Uxi, milyen jó, hogy beférnek az ülések! Tényleg nagy szerencse. Mi már áprilisban lecseréltük, amikor még csak terveztük kistesót
Melike, 3 hónapos korában lett hasfájós Betti?
Pedig általában pont akkorra szokott elmúlni, nem?
H1N1. Sanyi tegnap kapta volna, de pár napja köhög, és tegnap már hőemelkedése is volt. Elment kivizsgáltatni magát, és tüdőgyulladása van. Szóval még nem oltották be, nem lehetett. Most csak azon drukkolok, hogy mi ne legyünk betegek, mert cseppfertőzéssel terjed...
Én majd csak decemberben pakolok kórházi csomagot. Addig tuti ráérek
Pici, örülök, hogy jelentkeztél. És gratulálok a kukachoz. Ha majd otthon leszel, nézz be gyakrabban, legalább egy életjel erejéig
textilpelus. Nekünk vagy 30 db van. Marci nagyon bukós volt, és napi 5-6 darab csak a bukás miatt tuti ment a mosásba.
Somaanya, mi volt a dokinál? Mi van Somával? Már jó régóta szenvedtek
Athena, egyáltalán nem biztos, hogy elfolyik a magzatvíz az elején. Nekem sokáig voltak 3 perces fájások, mire elindultam a kórházba, és nem folyt el a magzatvíz, burkot repesztettek. De azt tanácsolják, hogy a végefelé már ne utazzon a kismama messzire.
Kireppenés első babánál szinte kizárt, de a többedik sem jön olyan könnyen
Az tuti, hogy amikor én születtem, akkor sem ért be a mentő a kórházba, én mentőben születtem.
Judeee, szia. Te is januárban fogsz szülni?
Twist, nem irigyellek a nagy baba miatt. Én is tegnap kérdeztem rá, én kb 3,5 kiló körüli apróságra számíthatok
Nilszi, egyre vigyázz. Ha a kórház előtt otthon adod be a kúpot, akkor várd meg a hatást, mielőtt elindulsz...