Új privát üzeneted érkezett!

LAPTETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ!!!!! :lol: :wink: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Judy!

Ne szivass!!! 8) És ne gyötörd a lelkem mégjobban!!! :oops: :roll: Igényemet már benyújtottam rá....na nem pont erre.....én is, de közölték velem, hogy esetleg a Lottó 5-ös vagy egy milliómos pasi aki áldoz rám ennyit megvan már hozzá?! :oops: :roll:
Persze, idén még tuti az enyém marad, de jövőre....asszem János most már tényleg "odateszi magát" az autócsere ügyében..... :? :cry:
De ha logikusan gondolkodom, akkor be kell, hogy lássam, hogy igaza van! :oops: :roll: De akkor is az első szerelem.....!!!! :oops: :cry: Na szóval biztos tudod, hogy miről hablatyolok itten Neked! :roll:

Vali!

Hova rakta el férjed a fűnyírót?! Nem lehetett volna előkapni? Vagy becsomizta télire, hogy meg ne fázzon? 8) :D Na mindegy, majd akkor jövőre próbáld ki, tényleg jó! :wink: Talira meg feltétlenül gyertek el! Idegek idegek!!!! Hát akinek még vannak, az ne panaszkodjon!!! 8) :lol: Én néha má azt sem tudom, hogy mi az! Én má felülemelkedtem Adri bizonyos "dolgain"! 8) :lol: Jól meg is lepődik, mikor nem kezdek el Vele dühöngeni!!!! És így Ő is abbahagyja!!! :lol: Szóval azt tudom ajánlani....az elején kiccsit naggyon nehéz......hogy néha néha "ne vedd észre", hogy hisztizik vagy rosszat csinál. Csinálj úgy, mintha nem láttál volna semmit, nem hallottál volna semmit és csak "nézz ki a fejedből" :wink: és "ártatlanul" kérdezzél Tőle valamit! Mint ahogy Ők szokták csinálni! 8) Nálam ez most az utóbbi két-három hétben.....KOPPKOPPKOPP !!!!!!.....naggyon bejött!!!!! :wink: 8)

Most már megvárom Apát, míg hazaérnek Adrival az oviból. Addig már nem eszem! 8) Na van itt még valaki?!?!?!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Timi: A fűnyíró elé lett pakolva egy csomo nyári cuc :oops: bár mondtam a férjemnek, hogy vegye elő, de azt mondta," Jó helyen van ott ahol van!" Bár Vikó azt mondta, hogy " Adjak sálat a fűnyírónak ne hogy megfázzon" :lol:
Kifogom próbálni ezt a nézős dolgot, kiváncsi vagyok hogy reagál Vikó. :shock: :shock:

Taliról csak annyit: AKKOR hova induljak el? És hány órára? Mert nem mindegy mikor indulunk el itthonról :lol: :lol:

valentina
 
 

 
 

Timi,
még vok, bár nem sokáig, mert felébredt a kiscsaj :) Most megkapta a kakaóját meg a kisvakondját, így még egy pár percem van, aztán megyünk csizmáért :)
Hát igen, rád kéne szakadnia az otp-nek hogy ilyet kapj, az biztos. Bár most meglepődtem, mert van fent a használtautó.hu-n X5 3-4milla körül is, igaz az már 8éves, de ezeknél az autóknál az még nem kor 8) Csak az nem 7személyes...
Amúgy néha érdemes ránézni az APEH árverési oldalára is... Néha vannak szép autók elérhető áron :Wink: https://arveres.apeh.hu/index.html?.act ... ionId=6480

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


na elfogyott a kakaó, megyünk :) Szép napot, próbálok még jönni...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy, de jól néz ki az a bnw :D
mi épp most beszéltük Szabival hogy le kéne majd cserélni (mondjuk jövőre) a 15 éves nissanját amivel amúgy semmi gáz. jobban megy, kevesebbszer kellett szervizelni mint az én focusomat. (ami fogalmam sincs hány éves, de kb 6-8lehet)
szóval, nekem a lexus-ok nagyon tetszenek, meg a mazdák. de vlmi olyan kocsi kéne ami elmegy családinak is, meg ha koncertezni megy akkor beférjen a sok gitárláda meg dob.

Timi, miért kell lecseréni a kocsid? és mire cserélné az Urad? :D

Vali, a hovát még nem tudjuk, de olyan 10körül lesz. én bárhova odaérek 10re, de ugye vannak egyesek akik késtek a múltkor is pedig nem is laktak messze. ugye Timi?? :lol: :lol: :lol:
snooopy
 
 


Infó: (most kaptam)

ha esetleg akarnátok valamit venni, akkor most kell menni a C&A-ba!

2009. november 5 -11. között minden női, férfi és gyermek bőrkabátra, kabátra és nadrágra* 25% kedvezményt *adnak.

ancsaboszi
 
 


Na megint egy rövidre még így fürdés előtt. :lol:

Judy!

Köszi az Apeh-es tippet! :wink: János egyébként a használtautó.hu-n nézelődik. Vectrát is ott nézte ki és vettük meg Neki áprilisban! :wink: Igen, én is láttam már occsón 8) X5-öst. De hát akkor is....azért azt fent-tartani....!!!! :roll: Meg igazán nem is kéne, max. akkor, ha tényleg futná rá!!! 8) :roll: De ez a veszély nem fenyeget!!! :lol: :wink: De nem baj, szokott lenni BMW nyílt nap és ott ki lehet próbálni az autókat! Nekem már az is nagy élmény lenne, ha egyszer kipróbálhatnék egy X5-st meg mondjuk egy Z4-st! :wink: :lol:

Orsi!

Lexus tényleg szép, de hát az is irdatlan árban van!!!! :shock: :? Főleg, mert azok már általában hibrid autók. Ha mondjuk még a Mazda is tetszik és olyat szeretnétek, amit családinak is lehet használni meg Szabi felszerelése is beleférjen, akkor abból a Mazda MPV-t ajánlanám. Egy nagyon kedves és elismert harmonikás zenész barátunknak is az van....diesel.....és teljesen meg van vele elégedve és Ő is be tudja cuccuolni bele az egész bandát. :wink: 8) (dob, gitár, erősítők, stbstbstb.)
Bajoromat meg azért kell lecserélni, mert ha a Nagyok is itt vannak, akkor két autóval kell mennünk.....ami ugye nem túl gazdaságos :? ...... ezt nevezném a "fő oknak", a másik meg az, hogy Kicsikém jövő áprilisban már 12 éves lesz és most még talán adnak érte annyit, hogy jól járjunk vele. Különben semmi baja, tök jó, full extrás és tényleg nincs vele sem....mint ahogy Szabi nissanjával sem.....semmi gond.
János akart Mazda MPV-t meg VW Tourant is, de nekem azok annyira nem tetszettek. Bár Gyurié...zenészbarátunké.....az tetszik :lol: de ha már választanom kell, akkor a francia "szarokat" .....má bocsássá meg Tenci+Judy+Apukám 8) !!!! :oops: :roll: ....... mint Espace meg 807sw megatöbbi, hát azt aztán végképp NEEEEEEEEM!!!! Szóval ezeket mind "kiszortam" :wink: 8) János listájáról és kizárólagos alapon így maradt a Ford Galaxy! Azzal még meg tudnék barátkozni.....és hát bevallom, hogy barátkoztatom is magam azzal!! :roll: 8) Röviden :lol: ennyi a történet autóm csere ügyben!

Vali!

A tali az jövő hét csütörtökön lenne!!!! Nehogy holnapután induljatok útnak!!!!! :D A helyet meg a pontos időpontot még nem egyeztettük le százra, mert Judy-n meg Orsin meg Rajtad meg rajtam kívül mások még nem nyilatkoztak. :roll: De persze közzétesszük az időpontot, ha pontos lesz!!! :D

Úgy hogy Többiek is tessék mán nyilatkozni végreeee!!! :P

Na húztam fürdetni! Szép estét Mindenkinek! :wink:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssss.....HAJRÁ REÁL MARGIT!!!!!!! :wink: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Boszi!

Lehettél volna kicsit hosszabb is.....jobban érdekel mi van Veletek, mint a ca-ban. :oops: :? :roll:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


jaj már megint lemaradt igaz ha Timi nem írja nem tudom :oops: Veró nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is!!!!!

Timi, értem. te aztán nagyon értesz a témához. :lol: autóból doktoráltál?? :lol:
snooopy
 
 


Sziasztok...

jó szöveg-tetszene Mikinek:akkor hajrá Real Madrid :wink: :lol: :D

TIMI-okés vettem-természetesen mi is tépünk jöv csütörtökön-remélem lesz autó....csak annyi ha játszóházba megyünk,Benedekem itthon marad-mert már nem ülünk egy helyben egy percet sem :lol: :D :wink: és akkor nem is beszélek Mikeyról...-persze ha jönne valaki felvigyázónak akkor más lenne a helyzet...de majd valahogy megoldjuk..úgyhogy szerda este nyilatkozom-hogy állok autóügyben...max jössz értünk :wink: :lol: 8) -de az meg meggondolandó be ülnék -e melléd!!! :wink: 8) :wink: 8) :lol: :lol:
és akkor Campi-délelőtt 10körül???? :roll: :D :D
védőnő jár hozzátok????-nálunk mikor megszületett Benedek akkor volt....na nem mintha hiányozna :roll: :lol: de tudod dokinőci szomszéd... :wink: 8) :lol:

JUDY-tök jó,hogy így szoktatod Ancsát :D és hol dolgoztál???-szereti a gyerekeket Ancsa???-és ahol laktok vannak kishaverok???

ANCSA-mi volt ma hematológusnál???minden rendben????-és nem ér hogy ilyen kicsit jössz!!!!! :roll: :roll:

ORSI-látod van itt szakértő-csak kérdezd Timit :wink: :lol: 8) 8) Kolit érdekli kistesó???-és ajándékot hoz kistesó lesz nálatok???? :roll: :D :D

VALENTINA-tök jó fej csajszi vagy te is,hogy mindig eljöttök ha tudtok....azért nektek is jó kimozdulni neeem????úgy apa nélkül :wink: 8) :lol: néha...teférjed nem focirajongó???? :lol: :D

VERÓ-megint merre????-beszorultál Savoyába??? :roll: :lol: :lol: -és mi is sok Boldog Szülinapot!!!!-ééés hányadik is???? :roll: :lol: :D

talira mondta még Brigi is hogy jön és Sissy -ti merre vagytok????
és Kriszta-Gabi-Steff-Dóri-és többiek merre-vagy már ne is keressünk???? :roll: :roll:
na vezet a Real.....Mikiék őrjöngenek :D :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


TIMI-akartam még talihoz-Adrianyát megkérdezed???

ANDI-na majd csak döcög ez a bölcsi....remélem teljesen meggyógyultatok....tök jó lenne ha tudnátok jönni talira....szabadnap esetleg???és Converse KIRÁLY!!!!!!milyen színű????igazad van-ennyi jár neked is......táska már van+cipő-és irány kicsit kimozdulni :wink: 8) :lol: :lol:

az állás egyenlő :roll: -szerintem azt sem hallanám ha valamelyik srác felkelne :roll: 8)

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


senki nincs itt???? :roll: :roll:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


na jó egyedül vagyok.... :roll: 8)
kérdeztétek tesóméknál Katinál-igen két babó volt,még a 6.héten....de mentek és a 9.héten már csak egy, de az nagyon szép méretekkel és erős szívhanggal-igen ott van.....úgyhogy izgulás ezerrel reméljük minden rendben van/lesz :D

sok ismerősünk van,gyerekkel- gyerekekkel,és sokat beszélünk az oltásról H1N1....de komolyan mondom senki de senki nem fogja beadatni a gyerkőcöknek....itt valaki beadatta már???vagy gondolkozik rajta????-nekünk dokinőnk nem támogatja...de a döntés a miénk....

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Szia Csaj!

Meccset nézek én is! Nem is hinnéd, mi?! :lol: :wink: Jöttem gyorsan mert szünet van, de aztán húzok vissza, ha kezdődik második félidő! :D
Elmegyek értetek, ha kell! :wink: Csak szóljál időben. Én tuti csak Jázt viszem! :wink: Adrit még nem kérdeztem, de majd megkérdem. De bevallom őszintén, hogy agyilag....már ami még meg van belőle 8) .....totál káosz vagyok és Adri most eszembe sem jutott!!!! Bocsi Adri!! Úgy hogy jó hogy vagy nekem!!!! :lol: :wink: 8)

Orsikám!

Ezt inkább úgy mondanám, hogy autókból IS :!: :!: doktoráltam! Igaz Tenc!? :lol: :wink: De ha tényleg kell esetleg infó Mazda MPV-ről Gyuritól be tudok Nektek gyűjteni tutikat! :wink: Tudod, ahogy mondtam már szintén zenész Gyuri! :wink: :lol:

Na léptem, jön a megdumálás meg a második félidő! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Másik meccsen......Juventus vezet!!!!! KIRÁÁÁÁÁÁLY!!!! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Nekünk sem támogatja gyerek doki bácsink! Én doki nénimet még nem kérdeztem. De majd megteszem. Bár én tuti nem oltatom magam!!! De azért megkérdezem az Ő véleményét is!

Na repülök, mert jön a második félidő! :wink:

Tenci!

A végén még visszanézek! :wink: Csóóóóóóóóóók!!! :P

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Szia!!!!

nem csalódtam benned-talán beülhetnél ide is...most csak négyen vannak Mikiék.....hely van,vinném neked is a sört :wink: :lol: :D :D de ha szünet van a munkáról dumcsiznak....de sztem te abba is tudnál okosakat mondani :roll: :wink: :lol: :lol: 8) max lecsapnának..... :wink: 8) :lol: :lol: :lol:
jó szurkolást.....üdvözöl Miki :wink: 8)

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Én is Őt! Ebben nagy haverok vagyunk! :wink: Mármint Margitban! :wink:
Nekem is hozhatnád a sört! :lol: Remélem azért nagyon nem csapnának le!!! :lol:

Na most már tényleg húúúúztam, mert elkezdődött! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


még jóóóóó-áááá lecsapás csak vicc.....így ismeretlenül is imádnak.... :wink: :lol: :lol: :lol: ha szereted a Realt....és még csaj is vagy...na és hogy a sört is szereted..... :wink: :lol: 8) 8) 8)

oks értem-mi sem adatjuk be.....csak érdekelne ki az aki beadatja......


JUDY-a kakaóért hová mentél????talán Érdre???? :wink: :lol: 8) 8)

ANCSA-nem vagy itt??????? :roll: :wink: :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci
fehér :lol: :lol:
szabdság biztos hogy nem, mert iszonyat sok meló van
H1n1, mi nem.....oltatunk
Tesódék??

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Szia Andi......
akkor tényleg a köv tali a melóhelyeden :lol: 8) :D

írtam Katiról.....vagy oltást kérdezed???ő sem adatja be....amúgy jöv héten mennek Istenhegyi útra-genetikai uh+vérvétel....jól van semmi rókakoma-csak rengeteget aludna.... :lol: :D -én mondtam neki most aludjál....lehet utoljára alszol ilyen jókat :wink: :lol: 8) 8)

Balubölcsi jobb???-gondolom már csak addig sír még nem lát téged.....te viszed bölcsibe????

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


ANDI-fehér-tutkó!!!!!!és mennyiért vetted?????gyerek méretbe nem láttál??mondjuk nekem tesóm hoz Skóciából....csak most nem volt Mikeyméret...

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenc!

A Fiúk értik, hogy Raúl miért csak csere volt???? :shock: Nekem ez magas!!!! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


valamelyik nap találtam....nekem Miki majdnem duplájáért vette... :shock: :roll: :D ez jó ár....
http://www.vatera.hu/converse_all_star_ ... 70353.html

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Na de védőnős kérdésedre válaszolva......nálunk sem jellemző, de tudod most visszakerültünk "hőskori" védő néninkhez és a szerdai mázsán mondta, hogy jövő 7en szerdán....azaz most....eljön hozzánk és megnéz végre minket is. Hát felőlem jöhet. Ő a legnormálisabb védőnő itt egész Érden! úgy hogy nem bánom! :wink:
Egyébként Jázt is az első kötelező védőnői látogatás óta talán csak egyszer nézte meg az ex védőnőnk! :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


na csááááá!!!!

ááááá háborognak ezerrel....én csak röhögök rajtuk....de már tépnek is haza.....mostmár minden meccset hozni kell...... :roll: :D :lol: :wink: Miki nagy kedvence Raul.....

szopi lesz még???vagy már csak reggel???

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Szopi már Tüdérlányra van bízva! De a napi 4-et még mindig nyomja! Eléggé cicifüggő a Drágám! :wink: :lol: Mostanság hajnali 2kor kel....már nem keltem éjfélkor.....utána 7kor, a délit valamiért kihagyja :roll: aztán szopi du. fél 5kor....amit én már nagyon várok!!! :roll: .... és fürdés után kb. fél 9kor. Ez megint doktorira sikerült! :lol: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.11.03 22:46-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


akkor takarítsáááááá ezerrel-és nem szélfogóban hagyni porszívót!!!!! :D :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
azért az jó.hogy a legjobb védőnő titulussal illeted.....tudhat valamit ha te ilyet mondasz.... :lol: 8) :lol: 8) :lol:

talán valami finomat is sütsz??? 8) :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


nálunk kettő max három...és éjjel alvás van 8) 8) koppkopp....

és azért ügyik vagytok hiszen túlszárnyaltátok Adrit.... :lol: :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


mentem én is....
mindenkinek Jó éjszakát! :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


közben gyorsan elszaladtam klotyeszra, mert már majdnem bepisiltem! :oops:
takarítás má meg volt. nem olvastad? :D sütni nem sütök majd csak délután, mert csütin jönnek Erikáék, itt alszanak mielőtt visszamennének Münchenbe pénteken. :wink:
És védő néni tényleg szupi. Ha kérdezel válaszol normálisan és semmit nem eröltet rá az emberre. Elmondja a tapasztalatát/véleményét aztán csináld ahogy gondolod. "Doki bácsi, kettő"!! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


hát Adrit nem volt nehéz túl szárnyalni! 8) Ő nem volt annyira cicifüggő, mint Jáz! Lehet Jáz fiúnak készült?! :lol: 8) Én mindenesetre annak szerettem volna.... :roll: Biztos azért cicis! :wink: :lol:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


na jó, akkor megyek én is hunyni!
Szép álmokat Mindenkinek!
Pusszantások! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


sziasztok,

hát csizmát nem kaptam tegnap persze, volt 21-es, meg 23-tól felfelé, de 22es egy darab se :? Timi köszi a felajánlást, de a nagyszülők tegnap aktivizálták magukat, elrohantak az érdi Aldiba és ha minden igaz vettek egyet :) Nem tudom még melyiket, mert rájuk bíztam, hogy melyik színt veszik, majd ma este látom meg, mikor párom hazahozza :)

A nap vicce: tudjátok a múltkor írtam, hogy elkezdtek árkot ásni az utcánkban, kiástak 20 métert és azóta se láttam az egész bandát. Na meg az utca eleji gödörbe leöntöttek pár köbméter zúzottkövet, de nem döngölték le, úgyhogy eddig csak akkor nem lehetett kimenni az utcából ha esett az eső, most már akkor se, ha nem esik :roll:
Viszont ma jött a helyi újság és abban benne van az utcánk fotója, hogy milyen szépen rendbetették :D

Na visszaolvaslak titeket...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Jó reggelt!

Én zártam én nyitok! Ez jó! :wink:

Tenci!

De gyorsan elhúztál tegnap. :roll: Csak nem Miki hívogatott édesdeden egy kis vígasztalásra??!?!?!?!?! :lol: 8)
Örülök, hogy Kati jól van! :wink: Minden okés lesz Velük!

Lányok!

Akkor mi legyen a talihely? Campi vagy budaörsi meki? 10-fél 11 között jó lenne? És akkor most ki az aki még el tud jönni? JudyOrsiValiTenciÉn.....és még? Gyertek már Csajok! :wink:

Na jó, beteszek egy mosást, leszedem a tegnapit és míg Jáz húzza a lóbőrt addig még vasalok egy kicsit! :D Ja és természetesen várom a védő nénit! :P

Szép napot Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tévedtem.....!!!! 8) Judy 3 perccel gyorsabb volt! :lol: :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


de csak azért mert sokáig gépeltél :wink: :D

Andi,
én se oltatom be, engem se győztek meg, meg nálunk se támogatja se doktornő se védőnő...

Tenc,
jó későn értünk haza, aztán már nem jöttem. Bementünk 2 Aldiba, de nem volt csizma, aztán bemásztam az Árkádba ha már ott vagyok, és kisasszony felfedezte a mozgólépcső/mozgójárda minden örömét... :roll: nemtom hány kört mentünk, de nem lehetett elvonszolni. Aztán megpróbált a kirakaton keresztül berohanni a Deichmannba, úgyhogy volt ordítás rendesen :oops: Fél8-8 körül értünk haza, addigra meg úgy elfáradt, hogy mehettem fürdetni :D

Nálunk ma lesz össznépi meccsnézés... Már ki van adva az ukáz, hogy oldjam meg a kisasszony mesenézését, mert a nagytévé foglalt :D

Na megyek én is mosni-vasalni. Meg bevásárlókörút... Úgyhogy nem biztos, hogy jövök ma már...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy!

Remélem a bordó szivecskéset választották!!!! :roll: 8) Aminek kicsit "szőrős" a teteje, az sem rossz, csak az a szőr ne lenne rajta! :twisted: :roll: Ha mégis a szőrős vegyek szivecskéset, ha még lesz? 8) :D Na jó, nem gonoszkodom!!! Úszni jártok még Annával? Csak a hideg és a közelgő tél miatt kérdezem. Tesómék is mentek/mennek a fiúkkal, de ők mindig totálkárosan taknyosak lesznek! :? Nem bírják ezt a melegből hidegbe való ki/be menetelt. Nem is értem, minek eröltetik tesómék!! :? Mindegy, ő dolguk!
Na akkor Te melyik helyre szavazol? Campi vagy b.örsi meki? Vagy olyan vagy mint én, totál mindegy csak menjünk?! 8) :lol:

Na megyek és tényleg beteszem a mosást! :D

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Timi,
nemtom, mert volt a bordó szívecskés meg a rózsaszín/lila csillagos amiből volt méret. Rájuk bíztam. Apunak a bundabéléses tetszett, anyu nem nyilatkozott, nekem meg meglepi, hogy mi lett a végeredmény :D
Járunk úszni. Itt van átmenet, mert a medencetérben nagyon meleg van, az öltözőben olyan kellemes hőmérséklet, a folyosón meg már szinte hideg... Meg mi kocsival járunk, és a parkoló ott van közvetlenül a bejáratnál - szóval 5-10 méter séta csak a kocsi.
Na megyek én is mosni :roll:

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Mosás bent, tegnapi leszedve! :D

Judy!

Ez tesóméknál is így van, de a fiúk így sem bírják. Most még nem fúj annyira a szél és talán nincs még annyira hideg sem, de hát ha valaki nem bírja, akkor nem bírja. Félre ne érts, nincs nekem az úszással semmi bajom, de ha látom, hogy a gyerek évek óta takonykorba esik, akkor minek télen vinni?!?!?! :evil: Mé nem elég, ha tavasszal meg nyáron meg mondjuk kora őszig járnak?!?!?! Aztán meg azt mondogatják, hogy jajj szegény gyerekek milyen betegek! :evil: :? Ha meg az ember mondja, hogy talán a téli lubickát ki kéne hagyni, hátha akkor nem lennének taknyik, akkor meg ők vannak felháborodva, hogy miért kell ebbe beleszólni! :evil: Senki nem szól/szólt bele csak megkérdeztük.....Apukám.....egyszer,hogy mi lenne, ha kipróbálnák, hogy télen nem mennek és hátha nem lesznek taknyik. Ennyi. :roll:

Hát ha valaki, akkor tesómék még a klotyóra is autóval mennének, ha kellene. :twisted: :roll:

Csillagos kiscipő sem teljesen bundás, csak a tetején kb. 2-3 centire. Na mindegy, biztos ügyik voltak és Annának biztos tetszeni fog a kiscipő! :wink:

Megyek, Jáz is felébredt, úgy hogy gyorsan adok Neki pépet még mielőtt beesne védő néni! :wink:

Ja, és jó vásárlást! :wink: Annával mentek?

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Timi,
eddig még nem volt taknyi, de mindig szöszmötölünk az öltözőben , meg jól megszárítom a haját (amitől persze van ordítás mert utálja), meg ilyenkor 1 réteggel amúgy is többet adok rá... Meglátjuk :)
Ancsa tegnap a deicmannban már lenyúlt egy kék-fekete csizmát, hogy ha már csizmát próbálgatunk, akkor azt már hazaviszi :D de nem engedtem. Amúgy azt néztem ki neki, hogy ha az Aldis nem jön be akkor azt veszem meg...
Annával megyünk igen. Auchan, meg szerintem Dunakeszi Kenguru, fóti Cora... Meg valamikor le kéne mennem Gödöllőre is :? Pedig már lassan le leszek tiltva a kocsiról, túl sok gázolajat autókázok el :oops:
Na megyek, mert a tegnapit még nem szedtem le...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Remélem Anna bírni fogja! Végülis azt szokták mondani, hogy a Csajok erősebbek! :wink:
Fiúknak gondolhatod, hogy mekkora hajuk van....kb. 1 centis. És ők is szárítanak ennek ellenére 8) , de ha valaki fogékonyabb a betegségekre.......na mindegy, nem ragozom tovább. Tudod szoktam mondani, mindenki úgy csinálja, ahogy akarja!!!! 8)

Na megyek, mert nagy kiaba :D van a kajáért!

Szép napot meg jó vásárlást Nektek és Mindenkinek! :P

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Hali LÁnyok!
micsoda élet volt itt este. :D

tali: nekem mind1, mert mindkettő közel van anyáékhoz, egy a lényeg kaja legyen mert azt mondják még nem híztam eleget. :lol: bezzeg a hasam... az csak nő!!

Timi, köszi ha aktuális lesz az autóvásár szólok a prof. asszonynak. :lol:

mindenki mos? én tegnap mostam, ma vasalni kéne. de utálom!!!

oltás nálunk sem lesz.
snooopy
 
 


Tenci
igen irtál Katiról, de én még 2 babóról tudtam..........
14eft volt a tornacipő, és sztem volt gyerekméret is kis cuki pici :lol: :lol:
Majd én is akarom Balinak tavasszal :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Ja és ma reggel semmi sírás nem volt a bölcsibe :lol: :lol: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok!

Én biztos nem tudok menni a találkára, mert én még dolgozom, úgyhogy nekem abszolút kilőve a 10 órás időpont.

Az oltással kapcsolatban: én sem oltatom be magam, engem sem győztek meg, bár engem a sima influenza elleni védőoltással sem tudnak meggyőzni.
Többek között ezt hallotta még az oltásról, egy orvos mondta egy kismamának:
1. senki nem vállal felelősséget az esetleges mellékhatásokért, alá kéne írni egy papírt beadás előtt, hogy Te vállalod.
2. kismamákra ismeretlen a hatása (és a magzatra is)
3. csak 3 hónapig véd
4. nincs gyártási száma, tehát előbb készült el, mint ahogyan letesztelték

és még egy csomó ellenérv van, amit még hallottam

Ancsa!
Ez tényleg nem ér!!! Igazán írhatnál egy sort, hogy hogy vagytok!!!

Tegnap voltunk a férjecskémmel szülőszoba látogatáson. Annyira jó volt, tök szép az egész, teljesen baba-mama barát, bár ezt tudtam. Tök kedvesek is voltak.
Szerintem így is elmegy egy magánszülészetnek, annyira jó. Nem éreztem, hogy egy kórházban vagyok. Sajnálom, hogy szétbombázzák az egészet. De hát ez van.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület
 
 


Jó reggelt!

Tenci!
Először is nagyon de nagyon örülök a tesódéknak!!! Nagyon jó egészséget kívánok nekik és csak így tovább! :D
Ezek szerint fürdőruciban szaladgáltok a lakásban??? :lol: olyan jó idő van? :lol:
4.-5. gyerek: én benne lennék mondjuk a 4.-be de nem ilyen körülmények között!!! :oops: Laci most 11 embert tart el, mert a húgáék …. :evil: :evil: áh! Hagyjuk!!! Mi meg szenvedünk miattuk :oops: uccsó pillanatban kerültük el, hogy nem terheljenek a MI pénzünkön jelzálogot a lakásra!!! Mindezt azért, mert ők nem dolgoznak és Lacit nyúzzák, hogy kell pénz!!! Köszi! Nekünk is kell!!! :evil: szóval ezért nem akarok 4. gyereket, mert mi a biztosíték, hogy valaha is felnőtt emberként tudnak majd gondolkodni és felelőséget tudnak vállalni a 4 gyerekükre!????? Na jó! Több szennyest nem teregetek!!! :oops:
Szofi-Zsófi: köszi sokkal jobban, de még Zsófi és én köhögünk. :oops:
Savoya: igen beszorultam!!! Tudod! Nagy a se…gem! :wink: de tényleg ott volunk tegnap :lol:
H1N1: én se szeretném beadatni :oops: :oops:
Szülinap: oh! Ez már olyan kor, hogy nem számoljuk! Na jó! Adok segítséget! Számold meg!!! :lol: :lol: :lol:


Kép


Tigrincs!
November 22.-én lesz DU 6-tól, de ha miattam mennél akkor ne tedd, mert én nem megyek! Egy szülő lehet bent és az Laci lesz :D mi már DE felköszöntjük Katát, ott meg nem tudok mit csinálni Zsófival 2-3 órán át :oops: úgyhogy itthon leszek Zsófival már csak azért is, mert jön haza egy barátnőm külföldről és akkor átugrik. :D
Tali: hát! Nem tudom! Tudod, hogy Zsófit bölcsibe vittem volna már 26.-tól szoktatásra, de betegek voltunk. Hát! Ha most pénteken azt mondják, hogy oké, akkor az egész jövő hét beszoktatás lesz!!! :oops: nem mondom, hogy nem!!! Még beszélnem kell a gondozónővel, hogy hogy is lesz a jövő hét!!! :wink: ha tudunk, megyünk! De hova is??? :D
Szülinapi köszöntést meg nagyon szépen köszi!!! :wink: nagyon aranyos vagy!!! :wink:
Laci – hűtés: elég felhánytorgatnom a rokonait és csöndben marad :oops: :oops: :oops:

Orsi!
Neked is nagyon szépen köszönöm a köszöntést :D

Andi!
Szuper lehet az új cipő! :wink:
Balu meg nagyon kis ügyi, hogy nem sírt!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Orsi-focimeccs volt-mi meg itt :wink: :lol: :D -kíváncsi vagyok pocidra :roll: :wink: :lol:

Andi-de jóóóóó :lol: 8) :lol: Balu nagyon ügyi-mondom én belerázkódik :wink: :lol:
tavasszal megyünk együtt cipőt venni????? :wink: 8) persze ha addig nem szerválok.....de ha lesz is azért az ajánlat áll!!!! :wink: :lol: 8)

JUDY-most már látom miért kellett nektek diesel autó!!! :wink: 8) ééés bankkártyád bírja még????? :roll: :wink: :D ha beszerváltad a cuccokat Ancsafotót kérünk..... :wink: -és kirakaton már én is akartam bemenni-ja és akkor voltam úgy25 éves :wink: :lol: 8) -de annyira de annyira néztem.....na nem a rucikat :roll: 8) :lol:

TIMI-Jáz szereti a tejpépeket????-én még nem is adtam Benedeknek...habár Mikeynak sem jött be,azért kipróbálom....
védőnőci megérkezett???-halottam hogy csenget.... :D :lol: :wink:

és én nem mosok-pont tegnap vitték el a gépet...nagyon csúnya hangja volt...szerelő szerint szivattyú.....-mindegy csak arra kértem még ma hozza-mert ha nem akkor sztem egy hétig csak reggeltől estig mosni fogok :roll: :lol: :D nem is értem régen mamáink hogy bírták mosógép nélkül????-na meg szuper hiper mosószerek nélkül-és mégis mindenük gyönyörű volt... :roll: :roll: :roll:

SISSY-jó a rálátásod a kórházra :wink: :wink: 8) és milyen jó lesz ha már a kezedben piciTomival együtt élvezhetitek......-jó választás!!!!! :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


SZIA VERÓ!!!!

gyönyörű csokor!!!!!! :D
és külön a három-csajoktól????? :wink:
ilyen állásból nem tudok számolni......úgyhogy passz.....
mondjuk ha rádgondolok és van kép fejemben rólad-én mondanék 31 :roll: :wink:
-szóval lehet valaki megszámolja??????hajrá.....

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?