Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tökmag, szerintem is próbáld ki a tetrant, vagy kamillát. Hátha segít, ne add fel, hátha rendbe jön.

Manó, lehet, hogy valami más problémája van a lányodnak? Ha megbeszélitek, biztos nem fordul elő többet.
Én már előre félek az ilyen, és másféle csínyektől. Jó nagy türelem kell majd az biztos. És nem is egyszerű az ilyen helyzeteket jól kezelni.

Tabati, az a helyzet, hogy loptam a Mórt. Benedek Tibor kisfiát hívják így, és úgy megtetszett. Viszont magában kevés lett volna, meg apa ragaszkodott a Zalánhoz.

Lys, remélem Lorka hamar visszaáll a régi kerékvágásba. És azt is,hogy takonykór gyorsan távozik.

Benta, neked sem szólt a védőnőd, hogy már szülés után be kell jelentkezni? Nekem azt mondta, hogy ráérek, majd ad telefonszámot. Na, ha arra várnék, az éven biztos nem lett volna meg. Örülök, hogy túl vagyunk rajta.
Ennyiszer Eszik neked Beni? Mennyi idő van így két kaja között? Mi 3 óránként eszünk, ez így 5 max 6.

Oltással kapcsolatban akartam írni. Én sokkal jobban izgulok, amikor Zalánnal kell dokihoz menni, mint pl. szülés előtt. Olyan görcs van mindig a gyomromban. Ti hogy vagytok ezzel? Normális vagyok?

Ma felavatom házon kívül is a mei tai-omat. Remélem jól boldogulunk majd.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Zsu,
kérek szépen Mei Tai-os képet! Védőnő? Á, dehogy. Nem akartam elvinni 4 hósan, mert a 6 hetesen minden rendben volt, és a gyerekorvos is mindig nézi, rendben találta. Most viszont ránc-aszimmetriája van, amit én vettem észre, és megmutatnám ortopédorvosnak.

Tabati,
88 db a Libero és 68 a Tescos. Kb. 2300 ft-ot spórolnál. A talin odaadnám.

Banyoszka,
remélem nagyon jól érzitek magatokat! Már hiányolunk!

Mi ez a pangás, csajok?

Benta

Kép
benta
 
 


Szar van a palacsintában :evil: Férjem nem szólt, hogy a jövő héttől lesznek napok, amikor 7-ig dolgozik. Persze, hogy kedden is. Most próbál még variálni. /Az viszont klassz, hogy így lesznek szabadnapjai is hétköznap :) /

Zsu: szerintem normális, hogy aggódsz a kis poronty miatt :wink: Én meglepődtem magamon, mert az első oltás után már nem izgultam a többi miatt. Mondjuk Petra eddig nagyon jól viselte, hőemelkedése sem volt. Semmivel sem viselkedik aznap másképpen... pedig aludhatna egy kicsit többet olyankor 8)

Lys: kitartás.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 

 
 

Sziasztok!

Idegeeeeeeeeeeeeeees vagyok! :(
Domi 3 hete volt 7kg és a mai mérésen 6900g.Eszik rendesen,igy nem értem miért.De látom más bébik sem híznak.Ilyenkor mi van?
Banya nem mondott semmit rá.

Kép
kata840725
 
 


hétfőre és keddre télies hideget mondanak, hóval és havasesővel :( :? Szerdától újra őszies idő lehet....

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Borcsának nem büdi a lába, de izzad.

Tökmag: nekem a kötelező benntartási idő vége felé fájt már nagyon... mindennap átkened a füled alkohollal v vmi spec lötyivel? Elképzelhető, h az állandó bentlétet nem bírja már neked sem...

Súlyállás-fogyás: szurkolok, h senkinél ne legyen baj!

Benta: a tescos érdekelne. Bár van itthon jókora készlet 3ból, de a tescos elég nagy, és amilyen lassan hízik Borcsa, még jó ideig 3 kell, a 2 is rámenne még, de már nem merem reszkírozni.

Manó: hátha nem fogta ő fel, h lopás, de szerintem is beszéljetek vele. :(

Zsu: 2 órát kibír a fagyasztó, jövő 7en mg átviszem anyósékhoz a dolgokat.

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Csillag,
ha nem kell Tabatinak, a tiéd.

Végre meghoztam a döntést /utána olvasás, gyógyszerész barátnő, stb. segítségével/, hogy beoltatom magam H1N1 ellen. Iratnám a receptet, de a háziorvos közli, hogy nem olt be a szoptatás miatt. Most ilyenkor mi van?!

Ötletek?

Lys,
nagyon sokat gondolok Rád, pozitív energia hegyeket küldök feléd, remélem használ! Tudom, milyen sz.r!

Manó,
feléd is szállnak a jó hullámok!

Benta

Kép
benta
 
 


Helló!

Vagyok most már én is, de fogyizni voltam! Állítólag az 5. után meglátszik, ami jövő héten lesz, szóval izgatottan várom!

Áron ma eddig 3x aludt - eléggé kiütötte az oltás, de egyébként jókedvű, minden más rendben van vele!

Manó, remélem sikerül megoldanod a dolgokat! Kitartást!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Koszi a vigasztalast lanyok! :)

Benta!
Koszi a + energiakat, szuksegem van ra. Nem nagyon tudom kezelni ezt a szorcsogest, ha kiszivomn szinte meg rosszabb utana. Ha van eleg turelme, kb 10 perc szopi utan viszonylag jol megy neki az eves.
Mit kene amugy csinalni?

A Mom Muvhazat tatarozzak, igy Emma muveszitornaja atkerult egy masik epuletbe, ahol nagyon kicsi hely van oltozni, varakozni. Eddig 3-an mentunk mindig, de oda Lorkat nem viszem, mozdulni sincs hely. :evil:
A keddet papa meg tudja oldani, es ugy nez ki, talaltam egy csajszit, aki elviszi csutortokonkent.
Ma volt az elso nap, eleg jol sikerult szerencsere. :) Szinte sosem hagytam a gyerekeket ugymond idegenre, ugyhogy nagyon izgultam. Emma mondjuk nagyon baratsagos mindenkivel, nem egy nehez eset szerencsere.

Benta!
Most is van egy cikk az oltasrol a fooldalon, es ott is ajanljak, Czeizeltol kezdve mindenki. Nezted amugy azt a Youtube-os oldalt, amit Mano linkelt be egyszer? En nem tudom, mi az igaz, nekem a gyerekorvosunk nem all a partjan, es benne maximalisan megbizok.
Amugy, ha varandos anyak kaphatjak, es kisgyerekek is, akkor vajon miert nem lehet szoptatas alatt? :?:

Remelem jobb ejszakank lesz,
Agi

KépKép
lys
 
 


Gondolom előtte használsz valami lazító sós vizes cuccot. Aztán szívás, én befogom az egyik orrlukat, másikba óvatosan forgatom az eszközt, hogy kijöjjön a mocsok. Utána napi 3x rendes orrcsepp, közben homeos, amit akárhányszor lehet, Manó ajánlotta:

http://www.pirulapatika.hu/240040385/adatlap

Nekünk bejön ilyenkor a hideg párásítás Salvus vízzel, az ágy fejvégének megemelése. Drága pufimókus gyógyuljon!

Még jó, hogy van ilyen ismerős anyuka! Nálunk is így van, ovi óta van 3-4 csajszi, akikkel bármikor segítünk egymáson, ha kell. Tök jól működik.

Kép
benta
 
 


A háziorvos nem olt sem terhest sem szoptatóst, nem vállalja a felelősséget. Én azért akarom, mert ha beteg leszek, mit csinálok a 3 fiúval? Ráadásul Beninek az az egy esélye az influ ellen, ha mi beoltatjuk magunkat.

Kép
benta
 
 


Benta: OK, persze csak Tabati után, nekünk nem olyan fontos. De ha neki nem kell, ne maradjona nyakadon, mert mi elhasználjuk. :lol:

Borcsa ma másfél órát aludt kint. :shock: :D Boltban voltunk, de hazafele elaludt. Overállban volt, plusz ráraktam 2 takarót, mert az eső is eleredt, és hűvös is volt, de nem izgatta, mindig visszaaludt, pedig magától nem szokott, hanem tologatni kell. Már én izgultam, h nehogy megfázzon, de nincs semmi baja! :lol:

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Benta!

Én elvinném az összes megmaradt pelust. Bár nem válaszoltál, hogy a 100-on felül még ennyi el fog e fogyni 3-asból :P , mint tapasztalt anyukát kérdeztem, de gondolom ez sokmindentől függ, milyen gyorsan nő, hízik...de átszámoltam és a 2esből is elhasználtunk 200-at tuti. MOst meg talán le is fog lassulni a súlygyarapodásuk ugye? No, egy szó, mint 100, pakold fel a talira. :wink: Kössszi! (Csillag! Remélem nincs harag! :wink: )

Lányok!

Nem kéne akkor átrakni a talit szerdára? :roll: Csak az időjárás miatt kérdezem, amit Cosmo írt... Vagy a vidékiek már jól leszervezték az utat mi? Végül Manó, jössz, vagy mi lesz?

Zsu!

A Mór nekem egyre jobban tetszik. :wink:

Most meg már mindenki az oltás pártján áll??? :shock: :shock: Háziorvos megteheti, hogy nem olt be? :shock: No, ezt meg fogom kérdezni a férjemtől, nekem sántít egy kicsit. Semmiféle nyilatkozat nincs, hogy te akarod, vagy ilyesmi? Amikor Noénak adták a prevenárt, akkor is alá kellett írnom valamit, mert ugye nem kötelező oltás. Miért lenne ez másként egy influenza elleni oltásnál...? :roll:

Csillag!

Noé is sokat aludt ma kint. Ha jól beöltözteted nem kell félni, hogy megfázik. Szerintem imádják a jó hűvös levegőt, jókat alszanak. Noé is a megszokott fél órától eltérően ma több, mint 2 órát aludt kint. Már hazajöttem a sétából, mert szopiidő volt, de átaludta :lol: kint üldögéltem vele a teraszon. :lol:

Cosmo!

Még jó, hogy írtad a keddet, mert én teljesen abban a hitben voltam, hogy 3-ka az hétfő. Tuti ott szobroztunk volna az Ikeában.. :oops: :lol: De oda is egyedül jönnél nem? akkor vissza miért vagy annyira a férjedre utalva?

Amúgy én megoldottam a buszos kérdést: valakit elől megkérek, hogy vegye meg nekem a jegyet és kész. :wink:

Teljesen más!

Valaki vásárolt már a Family Frost-tól? Mert én életemben még sosem, csak most kaptam prospektust, és nagggyon fini és különleges édességek vannak rajta feltűntetve. Tuti kipróbálom őket valamikor. Érdemes még valamit tőlük venni? ami finom, vagy ami árban megéri.

Kép
Kép
tabati
 
 


Benta!

Megkérdeztem a férjem az oltással kapcsolatban, és azt mondta, hogy ilyen nincs, hogy nem adja be a háziorvosod, ha te szeretnéd. Szóval első körben mond meg a dokinak, hogy nem utasíthatja vissza, mert kötelessége beadnia. Aztán ha így sem megy, akkor vagy megmondod neki, hogy ebben az esetben az ÁNTSZ-hez mész panaszra, vagy nem mondod meg neki, hanem a tudta nélkül írsz az ÁNTSZnek, hogy a házidokid xy nem hajlandó beadni neked az oltást.

Kép
Kép
tabati
 
 


Sziasztok!

Irgalmatlanul küzdök a tejért, egyelőre vesztésre állok. Már görcsölgetek, úgyhogy nemsokára megjön. :?
Holnap felíratok tápszert a doktor nénivel, mert megyünk le apukámhoz és nem akarom hogy baj legyen.
Ja, fagyasztott tej! A frissebbeket megissza, szereti Adél, tátog hogy adjak még, de mindet kihányja utána! Volt olyan is, ami úgy nézett ki, mint egy fehér lepény, úgy kellett kibányászni a szájából, úgyhogy nem adok neki többet, megy majd a főzelékbe.

Fül: kamillára allergiás vagyok, de most elkezdtem Tetránnal kenni. Adélnak minden este bekenem, nálam valahogy elmaradt.

Manó: én is loptam kiskoromban, szerintem sokan megteszik. Bár tuti engem sem fog vigasztalni, mikor esetleg az én lányom csinálja. :roll:

Tabati: cérnás-alkoholos tű jó ötlet, köszi!
A Family Frost szerintem nagyon tuti! A profitterol-tól elkezdve a fagyin át minden! :)

Ági: kitartás! Gyógypuszi megy Lorkának!

Zsu: nekem nincs görcs a gyomromban ha megyünk dokihoz, bár az első oltásnál rendesen lesápadtunk, doktor néni jól ki is nevetett bennünket.

Benta: szerinted is nagy járvány lesz és érdemes beoltatni magát az embernek? Én eddig elég szkeptikus voltam ezzel a H1N1-el kapcsolatban. Főleg hogy már úgy „reklámozzák”: a magyar oltóanyag jobb, mint más országban…

Csajok, egy időre eltűnök, mert lemegyek apukámhoz és nála nincs net. Nem tudom mikor jövök vissza, lehet hogy én sem tudok elmenni a keddi talira. :(
Legyetek jók, a babák rosszak (hehe), jelentkezem ahogy tudok!
tökmag79
 
 


Tabati: egyrészt irtóra parázok azon, hogy hogyan tudok majd a gyerekkel BKV-zni, azt se döntöttem még el, hogy miben vigyem (bkocsi vagy kendő - ha visszakapom addig), így jó lett volna fellélegezni, mikor ott vagyok, hogy hazafelé már könnyebb. Másrészt akkor még visszafelé is nézhetném az órát és számolgathatnék, hogy mikor jön megint alacsonypadlós busz. Ha itthon lekésem, vagy éppen úgy döntenek, hogy nem ilyet indítanak, akkor max. visszajövök, de ha az Örsön kell 40percet dekkolnom, annak nem örülnék.
Jelezném is, hogy én szar időben egészen biztos, hogy nem megyek és így hogy Andris nem tud értünk jönni a lelkesedésem is alább szállt. Gyakorlatlan vagyok, na! :oops: :roll:

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Mielőtt Anya lettem főzhettem magamnak meleg ételt, ruháim nem voltak pecsétesek, nyugodtan telefonálhattam.
Mielőtt Anya lettem addig aludtam, amíg akartam. Nem izgultam, milyen későn fekszem le. Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.
Mielőtt Anya lettem minden nap kitakarítottam, nem botlottam meg játékokban, nem felejtettem el altatódalok szövegét.
Mielőtt Anya lettem nem izgultam, hogy növényeim mérgezőek-e. Nem gondoltam védőoltásokra.
Mielőtt Anya lettem nem hányt le senki, nem lettem kakis, nem köptek le, nem rágcsáltak meg, nem pisilt le senki, és nem csipkedtek össze pici ujjacskák sem.
Mielőtt Anya lettem teljes birtokában voltam: gondolataimnak, testemnek, lelkemnek. Végigaludtam az éjszakákat.
Mielőtt Anya lettem sosem tartottam síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa, vagy beadja neki az injekciót. Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam. Sosem váltam boldoggá egy egyszerű mosolyon. Nem maradtam fenn késő éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.
Mielőtt Anya lettem nem tartottam a karjaimban egy alvó gyermeket, mert nem akartam letenni. Sosem éreztem, hogy a szíven apró darabokra törik, mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat. Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz az életemre. Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni. Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az anyaságot.
Mielőtt Anya lettem nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kívül dobog. Nem tudtam milyen nagyszerű érzés a gyerek etetése. Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket. Nem tudtam, hogy valami oly pici olyan fontossá tehet
Mielőtt Anya lettem, sosem keltem fel az éjszaka kellős közepén minden tíz percben, hogy megnézzem minden rendben van-e. Nem ismertem a melegséget, az örömöt, a szeretetet, a szívfájdalmat, a csodát, vagy az Anyaság élvezetét. Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielőtt Anya lettem.

Zsu



Kép
bvigh
 
 


Sziasztok!

Áron ma 1/2 9-ig aludt, de szegénykém nagyon nyűgös az oltástól - még mindig. :(

A tali szerintem maradjon kedden - ha már eddig mindenki úgy készült. Nekem másik nap nem is jó!

Tabati azt kellett aláírnod, hogy igényled az oltást (mármint a Prevenárt), mert ez nincs ingyen, csak a TB fizeti ki helyetted! Egyébként biztosan igaz, amit írtál Bentának, de nem hiszem, hogy az ember szívesen kezd el veszekedni, meg ANTSZ-el fenyegetőzni a háziorvosának.
Szerintem a H1N1 körül nagy a káosz. Az egyik tábor mindenkinek beadatná, a másik senkinek sem.
Mi eddig sem oltattuk magunkat influenza ellen, ez után sem fogjuk. Én a vitaminokban hiszek.
Benta, szerintem kérdezz meg esetleg másik orvost (pl. a gyerekorvost) hogy ő mit tanácsol...

Zsu, nagyon szép az idézet! :)

Tökmag, remélem tudsz jönni a talira, majd dumálunk!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Tökmag!

Lehet, hogy nem jössz a talira??? :shock: :( :( :cry: :cry:



Cosmo!

Jó, jó, teljesen megértelek, nem is tudom pont én minek kérdeztem. :oops: Én is görcsölök mindig ha egyedül kell vele elindulnom, hogy ne sírjon, mert akkor mit csinálok, meg egyébként is mindenki engem bámul majd, hogy milyen sz@r anya vagyok. Ha babakocsival, akkor azért, mert hogy merek egyedül elindulni egy gyerekkel, ha hordozóban akkor meg azért, mert tuti utál benne lenni azért sír... Minden alkalommal ezeket az érzéseket próbálom leküzdeni. HA meg Noé bealszik az úton, akkor büszkén, emelt fővel lépkedek. :lol: Amúgy szerintem ha csak egy busszal kell jönnöd az Örsre, akkor tuti segít valaki felpakolni a babakocsit, ha véletlenül nem alacsonypadlós busz jön. :roll:
Én meg úgy néz ki muszáj leszek mei-taiba vinni, mert utána még a tesómhoz is el kell ugorjunk a férjem ajándékáért. azt hittem hétvégére meglesz, de nem... Ő meg a Deákon dolgozik, oda meg metró aluljáró....brrrrr a babakocsisok rémálma.

Kép
Kép
tabati
 
 


Noémi!

Jó, nekem mindegy, csak felvetettem, hogy ha rossz idő lesz, de megértem, ha már többeteknek más dolga van. :wink:

Oltás... persze nem szívesen veszekszel a házidokiddal, meg ezek szerintem is durva eszközök, és régen eszembe sem jutott volna. De férjem mindent így old meg, szakmai ártalom, már gyerekkkorában sem tűrte jól az igazságtalanságot. :lol: Viszont szerintem igaza van, mert ha Bentának a házidoki nem adja be az oltást, mert ő ellenzi (amihez joga van, de ahhoz nincs joga, hogy megtagadja, max elmondja a véleményét, Benta felnőtt ember, majd eldönti) akkor ki fogja? A gyerekdoki tuti nem, ő is csak tanácsot adhat. No, ehhez nem értek, de valami magándoki beadhatja? Nade miért fizessen pluszban azért, ami amúgy is járna neki? meg ha a receptet sem írja fel a házidoki....vagy azt is megteheti egy magán? Áááhh, én ehhez nem értek, de az biztos, hogy én nem hagynám annyiban, mert ha neki meggyőződése, hogy így előzheti meg azt, hogy a kisfia elkaphatja az influenzát, és megvan a lehetősége az oltásra, akkor nehogy már egy házidoki legyen az Úristen aki majd dönt az ő életükről.

No, jól kidühöngtem magam. :lol: Mi még mindig nem tudjuk mitévők legyünk oltás terén... :x

Kép
Kép
tabati
 
 


Nagyon szeretem a dr-t, ezért nem ugrálok, hanem keresek mást, aki beolt. A gyerekorvos meg a gyógyszerész azt javasolja, várjuk meg, míg lesz más oltóanyag az EU-ban, amit behozatunk.

Hogy kell-e az oltás vagy sem, nem tudom, mindenki döntse el maga. Én csak azért vagyok kicsit mérges, mert hetek óta vívódok, meghoztam az én döntésemet, erre tessék.

Áronka,
aludd ki magadból azt a fránya oltást! Benit melléd akarom fektetni a talin, megbeszélitek majd jó a Suttogót.

Bár most nem tudok panaszkodni B.-re, egyszerűen idilli állapotok vannak idehaza :lol:

Bookline- a rendelt bébiételek közül 2 összetört, mire ideért, írtam levelet és kiküldték újra az egész csomagot, ami károsodott. Hoppá.

Kép
benta
 
 


Benta!

No, hát ha amúgy jó doki, akkor tényleg nem érdemes ugrálni. Amúgy teljesen megértelek a te döntéseddel kapcsolatban. Én ennél sokkal lényegtelenebb dolgokban sem tudok dönteni. :oops: :lol: Általában nálam úgy működnek a dolgok, hogy kivárok... :oops: De ha most is kivárok, azzal úgy döntök, hogy nem adatom be. :lol:

Hova fektetitek Áront meg Benit? az asztalra? :lol: Mert arra én is benevezek, ha mei taiban viszem a lurkót. :lol: Vagy babakocsiban egymás mellé? :lol:

Tényleg lehetek pofátlan? :oops: a múltkori felajánlásod él még most is a másik babakocsit illetően? Hátha nem lehet majd bírni Noéval és tényleg nem tudom, hogy elalszik e a mei-taiban... :roll: A babakocsiban meg hátha...bár az sem tuti...

Kép
Kép
tabati
 
 


Köszi Benta, remélem kialussza magát, és holnapra - vagy már délutánra jobban lesz! :)

Igen, nagyon bosszantó, hogy meghoztad a saját döntésedet...de az orvosok már csak ilyenek.
Pl. én sem vagyok megelégedve a gyerekdokinkkal. Voltunk hasi és koponya uh-n. Sima csípő szűrésen, és uh-n. Most a vizeletvizsgálattal basztat. Hirtelen azt hitte "még csak" 1x voltunk. Holott én még nem vittem el Áront, ő meg már 2. alkalommal akar elküldeni...
Ha rólam lenne szó, semmi extra: pisilek aztán vigyék...de a gyerek más tészta. Ráadásul én feleslegesnek tartom...

Én most pont attól félek, hogy a H1N1-et akarja majd ránk beszélni, mert én meg kimondottan nem akarom.
De ha nagyon óckodik, megmondjuk neki Viktorral a véleményünket, és keresünk mást...

Szóval nehéz ügy, én meg ezen a téren érzem magam tapasztalatlannak, még nem merek úgy kiállni az igazamért, ahogyan Manó is teszi.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Ezt kaptam ma: :):):)


Védekezés a H1N1 Ellen!

HÁEGYENEGY ALMÁT MINDEN NAP!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Áron folyamatosan zokog...olyan igazi krokodil könnyekkel. :(:(
Semmi sem jó neki, a kezemben is sír, a járókában is, talán most a kiságyban jó...a sütőtök sem kellett, a tea sem, egy ici-pici tápszert evett, de a végén sírt....
Már adtam neki egy Viburcolt. :(

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


H1N1 almát én is megkaptam, csak elfelejtettem megosztani veletek.

Jó fejek vagytok, a helyzet mikor úgy hozza, muszáj az ember (vagy a lánya :lol: ) a sarkára álljon. A gyerekünk, gyerekeink még nem tudnak, szüleinkre nem várhatunk örökké.
Én is azon vagyok, hogy én aztán bíztosra nem szúratom magunkat. Senkit. Nálam a plussz nem média hatására van, az az én döntésem. S úgy érzem most nagy a médiában a tamm-tamm.

Tali: úgy néz ki megyünk. Persze semmi nem megy símán, a bank nem volt képes megcsinálni a hitelkártyám, most ezt is meg kell oldjam. a kocsit talán délutánra hozzák.
holnap este szeretnék a 2 kicsivel felmenni a szüleimhez, vasárnap közös világítás, majd hétfőn reggel indulnánk.

Cosmo: ma reggel nagyobb hó volt mint a múltkori képeken. csak rohanás volt, nem tudtam fotózni.

na, lépek, kéne még gyermekeim apjával dumálni.

Kép
kissmanó
 
 


Áron baba jókedve térjen vissza, betegecskéknek gyógyulást!

Kép
kissmanó
 
 


Noémi!

:( Mi lehet a baja? :shock: Most elaludt, vagy mi a helyzet?

Kép
Kép
tabati
 
 


Igen, most elaludt, talán a Viburcol hatására.
Szegénykémet úgy sajnálom, de nem tudok vele mit csinálni, mert a karomban sem jó neki, ha mellé fekszem az sem.
Talán most kialussza...remélem! :?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


valaki nem tud stift típusú papírragasztót, ami színes?
a gyerekek unokatesójának kéne, ugye aki a problémás gyerkőc.
valakinél láttak ilyent, én őszíntén még nem is láttam.
de jó 5let, a kicsik úgy jobban tudnak ragasztani, ha a ragasztó színe miatt látszik hova teszik.

Kép
kissmanó
 
 


Én sem hallottam még ilyenről...

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


pedig okos dolognak tartanám, hisz a kicsiknek nagy segítség ha látják mit csinálnak

Kép
kissmanó
 
 


ja, és nem csillámos folyékony izére gondolt

Kép
kissmanó
 
 


Na most egy fokkal jobb a helyzet: aludt, evett és most "elvan". Bár még sirdogál néha ha eszébe jut, de már rendeződni látszik!

A holnapi halloween partira tervezem a jelmezemet: eddig ördög akartam lenni (mint tegnap Liz Hurley a Bájkeverő c. filmben), de hát attól még messze vagyok....
Most macsanőre gondoltam, csak kéne valami fekete gönc. Ráadásul az slankít is!

http://www.shoppingblog.com/pics/jessic ... _ricci.jpg

Ilyesmire gondoltam - mármint a hajat, sminket illetően.
A többi még jó sok fogyi! :):)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


örülök, hogy Áron javuló "tendenciát" mutat.

Kép
kissmanó
 
 


Tabati: szerintem én még hétőn is azon fogok agyalni, hogy mivel menjek, már 3verzióm van :lol:

Benta: nekem a múltkor a gyerekdoki pont az javasolta, hogy mi szülők oltassuk be magunkat, vagy legalább az apuka, aki sokat jár el itthonról. Én akkor még szoptattam. De egyelőre homokba dugjuk a fejünket.

Noémi: sajnálom, hogy Áron is nyűgös. Petra is hasonló volt tegnap délután és most este is.
Jól néz ki ez a smink és haj.

Sütöttem holnapra tortát az unokahugomnak, de kicsit sikerült megégetni is és picit belekóstoltam, szerintem... hm... szóval, nem valami finom :evil: :(

Megyek, mert üvöltés van.

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Helyesbítek....csak időszakosan volt jobb.
Most megint sír - fekszik, sír...

Nemsokára jön anyukám, feltöltődve...én kezdek kipurcanni.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Úgy tűnik, Benjáminba költözött a nyugi a többi babából :) Ráadásul ma 2x is tudtunk babakocsizni, eddig esküdt ellenség volt. Szuper napunk volt ma is, kopp-kopp.

Lehet, hogy hülyeség, de vittem egy vázát az itteni temetőbe, és letettem a Jézus-szoborhoz. Oda fogok virágot vinni Apukámnak. Nincs sírja, akarata szerint szétszórtuk a hamvait. Olyan jól esett. Normális vagyok?

Tabati,
megpróbálok kérni egy babakocsit a barátnőmtől, az enyém másikat eladtam. Hogy fogod elvinni a pelust? Menni fog kézben?

Benta

Kép
benta
 
 


Benta!

Szerintem ez nagyon szep igy. En is ezt tennem a helyedben. Engem holnap este visz ki az ocsem, csak attol felek iszonyu dugo lesz.
A temeto nagyon messze van tolunk, Cinkotan. :( :(

Vettem orrcseppet, de hianycikk az Euphorbium, ugyhogy Luftheel van, allitolag ugyanaz.
Most ugy csinalom, ahogy mondtad, lazitas, szivas, csepp. Koszi. Ja, es elovettem a porszivot, mert eddig a szammal szivtam a masinat, a kevesebb zaj erdekeben, de ugy nem az igazi.
Az ejszakank jobb volt, igaz, hogy 3 orankent kelt, de legalabb kozben nem virrasztottunk. :wink:

Noemi!
Neked is kitartas!

Agi

KépKép
lys
 
 


Benta: nincs Beninek exkluszív joga a nyugira.
Gézengúz is ma nyugiban viselte a bébjárgányozást (igaz, a hordozós változat volt), meg sokat aludt. most az előbb felsírt, felvettem, s elaludt az ölemben. ilyent sose tesz, uhhó most itt félkezezek, hadd alukáljon.
bár nála mindig a tejkrízis több alvást eredményez.
most annyira hasznosít a drágám, hogy jó pár napja kaki sincs.
múlt héten, mikor dőzsölt, vagy 4-5 napon keresztül napo 2-3-4 kaki volt.

autóm haza kéne hozzák, még nem jött meg :(
meg kéne gyertyákat venni. de 2 alvó gyerekkel.....

Benta: temetős dolog szerintem jó 5let, tök normális.

Noémi: tényleg semmi sem segít? Soron kívüéi fürcsi esetleg?

Kép
kissmanó
 
 


Benta!

Meg akartam neked irni a Bookline-rol, hogy nekunk is megjott a csomag, csak eppen elcsesztek, es a gyumolcsos bebietel helyett valami pulykas cuccot hoztak. (hatos csomag)

Hivtam oket, hetfon hozzak a gyumiset, es a masikat nem kell visszaadni. :wink: :wink:

KépKép
lys
 
 


ez az előnye a bookline-nak, ha valamit elcsesznek, nem kérik vissza az első cart.
nekem egyszer szakadt könyvet küldtek, nem antikvárosat.
ajándéknak szántam, uhhó most nekem is megvan :wink:

Kép
kissmanó
 
 


Hát a Bookline-nak bele kell jönnie ebbe a bébiétel-dologba. Most is van akció, a Humana vilmoskörte 6 db 772 ft, igaz, januárig jó. De akkor is nagyon olcsó.

http://bookline.hu/sortlist/sortlist!page.action?id=5945&PageStart=20&pageLength=10&sortBy=no

És itt is kapható az a tej- és gluténmentes pép, amit már Csillagnak írtam, ez az:

http://bookline.hu/product/home!execute.action?id=76449&type=72&_v=Humana_Tejmentes_grizpep_250g

Lys,
örülök a gyógyulgatásnak, az óránkénti ébredés azért még nem baráti. Én takony idején bevittem a porszívót a fürdőbe, és éjjel is szívtam, ha kellett. Nagyoknak megmondtam este, hogy ne lepődjenek meg, ha éjjel hallják a zúgást, szomszédok meg nincsenek. De ha lennének, se érdekelne náthás baba mellett. Nagyok nem betegek? Oviban is van őszi szünet?

Benta

Kép
benta
 
 


Benta!

En meg azt az almapepet rendeltem, az is minden-mentes. :)

Azert nem orankent, csak 3 orankent kelt. :) Az azert gaz lett volna.
Nagyokat feltuningoltam echinaciaval, es meg evkezdeskor beszedtek egy-egy adag broncho-vaxom kapszulat. Egyenlore tartjak magukat.
Oszi szunet van, egesz heten egyutt voltunk, jo volt nagyon, majd lefenykepezem a sok mandalat, amiket szineztunk! :D

Agi

KépKép
lys
 
 


"Mit etetsz velem, anyám?"

Kép

Kép
benta
 
 


Na, 1/4 8-kor már elkezdtünk fürödni. Az elején nyugi volt, aztán viszont ott is sírt...most már persze alszik, remélem holnapra kialussza magát!

Beni, az finom cékla!! :):) Edd csak meg, sok vitamin van benne! :)

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Benta: nagyon jó a kép. Milyen szép szemei vannak a fiadnak! Felkészülök a cékla evésre. Még mindig nem csináltam meg :roll: , elfelejtettem :shock: De most felírtam, a sütőtökkel együtt.

Manó: megint tejcsi keresés van?! :(

Petra dörzsölgette az orrát, kiszívtuk és utána olyan jó kedve lett, még hangosan is kacagott, pedig Ő azt nem igen szokott :shock: :D Viszont fürdésnél 2napja nyekereg. Eddig tök jól eljátszott a bálnájával meg a lábával, de két napja 1 perc után sírni kezd. Aztán mikor kiemeljük mosakodni, úgy hogy a lábujjai érnek csak le, akkor minden rendben van. Állni akar?

Most én leszek ideges és kicsit rossz kedvű. :?

Kép
Kép
cosmopolita
 
 


Sziasztok!

Ma megjött a mei-tai!!! Ki is próbáltuk, bejövős, Borcsának is tetszett!!! :lol: :lol: :lol:

Benta: és hova szórtátok szét a hamvakat, persze csak, ha publikus elárulni... Szerintem nem gáz, én gyertyát szoktam ott gyújtani, mert vannak olyan rokonaink, akikhez nem tudunk elmenni, sőt már lehet, h a sírjuk sincs meg (mindig a nagymamám kiskorukban járványban meghalt ikertesói jutnak eszembe...)

Borcsa úgy látszik egyelőre nem érett még a tejpépekre...kipróbáltam a Milupától kapott vaníliás gyermekálom pépet ( a honlapon lehet ingyenes mintát kérni), szerintem egész jó az íze, de Borcsa kínlódott vele, bömbölt, köpködött. Na, abbahagytam egy idő után, megkínáltam sütőtök-almával, naná, hogy ette mint a kisangyal! Úgyhogy én pépet hanyagolok, csak dúsításnak a Sinlac.

Tabati: abszolút nem gond a pelus, nekünk úgyis van készlet :lol: :lol:

Benta: csak nem eperlekvárt tömsz a gyerekbe? :lol: :lol: És Borcsa mellé is kell fektetned Benit, ha már egszer ő is pályázik a kezére!! :lol:
Én viszek egy plédet, amire lerakom, mert a mei-taiban viszem. Tényleg, a játszóházban van valami szőnyeges rész, és oda telepszünk le?

A H1N1-ről eddig mi is úgy véltük, h tuti nem adatjuk be, mi is vitaminozunk. Ha Borcsa nem lenne, tuti nem adatnám be. De ma jött haza tiszta bizonytalan fejjel a férj, és azt mondta, h a tisztifőorvos már mindenkinek ajánlja, pláne a 2 év alatti gyerekek szüleinek, mert akkor a gyerekek így nem kapják el, mert ők meg ugye máshogy nem védekezhetnek... Szóval most kicsit meginogtunk, ő jobban, én kevésbé. Mert állítólag rohadt nagy járvány jön... DE: azért nem fogom teljesen elzárni az emberektől, és ha már levegőzni viszem, az utcán is szembejöhet vele olyan, aki nem oltatott, és épp eltüsszenti magát, és...

Kép

Kép

Kép
csillagtancos
 
 
 
 


Csillag,
fotót a MT-ról! B. ugye 7 kg, így hátra való, jókat rötyög meg húzza a hajamat, mire felkötöm. Nem tudom, milyen az az IKEA, én a másikba járok, de viszek plédet, azon heverhetnek a dedek. Van egy kis tó a temetőben, ahol az Apu élt, oda.

Cosmo,
mi a gond?

Kép
benta
 
 


Igen Csillag, ami most a napokban megy a tv-ben, tényleg sokakat elbizonytalanít.
Ez nem a reklám helye, ráadásul sok mindenkit megoszt, de mi évek óta Lenkei féle vitaminokat szedünk. Ennek annyi a lényege, hogy az RDA-a többszöröse van benne, mivel Lenkei szerint a vitaminok jelentik az egészséget. Mondjuk nekem tök logikus is. C vitaminból az RDA (napi ajánlott mennyiség) 60 mg, ami ahhoz elég, hogy skorbutot ne kapjunk...így van ez a többi vitaminnal is. Ráadásul ha napi 60 mg az ajánlott miért lehet 500, ill. 1000 mg-osat is kapni a patikában.
A Lenkeiben ezeknek a többszöröse található.(pl. C vitaminból 1000mg) Mi ezt esszük, és évek óta nem voltunk betegek. Én most ebben hiszek.

Szóval én egyenlőre kitartok a mellett, hogy nem oltatok!

Megyek, olvasgatok egy kicsit aztán elteszem magam holnapra. Remélem jobb nap lesz, mint a mai!

Jó éjt!

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?