Sziasztok!
No, most kicsit kipufogom magam.
MIkor Mátéval bementünk a kórházba, akkor 39,2 volt a láza, ment még tovább is és előtte egész nap ment a hasa és egyet-egyet rókázott is. Előző éjjel megjártuk az ügyeletet is.
Az a doki aki felvette, tündéri volt, mindent alaposan megvizsgált és végigkurkászta a laborokat is és mindenre rákérdezett, mit mennyit evett aktuálisan, korábban. Végül teljes kivizsgálást rendelt el.
A székletvizsgálat végül elmaradt, mert úgy döntöttek, hogy ha nem fostos (másnap már nem volt az) akkor nem sürgős, majd a gyerekorvosunk ha nagyon akarja... (a vas miatt lett volna indokolt, nincs-e valami anyagcserezavar a háttérben)
A dolog múlt hónap elején indult, utoljára elsején jártunk közösségben, utána rögtön beteg lett. Onnantól nem igazán fogadott el szilárd kaját a kedvenceken kívül (Túró rudi, két falat banán stb) és mennyiséget nem volt hajlandó enni semmiből. Ehhez hozzá jött, hogy kibújt egy rágója és valószínűleg fájt az ínye is. Egy szó mint száz, visszaesett hozzátáplálás vonalon elég rendesen. (nyár óta együtt reggeliztünk kenyeret ezzel-azzal, tízóraira is kapott valamit gyümifélét, vagy amit találtam itthon, ebédelt velünk, uzsi környékén megint próbálkoztam ezzel-azzal és vacsizott velünk.
Ezen túl meg tejecske minden mennyiségben. Erre az elbocsátó doki leírta, hogy
kizárólagosan szoptatott és a vérszegénység hozzátáplálási hiba eredménye.
Felmerült bennem ezek után, hogy ha ő beteg és nem tud enni, akkor vajon megvonja-e a családja tőle az egyetlen tápanyagforrást, amit fel tudna dolgozni? És vajon van-e gyereke.... A slusszpoén az volt, hogy szerinte pszichológiailag károkat okozok azzal, hogy szoptatok. Könyörgöm, 15 hónapos és nem 4 éves!!!!!! Arról nem is beszélve, hogy immunológiailag is kedvező ha kapja a tejet.... most legalábbis állatira jól jött....
Ettől függetlenül lehet jó szakember, de hogy itt és most marhaságokat írt le, az tuti.
No, mindegy az én "kizárólagosan szoptatott" fiam most tolt be egy tisztességes adag rakott krumplit.
Adri, hajrá! Szegény anyósodnak jobbulást! Téged nem féltelek, eddig is állati ügyesen szervezted a dolgokat, most is menni fog minden! Drukkolok! Bilizős Ártemisznek meg nagy puszi az okos buksijára!
Szintus! CRP miatt ne aggódj! Holnapi vv-nél már minden rendben lesz!
Szly, kérünk fotót az overallról! És a csini manóidról is!
Ancsa, gyógypuszik a nagylánynak! Jó lehetett a sok boszipalánta
Mariann, ma még nem írtál! Megnéztem egy filmet, (persze miközben épp pszichót csináltam a fiamból tízórai után - szoptattam) Fireproof a címe. Rátok gondoltam....
Írtad: „Nem vagyok okos, hülye vagyok” EZ NEM IGAZ! Te egy értékes, klassz és vonzó nő vagy nehéz élethelyzetben, de ki fogsz ebből is mászni, magadért, Áminért és a jövőtöért. (ölelős szmájli)
Pat, anyukáddal rendeződött a vitátok? Hiába, csak az tud igazán megbántani, akit nagyon szeretünk…
Joli, zselé
Soha komolyabb vitátok ne legyen! Bár bántani nagyon tudnak az ilyen mahaságok…. Engem bátyámék azzal izélgetnek, hogy a hordozás nem jó, miért szállok bkv-ra… engem is bánt néha, pedig tényleg jószándékkal teszik. Azért remélem, ennél nagyob konfliktusunk sose lesz
Éviék jól vannak, csak nagyon sűrű volt a program és nem jutott netezéshez.
Temető….
A hivatalos dátumok idén kimaradnak… ha picim rendbejön teljesen, akkor futunk egy kört.
Csilláról nem tudtok valamit? Ancsa?
Hosszú lettem… bocsi.