Új privát üzeneted érkezett!

Én a testvéreimmel úgy vagyok, hogy bármit elmondhatok nekik, sokat civakodunk még így felnőtt fejjel is! Öcsémmel mielőtt terhes lettem volna még volt rá példa, hogy poénból verekedtünk is! :)
Nem bújjuk egymást, de mindig számíthatunk egymásra!
Minket az, hogy apukámat korán elveszítettük nagyon összekovácsolt. Én akkor voltam 18 öcsém 16 húgom meg 13.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Vadszi! Szerintem sokan vagyunk így akire nem érkezik különösebben válasz. Vagy nem mindig. Csak magunknál érezzük ezt jobban. Látod, most nekem sem jött egy szónyi válasz sem. (Pedig azt hittem másnak is jól jön a fertőtlenítős kendős, zselés infó.) Szóval sokszor ezért én sem igyekszem olyan nagyon, csak ha vmire hirtelen van mondanivalóm (sokszor olvasás közben másra is lenne, csak már nincs rá energiám, vagy megfelejtkezem róla).
Akik rám reagálnak azokra mindig próbálok én is reagálni.

Mi egyébként kicsit betegek is vagyunk, nekem egy elég kellemetlen terhességi mellékhatásom is kijött, a kutyáink is 3 napja eltűntek, nem vagyok túl jó passzban, de annyira nincs kedvem itt elmesélni... Mert nem érzem úgy, hogy bárkit is különösebben érdekelne...

biribon
 
 


Ktouch Yilonne
Nekem hiányoztok!
Gyertek kérlek! ;)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 

 
 

Biribion!
Én reagáltam, csak egy emelettel lejebb :wink:
Vendég
 


A szégyenlős, rejtőzködő babák reméljük lányok lesznek. :)

Mozgás. Lucánál én is elég későn. Talán bőven félidőn túl éreztema mozgásokat és akkor sem túl intenzíven. De nekem is akkor mellső fali lepény volt, az azért párnáz, szigetel. Szerintem nem kell aggódni. Én Lucával talán bőven a 3. harmadban voltam amikor erőteljesebb mozgásokat éreztem. Addig csak kis finomakat...

Nekem annyira nem jött be az, hogy olyan a baba bent, mint kint. Mert bent nem volt annyira mozgékony Luca, mint amennyire nyughatatlan örökmozgó, többemberes baba lett kint.

Most a testvért sokkal gyakrabban és intenzívebben érzem már hetek óta és apa is jó ideje igen egyértelmű és erős mozgásokat érez kintről. De most nem mellső fali a lepény, hanem pont a méhem tetején tapad. Talán ezért is írták hol mellső oldalinak, hol hátsónak, mert ide is, oda is lóg belőle. :)

biribon
 
 


biribon,
pedig én konstatáltam magamban, hogy tök jó ez a kendő! :D Nekem pont az a bajom, hogy Flóra hiába múlt el 1 éves, még mindig minden vackot a szájába vesz, idegen helyen is. A vizes lemosást nem tartom elég jünak, mással viszont nem merem lemosni a játékot.

Te tudod már a baba nemét? ( bocsi, de nem emlékszem minyu táblájára fejből )

szabcsi,
tuti minden rendben van!! Látod, szinte mindenkinek volt már olyan, hogy érezte egy picit a babát, aztán meg napokig szinte semmi. Ne aggódj, lesz még olyan idő, amikor könyörögni fogsz neki, hogy picit nyuguban legyen már és húzza ki a lábait a bordáid közül!! :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Képzeljétek a Kékgolyó utcai Anita bolt pénteken végleg bezárt!! :cry: :cry:
De ami mégdühítőbb, hogy előtte 3 hétig 70%-os leértékelés volt!!!!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Biribion!
Bocsi, két emelettel lejjebb, mert közbe lett egy másik emelet is közöttünk :wink:
Vendég
 


Én emlékszem, Biribon is lányos anyuka lesz, és szerintem a lányosok közül nála derült ki elsőként, ha jól emlékszem!

Kép
aniko20
 
 


Angie! Igen, most már láttam. ;)

Honey! Jól emlékszik Anikó, hogy nálam volt az első lányos csíkozás a táblában. :) Már a 12 hetes ultrahangon eléggé valószínűsítették a lányt. Aztán utána az összes többi UH-on azt mondták, hogy elég egyértelmű. (Aztán persze érhetnek minket még meglepetések. :D)

biribon
 
 


Szabccsi! Szerintem se aggódj a mozgás miatt, de a türelmetlenségedet megértem! :) És a buborékoktól már egyenes és rövid út vezet a rugásokig!
Írtad apukádat.... sorstársak vagyunk (én 17, tesóm 14 volt)
Ja és még akartam írni a minap a biztosítós dologhoz, hogy ők mindig így fizetnek, utólag, ha viszed a számlát, nálunk is így volt amikor kitört egy ajtóüveg. :?

Ktouch, Yilonne! Igaza van Mamackának, gyertek! Nehogy már itt megfogyatkozzanak az első babások!!! :cry:

Kép
aniko20
 
 


Múlt hét vége felé rendeltem megint a monamamától egy nadrágot. Rájöttem, hogy itt az esős, havas idő, kell még egy kordnadrág is, és még mindig nem vagyok hajlandó 8-10 ezret fizetni egy gatyáért. (ez 5600 volt) Most kaptam otthonról a híreket, hogy megjött a csomag, alig várom hogy hazaérjek. :D

Kép
aniko20
 
 


Szasztok lányok!

Vadszi!
Jó újra "látni" itt :D Csak megerösiteni tudom amit a többiek mondtak már: nem direkt nem reagálunk valakire, csak nálam is az van hogy általában mondjuk egyszer naponta benézek ide, gyorsan átolvasom amit írtatok aztán egy-kettönek reagálok, ami úgy marad a fejemben :wink: . Hát sajnos ez van...

Dizzy!
Jó hogy jöttél te is!

Biribon!
Köszi a reklámot! Én fertötlenitö zselét használom, mindig magammal viszem, HiGeen -márkájú. Nekem ez bevált.

Ktouch (és Yilonne)
Remélem jöttek még, hiányoztok!!

Jó hogy vannak mások is akik dolgoznak. Mondjuk nekem annyival könnyebb hogy a beutazás nem sok, 2 km-re van a munkahelyem, szóval nagyon közel. Az meg is viselne ha mindennap órákat tömött buszokon, metrón kellene utaznom....

Testvéri kapcsolatról: Nekem 2,5 évvel fiatalabb húgom van, és szerintem nagyon jól kijövünk egymással. Persze a távolság miatt nem beszélünk gyakran telefonon, találkozni meg ugye max.2-3-szor évente. De ettöl függetlenül mindig úgy érzem, ott van és mellettem áll. És most pl. nagyon-nagyon örül ö is velem együtt a babának! :D

Ja és ma reggel voltam végre másodjára védönönél: súlyomat is mért és 2,5 kilót híztam össz-vissz. De rendes volt és a kiskönyvbe 1 kg-val kevesebbet írt "a ruha miatt" :lol: Hát, azért nem tudom, de igazából mindegy, nagyon elégedett vagyok akár a 2,5 kg-s hízással is... Vérnyomásom alacsony volt (megint). Különben semmi különös, 6 hét mulva megyek megint. Annyira jó hogy hozzá nem kell havonta járnom!

Na, most rohanok ebédelni, szép napot mindekinek!

Kép
anicca
 
 


biribon

Amúgy a fertőtlenítős kendő engem érdekelt, én kérdeztem, és köszi szépen az infot, el fogok menni a DM-ben és kendőt még veszek. :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Anicca! Nekem is 2,5 évvel fiatalabb a hugom!
Csak 2,5 kilót híztál? :roll: Ez igen! Én már négynél tartok! :D
Ezen a zselén már én is gondolkoztam a buszozás miatt...
Ja igen, Dizzy! Én is gondoltam rád tegnap, hogy "hol lehetsz", csak nem írtam. :wink:

Kép
aniko20
 
 


Honey!

Aranyos volt ez a bordás megjegyzés! :)
Köszönöm a bíztatást, én igazából csak irigykedem, hogy mindenki tud már és érez már mindent. Én meg még tudatlan vagyok, és még nem is érzek semmit! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Én kb. 6 kg-nál tartok most, az sok?
Most pl. nem eszek kenyeret! Próbálok 6 után nem enni!

Ha hátsó falon tapadt a lepény akkor lehet, hogy ezért érzem később, vagy éppen fordítva kellene??

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


A mellső lepénynél szoktak "szigetelésről" beszélni, úgy tudom, de a hasfal vastagság is számít, meg az is, hogy hogyan helyezkedik. Az is lehet hogy nagyon sokat alszik, nem? :)
A kenyér mellőzése tapasztalataim szerint nagyon sokat jelent! De nem hiszem hogy az a 6 kg vészes lenne!

Kép
aniko20
 
 


anicca,
huu 2,5 kg! Gratula és irigyirigy!!
én is a HiGeent használom, de Flóra kezére azt is csak félve.... Mert az is állandóan a szájában van.


szabcsi,
a lepény dolog pont fordítva van. Ha elöl tapad akkor érzed picit később. De nyugi!! tuti minden ok! Uh-n mikor voltál utoljára egyébként?
Én is 5 kg-t híztam. Nem vagyok boldog, de ez van. :? Attól félek, most hogy fekvésre ítélt a doki, ez csak hatványozottan rosszabb lesz. Pedig jó lenne 10-12-nél megállni a végére. De kétlem hogy ez összejönne. Az igazi súlygyarapodás csak a 30. hét után jön.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Képzeljétek a Kékgolyó utcai Anita bolt pénteken végleg bezárt!! Crying or Very sad Crying or Very sad
De ami mégdühítőbb, hogy előtte 3 hétig 70%-os leértékelés volt!!!!


Basszus nem mondod!!!!

Ezt nem hiszem el... anyummal már hetek óta tervezzük, hogy elmenjünk. Anyum dolgozott nekik, és így kedvezményünk is lett volna... azért igazán szólhattak volna! :( azt is tudták, hogy babát várok... :( :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mamacka 2009.11.03 13:09-kor.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Anyum már hívja is őket... :(

Pedig annyira szerettem volna valami kismamis cuccot... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


hát ezt buktam... pedig amennyi kismamának már ajánlottam őket!


Hű de morcos vagyok.... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Múlt héten csütörtökön voltam genetikai UH-n akkor minden ok volt, most meg a héten pénteken megyek magánba 4D-re.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Vadszi!! Ne tűnj el!!

Anikó! A fogam, mármint a helye :-) még fájdogál, de már sokkal kevésbé mint tegnap, így már egészen elviselhető. Ma már nem is vettem be fájdalomcsillapítót. Tényleg nagyon szeretném, ha az utolsó maradék bölcsességfog most már kibírná. :-) Tegnap egyik fiú kollégám mondta a jó hírt, hogy ők is babát várnak. Első reakcióm az volt, hogy azonnal menjenek fogorvoshoz! :-)

Mamacka! Annyira szépeket rajzolsz, úgy irigyellek ezért!!! :-)

Honey! Ezzel én is így vagyok, ha jó testvéreket látok, elfog a hiányérzet, hogy nekem miért nem lehetett ilyen. Biztos nem csak a korkülönbség a lényeg ezügyben, de páromnak ikertestvére van (2petéjű), az előző párom és a tesója közt 11 hónap volt és mindig mindenben kiálltak egymásért, nagyon összetartóak, ezt őszintén irigylem.

viggi79
Kép
viggi79
 
 


szabccsi! nekem elől tapadt meg a méhlepényem és egyelőre nem érzek semmit, Tegnap mintha ett volna kis bogyborékolás, de nem igazán tudom, hogy az a baba volt-e.

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Ja hízásügyileg én 4-5 Kg-nál tartok. Nem vagyok egy nádszál, úgyhogy nálam az jónak számít. :-) Egyik "kedves" rokonommal találkoztam a 7végén, aki már hallotta, hogy babát várok. Beszólás: Na, nem is vagy olyan nagy darab.... :-):-) pfff, köszi!

viggi79
Kép
viggi79
 
 


jól belelendültem!! :-) Ennyit még sosem írtam egyszerre. :-) :-)

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Biribon!

Engem olyannyira érdekelt a törlőkendő, meg a zselés fertőtlenítő, hogy már el is mentem a DM-be, de NEM VOLT!!! Talán ma este, vagy holnap hoznak belőle.

Viszont nem küldted el nekem a képeket a ruhákról, amiket vettél, pedig külön kértem. :D Azt írtad, hogy priviben elküldöd. Azóta sem vettem magamnak másik nadrágot, mert egy kicsit abban reménykedem, hogy nekem is jók lesznek azok, amiket Te vettél. Ha tudod, elküldenéd a képeket? Előre is köszi!!!


A 2,5 kg nagyon szép. Én is 5 kg körül járok, az itthoni mérleg szerint, a védőnői szerint meg kb. 8, de az tuti, hogy nem jó, mert még mindig a normál gatyáimat hordom bandage-zsal, ha a kismama farmerem mosásban van. Csak a hasamra híztam, meg a mellemre, de ez a kettő brutális.

Kép
Kép
detty74
 
 


Nekem azt mondta a doki, hogy vastag a hasfalam. Erre én mondtam neki, doktor úr az nem vastag, hájas! :)
Erre röhögött és azt mondta, hogy ő nem akarta ezt mondani, minden kismamának a vastagot mondja, és van aki még erre is megsértődik!
Azt mondta, ne izguljak mert az is ki fog nyúlni, és akkor már minden olyan lesz mint másnál.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


mamacka,
jaja, én is forrtyogtam. Csütörtökön tudtam meg a kismamatornán, ott mondta az egyik lány, hogy holnap zárnak. és hogy milyen jól bevásárolt, mert a 10 ezer ft-os melltartókat 3500 Ft-ért vette meg, és hogy a kiárusítás ellenére milyen hihetetlen választék van még mindig!
Na gondoltam pénteken elugrom... el is mentem volna, a doki nem akar azonnali hatállyal befektetni. Szóval én is lecsúsztam.

szabcsi,
Az uh-n minedn ok volt, úgyhogy nem kall aggódni a mocorgás miatt.
bocsi, de jót röhögtem a dokis beszólásodon.

viggi,
mideig jó az ilyen "kedves" rokon.

detty,
tudom nem vígasztal, de a védőnéni mérlegén én már majdnem annyit nyomok, mint aflórával szülés elött. :shock:
Pedig tudom, hogy ez hülyeség!
Én is simán fel tudom venni a régi farmerjaimat bandázzsal.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!

Szeretném tőletek megkérdezni,hogy merre nézzek körül kismama harisnya naci ügyben?
Néztem a vaterán és a teszveszen de vastag nincs csak vékony.
Nektek van kismama harisnya nacitok?

Vadszi:Örülök,hogy jelentkeztél.A hányást sajnálom,biztos írtó rossz lehet.

Én megyek az Expora hétvégén.
Még nem voltam csak bababörzén azt hallottam ez sokkal jobb szokott lenni.

Testvér téma:Ahogy olvastalak titeket,észrevettem,hogy sajnos több az olyan kapcsolat ahol nem száz százalékos a dolog.Ez olyan szomorú.
Nekem van egy bátyám ő most lesz 30 éves.
Sajnos ő nem beszél 5 éve a szüleinkkel,és ezáltal velem sem beszélt évekig.Pontosabban azóta tartjuk a kapcsolatot mióta megszületett a kisfiam.
Nagyon különbözőek vagyunk,tűz és víz,de nagyon szeretjük egymást.
Ha bármi bajunk van egyből a másikat hívjuk fel.
Ennek én nagyon örülök de mint említettem sajnos ez nem mindig volt így.

Dongó:Te tudnál csinálni egy topicot az anyatanyán?Ha jól emlékszem te említetted.
Persze ha a többiek is beleegyeznek.

Rólunk pár mondat:Levi még mindig taknyos,nekem meg most kezdett el fájni a torkom,remélem nem leszek beteg.
Pocakmanó nagyon aktív,sokkal többet mozog mint a Levi.
Éjjel többször felkelek mert sehogy nem jó feküdni.Nem is tudom mi lesz később.

További szép napot

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


Csajok, én már a védőnőknél nem is méretkezek, mert az tényleg hülyeség úgy ahogy van ruhástól, cipőstől...Mondom azt amit otthon mérek, tudom hogy az jó.

Hát igen, tudnak ilyen szépet mondani a kedves rokonok, ismerősök! Aztán mikor látják, hogy rosszul esik, hozzáteszik, hogy nem baj, mert olyan jól áll...

Szabccsi, jó a sztori! :D

Kép
aniko20
 
 


Szilvi,
nézd meg itt. Én innen rendeltem 60 den-es harisnyát.
Olyan igazi, meleg pamutot a Brendonban láttam. (nem tudom mennyi volt, mert én azt nem szeretem )
Bár bevallom, nekem a combfix jobban bejön, mert az garantáltan soha sehol nem nyomja a pocakot. Nadrág alá meg az is tökéletes télen.
http://www.fehernemufutar.hu/kismama/co ... iew/12/31/

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Szilvi!

Én is elkezdtem gondolkozni harisnya ügyben, de rájöttem, hogy a normál nejlonharisnyáim csak éppen addig jönnek fel rám, hogy nem is szorítanak! Úgyhogy én egy darabig még hanyagolom ezt az ügyet. De fogalmam sincs hol kapható.

Ez nagyon nyomasztó és nehéz helyzet lehet a szüleid és a tesód között számodra is!

Szerencsére most úgy végigalszom az éjszakákat néhány hete - az egy pisilést leszámítva - mint a mormota! Pár hete én is úgy éreztem, hogy sehogy sem jó feküdni! :roll:

Kép
aniko20
 
 


szilvi :)
kismama harisnyát kismamás boltban tuti kapsz. Bocsi, hogy nem emlékszem, de kb nmekkora a méreted? Mert nekem van 3 tök felesleges nagyon vastag. Igazából a kismamaharisnya csak annyi, hogy jó magas a dereka, hogy magasra fel tudd húzni. Ha találsz ilyet "normál" harisnyák között, az is teljesen jó,. Nekem pl van egy szürke közeopesen vastag (ezt az egyet használom, mert utálom a harisnyát, de néha szükséges...) és ezt normál boltban vettem...

tábli: este bővitem.
Csajok, valaki szívesen csinálná a táblit? Én nem jövök sűrűn, néha visszaolvasni se tudok, így ha van önként jelentkező, annak átküldeném az excel táblit (vagyis nekem sxc-ben van, de elmentem xls-ben, ha kell)

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Van köztetek olyan aki beoltatta magát, az új infulenza ellen? Ha igen mik a tapasztalatok?

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Honey
Jó lett volna ha szólsz talán még el tudtunk volna szaladni... :(

Mindegy nem sírunk bele a kiömlött tejbe! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!
Minyu én nem nagyon értek az ilyen dolgokhoz sajna! :roll:
mondtam a drága szerelmemnek h szeretnék menni az expora!Erre minek! :shock: kicsit bepipultam!
ma jött haza ebédelni!igy:na?mikor megyünk föl?szombat jó?vasárnap horgászom stb...!tök jó lesz most hallottam a rádióba!megvesszük ezt meg azt! :o Na lehidaltam :)
Nekem 4.5 évvel idősebb fiú tesóm van!hát mit ne mondjak régen püfölt állandóan aztán ahogy felnőttünk jobb lett a helyzet!
bettiny22
 
 


Minyu, én vállalom szívesen, ha gondolod!

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Szabccsi! Én nem oltatom be magam, nem merem. De nagyon félek tőle, hogy mi lesz, ha én vagy valamely családtagom, munkatársam elkapja. Ha nagyon elterjed itt nálunk is, akkor tuti táppénzre íratom magam![/b]

Kép
aniko20
 
 


Szabccsi!

Anikóhoz hasonlóan én sem oltatom be magam, de én is nagyon félek, hogy mi lesz, ha elkapom, és esetleg Alexa is elkapja. De a háziorvosom és a gyerekorvosunk is egyértelműen az oltás ellen van, így megpróbálom elhinni, hogy ez a jó, és nem kell az oltás.
Meg nálunk van itthon abból az antivirális gyógyszerből, ami jó a H1N1 ellen (még a nőgyógyászom kérte, hogy írassam fel és váltsam ki), így ha érezném az első tüneteket, azonnal van mihez nyúlni.

Kép
Kép
detty74
 
 


Aniko!

Pont ezen gondolkozom én is. Még egy pár napot várok, és megpróbálok a főnökömmel egyezkedni, nagyon félek én is hogy beteg lesz! Ha másképpen nem megy otthonról fogok dolgozni!
Már ma is folyamatosan azt érzem, hogy lázam van, pedig nincs. Pszichésen valószínű!

Rohandt média!

Megnéztem az neten, és az ÁNTSZ szerint a mai napig 306 ember betegedett meg, ebből 67-en kerültek kórházba (a négy más betegségben szenvedőn kívül hála istennek senkinél nem lett tragikus vége).
Ha egy normál szezon infulenzát nézünk az ennél sokkal magasabb számú!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Nem attól félek hogy a főnököm lesz beteg, hanem hogy én! Kicsit rosszul fogalmaztam! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


mamacka,
bocsesz! Csüt.-ön alig voltam gépközelben, és igazából tök ki is ment a fejemből estére.
pénteken is csak a kórházba menet jutott eszembe, hogy majd utánna beugrom...

bettyni,
ne csodálkozz! Pasiból van... :wink:

szabcsi,
Magamat és Flórát nem, de a teljes környezetünk ( nagyszülők, testvérek + férjem ) be lettek oltva. 2 vakcinával is ( H1N1 + tüdőgyuszi elleni )
Tegnap apa Dr Rose-ba vitte Flórát dokihoz, mivel a mienk külföldön van.
A gyerekdoki - aki egyébként olyan alapos volt, amilyet még életemben nem láttam - mellesleg az ottani oltóközpont igazgatója is. Ő mondta, hogy hiába az új engedélyezés a 3 év alatti gyermekekre (talán láttátok ezt a hírt tegnap a híradóban) , ő semmiképp nem javasolja!!! Mert új vakcinát azóta sem fejlesztettek ki, csak fura módon most valahogy mégis átverték az engedélyezést.... :shock:
Mondta ezt egy olyan intézmény dokija, akik full profit orientáltak és ahol egy vizsgálat 20 ezerbe került. ha még ő is lebeszél, akkor nincs is miről beszélnünk....

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Detty!

Leírod a gyógyszer nevét! Beszerzem én is!
Kismama szedheti gondolom?

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Tamiflu a neve és kismamák is bevehetik a 2. harmadtól. K...va drága, mert egy doboz (vagyis egy kezelés - 10 szem) 6-7000 Ft körül van, gyógyszertártól függően. Azért mondta a doki, hogy váltasam is ki, hogy ha járvány lesz, nehogy akkor ne legyen, amikor nekem kell. Ha meg megússzuk, akkor ennyivel tartoztam az ördögnek.

Kép
Kép
detty74
 
 


Holnap én is felíratom, és kiváltom!
Nagyon köszönöm!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


mamacka,
bocsesz! Csüt.-ön alig voltam gépközelben, és igazából tök ki is ment a fejemből estére.
pénteken is csak a kórházba menet jutott eszembe, hogy majd utánna beugrom...


Semmi baj nem felelősségre vonás akart lenni... csak jó lett volna... én is van, hogy szólhatnék valamiről de elfelejtem! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!
Szabcsi, nekem most a mellső falon tapad és tényleg tompábban érzem a dolgokat! Első 3-al hátsó falon tapadt. Plusz most vagyok a leg dagadtabb, híztam már vagy 8 kilót...
Egyébként itt annyian vagyunk, hogy tényleg nem lehet mindenkinek mindenre válaszolni!!! Én már nem foglalkozok annyira ezzel, ha annyira fontos, legfeljebb leírom megint... :)
Képzeljétek!
Petra éjjel fuldoklott, a sleimtől! Majdnem bevittük az ügyeletre, mikor hányni kezdett, de kb 3-ig nem is aludtam, mert folyton azt figyeltem, hogy köhög, meg valamikor nem kap rendesen levegőt! Úgy aludt, hogy köhögött közben folyamatosan. Annyira félek, hogy megfullad. Doki megnézte, van egy gennyes csomó a torkában. És persze hörgőszűkület.
Most anyukámék már azt mondták, leviszik dec. elejéig magukhoz, mert Mikulás után úgysem akarom már járatni a nagyokat oviba, csak majd januárban... de több mint 3 hétre.... nem tudom, mit csináljak, hisz a fiamnak MUSZÁJ járni oviba a suli miatt. És mindig hazahoz valamit.....
Vendég
 


Vadszi! Te szegény!!! Még mindig???? Uhhh... bár a kilók miatt irígyellek!
Egyébként nekem a 3 gyerek, 6 és 7 hósan mutatta csak meg magát, az első csak 7, akkor is azt mondták lány, aztán egy hét múlva meg hogy fiú!!! Úgyhogy csak négyeske ilyen rendes, hogy ilyen hamar megmutatta a kukacot!!! :D:D:D

Dongó!
Nekem a 2. babával nagyon könnyű volt! Viszont nálam nem jött be, hogy jaj a harmadikat majd észre sem veszem! Bocs csajok, de nekem a 3-al volt a nagyon nehéz, mert hármaska nagyon hasfájós volt!!! De most majd a fiam nem lesz az!!! 3-ból 2 hasfájós volt!!!!!! brühhühühüüüüü
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: