Új privát üzeneted érkezett!

most meg már el se kezdi letölteni... de nem adom fel!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Na, mi van Nati? Sikerült? :shock:

Én is nagyon szeretném letölteni, egyszer évekkel ezelőtt láttam, azóta is a hatása alatt vagyok. Tudom, hogy akkor úgy sírtam mint a záporeső, pedig akkor még nem is gondoltam, hogy nekünk valaha is a babáért kell küzdenünk. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!

Azt mondja api, próbáld meg letöltésvezérlő programmal, pl. flash get-tel. (lehet nem így kell írni)

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Bikfy! Nekem lejött! :D Nagyon köszi! Már régóta hajtottam!
Anno, sok-sok évvel ezelőtt, mikor láttam, én éreztem, hogy közel állnak hozzám...
Na, ha majd egy jót sírni akarok, majd megnézem!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Dy!

Nagyon sok boldogságot, és nagyon sok tejecskét kívánunk!
Gratulálunk Grétának!

Vius Anya!
Nagyon szurkolunk Viusnak is! Sokat gondolunk rá!

Nati!
Köszi, majd megnézem a gyógyitárba!

Bikfy!
Köszike a filmet, holnap én is letöltöm!

rodina74
 
 


Dy
Gratulálok Gréta babához!

Vius is mindjárt anya lesz. Mi van itt?

Én még mindig megvagyok.

Nekem volt röntgenes és uh-s átjárhatósági, az uh-s fájt, addig amíg el voltam dugulva, de utána semmi. a röntgenesnél csak addig volt rossz, amíg azt a kütyürét feltették.

timejka
 
 


sziasztok helyzet jelentés vius volt nst meg áramlás vizsgálaton minden rendben.egyenlőre várakozunk tegnap jol megijesztettek minket.majd jelentkezem. vius üdvőzől mindenkit

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


sziasztok,
csak gyors helyzetjelentés:
sikerült letöltenem, de még csak hang van, majd Apa varázsol képet is. Én nem ismerem, ez a lombikos film a párokról????

voltunk tüszőkukucson: jobb oldalon 3 gyönyörűséges, egyenletesen növekvő tüszőcske :P . Olyan boldog vagyok, hogy most nem nőtt meg villámsebességgel!!!!! Hétfőn újra kontroll, addig bököm magam még :wink:

ma este megyünk (elvileg) vacsizni Apával, 15 hónapja nem voltunk így el kettesben :oops: :shock: De persze csak ide a közelbe és csak akkor, ha Bencus engedi :P

majd jövök, puszi!!

Vius,
pihengessél!!!!! No para, Darinka tudja, mi a jó neki!!! Ha jönni akar, engedd szabadjára az érzéseidet és hadd, hogy kipottyanjon!!!!! Puszi neked!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Lucuzs!

Olyan érdekes, én régebben sírtam a filmen, mert tiszta szívből sajnáltam ezeket a párokat. A mai eszemmel azt gondolom, nem fogok sírni, mert itt semmi rossz nem történik. Rájöttem, nem sajnálkozni kell, hanem más szemmel nézni. Ez egy kincs. Olyan lehetőség, amit mi kaptunk a Jóistentől, azért, hogy nekünk is lehessen kisbabánk. Régen a sajnálatot jelentette nekem ez a film, ma a reményt.
Én ez a film óta gondolom úgy, hogy ma már MINDENKINEK lehet gyereke. Még akkor is ha rögösebb úton, akkor is ha küzdelmesebben, de aki nem adja fel, aki újra és újra fel tud állni, az végül nyer. És tudom, hogy mi mindig felállunk. Nem is szabad hagynunk egymást.
Éppen ezért kinek előbb, kinek utóbb, de mindenkinek lesz babája. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Én régen sem azért érzékenyültem el ezen a filmen, mert sajnáltam volna őket. Hanem megrendített ez a hatalmas kitartás és erő, az a határtalan szeretet, amit a vágyott baba iránt éreztek ezek a párok. Valahogy már akkor is együtt tudtam érezni velük, mert bár még nem volt téma nálunk a babaprogram (egyetemisták voltunk még akkor), de én a lelkemben már 9 éves korom óta anyukának készültem, ekkor már kb. 15 éve. És legbelül már éreztem, hogy nekem sem lesz majd sétagalopp...
Mégis most már itt van Bogi, és hamarosan itt lesz a kistesó is!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Lucuzsom!

Én meg mindig azt éreztem: Uram Isten, hogyan lehet ezt az egészet kibírni? Mindig megdöbbentett, hogy milyen erős szerelmek és milyen erős emberek élnek körülöttem. Akkor azt gondoltam, én ezt nem élném túl. :arrow: most itt a lehetőség bebizonyítanom: de, igenis túlélem. :lol:

Egyébként ha hiszed, ha nem, én is régóta érzem, hogy nekem küzdelmes lesz ez a gyerek dolog. Aztán máskor meg megkérdezem magamtól: mi volt előbb?
1. azért esek nehezen teherbe, mert régóta ettől tartok és ezt sikeresen elültettem a tudatomba?

2. vagy én ezt valamiért előre megéreztem?

Már sokszor filóztam ezen.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy! Megnéztem...

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok!

Rég nem jártam erre, mostanában Levi napközben nyomatja ezerrel, alig van időm gépezni.
Az utolsó oldalt átolvastam, hát tudjátok nekem is kb. 20 éves koromtól van olyan érzésem, hogy nekem nem lesz egyszerű a teherbeesés.
És bár annyit azért nem küzdöttünk, mit Ti (bár akkor az is nagyon soknak tűnt), azért nem volt egyszerű. Lili egy év alatt jött össze mettel, Angyalka baba rögtön, spontán, de angyalka lett, Levi meg 17 hónap alatt 4. inszemre laparoszkóp után.

Kitartást csajok!!!

Teszek egy friss képet a gyerkőcökről. Levi már közel 7 kiló, és még nincs 3 hónapos. Csak sajnos úgy néz ki, ő is tejallergiás lett, de valószínű nekem ez a sorsom, hogy tejallergiás gyerekeim vannak. Holnap megyünk a Heim Pálba egy éjszakás szűrővizsgálatra (apukám szerint nagygenerálra :lol: ), ahol jól átnézik Levit, hátha ott kiderül, hogy tényleg allergiás-e, vagy csak a dokival gondoljuk úgy.

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szia Linácska!

De jó, hogy jöttél! Nagyon örülök neked. Tündéri gyönyörűek a gyerekeid. Bevallom őszintén, azt hittem, hogy Levi egy kis húsgombóc, de mikor megláttam a képet, meglepődtem. Csodálatos, formás és szépséges. Nem is dundi. Nem lehet, hogy rossz a mérleged? :lol:

Tejallergiát sajnálom. :cry:

Én kb. 5 hónapja szedem a Met-et, igazán nincs okom még nekem sem panaszra. Nov. 17-én megyek Mens-be Tüű dokihoz, remélem emel egy adagot aztán pikk-pakk jöhet a baba. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bocsi, elfelejtettem Nektek JÓ REGGELT kívánni. :wink:

Ki mit csinál ma? Mentek temetőbe?

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok via volt nst-----jo az eredménye most megy uh-ra flora ez most már minden napos. azt mondták hogy jo lenne ha kicsit kinyilna hogy a hüvej drént feltudják rakni császár után akkor mehetne már szülni. én még ilyet nem hallottam micsoda eü-s vagyok....további szép napot vius anyu.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Bikfy,nagyon köszönöm a filmet,már régen vadászok rá...,most idekapcsoltam véletlenül és tessék...
Mindenkinek szép napot és minden jót kívánok!

Kép
f.ancsi
 
 


Sziasztok!

Viusnak megy a drukk továbbra is!


Nati!
csak így tovább a tüszőnövesztést!

Bikfy!
Nem hiszem, hogy amiatt menne nehezen a babaproject, mert így gondoltad. Én soha nem gondoltam, hogy gondunk lesz ezzel, még amikor elkezdtünk próbálkozni, akkor is biztos voltam, hogy minden rendben lesz,és tessék, itt vagyunk és 5 éve szenvedünk. A környezetemben élők akik tudták, hogy miken megyünk keresztül, pl tesómék is, nagyon féltek, hogy nekik is gond lesz a babavállalással, és sorra rácáfol mindenki, és tök könnyen teherbe esnek.

Egyébként teljesen taknyos vagyok, így nemigen fogunk összebújni férjecskével, pedig középidőben vagyok.
Puszi Mindenkinek!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


most beszélünk telon fájdogál a hasa oránként kb 4-5.ször majd kiderül ez sürüsödik -e? johelyen van figyelik folyamatosan

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok!

Vius anyu, újság? Sokat gondolok Viusra, nagyon szurkolok nekik! A császár tuti?

Bikfy, szerintem megérezted, úgy, ahogy én is. Egyszerűen tudtam, hogy nem lesz sétagalopp. 23 hónapot vártunk Lexire, de megérte. :D Mondjuk azt nem tudtam, hogy lesz 3 vetélésem. :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Vius: Nagyon szorítok!!!!!!!!!

Nem voltam eddig, mert apukám kórházba került. Demár jobban van, remélem így is marad, úgyhogy magammal sem tudtam sokat foglalkozni, mármint nem járt az agyam a babatémán. Holnap kéne menni a kaáliba, de nemtudok. Reggel tesztelek egyet, van egy 10-es hcg-m. szerintetek az már kimutatja ha van baba? Holnap lesz, hogy 15 nap telt el az inszemi óta.
A hőm ma is 37 feletti volt.

Most ne haragudjatok, de nemtudok visszaolvasni, mertMarcim fürdik, megyek hozzá, csak gyorsan bekukkantottam.

Holnaptól már dolgozok is. Brrrrr................

Kép
babicsek
 
 


sziasztok lányok,csak mindenkit figyelmeztetni szeretnék és kérlek adjátok tovább,hogy senki se lépjen fel a ciklus.hu-ra mert volt valaki olyan rendes hogy fel tett egy troja nevű virust ami teljesen megöli a gépet.vigyázzatok nagyon!!!!
p.szilvi
 
 


Babicsek, hú, drukkolok nagyon!!!

Hoztam pár friss képet, ha nem bánjátok. :oops:

Kép
Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nati, köszönöm a linket, nagyon aranyos vagy!!! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


sziasztok vius 2in1-ben folyamatosan figyelik nst-vel floval.fájásai még nem sürüsődtek.nem tudjuk tágult e már.baba becsült sulya3180gr.várakozunk férje startra kész ha szolnak rohanunk

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Babicsek!

Hol az a teszt? (szerintem terhes vagy)

15. nap? És még nem teszteltél? Atyám, milyen erős csaj vagy!!! Pozitív lesz az, nyugi. :wink:

Többiek? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok,

Beze,
gyönyörű Lexi!!!! Ezek a nagy barna szemek!!!! Csudaszép!! És látom mászik ezerrel :lol: :lol: :lol:

Bikfy,
mi is megnéztük... hát, bevallom, engem sokkolt!!!! De jó volt látni, hogy 3 különböző személyiségű ember hogyan dolgozza fel, áll hozzá a kérdéshez. Beazonosítottuk magunkat :lol: :lol: .
Persze Apa közölte, hogy ő ezekután nem akar lombikra menni :shock: . De a realitást ő is érzékeli, szóval nem lesz itt semmi gond :P :P :P

Vius,
nagyon sokat gondolok Rád, minden rendben lesz!!! Jó kezekben vagy, ez a súly teljesen ideális!!!!! Bence is 3100 g volt, gátmetszés nélkül kicsusszant :lol: :lol: :lol:

Babicsek,
nagyon sajnálom a papád, jobbulást neki!!! Teszt????

Bencus felkelt, mennem kell!!
Vendég
 


Lányok!

Most akkor mi van a ciklus.hu-n? Tényleg egy vírus? Vagy ez csak álhír? Én ott vezetem mindenemet. Most aztán nem is tudom, hányadik cn.-on tartok. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Most láttam egy másikon, hogy Babicsek tesztje negatív. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Lányok ezer bocsi hogy ide nem írtam, de nagyon korán volt és rohannom kellet dolgozni, nemrég értem haza.

Bikfy: Köszi hogy megírtad ide az infót rólam. Ari vagy.
Hát ez van . Nemtudok mit tenni. Annyira idegesít ez a rengeteg pénzkidobás értelmetlenül. Mert ha lenne értelme. De így?????

Lehet hogy szép meg megfelelő méretű a tüsző, de lehet hogy nincs is benne pete. Ltezik ilyen? Bnőmnek mondjuk lombiknál azt mondták, hogy üresek a tüszők amiket leszívtak. 1-et tudtak megtermékenyíteni, amit vissza is tettek és mégsem lett belőle baba. Anyira nehéz felfogni ezt.

Most szerintem pihizős hónap következik. Apus már nem akarja szerintem, bár még nem beszéltünk azóta róla. Mármint azt hoy inszemi legyen. Holnap még elmegyek a kaáliba megcsinálni a vérvételt, hogy 100%-os legyen a dolog. Bár én tutira tudom, hogy nincs semmi.

Bikfy: Igen, most erős voltam, nem teszteltem közben egyáltalán. Így ma reggel estem pofára. :) Mondjuk éjszaka 2-kor csináltam a tesztet, mert nagyon kellett már pisilnem, nem bírtam volna ki reggelig. De gondolom ez nem zavar be.

A filmet én is megnéztem pityeregtem is rajta. Hát ányok ez mintha rólunk szólna és ezt tényleg csak mi tudjuk megérteni igazán, akiknek ilyen problémái vannak.

Beze: Olyan szééép ez a kiscsaj. Imádnivaló.

Vius: Továbbra is nagyon szorítok! Már tényleg nincs sok hátra!

Namentem, mert perceken belül itt vannak a fiúk.

Puszi nektek!

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen a dicséreteket, aranyosak vagytok.

Babicsek, nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Nati, nagyon drukkolok!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Babicsek!
NAgyon-nagyon sajnálom! Ne keseredj el, sikerülni fog!

Beze!
Lexike napról napra szebb és mosolygósabb baba! Bármikor elfogadnám! :wink:

Vius Anyu!
Viusnak nagyon szurkolunk! Sokat gondolunk rá!

Bikfy!
Köszönjük a filmet! Én is letöltöttem, bár még nem volt időm megnézni. Az utóbbi héten semmire sincs időm.
Ment privi!

Natikám!
Te, hogy vagy? Szerdán megyek nőgyógyihoz, felíratok vele gynevacot. A honlap szerint még kapható!

Linácska!
NAgyon szépek a gyerekeid! Levi jó nagyot nőtt, és tényleg nem látszik húsinak. Ha nem írnád, hogy hány kiló, nem is hinném el! Hát igen, mindenkinek keményen kell küzdeni! Csak tudnánk, hogy a végén eredménnyel járunk! :roll:

rodina74
 
 


Babicsek,
Annyira sajnálom!!!!!!!!!! Pedig én úgy bíztam most benned!!!!!!!!!!!!! Papád jobban van már??? Nem lehet, hogy Apa is megenyhül egy kis idő után????

Lányok, ez komolyan mondom szőrnyű hogy ennyi idő után nem tud egyikőnk sem babás lenni........ :cry: :cry: :cry:

Én viszont most úgy érzem, hogy vállalom az úttörő szerepet és ebben a ciklusban hozok nektek igazi pozi tesztet :P :P :P

Tegnap voltunk uhun: hát, hogy velem mi történik nem tudom . Eddig bal oldalon szinte sose volt tüsző, még most szombaton se, most meg 3 db, 17,15,14 mm-es, a jobb oldalon, ahol eddig 3 volt, most egy 14 mm-es.
Tegnap és ma még adom a puregont, aztán szerdán reggel randi a dokival és csütörtökön vagy pénteken utcsó inszem :P :cry:. Nem az utcsónak örülök, hanem hogy most úgy érzem van remény, hogy sikerüljön!!!!! :oops: :oops:

Linácska,
köszönjük, hogy ide is átnézelődsz!!!! Gyönyörűek a gyerekek!!! És hogy bírod??? Jobb már a helyzet???

Bikfy,
hogy van a lelkecskéd termgyogyi nélkül??? És az unsitesódnak hogy sikerült a leszívás és a beülti???

Beze,
köszönjük a drukkokat, mindig jól jönnek!!!! Lexi gyönyörűséges. Olyan kis mosolygós, mint Bencus :wink:

Rodi,
nagyon sok munkád van? Hétvége hogy sikerült? Remélem kapsz gynevacot!!! És holnap már te is mész a dokihoz, hajrá, hajrá, lesz itt babásodás!!!!!

Mi ma megyünk Apával az antsz-es kence mencére, majd jövök és mesélek, hogy mi volt.

Akinek volt ennyi tüszőcskéje, megírná, hogy normális-e hogy ma már szinte kilukad a jobb oldalam, annyira szúr????
Vendég
 


Vius, Vius anyu,
hogy vagytok???? Mi most a helyzet????? napjában többször felugrok megnézni, hogy hogy álltok!!! Drukkolok nagyon!!!

Bikfy,
DY-ról nincs hír??? Hogy vannak, tejcsi beindult-e, mikor mehetnek, mehettek haza????? Pusziljuk őt, ha írsz neki!!!!!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Na voltam a kaáliba a vérvételen és beigazolódott a nagy ---------. :cry:

Na mindegy most már ezt kell feldolgozni valahogy. Szóval apussal arra az elhatározásra jutottunk, hogy most egy kicsit pihentetjük az inszemit. Nem fogok szedni semmit, nem megyek orvoshoz és ennyi. Próbálkozunk természetes úton. Vagy sikerül, vagy nem. Én úgy gondoltam, hogy januárban újra megpróbáljuk, ha nincs eredmény, apus azt mondja, hogy max márciustól. Addig megeggyezünk valahogy. :P Most nem fogok ennyire görcsölni a témán, legalábbis megpróbálok. Nem lesz könnyű. Azért LH-zni azért fogok :)
Remélem a karácsonyi készülődés és vásárlás leköt majd és gyorsan elszalad az idő.

Nati: Nagy gratula ehhez a sok tüszőhöz! Ennyinél minimum 1-nek tuti befutónak kell lennie! Szorítok nagyon!!!!!!!!! Törd meg végre a csendet! Nemtudok mit mondani arra hogy szúrkál, nekem ennyi sose volt. Mindig csak1. A múltkorinál is zt a szurit kaptad?
Mi volt a vizsgálaton?

Vius: Igen nagy a csend felétek! Miújság? Megvan már a csöppség?

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Babicsek, sajnálom... :cry:

Nati, nekem se volt még ennyi, én se tudok sajna segíteni. Igaza van Babicseknek, törd meg végre a rossz sorozatot. Szorítok nagyon!!!

Rodi, köszönjük! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!

Délután írt Dy. Azt üzeni, hogy napról napra jobban van, ma már volt tejecske is. Holnap mehetnek csak haza a császár miatt. Azt ígérte, hogy délután tesz fel képeket. :wink:

Dy!

Nagyon várjuk a képeket!!!!!!!!! :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
nem is tudtam, hogy Dy-nak császárja volt... ezt lehetett tudni előre is vagy úgy alakultak a dolgok???

Babicsek,
sajnálom, de remléem a karácsony tényleg elűzi a görcsöket. Ha hiszed, ha nem, ha nekünk ez sem sikerül most akkor én örülni fogok, hogy lesz egy kis szusszanás. Persze már a tudatban ott van, hogy akkor kaáli és lombik, de akkor is jó lesz egy kicsit nyugodtan spontánkodni.
Most kaptam először ezt a szurit, eddig merionalt kaptam, most meg puregont.

Beze,
milyen karifátok lesz most??? Nálunk tavaly ilynkor Bence még nem kúszott-mászott, nem volt nehéz dolgunk, de most erősen gondolkodunk...

Az antsze-es kence-mence szuperul sikerült. Időpontunk volt, odamentünk, vártak jó páran, de minket behívtak, így pitty-pakk végeztünk. Apa is túlélte, örült, hogy ezen is túlvagyunk. Csak javasolni tudom mindenkinek!!!!!! Egy hét múlva eremény, remélem az is negatív lesz!!!

Rodi,
drukk holnapra, aztán gyere ám a hírekkel, milyen a Fülöp doki!!!!!!
Vendég
 


Natikám!

Én sem tudtam, hogy csaszija lesz, majd ha jön, biztos elmeséli.

Ma délutánra ígért képeket, ha jól értettem, de biztosan közbejött valami.

KépKépKép
bikfy
 
 


Hát Csajok, érdekes, hogy most mindannyian leállunk a baba kérdéssel, én örülök a karácsonynak, mert tényleg picit eltereli a figyelmünket.

Remélem utána majd újult erővel folytathatjuk. Addig meg olvasgatjuk Nati kismami boldog írásait. :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Kikinda vagyok, szeretnék csatlakozni hozzátok. Ugyan már én sem az első inszemre készülök, mint többen közületek, de egy ideje olvaslak benneteket, és ez az összetartás, egymás segítése, hogy mindig van egy-egy jó szavatok egymáshoz, ez nagyon szimpatikus, és szívesen tartoznék közétek. Azt hiszem, rám férne néha egy kis bátorítás…
:oops:
Kikinda
kikinda79
 
 


sziasztok helyzet viáékkal változatlan várakozunk a pénteki riadalom után ugy néz ki bébi jol elvan odabent kiérti ? lehet megvárja a 40. hetes is nem tudjuk. változás lesz jelentkezem via anyu.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Viusnak és a családnak is kitartást! Nehéz lehet most napról napra élni, és várni, hogy mikor lesz a nagy nap, mikor szeretne kibújni Darinka. Addig is kitartást!

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Kikinda!

Isten hozott közöttünk, nagyon örülünk Neked. :wink:

Ha van kedved, mesélj egy picit magadról!


Ja, majd elfelejtettem: MIHAMARABBI BABÁSODÁST KÍVÁNOK!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt Hétalvók!

Micsoda banda az ilyen? Este én zártam, most én nyitok.

Hol vagytok lányok?

Viusnak mára is megy a drukk!

Nati!
Kíváncsi vagyok az ANTSZ-es eredményeitekre.

Babicsek!
Jó ez az új vonalzó, így pontosan tudom, mennyit kell majd még dolgozni.

Rodi!
Már dolgozol? Tudják a munkahelyeden, hogy miért voltál táppénzen? Nem kérdezősködnek?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Bikfy, köszönöm a kedves szavaidat! :-)

Már 3 éve küzdünk a babáért, és előtte is csak az ideális időszakra vártam, hogy belekezdhessünk (lehet nem kellett volna eddig várni). Másfél év után kezdtünk orvoson gondolkozni (a családban minden testvér 2 évig várt az első gyerekre, így nem aggódtunk nagyon), és végül kb. 2 év után mentünk el a SOTE-ra. Ott a kivizsgálások, eredmények után végül 3 inszeminációm volt, de egyik sem volt sikeres, egyszer még nagy cisztáim is lettek. Tavasszal váltottunk meddőségi központot és most a Kaáliba járunk, múlt héten volt a 4. inszeminációm, így most a türelmet tanító két hetet koptatom, de olyan lassan telik... :roll: :)

Nati, nekem is 3-4 tüszőm szokott le az inszeminációknál, és szúrkál, mint a fene a petefészkem ilyenkor. Mondtam a dokinak is, és mondta, hogy ez ilyenkor természetes, ugyhogy ne aggódj! Drukkolok nagyon!

És mindenki másnak is drukkolok, aki itt van, és babára vágyik, és hasonlóan gyönyörű babákat kívánok, mint az itt lévő már babázó anyukáké! :D

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


sziasztok!

Kikinda: szia! Örülök hogy csatlakoztál hozzánk. Remélem sikeres lesz a mostani inszemi. Szorítok nagyon!

Bikfy: Ugye milyen jól kitaláltam a vonalzót? Már alig várom hogy megint szünet legyen. :wink:

Lányok én megmondom őszintén félek most a babásodástól emiatt a hülye influenza mizéria miatt, meg ami az oltás körül van....
Nemtudom beoltassam e magam. Ti mit csináltok?

Bikfy: Ha jól tudom minket oltanának ingyenesen is. Neked mi a véleményed? Én már nemtudok eligazodni.

Azt sem tudom hogy a kisfiamnak be merjem e adatni. Mikor csinálok rosszat, ha beadatom, vagy ha nem? Olyan nehéz ebben világosan látni.

Apukám megkapta mindkettőt, a hagyományosat és a H1N1-est is.

Viusék jól bírják ezek szerint! A kis csöppség micsoda bonyadalmat okoz! Napról napra várjuk őt és jól átvág minket, mert még mindig jól érzi magát odabent. Már most látom milyen kis huncut lesz.

Na megyek eszek valamit, mert éhen halok.
Kép

Kép
babicsek
 
 


Bikfy! Jól tudom, hogy te Avivázol/tál, ugye?
Segítség kéne, ha tudsz valami ötletet adni!
Jövő hét csütörtökig szeretném ha elmúlna a mensim (megyünk Tapolcára első vizsgálatra), de még meg sem jött:shock: , csak barnázom már mióta.

Bármi érdekel! Köszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Szia Babicsek!

Az oltáson én is gondolkoztam, de mire lett volna oltóanyag, addigra elkezdtük az inszemre a gyógyszerezést, meg szurikat, és nem tudtam eldönteni, hogy ártana-e vagy sem. Minden gyógyszernek a papírján ott van, hogy beszéljünk meg a dokival mindent, még a recept nélküli dolgokat is, így nem mertem bevállalni mellé az influenzás szurit is. Aztán persze a dokimat meg jól elfelejtettem megkérdezni, hogy mint nőgyógyász, mit javasol.... :roll:
Eddig egyébként minden évben kaptam oltást influenza ellen, de ettől függetlenül általában voltam lázas, influenza szerűen beteg. Ráadásul idén a férjem se akart hallani az influenza oltásról. :(

Kikinda Kép
kikinda79
 
 


Sziasztok!

Kikinda, üdv köztünk. Drukkolok a mielőbbi babásodásért. Én is nemrég csatlakoztam, jó itt a csapat. :wink:
Köszönöm a dicséretet. :D

Babicsek, hány éves a fiad? Én nem oltatom be sem magamat, sem Lexit. A férjem gondolkodik rajta, neki talán hasznos lenne, sokan dolgoznak egy helyen.

Nati, kíváncsi leszek az eredményeitekre, de biztosan rendben lesz. :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: