Új privát üzeneted érkezett!

Az a baj, hogy ha el kell venni a pénzt, akkor határidő, mert különben dá-dá, de ha vissza kell adni, akkor keresik a kibúbókat, meg a kifogásokat. Én már nem is bízok olyanban, hogy valahonnan vissza lehet szerezni azt a pénzt, amit egyszer már elvettek tőlem!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok,

Mi most jöttünk egy kinti sétából most csak én vagyok a gyerkőcőkkel tök furi.
Most akarok még én is sütni valamit.

Én is eltoltam még a hozzátápit, mert nem arattam túl nagy sikert vele.

Tök jó lesz majd a tali tuti.
Mi megyünk elég átlagosan a temetőbe de ma meg holnap tuti nem megyek majd ha nem lesznek sokan kocsival el se lehet menni odáig olyan dugó van.

Egy hete az én jó alvó babámmal nem értem mi van eddig le tettem 8-kor reggel 4-5ig aludt aztán tovább 7ig.Na de egy hete felkel 3xor egy éjjel az első már 11 fele majd 2-kor és 5-kor.Ehez nem vagyok hozzászokva tiszta zombi is vagyok plánemert valamikor éjfélkor fekszem le.És persze nem akarom ciciztetni de sir uvolt utána. :? :shock: Ez mitől lehet?

Ildi, holnap én is megyek Jázminnal cirkuszba alig várom már. :)

Évi, Balázsnak jobbulást és remélem semmi komoly.

Lénus annyira cuki a fürdőrucival a vizben.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Ja nem is mondtam!Vettem tegnap elseve színvédő kifésülő balzsamot 8) Trixi,lehet te vagy ennek a megmondhatója,de nekem tök jó lett tőle a hajam!Selymes,lágy eséső!Iza és végigméret és nevetett :shock: :lol: Előtte a törölközőnek is ugyan így örült amit a fejemre tekertem,szóval ez nem mérvadó :lol: :lol: Na csak gondoltam ajánlom mindenkinek akinek hosszú haja van!És esetleg még festett is :wink:


Na Iza alszik,én ágynemű mosásban vagyok,meg kéne még a szőnyegeket....csak nincs hova teregetni......szóval el fog húzódni a hét elejére :?

Gyönyörű az idő odakinn!!!Mindenki a szabadba!!!!!!Mi is megyünk,ha Iza felébredt! :wink:

annus11
 
 

 
 

Ági!
Lehet h vmi növekedési ugrás esetleg,vagy a jól bevált fog 8) :lol: Esetleg mégse lakik jól este...deha próbáltál mást adni neki akkor lehet h mégsem ez a baj...reméljük h visszaáll a rend nálatok is!!!


Tinu!
Na tőled akartam még kérdezni,hogy mióta Csongi kap mást is,hogy álltok a sűrű szopival?Ugyan úgy megmaradt?És az éjszakák???Sokszor kel kelni?Fog jött ki újabb?(kérlek mondd azt h nem 8) ) :lol:

annus11
 
 


Annus: miután evett ma sütőtököt (mondjuk ma nem vágta be az Avent-pohárnyit), nem nagyon szopizott. Nem tudom, valahogy napközben nem szopik annyit, éjjel inkább. Lehet, azért kel annyit tényleg, mert pótol. Fog még nincs újabb, nyugi. :lol:

Temetőjárás: szerencsére nekem még nincs olyan halottam, aki miatt kimennék sűrűbben, Halottak Napán sem szoktam minden évben, csak néha a nagymamámhoz, de még ovis voltam, mikor meghalt. A nagypapám is ott van tényleg, az ő halálakor meg kamasz voltam. De nekem önmagában nincsen bajom a hagyományokkal. Szerintem megvan a szép szimbolikája ennek az őszi "ünnepnek" - elmúlás stb., miért baj az, hogy van? Nem kell feltétlenül az üzletről szólnia, ez rajtunk múlik. Ugyanez a karácsonnyal is. Attól még, hogy a kereskedők ünnepe is, lehet széppé tenni és alapvetően egy jó dolog, hogy van ünnep, amikor mindenki ünnepel. Attól még mindenki szereti a családját a többi napon is...

KÉpzeljétek! Találtam egy nagyon szuper cipőboltot: XIV. Nagy Lajos király útj 168. Mindenféle minőségi cipőmárka van, kifejezetten csak gyerekcipők (Asso, Linea, Falcon, Szamos, Supi stb.). Mi Supit vettünk Tücinek, ez supinált cipő, ezért ez a neve. Ajánlom mindenkinek tényleg, ezentúl én tuti ide fogok járni cipőért. Mondjuk tele volt az üzlet, úgyhogy nem csak én gondolom így. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Elfelejtettem a XIV. ker. után vesszőt tenni. Szóval nem XIV. Lajosról van szó. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ági, Gyöngyiéknél is ez van. Konzultáljatok! :roll:

AM mostanában nem találkozott kortársakkal, akiktől tanulhatna, csak nagyobbakkal.:lol: Napok óta olyan mozgásfeljődésben van, hogy csak lesek. :shock: Percek alatt teljesen máshová teszi magát. Már a 200x200 centis ágy közepén se merem hagyni, mert lemászik róla. Kb. 5 másodpercenkét fordul egyet valamelyik irányba (így halad), ha meg elé teszek valami célt, addig megy, míg meg nem kaparintja. :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Nagyon, nagyon köszönöm a drukkokat!!!!!!!!!!

Itt volt egy dokibácsi a Heim P. Ügyeletről. Rémes egy pasi volt :( Úgy nézte meg Bazsó torkát egy óriás spatulával, hogy majd' megfulladt a drága, de szó szerint. :evil: :evil:

Közölte, hogy vírus, valószinűleg influenza. A lázát csillapítsam :?: :?:
nincs más teendő :idea: Könyörgöm éjszaka 39,7 Celsius volt a láza, reggel 39,4, a Nurofen sziruppal és hűtőfürdővel max. 38,5 -ig ment le a láza, a Germicid kúpot, kb. 2 perc múlva egy nagy adag kakival száműzte kis testéből. :( :( És a doki közölte, hogy pár napig lázas lesz, aztán rendbejön, ez ezzel jár! Majd köszönés nélkül távozott!
Hát köszi! Balázs azóta is rém nyűgös és folyamatosan lázas :(

Arra gondoltam, hogy felhívom a szeretett dokinéninket! De nem nagy bunkóság szombaton zavarni? Mit gondoltok?

Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Évi!
Egy közel 40 fokos lázas gyerek miatt szerintem akár mikor hívhatod!!!!!!!Főleg ha nem megy 38 alá!!!!!!Ilyenkor ne nézd h mit illik és mit nem!!!!Hívd a saját dokitokat,ő jobban ismeri Balázst stb!!!!!

annus11
 
 


Ági, én egyelőre növekedési ugrásra tippelek, mert egy hét zombiság után ma már csak egyszer ébredtünk (hajnali kettőkor). Nálunk is így zajlott, hogy ébredt este 11-kor, hajnali 2-3 körül és 6 tájékán. De persze az is lehet, hogy egyszerűen rájönnek milyen jó az, ha felébrednek és anyuhoz bújhatnak egy kicsit. A jóhoz nem nehéz hozzászokni :-) A dokinéni azt is mondta, hogy minden újabb mozgásforma (fordulás/mászás/totyogás) megjelenésénél várhatóak nyugtalanabb éjszakák.

Éva, a másik dokinéni se biztos, hogy mást mondana, de talán pár kedves, megnyugtató szótól jobban éreznéd magad. Nem ismerem, te tudod, vajon belefér-e a szombati hívás. Szegény kis Balázs :(

Szofi, babauszisok meg szüljenek sünt. :evil:

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Évi, híjad-hívjad! Ez az a helyzet, amikor sztem nem merül fel, hogy illik vagy nem illik! :roll:

Kép

Kép
adraci
 
 


Na Izát ki kelett hoznom,nézni akarja a F1et 8)

Ma reggel meg megtámadta a dohányzóasztalt...és az alul lévő újságokat elkapta...le is borult egy csomó,szerencsére nem rá :roll: Ki is kapott,mondtam neki h ejnye bejnye :lol: :lol:

Évi!
Majd írj h mi volt,beszéltél e dokival!!!



Tinu!
Hm,akkor az éjszakai szopik még megvannak,de lehet h idővel ezek is ritkulnak majd!

Gyöngyi :D :D

annus11
 
 


Évi: mást úgyse tudsz tenni, mint hűtőfürdőzni, nem? Szerintem a kórházban sem csinálnának mást, ezt meg otthon is meg tudod. Jobbuljatok gyorsan! Legalább túl lesztek azl influn az idénre!

Én tökre bepánikoltam, hogy tegnap a Híradóban mondták, hogy közeledik a járvány. Hétfőn hívom is a házidokim, hogy írja ki nekem az oltást. Én beadatom magamnak. Annyira rémisztő volt, hogy Ukrajnában üresek az utcán, meg karantén van, meg már harmincan meghaltak az influ miatt stb. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: Csongó rendszeresen a fejére döntötte a szobai kukát!!! Megfogta a szemetes zacsit, mert az nagyon tetszett neki és rángatta. Úgyhogy feltelepítettük a kukát egy jókora doboz tetejére, hogy ne érje el. :lol:
Majd mindjárt feltöltök egy képet, ez még jobb, mint a múltkori. Eszméletlen ez a kölyök, hogy hova be nem bújik. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Aki megtalálja, hol a gyerek, jutalomban részesül. :wink:
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, milyen izgi dolgokat dugdostok a radiátor alatt, hogy Csongi mindig ott lyukad ki? :D Elképesztő kiskrapek :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ja, és a cipőbolttal szemben van egy Háda turi, nagy. Turtam pár felsőt Tücinek. Mondjuk az Üllőin jobb volt, de lehet az időpont is rossz volt., nem tudom. 2-4-ig me 50 %-os leértékelés van!

Kép
Kép
tinu
 
 


A játszószőnyegről ment oda vagy valahonnan a konyhából? :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


:lol: :lol: :lol: nagyon nagy!!!Látom hely nálatok tényleg nincs sok,jól be vagytok pakolva!Előre látom ahogy pár év és nálunk is játék konyha áll majd a nappali közepén :lol:
Iza már megint ide jött alám....egyszer rálépek :?

annus11
 
 


Szerintem a fellépő tetszett meg neki, azért mászott be az asztal alá. :lol: Nem tudom, honnan mászott oda, de nem a játszószőnyegről, messzebbről.
Annus: hát a lakás egy kész bútorraktár. :roll: Jó lenne egy nagyobb kégli. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát ez a Csongi baba elképesztő!!!Nagyon aranyos.

Annus, jól kikapott akkor Izus! :D

Gyöngyi hát remélem nővekedési ugrásról van szó, mondjuk egy hete van az is hogy este már mindkét cicit ki üriti és akkor teli pocival vigyorgva be vágja a szunyát.eDDIG ELÉG VOLT EGY CICI NEKI.Caps lock off.

Évi, persze hivjad szerintem nem haragszik meg érte.

Adri, AndrisMarci akkor nagyon halad ő is mostmár kis ügyike.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Eve, szerintem hívd a dokitokat! Én ma a mi dokinkat zavartam sűrű elnézések közepette, mert Csaninak megint nem jó a szeme. Marha voltam így neki menni a hétvégének. Bár csak azt mondta, hogy felforralt-lehűtött vízzel mosogassam, és ha nem javul, akkor hétfőn vegyek valami Septosil krémet, azzal kenegessem... De legalább megnyugodtam. Ő meg nem haragudott, szerintem, ha szereti a gyerekeket, ezért nem haragudhat! Ha meg nem jó neki, hát ne vegye fel. Ilyen egyszerű...

A babauszisoknak még a jövő héten adok esélyt, aztán köv. szopmbatopn a férjemmel felszerelkezve személyesen fogok botrányt rendezni. Ők még nem ismernek engem, de most meg fognak, és nem fognak örülni!!! :twisted:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Tinu!
Vegyétek meg a miénket! Vagy élőben már nem tetszett? :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


vonalzóróba 8) :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Sziasztok!

Csongi cuki az asztal alatt!!!Mennyi idő alatt tűnt el???

Niki,szép a vonalzód!

Balázs babának jobbulást!Én hívnám a dokim,már csak azért is h megnyugodjak!!!!!

Ancsi,örülök,h nem volt semmi baj Lócival!!!!Képet nem hozol róla???Keresztelőről??

Szép estét!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Trixi: megvennénk, nekem tetszett, de most még meg kell várni az ösztöndíj eredményét, mert ha megyünk Kínába, akkor nincs értelme a lakáseladásnak, lakásvételnek, hogy utána ne lakjunk benne. Plusz rámenne az összes spórolt pénzünk, aztán jobb, ha van a számlán, ha kint vagyunk.

Ollllyan szupi játszóházban voltunk, egy igazi gyerekparadicsomban! Ha nagyobbak lesznek a gyerekek, akkor rendezhetnénk ott is talit. Csongor is elvolt, de igazából nagyobb gyerekekkel érdemes, hogy mindent ki lehessen használni, próbálni. Tüci nagyon élvezte.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hellóbelló!

Tinu, mennyi időre szól az ösztöndíj? 1 évre?

Megvettük az etetőszéket, amit kinéztem!!! Nekem nagyon tetszik, bár elveimet feladva ugyebár batár műanyag, de mégis olyan kis vagány :-) Majd holnap dobok képet. Ja holnap nem, mert Bodajkon leszünk. Akkor majd hétfőn :-)

Visszaszámoltam. Pontosan 11 hete töltöttünk utoljára együtt, hármasban egy hétvégét úgy, hogy nem mentünk Bodajkra (sem családilag, sem Gábor egyedül), nem voltak vendégeink, a Zuramnak sem kellett beugrania a dolgozóba etc.etc. Már jeleztem apának, hogy írjon be minket a naptárba. :roll: Most már nagyon akarok egy nyugis, itthonlevős hétvégét (persze esélyem sincs...keresztelő, mikulás, karácsony). Gyöngyi panaszait hallottátok és felejtsétek is el rögtön :D

Niki, jó az új vonalzó. :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu!
Csak vicceltem, egyébként meg szintén csak viccből megemlíteném, hogy ki is lehet adni albérletbe, amíg nem vagytok itthon! :wink:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 



Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Györgyi, nálznk augusztusban volt ilyen utoljára :roll:

szofi, cím még nincs meg. De mi is megyünk, tutira!
Vendég
 


Csongi nem semmi :lol:
Vendég
 


egyedül maradtam... :cry: apája elment pókerezni, remélem legalább nyer nekem valamit( fuxot vagy egy KÚhetest :lol: 8) )

csajok én el se mondom Lili am mit evett...nagy a huzatja a gyereknek...
elhatároztam hogy 6 hónapos koráig csak kostólgatunk, nem váltunk ki szopit, mert valahogy lelkiismi furim van emiatt, a szopi miatt, az anyatej miatt, nem tudom miért, biztos a WHO miatt :roll: de az én gyerekem ezt még nem hallott aolvasta vagy esgyszerűen nem érdekli...kostolunk de ha izlik akkor azt nem lehet abbahagyni...na akkor ezt figyuzzátok... hajnali 4 szopp, 8kor szopp, 10kor egy egész üveg 125gr natúr répa, délben szopp, f4kor egy üveg 190gr sütötök-kummi, 4kor 120ml tejcsi, f7kor 160gr tejpép, f8kor szopp...ez nagyon sok...nem? de enyimgyerek bélpoklos! :roll: :oops: tiszta apaj, addig eszik amíg látja, és nem lehet átverni... :wink:

szofi mi is kérdőjelesek vagyunk :!: :arrow: :?:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Na jó, tényleg nem tudom még, hogy fogom csinálni a pénteket, kicsit aggaszt, hogy persze, ha vinnék Samunak olyan cuccot, amivel megakadályozom, hogy a föld is maszatos legyen, akkor boldogan tud tisztán enni (azért ügyesebb mint volt múltkor... :) ), de nem akarom semmiképpen, hogy másnak legyen gondja az én kölkeimmel. :) Majd okosan eldöntjük a férjemmel közösen. :wink:

Én nem is az ünnepek ellen vagyok! :lol: Nagyon fontosnak tartom a dátumainkkor megemlékezni külön is az életünk fontos eseményeiről, és (ez a mi családunkban fontos, csak leírom) Jézus életének általánosan ünnepelt eseményeiről. De ez nálunk nem jelenti azt, hogy csak akkor szeretjük egymást, és csak akkor szeretjük Istent. :) Nekem csak a halottak napjával kapcsolatban van averzióm... Mi "örök élet vasárnapját" ünnepelünk halottak napja körüli vasárnapon, most pl. pont holnap. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Panndi, DE ÖRÜLÖK!!! Köszi a víziló-magyarázatot. :)

Csongi nagyon vicces! :) Mi is érdekes helyekről vadásszuk elő Danit, de főképp a mi hibánkból... :) Pl. nem olyan régen majdnem bemészott az alacsony, ámde magas lábú szekrénykénk alá. Kb. derékig bent volt, szerencse, hogy hátrafelé közlekedik... :) Az volt a nagy gond, hogy már éppen ráfért volna a lakásra egy takarítás... :oops:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Niki, te jó ég!!! Mnnyit eszik ez a kicsi lány!!! :) Nekem csak az a furi, hogy fiatalabb Daninál, kislány, mégis én gyerekem sokkal kevesebbet eszik... :) De ez nem baj. :) Egészségére! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Niki, nem semmi :)

Fruzsi reggel anyatej, kb 150-200 gramm, délelőtt egy alma, egy banán, egy frutapura (ez 100 grammos gyümölcspép), délben egy üveg zöldséges kaja és anyatej (80 gramm), uzsonnára egy adag sinlac egy frutapurával, ez így összesen khmmmmm... majdnem 300 gramm, és este anyatej, 150-200 grammm.

Hát így leírva ez sem kevés... :)
Vendég
 


naja pnndi teleány is bélpoklos :lol: :lol: én nem eszem ennyi tízórait :lol:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Többet tízóraizik, mint Zsófi :lol:
Vendég
 


Na csak gyorsan!á

Gyöngyi!
Ne is mondd!!!Ránk is ránk férne egy hétvége 3asban!De én se látok a közeljövőben ilyet...most megint felújítanak a haverjával,egész nap oda vannak,estére jönnek.Én meg főzök nekik :lol: Ma megint mostam...és holnap is mosok :roll: kezd elegem lenni a ruhaszárítóból...állandó bútordarab lett a lakásban,egyszerre 2 is fel van állítva :?

Na Izus most aludt el....7 körül evett.Na állítom h 5kor már kuruttyol nekem!De én apa kezébe nyomom holnap reggel és én meg alszok!

Délután 2 órát aludtam Izával,olyan fáradt voltam...vmi van a levegőben,mert olyan erőtlennek éreztem magam...minden bajom volt!Remélem h nem vmi nyavaja lappang bennem....

Apa hétfőn kapja az oltást a H1N1 ellen...remélem h nála nem lesz mellékhatás,többen mondták h lett pl láz v kiütés :roll:
Én meg szedem az oscillo izét!


Lecsós husi isteni lett!A húst görög fűszerkeverékkel pácoltam 8)

Szofi!
Csani szemére sok gyógypuszi!!!!

Niki!
Jó a vonalzód!!!

Anita!
Neked is jó a kép Hannusról a vonin!Hogy vagytok amúgy?Apa készülődik már?

Eszter!
Álmi hogy van?Bejött ez az új pép??Te jobba vagy????

annus11
 
 


Hi!

Szofi, köszönöm a választ! És egy újabb kérdőjeles jelentkező péntekre Blanki, aki vinné az anyját is. :D Még meglátjuk, szívem szerint vinnék egy kedves ismerőst is (ha lenne lehetőség, meg ő is szeretne jönni), akit próbálok fűzni, h csatlakozzon kicsiny csapatunkhoz április 27-i pici babájával. De sok víz folyik le addig, meg csütörtökön megint Kismaros és csípőszűrés, meglátjuk, mennyire fáradunk el.
Ja, meg Gyöngyi, hozzátok is szeretnék menni, útközben munkahelyemet is beiktatni. De hogy mi lesz?

Voltunk ma temetőben, ilyenkor összegyűlik a család (anyám testvérei, uncsitesók), jó találkozni. Amíg élt, akkor is Nagyanyám volt az összekötő kapocs, alfa-omega, most "másképp" tereli össze a népet. :( Végre láttam egyik unokatesóm bébjét, cukipofa márciusi csávó.
Ildi, apám is volt tesóm két kisfiával cirkuszban a héten még TUVban, Beni félóra után közölte, h oké, mehetünk, részéről ennyi. :D De a nagyobbik élvezte. És Edua?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anita, én válaszolok: szerintem Csongi a másodperc törtrésze alatt tűnt el, ahogy én eddig megismertem... :o

Tinu, hunvanjátszóházamiszupi? És köszi mégegyszer a telefonos segítséget! Mivel a közönség hétréltat, életmentő volt! 8)

Gyöngyi, ezt a fílinget ismerem. Mondjuk általában az van, hogy sajtkukac van a seggemben, ezért szervezek mindent egymás hegyén-házán, aztán meg nyavalygok, hogy miért nem vagyunk soha hármasban. :lol:

Agatha Christie filmet megyek nézni! A könyv szupi volt, remélem a film is az lesz. )-kor M1 Macska a galambok között, ha valaki esetleg csatlakozik. És a férjem csinál nekem kakaót...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Nem semmi miket esznek ezek a lányok :shock: Na Iza hozzájuk képest kispályás!

annus11
 
 


Gyöngyi: 2 éves az ösztöndíj.

Trixi: hát én nem vágok bele lakásvásárlásba, ha tudom, hogy elmegyünk. Ehhez nekem nincs idegem. :P Albérletbe ezt is ki lehet adni, és akkor még mindig meglátjuk a dolgokat, mikor hazaérünk. Lehet, még spórolni is tudunk kint és akkor meg felépíthetjük az álomházikónkat. :D

Pandi: tényleg, van Frutapura, el is felejtettem. Majd megnézem őket megint magamnak. Tüci is szerette őket.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi!
Na én lehet h "csatlakozom",a fiúk úgyis focit néznek! :lol:

annus11
 
 


Anikó! Hozd csak a leányzót is! Miért ilyen bátortalan? nem harapunk! :lol:

Dóri, mejd leterítünk a padelóra egy nagy leplet! Ezen ne aggódj. Szerintem közös erővel meg tudunk fékezni egy tündéri kétévest, nem? :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Annus: az apósom szívbeteg, megkapta a H1N1 oltást, és semmilyen melléktünete nem volt utána.

Szofi: 17. ker., Kaszáló u. 48. Kalandpark. Hatalmas csúszdákkal, ugrálóváros résszel, á, el sem tudom mondani, annyira cool. A mi gyerekkorunkban nem volt ilyen. Mondjuk nekem előjött a klausztrofóbiám, mert először végigmásztam én is mindent Tücivel. Kis réseken, szűk átbújókon stb. Elmondanám, hogy nagyon nehezen születtem, vákuummal rángattak elő. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi, kakaó: még jó, h nem a Nemezis lesz :lol: Imádom A.C.-t, megvan egy csomó könyve angolul, ha érdekel! Leányzót megpróbálom meggyőzni.

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


az miaz a frutapura vagymi...az van kicsiknek is :oops: (értsd 4 hótól) :?:

Kép
Kép
mniki84
 
 


Anikó, ez tök jó, hozzad csak az illetőt!

Csani szeme remélem, már jobb!

Balázzsal mi van? Évi, hívtad a dokitokat?

Fruzsi is jó sokat eszik! :)

Niki, tényleg jó a vonalzó, és IGAZ! :)

Ó, én már nem is gondolkozom, hogy mikor lesz, hogy 4esben legyünk együtt egy kis ideig... :) Nem is volt szinte olyan, hogy ne lett volna a kis családunkon kívül más velünk. Sőt. :)

Anita, én is néztem a képet, tök aranyos a kislányod! :) Remélem, tetszeni is fog a munka, meg minden! Nagyon drukkolok! :)

Annus, neked meg jó éjt, és Apa meg szépen foglalkoztassa el akkor majd reggel Izát, hogy kipihend magad! Remélem, semmi komoly!

Szofi! Miben hétréltat ( :lol: hátráltat) a milyen közönség? :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Niki!
Igen van 4 hótól!Google be írd be! :wink:

Tinu!
ja ezt nem azért írtam,csak h készülök h lehet h lesz vmi nála.....

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?