán kereszteztem, de elnéztem Csillagtól hogy kell a fenekénél és tényleg jobb. :wink:
A z elől keresztezett pánt nekem is össze szokott ugorni, de ha már ott tartok, akkor már fent van a gyerek, így csak jó erősen kell tartani a pántot és szépen van idő kisimítani.

Oltás!

apósom volt, hogy oltsák be, előjegyezték. Megkérdezte, hogy nekünk mit kell vinni, mert ugyebár ingyenes ha 6 hónapnál fiatalabb a babu. Erre a doki azt mondta, hogy azzal még várjunk, az még csak az 1. csoportot oltják, és a mi oltóanyagunk még meg sem érkezett. Úgyhogy szerintem nem lesz ebből semmi, mert november végére mondják, hogy megérkezik. Na és ha addigra már elkezdődik a járvány? :shock: És a hírekben is azt mondták, hogy elfogyott a patikákban az oltóanyag. :shock: akkor most hogy is van ez? hirtelen elkezdte beoltatni magát a lakosság? Bocsánat, de ekkora sz@rkavarást, amit ezzel az influenzával csinálnak!! :evil:

Lys!

Szoptatási tanácsadó....ja, persze ha kell meg lehet próbálni, én 5000 ft-ot fizettem azért, hogy megmondja, csak így tovább. :lol: Már így fogom fel, de akkor mérgelődtem, hogy a lelkem megnyugtatása helyett mennyi pelenkát vehettem volna... :roll: De lehet, hogy csak rossz tanácsadót fogtam ki.

Banyoszka!

Ha fel is ír tápit a doki, akkor is próbálkozz szerintem minden kajcsi előtt szopival. De mi van ha nem fogadja el a tápit? :shock: Akkor mit eszik?

Kép
Kép
tabati
 
 


Süni!

15 kilóig jó, de nekem azt mondta Emese, hogy amíg bírjuk. Úgyhogy gondolom maga az anyag többet is kibír. :roll: :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Helló!

Tanulnom kell, csak gyorsan benéztem, és nem tudom megállni, hogy ne reagáljak:

Benta, ami Krisztiánnal történt szörnyű! Átérzem, mert nálunk az öcsémmel csináltak hasonlót. Egy köcsög gyerek ütögette, egy másik felvette telefonnal, és körbe küldték az osztálytársai között. :evil: :evil: :evil:
Egyszerűen az a véleményem, hogy elkorcsosul a világ. Persze a sok film is hatással van, de főként én a szülőket hibáztatom!
Amikor az öcsémmel volt ilyen probléma (ő egy visszahúzódó természet, és a sok köcsög persze mindig őt mint gyengét szúrja ki), akkor anyu próbált beszélni a szülőkkel. Kérte, hogy magyarázzák el a gyerekeiknek, hogy így nem illik viselkedni, és hogy nem kell szeretni a másikat, de az alapvető tisztelet kijár. Erre a szülőknek (márha lehet őket így nevezni) az volt a válasza, hogy majd a gyerekek megoldják...
A filmes incidens után voltunk a gyermekvédelmi szolgálatnál is. A nő válasza az volt, hogy ő nem tehet semmit. Max az öcsémet (tehát a sértettnek) írhatná elő, hogy x időnként jelenjen meg nála...azt tanácsolat, hogy kérjünk meg két nagyobb fiút, hogy lássák el az erőszakoskodó baját, és nyomatékosan mondják meg neki mi lesz a következmény, ha ezt folytatja.
Nonszensz!

Szóval én mivel harcias természet vagyok, felpofozom majd a más gyerekét, ha az enyémmel így viselkedik. De persze Áron is megkapná a magáét, ha a gyengébbel így viselkedni.
Szerintem ez egy szülő feladata. Nehogy már állatokat neveljünk!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi,
egyetértek. Már az óvodában kezdik. Krisztián soha nem találkozott addig erőszakkal. Egyből rászállt egy köcsög, 2 évvel idősebb vaddisznó. Jól hangzik egy gyerekre, tudom, de tényleg állat volt. Futottuk a normál köröket, óvónéni, szép beszéd, stb. Aha. Egy idő után eldurrant az agyam, megfogtam, felemeltem, és nagyon csúnyákat mondtam neki. Érdekes, egyből megértette, leszállt a fiamról.

Amikor elsős volt, akkor is kóstolgatták őket a nagyobbak az udvaron. Akkor az volt a megoldás, hogy a negyedikesekkel /csak alsó van ebben az épületben/ beszéltem, és ők védelembe vették a kicsiket a többiekkel szemben.

Mivel itt tanítottam, nem tehetem meg, hogy nagy balhét csináljak, mert a kollégát hibáztatnák, azt meg nem akarom. Így a foci-öltöző lesz a helyszín, és nem teszi zsebre, amit kapni fog.

Kép
benta
 
 


Jól teszed Benta! Mond csak meg neki!

Azért ez szörnyű, hogy amiért Te normálisan - erőszaktól mentesen - nevelted a fiaidat, úgymond hátrány éri őket.
Egy másik köcsög szülő gyereke biztosan visszaütött volna, és lerendezik, úgymond az erősebb győz alapon.
Ilyenkor merül fel bennem a kérdés: mi a jobb, ha azért ilyen esetben visszaüt ő is? De akkor ő sem különb?! és az erpszak csak erőszakot szül!

Á szar az egész!
Egy biztos, én is azt csinálnám amit Te!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Manóval mi van? Ma még nem is jelentkezett!
Vagy nekem kerülte el a figyelmemet valami...

Kérdés:
V-nak infralámpát szeretnék venni karácsonyra, mert régen volt az arcüregében egy polip és tökre fél, hogy a tág arcüregére húzódik valami...hipohonder :):)
Szóval most nézegettem a neten, de van 100,150, 200 wattos. Melyiket?
És vannak különböző márkák is. Philips, Brauer, Sanitas - ez utóbbi vizsgázott orvosi termék.
Nem nagy az árkülönbség 4-6 ezer Ft között vannak.
Jót akarok venni, van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Melyiket vegyem?

http://www.argep.hu/main.asp?kid=3-553&sort=preis

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Hello!

Megjottunk a setabol.
Kepzeljetek, egyszer csak a babakocsi foldrehuppant, a 3 kerekum elsoje elszabadult, es begurult a villamossinek koze. :twisted: :twisted: :D :D
Egy urge szerencsere segitett visszarakni, csak kilazultak a csavarok. :shock:

Benta!
Szivesen kuldok Mam cumi kupont, nekem meg megvan, cimed varom priviben.
Noemi!
Tiedet is varom, hogy elkuldhessem a Bebat.

Agi

KépKép
lys
 
 


Jaj...de ugye Lorka megúszta?!
Gondolom csak megijedt!

Írtam privit! Előre is nagyon köszönöm! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Nincs mit. :)

Lorka szinte eszre sem vette. :D Csak en alltam ott, meredtem, mint borju... :D :D

KépKép
lys
 
 


Köszi a hiányolást Noémi.
Nem vok sznob, jól esik.
Read onlyban vagyok egész nap, csomó dolog van, számlák, árajánlat, voltunk Gézuval vásárolni, ebédet is átformáltam, egyszerűbb verziót csinálom. Kisfiam mára úgy döntött, hogy ő még akar szopizni. És alkotott a pelusba is valamicskét. és csak cicin hajlandó elaludni.
asszem kezelésbe kell vennem az aludj jól gyermekem könyvet.

Benta: remélem végszó lesz ma az öltözőben, s nem lesz folytatása.
Húgomat csépelték anno az oviban, hiába mondtuk, csak az elméletet tudta otthon a visszaütéssel. Edinám visszaüt símán, Adrikám nem. Kíváncsi vagyok a többiekre.

Ági: jó, hogy Lorkuc megúszta. Téta sem emlékszik már szerencsére a 7 lépcsőn lezubogásra babakocsistól (Adria esete...asszem írtam).

Csillag: Tiéd Nagyinak is gyógyulást.

Tabati: oly lelkesen írsz a mei tairól, hogy ezért is bánom, hogy itthon maradtunk. meg nem is tuti kihasználnám.

DE: ma megjött a német ebay-es zsák. a múmiásítható. nagyon tetszik, ki kéne mosni, hogy beüzemeljem.

na, csomó dógom van, ne haragudjatok, hogy nem reagálok mindenre.

ja, még: Banyoszka...szerintem Niki a táptól is épp oly lelkes lenne mint a fagyitejtől. asszem.
kíváncsi vagyok a gyarapodására.

tényleg léptem

Kép
kissmanó
 
 


na, jöttem én, erre mindenki balra el :?: :roll: :shock:

akkor inkább maradok olvasó üzemmódban.

Kép
kissmanó
 
 


Borzasztó, hogy már szinte mindenkinek van tapasztalata iskolai erőszakkal kapcsolatban :shock: Nálunk az unokahúgomat verték meg középiskolában és sulit is kellett váltani, mert megviselte :(

A lányom ma tértivevényes levelet kapott 8) Vicces volt, ahogy mondta a postás. Megjött a személyi, nagyon muris :lol: Csak azt nem értem, hogy miért kérdezik meg az okmányirodában, hogy kihozzák e vagy sem, merthogy én azt választottam, hogy bemegyek érte. :roll: Mindegy, jól jött ki, mert itthon voltam.

Petrával ma nem bírok. Egyfolytában kézben lenne és az se jó, ha leülök :evil: Ha hagyom egy kicsit sírni, akkor meg utána nyöszörög és sír még a kezemben is, akkor megnyugtatni se lehet. :?

Ma fincsi töltött csirkecombot csináltam, alig várom, hogy a férjem hazaérjen... duplán is.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Én vagyok.
Eddig még alig tanultam. A barátnőimmel dumcsiztunk, meg szopipártát kerestem az egyik barátnőnknek. Találtam is, egy csaj varrja iker méret, és csak 3800 Ft. A sajátomba is kértem töltetet, bár szerintem úgyis eladom, mert a következő babához én is ikreset veszek, de azért ne legyen már ilyen lapos (a töltet 200 Ft volt)

Áron anyu szerint jól viselkedik: aludt, kakilt megevett egy nagy tányér sütőtököt, játszott, most épp megint etetésheez készülődtek, erre Áron elaludt. :)
Szóval mennek a dolgok...

infralámpa? valaki?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noémi: infralámpához sajna nem tudok hozzászólni.
hátha más.

Gézengúz kerek egy órát aludt. percre tuti igen, nem tom a másodperceket.
ma vettem neki egy új játékot, eléggé komálja. már a boltban bejött neki.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kissmanó 2009.11.04 15:01-kor.

Kép
kissmanó
 
 



Kép
kissmanó
 
 


Manó: nagyon cuki, majd tegyél fel képet, ahogy Gézengúz játszik vele.

Tabati: nem elfogyott az oltóanyag, hanem még ki sem vitték minden patikába, azért nem kapható sok helyen.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?