Új privát üzeneted érkezett!

Anita: az antibigyó? Felírt antibigyót úgy, hogy még csak meg se vizsgálta??? És te beadod neki?

Reni: hábiza, jó lenne, ha valaki megmondaná, de szerintem senki nem tudja a választ. Így hát egyik esetben sem vagy felelőtlen (beadás, nem beadás). Én úgy döntöttem, Tüci nem kapja meg, mert kivettem a csanából. Mi meg beadatjuk magunknak, mert nem félünk a mellékhatástól.

Niki: nem úgy értettem, hogy te úgy értetted... Véletlen használtam én is a vicces szót.

Kép
Kép
tinu
 
 


Trixi!

majd blogban számolj be mi az utolsó ami sikerre visz az ügyben!!!!!

Nálunk az uram lesz beoltva,még mindig nem kapta meg...ma se ment el...neki ugye ingyenese,de remélem holnap már lesz rá alkalma!
Én meg szedem az oscillot,ma meg megkérdem a dokit Izusnak mit adjak.Mást nem tehetek,oltás mellett is el lehet kapni,főleg ha nem ugyan az a törzs van épp....amúgy fogalmam nincs h mi az igaz és mi nem!Azt se tudni pl h ukrajnában melyik válfaja van a vírusnak.....Szóval próbálok vigyázni,remélem nem lesz gond....

Gyöngyi!
Eddig nálunk minden oké!

Na megyek,eszünk és doki!
Majd jövök!!!!

annus11
 
 


Tinu,kell a láz miatt.Meg ugye a torka fáj,taknyos.Ez meg arra való.Mindig ezt apja,mert a többitől szinte mindtől kiütéses!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

 
 

Anita: attól, hogy lázas, még nem kell antibigyót szedni... Akkor kell adni, ha nem vírus miatt lázas.

Kép
Kép
tinu
 
 


Gyrekek, én egy állat vagyok! csani összetojta magát brutál módon, a csapban meg kellett mosdatnom, de elfelejtettem törcsit vinni. Így gorsan rohantam vissza a vizes seggű gyerekkel a szobába, és a nagy sietségben bevágtam a kis karját az ajtófélfába! hogy lehetek ekkora barom??? Szegény bőgött egy fél percig, én meg fél óráig. Nem hiszem el, hogy ilyen egy trampli hogy lehetek???

Amúgy Csani szeme úgy tűnik meggyógyult kopp-kopp-kopp. nem a borogatástól, nem a krémtől, egyszerűen 24 órán át nem nyúltam hozzá...

Bogi de édi!

Oltás ügyben engem is nagyon zavar ez a fejetlenség, ezért tőlem elég szokatlan módon próbálom homokba dugni a fejem...

Adri, felhívtam őket, ma állítólag tutira megérkezik, és holnaptól átvehető... Mi szombaton megyünk érte. De kicsit idegesít, hogy először csüt., aztán kedd, aztán szerda! Mondják, hogy jövő hét végéig, és akkor nem vagyok ideges, meg max. örülök, ha előbb megjön! hülyék ezek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Fromilid kifejezetten jó a BAKTERIÁLIS eredetű torokgyuszira. Szerintem a doki felírta, mert látta, hogy piros a torka, aztán ha baci csinálja a torokgyuszit úgyis elmúlik, ha meg vírus akkor is, csak nem az antibigyótól. Max. legyengíti kicsit a bélflóráját. Mondjuk én nem találkoztam még olyan házidokival aki megpróbálná kideríteni, hogy milyen eredetű a betegség.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reni: én most eszem a mákos palit. :)
Hát ez szerintem hülye hozzáállás. Az én gyerekdokimnak még sose jutott eszébe felírni semmit csak amiatt, hogy a gyerek lázas és piros a torka, taknyos. De még másik dokinak sem. Nyáron volt ugyanígy vírusos torokgyuszija Tücinek, elmúlt pár nap láz után, nem kapott rá semmit. Nyilván nincs röntgenszeme a dokinak, nem feltétlen látja, hogy vírus avagy baci, de attól még nem írta fel kapcsiból az antibigyót. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi: semmi baj, én is vertem már be Csongó fejét néhány helyre. Tüciét is. Néha nehéz kiszámítani a terjedelmemet, mikor a gyerek a kezemben van.

Kép
Kép
tinu
 
 


.ez nem üres

Kép
Kép
tinu
 
 


Mi is kölest kóstoltunk az előbb, DM-es fajtát. Egy kis almát kevertem bele, szerintem finom volt, Babóka is ette, mint a gép, de aztán leállítottam, mert ma kapott először. :D

Anita! A ti dokitok nagyon nincs a helyzet magaslatán... :?

Most kéne sétálni menni, de megnéztem, 6 fok van kint. :shock: Mindegy, a finn gyerekek is sétálnak, ez áll a lelki szemeim előtt. :lol:

A távirányító nálunk is jó játék, kellett egy használaton kívülit rendszeresíteni Babókának. Sőt, tegnap egy billentyűzetet is kapott, de úgyis csak a notebookom lenne az igazi. :lol:

Kép

Réka

rekap
 
 


Lilla cuki, szerintem hasonlít rád a képen! Jó az új vonalzód! Boldog felediket!

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi, Tinu! :D

Mi most veszünk egy nagy levegőt, és kimegyünk a hidegbe sétálni.

: arrow:

Réka

rekap
 
 


na belemásztam Lili szájába! komolyan ott van nekünk is a dolog! pár nap és szerintem áttörik! :shock: az első 2 felső! bakker szegény, én eddig tökrosszhelyen néztem, fullra fel kell hajtani ehhez a felső ajkát :lol: :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Na leírtam a blogba!
Tökre örülök, mert szerintem csodás érzés lesz látni a fejét amikor benyögöm a tutit. Na meg utána az ítélethirdetésnél is!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Basszus, ahelyett, hogy az adagot emelném, Csani ma (harmadjára) egy büdös cseppet se volt hajlandó lenyelni a Hipp Almaléből... Wááá... van még valaki, aki hátrafelé haladt...?

Tinu, köszi, azért nem vagyok büszke magamra... :cry:

Lilla de édes! A kis informatikus!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi: majd eszik mást. Próbáld ki almapürével. Ha az se, akkor alma felejtős, és adj neki mást.

Kép
Kép
tinu
 
 


szofi nem lehet hogy nem ízlik neki ? próbálkozz mással -öszilé pl, vagy van sütötöklé, hátha az ízlik, aztán pár nap múlva visszatérsz, nem lehet hogy nagyon savanyú? lili pl utálja az almát magában, csak valamivel jó

Kép
Kép
mniki84
 
 


Anita! Jobbulást Grétinek!

Szofi! Szorítok a férjednek! Örülök, hogy Csani szeme jobban van. Holle termékek kaphatók hozzátok egészen közel a Szabolcska M. utcai bioboltban (de lehet, hogy az Eszék utcában van?). Én ott szoktam venni.

Julcsinak gratula a fogacskákhoz!

Nálunk férjem beoltatja magát, neki inyenes, de ha lehet szoptatós anyukákat, akkor én magamat is beoltatom, a gyerekeket viszont nem.

Kép

Kép
hean
 
 


Szofi! Szerintem ne izgulj! Már a telefonban is mondtam, szerintem vannak babák akik egyszerűen később érnek meg a kóstolgatásra. Lehet, hogy Csani is ilyen. Alíz egyértelműen ilyen volt, de a mai napig nehezen fogadja az új ízeket.

Kép

Kép
hean
 
 


Az is lehet, hogy nem szereti a "műízt". Akármilyen hiperszuperek ezek a kész bébiételek, italok, mégsem ugyanolyan, mint mikor frissen csinálod. Nem tudom, miért.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Holnap megyünk 6 hónapos vizsgálatra! Sajna újra kell oltani Hannát,mert nem eredt meg a BCG-je.
:( Szorítsatok,hogy ne fájjon nagyon neki!
Úgy fogom sajnálni!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Hannának szorítok!
Csajok, ja holnap baracklével támadok be... Aztán fél éves kor után jöhetnek majd a pürék is.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, remélem is, h a héten lesz ebből a babaszafarisból valami! A 7 végén én is bekoppantottam egy kicsit AM fejét az ajtófélfába
:? Kicsit megilletődött, de semmi baj! Ha elkezdenek járni mekkorákat fognak esni! :shock: Főleg ha belőlem indulunk ki... :lol:

Lillának boldog félévet!

Nekem minden gyümit eszik AM (szerencsére) pedig a tegnapi barackpüré nem éppen a legédesebb fajtából való volt + ugye már a fagyóból vettem ki. Mégis olyan édesen követelte :shock: :D

Ma répapüré lesz almával. :P

Van egy Univeres kontaktom, ahonnan 900-ért veszek 6db babakaját(kiskarton). 4 hóstól van paradicsom-burgonya. Az mehet már a zöldségpróba végén?

Kép

Kép
adraci
 
 


Tinu! Szerintem is hülye hozzáállás. Lehet, hogy nem jól írtam, nem én gondolkodom így, hanem sok helyről hallottam, hogy ezt alkalmazzák. Adják az antibigyót, mert az a tutti. A mákos palit fénypost kérem. A férjemmel az elöbb beszéltem, ő is palit eszik. Igazságtalanság. :)

Mira végre elaludt, megyek bepakolok a mosogatógépbe, mert úgy néz ki a konyha, mintha robbantottak volna. Aztán befejezem a visszaolvasást, mert csak a mákospali evést láttam. :twisted:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reni, az én konyhám is úgy néz ki! :? Víz nélkül mosogatni... háááát... :evil:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok :)

susy: Fruzsit is újra kell oltani BCG-vel, semmi nyoma nincs az oltásnak, de ő még nem kapja meg.

oltás: mi ma beadattuk magunknak a férjemmel. Nem is a btegségtől félünk, de egyrészt ha elkapjuk, veszélyben vannak a lányok is, másrészt ő nem tud kiesni a munkából egy hétre, ha meg én lebetegszem, akkor hova teszem a két csajszit? Egyelőre jól vagyunk :lol: A szoptatás nem akadály, bár én már csak amúgyis kétszer szoptatok egy nap.

Mi délelőtt másfél órát sétáltunk, ha apa hazaért este, ő Zsófizik, és mi Fruzsival megyünk még :)

Csütörtökön jön a Holle rizs :) Ja, a közelünkben Müller sincs.. A Kenguruban vettem anno Zsófinak, de ők már nem árulják... Szóval marad a rendelés.

Viszont nyílt két bababolt a közelünkben (Netti, olvasod? :) ), az egyiket ma leteszteltük, hát nagyon jó :) Vettem is Fruzsinak NUK cumisüveget, hátha ebből tud inni, eddig az Avent nála kudarcot vallott.

És Gyöngyi, kérésédre overállos kép(ek) :)

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Hannának megy a drukk...szegénykém.....megint szuri.... :(

Rendeltem habtalpit. :D
Olyan 7 négyzetméretnyit. :roll:
Nagyon cukker.....
a www.balamber.hu-ról.
Meg nem bírtam ellenállni, rendeltem egy hello kitty hintát is, meg egy macis bébifotelt..olyan kis cukik. :roll:
(ezek már a fa alá mennek Lilinek :roll: )

Niki!
Jót nevettem a mákos kérdéseden (bocsi, nem bántásként írom)...elképzeltem, ahogy a mákgubókat vagdosod és csinálod az ópiumos tésztát.... :lol: :lol:
Tudtátok hogy a mák az EUban nincs....nálunk hungarikumnak minősítették, így lehet termeszteni. :D

Na, lassan készülődöm...bank, fodrász, talán manikűrös..... :arrow:

Kép
mozza
 
 


Jaj, de aranyos ez a Fruzsi lány!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Kép
mozza
 
 


Jajj, hell okittys babafotelt pont ma láttam a bababoltban, nagyon édes volt :)
Vendég
 


De nagyon szép Fruzsi! Azok a kék szemek! Az overáll is tök jól néz ki. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Fruzsi nagyon örül ám valaminek! :D Szépséges!

AM nem szokott ilyen derűs lenni öltözködés után :? :lol:
Most is már majd megfagyok, elaludt az autóban, felhoztam, kinyitottam rá a teraszajtót a nappaliban, mert nem az a fajta gyerek, akit leöltöztetek és nem ébred fel rá :roll:

Ahogy elnézem; lesz egy, s más a karifák alatt! :D

Kép

Kép
adraci
 
 


Köszi :)

Hoztam egy képet Zsófiról is :oops:

Kép
Vendég
 


Király ez a hinta!
Honnan van?

Nagyon hasonlítanak a lyányok!

Kép

Kép
adraci
 
 


www.adamo.hu

Nagyon szereti mindkét lány, sajnos ketten együtt már nem férnek bele, 15 kg-ig jó, de az elején ilyen is volt:

Kép
Vendég
 


Hűűű csajok, na...hiába a szupi porszívó, meg a profi Viledanyámkínja felmosó, ezért ha tisztességesen fel akarsz takarítani csak négykézlábra kell ereszkedni, hogy a macska rúgja meg... Jójó, tudom, hogy nem most találtam fel a spanyolviaszt, csak erre minden alkalommal rácsodálkozom.

Panndi, köszönöm a képet, megmelengette a lelkemet. Gyönyörű az overáll és még szebb a gazdája :D Jól sikerült gyerekek, no :-)

Ééééés Márton Úr fel is ébredt, ennyit a pihenőmről...:roll:

Kitty, Bogyó jobban?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Panndi, most elgondolkodtam :roll: Tudod, a karifa alá... :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci :lol:
Segít a döntésben, hogy ezt anno Zsófi kapta az első karácsonyára? :wink:
Vendég
 


hú ez a hinta nagyon szupi, de nálunk mindenhol gipszkarton van, oda meg nem lehet :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Á,ma elég nyűgös napunk van!Hannit kiraktam aludni és 10 perc elég volt neki!!!Azóta eltelt 1 óra nyafizva és most elaludt!!

Panndi,nagyon szépek a lányok!Ez a hinta bejön nekem is!Még Grétike is belemehetne,hiszen 12.5kg. :roll:

Tinu,ez a doki biztosra megy.Meg mivel majd 65 éves,így elég maradi is. :roll:

Na megyek kihasználom az alvást!Irány mosogatni!apa ma babgulyást és sok fánkot csinált!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


babgulyás...fánk...nyálcsöpp...jajjj... :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Niki,nyithatod az ablakot,ment a fánk és a leves!!! :lol: :lol: :lol:

Ajtófélfára is teheted a hintát!Nem??

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Gyöngyi! Köszi! :)
Már egy órája kint alszik. Szerencsére -kop-kop - csak 2 napos nátha volt...

Panndi! Ez a hinta naagyon tetszik! Na, le is koppintom, és megvarratom a barátosnémmel karira ;)

Gyermekem mióta gyümizik, naponta 2x kakil. (Bocsi...) Ennyit a pelusspórolásomról.

Én meg azért vagyok ilyen aktív ma, mert 7év után(!) sikerült elintéznem, hogy áttegyék az út közepéről a tel.oszlopot, és be vagyunk zárva. Pontosabban: majdnem sikerült. Mert ahogy látom, nem jutottak előbbre reggel 8h óta. Az oszlop még mindig u.ott van, csak össze-vissza túrták a földet körülötte... Ilyenkor mindig eszembe jut az, amit a svédeknél láttam -NÓRI! ITT VAGY?- reggel lyuk kiás, hiba elhárít, du. 2h-kor már le volt aszfaltozva! ..és nem foltozva, hanem az út teljes szélességében, min egy 10 méteres sáv! Van még mit tanulnunk...

Kép
szkitty
 
 


Panndi, asszem igen! :lol: :lol: :lol:

nIKI, A PLAFON CSAK NEM GIPSZKARTON? :shock: :lol:

A répa elsőre nem jött be :? :(

Kép

Kép
adraci
 
 


Adri, ha álmennyezet van, akkor lehet :-)

Tényleg nagyon szuper ez a hinta, én a csíkosat szeretném :-)

Nagy gyerekszoba tervezésben vagyok (ugyebár ez kimaradt a terhességből, mivel velünk aludt-szik Marcipán). Ezeket stírölöm az ebayen, de nehogy már ne tudjam megcsinálni illetve megvarrni:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390054304162&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390054382539&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Kitty, örülök, Bogyó stramm kiscsaj :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi, szerintem meg tudod! És nagyon aranyos!
Hinta nekem is tetszik.
Na puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


a plafon is az :oops: de a hálóajtóba teheem,hmm, igaz... 8)

Kép
Kép
mniki84
 
 


Most néztem meg, épp oda szól a vásárlási utalványunk, ahol ezt a hintát vesztegetik nálunk... :D

Kép

Kép
adraci
 
 


hú bakker lili nem akar aludni, hulla fáradt üvölt a kezemben is, de neeeeeem, 13:45-14:05ig aludt ennyi azóta nem megy neki, most kicsit betettem az ágyába üvölteni mert fáj a fejem már :?

Kép
Kép
mniki84
 
 


na megjártuk a dokit!Minden oké,meg voltak elégedve velünk :lol:
Mondták h panaszkodjak már :lol: :lol: mert h tőlem soha nem hallottak még olyat :lol: :lol: Erre megkérdeztem Iza kartartását,azt mondták minden oké,nem baj ha néha azon támaszkodik! :wink:

Aztán Miki hívott h menjünk a Ludryba,meghív ebédre.Így befizettem a csekekket is,szóval midnen letudva!

Szofi!
Ne haragudj,de én olyat nevettem a sztorin!Elképzeltem a helyzetet :lol: :lol: Nyugi,szerintem csak megijedt,meg alapból a csap alatt mostad,aztán rohantál vele,szóval nem is fájt neki a karja,nem amiatt sírt szegény!!!És igen,erre fel kell készülni,lesz ez még rosszabb is!!! :wink:


Fruzsinak gyönyörű kék szeme van!!!És Zsófi meg milyen kis szöszi még mindig!!!!!

annus11
 
 


hali

Szofi, a leveket Boro se birta,a pure mar jobban csuszott :wink:

Panndi, szepek a csajok :D Zs haja is, meg F overalja us :D
merre nyiltak a boltok??

na ennyit jegyeztem meg... :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?