Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kriszta! Gratulálok a babához!!! Genetikai ultrahangon a doktornő minden kedden van fél 8-tól. A Rippl-Rónai felől kell felmenni a 3. emeletre. De előtte regisztrálni kell a Dózsa György út felőli földszinti betegfelvételnél. Mi 7re értünk oda és mi voltunk az elsők, de 5 percen belül 6an jöttek. A doktornő viszont már 25kor behívott, de az asszisztens csak 8ra jött és akkor kaptuk meg a leletet. A kombinált tesztes dolgot küldöm priviben.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


gabi79
Mi a neve annak a homeos bogyónak amivel csökkentetted a mensi hosszát? Engem ez nagyon zavar, nem szeretném, ha hat hétig tartana!
És ha meg lehet oldani, hogy rövidebb legyen gond nélkül, akkor az nagyon érdekelne!!!!!
Köszi!!! :D

Andi

KépKép
wertzuz
 
 


Kriszta!

Nagy-nagy gratula!!!
Úgy örülök, hogy sikerült!!! :lol:
Nahát, hisz Ti Susyval majdnem egyszerre fogtok szülni!
De jó ez így!
Azért gyere többet ide is, légyszi!

Márti
borossné becz márta
 
 

 
 

Wertzuz!

Ez vele jár! ki kell bírni, a lényeg, hogy teljesen kitisztulj és a méhlepény helye a méheden tökéletesen begyógyuljon! Változó, hogy kinek meddig tart, nem annyira jó ezeket a folyamatokat siettetni, mert balul sülhet el!
Bocs, hogy belekotty, tudom, hogy nem engem kérdeztél, de teljesen normális, hogy a gyermekágyi folyás 6 hétig eltart! Azért nem kis dolgon ment át a szervezeted, hagyni kell időt a regenerálódáshoz is!

Márti
borossné becz márta
 
 


Gabi, nagyon szépen köszönöm az infókat. Nagyon hálás vagyok! :lol:

Márti, köszönöm, nagyon drága vagy, és igen akár még egy időben is szülhetünk Susyval! Azért én most megteszek mindent, h ez a baba max. csak 1 héttel érkezzen korábban a kiírtnál.
Te hogy vagy? Tesók örülnek, h lesz még egy kukis a családban? Szavazás mikor indul?
Ígérem többet jövök!
Vendég
 


Kriszta!

Nem tudják, hogy kisfiú (ugye Apa nem akarja tudni, így a kis kotyogóknak sem árulom el), de a babának nagyon örülnek! Csabi, a legnagyobb ugyan kislányt szeretne (olyan szinten rajong Kamilláért, hogy az elképesztő), de azt mondta, az a lényeg, hogy pici baba legyen, mert Ő úgy imádja a piciket!

Hogy mikor indul a szavazás? Susyn, illetve a férjén múlik, de már én is nagyon várom!:wink:
De semmiképp nem akarom sürgetni Őket, ahogy tudják, úgyis indítják! Egyébként nagyon jó kis nevünk van! :wink: És ebben most egész hamar meg tudtunk egyezni Apával! :lol:

Márti
borossné becz márta
 
 


Wertzuz! Szerintem már ne kezdjél semmit sem szedni és tényleg fontos, hogy kitisztuljon a szervezeted. Ezeket a homeos bogyókat a szülés után kell elkezdeni és igazából a sebek gyógyulását segítik elő és ez által hamarabb vége lesz a gyermekágyi vérzésnek. Én mondjuk max 1.5 hétig szedtem.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Kriszta
Gratulálok nektek itt is, nem hiszem, hogy együtt fogunk szülni, mert nekem nagy esélyem van császárra (sajnos) így elképzelhető, hogy nekem május első felében megszületik a picurkánk. De majd meglátjuk.

Márti
Nem felejtettem el a szavazást, csak picit besürűsödtek a dolgok, igérem hamarosan kész lesz. Apa beteg volt, határidős munka, most meg a szüleimnél vagyunk mindenszentekre, de meglesz.

A homeos szer bevált, nem volt rosszul a keresztlányom hazafelé.

Lányok még egyszer felvetem a h1n1 témát. Azt mondta a nődokim, hogy engem és Kristófot tilos oltani, de apát lehet, mert ő nem olyan veszélyeztetett. Nálatok senki nem oltatja magát?Apák sem?

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susy, mi pont most gondoltuk meg magunkat: a férjem és mi beoltatjuk magunkat. Zsófi és Fruzsi keresztszülei hasonlóképp tesznek, egyiküknél 1 hónapos, a másikuknél 3 hónapos kicsi van.

Azt olvastam, hogy a terheseknek is nagyon javasolják, de lehet, hogy terhesen én sem adatnám be. De sajnos az nem vagyok :(
Vendég
 


Panndi!

3 év alatti gyermekeknek nincs is engedélyezett h1n1elleni oltás!!! Őket max. csak a szezonális influenza ellenivel oltják be!
Svájcban meg most tiltották be a kismamáknak és 18 év alattiaknak az egyik legkomolyabb angliai gyógyszergyár vakcinájának beadását! Gondolom azért annyival a magyar sem jobb! De mindenki döntsön belátása szerint!
Ja, a mindössze 150 fővel készített teszten 2 embernél aktivizálódtak a vírusok és megbetegítették! Innentől kezdve az oltott, beteg ember fertőz!

Susy!

Nálunk senki sem oltatja be magát!
Jaj, tudom, hogy nem felejtetétek el a szavazást, ne aggódj emiatt!

Márti
borossné becz márta
 
 


[quote="jkriszta"]S írta:jkrisztaziasztok!

Tudom, h csak nagy ritkán írok ide, sokan nem is ismernek..... :oops:
Fontos kérdésem lenne hozzátok!

A 12. heti Uh-ra a kórházba szeretnék menni Hajdú dr.nőhöz.
Nála voltam Zézével is, de akkor sikerült az Istenhegyire mennünk.
Segítenétek nekem, h hova is kell mennem? Azt tudom, h ezren várakoznak, de mégis, hány órakor érdemes menni?
A korom miatt szükséges a kombinált teszt is, azt mondta az orvosom, h ott veszik le arra a vért. Hoooool????? Kell szólni valakinek, nem kell ehhez beutaló, mert én nem kaptam semmit?!

Előre is köszi a válaszokat!



Sziasztok!

Dr. Hajdú Krisztina genetikai ultrahang rendeléséről írtak mások.

Friss infóm a kombinált teszt vérvételéről (múlt hét csütörtökön voltam):

Az ÁEK Dózsa György úti épületében a II. em. nőgyógyászaton történik a vérvétel. De nem bent az osztályon, hanem kint a lépcsőházban egy raktárszobában!!!
Olasz Andrea szülésznő csinálja, nekem a nődokim megbeszélte vele az időpontot. Egyébként nincs fix időpont, a szülésznő havi munkabeosztásától függ, hogy mikor van ilyen vérvétel.

Beutaló nem kell, a 12. heti ultrahang lelettel kell odamenni (lehet enni előtte!!!), a levett vérből a kombinált tesztet a Sejtbank végzi el ingyenesen.
Leletet 2 héten belül sms-ben vagy e-mailen megküldött kóddal lehet megnézni interneten, illetve a nőgyógyászod is megkapja.

A vizsgálat optimális ideje a 12. terhességi hét, de elvégezhető bármikor a 11. hét +1 napjától a 13. hét +6 napig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jolyjoker 2009.11.02 11:57-kor.
jolyjoker
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek, már ez a második napja, hogy nagyon nyűgös a Gergő.
Ma letöltöttem egy babazene albumot, és amikor bekapcsoltam nagy szemeket meresztgetve kezdett figyelni. Ez lehetséges? Ilyen pici korban??? Teljesen ledöbbentem és nagyon tetszett, hogy neki ennyire tetszik! Most erre aludt el végre, mert alig aludt tegnap is nappal annyit sírt. Meg táncoltam is vele a zenére és az is nagyon bejött neki, rögtön elhallgatott.
Most töltök vagy 4 ilyen babazene albumot. Hátha tényleg megnyugtatja.

Nem tudom mi baja lehet. Olyan rossz, hogy nem tudok neki segíteni. Ez a zene legalább engem is megnyugtat, mert a kiborulás határán lépkedek. :cry:

Az a nagy helyzet, hogy nálam nem a szülés után, hanem most kezd jönni ez a baby blues. Olyan csalódott vagyok. Semmi nem sikerül, vagy nem úgy ahogy elképzeltem. Tudom, hogy hülyeség, de hiába tudom, nyomja a lelkemet. És az ilyen rossz napokon teljesen maga alá gyűr ez az érzés. Az a baj, hogy míg terhes voltam mindent elképzeltem:
-A szülésre csak az utolsó pillanatban megyek be. - Már az első CTG-n bent tartottak, mert nem volt jó a Gergő szívhangja. Szét paráztattak.
-Természetesen akartam megszülni. - 14,5 órás vajúdás után a toló fájások között derült ki, hogy nem fér ki a feje, beszorult a szülőcsatornába, császár lett.
-Hiába féltem a szoptatástól nagyon szerettem volna ha végig tudom rendesen szoptatni. - Már a kórházban tápszerezni kellett az antibiotikum miatt, és hiába kapott szépen rá a cicire és szopizik tökéletesen mos tmár, estére teljesen elfogy a tejem, már délután is pótolni kell.

Ne haragudjatok, hogy ilyen sok lettem, meg, hogy állandóan nyavajgok itt nektek. Csak jó kiírni kicsit magamból.

Andi

KépKép
wertzuz
 
 


wertzuz, szerintem mindenki nevében írsz - az enyémben legalábbis biztosan :) A férjem fogalmazta meg valamelyik nap, a gyerekgondozás, nevelés sok frusztrációval jár. Kezdődik ez ott, hogy a baba (meg még korábban a szülés) sokszor nem úgy viselkedik, ahogy várjuk. Ráadásul állandóan változnak a dolgok, nekem pl azt volt nehéz elfogadni, hogy mire valami beállt és megnyugodtam, hát nem megváltozott??!! :) Szóval, wertzuz, ez ilyen! :) Próbáld lazán kezelni a dolgokat, és kérd meg a párodat, hogy vegye meg neked a Hogyan NE legyünk tökéletes anyák c. könyvet, vagy valami hasonló hangvételűt :) Fel a fejjel, hidd el, ez ilyen, és hidd el, mindig vannak és lesznek jobb időszakok, és vannak nehezebbek is.

A szopi miatt szerintem ne aggódj, gondolom Gergő sokat eszik és estére kevés a tej, örülj neki, hogy napközben jól tudod szoptatni, és ha Gergő nem szopisztrájkol, akkor semmi gond nincs azzal, hogy este pótolsz. Nem tudom, próbáltál-e szoptatós teát, More Milk-et (ez drága de elég hatásos), vagy csak simán sokat inni, sok levest, tésztát enni, ezek fokozzák a tejmennyiséget. Ja, és fogadj el minden felmerülő segítséget hogy pihenni tudj.

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Ja, a baby blues szerintem teljesen időben érkezett, emiatt sem kell aggódnod :) De tegyél érte, hogy elmúljon, és kérj meg másokat (pl párod) is, hogy segítsenek ebben...

Kép
Kép
szalamandra
 
 


Wertzuz,
szerintem mindenképp van ez a lehangoltság szülés után, és nem rögtön, hanem ilyentájt, mint neked. Emlékszem én sokszor sírtam, hetekig. De hál istennek elmúlt :) Úgy tudom ez attól van, ahogy a hormonok távoznak a szervezetből.

Ha már szülésnél tartunk... tudom, hogy messze van még, de én szeretek jó előre tervezni. Most úgy tűnik lefoglalózunk egy házat, a XV. kerületben van. Ugye innen is mehetek a MÁV-ba? Nem hiszem, hogy lenne valami jó azon a környéken, és inkább a biztosra mennék, amit már ismerek.

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Márti, tudom, hogy gyerekekre még nincs, csak felnőttekre. Iagziból azt gondolom, ha beadatjuk, ártani nem ártunk vele se magunknak, se a lányoknak. Amúgy nem vagyok oltáspárti, de nekünk nincs segítségünk, ha engem ledönt a lábamról egy hétre, hova teszem a lányokat? Apa sem tud itthon maradni, nagyszülők messze és dolgoznak, szóval ez a fő indok.
Vendég
 


sz.veronika,

én is a XV. kerületben lakom és a Máv-ban tervezek szülni, eddig senki sem mondta hogy nem lehetne.
Amúgy nem ismerem még nagyon jól a kerületet, másfél éve költöztünk ide, de látok sok ovódát-iskolát a környéken.
Háziorvosról eddig nem volt jó véleményem, ez itt sem fog változni.
24 órás felnőtt ügyelet van, gyerek csak hétvégén délelőtt és éjszakánként 20-8-ig, amúgy a Heim Pál kórház az ügyeletes.
Védőnőről nem tudok nyilatkozni, a héten tervezek bejelentkezni.
A kerületben nincs kórház, de ezek elérhetőek:
http://bpxv.hu/index.php?page=korhazak
jolyjoker
Budapest XV. kerület
 
 


Szia jolyjoker! Köszönöm, h leírtad a kombinált teszt vételt. Most már biztosabban megyek oda!
Hányadik héten vagy? Kihez jársz dokihoz?

Veronika, simán mehetsz az Áek-ba, mert nem kórházat, hanem orvost választasz. Szabad szülészorvosválasztás van, és Te oda mész ahová neked jól esik.
Most is választhattam volt a Jáhn Ferenc kh-zat, mert oda tartozom, de még a gondolatától is futkos a hideg a hátamon. Vitt már oda mentő, többet nem fog, csak ha a halálomon vagyok. :oops:

Márti, ez annyira jó, tényleg nagyon szimpi, h a párod a szülőszobán szeretné csak megtudni a baba nemét. (hogy a túróba tudod titkolni :lol: ?)
Dávid is kislányt szeretne, azt mondta Ő talán nem venné el az autóit. Nem akartam lelombozni, hogy de kisfiam egy pici lány is szeret autózni. Én tényleg úgy érzem, h teljesen mindegy milyen nemű lesz, a lényeg, h idebent szépen fejlődjön, és makk egészségesen szülessen meg. az csak egy plusz kis csoda lenne, ha lányom születne.

Lányok ez az oltás veszélyes! Anyósom pénteken beoltatta magát, szombatra iszonyú rosszul lett. Még ma sem tudott hazautazni, mert egyszerűen fáj mindene.
Én is gondolkoztam azon, h apa kapjon oltást, de inkább a nem mellett döntöttünk.
Vendég
 


Nálunk is csak Apa oltása került szóba :wink: , de arról is letettünk, remélem nem bánjuk meg. :wink: Szóval Susy, mi nem oltatunk. :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, még nem találkoztam olyan fórumozóval, aki egyértelműen kijelentette volna, hogy ő oltat. :roll:

Apa még gondolkodik rajta.

Ildi
Te mersz menni ugyan úgy mindenfelé? Apa azt mondta, hogy majd ő megy postára, megy bevásárolni mi meg legyünk otthon Kristóffal. De nyakunkon a karácsony, ajándék vásárlás, nekem ez az év egyik legszebb időszaka, nagyon rossz lenne, ha ennyire ki kellene maradnom belőle. :roll:

Amúgy tegnap jó kis torokfájásra ébredtem, ma már jobb, de tegnap nagyon rossz volt, és nagyon meg is ijedtem.

Szép napot lányok!

Kép
Kép
susytunder
 
 


Susy,
eddig mertem :lol:

tegnap este beparáztam, hogy felfáztam, ma meg fájdogál a hasam, úgyhogy most én is pihenek... semmi posta, pedig kellene, meg ilyenek, meleg és fekvés, bár Lillu már hatalmas kupit varázsolt, szóval lesz mit elrakni :oops:

de egyébként Lillu ajándékainak nagy részét hétvégén megvettük, a többit majd Apa intézi, olyan lesz, amilyen... én a baba-mama kör februárig tartó hanyagolásán gondolkozok erősen, de majd kiderül, hogy legyen... nem a H1n1-től félek, csak nem akarok betegen folyton Lilluval orvoshoz menni.

Házi doki az egyetlen, akinél még nem voltam azóta, amióta van kiskönyvem, ez kicsit ciki így 24 hetesen, de most jópofizni nem igen szeretnék a betegek közé menni :oops:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


jkriszta,

köszi az érdeklődést.

Most a 13. hétnél tartunk, ez az első terhességem.
Dr. Szabó György az orvosom.
jolyjoker
Budapest XV. kerület
 
 


én is hozzá járok :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Mi ma voltunk oltatni. Kb 15 percet töltöttünk a rendelőben, ezalatt öten kaptak oltást, köztük egy kismama, és hárman jöttek oltás receptért. Én is meglepődtem, azt hittem, sehol senki aki kérne oltást, hát tévedtem.
Vendég
 


Hát Panndi te vagy az egyetlen kb. 5 topicban aki beoltatta magát.
Nálunk még apa mindig vacilál, egyszer jót hallunk, egyszer rosszat, és ez a legcarabb az egészbe.

Kép
Kép
susytunder
 
 


Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni tőletek. Ha végre meglesz az AFP eredményem, esedékes lesz nálam a 18-20 hetes 2. genetikai uh. vizsgálat a kórházban.
Azt olvastam, hogy regisztrálni kell a Dózsa felől a földszinten és a Rippl-Rónai felől kell a 3. emeletre felmenni.
Az lenne a kérdésem, hogy kell-e időpontot kérni, mert a beutalómon van egy telefonszám, ill. hogy 9-12 óráig van rendelés. Akkor hogy lehet, hogy Hajdú doktornő már fél 8-tól rendel? Ne is vegyem figyelembe a beutalót, csak menjek be valamelyik reggel?
Köszönöm a segítséget!

Ági

Kép
Kép
ági_zsófi
 
 


Ági, én anno kértem időpontot, és reggel nyolcra mentünk.

Susy, mi is sokat gondolkodtunk ám. Nem tudom, mivel teszünk jobbat. Az biztos, hogy egy egyhetes lázas betegség esetén nem tudom hova tenni a lányokat... :(
Vendég
 


ági_zsófi,

Ne valamelyik reggel!!!

Mindenképp kedden menjél, mert csak keddenként van ott Dr. Hajdú Krisztina.
Én úgy tudom nem is kell beutaló a vizsgálathoz.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
jolyjoker
Budapest XV. kerület
 
 


Panndi
Megértelek! én is Kristófot és a kistesót féltem, magamat nem. :?

Ági
én anno nem kértem időpontot, de ültem is ott jó ideig.

Kép
Kép
susytunder
 
 


susy, most nézem, már mindjárt vége az első harmadnak :)
Vendég
 


Sziasztok!

Oltás - A nagypapám oltata be kb 2 hete eléggé rosszúl is lett betgvolt jó 1 hétig, de nem biztos, hogy az oltástól mert a többiek is betegek lettek a rokonságból azok közül akik azon hétvégén ott voltak náluk...
Mi biztos nem oltatunk, és én most úgy érzem hogy sajnos, mert a párom szülei egy iskola ovoda bölcsi-ben dolgoznak és én személyszerint félek hogy hazahozzák, de ők semmi képen se akarják oltatni magukat... :cry: A párom meg mivel még mindig munkanélküli nem látja értelmét és sokat vagyunk eggyütt keveset járunk le, mondjuk a napi séta megvan, de kerüljük a betegnek látszó embereket az utcán... :roll: :oops:

A Szabó doki véletlenül nincs az újpesti sztk-ban? Teljesen tanácstalan vagyok orvos téren pedig választonom kell és menni vizsgálatra! Van egy fantasztikus doki itt, de ő az Uzsokihoz tartozik... :? :cry:

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Dytke és a többiek jól eltüntek... :?

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Jolyjoker,
na ez jó hír, köszi!
A dr. Szabó Györggyel meg vagy elégedve? Ő hol rendel? Van magánrendelése is?

Susy,
apa ma kérdezte az oltást, lehet, hogy ő beoltatja magát, hogy ne hozza haza a melóhelyről... én viszont havonta találkozom angolokkal, ahol már nagyobb a járvány, de én nem akarok oltást... :roll:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok!

É is be fogom oltatni magam és a 3 nagyobb gyereket is. Az országos tisztifőorvossal láttam egy beszélgetést, ő meggyőzött és azt is eltudta mondani, hogy miért ilyen rövd idő kellett a tesztelésre....

Kép
becsengo
 
 


Bár nem engem kérdeztetek, de azért válaszolok:
Szabó Györgynek a Nyugatinál van magánrendelője, én Lillut is nála szültem, elégedett vagyok.
Én nem tudok róla, hogy az Újpesti sztk-ban rendelne :wink:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Köszönöm a gyors válaszokat, akkor megpróbálok bejelentkezni. Nekem most nem fontos Hajdú doktornő, mert az Istenhegyire van már hozzá időpontom (genetikai uh +egy kis mozi :wink: ), több szem többet lát (volt egy kis problémám a terhesség elején, próbálok biztosra menni).
További jó babavárást, babázást kívánok! :)

Ági

Kép
Kép
ági_zsófi
 
 


Jolyjoker, éreztem én, h egy a dokink, ezért is kérdeztem rá. :lol:
Jó kezekben vagy az tuti.
(igazság szerint augusztusban úgy éreztem elhanyagol, és nem fontos neki a problémám, ezért másik úton indultam el, de a kismamáival maximálisan törődik, és profi doki)

én is nagyon félek most az influenzától. nem is pont a H1N1-re gondolok, mert igazából "csak" a láztól félek! Nem fogok gondolkozni rajta, azonnal beveszek lázcsillapítót, de félek még így is veszélyeztetem a picit. A gyógyszerektől nem félek, mert anno sokat olvasgattam a témában. 32 féle gyógyszer van, ami a babára veszélyes, ezek közül 1 sincs lázcsillapító! Zétényem előtt volt egy terhességem, aki a 10. hétben elhalt. A 6. héten nagyon magas lázam volt, amit még gyógyszerekkel sem tudtunk levinni. A bárányhimlőt is elkaptam, ami a műtét után 1 héttel jött ki rajtam. Szegénykém ennyi bacit már nem bírt.
Szóval a láz az ami genetikai rendellenességet, vagy akár a baba halálával is járhat.
Vendég
 


Sziasztok!

Wertzuz: Teljesen normális ez a lehangoltság. Én is ugyanígy jártam, és mindenkinek volt. :) Sőt, nekem épp most is van egy ilyen hullám. :D Ez van...

Oltás: Most voltam orvosnál (már sajna nem a Mávban, de azért remélem, maradhatok), és Ő is azt mondta, hogy rendben, jöhet a kistesó, folsavat szedjek, vitamint nem muszáj, AZ oltást nem ajánlja...[/b]

Kép

Kép
nikuc
 
 


Ági_Zsófi! Én 12 hetes genetikai uh előtt felhívtam őket és azt mondták nem lehet genetikai uh-ra időpontot kérni, hanem érkezési sorrend van. Mi 7re értünk oda és mi voltunk az elsők, fél 8kor már kinn is voltam. És tényleg nem jött senki időpontra, hanem mindenki kérdezgette, hogy ki az utolsó. Sima uh-ra lehet és kell is időpontot kérni, meg majd CTGre is, de ezek a magasföldszinten vannak, a genetikai uh, meg a haramadik emeleten. Csütörtökönként Bátorfi doki van, Adéllal én nála voltam, szerintem ő is nagyon profi és egyébként ő is dolgozik sz Istenhegyin.

Oltás: nálunk azért nem kapa apa, mert a háziorvos azt mondta, hogy oltás mellett simán hazahozhatja, ő nem lesz beteg, csak mi. Lázcsillapítot én is simán beveszem, aspirint nem ajánlotta az orvos, de a panadolosak jöhetnek, rubophen és algopirin is. Na jó, nem egyszerre.

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


Ági, a Mávban Bátorfi doki csütörtökönként van én úgy tudom, ő az, akit Hajdú Krisztina mellett ajánlanak mindenkinek és tényleg ő is dolgozik az Istenhegyin is. :wink:
Én is úgy tudom, hogy genetikai uh-ra nem lehet most időpontot kérni, csak jókor érkezni :lol:

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Köszönöm szépen! Képzeljétek el, megpróbáltam telefonálni, de a szám, ami meg van adva a beutalómon (meg a neten is ez van) nem létezik! :o Na, mindegy, akkor egyszercsak megjelenek jó korán... :wink: :D

Ági

Kép
Kép
ági_zsófi
 
 


Sziasztok!

Hát tudom, ilyet ezen a topicon nem ér, de a kÚtvölgyi álmaim szülészete lesz a jelek alapján!!! tegnap voltam szülőszobalátogatáson, hát csúcs!!! De nem akarom itt nagyon fényezni, csak, ha érdekel valakit!

Nikuc!

Te merre váltottál?


Kriszta!

Teljesen egyetértek!
Viszont nagyon új infó, miszerint az ibubofren tartalmú lázcsíllapítók magzatkárosító hatásúak (Nurofen, algoflexpl., ha jól emlékszem)!

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

Szabó dokival maximálisan meg vagyok elégedve.
Az az igazság, hogy már több, mint egy éve terveztem hozzá menni. Januárban szült nála egy barátnőm és össze-vissza dícsérte, ezzel végleg el lett döntve, hogy kell nekem ez a doki. :D
Aztán végül addig halasztgattam a bejelentkezést a teherbeesés előtti "nagy szervízre", hogy mire először megjelentem nála rendelésen már 6 hetes terhes voltam. :oops:
Egy gond van csak az egésszel: mint kiderült, a felesége is kb. velem egy időpontban fog szülni.

A kórházban már nem rendel a doki, csak a magánrendelőben a Nyugatinál. Újpestről én sem tudok...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
jolyjoker
Budapest XV. kerület
 
 


Sziasztok!

Doki - Hát biztam egy kicsit, mert csak annyit tudtam, hogy van egy Szabó doki itt az sztk-ban de a keresztneve nem derült ki... :?
Most két doki között vacilálok egyik tuti itt van és az áekhez tartozik a másik meg tuti hogy az uzsokihoz, viszont róla még soha semmi roszat nem hallotam... Most ott tartok hogy elkérem melyik hogy rendel és majd ahogy esik ahoz megyek, meg az is eszembe volt hogy járok a másikhoz és szintén ügyeletesnél szülök mint Alexandert. (Úgy még olcsobb is... :roll: )

Wertzuz - Neked meg lehet hogy lenne egy gyógyszer mentes ajánlatom ami lehet segítene... És a szülés útáni depresszió mindenkinél előfordul szerintem is és ha kibeszéled illetve segítséget kérsz a párodtól hamarabb túl lehetsz rajta, persze mindig vannak jobb és rosszabb napok. Fel a fejjel, hisz ha te nyugotabb vagy a pici is nyugibb lessz, hisz érzelmi részen is belőled táplálkozik.
Egyébként a többieknek is ajánlani tudom csak belinkelem és akit érdekel keresen, mert valószínű, hogy ez lessz a mellékállásom... :D
http://www.lovemooneu.eu/index.php?opti ... 68&lang=hu

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Az oltásról jut az eszembe... A szomszéd kisfiút valószínüleg hamarosan be fogják oltani h1n1 ellen, mert a gyerekdokink kifejezetten ajánlja nekik, mert kicsi kóra óta hörgő problémái vannak... (most múlt 19 hónapos a kisfiú)
Tényleg Panndi nem lettél rosszúl az oltástól?

Üdv: Kinga
KépKép
KépKép[/ur]l]
[url=https://lilypie.com]KépKép
KépKép
eBizsu képviselõ lettem így ha valakinek kell valami csak szóljon minden alkalomra van! http://www.ebizsu.hu/katalogus/online-katalogusok.html
liliommanó
Budapest IV. kerület (Káp 1.)
 
 
 
 
 
 


Márti: Mi elköltöztünk, így a környéken Székesfehérváron van az egyetlen "normális" (sajnos nem bababarát, de majdnem. Pl. adhatnak cukros vizet, de kávéspohárból, pótlást nem adnak, csak ha nagyon muszáj, baba-mama szobák vannak, de a babát bármikor ott lehet hagyni a csecsemősöknél, minden szobához külön fürdőszoba, a babákat ott is fürdetik) kórház, oda fogok menni.

Gabi: Még szerettelek volna kérdezgetni a hozzátápiról! Nektek ki mondta ezt a tejbevezetési "menetet"? Nekem a gyerekorvos azt ajánlotta, hogy most már kaphat sima tápit, ízesítettet is, meg ugye a joghurt. A sajtot nem ajánlotta, mármint nem mondta, hogy az ne, de azt sem mondta, hogy kaphat (pedig jó lenne). Viszont ettől a sima banános tápitól is kijött az ekcémája, és utálja. Meg láttam a hasán piros pöttyöket, de az lehet, hogy csak a melegtől volt, mert elmúlt. Most nem adokt neki olyan tápit. Lehet, hogy nekem is a HA 2-vel, meg a sajttal kéne inkább próbálkoznom. :roll: Szerinted?

Kép

Kép
nikuc
 
 


Nikuc! Nálunk úgy megy, hogy HA2 maradt és én először túrót adtam neki (HIPP Duett), aztán utána sajtot (trappistát a főzelékbe reszelve és minden nap picit többet), aztán joghurtot. Mindegyiket ugyanolyan fokozatosan vezettem be, mint a hozzátáplálás elején a többi kaját és legalább 3 napig egy félét evett. Nagyon figyeltem, hogy semmi más újdonságot ne kapjon aznap. Lehet, hogy hülye vagyok, de én így éreztem jónak és a védőnő is ezt javasolta. Ja és ezeket a kajákat mindig tízóraira kapta, hogyha baj van, ne éjjel legyen baj. De nálunk semmi gond nincs. Én a helyedben visszatérnéh a HA-s tápszerre és mellette próbálkoznék a tejtermékekkel. Ha bármi baja van, akár ekcéma is, akkor pedig vidd el kivizsgálásra. Ennyi idősen már vérből is ki lehet mutatni a tejallergiát!

Kép
Kép
Kép
gabi79
Dunakeszi
 
 


Nem bizony, jelentem, még megvagyok :) Se a férjemnek, se nekem nem lett semmilyen tünetem, egyelőre. Szólok, ha igen :)
Vendég
 


Ma beszéltem védőnővel és beszéltünk az oltásról is. Azt mondta, hogy attól függ, kit hogy ver le az oltás a lábáról, hogy milyen az immunrendszere.
Ismerek olyan kismamát aki beoltatta magát, kettőt is, ráadásul az egyik egészségügyben és nem akárki.
Na mindegy, én továbbra is félek, nekem oltás nem lesz. Magamra zárom a házat. :roll:

Kép
Kép
susytunder
 
 


Gabi: Most a tejpép maradt, csak a banános tápi ugrott, és elmúlt az ekcéma. Sajnos akkor is előjön, ha jön a foga, úgyhogy nem lehet tudni sokszor, hogy most az étel miatt (múltkor nagyon ronda lett neki, pedig semmi újat nem kapott akkoriban), vagy a fog miatt.
Arra is gondoltam, hogy a banános tápibal van szójalecitin is, szóját ő nem ehet 2 éves koráig.

Kép

Kép
nikuc
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?