Új privát üzeneted érkezett!

JAIMEE: Mesélj! Képek?
Vendég
 


A jókívánságokat köszönjük szépen! :D

Betsy: Minden csodaszép volt és felejthetetlen. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Képek nincsenek még, kb. 2 hét múlva ígérte őket a fotós. Addig kibírom valahogy....:lol: :roll: :? :)

Elmondtam az esküt a templomban bőgés nélkül, csak egyszer ismételtem a lelkész után a szöveget némi fáziskéséssel.....:oops: :oops: :oops: :oops: (Valahol a "hitetlenül el nem hagyom" és a "egész életemben hűséges segítőtársa leszek" táján....)

Kaja finom volt, torta isteni.....Fotózás élmény, időjárás kegyes hozzánk. Csodajó volt, no. Ja, és Picuri is érezte, hogy viselkedni illik, mert aznap alig alig volt hányingerem. Meg is köszöntem neki, hogy féken tartotta a rókákat.

Gyabi: Csodaszép az idézet, belement a szemembe valami, ahogy olvastam. Képzeld, pont akkor. :wink: :wink: :wink::lol: :lol: :lol:


Betsy: Te jobban tudod, mikor megyek uhura, mint én.
:lol: :lol: :lol: Egyébként kedden megyek kiskönyvért a védőnőhöz. A rákövetkező hétfőn pedig újra a terhesgondozóban találom magam. :shock:

Heni: Képek???

Arikon: Holnapra jóadag drukk nektek! ++++++++++
jaimee1
 
 


JAIMEE: Örülök, hogy minden úgy történt, ahogy szerettétek volna. Tényleg szuper időtök volt. Direkt néztem, hogy aznapra már egy hidegfrontot mondott, de Szolnokon még 18 fok, és napsütés! Tudom, hogy a fotósnak pár hét, mire elkészül a képekkel, de senki nem fényképezett? Apa kibírta, hogy otthonhagyja a fényképezőt? Rékáról sincs kép? Meddig tartott a buli? Réka jól bírta? Nem akart odamenni hozzátok pl. a templomban vagy a ph-ban?
HENI: Hogy telt a tegnapotok? Fotókat én is várom nagyon, na és persze az ajándékötleteket továbbra is..
JUDY: Már csak 1 nap, és remélem paramentesen élvezheted tovább a terhességet. Fiúk mit fognak csinálni a szünetben? Gondolom, a gépet birtokolják egész nap :)
Vendég
 

 
 

Jaimee,
Tiszta szívből gratulálok!!! Bocsi, h. nem a napján, de megszálltak minket a rokonok 4 napra... :D
Már nagyon várom a fotókat, biztosan nagyon szépek voltatok!

Kép
arikon78
 
 


Betsy: Az esküvő Réka szemszögéből címmel lesz egy bejegyzés a blogban, röviden annyit, hogy hihetetlenül jól bírta, nem jött oda hozzánk, a polgárin ült a mama ölében, a templomit átaludta orgonaszó ide vagy oda.....A fotózás alatt megállás nélkül cikázott a parkban vagy a téren, a vacsora alatt egyfolytában játszott és szalagált a többi gyerekkel. Kétszer
állt meg előttem, megállapította, hogy én vagyok az anyja és már söpört is tovább.

Nem, senki más nem fotózott. Eléggé el volt foglalva Apa is, én is....végül így is 1 órával kevesebb időnk volt fotózni, mert megcsúsztunk (öltözködés, fodrász)

Arikon: Köszönöm!!!!
jaimee1
 
 


Kedves Heni!
Szeretnék a kisfiadnak nagyon boldog szülinapot kívánni!
És akkor megragdnám ezt az alkalmat , hogy megköszönjem, hogy aggódtál értünk, törődtél velünk. Bocsánat, hogy eltűntem, már jól vagyok! Valamikor felhívhatnánk egymást egy kis "eszmecserére"
Puszi!

(Lányok, bocsánat a bepofátlankodásért!)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.26 15:37-kor.
Vendég
 


Heni,
Alexinek nagyon boldog 2. születésnapot kívánok!!
Jaimee,
örülök, hogy jól sikerült a lagzi Majd várjuk a képeket. :lol: :lol:

úgy döntöttem nem megyek a héten dokihoz.Majd csak jövő hét hétfőn, akkor már elvileg lesz a saját dokim. Annak most megint semmi értelme, hogy egy vad idegen felületesen megvizsgáljon, aztán meg jól idegeskedjek utána. Most megnyugodtam már végre, jól vagyok, nem fáj semmim és a várva várt émelygés is megérkezett. :lol: :lol: Igaz nem reggel, hanem délután és este, de a lényeg hogy van. Szóval, én úgy gondolom, hogy minden rendben van, és 1 hetet még kibírok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Tökös csajszi vagy! :lol: Énsemennék idegen dokkerhez. :wink:

Émelygéshez gratula! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jaimee1
 
 


Arikon,
hirek???????????? Mi volt tegnap??????????

Jaimee,
örülök, hogy minden jól sikerült, és hogy Réka is ilyen ügyes volt (dehát nem is várhattunk tőle mást, hisz annyira aranyos, okos kislány). Még egyszer gratula! Várom a képeket! :lol:

Judy,
örülök, hogy megnyugodtál, jövő héten már lesz szivhang is! :D

Körkérdés:
mi a tapasztalatotok, hogy úgy kb másfél-két éves kor körül minden gyerek verekedőssé, durvává válik? Ez a korral jár? Például olyankor, ha egy másik gyerek felveszi a játékát, akkor odamegy, mondja, hogy az enyém, kirántsa a kezéből, meg még jól rá is üt, megcibálja a haját, vagy el is löki egy az egyben?! Mert szegény Nikici mindig igy jár mostanság a nagyobb gyerekektől, mind két-két és fél évesek, és mostmár ő is ütöget néha bennünket azóta itthon, ha valami nem úgy van, ahogy akarja... Minden rosszat eltanul a nagyobbaktól (ugrálni az ágyon, verekedni, piszkálja a köldökét sebesre, hiába szólunk rá, stb), vagy ez igy normális, ugye?
sirkici
 
 


Igen, tegnap voltunk az andrológusnál, és KEZDŐDHET A LOMBIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Annyira boldogok vagyunk, vége a sok hezitálásnak, megelőző vizsgálatoknak, gyógyszerszedéseknek stb. Jövőhét csütörtökre kaptunk időpontot a Kaáliba a dokinkhoz, h. megbeszéljük a továbbiakat. Remélem most már tényleg belecsapunk... :wink:

Sirkici,
saját tapasztalat híján: a keresztgyerkőceimnél tapasztaltam, h. túlságosan is óvták a játékukat, inkább ráültek a lapátjukra, szitára a homokozóban és szemmel tartották a többi gyerkőcöt. :D Verekedni meg egymással szoktak, de úgy tűnik, h. kezdik kinőni.

Heni,
Boldog 2. szülinapot Alexinek!

Judy,
szerintem jól döntöttél, az az 1 hét gyorsan elröpül! :wink:

Jaimee,
új vonalzóóóóóót!! :wink:

Betsy,
Te vagy a legfigyelmesebb ember, akit ismerek!!!! :) Köszönöm!!!!!

Kép
arikon78
 
 


ANGI: Nincs miért bocsánatot kérned, gyere nyugodtan bármikor, ha gondolod!
SIRKICI: Nem minden gyerek verekedős és durva. Peti pl. nagyon eleven, vidám gyerkőc, 1,5 éves kora körül már nagyon erős akaratú volt, de sose verekedett, és durván sem viselkedik, viszont a "hiszti" korszakot átéltük rendesen. Bence se durva, verekedni se szokott, persze a játékokat elveszik egymástól, de nem olyan formában, ahogy Te leírtad. Abban a korszakban van Niki, amikor utánozza a nagyokat, azt csinálja, amit a gyerekektől lát. Ha teheted, ne vidd ilyen gyerekek közé. Próbáld meg arra tanítani, hogy a játékait ossza meg másokkal, és ha szeretne valamit, kérje el. Az ütögetésről is biztos le lehet valahogy szoktatni..
ARIKON: Olvastalak a másikban, örülök a jó hírnek ;)
Vendég
 


Betsy!
Aranyos vagy, hogy invitálsz. A gyerekem születési idejével még akár "hivatalosan" is beleférnék a topikba (2007 :) ), de nem tudom mennyire lesz időm ide is írogatni. Henivel voltunk topiktársak egy másik babaprojektes topikban, és hozzá szoktam benézni, mert oda már nem, vagy csak nagyon ritkán ír.
Akartam neked mondani, hogy nagyon szép a táblátok, mondhatni, az egész babaneten a tiétek a legszebb!!!

Sirkici!
Minden gyereknél másokor és másképp jön elő a "birtoklás" időszaka. A fiamnak is megvolt keményen, mindenhol botrányt csinált, akár az ő játékát vették el, akár ő szemelt ki valamit, ami a másé, és el akarta venni. A máséra is azt mondta, hogy az enyém. Az elején még nem verekedett, de amikor kapott párszor a társaitól, ő is bevezette a verekedést. Tök cikin éreztem magam a játszótéren, de a védőnő mindig mondta, hogy ne aggódjak,ez a dolog gyerekfüggü, és majd kinövi. Nagyjából meg is történt 2,5 éves korára, és az oviban azt mondják, hogy annak ellenére, hogy még nem ovis korú, nagyon óvodaérett, és szépen játszik a társaival, sosem szedi el más játékát. Mondjuk, tegnap akkora pofont lekevert játék közben az apjának, hogy még én is hallottam a nappaliból. Meg is lepődött apa rendesen, mert ilyet még nem csinált, hogy erőből megüssön minket. Azzal már próbálkozott, hogy ha megszidtam, meg akart ütni, de leállítottam még az elején. Legyél vele következetes, hogy titeket ne üssön meg. Én úgy vagyok vele, hogy a gyerekeket pedig hadd püfölje (nehogy ő legyen az aki mindig kap). Majd kinövi :)
Vendég
 


Sirki: Szerintem egyáltalán nem. Rékánál pont most tapasztaltam először a múlt héten, hogy vendégségbe volt nálunk egy kislány és akármihez nyúlt az egyik, az kellett a másiknak is. Eddig eljátszottak egymás MELLETT. Most meg folyton abból álltunk, hogy hol az egyiket, hol a másikat kellett vigasztalni.

Én azt nem szoktam engedni, hogy kiszedje a másik kezéből azt, amivel a kispajtás éppen játszik, azt nem szabad. (Suttogó módra).

Az biztos, hogy mindent eltanulnak egymástól, legyen az jó vagy rossz. Agresszió nálunk még nincs. Nem üt, nem csap oda, nem csinál semmit, a játszótéren kapogatott már a fejére, csodálkozott is.... mi csírájában el szoktuk "fojtani" a rosszat (aggressziót), nem is engedjük kibontakozni....

Angie: Tényleg irogathatnál, szívesen látunk! Nem muszáj írni minden nap, ahogy van időd.

Réka: Már olvastalak ma reggel a Kaálisban. Örülök a jó híreknek, nekem nagyon jó megérzéseim vannak veletek kapcsolatban. :wink: :wink: Hajrá! Nagyon helyes a napocskás vonalzó!!!! Még lesz vonalzóm nekem is....

Betsy: Meg vannak már az ajándékok a szülinapra?

Heni: Megvolt a pé? Remélem, adtatok neki! +++++++++

Voltam védőnéninél, jövő héten mehetek tanácsadásra. Kiállította a kiskönyvet. Kaptam nyomtatványt kombinált teszthez, két hét múlva kb. irány a kórházba uh-ra, vérvételre.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.10.27 11:58-kor.
jaimee1
 
 


Jaimee!
Ezek szerint kismama vagy? Gratulálok! Vonalzót nem fogsz csinálni?
Köszi, hogy te is invitálsz :)
Én azért egy kicsit "vitatkoznék", hogy minden rosszat elfojtsunk a gyerekben. Az oviban lehet, hogy gondjai lesznek, félresöprik, és nem fog tudni beilleszkedni, rosszul fogja érezni magát, nem tudja megtanulni a konfliktushelyzeteket. Én is így indítottam, de amikor láttam, hogy a játszótéren csak sír-sír-sír, mert mindent kiszednek a kezéből, engedni kezdtem neki, hogy élje meg a konfliktusokat. Hamar meg is tanult kibontakozni. Én inkább azzal értek egyet, hogy a gyereket engedjük megélni a fejlődésének minden fázisát (amibe beletartozik ez a fajta birtoklási harcolás is), persze kontrollal, következetesen és ésszel! :) :wink:

Heni!
Hogy haladtok a szobatisztasággal?
Vendég
 


Angie: Őőőő....az "elfojtást" csak az agresszióra értettem.:wink: Lehet, félreérthető voltam? :oops: Korrigáltam. A konflikusok megélésével egyet értek.

Attól meg nem félek, hogy félresöprik az oviban, nyugodt, békés természet, de ölég domináns... :lol: :lol: :lol:

Igen, 10 hetes kismami vagyok. 8)
jaimee1
 
 


Nohát eddig bírtam vonalzó nélkül! :mrgreen:
jaimee1
 
 


Akkor lassan genetika. Drukkolok!
Na akkor megnyugodtam, hogy Rékából nem lesz csicska :wink: :lol: Szilárd is hasonló, de néha kijön belőle a kisördög :roll:
(na most jól meghazudtolom magam, hogy nincs időm írni :oops: :oops: de ma pont van :oops: :oops: )
Vendég
 


Jaimee!
Csak én kellettem hozzá (vonalzóhoz)! Látod, már csak ezért is jó, hogy bepofátlankodtam közétek :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Betsy, van észrevételem a táblival kapcsolatban. Martin 2007.10.12-én született és a doki szerint nem február 11, hanem február 14-re vagyok kiírva. Nekem teljesen mindegy amúgy, csak néztem a táblit. Remélem nem haragszol, hogy szóltam. Most nincs több időm, majd jelentkezem.

Jamiee, sok boldogságot házasságkötésetek alkalmából! További boldog babavárást. Upsz, még nem is gratuláltam kistesóhoz, akkor most: GRATULÁLOK kistesóhoz.

Heni, kicsit megkésve, de ALEXINEK SOK BOLDOG 2. SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!! Remélem minden jól sikerült a 7végén. Várjuk a képeket!
Vendég
 


Sziasztok!!

Mégegyszer köszönjük a köszöntéseket!! Hétvége fantasztikus volt, Alexike azt sem tudta mit csináljon örömében:)

Angie: nincs mit megköszönni!! Örülök, hogy most már jól vagy és nagyon drukkolok decemberhez!! Mindenképpen jelentkezem telcsin is!!

Jaimee: gratula a kiskönyvhöz!! Para még van, vagy már elmúlt??? :wink: Nekem pé-em volt, teszt is mutatta és éreztem is, csak nagy bánatomra valszeg pont a jobb oldalon, ami nekem nem jó.... Így nem is nagyon reménykedem...Azért próbálkoztunk:) Max következő hónapban:) Jó a vonalzód! Amúgy mensis érzés mennyire volt az elején?
Kép Kép Kép Kép

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


JAIMEE: Még semmit nem vettünk :oops: de ötleteim már vannak! Hányingerrel hogy állsz?
CHRISSYY: Köszi, hogy szóltál, javítottam! Szülinapról raksz majd képeket? Miket kapott Martin? Beszokott már a bölcsibe teljesen?
HENI: Milyen nagyfiú már Alexi! Szép tortát sütöttél neki! Milyen ajándékokkal leptétek meg?

Többiek??? Friss képeket mindenki rakjon!!!!
Vendég
 


Heni: Szupik a képek!!!! Imádnivaló Alexi! Hihetetlen milyen nagy fiú már... Nyammm...milyen tortája volt?
Most nem volt semmi premens. :wink: Legalábbis nem emlékszem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2010.02.08 14:19-kor.
jaimee1
 
 


Betsy, örülök, hogy nem haragszol, amiért szóltam. Igyekszem rakni képet, csak le kell kicsinyítenem és elég lusti vagyok hozzá, meg amúgy sem volt buli, csak anyu és a mamám volt itt, meg mi. Kapott tortát, anyutól kisautót, meg inkább ruhát, ami kellett, mert sokat nyúlott és alig jó rá valami. Áprilisban volt 10kg és 80cm, akkor volt másfél éves, most a 2 éves státuszon 11.48kg és 87cm.
A bölcsibe beszokott már, reggel fél 8 felé már ott van és jelenleg 2-re megyek érte, de még ezt is tolják majd. Elég jól elvan ott, nem panaszkodnak rá, megeszik mindent, szót fogad. Gondolom azért nem makulátlan, de komolyabb rosszaságot talán nem csinált, amiért szólnának, szóval eddig meg vannak elégedve vele. A reggel kicsit húzósabb, fel van keltve, de van, hogy már fent van, és öltözésnél mondja, hogy menjünk bölcsibe neeeeeeee- még nem mindent mond helyesen, de a lényeget értem. Aztán ott nem mindig sír, ha otthagyom, de van, hogy nagyon, de hamar megnyugszik. Biztos nem válik hátrányára, csak ugye rossz neki, hogy eddig velem volt nagyrészt, most meg más tanítja, szól rá stb. De elég hamar megszokta, hogy ottalszik. az első hét elég húzós volt, azt hittük sosem szokik be, de aztán a 4. napon már 2 órát ültem kint és elvolt végig, másnap szintén, aztán 7vége volt. Utána hétfőn már rá is feküdt az ágyra, de nem aludt el, viszont kedden meg már igen és mi nem is kellettünk, a gondozónők altatták. Azóta ottalszik szépen. Úgyhogy viszonylag hamar beszokott sztem.
Vendég
 


Jaimee!
Nagyon helyes a kis Rékucid :) Szegény, akkor sokat nem szedtél fel magadra, ha minden kijön. Vagy talán még fogytál is?

Chrissyy!
Mi is most szoktattuk be Szilárdot, bár őt nem bölcsibe, mert nálunk az nincs, hanem idéntől indult egy minicsoport, ahová 20 hónapos kortól 4 éves korig lehet vinni a gyereket, de az önkormányzat csak három éves (óvodás) kortól téríti a díjakat. Ezért csak heti kétszer megy, és még így is 25e-be kerül egy hónap. Nálunk is szépen ment a beszokás, egy hét alatt, és úgy, hogy első nap reggeli utánra megnünk egy órácskára. Kedden délután, miután felkeltek a gyerekek, hogy lássa, hogy mennek az anyukák a gyerekekért. Szerdán reggelire (ekkor eljöhettem) és kb 10-ig maradt. Csütörtökön pedig reggeltől az alvásig volt ott egyedül. Pénteken pedig mehetett egész napra. Ha hát az alvás érdekes történet. Otthon úgy alszik, hogy beteszem az ágyába, énekelek neki egy éneket, és kijövök, magától elalszik a csendben. Az oviban nem akart/tudott a többiekkel egy szobában aludni. Mindenki szépen elaludt (összesen 10-12-en vannak). Ült az ágya szélén, már majdnem eldölt, olyan álmos volt, de nem akart lefeküdni. Aztán majd másfél óra után beadta a derekát, és eldölt. Második nap ugyanez. Harmadik nap után elmeséltem az óvónőnek, hogy otthon hogy alszik, erre fel fogták magukat, és kivitték Szilárd ágyát a másik szobába, és ott egyedül kb 3 perc alatt elaludt. Na azóta Szilárd a másik szobában alszik egyedül :lol: :lol: Cikisnek éreztem a dolgot, de azt mondták, hogy ne csináljak belőle ügyet, nem gond ez nekik. Majd lehet, hogy egyszer Szilárd fogja kérni, hogy hadd aludjon bent a többiekkel. Baromi rendes csapat van az ebben a minioviban. Sőt, az utóbbi három alkalommal zokogott Sziszkó, hogy nem hagyja ott az apja, de kb 1 perccel apa távozása után már szaladt a játékokhoz. Mit csinál az óvónő: lefényképezi a telefonjával Szilárdot a széles mosolyával, és elküldi MMSben, hogy megnyugodjuk, hogy Szilárd már el is felejtett bennünket. Hát ilyen világot élünk, hogy a síró gyerekek szüleit megnyugtatják egy fényképpel az óvónők, hogy minden rendben :) :roll: :roll: Jó, nem?!?!!! Egyébként egy kis falúban lakunk, és ezeknek a gyerekeknek a felét már ismertük az ovi előtt, mert egy baba klubba jártunk. Az óvónéni is a kislányával, így nem egy vadidegen nagyvárosi környezetről van szó. Lehet, hogy Budapesten egy 20 fős csoportban nem tudnák ezt megcsinálni. Mindenesetre jó érzés, hogy ilyen jó helyen van a gyerekem. Szilárd pedig tényleg jó gyerek, szépen eljátszik a nagyobb gyerekekkel is, kommunikál egész nap :) szépen eszik (pedig otthon nagyon válogat). Azt is mondták, hogy már teljesen óvoda-érett. (Bocsánat az ömlengésért, de itt mindenki tudja, hogy mennyit tudja egy anya dícsérni a saját gyerekét :wink: :oops: )

Heni!
Hú, mekkora már Alexi. Mintha a te vonásaidat is látnám benne :roll: Anyukád mellett a szőke lány a tesód?
Jó lenne dumálni, érdelelne, hogy mi van veled, hol tar a tesóügy, HSG, stb. Ha esetleg nem venném fel a telefont, az azt jelenti, hogy épp nagyon dolgozok valamin. Mindenképpen vissza foglak hívni. Keressél, mert várom!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.29 15:23-kor.
Vendég
 


Angie, köszönöm, hogy írtál. Nálunk itt Székesfehérváron azért más, mint nálatok. Első nap 10-re kellett volna mennünk, de fél9-kor már ott voltunk és majdnem 11-ig ott volt, de mi is vele voltunk. Kedden már csak én voltam ott vele 10-re mentünk, ebédelt és utána jöttünk haza. Szerdán is még bent voltam vele, majd csütörtökön 10-re mentünk, de ki is jöttem és délbe hozták csak ki, pénteken fél10-re vittem és ebéd utánra mentem érte. Aztán köv hétfőn már reggeli előtt vittem (8előtt) és már megpróbálták az ottalvást, már el is feküdt, de nem aludt el, apa bement hozzá, hátha, de nem. Viszont másnap meg már nem is kellett bemennünk, szépen elaludt magától, de még nem jöhettem haza, meg kellett várnom, míg felkel. Bő másfél órát aludt. Aztán onnantól minden nap később mehettem érte. Most a héten 2-re járok érte, mert előbb ébred aztán majd meglátják. Minket csak akkor értesítenek, ha lázas a gyerek vagy nagyon nem jól van, a többit ők megoldják. Nekünk nincs senki ismerős a bölcsibe, de elég jól elvan a többiekkel. Mondjuk a nyáron, miután befejeztem a sulit, sokat jártunk a játszóra, hogy gyerekek közt legyen, szokja meg.
Upsz, bocsi, kicsit hosszúra sikeredett.
Vendég
 


Hahó!

Angie: ma egy kicsit hosszú napom volt, de holnap csörgök! Van belőlem is Alexiben :oops: :wink:

Jaimee: idén is túró, de most mandulával:) Finom volt a torta, mindenkinek ízlett!! Poci fotó mikor lesz?? Jó az apás kép is:)

Chrissy: méhszáj?? Mikor mész dokihoz?

Judy: Te most nagyon eltűntél...

Betsy: elektromos motort kapott a keresztapukájától (én nem vettem volna, de imádja) Ráadásul rendőrmotor és még szirénázik is. Matrica könyveket, színezőket, memóriajátékot, autóskártyát, téli kabátot, kiscsizmát....Azt hiszem ennyit...Tőlünk FP repülőt utasokkal, csomaggal...:)

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


JAIMEE: Aranyos az apa-lánya kép :) Én még mindig inkább Téged látlak Rékában! A hányinger szerintem 1 hét, és elmúlik (ha szerencséd van).
ANGI: Ilyenről még nem is hallottam, hogy oviban indítanak 20 hós kortól csoportot. Jó lehetőség, de tényleg nagyon drága, pláne, hogy csak 2 nap megy Szilárd egy héten. De nagyon ügyesen, és gyorsan beszokott. És a leírtak alapján nagyon jó fejek az óvónénik, ez nagyon fontos szempont.
CHRISSYY: Tényleg sokat nőlt fél év alatt Martin (Peti 1 év alatt nőlt ennyi idősen 10 cm-t, Bence meg kb. akkora most, mint Martin, talán súlyban kevesebb egy picit). Ő is ügyesen megszokta az új környezetet, mindenkinek a saját üteme szerint megy a beszoktatás, a lényeg, hogy jól érzi magát ott. Dokihoz mikor mész legközelebb?
HENI: Köszi, hogy leírtad az ajándékokat, ezek közül mindegyik van már (elektromos motor helyett autó), kivéve az FP-t, de én inkább társasjátékban gondolkozom, amivel ketten el tudnak játszani.
Vendég
 


Ma nem sírt reggel a fiam az oviban :lol: :lol: Haladás!

Mindenkinek szép napot, ma lesz munkám dögivel!

Heni!
Te azért nyugodtan csöröghetsz, mert a cigiszünet nekem is jár, még akkor is ha nem dohányhoz :wink: :D
Vendég
 


Betsy: Hát az szép lenne, ha egy hét múlva elmúlna....és meglepő. Sztem egyre jobban rám hasonlít a lány...

Angie: Dolgozol is?Hátttt.. nekem az jutott eszembe, hogy ennyi pézért megtehetik, hogy áttolják az ágyat. :lol: :lol: De klassz hely lehet és Szilárd is tök jól beszokott, és ez a lényeg.

Heni: Nekünk meg ilyen játékok nincsenek egyáltalán .... de pl. memória játékot mindenképpen veszek.
Pocakfotó? Majd ha látszik valami, ami megkülönböztethető a hájamtól. :wink:

Sirki, Bíbi, Christell, Bambika, Niki, Judy???? (És még akit kihagytam.) :oops:
jaimee1
 
 


Jaimee!
Igen, dolgozom, és ma épp egy prezentációt kell PowerPointban megcsinálnom a főnökömnek hétfőre, de szerencsére gyorsabban haladok vele, mint gondoltam, így szakítottam egy kis időt a babanetre is :wink:
Azért jöttem vissza dolgozni, mert 1 év után sem sikerült összehozni a tesót májusig, és úgy döntöttünk apával, hogy nem megyünk bele a télbe egy fizetéssel, 60e forintos gázszámla mellett. Igy felhívtama céget, hogy szeptembertől keressenek nekem valamit (mert közbena főnököm kilépett, és átalakult az egész osztály). Egy hét múlva hívnak, hogy MOST van egy nagyon jó lehetőség, jobb, mint amilyenből elmentem szülni, de ha ezt nem fogadom el, akkor olyan létszámstoppot terveznek, hogy a kilépők helyébe sem vehetnek fel senkit. Nem volt választásom, júniusban vissza kellett jönnöm dolgozni. Fizikálisan csak júliustól, és még augusztusig 4 órában, míg még bejárt az elődöm (szülni ment). Onnan pedig élesben, 8 órában (pedig nagyon 6 órásra pályáztam), napi 2,5 óra vezetéssel megfejelve. Persze, rögtön teherbe estem, ahogy visszavettek állományba, és pont az első munkanapomon teszteltem pozitívat :lol: :lol: Volt is öröm, hogy akkor még idén bejárok dolgozni, aztán januártól megint otthon. A végül nem úgy alakultak a dolgok, amiért nagyon-nagyon szomorú vagyok, mert nagyon utálok bejárni Pestre.

[quote="jaimee1"]
írta:
jaimee1Pocakfotó? Majd ha látszik valami, ami megkülönböztethető a hájamtól. :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, rohanok vissza a prezentációm gyártásához!
Vendég
 


Sziasztok!

Jaimee:Te tiszta lökött vagy:))) Nem hiszem, hogy annyi háj lenne rajtad....Kismama nacikat hordod már, vagy még nem kell??

Angie: Jól teszed, hogy bekukkantassz a babanetre, kell egy kis kikapcsolódás! Most még anyuéknál vagyok, de fél óra múlva indulunk is....Amint Alexi elalszik, hívlak..

Puszi,

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


Jaimee

Jelen! Készültünk az oviba a terményünnepre ,így nem sok időm volt.
Most sem úsztad meg a rókicákat? Kitartás még max. pár hét és elmúlik.
Jó a Réka ,apa kép!

Heni

Utólag is sok boldogságot Alexinek.

Meghülyült az egerem nem tudom Lilla vonalzóját lecserélni
:twisted:

KépKépKép
bambika
 
 


Bambi: És fotók is lesznek? Jók a vonalzók! :P :P
Hát nem úsztam meg a rókákat....de ez sem tart örökké.
:wink:

HEni: Annyi nincs, de pont elég van.
:wink: De, hordom a kismama nacikat, mert alapból minden gatyóm egy kicsit szűk....ami már kényelmetlen. Most akarok venni még egy farmert is, talán a C&a-ban....

Angie: Húúú...drámát sejtek a háttérben....(remélem tévedek)
:( :( :( Próbálkoztok egyébként?

Szép hétvégét mindenkinek!!!!!!!!! Cupp!

Jaj, már láttam a fotókat (esküvői)szépek lettek, majd jövő héten már DVD-n is megkapjuk őket.
jaimee1
 
 


Jaimee!
Hát nem egy leányálom, ami 6 hete történt velem. A történetemet leirtam egy másik topikba. Ha gondolod, elolvashatod.
Topik neve: Szülészet, korházak / *SOS* ÉLET A KISBABÁNK HALÁLA UTÁN.. 396. oldal közepe.

Heni!
Jó volt dumálni, bár egy csomó minden kimaradt. Hamarosan pótoljuk
:wink:
Vendég
 


Jó reggelt!

Angie: ne haragudj, hogy csak rövidre tudtam, de nagy családi ebéd volt anyukáméknál! Vasárnap pedig anyósoméknál ugyanez! De ma bepótoljuk:))

Judy: ma mész uh-ra? Nagyon drukkolok, hogy a ciszták ne legyenek már ott!!

Nagyon hangulat romboló leszek, de Ti nem féltek ettől a H1N1-től? Van aki be fogja magát oltatni??

Puszi

Heni

Kép
Kép
csheni26
 
 


sziasztok,

Vége az őszi szünetnek, fiúk ismételten suliban, most már talán több időm lesz írni is.
Persze újra elkezdődött a dili háza reggelente, mert semmi kedvük kimászni a meleg ágyból, na meg Bazsi szokásos hisztije, hogy nem akar tanulni. :lol: :lol:

Barbika ismételten tiszta takony és köhög. Most már ez megy szeptember eleje óta.Leviszem ma a dokihoz,most már jobb ha megnézi, meg mond valami okosat. Persze én amondó vagyok hogy a folyamatos fogzás miatt van ez, mert augusztus vége óta tényleg folyamatosan jönnek a fogacskák. Kezdték az alsó szemfogak 1-2 hét különbséggel, most meg a felső szemfogak jönnek. 2 hét takony és 1 hét nyugi, ez megy hetek óta. :oops: :oops: :oops:

Dűlőre jutottunk oltás ügyben is. Egyedül apa fogja beoltatni magát a sima és a h1n1-essel is, mert ő sok ember között van nap mint nap. Legalább ő ne hozza haza. Na meg anyukám is, mert ő meg a TB-nél dolgozik és szintén rengeteg emberrel találkozik minden nap. Apu meg úgyis nyugdíjas, itthon van. A húgom meg megint csak itthon lóg most, felmondott.

Én meg jól vagyok, nagyon enyhe émelygéssel és állandó ehetnékkel. Hasam alja kicsit fájdogál, de remélem csak a méhszalagok nőnek. Szerdára hívott be az orvosom, hát remélem most már szívhangot is fogok hallani, mert még mindig nem tudom mi a helyzet odabent. Na és remélem a cisztáim is felszívódtak. És engem is utól ért a székrekedés. Minden pasis tünetet produkálok, szóval én biztos vagyok benne hogy kisfiam lesz. Fiúknál volt enyhe émelygés és székrekedés. Barbinál nem volt gond a széklettel viszont iszonyatosan hányingerem volt és nagyon pattanásos lettem.Most meg tiszta az arcom is. :lol: :lol: :lol:

Heni,
Nagyon szuperek a képek, fincsi lehetett a torta is. :lol: :lol: Annyira hihetetlen, hogy már a 2 éves szülinapra készül mindenki. :oops: :oops: Megint egy évvel öregebbek lettünk. :lol: :lol:
Angie,
Szia, én követtem a kálváriádat, mert van ismim a márciusi topicban, így téged is mindig olvastalak és nagyon drukkoltam neked akkor, hogy a vizsgálati eredmények falsak legyenek. :oops: :oops:
Hihetetlen nagy lélekjelenléted és küzdeni akarásod van. Nagyon tisztellek e miatt. És remélem a sors hamarosan megajándékoz egy egészséges kisbabával.
Jaimee,
Alig várom a lagzis képeket, biztos nagyon szépek voltatok. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Heni!
Semmi gond, ez teljesen érthető. Nálunk is szokott ilyen nagy összeröffenés lenni. Vasárnapra be is volt tervezve, de a férjem lebetegedett, és nem mertünk átmenni anyuékhoz, mert a sógornőm egy pillanat alatt összeszedi a betegségeket, és most épp a babán dolgoznak. Mi pedig nem akartunk semmi bacit átadni neki, hiszen én már a bőrömön megtapasztaltam két téli terhességmegszakadást (amiből egyik tutira betegség miatt volt).
Ma durva napom lesz, mert a kolléganőm lebetegedett, és egy nagy munkáját nekem kell megcsinálnom holnapra, holnap pedig egy másikat szerdára. Utána majd kereslek!!! Puszi!

Judi!
Köszönöm, jól esik, amiket írsz. Én is nagyon remélem, hogy ezennel nem kell majd hónapokat várni az igazi és egészséges terhességre. Nagyon várom, de nagyon félek is!
Gratula az újabb pocaklakóhoz, hűha, már a negyedik. Ez igen! Akkor te nagyon könnyen teherbe esel. Én mindig hármat szerettem volna, de örülök, ha még egy lesz.

Lányok!
Tényleg nem cikis, hogy így bepofátlankodtam ide?!? :oops: :oops: :oops: Csak olyan aranyosan invitáltatok, és most pont rá is értem, mert nem volt főnököm. Ez a hét már nem lesz ennyire laza.

Mindenkinek szép napot!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Angie: Ne beszélj már, ha van kedved, írjál nyugodtan. :wink: Közben elolvastam már a történetedet egy másik fórumban. Hát.... :( :( :( :( :( Drukkolok nagyon! +++++

Judy: Drukk szerdára! ++++++++Ilyen tünetek mellett biztosan minden okés. :wink: Jók lettek a képek, meg vagyunk vele elégedve, a héten kapjuk meg a DVD-t.

Heni: Alapból nem félnék különösebben, de kismamaként bennem van a majré egy kicsit. Főleg, hogy ilyen marha egységes az álláspont "odafenn" :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: A dokim oltásellenes, én neki hiszek a legjobban, úgyhogy nem kérem a védőoltást.

Voltam terhesgondozáson, kaptam ezer beutalót (szokásos első kör, belgyógyászat, fogászat, labor terheléses cukorvizsg.-al, szemészet). És a kiskönyv is megvan. Hervasztó a külseje, de mindegy....
jaimee1
 
 


Sziasztok Lányok!

Jaimee,
nagyon tetszik a vonalzód...olyan kislányos! :wink: Egy nagyon kedves barátnőm is nemrég kapta meg a kiskönyvet, ő is hasonlóképpen nyilatkozott! :D

Angie,
én is olvastam a történeted, nagyon szomorú ami veletek történt!! :(

Betsy,
ma az 5. napon vagyok... :)
Bence szülinapjáig már nincsen sok hátra, gondolom szép tortája (is) lesz! :wink:

Kép
arikon78
 
 


Arikon,
örülök a jó hireknek, hajrá lombik! Drukk csütörtökre is+++++

Jaimee,
nagyon jó az apa-lánya kép, szerintem is rád is hasonlit nagyon Réka, bár egyértelműen apára is, szóval ő tényleg a "keveréketek", nem úgy mint Niki, ő egyenlőre csak tiszta apja.
Már nagyon kiváncsi vagyok a képekre, örülök, hogy jók lettek.
Nagyon szép a vonalzód, és már mindjárt 12 hetes vagy... :lol:

Judy,
drukk szerdára! De az biztos, hogy már minden rendben lesz/van! :D

Angie,
borzasztó, ami veled történt, sajnálom, remélem mihamarabb lesz egy egészséges kistesója Szilárdnak, nagyon drukkolok!
Látom ma ovulálsz, hajrá! :lol:
És szerintem sem pofátlankodtál be, gyere nyugodtan, örülünk neki! :lol:

Nagyon köszönöm a kérdésemre a válaszokat, én is arra jutottam, igy olvasgatva, hogy talán legjobb lenne minél kevesebbet találkoznia ilyen gyerkőcökkel, csak hát ez eléggé megoldhatatlan, mert az egyik gyerkőc apa tesójának a lánya, a másik pedig a kereszttesója Nikinek, plusz az anyja a legjobb barátnőm is amellett, hogy a komasszonyom is, de megpróbálom a szülinapokra, meg a ritka alkalmakra szoritani a találkozást, amikor más nem tud Nikire vigyázni. Úgysem játszanak egyenlőre együtt, csak emigy meg szeret Niki menni hozzájuk, mert tudjátok új játékok, stb, meg hát csak gyerekek között van, más gyerek meg nagyon nincs is, sőt, nincs! Na, de mindegy, mástnem én megpróbálom elmagyarázni neki, hogy az nem szép dolog, és remélem megérti, és nem fogja utánozni őket...
sirkici
 
 


Sziasztok,

Tegnap este közöltem a szüleimmel a 4. babát. Első reakció, hogy "Te hülye, meggondolatlan!" Aranyosak mi?
Meg hogy éhen fogunk halni, meg rámegy az egészségem, meg a többi gyerek kárára megy négyeske. Na, ezt nem egészen értettem.
De ma reggelre megnyugodtak és viccesen mondta anyu, hogy majd kér tőlem 1gyereket, nekem úgyis sok van, hogy kapjon egy kis családi pótlékot pluszban. Na, meg hogy gondolkodtam-e azon hogy hogyan fogunk elférni az autóban.
Bár szerintem az észosztásnak még nincs vége. :lol: :lol:

Angie,
Hát az első 3 gyorsan jött, az első illetve a második hónapokban. De négyeskével 5 hónapig próbálkoztunk és végülis a 6. hónapban jött clostival. Éretlenül repedt meg a tüszőm, ez volt a baj. :oops: :oops:
Sirkici,
köszi a drukkokat holnapra, bár már túl lennék rajta. :oops: :oops:
Jaimee,
Én is láttam a mostani kiskönyvet, hát tényleg nagyon lehangoló, hogy már ezen is spórolnak, de nem baj, majd szépen bekötjük valami színessel. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Háj!

Judy: Hát gondolom, az aggodalom mondatta velük "hirtelen felindulásból". Nekem is azt találta mondani anyu hogy: "Hááát....gondolom, terveztétek, ugye?" (vagy valami ilyesmi). De ez csak az első "sokk" volt, azóta örülnek és várakozóak nagyon. :D

Sirki: Van a családban gyerkőc, aki kicsinek tiszta anyja volt, aztán kamaszkorára tiszta apja lett. SZóval nincs ez még lejátszva. :wink: :lol:

Arikon: Már csak 2 nap! :wink:

Angie: Hajrá ovu! Lh-zol vagy hőmérőzöl?

Betsy: ?

És a többi eltűnt?
jaimee1
 
 


Sziasztok!
Gyors bejelentkezés, mert van meló.

Még nem próbálkozunk, csak feltettem, hogy lássam, hogy áll a ciklusom, mert nem mindig tudok odafigyelni a napokra. És hát azért nézegetem, hogy a szülés után visszaállt-e rendesen a cilkusom. Tegnap csináltam egy tesztet, de csak egy nagyon halványka csík lett rajta (este 9-kor csináltam, mert elfelejtettem behozni a mh-re). Ma megcsinálom kora délután idebent. De lehet, hogy ebben a hónapban egy kicsit kitolódik, mert még nincs tojásfehérjés nyákom. Pedig elég pontosan 28 naposak a ciklusaim. Mondjuk, Szilárddal úgy lettem terhes, hogy azt hittem, nincs pé-m, mert semmi nyákom nem volt abban a hónapban, és láss csodát, Szilárd akkor fogant. Múlt hónapban még vérezteggem a szülés után, és azzal együtt is baromi erős nyákom volt, és az lh teszt is kimutatta a pé-t, és pont 28 napra a szüléstől megjött. Remélem, ez most is így lesz, és nem borul fel semmi.

Judy!
Nem lepődtem meg anyukád reakcióján. Az enyém már a harmadiknál hasonlóan reagálna. Már volt veszekedésünk hármaska felett, pedig még csak egy van. Csak azért imádkozom, hogy Isten ikreket adjon, és akkor mukkanni sem tudnak majd, mert így alakult, és pont :lol:

Sirkici!
A fiamat mi is nagy odafigyeléssel neveljük, de nem tudunk mindent kivédeni. A szomszédban a nagyobbik fiú (2. osztályos) nagyon problémás gyerek. Az anyját is le ku***ázza, a B betűs szavak minden mondatában benne vannak. És ezt mind az udvaron, üvöltve csinálja. A 2 éves fiam meg áll a kerítéshez tapadva, és bámul. Este pedig az hallom, hogy ismételgeti "b***meg" :roll: :roll: :evil: :evil: :shock: :shock: Ilyenkor mit csináljak? Szóltam már a gyereknek, de a saját telkén azt csinál, amit akar (mondjuk, az anyja tényleg egy k***a, mert otthagyta a helyes férjét egy ripacsos arcúért, és az sem érdekelte, hogy a gyereke brutálisan hiperaktív és problémás). Beültettük Leilandi ciprusokkal, alig várom, hogy megnőjenek (bár, akkor már késő lesz :roll: ).

Arikon!
Nálatok mi a baj? Drukkolok nagyon neked! Lehet, hogy még idén lesz beültetés?
Vendég
 


Angie,
Nálunk a férjem katonáival van gond, ti. kevesen vannak, az utolsó eredmény szerint 6 millióan. Előtte a minőségével is gond volt, azonban az elmúlt 3 hónap alatt szépen javultak. kb. 2 év próbálkozás után döntöttünk úgy, h. a Kaáliba jelentkezünk mi is. Túl sok kellemetlen vizsgálaton, csütörtökön megyünk a lombikkal kapcsolatos részleteket megbeszélni, már nagyon várjuk! :)
Ha kíváncsiskodhatom, Ti mikorra tervezitek a kistesót? :)

A csúnya beszédet szinte lehetetlen kivédeni, mert a tv-ből, rádióból, v. akár ahogy Angie is említette a szomszédból is átszűrődik. Szörnyű!!! :?

Kép
arikon78
 
 


Itt olvashatod el az én 'kis' történetemet :(

[quote="angie34"]
írta:
angie34Hát nem egy leányálom, ami 6 hete történt velem. A történetemet leirtam egy másik topikba. Ha gondolod, elolvashatod.
Topik neve: Szülészet, korházak / *SOS* ÉLET A KISBABÁNK HALÁLA UTÁN.. 396. oldal közepe


Akkor hajrá lombik!!! Az inszemhez nem elég ez a mennyiség? Talán 10 milliótól felfele lehet inszem?! Egyébként én annyi de annyi sztorit olvastam itt a BBneten és hallottam személyesen is, hogy lombikos baba után jött spontán a tesó. Az egyik kedves ismerősöm is úgy járt, hogy lombikkal megfogant, 10 hetesen elvetélt, aztán újból nekifutottak, de a stimuláció alatt, amikor pete-kukkolóban volt, látta a szép nagy érett petét. Aznap este együtt voltak a férjével (3 millió alatti sperma száma volt a hapsinak), és spontán terhes lett a csaj. Drukk, drukk!!!
Vendég
 


sziasztok,

Végre eljutottam a dokihoz, van egy 12mm-es lurkóm jó szívhanggal. :lol: :lol: :lol: :lol:

Mondtam is a dokinak, hogy az elmúlt 2 hétben 10 évet öregedtem.
A 19-es cisztám teljesem felszívódott, a 30mm-es pedig összeesett 17mm-re, szóval hamarosan az is felszívódik majd. Most olyan nagyon boldog vagyok. :lol: :lol:

Jövő héten mehetek a kiskönyvért és utána csinál az orvosom egy vizsgálatot is. :lol: :lol:
Kombinált tesztet ingyért megcsinálják a kórházban a 12 hetes szűrésnél, az integrált pedig 15 000 ft lesz. Azt majd a 16-18. héten. :lol:

Arikon,
Már csak 1 nap!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Angie,
Hát az anyukák már csak ilyenek. Szerintem tuti féltésből csinálják a cirkuszt. :lol: :lol:

Amúgy még egy jó hír, tegnap este már tök normálisan el tudtam beszélgetni anyukámmal négyeskéről. Totál megnyugodott és azt mondta, hogy ha már így döntöttem, hogy megtartom(azt hiszi becsúszott gyerek) akkor reméli hogy egészséges lesz. Tök örültem, hogy így áll hozzá. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


JUDY: Szuper hírek! Hatalmas gratula mégegyszer! Képecskét nem kértél? Bár gondolom a jó hírek hallatán eszedbe se jutott! :lol: Örülök, hogy anyukád is szívesen várja most már a kisunokát. Érthető, ha aggódik, biztos Te is azt tennéd! Mikor kell menned újra? Már csak a 12 hetesre? Barbiról, és a fiúkról nincsenek új fotók?

Mindjárt visszaolvasok, és írok a többieknek is, illetve rakok friss táblát..
Vendég
 


2009. november 10. kedd

Kép Kép Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.11.10 13:56-kor.
Vendég
 


Betsy,
Köszi szépen a gratulációt, és tényleg a nagy örömben elfelejtettem kérni képet a kis pacáról, már utána jutott eszembe amikor kijöttem a rendelőből. :lol: :lol:

Kiskönyv után kell mennem egy hüvelyi vizsgálatra és majd csak a 12 hetesen lesz újra uh. :lol: :lol: De akkor nem felejtek el képet kérni. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy: Gratulaaaaaaaaaa! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Örülök, hogy boldog vagy! SZuper!!
Integrált tesztre is menni fogsz? Dokid ajánlotta vagy saját kezdeményezés?
jaimee1
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?