Új privát üzeneted érkezett!

Benta: nem tudom, ideges vagyok, meg feszült és úgy érzem valami nem kerek, remélem kialszom.
cosmopolita
 
 


Jó estét mindenkinek!

Kavarog a fejem, annyi mindent akartam, de csak az jár a fejemben,hogy vajon haza tudunk-e menni hétvégén. A kocsi szerelőnél, remélem holnap elhozhatjuk.

Csillag, örülök,hogy Borcsának is bejön a MT. Zalánnal mi tegnap voltunk így vásárolni, nagyon tetszett neki,hogy tud nézelődni, nem kell a babakocsiban feküdnie. Egy idő után el is aludt benne. Sajna muszáj volt haza jönni, mert nehezek voltak a szatyrok, így felkelt, amikor leöltöztettem. Ma babakocsival voltunk,és a lift előtt tologattam, hogy ne kelljen felkölteni. Olyan meleg van nálunk a lakásban,hogy nem hagyhatom kabátban, sapkában.

Ma találkoztam egy ismerőssel, akinek 1 hónappal fiatalabb a lánya. Ő sem öltözteti agyon a sétákhoz, mert szerinte attól beteg sok gyerek,hogy túlöltöztetik őket, aztán,ha egy kis hideg éri őket egyből betegek. Legalábbis a GYEK-be, ahol dolgozott ezt látta.

Benta, nagyon szép hogy így emlékezel apukádra. Mindenkinek szüksége van egy helyre, ahol gyújthat egy gyertyát.
Nekünk meg az a szokásunk a húgommal,hogy a hősök tömegsírjánál gyújtunk gyertyát. Még kicsit voltunk, amikor nagyival jártunk ki, és megengedte,hogy tegyünk oda is virágot. Azóta nagyi már nincs sajnos, de a szokás megmaradt. Kicsit olyan mintha még mindig együtt csinálnánk.

H1N1-ről csak annyit,hogy a miskolci ÁNTSZ nagyon riogatott mindenkit,hogy nagy járvány várható. Azóta már az ott dolgozók nagy része nem akarja magát beoltatni.
Mi sem oltatjuk be magunkat. Nem szoktunk influenzások lenni. (persze ez nem jelenti azt,hogy nem is leszünk) Arra viszont emlékszem,hogy a nagyim egyszer oltatta be magát, és nagyon beteg lett utána. Nélküle meg soha .Szóval mi is vitaminozunk. És ma elkezdtem adni Zalánnak heti fél adag Oscillot.

Noémi, remélem Áron holnapra rendben lesz. Jól meg tudja zavarni őket az oltás.

Jó éjt mindenkinek!

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!

Szerintetek melyiket kuldjem be a Bookline anya-baba fotopalyazatra?
Holnap van a hatarido, kerek tippeket! :D
Koszi,
Agi

Az elso most keszult, a masik szuloszobas.

Kép

Kép

KépKép
lys
 
 

 
 

Lys: mindkettő gyönyörű! Ha már választani kell, a szülőszobásra szavaznék.

Benta
: majd készítünk képet, meg arra is gondoltam, h a talin közös MT-s képet is csinálhatnánk azzal, aki abban jön. Tőlem gremese is kért képet, akár ilyen többeset is küldhetnénk neki..

Noémi: mi is Lenkeit szedünk nagyszülőkkel együtt. Mindenki alapot, én elkzdtem a közepet, mert az alapot kevésnek éreztem és valóban, a közepestől sokkal energikusabbnak érzem magam! Az egyik barátnőm ráadásul nála dolgozik, így sokszor tud vmi kedvezményt is szerezni. Van pl törzskártyátok?

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


http://bookline.hu/news/news!execute.ac ... e=drogeria

Koszi!
Itt a link, ha valakit erdekel, (egyben kell bemasolni.)
Udv,
Agi

KépKép
lys
 
 


jó reggelt.
Ági: enyémvoks is hosszas vívódás után a szülőszobás.

Annyit nyomatjátok a témát a mei taikkal, hogy kedvet kaptam hozzá. bár nem tom mennyire használnánk ki. ugye valaki majd egy próbára ideadja nekünk is?

autóm állítólag kéne érkezzen, kb. 15 perc múlva (apa tegnapi uccsó infója alapján). ha nem, akkor irdatlanul ideges leszek.

Beninek is boldog hófordulót!

Kép
kissmanó
 
 


Szép jó reggelt mindenkinek!

Csodás napra ébredtem.

Boldogságom oka:KIBÚJT KISFIAM ELSŐ FOGA

Ha gondoljátok makd megpróbálok képet csinálni,bár az érdekes lesz.

Aki még nem küldte a képet annak majd ma vagy holnap dobok egy privit,oké?Akkor lassan majd elkezdhetjük.

Kép
kata840725
 
 


Jó reggelt!

Áron egész éjszaka nyöszörgött, mindketten vagy 5x voltunk fent nála: cumit visszadugni, megfordítani, stb.
Mondjuk az is közre játszhatott, hogy befűtöttem, és túl meleg lett!
Azért ma klasszisokkal jobb kedve van!

Lys, én is a szülőszobásra szavazok!

Kata, gratulálok az első fogacskához! :)

Csillag, mi is az alapot szedjük. Egy időben próbáltuk a közepet, de nem volt jobb ezért maradtunk az alapnál. Van kártyánk, csak mi most azt a fajtát szedjük, ami ugyan olyan gyogyó, és napi 8-at kell szedni belőle. Mi most 3-3at szoktunk + 1000 mg C vitamint. Így mivel nem havonta vesszük, nem szoktunk kedvezményt kapni...:( De ha tudsz valamit légyszi szólj! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Jo, hogy irtatok Lenkeirol. Utana neztem, van egy blogja, erdemes elolvasni, miket ir a H1N1-rol.
Az o velemenye tenyleg mervado...

KépKép
lys
 
 



KépKép
lys
 
 


Csináltam sütőtökös muffint.
Jól néz ki, de kíváncsi leszek az ízére!

Akartam rendelni a Bookline-tól bébikaját, de azt nem lehet személyesen átvenni. :( Így viszont nem éri meg, csak ha választok még hozzá cuccokat!
Majd meglátom!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Noemi!

A Lenkei vitaminokat te neten rendeled?

Agi

KépKép
lys
 
 


Noémi!Én ma rendeltem abból az olcsóból,de én onnan szoktam rendelni a teát,tejpépet,törlőkendőt meg mostmár a 2-es tápszert is,igy nekem megéri.

Kép
kata840725
 
 


Hú lányok!
én olyan, de olyan boldog vagyok.
Grétis fórumunkban van egy No-i csaj, nagyfia pár nappal kisebb Grétinél. Most december elején lesz 1 éves a kisfia. És most írta, hogy júniusban jön a 3-ik. Kemény lesz nekik, de ugyanakkor csodás is. És igenis, én kissé irígykedem. Olyan nosztalgiás irígység, nem rosszmájú.

Ótó itthon, rém koszos (kívül, belül), pakolászok. S nemsoká indulunk a szüleimhez.

Kép
kissmanó
 
 


A mai napunk tökéletes volt, a nagyok mamáznak, a kicsivel meg merészen elmentünk kedvenc indiai éttermünkbe. És jöttek a csodák:

1. Hang nélkül nézelődött az autóban, majd szépen elaludt.
2. Aludt tovább az étteremben is, aztán nézelődött, amíg megebédeltünk. Pedig volt előétel, meg 3 fogás, meg romantika, meg minden.
3. Hangulatos séta kedvenc bp-i utcáimon, cukrászda nyikk nélkül, gyönyörű ódon házak.
4. Elaludt rajtam, átettem az autóba, ott is aludt hazáig, meg még egy kicsit.

Megállapítottuk, hogy 1 gyerek tizedannyi, mint 3. Most még kiviszem a pasimat még egy körre, B. imád a sötétben sétálni.

Hát, én most már tudok nem irigykedve nézni a pocakosokra, és remélem így is marad. Teljesen kerek a család. Kis korkülönbséget soha többé, fiatalon bírtam, ma belerokkannék.

Benta

Kép
benta
 
 


Sziasztok!

Noémi, majd várjuk a jelmezes képeket!Biztos nagyon csini macskanő leszel, akin egy rab uralkodik.

Benta, örülök,hogy jól sikerült a napotok. Tudja Beni mikor kell jól viselkedni.

Kata, gratulálok az első fogacskához!

Úgy látszik ez a súlygyarapodás mizéria végigvonul a fórumon. Ezen a héten Zalán 20g-ot fogyott. Ami azt is jelentheti, hogy stagnál, mert ugye pontosan nem lehet megmérni. Már arra is gondoltam,hogy esetleg vashiányos lehet. Ugye amiatt is lassulhat a gyarapodásuk?Még egy hetet várok, és elviszem a dokihoz.

Más: Holnap nem tudunk haza menni.Az autó szerelőnél, és nem lett kész. :twisted: :twisted: Persze a párom is nagyon okos volt,hogy pont a héten vitte el. Sógromék felajánlották,hogy eljönnek értünk, de a koszorúk természetesen az autóban vannak. Ha megmondtam volna hány órakor eszik reggel Zalán, akkor elhozhattuk volna, de semmi kedvem ehhez a macerához. Honnan tudjam mikor fog enni, mikor éjjel 2-3-4, vagy 5 órakor szokott kelni. Most már mindegy, egy héttel később megyünk.
Tavaly sem voltunk. Akkor miattam, nem bírtam felkelni a rosszulléttől. De jó is volt.............

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!

Ma anyuékhoz utaztunk, és mi is kipróbáltuk az új mei-tai-unkat. :D Talán bejön...azért írom, hogy talán, mert tegnap éjjel mi sem aludtunk semmit, Noé másfél :!: :shock: óránként kelt. Néha csak a hasa miatt (jöttek a pukik), de legtöbbször kajált. HIába suttogtam neki, hogy ettől még jobban fog fájni a pocija, és jobban járna ha inkább aludna reggelig... Szóval kicsit sírdogált a mei taiban, de szerintem csak a fáradtság miatt. A vonaton viszont ki kellett kötözni, mert az már sok volt neki, hogy ott ültünk egy helyben. De utána még aludt is, meg nézelődött, úgyhogy szerintem be fog válni. JA! És talán egy kicsit túl lentre kötöttem. Vagy csúszik lefelé...? :shock: Nektek is? Inkább feljebb kössem? Vagy még szorosabbra? De még így is ezerszebb jobb és kényelmesebb, mint a kenguru.

Benta!

Szerinted el fogom bírni a pelusokat kézben? Nehéz? Mert ha csak nagy, akkor nem gond, csak nagyon nehéz ne legyen. De szerintem menni fog, megyek utána tesómhoz a deákra, max lerakom nála az egyiket, anyuéknál is jól jön, ha van egy csomag pelus. :wink:

Ha visztek plédet, akkor nekünk sem kell a babakocsi, jó lesz a pléd, ha ráférünk mi is. :wink: Csak úgy tudtam, hogy asztalokhoz ülünk. Tuti van ott valami, ahova leheveredhetünk?

Kata!

Gratulálok az első fogacskához! :wink:

Lys!

Tényleg mindkét kép gyönyörű. Nagyon nehéz választani, jól feladtad a leckét...Az első különlegesebb a második pedig természetesebb. :roll:

Noémi!

Végül kiderült, hogy mi lehetett Áron nyügösségének az oka?

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a "nyaralásból"!!!
Bocsi,még nem tudtam visszaolvasni, majd talán holnap...

Röviden: Nagyon jól éreztük magunkat, szupi volt a szállás, nagyon finomakat ettünk, sokat és nagyokat sétáltunk, úsztunk, (Niki is!).
Elég hamar eltelt, de nekem elég is volt. Ugyanis Niki alig aludt éjszakánként, illetve sokat ébredt, csak cicin nyugodott meg, de nem igazán evett.... Szóval nekem nem volt túl pihentető.... :roll: Utolsó 2 este meg már csak ringatva volt képes elaludni, szóval már örülök, hogy hazajöttünk. Pedig ott volt mellettem egy kiságyban, vittük az összes olyan "tartozékot" , ami itthon is az ágyában van, mégsem érezte komfortosnak. :? Remélem azért mielőbb visszarázódik.

Akkor kedden dél körülre én is megyek a talira. (hacsak valami extrém dolog nem jön közbe!)

Holnap jövök majd bővebben, meg hozok fotókat is!

Jó éjt Nektek!

Banyoszka
banyoszka
 
 


Szép jó reggelt!

Látom mindenki pihen! :wink: Noé alszik, anyukám főz, párom templomban, én meg itt. :lol: De nics sok olvasnivaló...mindenkinek szép napot!! :D

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a gratulációkat! :D Bevallom rosszabbra számítottam a fogacskák előbújásával kapcsolatban.Egy-két kenés a Dentinox-al és egy hangja nem volt Dominak.

Lehet,hogy a többivel nem lesz ilyen könnyű? :shock:

Úgy irigyellek Titeket a tali miatt.Ha előbb nem,akkor remélem mindenki belemegy a Balcsis baba-mama összehozós buliba majd nyáron. :D Szeretnék már találkozni veletek. :cry: Sokat szerintem nem fogunk tudni pihennni,hiszen addigra elindulnak manóink mi mg kergethetjük a Nagy Csapatot. :lol:

Uppsz mennem kell,megsült a kenyerem.

Kép
kata840725
 
 


Jó reggelt!

Megvolt a buli...reggel 5-ig tartott. Most próbáljuk összekotorni magunkat, ÁRon még anyukámnál! :)

Lys, nekem a Mamut nagyon közel van, én onnan szoktam a Viktaminokat beszerezni. Régebben rendeltem is, mikor a munkahelyemen többen szedtük, mert úgy a szállítási ktg.-et is elosztottuk!

Kata, a 2-es tápszert miért nem a patikában veszed receptre? Az úgy olcsóbb szerintem!
Valószínűleg én is rendelni fogok, mert már csak gyümi van itthon, és azért jó ha van 1-2 tartalék kaja, azokra a napokra amikor nincs kedvem kutyulni! :)

Tabati, szerintem a rota a nyűgősség oka. A múltkori után is 1,5 hétig étvágytalan volt Áron...szóval most ez a nyűgősség is tart még. Majd meglátom ma mi a helyzet...remélem már jobb!

Benta, nagyon ügyes Beni! Ettől a szép naptól biztosan feltöltődtél!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Kata: gratulálok Nektek az első fogacskához!!! én benne vagyok a balatoni taliban. Melyik helyre gondoltál?

Mi itt vagyunk a szüleimnél. Borcsa éjszka 3x kelt, mindig totál megijedrt, h hol van, egyszer be is kellett vennem az ágyba, na ott felélénkült, és fél óráig nagy szemekkel rötyögött... Ehhez képest tűrhetően, de kipihentnek érzem magam.

Noémi: jó, majd szólok, ha van valami, bár sajnos extra akciókat nem szoktak csinálni: a barátnőm akart, de Lenkei szerint a vitamin olyan mint a kenyér, mindenkinek tudatosan rá kell szokni, nem lehet "beetetéssel" rászoktatni.
Lys: én személyesen veszem át, vagy a barátnőm hozza el, ha jön, vagy ha Pesten vagyok és találkozunk, veszem meg. Nem tudom, mennyi a postaköltsége, de így is elég drága. Novembertől lehet, hogy kicsit olcsóbb lesz, ha sikerült új beszállítót találni...

Kedden mi kb ey-fél kettőre érünk, a gyerekotthontól a Batthyányiig nem tudom mennyi idő, utána meg metróval megyünk, mert a férjem nem akar órákig az IKEÁban lenni, úgyhogy ottr leráz minket :)


Benta: nagyon jó gyerek lett Beni!

A MT nekem is lecsúszott kicsit, lehet, hogy nem kötöttem meg elég erősen. Először meg túl lentre kötöttem, na, úgy nem kényelmes, de fentebb igen. Most megyünk a temetőbe, megint kipróbáljuk. :)

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Noémi: macskanős fotó?

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Benta: irigykedem a romantikus napod miatt. Nagyon rendes volt Beni.

Kata: én is gratulálok az első fogacskához. Mákod van, hogy ilyen csendben kibújt! :)

Csillag: ha már lecsúsztál a Benta-féle pelusról, esetleg nem érdekel egy 500Ft-os Liberos kupon, amit a DM-ben lehet beváltani nov. 20-ig?

Ma kaptam vissza a kendőt, úgyhogy holnap teszünk egy próba utat a patikába. A lakásban elvoltunk vele.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Noémi!

Receptet csak addig adnak a dokik amig az 1-est kapja.Nálunk legalábbis igy van sajna. :(
A hipermarketekben 1900 ft körül mozog,de sok 200 ft az kitesz + 1 dobozt.

Csillag!Mi Siófokra szoktunk menni,de majd keresek valami gyönyörű helyet. :D Aztán szavazunk.

Kép
kata840725
 
 


Kata!

Szerintem ez felháborító, hogy a 2-es tápszert már nem adják receptre! :shock: Most még vagy anyatejet, vagy tápszert kell kapnia a babának 6 hónapig, úgyhogy szerintem fel kéne, hogy írja, nem? :shock:

Kép
Kép
tabati
 
 


Megnéztem a Pirulapatika honlapját.
Ahogy látom a HA tápszerekre van támogatás, a simákra nincs - így természetesen nincs is értelme felírni.
HA tápszert én úgy tudom csak a patikában lehet kapni.

A 2-es tápszerek valamivel drágábbak, mint az 1-ek, de gondolom a tápanyag tartalom miatt...
Én a Humanat és a Bebát használtam eddig az olyan 2300-2400 Ft körül van, illetve lesz a 2-es.


Itt a link:
http://www.pirulapatika.hu/VNtapszer/cs ... as/Mind/10

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


lányok: kaki került a palacsintába.
ma kiderült, hogy az autóm jobb hátsó csapágya azonnali cserére szorul. szal holnap reggeli Bp-re indulás elmarad. ha holnap napközben nem jelentkezem, akkor valószínű még is indulunk valahogy. ha pedig írok, akkor Kata: irígykedünk közösen a keddi tali miatt.

bocs, de Anyukámtól írok, s írtó tetű itt a net, uhhó léptem is.
jó éjt mindenkinek.

Kép
kissmanó
 
 


Jaj Manó!
Remélem sikerül valahogy elindulni! Nehogy már az autó álljon az utatokba!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Sziasztok!

Na megpróbálok reagálni, amire még emlékszem :lol:

Manó remélem tudtok jönni!

Noémi jó volt a buli?Volt sikere a kis "rabnak"?Végül milyen lett a jelmezed?
Tökmagról nem tudsz valamit?Jönnek a talira végül?

Kata gratulálok Dominak a fogacskához!

Lys végül melyik fotót küldted be? Hogy van Lorka? Mielőtt elutaztunk, előtte írtad,hogy tetszett a Fiadnak a cumi.Most hol tartotok? Ujjacska van,vagy cumi?

Benta az a céklás kép....Tündéri Beni! De hol a nagy haja???
Örülök,hogy már tud viselkedni:)))

Akkor egy kis élménybeszámoló a Balatonról:

A szobánk, illetve "lakásunk" nagyon klassz volt (65 négyzetméter+ 25 négyzetméter terasz), 1 nagy nappali étkezővel,amerikai konyhával, külön 2 ágyas szoba a gyerekeknek,egy háló nekünk,ide raktuk Niki kiságyát is. A fürdőbe volt kád is és zuhanyzó is (meg kaptunk babakádat), a konyha teljesen felszerelt, elektromos főzőlap, és sütő, mosogatógép, grillezős mikro, szóval tényleg volt minden.
Félpanziós kajánk volt, reggel svédasztal,este meg étlapról választhattunk 3 fogásos vacsit.Nagyon finomakat főztek!!!
Délelőttönként általában csavarogtunk a Balcsi parton és a városban, ezeket a sétákat a Pici általában átaludta. Aztán ettünk valahol, hazamentünk, és délutánonként meg megrohantuk a medencéket!
Esténként vacsi után biliárdoztunk, utána a szobánkban - ha már Niki elaludt- kártyáztunk! Jókat rötyögtünk:)
Szóval nagyon jó volt, de elég is volt. Még akkor lehetett volna tetézni a jót, ha Niki alvása kicsit jobban alakult volna. Sokat ébredt éjjelente....De szerintem inkább szomjas volt, mint éhes, mert nagyon keveset cicizett, inkább elaludt rajta...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára banyoszka 2009.11.22 23:37-kor.

Banyoszka
banyoszka
 
 


Niki nagyon cuki! Az ötödik kép tetszik a legjobban, de mindegyik annyira édes!!

Cosmo: köszönöm, de nekem isa van, és közben rájöttem, h egyelőre jó nagy készletünk van... de 4es méretre nem tudod levásárolni?

Manó: remélem, tudsz jönni!!!!

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Noémi!

Amikor hirtelen csak tápszereznünk kellett, amire nem számítottunk ugye és akkor volt az amikor anyuékhoz költöztünk 2 hétre, no akkor nem volt receptünk és pénteken jöttem rá, hogy már hétvégére sem lesz elég a tápszer. na, gyorsan telefon az ügyeletre, ahol azt mondták, hogy vegyünk sima tápszert, mert ők nem írhatnak fel csak a gyerekorvos. Apunak elmagyaráztam mit vegyen az ügyeletes patikában, erre hazaállít egy egyes Beba HA :!: tápszerrel. Recept nélkül adták ugyebár... És nem is volt drágább, csak az ügyeleti díj volt rajta. Erre védőnő azt mondta, hogy nem érti, mert nem adhattak volna nekünk ilyet recept nélkül, de az tény, hogy nem az ára miatt, mert állítólag azért kell a recept, hogy ne vegye minden szülő úton útfélen szoptatás helyett... :roll:

Banyoszka!

örülök, hogy ilyen jól sikerült a "nyaralás" . :D Én már alig várom a nyarat, mi csak akkor tudunk majd elmenni bárhova is, de előreláthatólag, meg remélem is, hogy sok programunk lesz. :wink: Niki is jó hosszú baba! :D

Manó!

:(

Kép
Kép
tabati
 
 


Na helló!

Egyenlőre az a bíztos, hogy semmi sem bíztos.
A jobb hátsó kerék csapágya a bűnös, már reszketett a gatya rajtam, hogy hazaérünk-e, pedig Anyumék 65 km-re laknak.
Felemelte Apa az autó azon felét, hát olyan játéka volt a keréknek, hogy csak na. Szerencsére épp frissen van aszfaltozva az út legnagyobb szakaszán, ellenkező esetben ha még az ezelőtt 2 hónapos gidres-gödrös lett volna, tuti elhagyom a kereket.

Apa most rohangál csapágy után, a legtöbb helyen holnapra ígérték. Arra meg varrhatnak gombot, ezt már közöltem.
De Apa is asszem már a tegnap érezte, hogy ez akkora qrva kib@szás lenne velem szemben, ha nem tudnék menni, hogy felajánlotta: elvisz ő, s vonattal hazajön. Mert ha déli 2-kor indulunk, én nem bírnám cérnával az útközbeni szopikkal megtűzdelt baromi késői érkezést.

Na, szal maradjunk továbbra is annyiban, hogy ha nem írok, elindultunk. Ha meg este bejelentkezem, akkor az autók Istene tőlem mehet a fészkesbe.

Banyoszka: szuper a beszámolód, nyálcsorgatósre sikeredett az olvasása. A fotóktól meg kész vagyok. Kérdezhetem a lányodtól, hogy milyen hajfestéket használ? Oltári az első fotón a színe.

Kép
kissmanó
 
 


Sziasztok!

Banyoszka!

Szuperek a kepek! Orulok, hogy ilyen jo volt nektek! :D
Sajnos a cumi vegul nem valt be, neha megkapja, es jatszik vele, ki, meg berakja. Ennyi. :D
Az ujja maradt, viszont elmult a pirosodas, lehet, hogy csak a nyala volt savasabb, vagy mas, mint egyebkent. Jobban is vagyunk, sajnos kicsit ekcemas a bore, de sokkal kevesbe, mint a nagyoknak anno, kenegetem. Igy a tejet teljesen szamuztem az etrendembol. Doki neni mondta, hogy a bore es a taknyosodas osszefugg, sot a fogzastol is lehet taknyos. Ugyhogy tenyleg nem hiszem, hogy betegseg volt.

Mano!
Remelem osszejon az utazas! :D

Agi

KépKép
lys
 
 


sajna én egyre kevésbé.
kezdek amondó lenni, hogy márpedig csodák nincsenek is

Kép
kissmanó
 
 


Tabati: a Milupán 750 Ft támogatás van.

Csillag: mi nem Liberot használunk.
Esetleg más valakinek egy -500Ft-os Liberos kupon, amit DM-ben lehet beváltani nov. 20-ig? Más kuponnal nem összevonható.

Manó: remélem, azért tudtok jönni. Drukkolok!

Banyosz: itt is írom, hogy szuperek a képek! :wink:

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


miért :?:
miért :?:
miért :?:
miért :?:
miért :?:
miért :?:
miért :?:
miért :?:
miért :?:
miért :?:
miért :?:
miért :?:
miért :?:
miért :?:

Kép
kissmanó
 
 


...

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Mi van itt?? :lol: Manó!

Nyugi!

Cosmo!

Igen? Nekünk a kórházban eleve a Nestlét írták fel, és ahogy tapasztaltam az itteni dokik is ezt részesítik előnyben. Nem tudom mitől függ...

Mi van a talival? Végül jössz? Képzeld, nekünk meg úgy alakul, hogy lehet férjemmel megyek haza, elém jön az Ikeához. :D Meglátjuk...


Mei tai!

Anyutól alig bírtunk elindulni, mert egy olyan hasfájás jött rá, mint még soha... :( Végül már kúpot kellett neki adni. Amikor felkötöttem még mindig üvöltött, de megpróbáltam sujkolni magamnak, hogy ez a hasfájás miatt van. aztán elaludt, és a vonaton kelt fel legközelebb. Ott végig fent volt és ki sem kellett kötnöm, mert jól elvolt a mei tai-ban. a végefelé kicsit nyügi lett, de szerintem túl meleg volt fent azért. És bevált a kabát is, így nem kellett nagy öltözködést csinálni, csak a sapit vettem le. Így a keze sem hideg, nem kell kesztyű, amúgy meg úgy elbújt aludni, hogy még az arca sem lett hideg. :lol: Csak egy sapi látszódott ki a kabátból. És végre talán jól kötöttem fel, elég szorosan és nem túl lentre. :wink:

Kép
Kép
tabati
 
 


Tabati: tegnap végre nekünk issikerült jó szorosra felkötni a MT-t. Nagyon jól tart! :lol:

Borcsa ma megismerte a banánt, nem is csodálkozok, hogy ízlett neki :lol:

Manó: remélem, tudsz jönni!!!

Most írta vki, hogy holnap állítólag egyig tart a gyerekotthonos program és nem délig. :evil: ... így csak 2re tudunk odaérni... ugye lesztek akkor még??
Így már tuti apának kell egyedül főzelékeznie Borcsával etetőpszék nélkül- biztos örül a kihívásnak... :D majd beletetem az autósülésbe, hátha úgy boldogulnak.

nagypapám mesélte, hogy évek óta nem volt semmi bajuk az influenza oltástól, most hogy H1N1-et is kaptak, 2 hete fáj a torkuk meg étvágytalanok, meg az az oltáshely fáj, amelyikbe az újoltást kapták... Párom szerint lehet, h bebeszélik maguknak a tüneteket a rémhírek miatt, mondjuk, kinézném a papámból... de azért kicsit beijesztett ez is...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


csapágy nincs.
csak holnapra lesz.
akkor meg már nem érdekel.
szóval mi nem megyünk.
kibaszottul rosszul esett, mert nagyon akartam menni.
érezzétek jól magatokat, remélem azért találkoztok.
én itt ülök, s bőgök.
anyám is hívott az előbb, tette a jobbnál jobb kérdéseit.
a húgom legalább megértette.
ez van. :twisted:
ja, mondtam ugye, hogy nem hiszek a csodákban?
de ezt az autót azonnal adjuk el, látni sem akarom többet.
sok más autónkkal ellentétben ezt nem fogom megsíratni, ha elviszik.

Kép
kissmanó
 
 


Manó annyira sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az nem lenne jó, ha a férjed hozna? De ne sírj,majd jöttök legközelebb! Én is nagyon szerettelek volna személyesen megismerni, de majd máskor! Anyukám szokta mondani, a sors mindig tudja, mit akar....Lehet,hogy valami olyan történt volna, hogy jobb, ha otthon maradtok! Nem vicc, nálunk be szokott jönni,de tényleg!!!!!
Amúgy köszi a képdicséretet (mindenkinek!), de nem a hajfesték a lényeg, hanem a jó megvilágítás! :wink:

Csillag jó, hogy ízlik Borcsának a banán!! Képzeld, mikor a fiam volt kicsi, az akkori kismamabarátnőm lánya is imádta a banánt. A védőnő kérdezi Tőlük,hogy milyen gyümiket eszik a kislány (kb.akkor volt 5 hós), mondja az anyuka,hogy alma...stb, végül hogy banán. Na amit akkor Ő kapott! A védőnő magából kikelve jól lecseszte, hogy miért ad egy ekkora gyereknek banánt, mikor az nem is gyümölcs. Nézünk Rá, hogy akkor mi? Erre közli: főzetlen főzelék..... :shock:

Banyoszka
banyoszka
 
 


főzetlen főzelék :shock: :shock: :shock:
amúgy evett valaki közületek banánt pongyolában? olyan car, hogy csuda. pedig ilyen jelzőket ritkán mondok.

olyan depis vagyok, hogy na. én kezdeményezem a talit, s erre tessék.
keresztszüleimnek is kellett volna vigyek valamiket Veresegyházra.
nagynénémnek valamikegytárgyakat kellett volna hoznom (azzal kereskednek jövedelem kiegészítésképp, a férje munkanélküli)
a húgomnak is csomagoltak a szüleim, Gézunak a gyapjú lábzsák is ott van....
kitaláltam, hogy kárpótlásképp ma kínai kaját akarok enni (s tegyék elém, ne én készítsem).
ha ez sem jön be, akkor tuti lenyomok bánatomban egy féldecit.

Kép
kissmanó
 
 


ja, apjuk először úgy gondolta, hogy ezt a csapágyat ha kicserélik, azzal az autóval vinne.
aztán azt is mondta, hogy az ő angol autójával menjünk, azt otthagyná nekem, de már nem is akarok semmit.
enyém angol autónak olajcsere kéne, meg 5-ös sebességnél van egy különös zúgása, jó lenne lecsekkolni mi az.
apának meg tudom, hogy a héten kéne az ő autója.
s nem látok garanciát arra, hogy holnap meglesz ez a szaros csapágy. s akkor apa mivel jár? mert amilyen idő van kint, ma fogom magam, s a Smartom el is teszem tavaszig.

legalább a napocska sütne.....

Kép
kissmanó
 
 


Ettem már banánt, de nem pongyolában,mert olyanom még nem volt, hanem pizsiben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha ennyi mindent kellet volna intézned, akkor lehet,mégis jobb lenne, ha elindulnál apa autójával,nem? Nem piszkálni akarlak,ne érts félre! Csak kérdezősködök!
A féldeci jó lesz, Gézu örülni fog Neki :lol:
Ne depiskedj, mert aztán még a tejvadászat is elhúzódik! Tényleg,azzal hogy állsz?

Nálunk most tej terén az a szitu, hogy mostanság lenne tejecske elég, erre a Csajom nem eszi ki a cicit rendesen :shock: De nem tudom,miért. Szopik rendesen, aztán megáll pihenni, ilyenkor szoktunk büfizni és utána eddig mindig folytatta, és kb. ugyanannyi ideig még szopizott, mint büfi előtt. Most büfiig szopizik ,aztán már nem kell Neki a cici, reklamál, ha adni próbálom még...
Úgyhogy kb. 5-7 perc egy szopi, és érzem,hogy van még a ciciben... Motanság többször is előfordul nap folyamán,hogy érzem,tele a cici, alig várom,hogy kajaidő legyen. Lehet,fejnem kéne, nehogy a kevesebb igénytől kevesebb legyen a tejem...
Vagy létezhet,hogy most már többet termelek,mint kéne neki és képes 5 perc alatt jóllakni????? Mert 3 óránál előbb nem reklamál,hogy éhes lenne! Le kéne egyszer mérni,mennyit eszik...

Ja,és jelentem,Amadeának igaza van! A citromos tea tényleg hat a tejre!!!!!!! Én most gyümölcsteákat iszom citrommal, és tényleg többnek érzem (vagy a gyerek eszik kevesebbet)!

Holnap tali,szerdán oltás.... Ez a hét is el fog repülni!

Banyoszka
banyoszka
 
 


nem érdekes. az egész menetelem úgy indult volna, hogy adva volt a tali. namármost ha arról lemaradok, akkor mi értelme?
húgomnak amit kell, azt megoldom, elküldöm mással, s a zsákot pedig majd ugyanazzal az ösmerőssel küldi a húgom.
keresztszüleim meg....ez van.
nagynénémet jobban sajnálom, de hát már úgy is annyiszor hoztunk neki, most kicsit zokon veszi, de ez van. haragudni úgy sem fog, csak mondom, rosszul esik neki. nem az, hogy én nem megyek, hanem....érted, ugye?

Kép
kissmanó
 
 


tej.....érzem, hogy kevesebb, de mit tegyek, ha a gyerök úgy döntött, kevesebbel beéri?
remélem, hogy lesz valami értelme annak, hogy bánatomban már vagy 2 lityó löttyöt (szopis tea meg alkeszmentes sör) lenyomtam 2,5 óra alatt.
s ha már nem mentünk, most azon gondolkodom, hogy Tétát hozzam-e haza, s kezdjük el az obit?
vagy inkább lazítsak egyet Gézengúzzal?
mindkettő variánsra hatalmas indíttatást érzek.

ja, még egy ok amiért bosszús vagyok, hogy nem mentem: anyósék jönnek vasárnap. ők hozzák haza a nagyokat.

Kép
kissmanó
 
 


áááááááááááááááááááááááá, apa csak akkor tud jönni kínait enni, miután a mittoménki elment, mert azzal a valakivel el kell menjen valahova.
fasza. addig ismét lessem hogyan is lesz jó, hogy két szopi közé fértessem be az én igényeimet is.
asszem előbb utóbb féldeci lesz belőle.

Kép
kissmanó
 
 


Hun vannak az inaktívak?
Mikor este hazakerül az autóból a laptopom, bizisten felteszem a táblit. azokkal akik megérdemlik.
aki az elmúlt időszakban nem tolta ide az orrát, ne lepődjön meg, ha a helye nem lesz meg a sorok közt.
igen, ma nagyon agresszív kismalac vagyok, alkudozásnak nincs helye

Kép
kissmanó
 
 


Lányok,
gondoljatok a nagyimra, az éjjel bevitte a mentő a kórházba, nagyon fulladt. Tudom, hogy nagyon beteg, de nem hiszem el, még az apukámat sem hevertem ki :cry: És anyukám kíséri végig, mint a nyáron a férjét. Hogy lehet ezt ép ésszel kibírni?!

Kép
benta
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?