Új privát üzeneted érkezett!

szabccsi
szerintem se aggódj, ha nincs semmi gondod, a 20.-21. hétig teljesen természetes,ha még nagyon enyhén érzed.

biribon
milyen terhességi problémád jött elő? engem érdekelne. én most a harmadik babával sokkal nyűgösebb vagyok,mint eddig. a két kisfiammal semmi bajom nem volt, szülés előtt két órával még fociztam a kisfiammal,most meg 19 hetesen elfáradok egy kis vasalástól is.

mamacka

nagyo tettszenek a munkáid :D :D :D

vivi

húúú,a három hét....,és közben nem is találkoztok?hát megértem,hogy gondolkodsz rajt. gondolom nehezen viselnéd annyi ideig nélkülük.... azért a nagyszülőktől ez nagyon kedves..... mondjuk kicsit rövidebb időre én örülni szoktam,ha anyukámék elviszik a fiúkat, egy kis pihi szerinem csak jót tesz,de megértem,hogy gondolkozol. az oviból hiányzást meg szerintem megértik az ovik,főleg ilyen járványos időszakban.

Kép
kispötty10
 
 


detty,
rajtad felbuzdulva én is kiváltatom holnap.
Tudjátok mit nem értek?! Azt hallani folyton, hogy az emberek nem oltatják magukat és ez milyen nagy baj... aztán most, hogy Ukrajnában meghalt hirtelen 71 ember mindenki el kezdte oltatni magát. Viszont hiány a patikában az oltóanyag. Akkor meg hogy a fenében van ez??!! :shock:

Tesód hogy van?

vivi,
a lányodnak is kruppja van? Mert Flóra pont ezeket a tüneteket produkálta.
Jobbulást neki!!!
Huuu 3 hét nagyon hosszú idő!! Volt már ilyen máskor is?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


mamacka

nagyo tettszenek a munkáid


Örülök, hogy tetszik! Köszönöm! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

 
 

Engem elkeserített a férjem. Azt mondta, hogy a H1N1 vírus, vírusra pedig nincs gyógyszer.
Most tényleg nem tudom mit csináljak!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


védőoltás:
pont ma hozott haza a kisfiam az iskolából egy nyilatkozatot,amit alá kell írnom,hogy hozzájárulok-e az otásához,vagy nem.
én nem merem beoltatni a gyerekeket..... szerintetek rosszul teszem???
van egy nagyon jó gyógyszerész ismerősünk,gyógyszernagykerük van, és ők semmiképp sem ajánlják az összetétele miatt. azt mondták,pár hét múlva lesz valami jobb,amit felnőtteknek ajánlanának,de még most nem kapható. ők is valami drága gyógyszert emlegettek,csak nem emlékszem a nevére,de azt ajánlották, szerintem ti is erről írtatok az előbb.

egyenlőre annyit teszünk,hogy c-vitamin,gyerekeknek multi-tabs immuno,cebion csepp,párom is immunerősítőt szed. eddig nekünk bevált,még megfázva sem voltunk. meg persze az állandó kézmosás,fertőtlenítés.
remélem jól döntöttünk......

Kép
kispötty10
 
 


Szabccsi!

A férjed rosszul tudja. Az antivirális szereket pont a vírusok ellen adják. A tájékoztatóban is benne van az influenza, szerintem a neten is megnézheted. Már korábban is volt arról szó, hogy ez, illetve még egy másik (valami "r" betűs) jó a H1N1 ellen is, csak a másik komplikáltabb, mert be kell lélegezni, és emiatt nem olyan biztos, mint a Tamiflu.

Én is inkább a megelőzéssel próbálkozom, de néha muszáj emberek közé menni.

Egyébként tegnap volt a HírTV-ben (azt hiszem), hogy összesen 5 (+3) autó áll a gyártó rendelkezésére, hogy kivigyék a gyógyszertárakba az oltóanyagot, és ezért nem lehet mindig mindenhol kapni.

Honey!

Köszi az érdeklődést az öcsémmel kapcsolatban. Sajnos a szövettan rosszindulatú és jóindulatú részt is kimutatott, így tegnap kezdték neki a kemoterápiát. Egyenlőre jól viseli, de állítólag a hét vége felé fog annyira felgyülemleni a méreganyag, hogy akkor lesz rosszabbul. Most kapja egy hétig a kezelést, utána 2 hét szünet, aztán egy hétig megint. Remélem, utána már vége lesz ennek a rémálomnak!

Kép
Kép
detty74
 
 


Meg is mondtam neki! :)
Amúgy is ilyenbe nem ő a főnök! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Hajrá Szabccsi! Így kell csinálni!

:D :lol: :D

Kép
Kép
detty74
 
 


Na szoval nem az összes gyerek! Hanem pont hogy a kicsi menne nagyihoz, hogy a nagyok mikor járnak oviba, ne hozzák neki haza a nyavalyákat! Igen volt már ilyen és egész jól bírta. Mert ott nagy kertesház van, ott a két öcsém is, szoval szeret ott lenni. Csak hát egy hét után már lelkiismeret-furdalásom van... lehet úgy fogom, hogy majd közben én is lemegyek hozzá... nem tudom. De nagyon szarul van szegénykém.
Honey igen, hát nem tudom, ez most nem a krupp, de most is hörgőszűkülete van, viszont az a gennyes nyavalya a torkában... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
És Ti voltatok is a gyerekkel krupp-ügyeleten? Mert még nem lett Petránál ez megállapítva, csak a dokink rámondta, hogy kruppos. De nem tudom. Te tudod mi a különbség a hörgőszűkület és a krupp között? Mert már Rectodelt kúp is van itthon, de még nem adtam be neki soha... Mindig fenistil cseppeket kell adni neki, sokszor a hangszála is bekrepál, meg a sinecod köhögéscsillapítót, meg a Spiropent hörgőtágítót...
De borzasztó, hogy már ezeken él.... és mondta a gégész, hogy állítólag van egy határ, amíg még elfogadható a hörgőszűkület, de akiknél elfogadható, azoknál másfél éves korig kb elmarad... namost már ő majdnem 2 és fél.....
Emeleten van egy kisfiú, Ő kruppos volt, kórházban is volt. De 3 éves korára kinőtte. Remélem, ez lenne az uccsó telünk, amikor ilyen rosszul van. Neked is ugatva köhög? És mikor sír, akkor "húz"-va veszi a levegőt?
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, ma megint nem jutottam semmire a visszaolvasással! :cry:
Annyi dolgom volt, hogy most tudtam csak géphez jutni. Holnap már tényleg megpróbálom bepótolni a sok lemaradást!
Hú, de ha csak belegondolok, mennyi olvasnivalóm lesz, máris yoyo-zik a szemem! :shock: :D
Azért igyekszem majd...
Rengeteget írtatok, de ez csak jó, remélem!
És örülök, hogy voltak azért, akik hiányoltak!
Köszi! :)
Szép estét, jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Jó reggelt!

Biztosan tudjátok, hogy terhesség alatt megemelkedik a fehérvérsejtek száma a vérben. Érdekelne, hogy kinek mennyi volt a legutóbbi vérvételkor. A normál érték ugye 10 alatt van, nekem júliusban 17 volt, most pedig 19, de azt mondta a doki, hogy ne aggódjak miatta, találkoztak már 21-essel is, kivizsgálták és nem volt semmi gond.

Kép
aniko20
 
 


Sziasztok!

http://www.origo.hu/tudomany/20091103-h ... ozott.html

érdekes cikk a vakcinálval kapcsolatban... és végre nem szenzációhajhász... vagy nem annak tűnik.

Olvasásos üzemmódban vagyok, kevés témához tudok hozzászólni és egyelőre minden rendben van. Nálunk már van mozgás, sőt, elég intenzíven adja elő a kis Tücsök. Nem baj, ne is hagyja abba... :lol:

Talán annyi módosítást szeretnék kérni a táblában, ha addig nem jönnék, hogy jövő héttől 42 éves leszek... :roll: Sajnos az élet nem áll meg, csak mert egyéb csodák történnek... :D

Szép napot mindenkinek!

KépKép
stike
 
 


Nem tudom, nekem az nem volt magas! Viszont mikor én voltam vérvételen volt egy kismama, aki kérdezte, hogy milyen a vérképem és mondtam, hogy jó, mondta, hogy később majd nem lesz! :)
Szóval szerintem Aniko ne aggódj, tényleg lehet a terhesség velejárója!

Az eltérés amúgy nem nagy, esetleg piros lehetett a torkod, vagy egy fog stb. Tehát nem nagy baj!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Hát tényleg érdekes a cikk....
Eddig féltem, most még jobban! :(

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Én is elolvastam a cikket. Nem értem: az elején azt írja, azért vannak ilyen súlyos szövődmények, mert a fiatal és erős immunrendszer túlzottan reagál a vírusra. Aztán meg azt, hogy a kismamák immunrendszere le van gyengülve, ezért mindenképpen be kell oltani őket. Én ebből azt a következtetést vonnám le, hogy ha gyengébb az immunrendszer, akkor nem olyan erős az immunválasz, tehát kevesebb a szövődmény. Ehhez képest mindenhol azt hallani, hogy kismamáknál több szövődmény lehet, magasabb a halálozási arány. :roll: :roll: :roll:
Akkor most hogy van ez? :roll:
Mostmár elegem van! :twisted:

Kép
aniko20
 
 


Elvonulok téli álmot aludni, karanténba zárom magam! :? :( :cry: :evil: :twisted:

Kép
aniko20
 
 


Szerintem csináljuk azt, hogy aki eldöntötte, hogy úgyse oltatja be magát, az ne is olvasson ilyeneket. Én is ezt csinálom, úgyse oltatom be magam, mert nem merem. Akkor meg minek idegesítsem magam a hülye hírekkel, ami tökre bűzlik, mert hol ezt monják, hol azt.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég
 


Aniko pont én is így gondolom, az elején a cikknek ezt írja (húú megússzuk), utánna meg (meghalunk).

Az előbb nagyon csúnyát írtam le, igaz pontozva, de még úgy is csúny volt.
Nekem is elegem van!

Ráadásul igazi hipochonder vagyok, tehát folyamatosan minden bebeszélek magamnak. Már kb. két napja melegnek érzem a homlokom!
Most elmentem a gyógyszertárba egy gyógyszerész ismerősömhöz, megkérdeztem az oltásról. Ő magát beoltatta, de kismamának nem javasolja. És...

Kismama még mindig nem vett oltást.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Sziasztok!

Vivi!

Teljesen egyetértek veled, én nem olvasok influenzás híreket mert ha elkapom úgysem tehetek semmit, viszont terhesen meg nem oltatom be magam és kész.


Csajok!

Voltam tegnap 4 D-n az Érdi Medical Centerben, aki közel lakik hozzá csak ajánlani tudom, eszméletlen profi a hely, egy nagyon kdves radiológus főorvosnő végzi az ultrahangot, és ami nagyon tetszett hogy nem a mozizás a lényeg hanem profin végignézi tetőtől talpig a babát a legutolsó kis erekig, és csak aztán jön a mozi ha megnyugtatta a mamát hogy teljesen egészséges a baba. Hálisten minden rendben a babával, és már biztos hogy fiú egyértelműen látszott a zacsi meg a kuki.

És tudjátok mi volt érdekes?
Hogy a kisbaba teljesen úgy néz ki mint a kisfiam :D
Szerintem nagyon fognak hasonlítani egymásra. :D

Szóval szuperjó élmény volt és "csak" 9500.-ft-ért amiben benne van a cd és a sztárfotó, máshol hallottam hogy 12.500 körül is vannak árak, de itt teljesen elfogadható volt.
Igazából csak most nyugodtam meg hogy valóban láttam hogy minden oké, gyönyörű a szíve, a veséje, a gyomra, mindene....Kis vasgyúró lesz a picur, már most kis vastag a lába pont mint a kisfiamnak, szóval lehet hogy olyanok lesznek mint két tojás! Tök kíváncsi leszek hogy ha megszületik tényleg ilyen nagy lesz-e a hasonlóság. :)

Most a Balázs névben gondolkodunk....Vagy esetleg a Máté. Hálisten a férjemnek tök mindegy, szerencsém van vele, mert neki minden tetszik-ez is ritka, szóval rám hagyja a döntést!!!! :D

Mindjárt visszaolvaslak titeket mert nem volt időm...
csézjang
 
 


Vivi!

Én csak azért olvastam el, mert azt hittem engem igazol, hogy jól tettem, hogy nem oltattam be magam!
De nem! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Detty!
Alexának NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT kívánok!!!!
Vendég
 


Csézjang, gratulálok a jó eredményekhez, élményekhez!
Tényleg izgi ez a hasonlóság. Már ennyire jól látszanak akkor a vonások? Teszel fel majd képet?

Kép
aniko20
 
 


Angie!

Örülök, hogy jelentkezel néha! :wink:
csézjang
 
 


Sziasztok!
megpróbálom felrakni a táblit, ilyet még nem csináltam! :-)
Ha valaki hiányzik, vagy változtak az adatai szóljon!!! :-) 1257325697.12.xls

viggi79
Kép
viggi79
 
 


ja, nem így kell. :shock:
próbálkozom

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Anikó!

Hát lehet hogy hülyének nézel de nem tudom hogy kell képet felrakni.... :oops:

Amúgy én 21 hetes 2 napos vagyok a gép szerint, és azt hittem hogy ilyenkor még nem nagyon látszik arca, hát tök meglepődtem hogy már nagyon látszott. A szája vonala, az arca,az orrocskája mind tiszta Gergő volt.....Nagyon érdekes volt látni!!!
Gergő fiammal a 25.héten voltam 4D-n és akkor már nagyon látszott minden, ezért hittem azt hogy 21 hetesen még nem fog, de hálisten most is minden nagyon jól élvezhető volt!!!!
csézjang
 
 


Anikó!

Hát lehet hogy hülyének nézel de nem tudom hogy kell képet felrakni.... :oops:

Amúgy én 21 hetes 2 napos vagyok a gép szerint, és azt hittem hogy ilyenkor még nem nagyon látszik arca, hát tök meglepődtem hogy már nagyon látszott. A szája vonala, az arca,az orrocskája mind tiszta Gergő volt.....Nagyon érdekes volt látni!!!
Gergő fiammal a 25.héten voltam 4D-n és akkor már nagyon látszott minden, ezért hittem azt hogy 21 hetesen még nem fog, de hálisten most is minden nagyon jól élvezhető volt!!!!
csézjang
 
 


Viggi!

Sajna én 2 hete már 33 éves lettem úgyhogy táblába átírhatod ha sikerül, és az első gyerekem neve Gergő, a pocaklakóé meg vagy Balázs vagy Máté lesz. Ja és marad a szülés idő március 15. Köszi! :wink:
csézjang
 
 


Kép

viggi79
Kép
viggi79
 
 


javítottam! :-) Kép

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Viggi!


köszi, tündér vagy! Durván kékcsíkos a tábla!!!! :lol: :lol: :lol:
csézjang
 
 


Csézjang! Dehogy nézlek hülyének! Segítünk, ha mégis szeretnél feltenni képet! (Amikor hozzászólást írsz a fehér ablak alatt kattints rá a "melléklet feltöltése feliratra", aztán a melléklet rubrika mellet lévő tallózás gombbal válaszd ki a gépedre lementett képet, megnyitás, feltöltés. Csak kis méretű képeket enged feltölteni, úgyhogy még lehet, hogy a méretéből is le kell venned.)

Viggi, látom sikerült! Ügyes vagy!

Kép
aniko20
 
 


Anikó!

Köszi Anikó, ha lesz kis időm igérem megpróbálom, nem tűnik nagyon nehéznek.... :?
csézjang
 
 


Nálunk most úgy néz ki, hogy Georgina lesz a pocaklakó csajszi neve, de még nem fontos beírnod, Viggi. Inkább csak érdekelne, mit szóltok hozzá!? A vezetékneve nagyon egyszerű és rövid (Nagy), ezért szeretnénk valami hosszabb és különlegesebb keresztnevet hozzá.

Kép
aniko20
 
 


viggi :)
:D :D :D

aniko20 :)
a Georgina sztem szép, és tényleg nem szokványos.

tegnap voltam a genetikai UHun. Minden rendben a bébivel, korának teljesen megfelelő méretekkel rendelkezik. A méhlepény a mellső falon tapad, valszeg ezért is éreztem most később.
Megnyugtatásul: én most is csak ritkán érzem, és egyáltalán nem erősen, tehát ez mindenkinél változik, majd lesz idő, mikor kirúgja a házfalat :)

csézjang :)
örülök, hogy ilyen pozitiv éélmény volt az uh. POnt a hétvégén beszélgettünk erről a Zurammal, hogy az első terhességnél olyan nagy csalódás volt a 4d-s (biztos túl nagyon voltak az elvárásaim), a 2.-nál viszont annál jobb emlék (igaz, máshol is voltunk), és ahhoz képest, hogy most ez a "potyauh" már a 3. babánál volt, annyira feldobott, hogy csak na.

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Sziasztok!

Jó régen voltam, mert hétvégén a szüleinkhez utaztunk. Most meg tanulnom kell(ene). :)
Ez az influenza mizéria engem is teljesen kikészít. én sem szeretném beoltatni magam, de nagyon félek, hogy valahol elkapom. Főleg azért, mert gyakorlatra járok és ott folyik a nyál meg egyéb dolog.(bocsi)

A táblázatba az adataim:
anuwen(23), Budapest, Péterfy Kórház, első baba, 03-25, Rebeka

Majd még jelentkezem, és próbálok reagálni, de sokszor én sem tudok a témákhoz hozzászólni.

Kép

Kép
anuwen
 
 


Aniko20: nekem nagyon tetszik a Georgina és szerintem passzol a vezetéknévhez is.

Mi nem fogunk menni 4D-s ultrahangra. kövezzetek meg, de szerintem nem szépek rajta a babák. :oops:

Kép

Kép
anuwen
 
 


Sziasztok!

Talán emlékeznek még rám egy páran innen(én nyitottam anno ezt a topicot csak sajna a babuci angyalka lett)

Szal Isten megsegített és ma teszteltem egy POZITÍV-at :wink:

Remélem nem lesz most baj és 4 hónap késéssel követhetlek benneteket :wink:

További problémamentes pocakos hónapokat,heteket,napokat :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Panny! Gratula, ez nagyon jó hír.

Anikó! Szerintem jól passzol a Georgina a vezetéknévhez! Apának tetszik?

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Panny! Én emlékszem, bár azokat az oldalakat csak olvastam még!
Ez nagyon jó hír, gratulálok, és vigyázz magatokra! :D
Minyu, anuwen, viggi! Örülök hogy tetszik a név. Apucit is sikerült meggyőzni, annyit mondogattam neki! :lol: :wink: Már majdnem letettem róla, mikor kibökte, hogy legyen...Egyébként olvas minket!
Minyu neked is gratula a jó hírekhez!

Kép
aniko20
 
 


anuwen beírtalak! Kép

viggi79
Kép
viggi79
 
 


azta de lelkes vagyok!! :D :D :D

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Panny! Gratulálok a jó hírhez! :)
Szerintem is jó Anikó a Georgina név.

Nálunk apa szerelmes a Fédra névbe a Farkashoz tényleg nagyon jó.
Én pár napja hallottam a Lilien nevet, és nagyon tetszik. Először úgy volt, hogy Lili lesz, de mivel a kollégánk kislányát is így hívják olyan majmolásnak tűnt. Ez viszont mégis más!

Hogyan mondjam el neki ... :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Panny!


Istenem, de jó hír! szívből kívánom hogy most már semmi baj ne legyen veletek!!! :)


Anikó!


A Georgina gyönyörű név főleg így hogy rövid egyszerű a vezetéknév, mert nem túl csicsás, azokat utálom.

Nekünk is egyszerű a vezetéknév/Juhász/ amihez hozzáillő magyar fiúnevet akartunk mint Gergő és Balázs/Máté.
Utálom a kacifántos neveket.....Lehet hogy uncsinak és tömegnévnek tűnik a két gyerekem neve, de nekem bejön. :)


A magzatmozgásról:

Nekem is mellső falon tapad a lepény, mégis nagyon durván érzem a baba rúgásait, szó szerint érzem amikor a lábacskájával belémrúg, mert olyan hirtelen és erős. :) Lassan 22.hetes leszek úgyhogy ennél már mindig erősebb lesz, amit tök élvezek, meg szerintem amúgy sem lesz pici a baba mert férjem sem egy vékonyka és Gergő is apa testalkatát örökölte, szerintem a pocaklakó is! :D
csézjang
 
 


Panny, bár én még csak most csatlakoztam, de azért gratulálok, és szorítok, hogy minden rendben legyen. Nekem tavaly novemberben ment el a kisbabám és látod már lassan a félidőnél járunk. Meglátod nem lesz semmi baj.

Nálunk érdekesen alakult a névválasztás. Már a baba előtt eldöntöttük, hogy Réka vagy Sára lesz. Aztán, nemrég kinyomtattam az anyakönyvezhető neveket, abból írtunk egy listát. De azokbólnem tudtunk lánynevet választani, amikor a sok név közül megakadt a szemem a Rebekán. Mondtam a férjemnek, ő meg egyből rábólintott. És ezt már teljesen a miénknek érzem. Persze azért vannak, akik csúfolják már most szegényt. :cry:

Kép

Kép
anuwen
 
 


Ja, Viggi79, köszi, hogy beírtál a táblába.

Kép

Kép
anuwen
 
 


Szabccsi! A Fédrát én is felvetettem otthon, de nem nyert tetszést, pedig szép. Nekem nagyon tetszik a Farkas-hoz a Lilien, szép hangzása van együtt! Szerintem próbálkozz be vele! :wink:

Csézjang! Nekem sem tetszenek a sorozatokból szedett, kacifántos, idegenül hangzó nevek. Szerintem ti a "hagyományos" fiú nevekből a legszebbeket választottátok!

Anuwen! Miért csúfolják a Rebekát? És hogyan?

Kép
aniko20
 
 


Nevekröl:
Anikó - Szép a Georgina, jól passzol a vezetéknévhez.
Nálunk egyelöre Alma a nyerö, de még ne írjatok a tábliba, mert azért ez még nem fix. Még gondolkozunk egy-két másik neven is. Nálunk pont fordítva van, hogy elég hosszú a vezetéknév, sok s/sz-hanggal, így valami egyszerü, magánhangzóval kezdödö nevet szeretné(n)k.

Oltás:
Jobb lenne nem olvasni/hallgatni híreket. Az a baj, hogy eddig úgy voltam nem oltom, most úgy vagyok hogy nem tudom. :( Jobba lenne ha valaki csak úgy döntene helyettem és utána tudnám hogy az a jó döntés. De így franc sem tudja mi a jó.

Na, vissza munkához, sajnos sok van belöle :(

Kép
anicca
 
 


Anikó!

Köszi amit a nevekről írtál! :wink:

Anuwen!


A Farkasházi Rékának a kislányát is Rebekának hívják szerintem jó név, különben meg ne foglalkozz semmivel, mert például 6-7 éve mindenki röhögött a kollégámon aki Bendegúzt adott a kisfiának, és azóta már divatnév lett, egy csomó kisfiú kapja mostanában ezt a nevet, úgyhogy az a lényeg hogy nektek tetsszen.

Megjegyzem hogy én azon akadtam ki hogy a testvérem az 1 éves kisfiának a Matyi nevet adta, nekem abszolút nem jön be, de elfogadtam hogy tesóméknak ez tetszik és hát az ő babájuk, mellesleg pl: az Erős Antónia is ezt adta nemréga kisfiának, szóval nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik, de ebben pont ez a jó.
csézjang
 
 


Uhrin (így kell írni?) Benedeknek van egy száma, ami egy Rebeka nevű kutyáról szól, akit sétáltatás közben....
Illetve a férjem munkatársa azt mondta, hogy ha már zsidó nevet választottunk, akkor valami szebbet is választhattunk volna. :cry:

Kép

Kép
anuwen
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: