Új privát üzeneted érkezett!

[quote="etenci"]
írta:
etenciSISSY-akkor hajrá vérvétel....hű de utáltam,ebbe sosem tudnék belejönni....én totál rosszul voltam minden vérvételnél-habár csak fekve jöhetett szóba....és nekem minden vérvétel az ötödiken történt :wink: 8) -én nem is tudom hol a labor :wink: 8) 8)
amúgy jól vagytok???-jó a terhességed??? :roll: :D



Tenci!
Meg volt a vérvétel, rendben volt, túl vagyok rajta. Már csak az eredményre leszek nagyon kíváncsi.

Köszönöm szépen jól vagyunk, minden rendben van, lekopogom.
Viszont rettentően repül az idő!!!!! Nemrég csináltam a tesztet :)

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok,

Judy, de örülök, hogy jó volt. kíváncsi leszek a képekre. :)
Anna meg már bölcsiben? hú. nekem is fura lesz ha Kolos kezdi az ovit . én bölcsibe nem akarom, mert gyöngyösön ott lesznek a angyszülők segítségnek, meg úgyis otthon vagyok a picivel. majd oviba viszem, közösság biztos kell neki.

Tmi, hát ez így nem teljesen igaz, hogy nem érdeklni mi lesz a fia neve. úgy értem a 2. név neki nem annyira fontos. mert ha nem izgatná mi lesz a neve, akkor Noel vagy kende lenne, de ezektől mindenki a falra mászik mikor meghallja, pedig nekem tetszenek. amúgy a Kolost is én találtam ki, először nem tetszett neki de amikor ránézett először Kolosra rögtön mondta, hogy tiszta Kolos. :D

ja és nekem nem a Botond tetszik jobban...nem tudok dönteni, hogy Zs vagy B legyen, mert mindkettő egyformán tetszik.
üvegek: jaj hagyjad csak, nekem csak a helyet foglalja. elraktam, hogy hátha jó lesz vlmire, hát most megvan a célja. :lol: aztán képeket kérünk az üvegből készült meglepiről!!!

Vali, hát...nem tudom, de hétfőn kezdik a burkolát újra (ezen a héten vlmi suliban vannak a munkások). szuerintem 1 hét alatt megcsinálnak mindent.
ma hívtak, hogy megjött a konyha is...szal sürget az idő, nem tudom mennyire örülnének a kikában, hogy hetekig ott tároljuk a bútort. az ajtók meg két hét múlva jönnek.

Vero, ja nem bírok magammal. :lol: a webáruházzal csak az a bajom, hogy azt hírdetni kéne, különben hogy tudják meg az anyukák, hogy vagyok? gyöngyösön meg összesen két gyerek ruhabolt van, használtruhás meg 1.
amúgy én teszvesz-es eladásra gondoltam, nem tudom ez mennyire jó ötlet csak gondoldozom mit kezdjek magammal...

Kata, akkor hajra államvizsga!!! :D
snooopy
 
 


JUDY-de jó,hogy jó volt-csak kevés neeem???? :lol: :D képeket dobjál várjuk.... :wink: :lol:
Ancsa nagyon ügyi-még ha csak két óra is...majd belejön..meg te is!!! :wink: :lol: :lol: kihasználtad a lazulós órákat??? 8) :wink:

ORSI-szóval akkor mikor is költöztök??? :roll: :roll: és gondolkodjál mit kezdjél magaddal...ügyi csaj vagy kitalálod!!! :wink: :lol: 8) :D -és tényleg jó,hogy mami kéznél lesz....én már csak tudom :wink: :lol: :lol: 8)
Kolos zeneimádó??? :roll: :wink: ha már van zenész a családban... :D

TIMI-akartam még mondani -már az ötödik fog???-lassan még Mikeyt is lehagyjátok :lol: :lol: :wink: 8) és semmi sírás???mérlegelés megvolt???-nagyon sok gyerekes vagy már???
de azért látom Benkőt valaki csak nézi.... :wink: :lol: 8) :D :D

SISSY-igen ami megy az az idő-lassan a kezedben piciTomi..aztán egyéves....és nem is sorolom----de ezek az idők olyan jók....örülök,hogy minden rendben :D pocakfotó esetleg??? :D

VALENTINA-szóval lassan csak teló??? :roll: hogy jön így Viktortesó???? :D :wink: :lol:

VERÓ-csajok jól???tudnak korizni lánykáid????-na jó Zsófi t még nem érinti a kérdés :wink: :lol: és én is sárga színű vagyok!!! :wink: :lol: 8) :D de nem azért mert kínai vagyok :wink: :lol:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 

 
 

Tegnap hoztak Mikeynak overált-Zénó uncsitesó kapta,C&A-s -nagyon szupi...de éngyerekem5x elveszik benne...amúgy 98as..hátha érdekel valakit 6000ft...

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


itt egy elveszett bárány
megvagyunk, elvagyunk
Balázs minden nap hisztizik, hogy nem megy bölcsibe.....az urammal sem vagyunk túl jóban.........vagyis lelkileg padlón vagyok.....

remélem mindenki jól
próbálok visszaolvasni

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


[quote="etenci"]
írta:
etenci
SISSY-igen ami megy az az idő-lassan a kezedben piciTomi..aztán egyéves....és nem is sorolom----de ezek az idők olyan jók....örülök,hogy minden rendben :D pocakfotó esetleg??? :D



Etenci! Kérésednek eleget téve :)

25 hetes (múlt heti) pocakfotó

Kép


A heti pocakfotó ma sajna elmaradt, de holnap pótoljuk. :)

Kép

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!

Megint csak egy gyorsra jöttem:

Timi: Nekem van bébiételes üvegem, ha lesz tali akkor viszek magammal. Kb mennyi kéne?

Sissy: Nagyon csini vagy!!!

Andi: Ezek nem jó hírek... :cry: :( Mi a baj a férjeddel?

KépKép

KépKép
cukorfalat
 
 


Jó reggelt!

Na magamévá tettem a laptopot! :lol: :wink: 8) Így hajnalok hajnalán....fél 7 óta gépezek!..... könnyű volt, mert Nagyok még nyomják a szunyát :lol: Apa korán vitte Adrit oviba, mert ma 8.20-kor van tesi órájuk :lol: és előtte még meg is kell reggeliznie meg Apának is akadt egy kis meló, na szóval vagyok!

Danubiust hallgatok most ezerrel!!! Az ortt meg kapja be!!! :evil: :evil: :evil: Méghogy nem a lóvé számít!!!! :evil: :evil: Na mindegy, nem idegelem magam ezen, de ha lesz sztrájk, amiatt, hogy novembertől nem lesz Danu meg Sláger rádió, komolyan mondom elmegyek sztrájkolni!!!! :evil: Sok büdös........!!!!!!

Tenci!

Tegnap reggeltől vagyok sokgyerekes! Nagyokkal nincs sok gondom, hisz egész nap gépeznek meg olvasnak meg ha Adri hazajött az oviból, onnantól kezdve Ancsizik! :wink: Jáz meg le van tojva :roll: viszont így Apájának meg Anyájának jut nyugodtan ideje KicsiJázra és Vele játszunk!!!! :lol: :wink:
Benkőt meg hagyjuk. :twisted: :wink: Apa sem nézi, mert azt mondta ez nézhetetlen!!! Meg János egyébként sem egy nagy tévénéző fun....bezzeg számgép!! :? ......, úgy hogy Ő max. vasárnap nézi meg velem a Heti Hetest. Neki ennyi a tévézés.

Orsi!

Bocsánat!!! Nevet én sem úgy értettem Szabira, hogy totál nem érdekli, hanem csak hogy a második nem! :oops: :roll: De ha elsőre is ilyen ügyes voltál, akkor most se hagyd magad!!!! Én még mindig a Boti Zsombi "felállásra" szavazok!!! :wink: 8) És akkor Mindketten boldogok lehettek és Kisöcsi megkapta mind a két nevet, amit Anyukája meg Apukája is szeretett volna! :wink:
De jó, hogy házzal ilyen jól haladtok! :wink: Munkások meg tanfolynak?!?!?! :shock: :lol: Mit tanulnak? Talán a "hogyan tudtok mégjobban és mégszebben burkolni?" tanfolyamot nyomják? :wink: :lol:
És most mikor mentek Gyöngyire? Vagy már ott is vagytok? A tali miatt kérdezem. Neked mikor lenne jobb? Jövő héten vagy inkább utána?
Üvegek szerintem a karácsonyi meglepihez kellenek a szülőknek! De ez csak egy tipp részemről, mert óvó nénik nagyon kis titokzatosak voltak! :twisted: :wink: :lol: 8) Szóval lehet, hogy csak kari után tudok képet dobni az üvegekről!
Ja és a lényeg, amit még kérdezni akartam, hogy ki hozza majd a jó hírt, hogy meglett BotiZsombi? Mert azért a Te meglátogatásodat sem hagynám ki, míg bent vagytok! :wink: :lol:

Brigi!

Üveg mennyi kéne? Hát amennyi van! :lol: :wink: Ha 2 akkor 2, ha 22 akkor 22!!!! :lol: :wink: Tényleg nem tudom, mert nem mondták óvó nénik, hogy darabta mennyi, csak hogy hozzunk amennyit tudunk. Gondolom 60 db mindenképpen kell nekik, hiszen ha tényleg ebből csinálnak szülőknek karira ajándékot, akkor minimum annyi kell. Ha meg máshoz is akarnak még valamit csinálni, akkor biztos több is! Szóval hozzál annyit, amennyid van! És köszi előre is! :wink:

Andi!

Na ne csináld!!!! Mi a baj a férjeddel? :? Ha megkönnyebbülsz tőle egy kicsit, gyere és mesélj! Persze csak annyit amennyi ránk is tartozhat! :oops:
És Balu most miért hisztizik bölcsi miatt? Lehet szegénykének nagyon "betett" ez a kórházas dolog?! :oops: :?
És meló? Azzal legalább minden okés?

Sissy!

De csini vagy! :wink: :lol: KisTominak nagyon szép anyukája lesz/van!!! :wink: :lol: Véreredmény meg minden rendben lesz! :wink:

Kata!

És jog melyik részét "veszed a válladra"? :wink: Gondolom nem a büntető jogot! :wink: Nagyon ügyi vagy! Mikor kell még drukkolni a vizsgákhoz? És hát igen! A gyerek(ek) nagyon sok energiát tudnak adni az embernek! :wink: :lol:

Na most ennyi, mert Nagyok kelegetnek :wink: :lol: és megyek Velük reggelizni! :wink:

Ha tudok még jövök! Szép napot Mindenkinek! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Tenci,
hááát igen, bírtam volna még pár napig :D de most ennyi fért bele.
Lazulós órák??? Bevásárlás, kocsimosatás, könyvtárba rohanás, mosás. Ha ez lazulás, akkor kihasználtam :D
Megkérdezem sógornőmet, ő pont overált keres a lányának és kb ekkora lehet a gyerek... Képet nem tudnál dobni róla?

Timi,
jut eszembe, nekem is van bébiételes üvegem eltéve úgy 15db... Már nem kell, mert Ancsa kizárólag azt eszi, amit mi. Holnap megyek Érdre a gumikért, ha megírod a címed bedobom :wink:

Andi,
hűha, ezek nem jó hírek :? Pároddal miért nem vagytok jóban? Már ha publikus :oops:
Bali biztos belejön majd a bölcsizésbe. Egyébként csak otthon hisztizik, vagy a bölcsiben is napközben? Szomszédasszonnyal beszélgettünk pont tegnap (ők is mostanában kezdték a bölcsit), ő mondta, hogy egy ismerőséék 4 évig játszották a reggeli hisztit a bölcsiben/oviban, a gondozónők mesélték, hogy miután elmentek a gyerek kb csak a kezét nem dörzsölte össze, hogy "na ez is megvan, mehetek játszani" :? Trükkösek ezek a törpék nagyon...

Sissy,
csini pocak :D :D Tényleg megy az idő nagyon... Ancsa is már lassan másfél éves, pedig csak most szültem :roll: :D

Orsi,
a teszveszes/vaterás biznisz is jó!!! Mintha Steffi gondolkodott volna ilyenben tavasszal... Nem tudom végül elkezdte-e.
Nevek szuperek!!! Bármelyik verzió jól hangzik szerintem :D
Majd kérünk fotót a házról :wink:

Kata,
sok sikert az államvizsgához!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Jah, még elfelejtettem!

Tenci!

Kérdezted....válaszolok! :lol: :wink: Nehogy megint leszedd a fejemet!!!!! :lol: :wink: 8)
Jáz 8050g és 73 centi. Az én "Kislányom"!!! :oops: :wink: :lol: Egyébként nőni nem nőtt most "hivatalosan", mert múltkor védő néni "elmérte", mert akkor még "csak" 71 centi volt itthon ott meg 73. Most meg mondta, hogy milyen szép nagy és hogy mennyit nőtt :lol: :wink: múlt hónap óta,aztán mikor beírta a kiskönyvbe most a centit, látta, hogy most "nincs növés" és jót nevetett rajta. Majd mondta, hogy múlkor biztos elmérte! :wink: :lol:
Súlyra most csak 15 dekát hízott, de ugye tegyük hozzá, hogy mivel most jöttek a fogai nem is csodálkozom rajta, ugyanis a 8 hós mázsálás után másfél hét alatt "ledobott" 20 dekát és azt meg ezt a kis pluszt most szedte vissza múlt héten. Szóval, ha azt nézem, akkor megint hízott 35 dekát. :wink:
Na elég "doktorosra" sikeredtem?!?!?! :lol: :wink: 8)

És még......

Tali! Lányok!

Kinek mikor lenne jó? Orsi ezt főleg....bocsika Többiek!!!......Tőled kérdem, hogy mikor vagytok "Pesten"? Nem lenne jó, ha kimaradnál belőle! :wink:
Szóval Mindenki! Melyik hét legyen inkább? A jövő 7 vagy az utána lévő? És hol? Campona? Budaörsi Teccő....ott van játszóház is meg kajálda is, vagy Meki valahol? Dobja be Mindenki az ötletét "helyszínileg és időpontilag" is!!!! :wink:
Tényleg még most jut eszembe...Andi! Te melózol. Tudsz jönni??? :roll:
Részemről annyi, hogy jövő 7en szerdán jön a védő néni és péntekre eligérkeztem már. Szóval ez a két nap nekem tuti kilőve!

Na most már tényleg megyek, mert kajás Mindenki! 8)

Pussz! Majd még jövök! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok,

Judy, köszi akkor rákérdezek Sreffnél, hátha van tapasztalata.

Tenci, nem tudom mikor költözünk, jövő héten beindul a munka ezerrel, az is lehet, hogy 3 hét múlva már ott lakunk, de az is, hogy csak dec eleje. tudod ezt nem lehet előre kiszámolni.
overál, ne is mond, nekem is be kéne egyet szerezni ha jön a hó.

Timi, nagyon kedves vagy, hogy főleg rám gondolsz. mint írtam Tencinek még itthon vagyunk, nekem jövő hétre egyenlőre a hétfő foglalt.

Lányok: mit szóltok a csüt-höz?? én akkor szoktam szüleimhez jönni (most is itt vok) és akkor lehetne vagy budafok vagy budaörsi meki. még nem voltam se a campi játszóházban se a meki játszóházban...szal nekem mindegy.

Sissy, igazán szép pocid van, és szerintem pici...az enyémhez képest ennyi hetesen. :D

Andi, mi a gond?? gyere öntsd ki a szíved.

Bocsi lányok most rohannom kell...
snooopy
 
 


Tali: csütörtök vagy péntek bármelyik héten jó, de inkább a délelőtt. A Campona nekem kicsit közelebb lenne, de budaörs is megoldható :wink: Még egyik helyen sem jártam, nem ismerem őket...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Tigrincs
a meló legalább jó :lol: :lol: :lol:
Talira nem tok menni 9-15 ig dolgozok mindennap(max 7vge

Bali reggel felkeléstől hisztizik (nagy krokodil könnyekkel, hogy nem megy bölcsibe, anya, apa ne menjen dolgozni.......)DE bemegyünk és kb. 10 mp ig sír még.......!Bár állítólag napközbe is néha rájön .....

Férjuram olyam, mint egy gyerek.....mindig kérdezni, hogy most mit csináljon otthon, mit kell csinálni........, hát szoktam mondani neki, hogy semmit :roll:
Ami a legrosszabb rámjött, hogy kicsit még élnék :roll: :oops: 8) :shock: :roll: :oops:
így röviden ennyi........

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Na egy rövidre...... :lol: :wink: 8)

Andi!

Nincs azzal semmi gond, hogy ahogy Te fogalmazol "kicsit még élnél"!!! Szerintem ez Mindenkinél "játszik", főleg, ha egyszerre.....vagy nem egyszerre.....sok rossz vagy nem rossz dolog történt Vele az utóbbi időben! Szóval ebben nincs semmi szégyellni való dolog!!!! :wink: Anyósod nem tudna esetleg vigyázni Balura, hogy mondjuk egy hétvégére Férjeddel elmenjetek valahova kettesben? Vagy akárki más, akivel Balu szívesen el lenne egy hétvégét?
Férfiak meg........................... :roll: :twisted:
Megmondom Neked őszintén, hogy nekem a hétvégék azok sajnos nem jók :oops: :oops: :roll: főleg már így nov-dec közeledtével! De szerintem megoldhatjuk máskor egy hétvégén is! Legfeljebb ebédidőben....az mikor van Neked?.......odaugrunk Hozzád a melóhelyre dumálni!!!! :wink: :lol: 8) Igaz Csajok? :lol: :wink: 8) Na?!?!?!?! :wink: :lol:

Lányok!

Tali! Ha Mindenki inkább a csüt vagy péntekre szavazna, akkor ha nem bánjátok legyen inkább a kövköv. hét. Mármint ami Nov. 9-vel kezdődik. A nap és a helyszín nekem tökéletesen mindegy! :wink: :lol: 8) Döntsétek el, én mobilis vagyok! :wink: :lol: Tényleg Tenci! Te mikorra tudnál magadnak inkább autót "szerezni"??? 8) :lol: :wink:
És Sissy és Kata! A tali Rátok is vonatkozik, ha van kedvetek és időtök! :wink: Gyerkőkkel együtt természetesen! :wink: Bar tudom Kata, hogy Te most nagyban készülsz az államvizsga többi részére, de egy kis lazítás Neked sem ártana! :wink: 8)

Most mentem, mert ebédidő van! És ez a sok éhes száj!!! :shock: :lol: :lol: :wink: 8)

Szép napot Mindenkinek! :wink: Majd még igyexemigyexem jönni! :lol: :lol: 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


[quote="snooopy"]S írta:snooopyziasztok,

[
Sissy, igazán szép pocid van, és szerintem pici...az enyémhez képest ennyi hetesen. :D


Bocsi lányok most rohannom kell...


Snooopy,

Pedig mindenki el van ájulva, hogy mekkora. Pedig szerintem tök normális a mérete ennyi idősen. De akkor most megnyugtattál, hogy nem vagyok vészesen óriási! :)
Nem tudom, egyesek el vannak szerintem tévedve a méretet illetően.

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület
 
 


[quote="tigrincs76"]N írta:tigrincs76a egy rövidre...... :lol: :wink: 8)

Lányok!

Tali! Ha Mindenki inkább a csüt vagy péntekre szavazna, akkor ha nem bánjátok legyen inkább a kövköv. hét. Mármint ami Nov. 9-vel kezdődik. A nap és a helyszín nekem tökéletesen mindegy! :wink: :lol: 8) Döntsétek el, én mobilis vagyok! :wink: :lol: Tényleg Tenci! Te mikorra tudnál magadnak inkább autót "szerezni"??? 8) :lol: :wink:
És Sissy és Kata! A tali Rátok is vonatkozik, ha van kedvetek és időtök! :wink: Gyerkőkkel együtt természetesen! :wink: Bar tudom Kata, hogy Te most nagyban készülsz az államvizsga többi részére, de egy kis lazítás Neked sem ártana! :wink: 8)

Szép napot Mindenkinek! :wink: Majd még igyexemigyexem jönni! :lol: :lol: 8)



Tigrincs,

De aranyos vagy, hogy gondoltál ránk is. Majd meglátom, ha tudok elmegyek, s mindenképp viszem a gyerkőcöt is, bár én nem is tudnék mást, hisz nekem még csak egy pocaklakóm van. :)

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!

Orsi: Akkor még eléggé odéb van a lakás befejezése. Hogy bírjátok ezt a nyüsgést? Kolos hogy áll az idegen arcokkal?

Tenci: Ahogy most áll a helyzet, be sem merném vállalni a Vikótesót :oops: :cry: Fiúk hogy vannak?

Timi: Nekem teljesen mindegy hogy melyik hét és melyik nap. Az is mindegy, hogy Campona vagy Budaörs. Mobilis ember vagyok, Vikó meg jön velem akárhova is megyek :lol:

Holnap nem tudok jönni, mert a Mamámal megyünk a temetőkbe és fogalmam sincs mikor végzünk :? Vikó egyre nehezebben viseli az utazást,mindig ki akarja magát kötni,de szerencsére nem tudja még :shock:
Mindenkinek szép napot.
V

valentina
 
 


Tenci,
most beszéltem sógornőmmel, pont tegnap vett overált, úgyhogy már nem téma.

Tali: nekem jó a nov 9-i hét :wink: Fixáljátok le, mi meg megyünk :D

Mehetünk Andi melóhelyére is :wink: :D :D

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Na akkor a képek.
Vadaspark:
Kép hé, ti majmok, gyertek ide!!!
Kép Szia, te ki vagy?
Kép nna, ezt is láttuk

Lillafüred:
Kép lillafüredi séta
Kép lillafüredi tájkép
Kép kisvasút állomás
Kép jön a vonat
Kép elfáradtam...

A barlangfürdőbe nem vittük be a gépet, így onnan nincs kép sajnos...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Judy!
Köszi a barlangos infókat! Ezek szerint nem túl friss a honlap infója :D úgyhogy pláne köszi :D a képek nagyon szépek. Szépek ezek az őszi színek. Anna meg nagyon édi :lol: nekem Zsófi nem nagyon mer lemenni újabban a 2 lábára. Idegen helyen újabban fél. :oops:
No és szuper, hogy ilyen jól nyomja a bölcsit!!! :wink

Orsi!
Tesz-vesz jó ötlet :D ott tényleg sokan böngésznek :D sok sikert! Majd szól, hogy mikortól kezded! Akkor mi is benézünk!!! :wink:

Tenci!
Lányok: hát! Nem mondanám, hogy jól :oops: Szofi most átment hurutos köhögésbe, Zsófi meg DE ma sípolt :cry: ő még taknyol is és a kakija is hurutos :cry: Kata + én, mi billengünk a betegség és az egészség határán, de egyelőre mi vagyunk erősebbek és nem a betegség :lol: Laci már kapkodja a bogyókat :oops: de tudod! Ha már kettőt tüsszentenek ők már a halálukon vannak :lol: :oops:
Kori: még nem tudnak :oops: :D
Sárgulás: hát nekem már kellemetlen is ez a felhajtás, legalább is az oviban, mert folyton erről megy a duma az egész felső emeletén az ovinak!!! Hogy ki mennyit akar fogyni, meg meséljek … :lol: azért egy nap 2x úgy odamenni, hogy csak erről van szó és vagy 10 percig el se engednek!!! :shock: minden esetre már a szomszéd óvó néni és a férje megrendelte :lol: lassan járna némi jutalék a GastRoyaltól!!! :lol: :lol:

Andi!
Nem akarok én itt észt osztani, - mert annak híján vagyok, - de férjed hozzáállását fogd fel úgy, hogy van olyan férj, aki meg se kérdezi, hogy mit tud segíteni!!! (nem Laciról beszélek!!! :wink: ) ha meg neki ez kell, hogy te megmondjad, akkor mond meg neki!!! Irányítsd! Majd belejön és csinálja magától is! :D:D:D
Balut sajnálom, hogy sír a bölcsi miatt, de szerintem ez természetes! :oops: értsd úgy, hogy mert most jött rá, hogy ez most már végleges és ez az ő „dolgozója” :oops: majd javulni fog ez!!!
És mi az, hogy te még élnél??? Buliznál? Moziznál? Barátnőznél????

Zsuzsanna!
Szép a pocid!!! :wink:

Tigrincs!
Szóval te Danubius-os vagy??? Én meg Juventus-os :lol: betegre röhögöm néha magam rajtuk :lol: lányok meg csak kérdezik a kocsiban hátul, hogy mi a baj??? :lol: :lol:
Jáznak meg nagy gratula a fogacskákhoz!! Mi még mindig 4-ben nyomulunk. :lol: pedig nagyon duzzadnak neki. Szerintem egyszerre fog jönni több :oops:
Mc-i: ma lefoglaltam Kata zsúrját telefonon!!! Budaörsön lesz 22.-én :wink: köszi az infókat!!!

Bocsi de szaladok, mert még be kell fejezzem a céklalevest, szaladunk a T-home-hoz …

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Jó reggelt!

Mi ez a pangás??? Sehol senki? :shock: :D

Vero,
most már frissítették, és azok az árak vannak fent, amiért mi is bementünk. :)
http://www.barlangfurdo.hu/index.php?page_id=181

Lányom épp hagymát rág :shock:

Na megyek én is, indulok Érdre...meg lehet hogy benézek a temetőkbe is, legalább nem hétvégén kell menni a tömegben... :?
Szép napot!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Szjudy!
Tök jók a képek.
Lillafürdetet meg egyenesen imádom. Ott voltunk az 5 éves évfordulónkon. És azóta is visszavágyom.
A kisvasutat mi is imádtuk. Mi télen voltunk, s nagyon komoly volt, hogy a vonaton volt egy kazán, s azzal lehetett fűteni az utasoknak. De jó meleget csinál, az biztos.
És mikor megállt a vonat egy kicsit, mielőtt visszaindult, na ott ittam életem legjobb forralt borát!!!!
Szép emlékek vannak onnan! Jó volt látni a képeket!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok,

Judy, Kolos meglátta Anna alvós képét, nagyban mutogatott felé, el kell neki mondani vagy 100x hogy ott van Anna és alszik. erre a kezét az arcához emelte félrebillentette a fejét és mutatta hogy alszik. :lol:

Vero, oké, nem tudom mikor kezdem, szerintem ha meglesz ketteske. :)

Timi, nem válaszoltam, még senki nem ajánlkozott fel, hogy hozná a hírt. és igazegkínálhassalak. :lol: :lol: meg azt aki esetleg arra téved.

Vali, milyen idegen arcokra gondolsz? a munkások? nem fél tőlük, mesziről nézi őket. amúgy nagyon barátságos mindenkivel, az utcán is mindenkinek dob puszit meg integet.
Kolos is utálja a hosszú utakat. ha nem húzom meg jól a bizt.övet kidugja a vállát/karját belőle. :shock:

Akkor köv tali Andi munkahelyén lesz?? :lol:

Andi, sajnálom hogy Bali nem szeret bölcsibe járni. de szar érzés lehet neked otthagyni. bele sem merek gondolni, ha nálunk ez lesz mi lesz.
snooopy
 
 


Csajok ki merre????? :roll: :roll: :roll:

ma én ismét lazulok 8) Miki itthon tegnap fát hoztak,ma vágják ami Mikey számara egy élményparkot jelent!-tegnap ugyanez volt csak anyuéknál.....Benedek nagy szemekkel nézi,persze tépne és naná hogy a saját lábán :wink: :lol: :lol: reggel az ágyban a három fiú-annyira édesek :D :wink: és tök jó,hogy majd széttépik Mikit...anya ilyenkor felejtő hogy van :roll: :D :D

ANDI-hogy vagytok???-gondolom azért ezek a napok nem egyszerűek neked....sokat gondolok rád....
mehetnéked van még mindig???-majd összehozunk egy gyerekmentes napot is..... :wink: 8) :lol:

SISSY-remek fotók!!!! :wink: 8) és tényleg nincsen nagy pocid....és persze hogy várunk a talira!!! :wink: 8) amúgy te dolgozol még???-és piciTomi sokat mocorog??? :D

TIMI-napjaid hogy telnek???ezerrel pörögsz???-F1et nézed??-nem semmi a hely!!! :lol: 8) :wink: -egyszer ellátogathatnánk ide is ha lebartelolod Palikkal..... :wink: :lol: :lol: Jázméretek szupik.....lassan behoztok.... :roll: :lol: 8)

JUDY-ismét szupi helyen voltatok....vadasparkos képek :wink: :lol: :lol: de látom azért bőven elfértetek... :wink: :wink: Sikerült eljutnod Érdre??? :wink: :lol: ja és hagyma nálunk is nagy sláger...na meg a savanyúságok :roll: :lol: -de most a dió a nyerő,meg sem tudom mondani mennyit lenne képes enni Mikey 8) :wink: -és a hogy megtöri-besz@rás :wink: 8) :lol:


VALENTINA-milyen ülésetek van??-még ötpontos???a mama az anyukád ill anyósod???vagy van déditek is???? :roll:

VERÓ-jobban vagytok???ma férjecske otthon???? :lol: :roll:rádió-nálunk Rádió1 :wink: :lol: :lol: -ti ha lesz tali jöttök???? :D :roll: de ez nem is kérdés... :wink: 8)

ORSI-mivel kismami vagy én Campira szavazok-neked talán ez van a legközelebb..overált szerváltál???mekkorát hord Koli???

ANCSA-ez nem ér,hogy nem látlak!!!!tessék jönni!!!!! :roll: :D izgulunk értetek...ha csak egy uff-ra is!!!!minden rendben???
mit csináltok hétvégén???mentek valamerre???? :?: :?:

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci
hát nem egyszerűek ezek napok...
voltam ma reggel a temetőbe és végig bőgtem :oops: :cry:
mehetnékem az van :lol: mindig :lol: tegnap voltunk az Árkádba...
ma meg Balu cuccai közt pakolok....

Balu jól, hálisten
pénteken alakított a bölcsibe..állítólag 3/4 órát aludt a többit végig hisztizte, felébresztette a másik csoportot is és a vezetőnő is bement :roll: :roll: (bár ez halál égő és majdnem elsüllyedtem ott mikor mondták, de szerintem ez a gondozónőt is minősíti, hogy nem tudta semmivel megnyugtatni :oops: :roll: )
nálatok Kölkök??tesód??

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Tenci!
de jó dolgod van!!! :lol: :lol: a fa a kandallóba lesz? vagy ti azzal fűtötök??? fiúk hogy vannak? mindenki egészséges? :wink:

Mi itthon. LAci ma is és tegnap is dolgozik. Na jó! tegnap DE még velünk volt, mert elmentünk őzikét etetni a Margit szigetre :lol: Ma meg itthon. Ha kelnek megyünk Kispestre össznépi családi temetőlátogatásra. Az almáspite már kész. Már le is meózták :lol: :lol: Lányok megvannak. Szofi és Zsófi még nem száz!!! jönő hét is hármasban fog telni. :oops: Nem baj! 2 gyerek az már nudli! :lol: No de ha Kata is van ... :shock: az húúúúúúúzós!!! :lol: LAci meg tegnap is rágta a fülem, hogy legyen 4. sőt akár 5. gyerek is!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :? rögtön elkezdtem borogatni a fiút!!!! :lol:
Tali: hát! ha így betegek vagyunk akkor mi nem megyünk. :oops:

Andi!
fúúúú! Balu kemény dió!!! engem meg Szofi nyúz, hogy mikor mehet már oviba, mert hogy Lackó .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: megeszem!!! :lol:

Ancsa!
????

Kriszta!
????

Tigrincs!
????
hát! ez az új Forma 1-es pálya!!!! Tenci! Hármasban megyünk!!!! :lol: :lol: :lol:

és mindenki más!!! hol vagytok?????????????

Kép

Kép

Kép
veronikusz
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsban, mert fáradt vagyok. Egész nap faleveleket szedtünk össze.

Tenci: Ötpontos biztiövünk van. Anyós alakított tegnap, de nem érdekelt tulzottan :shock: Igen van Dédi is aki nagyon sokat segít nekem. Nálatok is van Dédi?

Most csak ennyire tudtam, mert a tesómnak kell a gép.
Bocsi :cry: :oops:

Este ha tudok még jövök.
Szép napot mindenkinek.
V

valentina
 
 


Sziasztok,

Tenci, aranyosak lehetnek az ágyban a fiúk ahogy bírkoznak Mikivel. 1 év múlva már nálunk is hasonló lesz a helyzet. most még csak Kolos szedi szét az apját. :lol:
még nem találtam neki overállt. olyan 92es szerintem.

Andi, jaj szegénykém!! :cry: olyan nehéz ilyenkor...
Baluhoz meg...hát igen, a gondozón sok múlik. remélem máskor nem lesz ilyen, majdcsak meszokja Bali, hogy muszáj bölcsibe menni./lenni

F1, apum meg öcsém is nagy rajongó. levegőt sem lehet venni ilyenkor. :lol: nem semmi volt ez a pálya. de én akkor is monacót nézném meg.
snooopy
 
 


sziasztok,

én is itt, csak egész hétvége rohanás volt :?

Sissy,

szép is az a hely :D Feltöltődtem az alatt a két nap alatt is :D
Most is ment a kazán a vasúti kocsiban :D Jó füstszagúak is lettünk mire leszálltunk, de olyan jó hangulata volt :D

Tenci,
igen, bőven elfértünk :D Alig voltak egy páran. De nem is baj, jó volt így :D
Savanyú uborka nálunk is megy ezerrel :D Látnád hogy néz ki utána, hiába mosom le az arcát, annyira csípi a bőrét a lé, hogy tele van piros foltokkal az egész arca vagy fél órán keresztül :D
Érden voltam igen. Timicsajnál is jártam, bedobtam az üvegeket :wink: Meg aztán vasárnap is ott voltunk, nagyszülőzni :D Annyit járok arra, hogy az autó már magától odatalál :D
Jópofa lehet Mikey mikor diót tör :D Meg Benedek, ahogy menne ezerrel :D
Abudhabiba énisénis!!!! :oops: :D

Timi,
mint nehézlábú :D üzenem, hogy van egy plusz trafi a nulláson :? A diósdi lejáró és az M6 lejárója között valahol... Hálistennek :roll: Csak ha netán arra jársz, akkor figyelj :wink: Deichmannba nem tudtam már bemenni, így is halál volt az a nap... :? Majd legközelebb :D

Andi,
na igen, Balu sztori tényleg minősíti a gondozónőt :? Remélem Balu megszokja a bölcsit hamar...

Orsi,
aranyos lehetett Koli :D Nálunk most az a sláger, hogy este mutogatja, hogy a teve is kér kakaót meg vitamint :D

Mennem kell, lánykám nyüsz.. meg megyünk bölcsibe is. Majd próbálok még jönni...

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


[quote="etenci"]C írta:etencisajok ki merre????? :roll: :roll: :roll:


SISSY-remek fotók!!!! :wink: 8) és tényleg nincsen nagy pocid....és persze hogy várunk a talira!!! :wink: 8) amúgy te dolgozol még???-és piciTomi sokat mocorog??? :D



Igen, dolgozom még, s úgy tervezzük végig fogok! Egyenlőre hagyja is a picike anyukáját dolgozni. Remélem így is marad.

Mocorog persze, de azért én nem érzek olyat, hogy szétrúgná bent teljesen a berendezést. Teljesen tudok tőle aludni is este. Pesze akkor érzem jobban, mikor este tv-t nézek, vagy elmegyek aludni, de csak olyan finoman, édes kis mocorgásokat.
Biztos, majd ez elmúlik, ha már majd egyre kevesebb helye lesz. Akkor már biztos lesznek édes kellemetlenségek!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok...

ANDI-Balubölcsi....hát amilyen jól indult....de mi történt???-mondja Balu miért nem akar menni???-hiszen olyan lelkes volt.... :roll: :roll: :roll: haza sem akart menni...vagy ez így műxik??? :roll: :roll: lelkesednek aztán rájönnek mi a pálya....remélem azért ma már jobb volt..
és Árkádba vettél is valamit??? :lol: 8) :wink:
kérdésed köszi-remekül vagyunk-Katiék jól,éli terhes napjait-semmi rókaközelség :D már nem dolgozik....de sajna csak egy baba van... :cry: -ami megnyugtató vele minden rendben szépen növekszik már a 10.héten vannak...és nagyon lányra dolgoztak :wink: :lol: 8) 8)

VERÓ-igen a fa a kandallóba megy...de csak nappali,ebédlő,konyha,szélfogó....a többi gáz..habár ott is csak este kapcsol be,mert azért átmegy a meleg..nem is mondom milyen idő van itt :wink: 8) :lol:
látom azért ti is kihasználjátok a közös időt....tök jó-őzikék :wink: :lol: :lol: :D
borogatás megvolt??? :lol: :lol: :lol: kicsit lehűlt Laci???-vagy tán feltüzelt téged????-jókor mondja ....a fogyid közepén.... :wink: :wink: :wink:5 gyerek-nem piskóta :lol: :lol: :D :D de sohasem késő 8) :lol: 8) :wink:
Zsófesz-Szofi jobban????

VALENTINA-falevelekkel végeztetek????-habár az addig van még van a fán...Mikey is imádja gereblyézni talicskázni szállítani :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
dédink nekünk nincsen-már régóta....
nem olvastad-Amerikába valamelyik államban van egy család most született a gyerkőc mind a 8 dédije él-átlag életkoruk 73év!!!!-na ez nem semmi.... :roll: :roll: :D :D persze mind egy helyen lakik...szerinted körül lesz ugrálva a kissrác???? :wink: :lol: :lol:szülőknek jó dolguk lesz....
Viktor jól van???

ORSI-karistabló ügyben akkor mi a helyzet???-egyeztettetek Ancsával???szerintem valamikor már elkezdhetnénk agyalni rajta..... persze ha akarjuk :roll: :roll:
ti jól?? ctg mikortól???? :lol: :D és ki hozza a hírt majd?? :lol: :D :D

JUDY-ha ennyire jó az autó...lassan ide is eljöhetnétek.... :wink: :lol: :D
bölcsi nálatok ma milyen volt??? :roll: :D mennyit van ott Ancsa???

SISSY-édes kellemetlenségek :D :D annyira jól írtad..... :wink: 8) és milyen jók is azok :wink: :lol:amiket csak mi érezhetünk....na jó valamennyit apák is-de az más.... :wink:
nagyon jó fej piciTomi hogy anyukát dolgozni :wink: 8) :D

ANCSA :?: :?: :?: :?: merre???

TIMI?????-akkor hová is szerválsz nekünk F1es belépőt???? :wink: 8) :lol: vagyunk egy páran már.....

többiek??????valami életjelet küldtök?????

Kép
Kép
etenci
Ercsi
 
 


Tenci
1 baba?????nem kettő volt??? :oops: sztem lemaradtam valamiről
Mai napunk jobb volt, állítólag jól viselkedett 8)
A hisztik és a nem akarok menni hátterében a kórház állhat.....sztem.....gondolom naggyon megviselte
Az Árkádba megleptem magam egy tornacipővel :lol: :lol: 8) (egy converstornacipivel :lol: )

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Sziasztok! Élek még!!! :lol: :wink: 8)

Lányok!

Aldiban vannak most tök jó hótaposók 21-28-as méretig, fiús is meg lányos is....Adrinak vettem is egyet az oviba.... 3 ezerért, overálok meg 62-104-es méretig 2500 forintért! És higgyétek el, mert én jól lemeóztam őket, nagyon jó minőségűek!!!!!!! Mától növember 7-ig tart ez az akciós újság, amiben benne vannak!

Judy!

Óvó nénik is "kézcsókjaikat" küldik az üvegekért! :lol: :wink: 8) Először nekem mondták, hogy dejóóóóóóóóó :wink: :lol: , de aztán közöltem Velük, hogy ez most a Barinőmnek jár, mert Ő volt olyan kedves és elhozta nekem én csak továbbítottam! :wink: :lol:
És ezek az őszi képek......fantasztikusak a színárnyalatok!!!!
:lol: :wink: "Annaalszikról" már nem is beszélve! :wink:
Gummedlik jók lettek? A trafis infót meg köszi, de én az M-on betartom magamat!!!! :lol: :wink: 8)

Tenci!

Jönnél velem Abu-Dhabi-ba mi?!?!?!?! :wink: :lol: 8) Na majd megbeszélem Lacival, hogy hogyan is juthatnánk el oda jövőre! :wink: 8) De azért annyit had tegyek ehhez az F1-hez hozzá, hogy lehet akármilyen szép is ez az arab "cucc" nálunk mégis már 20 éve :!: :!: :!: van verseny!!!!!! És ez a nemsemmi!!! Az araboknak megvan a lóvéjuk, de az emberek, akik ezeket mind megépítették, azok majdnem mind európaiak. Szóval a technikát veszik, de hát ugye van miből! :shock: :roll: Azért azt hallottad, hogy az egész szigeten lévő építményeknek a vasszerkezetét, azt mind magyarok csinálták?!!! Na nekem inkább ez a nemsemmi! :wink: 8)
Természetesen, ha lehet, akkor minden Jelentkezőt elviszek magammal arabusiékhoz! :lol: 8) :wink: De ahogy Orsi is írta azért Monaco az Monaco!!!! 8) :wink:

Orsi!

Ezt most nem egészen értem. :shock: :roll: :oops: Ez mi akart lenni, amit írtál? Idézem: "igazegkínálhassalak" - idézet bezárva. Totál nem értem, BOCSÁNAT!!!!! :oops: :oops: :oops: :roll: Elmondanád, hogy ez mi akart lenni? Na, nevekkel hogy álltok? Drukkolok a BZS-nek!!!!!! :lol: :wink: 8)

Vero!

Akkor ha nem bánod, 22-én robogok a mekibe!!!! :oops: :wink: :lol: 8) Legalább végre megismerhetlek!!!!! És ajándékot is viszek!!!!!! 8) :lol: :wink: De hánytól hányig lesz a buli??? Csak hogy ne kelljen ott ülnöm egész nap! 8) :wink: :lol: Szabad tudni? :oops: :roll: Infót meg nincs mit!
Hát igen! Én már 20 éve, amióta van Danubiust hallgatok! :shock: :lol: :wink: 8) De komolyan!!!!! Most meg tessék.....ennyi volt!!!! :cry: :cry: :cry: :shock: Remélem azért valahol neten majd nyomják tovább. Én meg a Pirítóson röhögök reggelente!!!! Adrival!!!! :lol: :wink: 8) Naaaaaaaaaagy Balázs funok vagyunk!!!! :lol: :wink: De a Ferit meg a Janit is naon csípem!!!!! :wink: :lol: 8) Úgy hogy jövő héttől Széfet is nézni kell, mert ha nem, akkor kapok Adritól! :wink: :lol: A bemutatóját már nyomják, azóta Adri folyton kérdezi, hogy Anya! mikor kezdődik már a Széf?! :lol: 8) :wink: Csajszinak jobbulást! A tali meg jövő hét csüt vagy pénteken lesz! Lehet addig rendbe jöttök és akkor gyertek el! :wink:

Andi!

Temető nem egyszerű dolog. :? Ilyenkor meg főleg nem. Még 23 év után sem! :? :(
Tényleg, Balu nem mondta még, hogy miért nem akar bölcsibe menni? És hát igen, gondozónő sem lehet valami "profi", ha nem tudta megoldani a helyzetet. :shock: :?

Vali!

Nálunk Apa a fűnyíróval szedi össze a faleveleket! :wink: Sokkal gyorsabb és egyszerűbb, nem kell annyit "gürcölni" vele. Na jó ötletet adtam? :wink: Remélem most már teljesen meggyógyultál! :wink: Vikó? Falevelekbe beleugrált? :lol: :wink:

Lányok! Tali!

Na akkor legyen a jövő hét csütörtök vagy péntek. Nov. 12 vagy 13. Döntsétek el, hogy Campi vagy meki, délelőtt vagy délután, nekem tök mindegy! Okés? :wink:

Most robogok, mert sokan lettek itt körülöttem és már nem tudok írni, mert Mindenki mondja a magáét!!!! :shock: :lol: 8)

Ancsa, Brigi, Kriszta, Steff, Heni....na meg aki most nem jutott eszembe! Merre vagytok?

Na ezt így tényleg nem lehet tovább....... :roll:
Szép estét Mindenkinek! :wink:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok.

Tenci, ctg még nem tudom mikor lesz. szabóhoz 11én megyek. gondolom kell vérvétel is. dúrván elment az idő.
sajnálom tesódékat, de leglább a másik jól van.
nem fog nekem sem beleférni a tabló úgy néz ki. eléggé besűrűsödtek a dolgok, sokat kell amjd gyöngyösre járni...és még csomó apró dolog hiányzik.

ma voltunk gyöngyösön, elkezdték vagyis folytatják a burkolást, nagyon szépen dolgoznak. a konyhát már csak festeni kell és jöhet a bútor. :))))

Timi, hahó!! föld hívja Timit, jelentkezz! :lol: :lol:

Ancsa, te merre? Lara keze??

Sissy, ne "aggódj" fosz te még panaszkodni, hogy nem hagy aludni KisTomi. :lol: :lol: bár nekem is jó dolgom van, mert éjjel alszik a drágám, csak néha ébredek arra, hogy bordán rúgtak. :lol:
snooopy
 
 


Orsi
nincsenek fényképek a lakásról???

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


sajna nincsenek. :( majd csinálunk csak mikor ott vagyunk annyi mindent kell intézni, hogy nem tudjuk hova kapjunk. :shock:
snooopy
 
 


Orsi
oké
Kolos jól van???

Tigrincs
nem tom miért volt ez Balinál....

emano/Andi
KépKép
emano
 
 


Timi, most látom csak megelőztél. majdnem egyszerre írtunk.
hát hogy őszinte legyen, fogalmam sincs mit akartam írni. szerintem lemaradt az eleje. már máskor is volt, hogy vlmit rosszul írtam, javítani akartam és véletlenül kitöröltem azt is amit addig írtam.

overál: én is néztem őket, anyát küldtem el érte, vett is Kolinak, mert ő is azt mondta, h jól néznek ki. sajna nem volt barna amit szerettem volan csak kék.

Andi, igen, jól van. csak küzdünk a délutáni alvással. van hogy nem is alszik.. :x nem örülök neki mert ekkor volt egy kis időm bármire.
snooopy
 
 


Talihoz: nekem jobb lenne a csüt talán, mert pénteken van anyának a névnapja, ki szeretnék menni hozzájuk.
snooopy
 
 


Tenci,
okés, egyszer összehozzuk :wink:
Bölcsiben tegnap volt sírás :( Mondta a csajszi, hogy egy idő után semmi nem volt jó, végső elkeseredésében betette a kisvakondot és akkor csönd lett :) Lányom elhasalt a tévé előtt, ette az almát meg a ropit és bámulta a mesét :) Amúgy jön a foga is, az is lehet a baj, mert a bölcsiben is, ha bekenték dologéllel, akkor jobb volt egy darabig. Meg tegnap egész nap nyűgös, bújós volt...
Amúgy délelőtt van ott, 9-10 között viszem oda, délre megyek vissza, még megebédel ott és jövünk haza aludni.
Hugodéknál nem két baba volt :shock: Lemaradtam én is... :oops:
Mindenesetre az a lényeg, hogy az az egy jól van!!! :)

Timi,
gumik jók, csak ezekkel nem lehet annyira repülni :wink: 120-130-nál már kezdenek rázni - na jó, télen azért nem szoktam ennyivel menni, csak teszteltem, mert a Suzuki már 110-nél vezethetetlen volt a téli gumikkal... Azért 120 elég jó tempó télen, nem hiszem, hogy kihasználnám 8)
Hótaposó és overál tippet köszi, szerintem ma el is repülök értük, mielőtt elfogynának 8)

Orsi,
akkor majd a végén csináljatok képet :wink: De ne rohangálj sokat, neked azért már kéne pihenni is...

Andi,
biztos hogy a kórház is betett a dolognak. Meg nálunk mondta ez a magánbölcsis csajszi, hogy általában aki jól kezd, annál van később egy "visszaesés", amikor sírás-hiszti van, aztán ha nincs betegség, akkor elmúlik, de ha egy betegség is közbejön, akkor nagyon nehéz... De menni fog ez Balinak, csak több idő kell neki.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Tali: nekem mindegy, hogy csüt vagy péntek. :)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Hali!

Judy!

Remélem kaptál még cipőt meg overált is! :wink: Majd mondjad, hogy miből melyiket vetted. Engem érdekel! 8) :lol:
Milyenek a gumik Te Nőci? T-sek vagy H-sak? Nekem meg Jánosnak sincs még nincs fent a téli gumi :roll: , de Apa azt mondta, hogy legkésőbb hétvégén felrakja! 8) Mondjuk még nem olyan gáz az idő, de ahogy reggel hallgattam a rádiót, mondták, hogy az M1-en Győr előtt már szakad a hó :shock: :lol: úgy hogy arrafelé ne száguldozzon senki! És lehet, hogy nem sokára tényleg meg kell válnom az én hőnszeretett Bajoromtól.....!!!! :cry: :cry:

Orsi!

Föld Orsi, jelentkezem! :lol: :wink: Meg jelentkeztem 10 perccel előtted még tegnap! :lol:
Szerintem a kék overál is jól néz ki! :wink: Lehet, hogy Koli hatalmas barna szeméhez :lol: :wink: jobban illene a barna, de szerintem a kék miatt sem fog Rád megharagudni!!!! :lol: :wink:
Na jó, ha nem tudod, hogy mit akartál írni, akkor hagyjuk. De ha még nincs senki, aki jelentkezett volna, akkor én jelentkezem hirnöknek! :oops: :roll: 8) Persze csak ha nem bánod!
És megkérdezhetem, hogy múltkor írtad, hogy nem mész Szabóhoz magánba, mert nagggyon drága! :shock: Ha nem vagyok indiszk, megkérdezhetem, hogy mennyi az annyi? :roll: Jöhet mélen vagy privibe is! 8)

Na Csajok!

Akkor jövő 7 csütit lefoglalózzuk?!?!?!?! De ahogy látom nem sokan akartok jönni! :cry: :? Mert csak Judy meg Orsi jelezte, hogy jönnének. Mivanmáááááááááááár???? Nem bírjátok a képemet?! :roll:

Mingyá jövök csak Apának meg kell keresnem valamit. A telefonvonalban várakozik! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Sziasztok!

Timi: Köszi kérdésed meggyógyultam, csak az idegeim vannak ki egy kicsit :oops: Vikó egy bestia, nem tudom honnan van ennyi energiája, de mostanában alig tudom vele tartani a lépést :shock: ÁÁÁÁ apa a fűnyírót eltette már tavaszra, mondván idén már nem nyír fűvet.:)

Tenci: Szerencsére kész vagyok a falevelekkel :lol: Vikó keresztűl rohangált rajta és így tovább tartott mint gondoltam :lol: Amugy jól van Vikó. Mikey és Benedek hogy vannak?

Tali: Nekem is jó a csütörtök, pénteken nem szeretek menni sehova mert bolondok az emberek a hétvége miatt. 8)
És akkor hol talizunk és mikor? Délelőt vagy dálután?

Megyek mosogatni, ha Vikó nem kell fel akkor jövök.
Szép napot mindenkinek
V

valentina
 
 


Timi
Hogy minden kérdésedre válaszoljak :D Pirelli 190 Snowsport 205/55/R16 91T De annyira profi már nem vagyok, hogy tudjam mit jelent a T meg a H :oops:
Fóton nem volt méret, de ha felébredt törp akkor bemegyek a Bökényföldi útra, vagy az Örsre, még az a kettő van közel. Overált szerintem nem veszek, mert van 2-3 játszós, plusz most kaptam egyet sógornőmtől, ami mintha új lenne - csak épp sötétkék, de az le van... Meg anyósomtól kapott a lány tavaly egyet, ami 86-92-es, szóval még most is nagy, de szükség esetén akár bevethető... (akkor azt hittem, összekeverte a két unokáját, mert Emma egy évvel idősebb, de ő meg 110-est kapott akkor, namost a lány most télen 98-as méret...no comment :oops: )
De csizmit szeretnék kifogni egyet.

Tenci,
azt nem írtam, hogy csak hétfőnként járunk bölcsibe. Nem viszem túlzásba, ez csak beszoktatás, majd jövőre kezdjük rendesen, mielőtt mennék vissza dolgozni.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Vali, mi is szedtünk tegnap faleveleket gyöngyösön, Kolosnak is az tetszett, hogy rúgdoshatja. :lol:

Timi, mint írtam, igen észrevettem hogy írtál tegnap előttem, csak nem frissítettem előtte.
és bocsi, tényleg kérdezted Te meg Ancsa Szabó magánját...kiment a fejemből válaszolni: a 6 hetes kontrollon ott voltam nála és csak azért, hogy rámnézett elkért 10e-t. :x lehet én vagyok naív és mindenhol ennyi, de ez azért dúrva. nem vagyok én milliomos, szal ha nem tudnék hozzá a rendelőbe menni... hát... erre menne rá a családi pótlék havonta. amúgy Andival is beszéltük, hogy elég drága.
a többi doki mennyit kér? én még magánban nem voltam másiknál. vagyis hazudnék ha ezt állítanám, mert Szabó előtt magánba jártam egy dokinőhöz de az nem volt ennyire drága.

tali: nekünk a délelőtt jobb, és mintha Tenci írta volna, hogy akkor legyen Campi mert az közelebb van, de nekem jó lenne budaörs is még ott sem voltam a játszóházban.
snooopy
 
 


Na vagyok!

Talira vissza......

Természetesen aki(k) dolgozik Ő(k) felmentést kap(nak) :wink: , de hozzáteszem, hogy nagyon sajnálom, hogy nem tudnak jönni :? és persze az is, akinek neadjisten :!: :!: beteg lenne a Gyerkője! Na de a Többieknek nincs kifogás!!!!! 8) :wink:

Verokám!

Tegnap is itt a nagy siettségembem már megint elfelejtettem, hogy utólagosan is SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNJAK NEKED!!!! De szerintem nyugodtan elmehettél volna Lacival vacsizni, legfeljebb most csak salit ettél volna! 8) :wink: Na de sebaj!!!! Majd jövőre!!!!! :wink:
Te, mi ütött Laciba, hogy mingyá 5. :!: :!: :!: :shock: 8) gyereket is akar?!?!?! Lehűtés hogy sikeredett? 8) Vagy Zsófi esetleg besegített megint?! 8) :wink:

Andi!

Remélem Balu fiú "javulgat" bölcsivel kapcsolatban. Nem lehetne esetleg megoldani, hogy egy pár napig csak Apa vigye bölcsibe? Mert a hisztik azok általában "csak és kizárólag" az Anyuknak szólnak...az oviban is!!!.....Apukák max. egy kis "szájgörbülést" kapnak! :roll: Kiértiezt?!?!?! A kis szeretnivaló Büdösök!!!! 8) :wink: Látom én ezt a oviban!!! :roll:

Tenci!

Te mondod nekem, hogy nem válaszolok a kérdéseidre?!?!?! Na és TE?!?!?!?! Mikor méltóztatsz válaszra a talival kapcs.?!?!?! :twisted: :wink: 8) És a telód????? Elveszett vagy mi van?!?!?! :twisted: 8) :wink: Na mindegy.....majd jössz, ha akarsz! :lol: :wink: Bezzeg, ha arabusiról van szó "tepersz nálam", mi?!?!?! 8) :lol: :wink: Na erre valók a Barátok!!!!! 8) :lol: :wink: Most Te jössz!!!! :D :P :lol: Ja, és Katit csókoltatom! :wink: Meg a Fiúkat is!!!! De téged nem!!!! :lol: :wink: Neked majd mondom a.....magamét!!! 8) :wink:

Egyébként meg.......
Takarítás kész....lent! Huhhh!!! 8) Má csak vasalnom kell meg holnap fent kitakarítanom meg a nyári cipőket elpakolnom meg.....nem is sorolom tovább!!! :evil: :roll:
Holnap jön a védő néni, csütörtökön meg vendégek, pénteken meg megyek Jázzal Dani babáékhoz! De NEM Benkőzöz Tenc!!!! :twisted: :wink: :lol: Mielőtt még megint aszinnéd!!!! Szóval ha most három napig nem jönnék....azért amit kétlek! 8) ........nézzétek el nekem! :P

Mentem ebédelni, mert már éhes vagyok! 8)
Mindenkinek cuppantások!!!! 8) :P

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Orsi,
az én dokimnál is annyi. Illetve nekem idén csinált egy kisUH-t is, hogy szülés után tényleg minden visszaállt-e normálisan, az még plusz 2 :? Baromi drága tényleg... És a terhesgondozás is ennyi.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Timi,
hogyhogy meg kell válnod tőle??? Nem arról volt szó, hogy egyenlőre maradhat??
Amúgy semmi gáz, kérj helyette egy ilyet 8)
http://www.hasznaltauto.com/hasznaltauto/megnez/112512/

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77
 
 


Orsi!

A héten még lemeózom a Teccős játszóházat is....budaörsi mekivel szemben, de ugye ott ingyenes a játszós rész......aztán osztom Veletek, hogy milyen és mennyi az annyi. De meki ott is van! Éhenhalni nem fogunk!!! :wink: És a délelőtt az nekünk is jobb lenne. Akkor legyen jövő 7 csütörtök! Na Csajok? Benne vagytok? Szerintem bárhová is megyünk a 10-11 óra közötti időpont szerintem jó lenne. És ha nem vagyok túl szemtelen az üvegeket ne felejtsd otthon! :oops: :roll: Köszönöm!!!!

Mészinél 2 Mátyás királlyal kevesebb a magán és 6 hetes kontrollra meg rákszűrésre sem szokott magánba rendelni, úgy hogy az mondhatom úgy is, hogy "ingyenes", mert ugye azt a TB fizeti. Terhesgondi alatt...mármint Jáznál..... a 34. hétig "kellett" a magánba járni egy hónapban egyszer, szóval összesen most a 6 hónap alatt ugye 48 ezret fizettem ki erre. :? Szülésnél is "csak" egy 20-at adtuk Neki, de egy "rossz szava" sem volt. A 6 hetesnél rendesen megvizsgált, megnézett. Meg mindig normális velem. Adrinál egyébként még "csak" 6 ezer volt a tarifa, de ha azt nézem, hogy cirka 4 év alatt "csak 2 ezret emelt"..... :roll: hát nem tudom. De van egy nagyon kedves doki, akit szintén ismerek, csak Ő a SOTE II.-n doki, nála 6 ezer a mágán. De ahogy mondod, dokija válogatja, de én hallottam már olyat is, aki 15 ezret :!: :!: :shock: :evil: kér magánba. Akár terhesgondi, akár rákszűrés vagy akármi.....no komment. Hát evvan!

Judy!

Köszi a választ. Kielégítettél!!! 8) :lol: :wink: A T és a H meg a többi betű között annyi a különbség, hogy ezek a "betűs megjelölések" az autó "végsebességéhez" vannak adva. A T amit vettél az jó, mert elvileg 190 km/h amit elvileg lehet vele menni. Na de télen szerintem épelméjű ember nem megy annyival!! 8) :wink:
Ha Bökényen vagy a másik helyen sem kaptál cipőt, akkor szóljál, hogy hányas kell, mert Apával csütörtökön még megyünk Aldiba és ha itt az érdiben van, akkor szívesen megveszem Nektek! Okés? :wink:

Na most már tényleg mentem, mert korog a gyomrom! 8)

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 


Jajj, olyan szenilka vagyok! 8) :twisted:

A lényeg.....meg tudná nekem valaki mondani/írni Nováky Rita mobil számát? :roll: Előre is köszi!

Most má tényleg mentem! :D

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?