Új privát üzeneted érkezett!

Amúgy az ilyen elbújt ikrekbe nem kell messze visszamenni az időben. Erős Antóniának is eléggé a végefelé derült ki a második. Nem találtam meg már a cikket, de valahol olvastam, hogy a 6. hónapban tudta meg.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


dongó
édes a pici!
miért kell a csaszi?

minyu
neked is édes a picid!

szilvi
én 47kgról indultam és most vagyok 50-51

bettiny
tőlem is sokan kérdezgették h megtartom e
anyukám kifejezetten abortusz párti volt
hát ilyen ma a társadalom :(

nekem még semmi változás, semmi összehúzódás ilyesmi

puszik

Kép
yilonne
 
 


Honey!

A csípésre gondolsz, ugye? Nem hiszem, hogy mérgében tette volna, mivel talán 3 hetes volt akkor, illetve, ha igen, akkor azért, mert nem jött elég gyorsan a tej. Nagyjából ezután tértünk át a fejés - cumisüvegezéses etetésre.

Kép
Kép
detty74
 
 

 
 

detty,
ja bocsi, szőke vagyok! :D Nem néztem, hogy azt mamackára reagáltad. Azt hittem most történt.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


császár:
1. baba: 12 óra vajúdás után elment a szívhang, császár. (később kiderült, h a köldökzsinór vállpántszerűen volt rácsavarodva ezért nem tudott leereszkedni, tágítani)
2. baba: 20 hónap korkül, csak akkor lehet természetesen szülni, ha a folyamat halad, a tágulás folyamatos, nem kell indítani, gyorsítani, beavatkozni, nem elhúzódó. nekem elment a magzatvíz, rongyoltunk a kórházba, 4 órás megfigyelés, ezalatt 5 perces fájások, a feje nem illeszkedett be, nem tágultam, nem haladt a szülés. valszin nagyon lassú lett volna, amit a hegem nem bírt volna ki, ezért császár. (később kiderült, h a köldökzsinór jónás nyaka körül volt szorosan, ő sem tudott ezért kijönni.)

3. babánál két császár után nincs opció ennyire kicsi korküllel. főleg úgy, h sose tágultam ki, semennyire sem. sose illeszkedett be a szülőcsatornába egyik sem.

KépKépKép
dongó
 
 


Honey, remélem, nem kell befeküdnöd! És helyrejön ez a kemény keményedés.
Néha nagy ritkán én is érzem, inkább éjszaka, többnyire amikor háton fekszem, bár már nem fekszem gyakran hátra, inkább olyan féloldalra....
Detty, nagyon kíváncsi lettem immár, hányan vannak a pocakodban :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Auwen :)
persze, persze, ird meg az adatokat (akár ide is), és beteszlek a tábliba.

csnixi :)
téged is tegyelek a tábliba?

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


tőlem is sokan kérdezgették h megtartom e
anyukám kifejezetten abortusz párti volt
hát ilyen ma a társadalom Sad


Ez számomra olyan szörnyű... majd ha kezébe fogja az unokáját vajon eszébe jut-e, hogy mire akart rábeszélni. :cry:

Sógornőm anyósa nagyon durva. Már így is rábeszélte őket 2 vagy 3 abortuszra amikor még nem voltak házasok. Most teljesen ki van akadva a negyedik gyerek miatt, hogy miért nem vetették el! :shock: Azt hiszem ha az én anyósom lenne többé nem szólnék hozzá!
Mindezt amúgy az én anyósomnak, a másik nagymamának ecsetelte felháborodva, hogy miért csak az ő fia védekezik a lány miért nem. (mintha a védekezés nem közös ügy lenne). Ráadásul mi már hallottuk tőlük korábban, hogy foglalkoznak a negyedik baba gondolatával nem csak úgy "becsúszott". És különben is semmi köze hozzá! Ő pénzeli őket biztos ezért érzi, hogy ilyen szinten beleszólhat. :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


hehe, az én anyukám is megkérdezte, h elvetetem e. és nagyon megviselte, h lesz 3. pedig sose segít, így különösebben neki tök mindegy, h mi a helyzet.

csnixi: még egyszer köszi az uhás lehetőséget! én még nem köszöntem meg! pedig ha te nem linkeled be, sose tudtam volna, h van ilyen!

auwen: szia! gyere minél többet!!

honey:
hogy vagy?? akkor most a torna jó darabig felejtős, igaz?

de durva, h erős antónia szült! nincs tévénk 1 éve (direkt) és azt sem tudtam, h terhes volt! le vagyok maradva...

yilonne: hogy megy a lakásújítás? mi a helyzet most zsombi apával? együtt vagytok vagy külön? (de ha tolakodás, akkor nem kell válaszolnod!!!)

a boruskás témára emlékszem én is. vajon mi lehet vele? másik fórumhoz igazolt át?

anicca: iszonyú rossz volt olvasni a (majdnem) balesetes törétnetedet! nagyon nagyon megkönnyebbültem, h nem lett para a vége. és annak kimondottan örülök, h a jánosban mindenki jófej volt veled! ugye, h nem rossz hely :)?

csézjang? ktouch andi hogy vagytok ma?

KépKépKép
dongó
 
 


Sziasztok!

Nagyon szívesen, és ha netán megint értesülök vmi ilyesmiről mindenképp beteszem ide! :)

minyu: A táblázatott ahogy gondolod, én Rád bízom! :) Április 5-re vagyok kiírva! :) Ari vagy, h gondoltál rám!

ktouch : én is ürölte, h taliztunk! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csnixi 2009.10.30 22:25-kor.

Kép

Kép
csnixi
 
 


Dongó!

Boruska átment a februáriba,kiderült, hogy idősebb a baba (amúgy én nem bánom nagyon, a februáriban több a hozzá hasonló stílusú kismama mint itt...). Talán még emlékeztek rá, iszonyúan nagyon lányt akart, csak azt! Hát, kisfia lesz...

Abortusz-téma: Hú nekem senki sem merte megemlíteni a családban, tudják, hogy ez nálam a véres rongy-téma! De anyósom, meg anyukám férje azért szép csendben felelőtlennek nyílvánított és érezhető volt, hogy nem zárkóznak el a gondolattól...

Márti
borossné becz márta
 
 


Dongó!

Szia, itt vagyok, most nincs velem semmi, jövő kedden megyek 4D-re irtó kiváncsi vagyok, 21 hetesen már azért látni az arcát?
Mert kisfiammal a 25.héten mentünk és akkor már tök szépen látszik, de nem tudom a 21 hét körül látszik-e már vagy még olyan ufólény?. :lol:

És hát izgulok a neme miatt is bár sztem kisfiú/doki szerint is/ de múltkor nagyon takarta magát így hát doki szerint még minden lehetséges! Majd megírom kedden vagy legkésőbb szerdán ha gépközelbe kerülök!

:D


Csajok!

Én nem tudom mi az a haskeményedés, nekem csak fájni szokott mensiszerűen meg nyilallni a hasam alja, és néha erősen is, úgy hogy le kell feküdnöm, aztán 1-2 óra múlva elmúlik. Ezt nevezik keményedésnek? Gondolom ekkor nő a méh. :roll:
csézjang
 
 


neeem a keményedés olyan, mintha két vaskéz összeszorítaná a hasadat és az egész feszes és elképesztő kemény lesz. kellemetlen, nem fájdalmas. (egyelőre :)).

jujj, akkor ti még mindig izgultok kicsit! nagyon kíváncsi leszek!

márti: abortusz téma nálam is gázos, mégis pont a múltkor mesélte nekem egy negyvenes egy gyerekes csaj, arra a kérdésemre, h lesz e tesó, h dehogy, már 3 abortusza volt, h ne legyen. :shock: :shock: miért nem védekeznek???

KépKépKép
dongó
 
 


Dongó!

Engem tudod mi akaszt ki? ez a mondat, hogy: BECSÚSZOTT a gyerek!

Ilyen nincs! Nem vagyunk állatok, ösztönlények,hanem gondolkodó emberek, és hülyét tudok kapni az ilyen primitív gondolkodástól!!!!
Én is voltam sokszor szerelmes, meg buli után ivás meg szex meg őrült szenvedélyek huszonéves koromban, de valahogy a védekezésről soha nem feledkeztem el, szerintem ez AGY kérdése, és irtóra lenézem azokat akik pont leszarják hogy teherbe esnek-e aztán meg megy a sopánkodás....Remélem nem bántottam meg senkit aki már volt hasonló cipőben, de ezt a becsúszott dumát én soha nem tudtam megérteni!!!!! :evil:
csézjang
 
 


Nem tudom hogy lehet egy babát úgy felfogni h becsúszott!Épp eszű ember nem mond ilyet!Nekem apum egy picit (nagyon :roll: ) meglepődött,mert a bátyjámnak májusban volt az esküvője és nálunk jött a mini!De 22 éves fejjel én éreztem tudtam megbeszéltük h mindketten rá várunk a világon a legjobban!Most meg mindenki tök várja őt!főleg a papám h dédike lesz! :lol:
bettiny22
 
 


Sziasztok!
Jó rég jártam erre...
Én is voltam azon az uh-n, tegnap 16:30-ra mentem, de 17 órakor jutottam csak be.
Tutira fiú, és nem volt szégyenlős, a pofijára sem.
Detty! Hú ez nem semmi, de én is hallottam már ilyet, sőt egy ikres anyuka mondta, hogy nála a 20. héten derült ki a 2 baba, mert takarásban voltak! Hát majd kiderül...
Honey, mégis mit jelent a sok keményedés? Magne b6 ellenére is??? És ha már így értetek a leletekhez, a c2000 mit jelent? Hogy 3 vagy 2 az milyen különbséget mutat?
Kép
Vendég
 


pofi fotó.... Kép
Vendég
 


Most néztem a babavilágot!
Valaki volt már ilyen baba mama expon?Most a Papp Lászlóba lesz 6-7-8-án!
bettiny22
 
 


vivi,
a C2000 megrövidült, de teljesen zárt méhnyakat jelent. Semmi gáz nincs ezzel, de azért csak naaagyon óvatosan ezzel. Mert nem jó ha már ilyen korán rövidül.

Nálam a keményedés minden magnézium és egyéb gyógyszer és fekvés ellenére van.
Ma már kicsitt jobb a helyzet mint tegnap, de azért van még.

Az a baj, hogy mi iszonyat meredeken lakunk. Így a ház parkolóját kb 40-50 lépcsőfokon kell megközelítenem. És ez nem egyszerű mutatvány pocakkal + egy 10 kg-s gyerekkel a kezemben + egyéb cucokkal. Simán van rajtam +20 kg többlet ilyenkor. És van, hogy ezt lépcsőmászást napjában 3x is meg kell tennem így. :( 1 megoldás van: kevesebbet megyünk el itthonról. (de abba meg beleőrülök én is és Flóra is )

dongó nagyon jól megfogalmazta, hogy mi a keményedés!!! :D
Csak sajna nekem fáj is. :?

dongo,
hát tudod az a furi, hogy a kismamatornák alkalmával SOHA nem keményedett a pocakom!! Sokkal lazábbnak éreztem magam, mint amikor itthon nyüstöl a gyerek.
De őszintén szólva, a 30. hétig ( hu de rohadt messze van az még! ) nem merek járni.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


bettiny,
igen, én voltam tavaly. Nekem nagyon bejött, mert sokmindent tudtam venni nagyon kedvezményesen. ( csak új cuccok vannak, szóval ez más mint a bababörze )

dongo, mamacka, yilone
annyira durva olvasnom, hogy pont az anyukák ( nagyik ) nyomják az abortuszt! :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


vivi: nagyon cuki viktor! (vagy balázsnak fogjátok hívni?) és hát igem a kukac ott figyel, ez elég egyértelmű :) :)

honey: mi a 2. emeleten lakunk plusz magasföldszint, nincs lift, és jónit sokszor fel kell még cipelnem, samu már azért felmegy egyedül. de nem könnyű. elkezdtünk heti egyszer nagybevásárolni, mert utálok minden nap a boltba menni, meg hát cipekedni sem jó. de pl ma is fogaskerekűzni voltunk a fiúkkal (férjem ma nem volt) és kb 6x emeltem fel, le a fiúkat, motorokat, babakocsit stb stb, villamosra föl s le. na ezért most pl én is megyek lefeküdni, amíg a srácok alszanak.

annyira furcsa. első terhességemnél a 16., másodiknál a 13. héten már éreztem a mozgást, most meg még mindig semmi!

KépKépKép
dongó
 
 


bettiny: mi még nem voltunk soha. jó fiatal anyuka leszel! akár 4-5 gyerek is belefér :) :) :)

KépKépKép
dongó
 
 


Sziasztok!

Tegnap este 8-ig voltam, ma is 12-re jöttem melóba, azaz ügyeletbe, este 8-ig.
Jól vagyok ma is, a tegnap is jól voltam :) Köszi a kedves kérdést!
Ezen a szíves aritmián agyalok....hogy kivel nézessem meg a baba szívét......bár szerintem (és a csaj szerint sem) para, csak ajánlotta, hogy nézessük meg.....

Most épp mentateát iszom, mandulát és diót majszolok hozzá :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


ktouch,
Menj a Magzat Diagnosztikai Kp.-ba és ott Hajdú Júliához!! Ő kifejezetten gyerek szív specialista és mellette profi uh-s is!!!

Flórának dől a takony az orrából. Annyira, hogy aludni sem tudott.
Amúgy nincs más baja.
Ilyenkor ti mit szoktatok adni a babának? Már ha egyáltalán adtok valamit...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Nagyon jók lettek az uh képek:)

Keményedés: nekem 3-2 mange b6ot írt fel a doki, hát szedem de nem érzem hogy jobb lenne:( Bálintnál nem volt ilyen korán.

Képzeljétek két napja érzem, bármit megeszek a torkomba jön a sav, ez a fiamnál a 7hóban kezdődött, és a Renniet a rennievel ettem, de mot még nem vettem be bírom valameddig.

Kép

Kép
andrea001
 
 


Takonyra: én rengeteg citromos teát itatok Bálinttal, meg a cebionból nem 5 cseppet hanem 10et adok neki ilyenkor, és szívom az orrát, de arra figyelj lehet már tudjátok én nem régóta, hogy amelyik orrába fújsz be a másikat szívod ki, úgy tisztul ki teljesen és akkor egy ideig nem folyik neki

Kép

Kép
andrea001
 
 


Köszi, Honey, az infót! Próbáld esetleg gyömbéres-citromos teával, gyömbérfőzet citrommal langyosan és mézesen, ettől nagyon hamar helyrejön.

Még egy kép: Kép

Kép

Kép
ktouch
 
 


Köszi az infokat!Valószínű vmelyik nap kinézünk majd!
Hát Dongó azért 4-5 nem de a biztos kettő az belefér! :lol:
Ktouch nagyon édes Ábel! :D
bettiny22
 
 


csézjang :)
khm. Hát én már asszem mondtam Nimródról, hogy becsúszott :oops: :P Igaz, azt mindig hozzátesszük, ha kérdezik, hogy mindig is 3 gyereket terveztünk (legfeljebb nem ilyen kis korkülönbséggel) Merthát mi nem így terveztük, és komolyan nem gondoltuk (sem én, sem a Zuram), hogy összejöhet, így csak hébe-hóba védekeztünk. A minap írtam Nándi topicjába, mikor kérdezték, hogy hogy-hogy bevállaltam a 3.-at, hogy: háááát, az úgy volt, hogy apájának névnapja volt, és mi megünnepeltük. :mrgreen: :mrgreen: (mondtam is apájának a minap, hogy legközelebb csak nyakkendőt kap névnapjára, semmi extra ajándék :lol: :lol: )

csnixi :)
ha gondolod, szivesen beteszlek a tábliba, nem számit, hogy mikori a terminus, ha szivesen irogatsz ide, megosztod a véleményed velünk. Az is lehet, hogyén is áprilisi leszek, és biztos vagyok benne, hogy sokan lesznek februáriak...

ktouch :)
Hajdu Júlia tényleg tuti!!!

Kép
Kép
Kép
minyu
 
 


Egy kérdés: icipicit szokott nyillalni egész lent, a szeméremcsontom mellett, meg néha még lentebb a combomon...vajon mitől lehet?

Igen, Hajdú Júliához elmegyünk, ez biztos.

Kép

Kép
ktouch
 
 


ktouch: nekem is ilyen érzésem van, és ez lesz még egy ideig is:) tágulsz alul, kell a hely a gyereknek:), kb reggel olyan érzésem volt hogy izomlázam van végig csontomba meg a derekamba minden hol

Kép

Kép
andrea001
 
 


Minyu komoly vagy! :lol: :lol:
bettiny22
 
 


andrea001 írta:ktouch: nekem is ilyen érzésem van, és ez lesz még egy ideig is:) tágulsz alul, kell a hely a gyereknek:), kb reggel olyan érzésem volt hogy izomlázam van végig csontomba meg a derekamba minden hol


Na oké, akkor minden megy a maga rendje -módja szerint :)

Minyu, jópofa, de szeretem, hogy őszinte vagy, és kész :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Csézjáng!

Én védekezés mellett estem most teherbe! Ezt minek neveznéd? :lol: Ugye 100%-os megoldás nincs, csak, hogy a dokim szavaival éljek, a 2 térd közé szorított Kalmopyrin! :lol:
Mondjuk mi is szetettünk volna még 1 babát, de nagyon nem most, hanem 4-5 év múlva, hogy a meglévő 4 már önállósodjon kicsit!
De az égiek másképp gondolták!

Márti
borossné becz márta
 
 


Borossné,

Minyu!


A becsúszást úgy értettem hogy futó kapcsolatból szárazó felelőtlen szex eredménye, nem tartós párkapcsolaté.

A kettő két külön dolog, nem rátok gondoltam! :wink:
csézjang
 
 


Képzeljétek, Áronnak megy a hasa és hány!!! Egy hete 2 napig lázas volt, majd hétfőn már semmi baja nem volt, erre a doki mondta, hogy egy hét múlva mehet oviba. Szoval egész héten nem ment, akkor hogy a fenébe kapta ezt el??? A huga ugyan járt oviba a héten, de akkor meg Ő miért nem hány??? És Petra is lázas és megy a hasa, de Ő nem hány.... :o
Nem értem...
Honey, amit Ktouch írt a gyömbérről, azt én is ajánlom, sőt én olyat csináltam, hogy körtét szeletelsz és főzöd meg cukros vízben, majd hozzáteszel gyömbér szeleteket, de azt max 5 perc múlva kiveszed, különben nagyon erős lesz és ez irtó jó hurutoldó! És mikor már nem forró, akkor teszel bele még mézet. Hogy ugye a tűzforró főzet ne tegye tönkre a méz hatóanyagait.
Egyébként én simán 500 mg-os rágótablettát adok c vitaminba Petrának, aki 2 és fél éves. Ha nem taknyos, akkor csak felet adok.
Vendég
 


Hülyeséget írtam, szoval a körtét nem cukros vízben ,hanem simán először, és a gyömbért pár perc múlva kiveszed, és ha kihült, akkor bele a mézet. Szoval cukor nem kell.
Vendég
 


első terhességemnél a 16., másodiknál a 13. héten már éreztem a mozgást

Eddig nekem is stimmel! De én most a 12. héten éreztem! :shock: el sem akartam hinni, de pont láttam az uhun ahogy rúg és éreztem is. De most nekem is sokkal finomabb az érzés! Biztos azért mert lány! No ebben már nem hasonlítunk! :)


Honey
anyósom amúgy kiakadt a komaasszonyán, annyira, hogy bőgött is. Igaz ő annyit nem segít nekünk mint a másik anyós sógornőméknek,de inkább ne segítsen csak hagyjon élni és életben hagyni!



Gyömbérrel mértékkel mert méhösszehúzó hatása van!


Adrea
A Reniet nyugodtan lehet szedni! Az tudtommal magnézium! :)


Minyu
mondtam is apájának a minap, hogy legközelebb csak nyakkendőt kap névnapjára, semmi extra ajándék
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


minyu: sztem abszolút nem gáz a becsúszás, meg az sem, ha vki olyan élethelyzetben van (pl 13 éves :shock: :shock: :shock: ) és úgy ítéli meg, h nem tudja megtartani a babát. na de az, h van már 1 baba és mellette 3 abortusz...na az nekem már gáz.

ööö sztetek miért van, h nem érzem a baba mozgását? mondjuk rohadt nyugis egy gyerek az uhák alapján. na remélem ez nem para.

vivi: jobbulást a babóidnak!!!!

KépKépKép
dongó
 
 


Mamacka, itt a Honey kislányáról volt szó a gyömbérrel kapcsolatban, a méhössehúzó hatásáról viszont nem olvastam sehol...persze attól még lehet....gondolom inkább nagy mennyiségben, de hát az ugye kizárt :)

De ha görcsoldó, akkor hogy lehet méhösszehúzó hatása, az nem egy görcsszerű dolog?

Inkább ezt:
• Mérsékli a menstruációs fájdalmakat, hiszen hatóanyagai kiváló görcsoldók.
• Mértéktelen vagy túl zsíros étkezés után megnyugtatja a gyomrot és a bélcsatornát, segít eloszlatni az émelygést és a hasgörcsöket. Enyhít a hirtelen elfogyasztott hideg, nehéz vagy ártalmas ételektől eltelt gyomor fájó feszülésén.
• Gyógynövényszakértők véleménye szerint hatóanyagai növelik az immunrendszer fertőzésekkel szembeni ellenállását és segítenek az influenza leküzdésében is.
• A gyömbér olyan gyulladáscsökkentő anyagokat is tartalmaz, amelyek mérséklik az izületi gyulladások okozta fájdalmakat.
• Segítséget nyújthat a szívbetegségek megelőzésében, mert a túl sok zsíros ételt fogyasztóknál csökkenti a koleszterinszintet, kiegyensúlyozza a vérnyomást és a pangó vér serkentése révén megakadályozza a szívinfarktust is kiváltó vérrögképződést.
• Méregtelenítő hatású.

Kép

Kép
ktouch
 
 


dongó írta:ööö sztetek miért van, h nem érzem a baba mozgását? mondjuk rohadt nyugis egy gyerek az uhák alapján. na remélem ez nem para.



Én sem érzem még, de ő is nyugis azUH-k alapján, a 4D-nél is csak feküdt szépen.....nem ficánkolt :) mondjuk én még csak 19 hetes vagyok.....

Kép

Kép
ktouch
 
 


Ja Az Ő méhét húzhatja! :lol: :lol: no ilyen az ha valaki felületesen olvasott vissza !: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Inkább ezt:
• Mérsékli a menstruációs fájdalmakat, hiszen hatóanyagai kiváló görcsoldók.
• Mértéktelen vagy túl zsíros étkezés után megnyugtatja a gyomrot és a bélcsatornát, segít eloszlatni az émelygést és a hasgörcsöket. Enyhít a hirtelen elfogyasztott hideg, nehéz vagy ártalmas ételektől eltelt gyomor fájó feszülésén.
• Gyógynövényszakértők véleménye szerint hatóanyagai növelik az immunrendszer fertőzésekkel szembeni ellenállását és segítenek az influenza leküzdésében is.
• A gyömbér olyan gyulladáscsökkentő anyagokat is tartalmaz, amelyek mérséklik az izületi gyulladások okozta fájdalmakat.
• Segítséget nyújthat a szívbetegségek megelőzésében, mert a túl sok zsíros ételt fogyasztóknál csökkenti a koleszterinszintet, kiegyensúlyozza a vérnyomást és a pangó vér serkentése révén megakadályozza a szívinfarktust is kiváltó vérrögképződést.
• Méregtelenítő hatású.


Ez látod fura nekem én méhösszehúzó hatását és hányinger csökkentő hatását ismerem! :(

Kismamáknak ezért nem ajánlott... illetve a hányingercsökkentésre szokták a hideg gyömbér italt de nem a főzetet!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Dongó
A méhlepényed hol tapad? Biztos tudod de az is számít!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kedves lányok,bocs a zavarásért de muszáj volt irnom,mielőtt a februáriakról véleményt formáznátok ismeretlenül,először megkénne nézzétek hogy mit irnak rólatok a 2008 szeptemberi topikban azok az emberkék akik fikázzák az előbb emlitett topikot,kb ugyanazt hogy ti milyen gázok vagytok.Borossné,Honeymoon és Minyu
szilvasi
 
 


amelyik orrába fújsz be a másikat szívod ki,


Ezt, hogy kell elképzelni???


Én olyat is hallottam sőt már próbáltuk is, hogy fecskendővel fiziológiás sóoldatot fecskendezek be az orrba és közben fújni kell... mondjuk a gyerekkel nekem nem megy flottul de vannak ebben már nagyon járatosak. Orrüregátmosás a szakszerű neve.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Akkor az is lehet, hogy mivel nekem a mellső falon van, azért érzem még kevésbé...de asszem a terhesség korától is függ, meg hogy első...

Kép

Kép
ktouch
 
 


Nocsak, itt egy új felhasználó...első hozzászólással...:) :shock:

Szóval gázak vagyunk egyesek szerint :D :D
Ilyen a fórum, itt hamar lehet előítéleteket kialakítani egy emberről ismeretlenül......eléggé személytelen a felület :)
Ja, és ha ők fikáznak, hááát, az nem engem minősít első sorban :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Jaj ne keverjük a szart már bocsánat...

Mi sem voltunk valóban korrektek, hogy másik csapatról írtunk, de az az igazság, hogy valahol természetes ha már kialakult egy jó közösség akkor nehéz egy másikba beilleszkedni.

Én ezt a csapatot nem érzem rossznak(lehet voltak már túl rossz tapasztalataim), persze biztos van akinek én sem vagyok szimpatikus. Nem vagyunk egyformák! :)

Én is írok az első babavárós csapatomba. Ott zárt topikot csináltunk már személyesen is megismertük egymást! Gondolom így vannak a 2008 ősziek is... így azért egészen más a nicknevek mögé nézni.

Lehet engem is a többség okoskodó futóbolondnak néz, pedig csak segíteni próbálok-próbáltam...

Azért szerintem a többgyermekes anyukák véleményeit érdemes meghallgatni aztán eldönteni, hogy ki-mit tart meg vagy vet el. Biztos mindenki megtalálja a maga rokon lelkét.

Olyan jó együtt örülni, várakozni... bár attól tartok, hogy ezzel az álnéven figyelmeztető jóakaróval lőttek az egésznek... :(

...akkor lehet én is elmaradozok...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


dongó írta:beleolvastam a februári topikba. nekem a nagyon durva szélső jobbos megnyilvánulások iszonyú gázosak. de nem az én topikom, nem akarom őket bántani, nekünk se esne jól, ha vhol fikáznának minket. :?


na ezért írtam, amit írtam. pont. bele is olvastam megint a topikba és láttam is, h rosszul esett nekik, h a hangnemük le le lett szólva. pedig egyébként jó kis összetartó társaságnak tűnik.
amit a szélső jobbról írtam, azt azért tartom, de ez persze egyáltalán nem para. az, h nekem ez nem fér bele, az az én egyéni szoc problémám. ha itt lenne nagy politizálás innen is dobbantanék, mert ez magánügy, és nem ide való. de ez csak nekem, és lehet h engem minősít, nem őket.

na písz mindenki!!!!!

viszont az első hozzászólásos hozzászóló hozzászólását valaki fordítsa már le, mert sajnos nem értem mit is akart pontosan mondani????!! :?

KépKépKép
dongó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: