Új privát üzeneted érkezett!

kakti: a festés-szellőztetésben teljesen igazad van, gondoltam is rá, de amíg én is dolgozok, esélytelen elkezdeni egy ilyen nagyobb "munkát".

kismaki: nagyon édes, kis husi kezei vannak a kislányotokank! :D
zuzmooo

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 22:11-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt Csajok!

De irigylem azokat akik láthatták a babucijukat. Nagyon jók a képek.

Csipi! Sajnálom a rossz cukrot, de nem lesz semmi baj.

Engem az ember ma ágyba reggelivel ébresztett. Tükörtojást csinált nekem meg mellé sült császárszalonnát, kolbászt meg sajtos pirítóst teácskával. Nyami. Nagyon fincsi volt. Imádom ez a pasit :lol:

Ma jönnek haza a rokonok és képzeljétek mégsem mentek ma el Győrbe úgyhogy megyünk együtt :lol: anyumékhoz utána meg temetőzni.

Szép napot mindenkinek

bellerreni
Eger

Kismaki, Katkat: ügyesek voltatok. Helyesek a babók.

Reni, nem semmi férjed van, az enyém felkelt …. és elment dolgozni :(

Nagyon pocsék éjszakám volt, a medencecsontom, jaj úgy sajgott. Éjjel arra ébredtem, hogy már nem bírok feküdni, mert állandóan fáj a medencém, csípőm. Jobbra, balra, háton, még a hason fekvést is bevetettem, úgy hogy az egyik térdem alá tömködtem párnákat, így megemelte a testem és ott elfért a pocim. Sehogy se volt jó. Aztán kipróbáltam az ülve alvást, na ez így ment egy ideig, el is bírtam aludni, a medencém se sajgott. De azért mégse alhatok most már csak ülve :?

zarja

Jó reggelt Lányok!

Köszönöm az együttérzést...

Kezdek irigykedni a 4D-sekre, nagyon jók a képek :D :D

Zarja, sajnos most ez az időszak jön...nekem nem csak éjszaka fájnak a csontjaim. Olyan mintha folyamatosan lazulnának a csontok :shock:

Na megyek palacsintát sütni a csemetéknak, aztán családi prg. Vagy alborétum vagy mennek korizni. Este jövök.

Mindenkinek szép napot!

Kép
csipike09

Köszönöm az együttérzést. Ez a főzős dolog nálam érzékeny pont, bár szerintem mindenki utálja, ha többórás munkáját még egy böffentéssel sem díjazzák. (Lehet egy paprikáskrumpli nagyobb sikert aratott volna :D ). Sajna férjam baromi jól főz, de csak ritkán jut hozzá, mert mindig van ezer dolga. És tudom, hogy most iszonyat sok teher jut rá, hiszen amikor én épp a kórházban fekszem vigyázz-ban (remélem most már csak februárban megyünk szülni), akkor a 3 gyerek, háztartás, kis gazdaságunk minden gondja rászakad. Na, csak azt nem értem ilyenkor miért nem dereng fel neki, hogy ahhoz, hogy semmi se látsszék, egy csomót kell gályáznom (Zuzmoo, már olvastam az írást valahol és tegnap az szembe is jutott :D ).
Tegnap jól kibőgtem magam, 8 éves kislányom profi módon felporszívózott és felmosott, közben énekelgetett és be-benézett, hogy jól vagyok e, meg kell zabálni. Embőc este elment a Baráti kör esedékes találkozójára, nem nagyon kommunikáltunk; ma reggel meg nagy egyetértésben megfogtuk az esedékes egeret a konyhában. És kezem alá hozott, tett és készített mindent az ebédhez. 20 év alatt az ember megtanulja, hogy vannak jó és rossz napok és hogy 43 évesen egy férfi már nem nevelhető. Csak elviselhető. Ha éppen szükséges. És ez viszont is működik.

Barbi Én is farmeros, nadrágos vagyok. Kicsi lányomnak viszont anno vettem egy nagyon édes farmert. Legombolható kis mellény részén oroszlánkirályos motívum, a vállainál meg pöttyös anyagból fodor. Tündéri és csajos volt benne.

Csipike Nagyon sajnálom, hogy be kell feküdnöd, de remélhetőleg gyorsan belövik a cukrodat. Viki is volt ilyenen. Ott biztos kiképeznek a diétát illetően is. Legalább nyugodt lehetsz a cuzkrod felől.

Na, tegnap este meg akartam halni a gyomorsavtól. Persze alapon nem Rennie-t használunk, a Talcid tablettán meg nem igazán bíztatják a várandósokat. Ettem ezt-azt, ittam tejet, ennek eredményeként még hányingerem is lett. A sav viszont csak nyomult. Baromira fájt a nyelőcsövem. Remélem csak a fokhagymás haltól, mert ha ez rendszeres lesz, nem tudom mit csinálok. Patikába legkorábban hétfőn jutunk el.
pammut

Sziasztok

Zarja
én ma ugyanezt játszottam éjjel, jobboldalt nem volt jó, baloldalt még rosszabb, végül félig ülve aludtam. és az orrom is bedugult.
csontjaim dettó.

Pammut
elhiszem, hogy rosszul esett a beszólás :roll: eleve érzékenyebb az ember...nos én mint írtam, nem vagyok egy konyhatündér. hétközben mindenki eszik az ovi-iskola-munkahely vonatkozásban. szombaton én főzök valami gyorsta, vasárnap a férjem alkot vmi komolyabbat. most kapott tőlem szakácskönyvet szülinapjára:)

Csipike
sajnálom, remélem ok lesz minden. én jövő héten megyek cukorterhelésesre. szerncsére mehet a zsemle-tej kombóval.
hová mentek korizni? jajj, de mennék én is, imádom. meg a síelést. asszem ezek ezen a télen nem játszanak be 8)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

pammut
kívánságod a vonalzóról:) és ha jól látom nagyon egybeesünk:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Csipike: pont ettől féltem, hogy ez most lassan állandósulni fog, a jógaórán a 36. héten lévő csajszi mondta, hogy ő már éjjelente 3-4 órát tud aludni, mert neki is fáj a medencecsontja. Így délután is lefekszik egy kicsit aludni. (szokja a keveset és gyorsan alvás módszereit :D) Éjjel olyan voltam, mint a holdkóros, mikor végre megtaláltam azt a tuti pozíciót amiben nem fájt a medencecsontom a csuklóim kezdtek ezerrel fájni. Az egyiknél nem bírtam tovább sósborszesszel bemaszíroztam befásliztam. A jógás néni szerint készül a szervezet a szülésre: lazulnak a szalagok (de ugye nem csak célirányosan, hanem a szervezetben bekövetkezett hormonváltozások miatt globálisan), az inak. Ennek az eredménye hogy az én gyönge csuklóm is ennyire fáj. És akkor mit mondjak, amikor az én tropára ment bokám fog jönni.

Illegetem magam a tükör előtt: mi a túrót húzzak fel hétfőn vizsgára???? Fehér blúzok: vagy ezer éves ódivatú, vagy szexi derékban extrán szűkített fazon. :shock: Találtam egy helyes fekete tunikát nyaka körül helyes fehér hímzéssel, fekete naci. Így mindenszentek környékén még vizsgára is felhúzható, nem? Félek, mert aki vizsgáztatni fog, neki naaagyon fontos a látszat, meg a külsőségek. :shock: Van egy kheki színű férfias szabású blézerem, ezzel tudom még esetleg konszolidálni az öltözékem. Lehet, hogy teszek fel fotót, mondjatok véleményt.

Sav: hát szerintem a savra a legjobb:
szódabikarbónás víz: ok pocsék az íze, de a gyomorsavnak is
üres kenyér

zarja

Zarja Szerintem a fekete-fekete öszzeállítás ellen nem lehet kifogás.

Savra: mennyi víz és mennyi szódabikarbóna (gondolom étkezési kéne és nem a főzőcskézős).
pammut

Átlag pohárméret: az kb 2-3 dl körül van
és mi egy púpos kiskanál étkezési szódabikarbónát teszünk bele, jól elkever, nagy sóhaj és lehajt. Ha nem egyben iszod meg, sose fogod. Vizes és száraz is egyben.

Drága tesókáim használták az alábbi tuti receptet másnaposság ellen (gyomorégés, fejfájás stb)
pohár víz
kiskanál ecet
kiskanál szódabikarbóna
és mikor jól habzik ledönt. Iszonyú, de tényleg hatásos :D

Ennek finomabb verziója az ecet nélküli. A szódabikarbóna lúgos kémhatású, és a felesleges gyomorsavat leköti. Anyáink gyógyszere, aztán jött a Rennie...

zarja

Sziasztok!

Mit főzőcskéztek ma? Drága férjem hagyott ma aludni, úgyhogy fél 11-kor ébredtem, fél perc múlva ágyba kaptam a szokásos hétvégi "reggeli" kakaómat. :) A napocska is kisütött, szóval szépen indul ez a nap. Megpróbálok gyorsan összedobni egy lasagne-t, de 2-nél előbb biztos nem lesz ebéd.

Hajnalban arra ébredtem, hogy jobb oldalon vakbél tájról hátrafelé vese irányba sugárzik valami éles fájdalom :( Eléggé megijedtem, nem tudom mi lehetett, de szerencsére már elmúlt. Lehet hogy csak a kölök nyomott valamit. :?
zuzmooo

Mi ma juhtúrós sztrapacskát ebédeltünk (szerdán nagyon nem sikerült, így ma újra próbálkoztam), és isteni fincsire sikerült.

Zuzmooo:
Nem lehet, hogy hanyatt feküdtél, mikor érezted ezt a fájást? A dokim azt mondta, ne aludjak hanyatt, mert olyankor - ahogy egyre nő a gyerkőc és a súlya - nyomja a fontos ereket és vesevezetékeket, meg egyéb olyan dolgokat, amik nem igazán tesznek jót a maminak.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nem igazán tudom hogy feküdtem, mert már sehogyse kényelmes. De talán a jobb oldalamra fordulva jobb lett.
zuzmooo

Nálunk ma vegyes húsleves volt májgombóccal (ez jó, mert holnapra is marad) meg húsos spagetti (tészta, darálthúsból pörkölt és paradicsomszósz). Mind jó lett :D . Mindenki általános örömére :lol: . Kukoricatörő brigádom ereje vége felé jár, de szerencsére a munka is.

Nekem most örökké lefelé nyomakszik a babó, ami nem túl kellemes. Ma már a tányért vettem föl az asztalról, mert nem tudtam tőle előrehajolni. A szeméremdombomon érzem, hogy tol. Pedig ott nem is lehet. Lehet, hogy valami valami szalag rögzül ott?Más is érez ilyet? Meg ma megint nagyon nehéz a drága. Nálunk ködös és nagyon hideg idő van, reggel keményen fagyott.

Már csak 1 nap az őszi szünet! Szegény gyerekeimet nagyon sajnálom, de jó lesz pihizni pár napot. A héten tervezem a terheléses cukrot, a következőn a dokit. Csak szépen egyesével.
pammut

Judy, kösz a vonalzós informácio-szolgáltatást. Csak kíváncsiságból: Téged mikorra írtak ki? Engem védőnéni febr. 24-re, doki 28-ra.
pammut

Sziasztok

Na, én is elmenetem erre a Kataica féle ingyenes 4D-re, most délelőtt, elég vicces volt - úgy vettem ki, hogy ez ennek a készüléknek a bemutatója, és kb 20 orvos bámulta Bercikét a monitoron. Sajnos elég szégyenlős, és nem is nagyon mozgott: arccal lefelé hason feküdt, a fejecskéje balra lent, a lába jobbra fent a rekeszizmomban :) Az arcát a hátsó falba a placentába fúrta, így aztán kitűnő képek készültek a háterincéről meg néha a füléről :)
Na, azért van egy homályos fél arcocska is :)

Kép

Kép

Egy kicsit zavarban voltam azért a nagy közönségtől, meg fura volt, hogy nem anyuka vagyok, vagy páciens, hanem egyfajta 'munkadarab', de mindenképpn megérte. Apja is eljött és megnézte a szokásos sztoikus mosolyával.
Kaptam 9 képet és 5 mini-videót is CD-n. Sőt, egy idősebb úr fényképezett a vizsgálat közben (a dagadt hasamat), és mondta, hogyha szeretnénk és adunk e-mail címet, elküldi a képeket - úgyhogy több oldalról is dokumentálva van a történet.

Más: boorzasztóan ügyetlen kezdek lenni - már nem csak mindenhova beütöm magam, de kiejtek a kezemből mindent - ennek eredményeképpen ma annyi lett a telefonomnak, leejtettem, szétesett és többé nem kapcsol be :( Vihetem javítóba, ha végztes a baleset akkor meg vehetek újat :(

Na de nem kesergünk, apja fia jól van - csak nem olyan extrovertált, mint az anyukája :)

A legújabb viccünk a nagyobb rúgásoknál: nekimegy, mint tót az anyjának (ugye szó szerint, mert Tóth Berci a kicsim :))

boruska

Boruska :lol: , ez jó vicc.
Akkor Bercikéd jól van. Kicsit irigyelem ezt az ingyenes 4D-t, de bevallom engem inkább megrisztanak ezek a kis UFO képek. Persze van ami nagyon jó, de ahogy elnézem az arányt, viszonylag ritkán.

Boruska, ha ez vigasztal, nem csak ügyetlenebbé válik egy kismama (én is potyogtatok, márcsak azért is mert egyre nehezebb hajolgatni :twisted: ), hanem egy idő után valahogy a szellemi színvonala is megroggyan. Mondhatni beszűkül :D , most a várandósságra, majd a szülésre, utóbb a baba körüli dolgokra. Néhány év GyES után ugyan kiválóan el tudunk énekelni 100 gyermekdalt, fejből fújjuk a mondókákat, versikéket, de nehezére esik az embernek egy épkézláb felnőtt mondat összerakása :D . Mikor újra kezdtem dolgozni, bizony nem egyszer kotorászni kellett az agyamban a legelemibb szakszavak után :oops: .
pammut

Pammut
szintén Február 24 :)

kismamaagy: nos igen:) én 5 évig voltam otthon. 3 év után elkezdtem egy kétéves továbbképzést, mert már totál hiányzott valami szellemi tevékenység :lol: :lol:
a munkába visszarázódás aztán már könnyebb volt.
de kicsit sajnálom hogy most megint ki fogok esni...persze örülök, meg ez ezzel jár, meg dolgozhatok utána még eleget, csak van egy ilyen érzés is.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Na Pammut pont ettől félek. Itt a nagy tanulás közepette már muszáj volt jutalmakat kitűznöm, hogy haladjak, mert csak azon pörgött az agyam, hogy nem fog elkészülni a Bulcsi falvédője, meg hogy akkor hogyan is fog menni a szoptatás. Az egyik ilyen jutalom, ha megtanultam egy tételt, akkor megnézhettem mi folyik a Babaneten (nem tűnt fel, hogy az utóbbi időben milyen aktív voltam??) a másik, hogy kinyithattam a Bulcsi szekrénykéjét, és kivehettem egyik másik rucikáját, összepárosítani.

Még hála égnek tudom, hogy hol vannak a bővített határaim. Remélem így is marad.

zarja

Na és hol vagytok többiek? Múltkor egy délután 3! oldalt termeltünk, most meg volt, hogy 2 óra után is csak a saját bejegyzésemet láttam.
Őszinte bánatomra rókakoma újra felbukkant :( . Úgy fest egyszerűen nem bírom a szénhidrátokat. Maradnak a fehérjék és a zöldség.
pammut

Sziasztok!!!

Lányok egy kis segítség kéne! Aki volt az istenhegyin integrálton, főleg azoktól kérdezném: mi kell ahoz ott, hogy ingyen csinálják a vizsgálatot? Valamelyik kórházból beutaló, vagy mi? Előre is köszönöm, ha valaki tud válaszolni!
Ma egy csomót ettem, húslevest, meg knédlit gombás-borsós-tejfölös husival, aztán meg lekváros knédlit kakaóval megszórva! isteni volt! kiscsajnak is tetszett a pocimban! :lol: :lol:
zarja! ugyanolyan a kiságyunk! :lol: :lol: csak a miénk még nincs összedobva! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronci 2009.10.31 17:18-kor.

Kép
Kép
ronci

pammut! én meg az elmúlt 3hétben egyfolytában szénhidrátot zabálnék!!!! úgy kell lebeszélnem magam róluk! :lol:

Kép
Kép
ronci

Pammut, jelen. :)

Kínlódok a beadandóimmal. 10-kor ébredtem, addigra a Zuram már szétdarabolt egy 3 mázsás bikát. Mentségemül szolgáljon hogy hajnali 3-tól 4-ig nem aludtam, mert a nagyfiút vártam haza.
Este úgy ment el itthonról, hogy csak kinéz a faluba és éjfélkor itthon lesz. Fél egykor fölébredtem, de gondoltam nem zaklatom telefonon. Következő ébredés negyed 3-kor, amikor is az volt az első megérzésem -a franc se tudja miért, de mindig bejön-, hogy nincs itthon. Gondolat megint elhesseget, majd 3-kor újra ébred pisilni. Gyerek persze sejavascript:emoticon(':cry:')hol, úgyhogy telefon. Ja, hát átmentek a szomszéd faluba Halloween partira. Ja, mondom, jó fej vagy, nem lett volna rossz tudnom róla. Lényeg hogy a 4 órai érkezése után bírtam újra elaludni. Amúgy ma mondta hogy negyed 3-kor érdekes érzése volt neki is. :lol: Úgyhogy a fiúk tényleg anyásak, vagyis legalábbis egy hullámhosszon vagyunk nem is kicsit.

Én ma gyrost csináltam, az az egyik kedvencük, nekem viszont hányingerem van tőle. És néha minden húsfélétől is. Valahogy nem kívánom.

Eszter, szerintem is jó párosítás a fekete-fehér a vizsgára. Szorítunk Neked hogy jól sikerüljön.

A gravitáció nálam is játszik, nem is kicsit. Néha már unom.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hello Csajok!

Az a helyzet, hogy nem álltam meg és belenéztem a márciusi topicba. Többen szidták Boruskát meg minket is. Én végképp nem értem, mit ártottunk nekik...
Vagy akár egymásnak? Esküszöm nem értem, hogy milyen értékítélet szerint él az az ember, aki másokat kezd fikázni anélkül, hogy ismerné? :oops: Szerintünk mi (gondolom főleg én :lol: :lol: ) a minősíthetetlen stílusú kommunikációt részesítjük előnyben, de kérdem én, ha Ti nem érzitek magatokat bántva, akkor ők miért?

Ha mi olyan rosszindulatúak vagyunk, akkor miért nem mi fikázzuk Őket. Miért fordítva? És még én vagyok a rossz... :shock:
Vendég

Nóri, ne idegesíts már, én azért sem olvasok bele :)
tojni rá, azt kész, ha nincs jobb dolguk :)

boruska

Ronci, tudtommal az integrált sehol sem ingyenes. De szerintem az Istenhegyin egyik sem...

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Igazad van... Bár én olyan dinnye vagyok, hogy mindent a lelkemre veszek. Még ha nem is verem nagy dobra, azért rossz...
De ne érts félre, nem akarom keverni a dolgokat. Semmi komoly rosszat nem írtak Rólad. Nem szeretném, hogy ezt érezd. Inkább csak szóba kerültél. De nem szidtak, csak szerintük "OLYAN VAGY? MINT MI"! Ha ez sértés, akkor én vállalom. Te pont ide való vagy! Csak mi ennek örülünk!!!!!!! :D :D
Vendég

Boruska, én szeretlek :lol: . És soha semmi rossz érzésem sem volt egyetlen hozzászólásoddal kapcsolatban sem. Szóval ezek a márciusiak valami mást olvasnak.

Nóri, Nóri!! Érezd magad letolva!! :evil: Nem nézegetünk a randa szomszéd kertjébe! Ha nekik ez a legfontosabb problémájuk, ám legyen. Nehogymá olyan legyél, mint ők! Lelki szemeim előtt "üldögélnek a sarokba, jár a nyelvük, mnt a rokka" és össze-össze súgnak. Fúj! Majd, mi szólunk, ha minősíthetetlenül kommunikálsz, ne félj! :lol: Szóval hagyjuk már a francba a márciusi topikot, ott is van biztos olyan aki nem ért velük egyet. Rendezzék le maguk között :D ! Kár a karakter koptatásért!
pammut

Nóri! Azért érezd magad megdícsérve is. Rögtön felélénkült a topik :lol: .
pammut

ronci: Nekem a kombinált tesztet ingyen csinálták a máv-ban, de az integráltért még itt is fizetni kellett volna azt hiszem 5000 Ft-ot. Szóval nem tudok segíteni.

lucababám: Legutóbb én is el akartam olvasni hogy miket írnak, de aztán lebeszéltem magam róla. Nem idegesítem fel magam vele, annyit nem érnek. szerintem egy bajuk van...nem szeretnek sütni. :) Nálunk ez sokszor téma és a szénhidrátok említése is feldobja a tagokat. Főleg engem, mert én többnyire csak olvashatom. :D Apa azt mondta, hogy így veszem magamhoz, meg bőrön át. Szóval ne izgasson a dolog.
vicky79
Budapest III. kerület

Hello Csajok!

Hát komolyan mondom ez a márciusi topic kikészít. Fogok írni nekik, hogy legyenek szívesek a saját dolgukkal foglalkozni, mert már nagyon tele van a hócipőm azzal, hogy mást se tudnak csinálni mint minket fikázni... Szálljatok le rólunk!!!

A gyomorsav engem is kínoz. Mindig estére jön rám, de érdekes, hogy semmitől nem múlik. Ettem csokit, zsömlét, pattogatottkukoricát meg nem is tudom még mit és semmi. Ugyanúgy mar, csíp, rúg, harap :cry:

További szép estét mindenkinek

bellerreni
Eger

Most jött az Aldi legújabb prospektusa. És tele van azokkal a finom osztrák puszedlikkel. Nyamm. Pedig én rosszul leszek az édességtől, de ezek nagyon finomak. És van gyümölcsös is. Meg marcipános-gyümölcsös tallérok. Csak csorgott a nyálam ahogy nézegettem.
Ja, és már karácsonyfa díszeket kínálnak :shock: . Kezdődik az őrület.
pammut

Reni A csoki nem jó a gyomorsav ellen. A többi elméletben igen.
pammut

Nekem az elején volt sok savam. Mindent beszedtem már rá. A fehérjék nem jók, pl a tej sem, mert a emésztésük savtermeléssel jár. A végén a szódanbikarbóna kiskalállal le, majd rá egy pohár víz vált be. Viszont sokat nem lehet, mert fekékyt okoz...
Vendég

Ronci: hát egy fél napot minimum szánjatok rá, mielőtt összerakjátok az ágyat, mert nálunk természetesen mindig az utolsó pillanatban derült ki, hogy valami nem úgy van, ahogy kéne.

Jaj ne foglalkozzatok a márciusi topikkal. Ne játszunk ovit már. Az ő dolguk, hogy miről csacsognak. Boruskával meg semmi baj. Kicsit zizzent, de helyes, jól áll neki. No meg ki ne lenne ilyenkor zizi??? Mindenkinek megvan a maga helyes kis parája, meg hozzáállása a dolgokhoz. És mi azért nem sértődünk meg, mert ismerjük egymást Nóri, egy ismert közösségben sokkal szabadszájúbb az ember, mint ismeretlenben, tehát kevésbé veszi bántásnak az egyes szavakat. Tehát ami itt megengedett egy ismeretlen társaságban nem, és kívülről is másnak tűnik. Az az ő dolguk, em meg a mienk.

És mi az, hogy magamra veszem. Mit veszel magadra??? Azt hogy olyan vagy amilyen? Én inkább örülnék neki, hogy ilyen vagyok és különbözök másoktól. És saját stílem van, leutánozhatatlan. Szal senki se vegyen semmit magára, legfeljebb a nagykabátot, mert már hideg van.

zarja

Megjöttünk :D

Voltunk a versegyházi piacon, a vácrátóti alborétumban és megnéztük a FEL című filmet. Nem kellett fózni sem. Szóval mozgalmas szupi napunk volt :D :D

Juti, a West Endben nyílt meg a jég.

Boruska, :D :D :D

Ronci, én voltam az Istenhegyin integrálton, de szerintem nem ingyenes, csak olcsóbb ha a kombináltat is ott csináltatod meg...

Pammut, le a kalappal előtted. Nagyon jól bírod mind fizikailag mind idegilek a 4+1 gyereket :wink:

Nóri, ne is foglalkozz velük. Ha csak beleolvasgat a topikba, abból semmire nem lehet következteni. Ha viszont az elejétől követik folyamatosan, akkor meg nagyon unatkozhat az illető és nincs elég saját problémája, ha az ennyire foglalkoztatja, hogy mi miról beszélgetünk itt (vagy csak irigy a topikra :wink: )

Kép
csipike09

Csipike!

Veresre mi is szoktunk menni - már nagyon kellene megint körbeszaglászni. :)

Képzeljétek, holnap lesz a 4. évfordulója, hogy először randiztunk Apával. És ennek alkalmából elvitt vacsizni Gödöllőre egy étterembe! Olyan fincsi volt, hogy csak na! Most tele vagyok, mint a duda! :)

Ja! A márciusiak le vannak ejtve - én nem is kapcsolok rájuk! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

A gyomrom nekem is nagyon ég, egészen a garatomig. De érdekes hogy nem mindig, gondolom attól függ mit ettem aznap. Ha igaz a népi babona, akkor a fiunk jó nagy hajjal fog születni! :lol: Felénk a szódabikarbónás löttyöt "libafröccsnek" hívják

Én is produkálom rendesen a "kismama-bénaságot". Ma is sikerült a frissen mosott-vasalt hófehér terítőre rászednem a lasagne-t. Úgy felidegesítettem magam, hogy a végén nem is ettem, bevonultam a szobába és dühömben vasaltam meg Linkin Park-ot hallgattam. A "Crawling" ilyenkor a kedvencem, mindig megnyugszom, mert a fickó kiordibálja helyettem magát :)

Korábban gondoltam rá, hogy beköszönök abba a bizonyos topic-ba, mert lehet hogy mégis átcsúszunk a szüléssel, de ezek után az sem érdekelne ha biztosan márciusra lennék kiírva. Pukkadjanak meg! :twisted:
zuzmooo

Én nem olvastam a márciusiakat, s nem is fogom. Jó, hogy ennyi idejük van! Örülök, ha nekem ezt a topicot sikerül követnem! :wink:

4D: valószínűleg azért voltam ott olyan sokat, mert az első adag kismamák közt voltam, az első pocaklakó volt Emő, akin mutogatták, mit tud az új szoftver. Gondolom, ez tegnap "estére" már rutinná vált a résztvevők között, akkor már valószínűleg nem is tanítás folyt, hanem gyakorlás. Örülök, hogy többen is eljutottunk oda! Boruska, a lényeg, hogy láthattátok Bercit, s mindent rendben találtak nála! Én videót nem kaptam...

Aldi-prospektus: a végén, az utolsó oldalon van pár gyerekcucc is, pl. body duopack 800 Ft-ért - akinél van elérhető közelségben, talán érdemes benézni. Engem a 98-as és 104-es méretek érdekelnének Borinak, de azért most nem megyünk el, tőlünk messze vannak boltok. :(
ktc

Katica!

Szívesen veszek Neked Aldiban bármit, ha szeretnél!
Vendég

Helloka Csajok!

Lassan indulunk Gyöngyösre a temetőbe. Gondolom mindenki ilyesmivel van elfoglalva azért nem nagyon írt senki még.

Itt szépen süt a napocska úgyhogy jó lesz sétálni egy kicsit a friss levegőn.

Szép napsütéses napot mindenkinek.

bellerreni
Eger

sziasztok lányok!

márciusi topikból.

az egész cirkuszról.

kb ketten, 3 hozzászólásban említették meg, h annak idején, amikor beleolvastak ebbe a fórumba (mert úgy volt, h lehet, h átcsúsznak februárba) és valszin pont egy veszekedésbe olvastak bele, h nem tetszett nekik a hangvétel. és én írtam, h nekem meg a politizálás nem jön be. DE azt is hozzátettem, h ne beszéljünk rólatok, mert ez nem szép dolog, illetve nekünk se esne jól hasonló. ill. az, h a politizálás nem jön be, nem titeket, hanem engem minősít.

ez az egész 2 hete történt kb, azóta egy sor sem íródott rólatok. senki nem olvasgatja, fikázza a fórumotokat. az pedig, h valaki(k) esetleg írnak ilyesmit, nem titeket, hanem őket minősíti.

DE

Nóra írta, h nem tud azonosulni a "szilvasi" álnéven írogató illetővel. és h szte ezzel többen is így vagytok. nagyon szeretném remélni, h ez így van.

mindenesetre, bár nem tudjuk honnan jött, kérlek titeket, h felejtsük el ezt az egészet, mert az, amit szilvasi csinál marhára nem vicces. és túl megy már minden határon.
kismamák érzéseit direkt bántja,. már ketten borultak ki és az egyik lány reggel csomót sírt. pedig nem ők írták az ominózus hszeket.

felesleges kavar az egész. mindenki nevében elnézést azért, h megbántottunk titeket, bár én már kb 3x kértem elnézést. és mások is megtették. jó lenne, ha befejeznénk ezt, mert ezzel a "szilvasi"s epizóddal nagyon sok kárt tett valaki már így is.

SZÓVAL BOCSI ÉS LÉCI PÍSZ.

KépKépKép
dongó

Dongó: korrekt őszinte magatartás, a javaslataidat és hozzáállásodat támogatom. Februárban és márciusban is. :lol: Mindannyian emberek vagyunk elsősorban.

zarja

Sziasztok,

Na, most én lettem egy kicsit sírós meg elérzékenyült :) Köszönöm a kedvességet! Zarja, mi az, hogy zizzent?:)

Nóri, egyébként én is alapból olyan vagyok, hogy mindent magamra veszek, ezen a babó egy kicsit segített, most már általában túl tudok lépni a dolgokon. De most a főnökömnek például sikerült a lelkembe taposnia. Közölte, hogy túl praktikus gondolkodású vagyok egy bizonyos feladatra, ami az enyém lenne, és engedjem át egy otthon gyesen lévő anyukának, mert ő jobban meg fogja csinálni.

Amúgy is idegesít egy kicsit az a nő, mert ő volt az, aki 8 hónapot végigdolgozott, soha nem panaszkodott, és boldogan túlórázott és mindent teljesített. De ő mondjuk mártír volt alapból, nem terhesen is. És én nem vagyok olyan jó, mint az a nő, mert kiesnek a dolgok a kezemből és a fejemből is, és nem ugrok a plusz-feladatokra, naná.

Szóval a főnök kezdett rá célozgatni, hogy mikor megyek már el táppénzre, mert egyáltalán minek vagyok itt, pedig egyetlen ügyféltől sem kapok olyan visszajelzést, hogy valamit nem jól csinálok. Szóval Karácsonykor tuti kipaterolnak, úgyhogy felejtsem el, hogy januárban még normális pénzt keresek. Ezen a pénz kérdésen is be vagyok szarva, hogy hogy tart el a nem túl ambíciózus apja kettőnket ... Na most meg bőgök, mint a záporeső.

Bocs a nyafiért, csak most túl sok rossz dolog történt egy pár nap alatt, más dolgok is, és elkámpicsorodtam :(

boruska

Képzeljétek, teljes kiőrlésű lisztből sütöttem palacsintát és tök finom lett. Tettem bele fahéjat és édesítőt, hogy a gabona ízt elvegye és kellett azért bele egy evőkanál fehér liszt, mert attól jobban összeállt. De így diabos lekvárral is max. 15 gr. ch van darabjában. Ebédre a zöldborsó leves mellé be is nyomtam kettőt. Kíváncsi leszek a cukromra, de nem számítok azért semmi jóra. Mindig kiszámolom és mégis megugrasztja egy kicsit. Mindegy, nagyon jól esett.

Látom mindenki a temetőn van, még jó hogy mi elintéztük a múlt héten.

Majd vissza is olvasok, de most megyek, mert jönnek a barátnőmék a gyerekkel délután.
vicky79
Budapest III. kerület

Szia Dongó! Én írtam is, hogy szerintem nem az egész márciusi topik "olyan" és boldogság tölt el, hogy ez igaz. Ti is csak érzékeny kismamákból vagytok, hát éljünk egymás mellett békességben, ahogy eddig is. További szép babavárást mindkét topik minden lakójának :D !
pammut

Nálunk ramaty az idő, az ivadékokat kértem meg, hogy mise után gyújtsanak gyertyát és mondjanak egy imát a temetőben elhalt szeretteinkért. Nem a mi falunkban nyugszanak.
pammut

Boruska, kedves druszám. Úgy fest mindenkire rájár a rúd mostanában. Te csak végezzed a munkádat, legjobb tudásod szerint és maradj amíg csak bírod. A pénzen ne parázz, ha kihessegetnek táppénzre, azon nem tudsz segíteni, akkor sem, ha szétaggódod és sírod magad. Csak Bercinek ártasz. Próbáld így szemlélni és azon gondolkodni, amin tudsz segíteni. Amin meg nem, azt "tedd az alsó fiókba". A "mártírkán" meg ne rágódj! Mindenki másképp viseli a várandósságot. Irígylésre méltó az olyan, akinek semmi baja sincs és ilyen tökéletes. Úgy kell neki :lol: . Hányan utálhatják...
pammut

Sziasztok!!!
Dongó írása után én is átcaplattam a márciusiakhoz és beleolvastam a történtekbe... írtam is egy kommentet hozzájuk amit az egész történetről gondolok...
Én még nem voltam temetőben, nem mentünk, mert egy csomó dolgunk van és ha bementünk volna délelőtt, délután 3kor meg indul a párom focizni, akkor semmi nem marad a napból: ugyhogy mi vagy holnap este vagy kedden este megyünk...Mi mindig tesóm sírjához járunk, mert Ő van csak itt debrecenben../anyukám meg volt ma ott, meg a tesómék is, ugyhogy nem baj, ha mi holnapután viszünk neki friss virágot!/Na meg páromék családjához, de ott már voltunk múlt héten.
Ugyhogy én délig festettem az ajtókat, Sanyi meg csiszolja az ajtókereteket, hogy le tudjam festeni őket... :lol:
Most meg teleraktam a pocakomat, de olyan hirtelen, hogy utánna meg nem bírtam megmozdulni.../sült oldalas, krumplipüré és savanyúság: isteni volt!!!!!!/
de sajna még mindig fenn áll az a dolog, hogy rettentően vágyom az édességre!
vicky!!! Én már sütöttem pár éve teljes kiörlésűs palacsintát, mert vagy 5éve a norbis diétával fogytam egy tizest és akkor délig belefért az ilyesmi: kicsit komolyan vettem, ugyhogy fehérkenyeret délig sem ettem.. Szerintem egész jó volt úgyis a palacsinta, bár erről férjemnek nem ez a véleménye..
Én kedden megyek terhelésre, kiváncsi leszek mi lesz az eredménye!!!! Lehet még a végén én is diétás leszek!

Kép
Kép
ronci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?