Új privát üzeneted érkezett!

én egyszer úgy 12 évesen felkeltem felöltöztem és elindultam suliba szombat hajnali 2kor, majd felébresztettem apát hogy hol a tízóraim... :shock: :shock: én persze nem emléxem! :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Höhöhö, nyertem Csaninak bébé confort étkészletet 850 Ft-ért! Meg most akarok neki szerválni Nemo-s fürdőköppenyt Kehidakutányba.

Az éjszaka jó volt, egyszer sírt fel, de még ébren voltam. Ha nincs kedvem f8 előtt felkelni, akkor nem teát vagy vizet adok neki, hanem csak a cumiját, meg a rongyikáját, attól visszaalszik általában 1 perc alatt. Mondjuk ötből négyszer biztos.

Anita, hogy van Gréti?

Csajok, szorítsatok! Férjem egy marhajó állásra túl van az utcsó körös interjún. Jövő hét elején lesz válasz! Tök jó lenne...

Gyöngyi, hajráhajrá teuradnak!

Annus, nem akarok pofátlan lenni, szóval, ha bármi kellemetlenséged van ezzel, egyszerűen tekintsd a kérésem semmisnek! De ha véletlen mennél a bioboltba nálatok, akkor nem vennél nekem egy doboz holleanyórizspépet? És akkor pénteken kifizetem, Te meg elhozod. De tényleg csak akkor, ha amúgy is járnátok arra,és nem gond!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Úgy értettem az ártalmatlant, hogy nem okoz gondot úgy, ha be vannak rácsozva az ablakok, bezárva a veszélyes helyek, elpakolva a veszélyes dolgok. :lol:

Kitty: én nem tudom, miben különbözik, össze kell hasonlítani az összetevőket. A Holle-ban nincs semmi, csak teljes kiőrlésű rizsliszt és B-vitamin. Ja, és bio, Demeter minőségű, ez utóbbit nem tudom, mit jelent.

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Szofi: ha hamarabb mondod, tegnap az uram kettő dobozzal vett vón. Nem tudtam, hogy te is szeretnél. :oops: :oops: :oops: Jaj, de figyelmetlen vagyok.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu :lol:

Szofi, és mi ez a jó hely, ha nem titkos?! Egyébként szorítunk ezerrel!

Kitty, én nem nagyon értek németül, de amit belinkeltél, abban a tojásfehérje biztos jó? :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Niki: Kitty megírta a tutit a mákkal kapcsolatban. :) A hétvégén, már írtam, én bevágtam egy hatalmas tál mákos gubát.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu! Semmi baj! :lol: Ezért mentünk volna a Mammutba, nem? :lol: :lol: :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Reni, nade nagykésért? :shock: :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


csak egy gyors hír :arrow: Ancsika most volt védőnőnél :arrow: Julcsi 69 centi sé 7250 gr ÉS :shock: 4 felső első foga át van törve :shock: !hát ezért volt nyügi :roll: alul semmi, és azt mondja észre se vette mert rossz helyen nézte, ő ugy az íny alját simogatta de a felső fogak nem ott jönnek hanem a szélén na értitek :shock: :D durva na

Kép
Kép
mniki84
 
 


Anita, ki tudja ki olvassa a fórumot, majd ha sikerül, és tuti lesz, akkor elmondom, jó?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Anita=Adri... :oops: :oops: :oops: Na ezért megírom priviben! :D

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nagy szerencséd Szofi, hogy javítottál! :lol: :lol: :lol:

Julcsi ügyes kiscsaj! Ancsika meg a köv. gyereknél nézze felül is! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci! Tök hülye vagyok! Én BIO ZABPELYHET vettem, nem rizset!!! Összetevők: teljes értékű ZAB (bio), B1 vitamin

AZ Eiweiss elnevezést a proteinre is használják. A tojásfehérje amúgy tényleg érdekes lenne... Én sima, "összepréselt"magokat találtam benne... Ránézésre,mint a natur gabonapehely. Adobozára az van írva, hogy csak natúr, bio zabpehely és B1 vitamin. Mindenesetre Bogyó már eszi egy ideje, és ízlik Neki...

na, megnézem a RIZSpelyhet is... ezek után... :D

Kép
szkitty
 
 


Szofi!
Férjednek drukdrukk!!!!!És persze h veszek!Hát h járunk e arra,kb minden nap vagy 2szer 8) de ha nem járnék akkor is le tudnék szaladni,2 perc séta :lol: 1 doboz kell?És a sima natúr amit Tinu is vett?

Na én egyenlőre a DM bio kölest adtam Izusnak,meg ugye tejpépet kapja,d szerintem ennyi gabonaféle elég neki :lol:

A végén kiderül h mindenki alva járó volt 8)

Ancsika Julcsinak gratula a fogakhoz!!!Lehet nekem is körül kéne néznem odafenn :lol: :lol: Mákkal ne parázz!!!Én is ettem csomo mákos gubát :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Szofi,
olvastam a leveledet, szerintem korrekt :) azért egy 4* hotel, mint a Rubin, szerintem ezt nem engedhetné meg magának...
Mi egyszer voltunk ott tréningen, én voltam a kapcsolattartó aznap - mindenért úgy kellett könyörögni, h hozzák a megrendelet üditőt, sütit stb... és még a kaja is sz*volt...

Julcsika nem semmi! 4 fog egyszerre! Az én lányom sztm fog nélkül fogja kezdeni az iskolát :lol: :lol:

Kitty,
én köleskását vettem Boginak, az is abszolút bio, semmi hozzáadott dolog. Szerintem ezek a biokásák közül kaphatják bármelyiket, főleg, ha nem is látsz rajta semmi arra utaló jelet, h valami nem lenne ok...

Anita,
Grétikének mielőbbi jobbulást!! Sok puszit Neki.

Hát én nem voltam alvajáró. Egyszer viszont még ovis koromban azt álmodtam, hogy a wc-n ülök, aztán jól összepisiltem magam éjszaka...

Marci és Gergő nagyon szépek!!

emese1979
 
 


Mondom én hogy nem tudok németül! Csak tükörfordítottam :lol:
Én is szeretem egyébként a Mülleres cuccokat, mondjuk most Holleanyó egyeduralkodik a spájzban...

Kép

Kép
adraci
 
 


Eszter????
Böbi????
Barbi???
Kutyafüle????
???? :lol:

annus11
 
 


Adri! Hm, hát igen. Én sem tudtam, hogy álmomban ilyen hajlamaim vannak. Mondjuk nem tudom mit (kit :shock: ) akartam felszeletelni vele.

Én mákos palacsintát akarok enni mostazonnalderögtön!!! :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Nóri????

na jó,nem szólongatok mindenkit egyesével! :oops:

annus11
 
 


Pingi :?: :?: :?:
Fabri :?: :?: :?:

Kép

Kép
adraci
 
 


Na, itt befejeztem. Rizs nincs, az nem KÖLLN termék, amit néztem.

Amúgy meg ezek tuti jók -gluténmentesek: köles, hajdina, kukorica, rizs, amarant
A zab a mi bio-öko-csodadokink szerint szintén ide sorolandó.

Kép
szkitty
 
 


Szofi: annyira hülye vagyok, valahogy az volt a fejemben, hogy csak megszántál és elkísérsz a Mamutba. :oops: Milyen egy egocentrikus marha vagyok. :x

AMúgy Csonginak bejött a rizspép, tettem hozzá egy kis reszelt almát. Ette volna még, de ma csak kóstolás volt. Tüci megette a maradékot, neki is ízlett. Asszem ezentúl két gyereknyi adagot kell csinálnom. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na,Grétike megjött a dokitól!A torka piros,bár meg sem nézte!
Kapott gyógyszert és kész!

Ancsika Julcsija jól belehúzott!!!

Szofi++++++++++++

Na megyek ápolni!! :)

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Reni: hű, de igazad van. Mindjárt sütök egy kis palit, mák még van itthon. Nyamiiii! De azért megvárom a delet vele.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kölest is eszünk... :)

Kép
szkitty
 
 


Anita: honnan tudja a doki, hogy piros a torka, ha meg se nézte??? :shock: És milyen gyógyszert kapott?

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita! Érdekes egy doki... Meg sem nézte a torkát? Legalább a tüdejét meghallgatta?... Ha nem, akkor mi alapján írt fel gyógyszert?... Elég nagy felelőtlenségnek tartom..

Kép
szkitty
 
 


Amúgy egy kicsit tényleg nehézkes a felfogásom mostanában. Ugye, éjjel most egy ciciből szoptatok, hogy a másikat le tudjam fejni reggel. TEgnap már összetejeztem a melltartóm és a pólóm reggelre, mert elfelejtettem betétet berakni, már nem használok. Jó, az összefüggést nem rögzítettem, mert ma reggel szintén ugyanez volt a helyzet. De legalább most már vettem az adást így két nap után, este beteszek egy melltartóbetétet... :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Hali!

Hűűű, jó sokat írtatok...

Tegnap néztétek a híradót????
MOST NE OLVASSON TOVÁBB, AKI ÉRZÉKENYEBB!!!!!
Benne volt, hogy meghalt egy anyuka szülés közben. :cry:
Mutatták az apukát, ahogy a pár napos bébit pelusozza otthon a nagyobbik (kb. 2 éves) kislánnyal a háttérben Orvosi műhiba...... :x
Én bőgtem. :cry:
Szegény kicsi manó, 9 hónaig volt az anyukája pocijában és sosem ölelhették át már egymást.... :cry: :cry: :cry:
Tragédia. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Álomban beszélés:
Én állítólag ha alszom akkor is válaszolok, ha hozzám szólnak.
Férjem szerint teljesen értelmes, kerek mondatokban értelmes válaszokat adok....reggelre semmire nem emlékszem....fura. :?

Itt is havazott reggel, de nem maradt meg.Szerencsére....még kell vennem szánkót Lilinek és jó lenne ha addigra már tudna magától ülni.... :roll:

Lili 12,5 órát alukált....evett, kicsit pakolásztam vele, majd szunya.....Tegnap minden kajához keltenem kellett.... :roll:
És eg. nap dumál.....folyamatosan...hihetetlen nőci...úgy látom hatással volt rá, hogy nekem eg.nap be nem áll a szám és nonstop beszélek hozzá.... :roll:

na, megyek 2. kv.....aztán indulhat a nap.... :arrow:

Kép
mozza
 
 


Szofi, férjednek nagy kalappal. Hányan maradtak az utolsó körre?

A Zuram csak ennyit írt. Done...I was killed :? Hát kíváncsi vagyok mit mesél majd.

Annus, nem tudom, hogy beletrafáltam-e nálatok a reggeli "ezegyjónaplesz" jóslatommal. Hát a mienket nem fedi az tuti. Megy a nyűglődés ezerrel. Megboldogult Budapest TV biztos nem venne fel kristályos távgyógyítónak... :D

Kitty, sajnálom a pulóveres esetet. Még egy-két mosás és csak száműzöd a kemikáliákat abból a pulcsiból. Nehogymáne...

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ja, és nekem is fáj a torkom...én hülye...tegnap mekiztünk 2esben Lilivel és jeget tettek az üdcsimbe....ilyenkor :x ....én hülye meg szomjas voltam és vagy 3 decit húzóra megittam a jeges lötyiből.....kész vagyok....agyamat nem mindig használom.... :x

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Mi is itt, egész jó éjszakánk volt, kopp-kopp-kopp. :)

Zebracsík-eltüntetés engem is érdekel, sajnos olyan lett a hasam. :( Még lilák a csíkok, el lehetne tüntetni? Habár még tervezünk kistesót, úgyhogy mindegy, azt hiszem. :?

Olyan rizspép nekem is kellene, de most gondoltam végig, hogy ha egy-két dolgot rendelek házhoz szállítással különböző webáruházakból, gyakorlatilag duplán fizetek a szállítási költség miatt. Így azt hiszem, keresek egy bioboltot a környéken, és elmegyek oda.

Csilla! Gergő nagyon huncut, vigyori kis srác! :D Úgy nézem, a mózest valóban kinőttétek, mi még kényelmesen beleférünk (habár nem ez a fajta). Lehet, hogy nem kényelmetlen neki, állítólag a babák szeretik a körülöleltség érzését.

Panndi! Én már előre tartok a játszótéri meccsektől, amikor az "X elvette a lapátomat" típusú dolgokat kell megoldanom fura anyukákkal. :roll:

Szofi! Szorítok a férjednek! :)
Niki! Gratula a fogacskákhoz! :) Nekünk még mindig semmi. :(

Annus! Tegnap megrendeltem 10 tépőzáras Coolababy-t Hong-Kong-ból, remélem, ideér. Végül is nekünk is bevált, csak dupla betét kell, vagy az elejét fiúsan kell hajtogatni. Hiába, Lilla baba törpe vízmű lett. :)

Na, megyek reggeliztetni, férjem indulna lassan munkába.

Réka

rekap
 
 


Én most berobbanok a békés témákba.
Tegnap beszéltem egy kórházi gyermekorvossal,aki mondta,hogy FELTÉTLENÜL dupla oltás(hagyományos inf.+ H1N1),mindenkinek a családban,(Lócus kivételével,de mindenképp az ő érdekében főleg.) Utána a gyerekorvost hívtam a nagyok oltása miatt,mondta,hogy jó(ő is be van oltva),de szerinte szoptatós anyát nem lehet oltani, Utána telefon a körzetinek és még valaki gyerekdokinak,nekik a szoptatós anyákról nincs tájékoztatásuk.Ausztriában van olyan oltóanyag,ami 6hónapos kortól adható.Mi járunk is ki koncertezni,de nem értem,hogy hogy lehetne hozzájutni. A körzeti dokink szívesebben ezzel oltana be engem is,mivel Lócus még nincs 6 hónapos.
Van valakinek infója a szopis anyukák oltásáról? Állítólag tényleg nem vicc ez az egész,a kórházi gyűlésen kifejezetten kiadták,hogy a pici babák családtagjait oltani kell.
A német sajtót olvasgattam ma,ott már pánik van,állítólag odaért a második hullám,nagyon sokan megbetegedtek.
Szóval,szopis anyukák,mit csináljunk? Tudom,hogy már szó volt róla,de most élesedett a helyzet.

Kép
f.ancsi
 
 


Gyöngyi, nem tudom, általában 3 körül szoktak... de nem mondák neki, rákérdezni meg ciki. Meg tök mindegy is. Ha egyedül van, és nem tetszett a pofája akkor is bukta, ha meg 10-en vannak, de ő a legjobb, akkor meg szupi! 8)

Tinu, nemár, ne ostorozd már magad, szerintem én nem voltam egyértelmű, meg miért kellett volna az uradnak tudni, hogy nekünk is kell rizspép, ugyanmár, ez az egész nem téma! de komolyan!

Annus, köszi szépen! Szerintem natúr legyen, majd mac. keverek én bele valamiket. Meg egyelőre egy doboz, kipróbáljuk...

Böbi, nem írtad le a Ti hozzátápitokat nekem... Ha errejársz, és van időd, leírnád?

Mozza, jaj, én nem is tudok ilyet nézni, jó ég... Figyi, az Auchanban hol találtad a szupi befőtt-barackot Lilinek?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ancsi, én semmit. Nekem eddig az összes orvos ismerős/nem ismerős, azt tanácsolta, hogy ne oltassam be magam. Egyelőre nem fogom.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Mozza, én is láttam a híradóban tegnap. Bakker, a szívem szakadt meg a kis család láttán! :cry:

Ancsi, én még várakozom és bízom abban, hogy van ebben egy adag túlzás a média részéről. Tévének, újságnak én már nem hiszek! :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Mozza,
én is láttam :cry: :cry: én teljesen kiakadtam...

sajnos a magyar egészségügy nincs a toppon. amikor volt a vetélésem, akkor a Jánosban bent akartak tartani, hogy hétfőn kikaparnak, meg sem vizsgált az ügyeletes orvos, csak közölte, hogy ez a bevett "szokás", saját felelősségre távoztam. A saját orvosom alaposan megvizsgált, közölze, h még jó, hogy nem engedtem, mert annak azért lehettek volna negatív következményei is,és 1 évet kellett volna várnunk, hogy próbálkozhassunk...

Ancsi,
nálunk a férjem (pedig neki ingyenes lenne...) meg én sem oltatom be magam, nekem nem is ajánlották... Hasonlóan gondolom, mint Adri, hogy kissé fel van fújva...

emese1979
 
 


mi nem oltatunk, a vnő, háziorvos, gyerkorvos mondta h felejtsük el! az egész média! sima influba többen halnak bele csak az nincs a hiradóban! azt olvastátok hogy az oltással valami csipet ültetnek az emberbe, muhahah , vicces már a sok baromság :D :D :D

Kép
Kép
mniki84
 
 


Bogi tegnap megkapta a távirányítót, totál extázisba esik a telefonok, fényképezőgépek, távirányítók láttán :)

Kép

emese1979
 
 


Ancsi: én is odatelefonáltam a háziorvoshoz, holnap délben kell visszatelefonálnom, addigra megkérdezik nekem, hogy mi van a szoptatással. Bennem eddig fel sem merült. De én is be akarom adatni, ha mehet, akkor engem már holnap oltanak. JA ÉS FONTOS: a 6 hó alatti babák szüleinek INGYENES az oltás. Szóval még a héten nekünk is. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát nem tudom, azért Ukrajnában annyira nem vicces a helyezet. És mire kiderül, hogy mennyire komoly avagy a média fújja fel, addigra már késő lesz az oltás, hiszen 2 hét kell a védettség megszerzéséig.
Mindegy, mindenki döntse el maga, ahogy ezt már korábban beszéltük.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sztem is nagyobb a füstje,mint a lángja ennek az influenza dolognak!
Képzeljétek!
Petya nem hajlandó elfogadni a tápszert! Inkább nem eszik semmit,és üvölt, de a táp nem kell neki!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


jajj félreértehő voltam nem az influ a vicces meg ukrajna hanem ez a csip-es téma, sorry

lili 8:15óta alszik :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Mi volt tegnap a tévében? Lemaradtam róla.
Nálunk a férjem nagyon oltás-ellenes. Eddig én is azt gondoltam, hogy felesleges, de most a nagy pánikban elbizonytalanodtam. Habár a média mindent felfúj, az is igaz. :roll:

rekap
 
 


:arrow: megyünk AM-mel vásárolni, levegőzni; aztán jövök!

Kép

Kép
adraci
 
 


Csak azt nem tudom hogyan döntsük el, hogy ezt most felfújták vagy tényleg baj van. Nem tudom, hogy akkor vagyok felelőtlen ha beoltatom magam vagy a gyerekem, és hosszútávon valami gázos mellékhatása lesz az oltásnak, vagy akkor ha elkapjuk és szövődménye lesz. Lehet, hogy tök ártalmatlan az oltás, pont, mint a többi, lehet, hogy nem. Egyszerűen képtelen vagyok eldönteni, hogy mi legyen. Féltem a gyerekeimet. Ráadásul Amina ovis, ott meg gyorsan terjednek a járványok. Valaki megmondhatná a frankót.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Szofi, ma mégy a Babaszafariba?
Majd mondd már mi volt, mert én is rendeltem autósülést, aztán már volt szó múlt hét csüt-ről, most meg máról... Kíváncsi vagyok... :?

Kép

Kép
adraci
 
 


Reny! Nem akarlak elkeseríteni, de ezt Neked kell eldöntened! Hallunk, jót,és rosszat is, és az a baj, hogy mindét fajta véleményt az orvosok is képviselik. Tehát még ők sem tudják igazán, hogy mi a jobbik változat.

Délután megyek Ügyvédhez, és azt hiszem, megtaláltam a fogást,és a kegyelemdöfés helyét az exen!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Fromilidet kapott.bevilágított a szájába de nem hallgatta meg a tüdejét.Csoda h ennyit is csinált!

Oltás:én nem tom mi lenne a jobb. :roll:

Mozza,én is láttam,sírtam is!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Persze az utolsó mondatom nem egy költői kérdés, hanem egy költői kérés volt. Nyilván nincs köztünk az az ember aki tudná a tuttit. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?