Új privát üzeneted érkezett!

Csilla, igen, nekem itthon kell lenni! :(
Vendég

Tettem fel az fw-re egy részt a szülőszobából, ha valaki mégis szeretné. A Movie könyvtárban van. Még megpróbálok keresni.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát akkor ehhez mit szóltok: mikor itt mindenki közölte, hogy magándokija van, kicsit revidiáltam az álláspontomat, és kitaláltam hogy ok, akkor én is megnézek egy magándokit. De nekem nem jó akármilyen doki, én kitaláltam, hogy nekem szcientológus szülész kell. Mire a Zsolti beindította a kapcsolatait, én rájöttem, mégse kell doki a szüléshez. Ennyit a szcientológiáról. Ja még egy, kaptam egy könyvet: Dianetika címmel, nekiálltam elolvasni, a 17. oldalnál tovább nem jutok vele, mert annyira felháborodok az íráson. Szcientológus nem lesz belőlem, mert azoknak meg ez az alapmű. Nem hogy megtanulni, elolvasni sem bírom.

Zsizell: nem és nem, egész egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy olyannak KELL lennie a szülésnek, mint ahogy a filmekben, tanvideón, Kandász-on mutatják. A nagyiék is szültek, és akkor még nem volt kórház sem, meg autó, mégis gyarapodott a magyar népesség.

Nóri: szárazság ellen: közönséges sós víz a radiátoron (nem baj, ha nem meleg a radiátor, a víz akkor is párolog), aromalámpa, ÉS ne használd a szárítógépet, a ruhák is megszáradnak gyorsan a lakásban, a lakás páratartalma is emelkedik a ruhák miatt. Csúnya, nem csúnya, hasznos.

zarja

Találtam egy linket, amin elég sok része fent van a szülőszobának.

http://pocikabogi.multiply.com/journal/item/15
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok.

Vagyon én is, csak ma pörögtem. Most értem haza a moziból. Férjecském dolgozik, így unokabátyával voltunk premier előtti Karácsonyi ének 3d-n. Jó volt, még soha nem voltam ilyenen.

Boruska: köszönöm a receptet, majd beszámolok, hogy tetszett az embernek. A cukor miatt meg tényleg ne izgulj, mert azzal is csak ártasz. Pozitív gondolkodás!!!! :wink:

Geri: neked is küldök pozitív energiát és kitartást. Nem lesz semmi baj, pihenjél sokat.!!!!!

Nóri: én ezt soha nem fogom megérteni, hogy miért akkor kell a fűtést csinálni, amikor szükség lenne rá. Miért nem tudták megcsinálni nyáron vagy egy kicsit korábban. Nem gondolták, hogy novemberben már fűteni kell? :twisted:

Régebben én is néztem a Szülőszoba című műsort. Bár én az élet az anyaméh c. film után is azt mondtam, hogy én nem akarok szülni, és láss csodát most meg jön a baba. :roll: Most, hogy közeledik a szülés egyre kevésbé félek tőle, de nem is bánom egy cseppet sem. :D

További jó pihenést mindenkinek, megyek nézek egy kis gyilkos elméket.
Vendég

Nóri: most jutott eszembe, mi eddig be se kapcsoltuk a fűtést. :) Még ráér. Majd ha fázunk.

Esti mese kendőzni vágyó kismamiknak:

Forrás: Lengyel Dénes : Régi magyar mondák
Attila és az özvegyasszony
Callimachus nyomán
részletek

Attila ott lovagolt a sereg élén. Egyszer megpillantott egy sikoltozó kis csapatot: egy özvegyasszony menekült gyermekeivel a hunok elől. Az özvegyasszony nehezen haladt, mert nyakába volt kötve a csecsemő gyermeke, mellette futottak nagyobb lányai, a kisebbek szamárháton ügettek utánuk.

Nem is olyan újmódi hóbort. Na????

Miket nem talál egy motivált kismama.

zarja

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 22:17-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sokfelvonásos szappanopera a mienk. Épp kesergek a rossz helyzetünk miatt. Gyerek a kádban. Puff,elmegy az áram. Azt hittem csak nálunk. Kiderült, a 9. en csőtörés volt, a villanyóra szekrényben folyik a víz. Én elkezdtem bepakolni. Kb 2napig áram sem lesz amíg ki nem szárad. Ergo a fütetlen házban kellene lakni! Nem tudom másnál hány fok van. Itt -5. A lakásban 17. Szóval átköltöztünk anyóshoz. De hogy a többiek hova mennek?
Vendég

Hát Nóri... ez már rosszabb egy szappanoperánál is... A baj csőstül jön... Még szerencse, hogy van hová mennetek!

Eszter! Hogy bírjátok fűtés nélkül? Mondjuk nálunk olyan a ház, hogy a lakás három oldalán nem lakik senki, a negyediknél meg szinteltolással kezdődik a következő épület, és a kettő közt kb. 70 cm a fal. Szóval igazából nem vagyunk fűtve egy oldalról sem, max. felülről, de az meg nem számít. Szóval mi fűtünk. :?

Apa ma reggel bepakolta a gumikat a kocsiba: vihetem gumishoz. Zsíííír!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

JUCY!!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kép

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Boldog szülinapot Jucinknak! Amúgy a legjobb az egészben,h mégsem vágtunk disznót meg szürke marhát múlt hét végén. Valószínű agyvérzést kapok,ha most a feldolgozott hús leolvad a fagyasztóban. De ha ez egy nagyobb anyatej készlettel történne,kardomba is dölnék! Sztetek erre fizet a biztosító?
Vendég

Nóri! Az ilyen helyzeteken szokott az ember kínjában sírva röhögni. Mai magyar valóság. 1. Ki az az állat, aki novemberben akar fűtést szerelni, mikor október 15-től fűtési szezon van. 2. Az áram már csak a ráadás. Hálát adunk az Úrnak, hogy van hova menned várandósan, náthásan Luca lányoddal. De valóban a többiek? Simán fel lehetne hívni a híradó figyelmét erre az esetre, tuti harapnának rá.
Pedig kérni is akartam. Nem találom a vegás szakácskönyvem és szeretnék gombás rizottót csinálni. Úgy emlékszem, Te készítettél ilyet. Hogyan kell? Úgy kb?

Zarja A kendős sztoriknak se vége se hossza, hiszen ha végignézed a természeti népeket, szinte mindegyik valahogy magára köti a csecsemőt, kisbabát. Végezniük kell a napi munkát, hogy legyen mit enni, a nomádoknak haladniuk kell, babakocsi meg nincs :lol: . De állítólag az ilyen kisemberek aztán kiegyensúlyozottak és nem is tudják mi a hasfájás.

Látom most szépen rákattantunk a szcientológiára :D . Én hívő keresztény vagyok, családi hagyomány szerint katolikus, de jártam protestáns közösségbe is. Mindaddig nem bántom senki hitét, amíg engem nem akar áttéríteni. Az erőszakosokat viszont ki nem állhatom.
pammut

Hát mi egy 10 emeletes panelben lakunk, és az öreg nénik ezerrel fűtenek, fűtetnek, azt a hőséget ki se lehet bírni, így nálunk általában el van zárva a radiátor, csak ha tényleg fázunk akkor tekerjük fel az egyik radiátort. Középső lakás, mindenhonnan fűt az idősebb korosztály.
Én meg nem szeretem a nagy meleget, se nyáron, se télen. Tavaly 2 vagy 3 nap volt, amikor rátekertünk a fűtést egész fűtési szezon alatt. Asszem idén több lesz, nem csak a Bulcsi miatt, hanem mert úgy érzem idén hideg telünk lesz.

zarja

Nóri, szerintem ilyenkor illene fizetni a biztosítónak :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Boldog szülinapot Juci!

Nóri,
Ez nagyon durva…S mennyire igaz, hogy a baj nem jár egyedül.
Amúgy én most hívtam fel a háziorvosomat, hogy megkérdezzem mi a véleménye a várandósok oltásáról.
Válasz: Ő nem adja be, vállalja érte a felelősséget az, aki kitalálta! :oops:

Ronci,
Köszi a tájékoztatást, ezeket már mind olvastam; s engem annyira nem győzött meg. Viszont ma találtam egy cikket az origo-n, s igazából emiatt hívtam fel a dokit is.
http://www.origo.hu/tudomany/20091103-h ... ozott.html
Ilyeneket eddig még sehol sem hallottam…

Kattkat,
Miért nem szóltál, hogy mész? Lehet, hogy én is mentem volna, s egyikünk sem lett volna egyedül. (Az én férjem kétlem, hogy önszántából eljönne ilyesmire, de Jázmin miatt még akkor sem mehettünk volna együtt).

Kép
Kép
szana80

Juci nagyon boldog szülinapot!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Jucy: SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D

Nóri: Ez szörnyű! Szerencse hogy el tudtok menni. Meg kellene nézned a biztosításotokat, mert a miénkben tuti benne van, hogy ha leolvad a fagyasztó, kifizetik a tönkrement árut.

Zarja: nagyon szerencsések vagytok a fűtéssel. Nekünk sajnos csak hideg falunk van és ha maximumon megy a radiátor, akkor sincs melegebb 19-20foknál :( Idén még nem is kapcsoltuk be a 18 fok így is megvan.
zuzmooo

Csajok, én nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én nagyon fázos lettem a terheséggel, pedig előtte aztán az őszi kabátba kihúztam a telet is... most meg :shock: :shock: :shock: :shock: ugy felöltözök reggelente mint egy eszkimó, mégis befagy a seggem :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Jo reggelt mindenkinek!
Latom ma reggel mindenki nagyon szorgoskodik, nincs ideje netezni.
Megegyszer koszonom mindenkinek a biztatast es kedves szavakat, nagyon jol esnek, felvillanyozzak a kulonben eleg monoton napomat. Lassan kezdek hozzaszokni a rovid porazhoz az agy mellett, de nem is merek ugralni, mert ha egy kicsit jarkalok- vagy konyvelek :evil: , azonnal kemenyedik a poci. Tehat pihi van, de lassan talalok magamnak igy is elfoglaltsagot. Pammut otlete a zoknifoldozasrol peldaul nagyon jo, az eddig ugy is mindig elmaradt. Meghat itt van az internet es Ti, ami sokat segit. Jo konyvet meg mindig keresek, de nem adom fel egykonnyen.
Kakti- sok sikert a munkahelyeden es pihizz sokat mostmar otthon ezentul, majd en szorakoztatlak.
Nori- mi szeptember ota egyfolytaban telefonalgatunk a gazosoknak, hogy jojjenek uj tervrajzot kesziteni- persze nagyon komoly penzert csinaljak- , de azota se dugtak ide a kepuket. A poen az, hogy januarban jonnek ellenorizni, hogy minden rendben van-e -es hat az epitkezes miatt valtozott egy-ket dolog, es ha nem talalnak mindent ugy, ahogy a tervben van, elzarjak a gazt. A ket hazban- uj es regi+ rendelo kozos a gazora, es nincs semmi mas futesi lehetoseg, az alig 400 m2-t osszesen nem is igazan lehetne nehany radiatorral felmelegiteni, ugyhogy nagyon jo lesz :twisted: . Es ha szerencsem van, ezt pont a baba szuletese kornyekere idozitik...
geri79

Hát Csajok! Termeltetek rendesen. :lol: Tegnap kaptam meg az új gépemet és azért nem tudtam jönni, otthon meg az embőc elfoglalta a helyet és nem engedett oda... Olyan komoly gépet kaptam, hogy ezzel tuti egy darabig nem lesz semmi gond. Olyan legújjab fejlesztés, hogy a monitorban van benne a számítógép. Nagyon kis szépséges, ha lehet ilyet mondani egy számítógépre és semmi hangja... :roll: Elment a főnök tárgyalni és azt hittem nemsok dolgom lesz, de összeszaladtak a dolgok úgyhogy megintcsak nem tudok sokat lenni...

Akkor most megpróbálok mindenre reagálni, bár lehet nem fog sikerülni. :roll:

Boldog szülinapot Juci!

Nóri! Hát tényleg csőstől jön a baj... :x

Csuklás: Én már elég régóta érzem, hogy ütemesen ugrál odabent, én is csak gondolom, hogy az lehet :lol:

Geri, Kakti: Pihenés ezerrel... Ezekkel nem szabad játszani...

Cukor: Én jövőhéten megyek erre a bigyóra, de kicsit én is parázok tőle... Remélem nem lesz semmi baj...

Lehet nem tudtam mindenre reagálni, mert a felét már elfeljtettem mire a termelt 3 oldal végére értem... :lol:

Na megyek, később próbálok jönni.

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Mikor elkezdtem irni az elozo hsz-t meg senki sem irt, mire elkuldtem mindenki felebredt. Hat, hiaba , gyorsan gepelek, mint a villam- neha- neha lecsapok.
Juci- boldog szulinapot!
Mi mar egy honapja futunk, de maganhazban nem is lehetne maskepp, mert nagyon hideg lenne.
Nori- tenyleg szerencse, hogy van hova elmennetek, kulonben nagyon hosszu lenne a kovetkezo nehany nap.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára geri79 2009.11.04 09:18-kor.
geri79

Megvettük teganp a babakocsit!!!! :D :D :D Igaz hogy már besötétedett mmire mentünk érte, így Szabi a színét nem nagyon tudta megítélni, de minden egyéb nagyon tetszett neki, úgyhogy elhoztuk. Sajnos képet nem tudok feltenni, mert még este bepakoltuk anyósomék pincéjébe (nálunk még nem fér). Minden nagyszülőnek nagyon tetszett, odáig voltak tőle, hogy mennyi kütyü, meg hogyan pakolgatható és átalakítható ...nem is láttak még ilyet :D Mindenesetre a puding próbája az evés, majd meglátjuk hogy válik be a gyakorlatban. :)
zuzmooo

Nóri: ismerve magamat, lehet már embert öltem volna... :shock: :shock:
geri, pihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Edit

Kép
ézsóné

Juci, boldog születésnapot kívánok! Füled érjen bokáig! :)

Gondolom, már mindenkit nagyon idegesít a téma, de az új influenzával kapcsolatban kérdeznék: ti mit tudtok arról, hogy külföldön a kismamáknak ajánlják vagy sem az oltást? Lehet, hogy csak én vagyok kevésbé tájékozott, de pl. Ananácska, nálatok a ködös Albionban mi a helyzet-e téren? Bocs, ha már volt róla szó...

Kép
erusverus

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 22:19-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat, reméljük, semmi bajuk sincs a hegymászóinknak!!!

Kép
erusverus

Csajok, kezd az alsóneműm tele lenni, nemsokára a heteim száma 3-sal fog kezdődni, ami nagyon a finist jelenti!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

juci: Boldog szülinapot!

kattkat: Szerintem nálunk se jön apa a felkészítőre, az itteni csajokkal megyek majd. Igaz lányok?

Mi se nagyon fűtünk, elég jók a nyílászárók és a csövek fűtenek. Itt most kb. 25 fok van. Déli tájolású egyébként is a lakás, most is idesüt a nap.

zarja: Miénk is középső lakás, mi sem fűtünk. :)

zuzmoo: Gratula a babakocsihoz. Típusát tudod?
vicky79
Budapest III. kerület

Héé, Edit, inkább örülj ennek! :wink:

Kép
erusverus

Edit, tudsz ajánlani egy jó csontkovácsot Szegeden?

Kép
erusverus

Jó reggelt!

Bejöttem dolgozni, hátha így hatékonyabb vagyok, mint tegnap.
A tegnapi hisztérikusságom hatására ma meg jól fáj a fejem, meg van egy 'csöppnyi' gyomoridegem is, majdnem elhánytam magam a buszon, de mondogatom magamnak, hogy ez csak az idegesség miatt van...

Nóri, ez aztán nagy kib*szás! Jó, hogy van hova menned - és akkor embered már nincs is itthon?

Jucinak boldog szülinapot kívánok én is!!

Kiraktam Bercike UH képét az asztalomra, rá-rápillogok, amikor kezdek elkeseredni. Rengeteg a munka, a tervezett novemberi szabadságomról is hamarabb vissza kell jönnöm, jövő héten végig éjszakázom... eléggé nem vidám...

Na, munkára fel, hogy hamarabb szabaduljak!

Szép napot

B

boruska

Nem sajna, nem jártam sose masszőrhöz... de majd körbekérdezek, és szólok ha tudok vkit!

Edit

Kép
ézsóné

Ma Zsolti nem megy dolgozni, viszont én megbeszéltem az alapítvánnyal, hogy bemegyek. Reggel komótos reggeli, öltözés (uh, de macerás) elindulok, jön a telefon, hogy ne menjek, meg elnökségi ülésre készítik a szendvicseket. Uh, jó, de ha már felöltöztem, akkor elmegyek kiváltom a Felicitasos csomagot. Aham ők meg 9-kor nyitnak. :( Tartoztam az ördögnek ezzel az úttal. :twisted: Hazajövök, átöltözöm, erre Zsolti bejelenti, hogy elmegy autót bütykölni, mondom neki nem ér rá délután, mert akkor megyek az Alapítványhoz. Nem neki most van kedve, de menjek le vele. :twisted: Most öltözzek újra??? inkább nekiálltam idei diót törni. Aaaanyira finom!

Jah, annyira aggódtam a fizu miatt, hogy mennyi lesz meg minden, sajnos a bérjegyzéket még nem láttam, DE a fizum a számlán, csak 10 e-vel kevesebb, mint a normál fizum. Értitek ti ezt??? Elvileg októberben végig táppénzen voltam (neeem betegszabin) és a szeptemberi betegszabis időt is most korrigálták. Itt valami nem stimm. Ez túl sok! De nem reklamálok, félek, hogy úgyis rájönnek, :?

Reni: lehet, hogy mikor visszatérsz ez a kis szépséges gép fog visszavárni?

Zuzmoo: gratula a kocsihoz

zarja

Okés, köszönöm!
Férjem szeretne menni, de szerintem valami jó alapos szakembert szeretne, nem valami gagyi csodasimogatót. Ez lesz a karácsonyi ajándék.

Kép
erusverus

Eszter, ez a felicitasos csomag hogy van? Én nem is tudok róla semmit! Hol lehet átvenni, mi van benne, ilyenek... Kissé tájékozatlan vagyok

boruska

Zarja! Mire gondolsz? Gyes után? Sajnos nekem nem lesz helyem a visszajövetelre... :cry: Tudod nekem cégem van és tulajdonképpen alvállalkozó vagyok úgyhogy nálunk nem úgy műkszik a dolog... De majdcsak lesz valahogy... De ez a gépet sajnálom, hamarabb is jöhetett volna... :P

bellerreni
Eger

Na, hogy teljes legyen bennem a zűrzavar influ. oltással kapcsolatban, az a gyerekdoki, akihez már a végső esetben megyünk mert már mindenki más csődöt mondott (megyei kórház osztályvezető orvosa), aszonta, hogy oltani kell. Meg a suliból is jött a papír, hogy péntekig nyilatkozzak, akkor ők leszervezik, beoltják. Nincs futkosás, receptíratás, patikázás, betegváróban ácsorgás. Ráadásul ingyenes. Hát azt hiszem az lesz a vége, a gyerkőcök is kapnak. Én meg nem mozdulok itthonról. Csak Újévig húzzuk ki!
pammut

Jaj, nagyon kötekedős vagyok (lehet, hogy ezért is mentem ellenőrnek??? :? )
Szana elolvastam a cikket (az értelmezést persze befolyásolja nagyban az én magánvéleményem)
a cikk eleje azt írja, hogy nagyon veszélyes a felnőtt emberekre, pont azért mert erős imunválaszt ad a szervezetük, akinek nem erős az imunrendszere, az nem reagál rá ennyire erősen, enyhébb lefolyású a vírus. Nem is a vírus öl, hanem az erős imunreakció miatt fellépő egyéb betegségek.

a másik fele meg azt taglalja, hogy a várandós nők imunrendszere - pont a baba apai része miatt - le van gyengülve, hogy ne lökje ki a magzatot.

Én vagyok ostoba???
:shock: :shock: :shock:

zarja

Pammut
Mi is megkaptuk a papírt, hogy nyilatkozzunk a gyerkőcökről.
hát én is elég tanácstalan vagyok, de asszem hajlok az igen irányába.

a belinkelt origos cikkben is azok vannak leírva, amiket itt olvastam.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

én is olvastam a cikket, és eléggé tanácstalan vagyok

a férjem tegnap beoltatta magát, hogy legalább ő ne hozza haza.

Egyelőre úgy gondolom, hogyha beteg leszek, leszarok mindent, otthon maradok és kifekszem.

boruska

Igen, Reni, azt hittem visszavár az ügyvéd. :( Sorry.

Egyébként azt akartam írni, hogy lehet, hogy nem is neked vették, hanem az utódodnak. Hisz már csak másfél hónapot használod, nem? (csak féltem, hogy megbántalak vele, ugye nem baj???)

Mikor először jött a védő néni akkor hozott egy nagy csomag szóróanyagot közte volt egy kiskönyv: Felicitas: Várandós mamák tanácsadója: ebben volt egy belső fül, amit le lehet tépni, és a könyvben meghatározott helyeken az utolsó trimeszterben be tudod váltani. Valami mintacsomagot fogunk kapni.

zarja

vicky: a babakocsi Graco quattro tour deluxe (narancs-fekete) :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zuzmooo 2010.07.11 09:01-kor.
zuzmooo

Zuzmoo, milyen a tipusa a babakocsinak amit vettetek? Ha a nagyszülőknek teccik, akkor az tuti jó lehet 8)

Nóri, nem csoda, ha meg vagy fázva! Még mi sem fűtünk teljesen, ám 4 olajradiátor, 1 hősugárzó és 1 klíma dolgozik folyamatosan és így is pulcsiban vagyok. A mi fűtésünket is a jövő héten szerelik majd 3 teljes napon keresztül. Majd utána kezdünk fűteni.
lara

Sziasztok!

Juci, BOLDOG SZÜLINAPOT!

Oltás, pont most volt ba bnőm kislányánál a doki (beteg a kislány) és teljes tanácstalanság a gyerekekkel kapcsolatban. A kismamákat változatlanul nem oltaná.
Az mi gyerek dokink kiírta a sima influenza elleni oltást a gyerekeknek, amit várakozás (nem volt) után tegnap vettem meg. Rá van írva, hogy H1N1 törzsnek megfelelő. Szóval??? :shock: :shock:
És ez legalább már 2 éve tesztelt. Szóval én ezzel oltatom be őket.

Katkatt, szorítunk az ismerősnek

Kép
csipike09

zarja: Nem biztos, hogy nem stimmel. Én is csodálkoztam azért a megkapott fizun. Igaz hogy a harmadát kaptam, de csak 10 napra adtam le papírt. A tp-be beleszámít pl. még a 13. havi fizetés is. Azt meg azért nem kapjuk minden nap, de most mégis. :) Emeli a napi átlagot. Szóval nem biztos hogy gond van, bár én is sokkal rosszabbra számítottam.

zuzmoo: Akkor graco lett belőle, biztos jó lesz.

boruska: Zarja jól írja. A könyvben benne van, hogy hol lehet átvenni, én a máriában vettem át.

Kaptam egy másik fórumból szülésfelkészítős jegyzetet. Egy csajszi készítette a János Kórházban. Akit érdekel feltettem az fw-re az info-ba. Bocsi, hogy inkább ezt használom, mint a gmailt, de nekem ez sokkal gyorsabb.
vicky79
Budapest III. kerület

Edit- orulj neki, hogy mar kozel jarsz a 3-as kezdoszamhoz. Ugy szeretnek mar en is ott lenni!
A kolok zenei izlese hasonlo az enyemhez. Betettem egy kis REM-et, es teljesen bevadult!
geri79

Bocsi csak egy mondat erejéig...
Miért gondoljátok, hogy akit beoltanak az nem viszi haza a vírust???

Eszter,
Igen, teljesen jogos a kérdés...először csak átfutottam és tetszett, hogy végre egy olyan dologról is írnak ,amit eddig még nem hallottam. Figyelmesebben olvasva tényleg elég logikátlan a várandós nőkre vonatkozó rész...

Kép
Kép
szana80

Ha hazavihetiugyanúgy, akkor miért javasolják hogy legalább a családtagok oltassák be magukat terheséknél?? még valamelyik szakkolégium is ezt javasolta hivatalosan....na tényleg zavaros az egész.

mondjuk a logika szerintem nem sokat számít a vírusnak :roll: :roll:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

juti: plusz lové...

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!!!
Még én is élek a tegnapi oltás óta... Érzem az oltás helyét, de ennyi... Kiscsaj a pocakban volt fent sokat, rugkapizott meg minden, ugyhogy Ő is rendben van...
Most én is megnéztem ezt a várandós mamák tanácsadóját és lám tényleg van benne egy ilyen lap amit írtatok! Magamtól észre nem vettem volna!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?