Új privát üzeneted érkezett!

hu, ez kemény... én már nem is értem! :D

én mindíg úgy irigyeltem az olyan embereket, akik annyira unatkoznak, hogy más topikokat olvasnak! :D
A másik topicunkat ( 2008 szept ) a 2009 szept.-i topic azért kezdte el fikázni, hogy mi már 1 évvel előrébb járunk, mégis sokkal kevesebb oldalt írtunk mint ők.

Sajna nem emlékszem az előző oldalon lévő "Sz" betűs lány nevére, de ha még olvasgat minket - akkor itt üzenem neki, hogy szerintem én soha nem rejtettem véka alá a véleményemett az itteniek előtt sem. ( valszeg ludas is vagyok ezért néhány hosszú vita kibontakozásában )
na mind1.. részemről téma lezárva

Sajna Flóra nem issza meg csak a vize. Így a tea nem működik. :?

Még a "becsúszáshoz" akartam írni, hogy én 3x voltam/vagyok eddig terhes életemben, és ebből mind a 3 becsúszott.
Flóra 13 évnyi fogigátló szedése mellett jött össze a nászéjszakánkon. ( 1 szemet kihagytam elötte való este véletlen, mert elfelejtettem ) Mostani babánál :D megszakítással védekeztünk (hozzáteszem, hogy nem bénázta el a férjem, tehát nem ő a ludas) :D
És végül 19 évesen egy szakítás utáni búcsúszexnél "csúszott" be a baba - ahol a dolog pikantériája az volt, hogy éppen menstruáltam.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


azt már rég óta akartam írni, 2. gyereküket kis korküllel váróknak, hogy engem MINDENKI paráztatott, h bele fogok rokkanni, szörnyű lesz, mit vállaltam úristen.

de ez totál nem jött be!

persze nem tudom, lehet, h csak nekem nagy a munkabírásom (NEM HISZEM) de nekem abszolút nem volt nehéz! annyira sok pozitívumot hozott az életünkbe jónás születése, h az hihetetlen.

már rég együtt játszanak, elképesztő jó testvérek, nem volt féltékenység sem és imádom őket! szóval, ha ezzel rémisztgetnek, nehogy bedőljetek!

KépKépKép
dongó
 
 


hű honey: akkor te nagyon durván termékeny vagy! és akartok 3. babát is?

KépKépKép
dongó
 
 

 
 

Kedves Honey

Pontosan ezt irtad
"
ami a topicot illeti:
hát igen... katasztrófa!! Én momentán csak azért vagyok hajlandó "beszélgetni" - bár inkább a vitatkozni szó lenne megfelelő..., mert Flóra heti 2 alkalommal nagymaminál van, és olyankor egész nap igyekszem feküdni a keményedések miatt. Így rohadtul ráérek.
Az én meglátásom szerint, az a legidegesítőbb az egészben, hogy pont az a két csaj a főokos, akinek lófasz (bocsánat, de nagyon nem csípem őket! ) tapasztalata sincs a gyereknevelésről, szülésről stb, mivel hogy 22-25 évesek és ez lesz az első babájuk!!!
És a saját véleményüket, mindíg megmásíthatatlan tényként közlik. Szerintük csak az az egyetlen jó és helyes gondolkodás, ahogy ők látják a dolgokat! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
A másik, amitől ki vagyok, az állandó "ne beszéljünk rossz dolgokról" De ebbe még az is beleesik, hogy a szoptatás igenis nehézségekbe ütközik néha... stb.
WAZZE!!! Akkor mi a francról beszélgessünk 5 hónap után??!! Az időjárásról?! Vagy csak puncsoljunk sablonosan egymásnak egész nap?! WÁÁÁÁHHHHH!!
Igazából van 3-4 csaj akikkel szimpatizálok, a többiek véleményét ( lásd egy lány csicsás rózsaszínben stb ) vastagon leszarom.
szilvasi
 
 


öööööööööö kedves szilvasi, a legnagyobb szeretettel és tisztelettel kérlek, h told arrébb a biciklit! ezt írd meg priviben akárkinek, minket meg hagyj kérlek békén.

én biztos nagyon naív vagy hülye vagyok amúgy, de sajnos nem értem egyébként sem, h miről van szó?

a többieknek: ne reagáljunk és akkor talán leszáll rólunk!

KépKépKép
dongó
 
 


Köszi szilasz, pont most akartam visszakeresni! De megspóroltál nekem egy csomó időt! :wink: :D

dongó,
engem is folyton ezzel paráztatnak!! Vadidegen emberek forgatják a szemüket, amikor mondom, hogy 1,5 év lesz köztük. Szinte már szégyenlem bevallani.
Inkább részvétet mint örömöt látuk a szemükben.

Na akkor felvázolom neked hogy rettenetesen unatkozó szilasi "barátunk" mit akar. - Feltételezem februári babaváró, ezért felhúzta magát azon, hogy róluk beszélgettünk és mivel dögre unja magát utánna nézett azoknak az embereknek, akik írtak a topicról.
Kb 1 hónapja amikor a legutolsó nagy vitánk kirobbant itt - és aminek bőszen én is részese voltam - a másik topicban megkérdezte tőlem valaki, hogy én szeretek e ide írogatni.
A kérdés időzítése pont betalált, mert pont akkor voltunk a vita legmélyén így eléggé forrtyogtam.
Nyílván, ha amúgy nem szeretnék ide írogatni, nem tenném. :D
Gondolom a fenti szilas általi idézet nem szorul magyarázatra...
De ha mégis szívesen megteszem. :wink:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


bocs... helyesbítek:szilvasi

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok!

Nem mintha olyan sokat tudnék jönni hozzátok,nincs sok időm a fiam mellett.
Ismeritek az anyatanyát?Nem megyünk inkább oda,oda csak meghívással lehet bejutni.

Jó éjt

Kép

Kép
szilvi17
 
 


anyatanya k jó! én ott fent vagyok, tudok meghívni, csapatot létrehozni.
és az benne a szuper, h zárt! és sokkal jobban pörög.

KépKépKép
dongó
 
 


honey: sztem ne is beszéljünk róla többet!

KépKépKép
dongó
 
 


dongo
UFF! :D

Amúgy ez a 3. baba jó kérdés. Erre térjünk vissza 5-6 év múlva. :D
Pont most keseregtem, hogy még csak most szilveszterkor lesz a 2. évfordulónk a férjemmel, de már szinte itt a 2 baba.
Szinte semmit nem voltunk kettesben.
Most, a 2. gyerkőc után tuti nagyon hosszú szünet lesz - ha egyáltalán lesz3. Bár az meg szerintem a 3. gyereknek nemjó, hogy 2 tesója nagyon közel állkorban egymáshoz, ő meg amolyan "örök legkisebb" marad.
Szóval nem tudom.

Anyatanyáról nem tudok nyilatkozni, csak annyit, hogy állítólag az innen "átköltözött" csoportok nagyon halódnak, vagy behaltak.
persze az más, ha valaki kapásból ott kezdi a fórumozást.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


dongó,
mennyi idősek a fiaid, mennyi a korkülönbség? Bocsi, de lusta vagyok visszazsámolni a szülinapból... :oops: :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


3év és 8 hónap lesz a legnagyobb és a legkisebb között.
most samu 3 éves 20 hónappal idősebb, mint
jónás, aki 1.5
jónás és momó között lesz pont 2 év.

sztem kevés jobb fórum van, mint az AT

KépKépKép
dongó
 
 


Kedves Lányok!

Én ugyan a februáriaktól vagyok, amint gondolom tudjátok :D
Bár rosszul esett, hogy rólunk írtatok, nem dőlök kardomba. A társaságunk meg nemhogy széthullott, hanem talán meg is erősödött.
Szeretnék elhatárolódni a szilvasi felhasználó néven írótól. Remélem nem tőlünk van! Én nem hiszem, de csak a magam nevében beszélhetek! :roll:
Nem gondolom, hogy fair dolog visszaidézni dolgokat. Én is írok, mondok dolgokat, amiket megbánok. Ki nem? Főleg egy fórumon ír le az ember meggondolatlanul valamit.
Végképp nem szeretnénk topic-háborúkat indítani. És csak azért nem mondom, hogy hátha összefutok valamelyikőtökkel a szülőszobán, mert eszem ágában sincs márciusban szülni!!! Nem vagyok hajlandó annyit túlhordani! :D
Remélem rendeződik ez a dolog Nálatok is és ne foglalkozzatok névtelen beszólásokkal, mert semmi értelme!

Jó babavárást Nektek is!
Vendég
 


Nóri: ez nagyon korrekt volt és köszi!!!!! sztem is písz!!!!! és mindenki nevében még egyszer bocsi, sztem jogos!

KépKépKép
dongó
 
 


Pont most keseregtem, hogy még csak most szilveszterkor lesz a 2. évfordulónk a férjemmel, de már szinte itt a 2 baba.
Szinte semmit nem voltunk kettesben.
Most, a 2. gyerkőc után tuti nagyon hosszú szünet lesz - ha egyáltalán lesz3. Bár az meg szerintem a 3. gyereknek nemjó, hogy 2 tesója nagyon közel állkorban egymáshoz, ő meg amolyan "örök legkisebb" marad.
Szóval nem tudom.


Már nem is lesztek kettesben! ;) Amúgy kicsit átérzem, én is nagyon termékeny típus vagyok. Az esküvő után szerettünk volna még várni.... háát nem sikerült. A férjem azóta is azon röhög, hogy Áron annak köszönheti az életét, hogy az anyja jól kiszámolta tíz ujján, hogy mikor tuti a biztonság! :D

A harmadik meg nem lesz egyedül ha jön gyorsan egy negyedik is! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: bocs.... :)

Lucababám
Köszönjük! :) és tényleg nem volt fer tőlünk! ;) bocsánat

Én bevallom annyira hülyén érzem magam ettől az egésztől... olyan mint valami lánygimnáziumos csatározás... :oops: kinek a csapata jobb... :) Húzkodjuk egymás copfját miközben a gyermekünket várjuk! :) :) :)

Én megértem Honeyékat ha ott jobban érzik magukat hiszen velük szoktak össze (amúgy ott is van egy lány akit én is személyesen ismerek az első babavárásból és nagyon kedvelem!), és az is nagyon jó, hogy ti ilyen jó csapat vagytok!
Kívülről beleolvasva biztos más mint ahogy belülről nézi az ember a közösséget... no mindegy nem is ragozom, de tulajdonképpen annyira különböző emberek vagyunk az a csoda ha egyáltalán szót értünk! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Hát igen, ehhez az egészhez inkább nem is szólok hozzá :roll: Peace mindenkinek! :D

Csak jöttem ide benézni, semmi különös, jól vagyunk a picivel, megint kis aktív egész nap :P

Dongó!
Én 17. héttől kezdtem érezni finom mozgásokat, de egyértelműbben csak 19. héttől. Szóval nyugi, biztos mindjárt érzed te is!

Honey!
Hát akkor te tényleg termékeny vagy :P :wink: Mi egy évig próbálkoztunk mire összejött, annyira rejtélyes ez a próbálkozás is... Vagyis hogy van akinek könnyen összejön, van kinek nem. Meg hallottam sokaktól hogy pl. az első baba nagy nehezen jött (több évig próbálkoztak), aztán a második meg elsőre :lol:

Na, most lassan lefekszem, tök álmos vagyok...

Kép
anicca
 
 


mamacka írta:
én is nagyon termékeny típus vagyok.


én is :) mind a 3 elsőre. momó úgy, h a férjem kvázi 1 hónapig túrákat vezetett és csak hétvégente volt itthon... és még így is...

KépKépKép
dongó
 
 


ja, honey: átírtam a vonalzókat, így átláthatóbb. :lol:

KépKépKép
dongó
 
 


hallottam sokaktól hogy pl. az első baba nagy nehezen jött (több évig próbálkoztak), aztán a második meg elsőre


Én ismerek egy házaspárt akik mindig is sok gyereket szerettek volna. 10 évig semmi... már feladták egyszercsak kopogtattak... egy fiúcska... utána rögtön egy lányka... majd 10 évig megint semmi, és most 43 évesen született még egy kislányuk! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Dongó!
Túravezető a férjed? Milyen túrákat vezet ha kérdezhetem? (Csak tök kiváncsi vagyok, mert mi a párommal sokat szoktunk mászni és túrázni - vagyis főleg ő, de én is még a terhesség előtt :wink: )

Kép
anicca
 
 


Dongó
Keresztény lévén nem sok lehetőség van amúgy sem a védekezésre... mondjuk szerintem egyel több mint amit az Egyház hirdet... de most ebbe ne menjünk bele...
Egy nőtől kérdezősködtem ez ügyben, hogy ők, hogy-smint ezzel a témával. Ő mesélte, hogy annyira termékeny, hogy elég, hogy csak ránézzen az ura! :) :lol: :lol: :lol: :lol: az egyik szülése után hat héttel már meg is fogant... no az kemény lehetett! :shock:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


anicca: a férjem tanár, nyáron tiszatúrát, mosoni duna túrát stb vízi túrákat vezet :)

mamacka: mi reformátusok vagyunk, nálunk belefér a védekezés :)

KépKépKép
dongó
 
 


tényleg anicca, te mivel foglalkozol?

KépKépKép
dongó
 
 


Ide is belefér azért az durva lenne ha nem! :D
A természetes családtervezés azért elég jól működik-működhet... persze vannak akadályok. Pl szülés után elég bonyolult...

Csak vannak olyan védekezési módok amik nem védekezés hanem abortálás... pl esemény utáni tabletta, illetve a fogamzásgátló tablettáknak is lehet ilyen hatása a spirálnak szintén... amivel én személy szerint nem értek egyet, hogy elvileg óvszert sem lehetne, de ebben a kérdésben azért elég megosztottak az okosok is.

Nekem onnantól kezdve nem fér bele ami abortálhat...

Hű most elképzelem ahogy elkerekedik egy csomó szempár és engem komplett hülyének néznek! :lol: :lol: :lol: :lol:
Én egyszerűen képtelen lennék azzal a tudattal élni hogy esetleg csírájában kioltottam egy életet.

Lehet kár volt ebbe belemennem, de most már mindegy! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


hát igen, ezt sztem mindenkinek a lelkiismerete, egyéni meglátása, világnézete, vallási meggyőződése dönt. nincs rossz-vagy jó, ez egyénenként változó. a lényeg, h tiszteljük a másik nézőpontját.
vannak helyzetek amikor nem lehet kijelenteni, h csak ez vagy az lett volna a jó döntés. az alaphelyzet pedig sok mindentől függ.

KépKépKép
dongó
 
 


Ja, nálunk is belefér simán a védekezés: párom nem vallásos, én (elvileg) evangélikus, gyakorlatban: háááát, templomban nem igazán járok...

Dongó!
Én bölcsész vagyok, vagyis magyar szakot végeztem. Most asszisztensként dolgozom egy finn munkahelyen (mondjuk így
:wink: ), nagyon szeretem különben mert így egyrészt naponta tudok használni mind a két nyelvet (plusz néha angolt), érdekes a munkaköröm illetve szupik a kollegák - szoval nem lehet panaszom :)

Kép
anicca
 
 


én is bölcsész (angol-kommunikáció szak)

KépKépKép
dongó
 
 


Éljenek a bölcsészek! :lol: :lol: :lol:

Kép
anicca
 
 


mondjuk egy magyar szak után még jó, h jól tudsz magyarul! de jesszus, hogy bírtad elolvasni azt a sok 15.16. stb stb századi kötelezőt????

mondjuk az is igaz, h baromi jól kellett tudnod már előtte is, h felvegyenek!

tényleg van akcentusod? a pároddal hogy beszéltek? magyarul v angolul v finnül?

KépKépKép
dongó
 
 


Sziasztok!

Nekünk is elsőre összejött a picúr, pedig előtte végig attól rettegtem, hogy nem jön össze, (már teljesen vészforgató könyvem volt az örökbefogadásról). Én egy "kicsit" pesszimista vagyok!

Vita:

Én ebbe nem szeretnék beleszólni, meg belefolyni, örültem, hogy titeket volt időm olvasni, és néha egy-egy belső félelmemet itt leírhattam.
Viszont, az nagyon nem tetszik, hogy esetleg utánna ez egy másik fórumon ki van teregetve. Vagy esetleg máshol az "butaságom", más forumon lesz leírva. Nem hiszem, hogy rólam lenne szó, de ha mégis, kérem azt aki szerint esetleg hülyeségeket kérdezek, vagy mondok az ide írja le. Lányok ez a fair!
Én őszintén szólva ide úgy jártam, és csak ide, hogy itt ha bajom van elmondhatom. Amit bemásolt Szilasi (vagy ki), annyira megviselt, hogy reggel mióta elolvastam bőgök.
Én ide úgy jártam mint egy mentsvár, ahol "mindenki" kedvel mindenkit....
Ennyi

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Sziasztok!
Nem gondolkodtatok még zárt fórumon?
Igaz akkor mit csinálnának az unatkozó fórumozók, ha nem tudnának minket olvasni... Ilyenek mindig is lesznek, sajnos!
Egy biztos, annán cikibb szerintem nincs, ha valaki csak azért csinál egy új nicknevet, hogy beszóljon, mert nem meri magát felvállalni... nagyon gáz!
Mamacka, asszem egyetértek azzal, amit a védekezésről írtál, sőt engem kicsit fel is háborít, hogy védekezésnek hívják azt, ami már nem védekezés, mert már megfogant a baba... A védekezés az, amikor megakadályozzuk a megtermékenyítést. Amikor már megtörtént, azt inkább nem írom le, minek hívom...
És ezen is lesz, aki kiakad, bocs lányok, én nem ítélek el senkit, ez csupán az ÉN véleményem. Az hogy más mit tart még elfogadhatónak, megint más.
De hogy az óvszerrel mi a gond, azt én sem értem Mamacka! Azzal kinek ártanak? Illetve van egy tippem, hogy mivel magyarázzák... csak nem azzal, hogy "ne szórd szét a magodat"?
Vendég
 


De hogy az óvszerrel mi a gond, azt én sem értem Mamacka! Azzal kinek ártanak? Illetve van egy tippem, hogy mivel magyarázzák... csak nem azzal, hogy "ne szórd szét a magodat"?


Igen ezzel, de én ezt nem tudom elfogadni és nem vagyok egyedül! Szerintem változni is fog a dolog. Amúgy nekünk remek papunk van. Eszméletlen jó fej. A belvárosban is tart előadásokat ahova rengetegen járnak és egyáltalán nem csak hívők. Ő képes Isten irgalmát közvetíteni, nem a törvényen keresztül hanem a szereteten keresztül, az említett védekezéssel sincsenek fentartásai... pont ezért sokan támadják is. Pál Ferinek hívják. http://palferi.hu/Kezd%C5%91lap itt lehet meghallgatni az előadásokat...


Dongó
Én egy szóval sem említettem, hogy itt ezt bárkitől elvárnám! ;) Elég ostoba dolog lenne!
Ezek a dolgok csak a belső lelkiismeret útján működhetnek. Vedd úgy, hogy leírtam mint érdekességet! :)


Szabcsi
Azért ne aggódj nem hiszem, hogy általános lenne átmásolgatni a bejegyzéseket. Én legalábbis nem tettem.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Ha gondoljátok írhatunk a szerkesztőnek, hogy tegye zárttá, csak még várhatnánk hátha jelentkeznek újak.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


meglévő topikot nem tesznek zárttá. ez tuti.

KépKépKép
dongó
 
 


amúgy én benne lennék a zárt topikba. mert én így tuti nem teszek fel neveket, képeket személyesebb dolgokat. :lol: :lol:

KépKépKép
dongó
 
 


Jó reggelt!

Én nagyon szeretem az anyatanyát.
Amikor várandós lettem Levivel elkezdtem írogatni a 2007.novemberiekhez a babanetre.Hasonló problémák miatt átmentünk egy idő után az anyatanyára.Azóta is minden nap beszélgetünk,tartjuk a kapcsolatot.És személyesen is tartjuk a kapcsolatot.Szóval szerintem jobb lenne.
Azért is gondoltam,hogy csatlakozom hozzátok hátha kialakul egy hasonlóan jó kis csapat mint az anyatanyán.

Szép napot

Üdv,
Szilvi

Kép

Kép
szilvi17
 
 


szilvasi írta:Kedves Honey

Pontosan ezt irtad
"
ami a topicot illeti:
hát igen... katasztrófa!! Én momentán csak azért vagyok hajlandó "beszélgetni" - bár inkább a vitatkozni szó lenne megfelelő..., mert Flóra heti 2 alkalommal nagymaminál van, és olyankor egész nap igyekszem feküdni a keményedések miatt. Így rohadtul ráérek.
Az én meglátásom szerint, az a legidegesítőbb az egészben, hogy pont az a két csaj a főokos, akinek lófasz (bocsánat, de nagyon nem csípem őket! ) tapasztalata sincs a gyereknevelésről, szülésről stb, mivel hogy 22-25 évesek és ez lesz az első babájuk!!!
És a saját véleményüket, mindíg megmásíthatatlan tényként közlik. Szerintük csak az az egyetlen jó és helyes gondolkodás, ahogy ők látják a dolgokat! Evil or Very Mad Evil or Very Mad
A másik, amitől ki vagyok, az állandó "ne beszéljünk rossz dolgokról" De ebbe még az is beleesik, hogy a szoptatás igenis nehézségekbe ütközik néha... stb.
WAZZE!!! Akkor mi a francról beszélgessünk 5 hónap után??!! Az időjárásról?! Vagy csak puncsoljunk sablonosan egymásnak egész nap?! WÁÁÁÁHHHHH!!
Igazából van 3-4 csaj akikkel szimpatizálok, a többiek véleményét ( lásd egy lány csicsás rózsaszínben stb ) vastagon leszarom.


Van, aki szándékosan félreértett. Hát ez a stílus és rosszindulat azért nem engem minősít. Én soha sehol nem beszéltem hasonló stílusban senkiről. Na helló, viszlát.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára ktouch 2009.11.01 09:59-kor.

Kép

Kép
ktouch
 
 


Dongó!

Nagyon köszi, amit írtál a kis korkülönbségről!!! Szerintem itt nálunk lesz a legkisebb (17 hónap) a két manó között, és nap mint nap belefutok "kedves" emberekbe, akik azzal riogatnak, hogy "bele fogok dögleni" a két gyerekbe. És tényleg elkezdtem parázni, de jó, hogy jött egy ellenvélemény is!!!

Honey!
Jót vigyorogtam, amikor írtad, hogy szilveszterkor lesztek 2 évesek a férjeddel, és jön a 2. gyerek. Mi áprilisban leszünk két éve együtt, és jön a második.
:D És egyszer volt egy vetélésem is, pár hónappal a megismerkedésünk után, de ő is tervezett baba volt.

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
Kép
detty74
 
 


szilvasi: nagyon mélyen megbántottál kismamákat, akiknek semmi köze semmihez. remélem a lelkiismereted nem hagy majd aludni, bár gondolom az aljas kis bosszúd betalált és most nagyon örülsz. köszi még egyszer.

tudod arra jó volt ez az egész, h jobb ember leszek attól, h megpróbálok nem haragudni rád ezért az egészért. de nehéz lesz, mert ez szemét egy húzás volt.

KépKépKép
dongó
 
 


Dongó: Szerintem amúgy nem Szilvasi miatt van kiakava Koutch sem és engem sem ez lepet meg. Hanem az, hogy rólunk valaki innen, ilyet írt le!
Hangsúlyozom, szerintem nem rólam van szó, bár lehet a 3-4 emberben sem vagyok bent, akkor viszont a véleményem le van szarva...........
Ja és egy első gyerekes, 28 éves csaj mit is tudna az életről?

Az a bántó ebben a dologban, hogy olyan ember akivel megosztunk minden belső gondolatunkat a gyerekvárással kapcsolatban (és van aki a véleményét is leírja), azt egy itteni egy másik topikon fikázza (minősíthetelenül).

És ha jól belegondolunk, a februáriak egymásról nem írnak más topikokon rosszat, sőt kiállnak egymás mellett, azt hittem ez itt is így van........

Koutch szerintem ne vedd magadra, remélem még jössz, és nem volt végső a Viszlát.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Lucababa,
Nagyon korrekt vagy!! Köszönjük!! Szerintem (remélem ) te ezzel pontot is tettél a dolog végére.

mamacka.. és sokan mások

Itt anno nem arról volt szó, hogy hova húz a szivem vagy melyik topicot kedveljük jobban.
Egyszerűen csak nagyon - nagyon fura volt számomra, hogy mennyi vita van itt!! Régóta vagyok fent fórumokon, de nagyon ritka az ilyen, hogy szinte folyamatosan menjen a vita valamin - még akkor is, ha ez viszonylag normális stílusban történt.
Az mondjuk tény, hogy ritka sokan vagyunk itt. És az is tény, hogy sokfélék vagyuk , nem kell mindenkinek mindenkivel egyettérteni, nem kell és nem is lehet mind a 30 valahány embert egyformán kedvelni. De szerintem ezzel semmi baj nincs.
Egyszerűen ezeket a vitákat én nagyon sokszor értelmetlennek és parttalannak láttam... mintha vakoknak mesélnék a színekről.
A legutolsó alkalommal, hirtelen ki is szálltam a beszélgetésből (a minden agyban dől el vita ) , és megfogadtam magamban, hogy nem fogok többet belemenni ilyenbe.
Mert annyira nem vagyok egy hullámhosszon azzal a két emberrel, hogy semmi értelme mélyebb dolgokról beszélnünk. Ezért nem is reagálok az írásaikra, max csak ha érdemben tudok segíteni , mert hogy ugye ettől függetlenül nyilván harag vagy ilyesmi nincs bennem. ( pl ktouch - szív uh )

Nyilván, ha nem kedvelnélek titeket, akkor nem írnék ide napi szinten.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


szabcsi,
tudod jól hogy nem rólad van szó!! Mindenki tudja, hogy ktouchról és yilonne-ról beszélten.
És nem általánosságban az "élet dolgairól" szóltak a viták!
Hanem számomra pl nagyon furi és megdöbbentő, hogy valaki folyamatosan hajtogatja a saját igazát pl a szülés foylamatáról és hasonlókról, és vitatkozik olyanokkal, akik már 2-3-4 szülésen túl vannak.
A 3-4 emret természetesen nem komolyan írtam. Senkivel semmi bajom. ktouchal és yilone-val sem, mert nem is ismerem őket igazán - csak szimplán a dolgok 90%-ban nem bírok velük azonosulni és nem szeretem a vitasílusukat.
Csak, ahogy már korábban írtam, a kérdés pont a vita legnagyobb hevében talált be, így full indulatból tört elő a válasz!

Én részemről lezártnak tekintem ezt a vitát, ha nagyon szeretnénk még ezt boncolgatni és valakinek feltétlen és közvetlen mondaniavalója van számora, azt kérlek priviben tegyük meg, hogy ne erről szóljon ez a topic, és ne zavarjunk ezzel olyat, aki túl lépne a dolgon!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


mamacka,
mi 3-4 hónapja próbáluk zárttá tenni a másik topicot, mert több csajszinak is van rosszakarója, akiket utánna a munkahylen, rokonságba kibeszélnek az itt írtak alapján. Már minden követ megmozgattunk, de nem megy. nem reagál erre a kérésre a szerkesztő, pedig elméletileg ígéretet is kaptunk rá!

szilvi,
az ötlet jó egyébként, csak nehezen kivitelezhető. De megpróbálni meg lehet!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


mamacka,
"A férjem azóta is azon röhög, hogy Áron annak köszönheti az életét, hogy az anyja jól kiszámolta tíz ujján, hogy mikor tuti a biztonság!"
huuu, anyósod számolja a ciklusod?! Nem sámli! :D :D :D

Érdekes ez a fogamzásgátlás vs. vallás téma... Elöször kikerekedett a szemem, amikor ezzel a témával találkoztam (valami tuti módszert kerestem, amikor találkoztam a topiccal - biztos ismered) De a végére érve egészen megértettem a dolgot és tök el tudom fogadni ezt a gondolkodást - még ha én nem is érzem magaménak.

Mióta vagy hívő?

detty, mamacka
és ti hogy tudjátok megugrani ezt a problémát? Mármint, hogy apára azóta tized annyi idő sincs?
Nálam az a baj, hogy mi esküvő elött is csak 1 évet voltunk együtt, tehát 3 éve vagyunk együtt.
Ami 2 gyerekhez nagyon kevés.

annica,
nekem idén 3 olyan ismerősöm lett babás, kik már 3 éve próbálkoztak! Úgy látszik ez egy ilyen év! :D Senki nem tudja 3 évig miért nem jött össze és most miért.... :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


honeymoon írta:mamacka,
"A férjem azóta is azon röhög, hogy Áron annak köszönheti az életét, hogy az anyja jól kiszámolta tíz ujján, hogy mikor tuti a biztonság!"
huuu, anyósod számolja a ciklusod?! Nem sámli! :D :D :D



honey: mármint áron anyja, tehát mamacka :)

KépKépKép
dongó
 
 


szabccsi: vágom, de ha szilvasi nincs, akkor konflikt sincs. gondolhatod, h nem felebaráti szeretetből kavart itt egy jó nagyot...

na téma lezár.

ktouch ugye jössz??!! nagyon hiányoznál!!!

KépKépKép
dongó
 
 


Sziasztok!!!
Én is februári vagyok, de az az igazság, hogy szerintem nem tőlünk való az a bizonyos szilvási, nem ismerős a stílusa, meg nem gondolom, hogy bárki ilyet tenne közülünk...Sajnálom, hogy ilyen nagy belső konfliktus alakult ki nálatok ebből az egészből...
Dongó! Köszönjük a hozzánk írt üzenetedet, de szerintem nálunk max. annyira foglalkoztunk veletek, hogy hagyjatok minket békén és kész...nem hinném, hogy bárki is bosszút forralgatott volna közülünk ellenetek!!!
Mi szeretjük a szókimondós dolgokat, mindenki teljesen más stílusú nálunk, de szerintem tök jól meg vagyunk..de szerintem ez látszik is mondjuk a hozzászólásaink száma alapján is...
Ugyhogy remélem mostmár helyre áll a béke nálatok is, és egymás között is: februári-márciusi topik..
Boldog babavárást!!! És nyugodtan látogassatok át hozzánk bármikor, sok mindenről beszélünk, és az adott témát mindig jól ki is vesézzük..na meg egy picivel előrébb járunk, ugyhogy amiket mi most élünk át, azt Ti pont pár hét múlva fogjátok... :lol: :lol:
Ja és rettentő jó süti recepteket szoktunk felrakni../főleg Nóri/ :lol:
Szebb napot nektek!!!!

Kép
Kép
ronci
 
 


dongo,
ok! Szőőőőőőőőőőőőőőke vagyok! :wink:

ronci,
már lucababa írt hasonlót nekünk! De azért köszi tőled is!

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Sziasztok Lányok!
Dizzy! Köszönöm, hogy eszedbe jutottam, és hogy gondolsz rám, érdeklődsz felőlem. És köszönöm mindenki másnak, akinek néha még eszébe jutok. Néha olvasgatlak benneteket, de irni nem tudok, nem akarok, mert nagyon felkavarna.
Köszönöm szépen, jól vagyok, nagyjából túl tettem magam a történteken (már amennyire ennyi idő alatt túl lehet tenni). Szerencsére semmilyen rossz emlék nem maradt bennem a szüléssel kapcsolatban, mert megint, mint Szilárddal is, fájdalom nélkül, pillanatok alatt, hirtelen tágultam ki. Mire beadták az EDÁ-t, már el is indult, és 10 perc alatt túl voltam mindenen. Pedig kellőképpen elijesztettek, hogy ez általában rosszabb, mint egy természetes szülés, mert a szervezet ellenkezik ilyenkor. A szervezetem is helyreállt, már volt peteérésem, és az első mensin is túl vagyok. Orvoshoz egy hét múlva mehetek, és ha minden rendben, akkor talán karácsonkor már lehet próbálkozni. Kicsit félek, hogy ki tudja, megint hány hónapot kell majd várni, mert az eddigi tendencia úgy-e az, hogy jobb esetben is fél évet. Ez elszomorit :cry: (Egyébként kisfiú volt)

Kivánok mindenkinek további szép és egészséges kismamaságot, és sok gyönyörű szép kisbabát március környékére!!!
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: