Sziasztok lányok!
mancsa: Levi nagyon édes a képeken. Hihi, Dorkán is ilyen sárga rugi volt.
De ismerős....
Tényleg nagyon hasonlít Levi Dorcsira. Nagyon szépek mind a ketten. Öröm nézni a képeidet. Olyan kis jókedvűek a gyerkőceid. A két fogkefés nagyon tuti.
Ezeket Levinek küldjük, így utólag is!!!
Örülök, hogy Tünciék már jobban vannak, remélem hamarosan haza is mehetnek. De jó, hogy így rugdalózik a kis bébibogyó! Így tudatja anyával, hogy ne aggódjon, minden rendben van, és ő kis virgonc, és nem lehet semmi, de semmi baj!
beze: nagyon gyönyörűűűű Lexi baba. Igazi kislány, és azok a huncut vigyorok, jajj, meg kell zabálni!
Hozzál több képet!
lara: nem is néztem a privit, de lehet meg sem kaptam, mert nem volt értesítés az e-mail-jeimben, de majd utánanézek. Jó ez az overál. Nekünk mondjuk van 3. Kaptunk is kettőt, meg még tavaly télen vettem neki, akkor nagy volt, most nő bele.
Ha nem lenne tuti elszaladnék venni egyet.
szosz: hát cipő kérdés nem egyszerű, én sem tudom mekkora téli bundásat vegyek neki. Lehet meg kéne várnod, míg tényleg elindul. Addig meg valami kis kocsicipőt, meg benti totyogós is elég lenne talán....
Papád, mamád hogy vannak?
Anyany: ne bánd, hogy Zsófi jókislány. Dorka meg egy eleven kis hiperaktív törpe. Nem igazán fogad szót. Legalábbis nem mindíg. (Láttad, mikor taliztunk, akkor is külön felfedező utakra ment...
)
Majd Zsófi, ha közössébe megy, majd ott elromlik egy kicsit úgyis. Majd tanul rosszaságot a többi gyerkőctől. Amúgy küldhetek én is Dorkáéból.
:)
naspi: jó a bakancs. Jól néz ki. Az a kérdésem, hogy nem túl nehéz? Könnyű? Én is most akarok csizma, bélelt cipőt venni Dorkának, de amiket én láttam, olyan nehéznek tűnnek, olyan mint egy fél tégla, szerintem nehéz lenne a kis bokájának.
Örülök, hogy jobban van Milóka, remélem kinövi a reflux-ot arany szívem. Mindenesetre jó jel, ha már nem produkál minden tünetet.
kari ajándék: én is valami hintaló félén gondolkodtam, vagyis azt kapná a keresztapjától Dorka, néztünk a tesz-vesz-en újat, de nem ló, hanem maci, mert Dorka macimániákus lett. Mindene a maci, mindegy milyen, csak maci legyen.....
Építőkockát én is akarok neki mindenképpen. Mesekönyveket. Most néztem egy ilyen első mondókás, meg daloskönyvet is. Az tetszett neki az ismerősöméknél is.
Mamától babát kap azt hiszem valami ruhával.
Nézegettem ezeket a Fisher Price játékokat. Horror áron vannak, és nem is tudom mi kötné le őt igazán....
Tavaly ilyet kapott, de nem sokat játszott vele.
[img]http://www.babanet.hu%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1257166677.8297.jpg[/img]
Zsófi: szépen nőnek a te lánykáid is. Hozzál képeket.
Hm, most amiket írtatok kórházi élményeket, hát nekem is eszembe jutottak a szülési élmények, és a bennt töltött pár nap. Hú, de rég volt, és mintha csak tegnap lett volna...