Sziasztok!
Kicsit eltűntem, Lilla babának ismét elindult a foga, aztán sírósabb, nyűgösebb mostanában.
Én is szeretném, ha Izával egyszerre kijönne a fogunk, mert már 3 hónapos kora óta hullámokban jön, de még egy sincs kint.
Annyit írtok, én folyamatosan próbáltam visszaolvasni, de mire egy oldalnak a végére értem, lett vagy újabb 3.
De most már sikerült, képben vagyok.
Szofi: Mi is szeretnénk a talira menni, ha lehet.
Zdori: Én szoktam énekelni Lilla babának, habár botfülem van, de ez csak a férjemet zavarja.
Hozzátáplálás: Mi eddig ezeket kóstoltuk: alma, répa, sütőtök, barack, krumpli, ebben a sorrendben. Lassan 3 hete megy a hozzátápi, nem sietek vele. Ha bevezetek valami újat, mixelem a régiekkel mindenféle kombinációban.
Valaki írta a kakit, bocsi a gusztustalan témáért .
, Amióta hozzátápi van, Lilla baba minden pelusában van legalább egy kicsi hurka kaki. Azt hittem, hogy majd a baracktól puhábbat kakil, de az is hurka lett. Tapasztaltabbak: mostantól már csak kemény hurkákra számítsak? Normális ez így?
Voltunk a héten a Fehérvári úti csarnokban, ott van egy bio-üzlet. Vettem céklát meg egy kis üvegben gőzben főtt bio gesztenyét. Még nem tudom, hogyan fogom elkészíteni, gondolom, összemixelem egy kis vízzel. Répát nem biót vettem, hanem egy őstermelő nénikétől vettem földes, gnóm répákat, kertinek adta el. Azóta elbizonytalanodtam, hogy odaadhatom-e Babókának, mert azt olvastam, hogy a répának magas lehet a nitráttartalma, és ezért csak biót, vagy üvegeset szabad adni. Ti odaadnátok a nénike-féle répát a gyerkőcnek?
Fürdés: Mi ma tettük be a kiskádat a nagykádba, eddig a mosógép tetején fürdetett a férjem, de mostanában úszott a fürdőszoba, úgyhogy muszáj volt lépni.
Etetőszék: Mi az autósülésben etetünk, fel van téve az egyik konyhaszékre, egyelőre tökéletes. Később egy Stokke-utánzatot szeretnék, de szerintem ráérünk még ezzel.
Babakocsi: Babóka is max félórára van el benne, aztán cipelteti a kis fenekét, de később ismét vissza lehet tenni. Engem nem zavar, mindig a játszótér felé sétálunk, ott van történés, kiveszem, hadd szórakozzon, aztán visszafelé visszateszem.
Tinu: Örülök, hogy sikerült elküldeni a pályázatot, gondolom, nagy stressz volt.
Barbi: Lénus nagyon édes ebben a pöttyös fürdőruciban.
Anita: Azt az orvost szó nélkül ott kell hagyni, bármit is tett a babáddal, nem etikus, hogy nem tájékoztatott róla, és csak otthon szembesültél a következményekkel. ':X' A hízása meg nagyon rendben van szerintem, Lilla baba is csak most lett 6500 gramm.
Ja, jut eszembe, jövő hét végén lesz a baba-mama expo a Papp László Sportarénában, megy valaki?
http://www.babamamaexpo.hu/
Na, megyek aludni, majd még holnap próbálok jönni.
Réka