Új privát üzeneted érkezett!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de Csongit láttam, hát nem semmi :shock: Fruzsi még csak a négykézlábraállásnál meg a kúszásnál tart.

Voltam dokinál, hát ismét jót mulattunk kedvenc nőgyógyászommal, végre egy doki, akihez nem szorongva megyek 8) Amúgy minden oké, megbeszéltük, hogy pár hónap múlva találkozunk, amikor a harmadik baba is a hasamban lesz :wink: Úgy legyen!
Vendég
 


Gyöngyi,
Ti is quinny? :wink:
Sajna Gergő még támasztva sem tud ülni, így még nem merem a sportrészbe tenni :?
Én is néztem lábzsákot meg karfát és esővédőt a sportrészhez, végül eredetit vettem, igaz, nem volt olcsó...

KépKép

Kép
hase
 
 


Gergő is nagyon szép :)
Vendég
 

 
 

nyugodalmas , kelésmentes antizombi jó iccakát jöttem kívánni !!! Kép

voltam bőrgyogyinál és képzeljétek azt mondta hogy fullra el tudja tüntetni a zebracsíkokat a fenekemről-combomról :lol: ettől a gondolattól énmost happy vagyok! 8)

na cakát!

ps:gergő meg cukipofa, szegény tényleg heringkedik a kocsiban, ma lili félig ülve nézelődött fél órát, élvezte hogy kilát, eldőlni nem tuodtt volna a bundazsák-overál kombóban, a kezem nem fért be melette! :lol: :shock:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Na, én befaltam egy csomó fahéjas gabinapelyhet, rendeltem Fruzsinak Holle rizspépet, bekészítettem a reggeli kávét, szóval nyugovóra térhetek :)
Vendég
 


Jaj még valamit akartam, de mit is... :roll:
Vendég
 


Panndi, honnan rendeltél olyan holleanyóst?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nem ezt, de azért leírom: voltunk ma ugye védőnőnél, aztán volt egy fura anyuka két fura gyerekkel. A kislány két éves volt, és ült egy kis széken. Egyszer felállt valamiért, elment, közben Zsófi leült a helyére. Visszajött a kislány, Zsófit letolta/lelökte a székről. Anyukája rászólt úgy ahogy, bár nem volt túl meggyőző. Közben a kislány bátyja hozott egy másik széket, és mondta Zsófinak, hogy üljön rá. Megköszöntünk, leányom ráült. Ezt meglátta ez a kiscsaj, odajött, és onnan is lelökte. Na itt bekapcsolt az anyatigris üzemmód, kislányt felállítottam, Zsófit visszaültettem, és mondtam, hogy maradjon csak, ő ült itt. Na erre az anyuka nekem esett, hogy az az ő gyerekeinek a széke. Jah, mondom, hát az előbb adta oda afia Zsófinak, de mindegy.

Előzmény még, hogy Fruzsi a hordozóban szokott várakozni a védőnőnél, és tök jól elvan. Ma ez a nevezetes testvérpár elkezdte nézni Fruzsit. Aztán leültek mellé. Fruzsi nyekergett, kezdett neki nem tetszeni, hogy az arcában vannak. Anyukát nem izgatta. Aztán kivettem, és jóóó hangosan megjegyeztem, hogy kicsit sokan vannak körülötted, ugyeeee? Na de ebből sem értettek :roll:
Vendég
 


Igaziból ezeket nem tudom miért írtam le, talán még nincs kedvem aludni :)

szofi: www.biobarlang.hu
Vendég
 


Panndi, köszi! És gondolom azért írtad le, hogy legyen min lefekvés előtt kellemesen felháborodni!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus! Akkor jó, reméltem, hogy nincs nagy gond!

Csilla! Gergő nagyon édes és olyan nagyfiús!

Áron nem tudom pontosan hány kg, két hete volt 9,5. Alíz most 12, Ő két évesen volt annyi, mint most az öccse. A kenguruba már egy hónapja nem tudom bepréselni Áront, át is adtam a húgomnak, mi is váltottunk mei tai-ra. Szofihoz is abban megyünk.

Niki! A zebracsíkokat mivel tüntetik el? Én is zebra vagyok.

Kép

Kép
hean
 
 


hean :shock: 9,5 kg :shock: Nemsemmi :lol:
Vendég
 


Na megyek az ágyikómba, jó éjszakát :)
Vendég
 


Sziasztok!
Még nem olvastam vissza,de ezt le kell írnom!

Épp Benkőt néztük Apával,a csajok aludtak!Grétus fenn a helyén!
Egyszer csak elkezdett kacagni!Odamegyek az ágyához,meg Apa is!Gyereknek tárva nyitva a szeme,néz egy pontot a falon és kacag!Férjem szerint aludt :roll: De ezt csinálta vagy 5 percen át,kacagott.Aztán Sanyi felvette,nyitva volt a szeme,de aludt!!!!! :shock: Komolyan,féltem!! :oops: Olyan furin kacagott.Á,még a hideg is futkos rajtam!
Egyből néztem nem e lázas,de nem!
Mert reggel,vagyis délelőtt azt mondta fáj a torka,de "Anya egy kinder tojkó meggyógyítaná"Mióta kapott,nem fájt neki,viszont alvás előtt is mondta h fáj!De lehet akart megint valamit!
Viszont ez a nevetés,meg nyitott szemmel alvás!És most is olyan zaklatottan alszik!!! :shock: Ma nem sokat alszom az tuti!

Bocsi,h csak magunkról,de ez kiütött!!!

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mindez tetejében telihold van!!!!!!!!

Gergő nagyon szép!

Áron :shock: Grétike 12.5kg.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jézusom Aniza, ez nagyon ijesztően hangzik...Brrr, a hideg futkos a hátamon! Azért próbáljatok aludni is...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi,azon leszek!
Amúgy soha nem csinált még ilyet.Tuti beteg lesz.Torka,vagy nátha.Bár asszem kb tavaly volt utoljára beteg,szóval azt sem tom milyen ha beteg.Eddig hála Istennek kb 4x volt beteg,2x lázas.Betgség is,max nátha,köhögés!De nincs még hőemelkedése sem.MAJD FIGYELGETEM AZÉRT,MERT HAMAR FELMEHET!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!

Remélem jól telt az éjszaka!
Sanyinak nem most kellene a majorban lennie? Vagy a múlt hétn volt?
Kicsit időzavarban vagyok.... :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Pandi: miért éri meg rendelni? Én nézegettem, de nem elég, hogy interneten drágább a rizspép (az uram 1190 Ft-ot fizetett), de még rájön a szálíltási költség.
Amúgy szerintem nem a gyerekek voltak gázosak, hanem az anyjuk inkább, hogy nem figyelt eléggé.

ANita: nyugi, semmi baj nincsen Grétivel, csak álmodott. Ez szerintem egy kis alvajárós dolog volt járás nélkül. Gyerekeknél elég gyakori.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na reggelt!
Egész jó napunk van/volt!
Még "szerencse" h szakaszosan jön ez a fog,mert így fel tudok töltődni 2 fogfájósnyavajgás közt! :?

Ma meg doki!

Csilla!
Na akkor ezek szerint mégse teljesen oké....És Gergő támaszkodik amúgy a tenyerén elöl?Mert Iza igen!Tehát nem a hátra vetett kar az alap testtartása,nem ott támaszkodik mindig szerencsére!
Nincs kedvetek jönni a talira????Szerintem szivesen látnánk titeket is!Gergő meg olyan de olyan szép!!!!!! :shock: Lehet Izám csak rá várt 8) (bocs Csani és a többiek)


Anita!
Huuu,ez nem semmi! :shock: Majd mesélj h mi volt!!!!!Remélem nem lesz beteg!!!!


Panndi!
Mőltkor sétáltunk Izussal,és jött szemből egy nő babakocsival+1 kislány előtte motorral!Mivel ketten nem fértünk volna el,megvártam míg eljönnek.A kislány odaszáguldott a motorral,lepattant róla,beleíkapaszkododott a babakocsiba és nyugtázta hangosan h "baba",majd h "mé nem alszik" :? Szegénykémugye aludt,mindeaddig amíg nem ordítottak a fülébe.....aztán az anyuka megköszönte és továbbálltak :evil: de csak azért nem húztam fel magam,mert olyan szép kislány volt :lol: :lol:

Niki!
Csíkeltüntetésben nyomjad a tutit!!!!!

annus11
 
 


Tinu!
Hát ezzel engem nem nyugtattál meg :lol: :lol: mármint h alvajárás járás nélkül :D :D :D :D

annus11
 
 


Annus: miért nem? Az alvajárás teljesen ártalmatlan dolog, csak biztonságossá kell tenni a terepet, de Gréti lehet, nem is alvajáró, nem vagyok alvásszakértő, de ha az lenne, akkor sem nagy baj ez, egy csomó embernél van ilyen, kb. olyan, mint a horkolás vagy a fogcsikorgatás. Spec. én csikorgatok. Mondjuk a horkolás sokkal nagyobb baj lehet, ha mögötte obstruktív apnoé van.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok, jó reggelt!


Mi is fent, 6 óta. Ennek kivételesen örülök, mert már este n7-től nyomta a szunyát, így féltem, h 4-kor már kelünk...

Annus,
ja, ha nálatok az előretámasz az alaptartás, akkor NINCSEN SEMMI GOND!!
Az teljesen belefér, h néha hátracsapja, és a kézfején támaszkodik.
Nálunk fordítva van, az az alap, és néha előre teszi :roll:

A talira szívesen mennék, de én is gyakran járok, mer vhogy úgy jött ki a lépés, hogy sokan babázunk barátnők egyszerre :wink: :lol: :lol:
Most pénteken az Oloszhonba kiszakadt barátném jön hozzánk két csemetéjével (Stella pont egy idős Gergővel és a májusi nyuszkókkal) plusz másik két barátnőm, szintén babával+gyerekkel!

Köszönöm szépen az invitálást, azért igyekszem majd egy köv. talin felbukkanni Gergővel :D

KépKép

Kép
hase
 
 


És köszi a dicséretet, G nagyon örült neki :D :D

KépKép

Kép
hase
 
 


Jó reggelt!

Tinu, nálunk nem kapni sehol, hát ezért kellett rendelni :(
Vendég
 


Tinu!

Attól én még frászt kapnék ha bárki a családban alva járna :wink: Mindegy nekem h mennyire természetes,meg ártalmatlan dolog :lol: :lol:

Csilla!
Szerencsés vagy h ennyi babás ismerős van a közelben!!!De ez nem zárja ki h egyszer "velünk" is talizz :wink: :lol: szóval remélem lesz olyan amelyikre el tudtok jönni!!!! :D

annus11
 
 


Jó reggelt!!

Alvajárás???

Na még éjjel belázasodott,fáj a torka :(

Trixi,Apa menne,de a tulaj most nem ér rá,csörögnek ha mehet!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Grétinek sok gyógypuszi!!!!!

annus11
 
 


Én is remélem, bizti úgy lesz :D

KépKép

Kép
hase
 
 


Anita, jobbulást Grétinek!


Nagy dilemma: visszaaludjak v reggelizzek és kezdjem a napot??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hase 2009.11.19 00:15-kor.

KépKép

Kép
hase
 
 


Anita: szegény Gréti, jobbulást. Ne foglalkozz azzal, amit az alvajárásról írtam. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


reggelt!

na ma kipróbáltam anyukám tanácsát :oops: kicsit 80as évek de bejött :oops: lili 5ig húzt a alóbőrt akkor elkezdett csicseregeni meg nyöszsörgni pörögni, én meg adtam neki vizet letolt 75 ml, és csicsika tovább f7ig kis nyünyörgéssel, amitől tudtam aludni...szóval csak szomjas...tudom-tudom-anyatej-szomjoltó de ha be tudnám lógatni a kebleket a kiságyba jó lenne, de nem megy, ha meg kiveszem tuti hogy szem kipattan hasra fordul éás játszik-kurjongat.hívogat :shock:

csíkok: nem árulta le mi az,csak azt hogy nyugi eltünteti nekem, de csak szoptatás után (gondolom valami olyan szer amiben van tejbe kerülő anyag :roll: )de hiszek neki szerintem ő az ország legjobb gyermek és felnőtt bőrgyogyija ("sajnos 2 hónapos" korom óta ismerem- ekcéma miatt)

Gréti meg gyógyuljon meg!

Lili legujabb és legizgalmasabb játéka egy zokni :shock: leszedtem a szárítóról elgurult ő lecsapott rá és most abba ereszti a nyálát, nesze neked fiserprájsz! :lol: :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Grétinek gyógypuszik mennek, remélem ez is gyors lefolyású lesz nálatok. Gyerekként én is a ház különböző pontjain ébredtem (sőt beszélgettem is a szüleimmel - állítólag). Kb. fél évig tartott :D

Férjemnek ma van az éves nagy prezentációja (az összes amerikai és európai fejessel). Szegény, mivel még csak május óta dolgozik a cégnél (azaz nem rutinból nyomja) nagyon ideges és izgul. Alig aludt valamit az éjszaka :roll: 9-kor kezdi, aztán remélem túl leszünk rajta. :roll:

Csilla, ez a doki tényleg nem egy díjnyertes választás. Pumukli dokiját azért majd felkeresitek? Hogy tervezed? És igen, majd gyertek egyszer találkozóra! És ez parancs!!! :-)

Annus, mai nap is jó lesz, érzem :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


és Győrben szakad a hó! Lili első hava :cry: :cry: jajj :cry: :cry: na de ilyenkor hogy sétáljunk? :roll: :?: :!: :arrow: tapasztaltabb anyukák :arrow: :?:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Esik a hóóóó??? Ne máááááááár!


Niki, és győri az a tuti bőrdokker v netán bp-i?

KépKép

Kép
hase
 
 


győri, magyar piroska a neve

Kép
Kép
mniki84
 
 


hó megy pest felé, bruhahahaha, élvezzétek 8) :lol: :P

Kép
Kép
mniki84
 
 


Köszönjük a gyógypuszikat!!!

Niki hó????
Hanna is visszaalszik teától!!!Sétálni ugyanúgy!Takard be jól,meg h ne ázzon esővédő a kocsira!Ennyi!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


csajok szoptatás alatt lehet mákos tésztát enni? :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!
Ez a HOLLE rizspehely miben különbözik a KÖLLN rizspehelytől?

Kép
szkitty
 
 


Niki, már miért ne lehetne mákos tésztát enni?
Légyszi, ne küldd erre a havat!

Gréti jobban van?

Nekem asszem az unokatestvérem járt alva tizenévesen. Azt nem mondanám, hogy ártalmatlan a dolog. Ajtót kellett zárni, kulcsokat eltenni, a többit nem mondom... :roll:

Gyöngyi, énférjem is szorongott, amikor először tanított az egyetemen külföldi orvostanhallgatókat. Volt amelyiknek olyan volt az angolja, h egyszerűen nem értette :shock: (kínai, arab, afrikai) Szóval nem tudott aludni, szorongott, izzadt a tenyere és rám is átragadt. :roll: Kis rutin és elmúlik! Szóval szorítunk a férjednek, minden ok lesz!

Azt nem is mondtam, h AM fél7-kor kelt! :shock: (sztem egyébként az apja pakolására... :? )

Ja és csöpög a mosogatócsap, de csak pozitívan! Sálálálálá! :lol:

Zili, remélem nagyid rendbe jön!

Kép

Kép
adraci
 
 


Niki! Köszi a bőrgyogyó-tippet! Priviben meg tudnád írni a drnő elérhetőségét? Köszi!

Kép
szkitty
 
 


kittyi ment!

mákso tészta: nemtudom :oops: mert ópium meg ilyenek, lehet úl ráparázok erre a mit ehetek dologra... :P :oops:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Gyöngyi! Neked akartam írni, hogy végre megérkezett az ámított pulóver. Na de ettől a csajtól sohatöbbésemmit! :evil: El is dugtam a nagyobbik fiam elől. Úúúúgy vágyott rá (Next, vastag, kenguruzsebes csoda..), és ollllyan de ollyan büdös a pulcsi! :shock: Pedig már 3x kimostam! Én még életemben nem éreztem ennyire tömény parfüm/öblítő/akármi szagot!!! ...ja, és ez ugye egy gyerekruha...

Kép
szkitty
 
 


Niki! Mákostészta tuti! :) A mák (és azon belül sem mindegyik alfaj) friss tejnedve a drog, a száraz magban szinte semmi nincs! Nyugodtan. :)

Kép
szkitty
 
 


najó akkor megppróbálom nem bedrogozni a gyereket :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


http://www.mambaby.com/a_termkek-cumik- ... 11134.html

névreszoló cumi ??!?!?!?!?!?!? nagyon tutiiiii :)

de ilyet kötelező vennem

http://www.mambaby.com/index.php?StoryI ... oductID=50

Kép
Kép
mniki84
 
 


ja, a bio rizspelyhet csak azért kérdeztem, mert a MÜLLER-ben vettem ilyet:

http://www.koelln.de/produkte/2/18/index.html

https://www.koelln.de/shop/105/812/index.html

és ez jóval olcsóbb a HOLLE-nál, kb. fele annyiba kerül...

Kép
szkitty
 
 


He-he én is voltam alvajáró, anyám szerint közveszélyes. Gyerekkoromban volt, hogy elindultam a késért. Anyu felébredt arra, hogy mászkálok, megkérdezte, hogy hová megyek? Mondom a késért. Milyen késért? Nagykésért. :shock: Na ekkor gyorsan kipattant a szeme és visszakisért az ágyamba. Persze reggel semmire sem emlékeztem. :roll:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na laptetőn a rémtörténet. :P

Kép
Kép
g_reny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?