Új privát üzeneted érkezett!

Szia Ancsa!
Néha nekem is sikerült téged itt-ott követni, nagyon drukkoltam eddig is, de látom nektek már csak 2 hónap ;) +++++
Köszönjük a dicsérő szavakat és a jókívánságokat :oops: :)
Hű, most látom, hogy nálad is szaladnak a kilók :) Bírod a gyógyszert?

Kata! hű, de fogysz te is :)

Hbzs! Köszi a patika infót. Én is úgy hallottam, hogy a két szuri szinte ugyan az, csak a Pregnyl olcsóbb, így nem bánnám, ha az lenne :)

Így 5 év távlatából, párom csinált egy röpke fejszámolást (számolt ő közben is ;) ), és hát 1,5 milla körül tartunk :) Nem vagyunk mi ennyire anyagiasak, csak most kicsit nehezebb a helyzet, tudom mindenkinél! Párom szokta mondani, hogy sokba lesz ez a gyerek, de ha lever valamit.... :lol: :twisted:

Szia Szilvi! :)
sonjus

Szilvi!
Remélem a cisztákat megúszod,mert most végképp nagyon nem jönnének jókor!(de nem lesz ilyen probléma)!

Ancsa!
Köszönöm szépen!
Maradj itt közöttünk,írjál máskor is!
Gratulálok Marcihoz!!!!!!
Látom neked is hasonló gondjaid vannak,mint néhány lánykánknak,és látom ám a -5kg-ot!
Ezek szerint hamarosan te is kezdesz?
Írjál magadról,magatokról még egy kicsit nekünk!
Szurkolok a folytatáshoz! :P
Nem is lakunk olyan messze egymástól és téged is szívesen jelölünk iwiwen! :wink: Mostanában sokat voltunk felétek párom foci meccsein a manókkal! :D

phpBB: Kép
belluska

Gabó!
De jó, ma mentek 4D UH-ra! Drukkolok, hogy teljesüljön a kívánságod! De egy 3. királykisasszony is szupi lesz! :wink: 8)

Szilvi!
A Norcolut mire való? Drukkolok, hogy nehogy cisztáid legyenek a Clostitól!!! Milyen doki ajánlotta a Merckformin elhagyását?

Ancsa!
Üdv közöttünk! Ha van kedved, írjál még magadról!
Gratulálok Marci fiadhoz, és drukkolok, hogy mielőbb kistestvérei is legyenek! :wink:
hbzs

Gabókám!
Már nagyon kíváncsi vagyok!Nagyon várlak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pussz!

Minnie,Kriszta,Wepe!
Poci simi! :P

Tücsi!
Minden rendben?Jól vagytok?
Nektek is poci simi! :P

Zsuzska!
Bencus továbbra is jó baba?Puszi nektek! :P
Gondolom a tejci már egyre jobban alakul! :)

Fitie!
Úgy repül az idő,Petike is már Karácsonykor ülni fog ha jól sejtem! :wink:
Cuppantás neki,a kis gyönyörűségnek! :P

Andi!
Hogy vagy?Néha gyere írni nekünk!

Mindenkinek további szép napot lánykák! :P

belluska

Sziasztok!

Nagyon köszönöm a jókivánságokat, tényleg. Mindig olvaslak benneteket, korábbi okok miatt nem jövök gyakrabban.
Zsuzska
Gyönyörű kisfiatok született, gratulálunk :D :D :D
Mindenkit puszilunk. Egyenlőre jól vagyunk.
Vendég

hbzs!
A Norcolut elvileg meghozza a mensit,hogy után aszedhessem a Clostit. Másik nőgyógyász ajánlotta,hogy hagyjam el a Merckformint,mert nem hozott igazán eredményt. (nem jött meg tőle,pedig február óta 3x1000 mg-t szedek).Mivel a diabetológusom nem értett vele egyet,így maradt a Merckformin,az inzulin,stb.
Vendég

Drága Kriszta!
Jó hogy jöttél!!!!!!
Semmi nem fontos, csak hogy minden rendben legyen veletek!!!!!!
Millió puszi nektek és simi! :P

belluska

Sziasztok!Megjöttünk!Nagyon jól éreztük magunkat,szuper volt a kép,kedvesek voltak a "tanulók" is,jó fél óráig néztek minket.Apa meghatódott,én meg tőlük :lol: Embike ismét takargatta magát,hiába gyötörték,hátat forditott,térdelt,kulcsolta lábait:cry: Képet mégis kaptunk,megpróbálom feltenni.

salygabó

salygabó

Gabó!
Már vártalak nagyon!
Örülök hogy jól sikerült a mozizás :lol: !
Kép alapján fiú! :wink: :lol:
Ha hiszitek ha nem én a 12. heti 4D-s uh-on mindkettő drágámról megmondtam,hogy milyen nemű lesz!Katánkon annyira látszott hogy kislány! 8) :lol: :lol:
Remélem bejön a jóslatom és a kép alapján a megérzésem! 8) :wink: Puszillak és simi a kis drágának!

belluska

Gabó!
Kis vigyori kismanó!
Már most imád a pocidban lenni,kis jókedvű! :PÉdes!

belluska

Sziasztok !

Gabó, nagyon édes a kisbabátok, ahogy mosolyog! Hihetetlen, hogy már ilyen jól látszik ! :)
wepe

Jó reggelt!

Gabó,
nagyon édes a pici:-)) Nekem olyan fiús az arcocskája (aztán ha kislány lesz, akkor nem szóltam semmit) :wink: :lol:

Kriszta,
öülök, hogy bejelentkeztél! Sajnálom, hogy már megint AMIATT nem tudsz jönni :evil:

Sonjus,
azért anyira nem fogyok :lol: Az a bosszantó, hogy egyik napról a másikra lemegy majdnem 1 kiló, aztán másnapra majdnem mind visszajönn (úgy, hogy már alig eszem), aztán utána megint 2-3 nap, mire visszérek a korábban leadott kilóhoz :evil:

i.kata

Sziasztok!
Szilvi, nem tudom szó nélkül hagyni... én 2 azaz két évig szedtem a MET-et úgy hogy én rendben voltam hormonálisan (értsd rendszeresen mensiztem, és UH-val igazoltan volt peteérésem) már a MET kezdése előtt is! Ezzel azt szeretném mondani, hogy nem értem miért nem adsz elég időt a MET-nek (legalább spontán mensit megvárhatnád, mert ha hiszed ha nem: csak a MET-től+diéta és mozgás igenis lenne egy idő után spontán mensid)! Ehelyett tovább rontod a megkezdett kúrát a hormonokkal! Nem akarlak bántani, mert tudom milyen nehéz várni! De szerintem sokkal több eséllyel indulnál ha legalább addig eljutottál volna a MEttel, hogy mensizel! Jaj, és nekem az egyedüli látványos problémám a ciszta volt, nem sok apró ciszta, hanem mindig egy óriási cisztám volt, és bizony ez a METtel múlt el! Bocsánat ha bántó vagy okoskodónak tűnök, csak szeretném ha másnak nem kéne annyit szenvedni a babáért mint nekem!
Puszi mindnekinek!!!!
Vendég

házitücsök!
Először is:nem én kértem,hogy vegyenek le a Merckforminról,amit egyébként max dózisban (3000 mg/nap) kapok. Emellett napi 60 NE inzulint kapok,ami még mindig nem elég.Az orvosom szerint ebben a dózisban már 2-3 hónap után meg kellene jönnie. Azonban mivel nekem soha nem volt spontán mensesem,és amúgy hormonálisan sem voltam rendben,és ez az állapotom sem javult,már szükségtelennek látja a szedését.(arról nem beszélve,hogy ilyen mennyiségben a gyógyszer a májamnak sem tesz jót,amiben korábban két daganatot is találtak-de mindegy ez az én gondom,valóban) Kicsit furán érint,hogy azt gondolod,én irányítom az orvosokat és a kedvem szerinti gyógyszereket írják fel.
Ettől függetlenül mivel a diabetológusom nem értett vele egyet,természetesen továbbra is szedem a Merckformint a korábban írt dózisban. Sajnálom,hogy így látod a dolgokat,megmondom őszintén nagyon nem esik jól...de mindegy. :cry:
Vendég

Szilvi, sajnálom hogy félre értettel! Hiába írnám én min mentem keresztül mert látom, nem akarod érteni, hogy segíteni szerettem volna! Sokan vannak a PCOS topicon akik ugyanígy el voltak keseredve és nem hitték, hogy mensizni fohnak, de mégis eljött a javulás náluk is! A Kaális doki nekem is azt mondta, hogy ne szedjem a MET-et mert csak rosszul vagyok tőle, ha hallgatok rá nem hiszem, hogy sikerült volna most a lombik! Mindegy, azt reméltem, hogy a topic célja a tapasztalat csere ez által mások segítése...Bocs, hogy elmondtam a tapasztalatom! Ui: én sem úgy hoztam az eredményt ahogy az orvosok elvárták, nem egyformán működünk, ezért mondtam, hogy időt kell adni a MET-nek...De most már befejezem, és nem zavargok itt tovább! Mégegyszer bocs, a többiektől is!
Vendég

házitücsök!
De,akarom érteni,csak nem értem az indulatot!
Szeretnék más tapasztalán okulni,csak nem indulatok útján.
Értsd meg,hogy szeretnék a dokikra hallgatni,emiatt is maradtam a Merckformin mellett... csak elég nehéz eligazodni a dokikon is,mivel az egyik ezt mondja,a másik azt...Szerettem volna hallani a tapasztalataidat.
Nem gondolom,hogy Te zavarognál,azt gondolom,Te már régóta vagy itt,sokan szeretnek,így úgy gondolom,az az illő,ha én köszönök el!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket és a társaságotokat!
Mindenkinek sok sikert és boldogságot valamint kitartást kívánok!
Vendég

Szilvi ne haragudj, de én meg úgy éreztem, hogy a te válaszod volt indulatokkal teli! Én pont azért írtam, mert engem is az orvosok bizonytalanítottak el, hogy nem jó úton járok! Foggalmam nincs miért érzel indulatot az írásomból! És kérlek ne köszönj el, mert én sem vagyok itt régen és ez nem erről szól, hogy bárkinek is menni kéne! Én azért írtam, hogy nem zavargok, hogy megtartom magamnak a tapasztalatom, aki kéri annak továbbra is segítek! Komolyan, ne kelljen már azért ezerszer és ezerszer bocsánatot kérnem mert segíteni próbáltam! Légyszíves maradj, mert határozottan szükséged van a topic támogatására! Én meg majd befogom!
Vendég

Szilvi, Tücsi,
ne csináljátok már!
Természetes dolog, hogy elsősorban mindenki a saját dokijában bízik, hiszen elvileg neki kellene, hogy legyen a legtöbb tapasztalata.

Szilvi,
kérlek ne hagyj itt minket!!!! :cry: :cry: Látom, hogy már törölted is a regisztrációdat, de azért remélem még legalább beleolvasol a topicba és meggondolod magad.

i.kata

Csajok!
Szomorúan olvaslak benneteket,ne csináljátok!
Az tuti,hogy babára várva nagyon nehéz az orvosok kálváriájában kiigazodni!Fontos a tapasztalat csere ezzel én is így vagyok,de nyilván az is teljes mértékben érthető,hogy valaki az orvos "utasításait" követi!Azt hiszem én is olyan vagyok,hogy megpróbálnék szót fogadni nekik!

Szilvi!
Ne hagyj itt minket,nincs miért!Szeretünk téged!
Gondold meg magad!

Tücsi!Pocak simi!

belluska

Sziasztok lányok, szép napot mindenkinek.
Velem nincs semmi, telnek a napok, a kilók állnak, majd elindulnak:)
Képzeljétek, felhívtam egy jóst az ezotv-ből ami a story tv szokott lenni, és rákérdeztem a lombikra.
Nekem azt mondta hogy a 2. fog sikerülni, és kislány lesz.
Na erre kíváncsi leszek, most kiderül, hogy tényleg tudnak-e valamit:)

Szilvi,én végig olvastam azt amit Tücsivel leveleztetek.
Én értem mind a kettőtök írását, csak a vita témáját nem értem.
Nem akart ő megbántani téged, ebbe biztos vagyok,nekem nagyon sok jó tanácsot adtak itt a topikon, és ha ezek a kis csajszik nem lennének, akkor most elég buta lennék mindenhez.
Ezért is kérlek, gyere vissza hozzánk,és maradj velünk!!!
Ezért él, pörög ez a topik, mert itt mindenki segíteni akar a másikon,és a saját tapasztalatokat írják le.
Szóval gyere vissza, mert mi nagyon várunk téged!!!!!!!

Puszi mindenkinek:)
beus84

Sziasztok!
Alig aludtam valamit, nagyon rosszul esik, hogy segíteni próbáltam valakinek ő meg... Nem akartam itt turnézni azzal amin az IR miatt keresztül mentem de most már a lényeget leírom hátha így lesz aki megérti miért szerettem volna ha Szilvi nem csak az orvosokra hallgat... Szóval anno amikor én magamtól rájöttem (az internetet böngésztem), hogy a PCOS lehet a sikertelenségeink hátterében, akkor kértem terheléses vizsgálatra beutalót Sípos dokitól aki adott is, de a diabetológus hiába látta az eredményemen, hogy 12 fölött van a terhelt cukrom (terheléses inzulint nem is csinált!) azt mondta mivel nem vagyok cukorbeteg nem írja fel a MET-et! nagyon elkenődtem, felhívtam Sipit, aki közölte, hogy ő sem írja fel ha a diabetológus nem írta fel és ne húzzuk most már az időt menjek lombikra...ezek után mentem el súlyos pénzekért magánrendelésre, ahol megkaptam a MET-et, és mivel én rendesen mesiztem és volt peteérésem, a doki bízott bene, hogy akár 3 hónapon belül terhes leszek...ehhez képes múltak a hónapok a PCOS topicon sorra lettek terhesek olyan lányok akik addig nem is mensiztek, én meg egyre inkább úgy éreztem, hogy egy UFO vagyok! Végül elmentem a Kaáliba mert nem bírtam tovább már több mint 1 éve szedtem a MET-et és semmi eredmény, ekkor javasolta a Kaális dokim, hogy hagyjam abba... abbahagytam, 1 hónap múlva minden éjszaka rosszul voltam a hipózástól, kijött a pánik betegségem is amit az ellenségemnek sem kívánok, így kötöttem ki pszichológusnál... amikor jobban lettem akkor visszamentem a Tanár úrékhoz, és az endokrinológustól is kértem egy kombinált változatát a MET-nek, ezt 2 hónapig tudtam szedni a lombik előtt, de még így sem ment minden simán... Röviden ennnyi, ha valaki ezek után is azt feltételezi rólam, hogy nem a segítő szándék vezérelt akkor nem tudok mit tenni, nem bizonygatom tovább! :cry: :cry: Szép napot mindenkinek!
Vendég

Jajjjj Tücsi ne menj el!!!!!!!!!
én tudni akarok rólad!!!
Lányok csináljunk valamit!
beus84

Tücsi,
senki nem feltételezte, hogy nem a segítőszándék miatt írtad, amiket írtál.
Ne csináld már ezt!!!!!

Nem értelek Titeket, de komolyan. Oké, hogy ez "csak" egy internetes topic, de ha mindentől ilyen gyorsan megfutamodnátok, mint ahogy most rákattintottatok a profilotok törlésére, akkor tuti nem egy meddőségi intézetbe járnátok, hanem otthon keseregnétek. De Ti nem vagytok ez a megfutamodós tipus!!!!! Akkor mégis mi értelme ennek az egésznek?

i.kata

Sziasztok!

Tücsi én tökéletesen megértem, hogy segíteni szerettél volna, és ezt Szilvi is tudja és érzi. Sem mi, sem ő nem gondolja, hogy bántani akartad volna, csak csapdában érezte magát valószínűleg azért, mert a szervezete így meg úgy reagál a gyógyszerekre, egyik doki pedig mást mond mint a másik, ezért érzékenyebben reagált, közben repül vele is az idő, de semmiképpen nem rossz szándékkal reagált.

Itt mindannyian megjárjuk a magunk kanosszáját, ki a a lombikkal, ki pedig inszemmel, azért vagyunk, hogy minden lehetséges infót, segítséget megadjunk egymásnak ilyen-olyan formában, nem szabad egymásra haragudni. Nagyon szuper kis társaságunk van. Természetes, ha van véleménykülönbség, ez volt már máskor is. Ne butáskodjatok, gyertek vissza mindketten, mert tudni szeretnénk rólatok.
Vendég

Kedves Lányok!
Itt vagyok,azt gondolom én is,hogy nem vagyok az a megfutamodós típus,ezért nem is teszem.
Szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni,különösképpen Tücsitől!!!
Sajnálom,hogy így reagáltam,bizonyára bennem van a hiba,csak a ... tele van a dokikkal is,mert mindegyik csak okoskodik,közben meg nem tesz semmit. Most végre találtam egy dokit,akiben megbízom és szeretnék is megbízni benne.
Persze, szívesen fogadom a tanácsokat.
Tőled is Tücsi,hiába gondolod,hogy nem (",ő meg...")!
Csak én is megjártam a magam kálváriáját, átéltem,amikor fapofával közölte velem a doki,hogy májdaganatom van...ekkor 23 éves voltam, aztán,amikor kolléga közölte velem,hogy hát,igen,meddő vagyok, sosem lesz gyerekem,... 23 éves voltam.
A fél életemet kórházban töltöttem, így sajnos tudom,milyen az,amikor kénytelen vagyok bízni a dokikban és persze tudom,milyen amikor nem kellene bízni. 16 éves koromban anafilaxiás sokkot kaptam egy gyógyszertől,amire azt mondták,soha nem okozott senkinek mellékhatást... A saját anyám élesztett újra,ezért vagyok most itt.
szóval,sajnos én is átestem már sok mindenen, tudom,mi a dörgés,ha dokikról van szó.
Sajnos... :cry:
Köszönöm mindenkinek a békítő szavakat!
NE HARAGUDJ TÜCSI és KÉRLEK GYERE VISSZA!!!
bné_szilvi

Nem olyan régen megcsináltattam az inzulinszint-vizsgálatot, csak a doki azt felejtette el,hogy inzulinos cukorbeteg vagyok, tehát effektív megmérték,hogy beadtam-e az inzulint...mikor rákérdeztem,hogy ennek így nincs értelme,közölte,hogy majd ő tudja,viszont a Clostiit nem szedhetem,mert ilyen inzulinnal szó sem lehet róla...Mint korábban írtam,végre csiholtunk min. vérzést,amikor is felhívtam a dokit,hogy elkezdhetem-e szedni a Clostit,a válasz: "szó sem lehet róla!!!"
Na most akkor mi van?Találtam másik dokit,aki szintén nem értette,hogy miért kérte az inzulinvizsgálatot,viszont kaptam gyógyszert,s így már van remény is...
Hát,itt tartok most.
bné_szilvi

Szilvi,
örülök, hogy átgondoltad és visszajöttél közénk :lol:

Tücsi,
remélem te is belátod, hogy butaság emiatt lelépned közülünk, hiszen senki nem bántott, csak félreétettétek egymást :roll:
Gyere vissza, légyszi, légyszi, légyszi.....légyszi :wink:

i.kata

Szilvi!
Nagyon örülök,hogy jól döntöttél és visszajöttél!!!!!!!!!!!!!!!
Ez olyan jó kis csapat,hogy innen nem menekülhet senki csak olyan egyszerűen! :lol: :wink: Puszillak!

Tücsi!
Várunk vissza kismamink nagyon,remélem holnap reggel már olvasni fogom a soraidat! :wink:
Pocak simi!
És kismamáknak tilos az idegeskedés!Puszi!

Beus!
Reméljük a jóslásban annyi tévedés bekövetkezik,hogy már az első sikeres lesz!A kislány ellen gondolom nincs ellenvetésed! :lol: :wink:

belluska

Sziasztok

eltűntem mert felújítunk, napokig gépem sem volt. A konyha már kész, a szobákban is kész van a padló, de azért még van mit tenni. Főleg hogy Peti megtanult átfordulni (3 hete egyszer már sikerült neki, de utána nem csinálta) a felfordulás közepén a kiságyában, még sokszor maga alá szorul a keze és bepánikol, jön az ordítás :D nyakig gumikesztyűben rohanok hogy megvigasztaljam.

Zsuzska
csodálatos a kisfiatok! :D gratulálok még egyszer!

próbálok majd visszaolvasni, addig is mindenkinek szép napot!!

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie!Tehetnél föl képet Petikéről,jó?

salygabó

Jó reggelt mindenkinek! :D

Szilvi, Tücsi!
Nagyon sajnálom, hogy így félreértettétek egymást! Még el is pityeregtem, amikor olvastalak benneteket! :cry: Kérlek, higgyétek el, hogy itt mindenki kizárólag segítő szándékkal ír mindenkinek! :roll:
Szilvi, örülök nagyon, hogy úgy döntöttél, visszajössz közénk - mert nagyon hiányoztál volna közülünk, s szeretnénk a te küzdelmeidben ezután is részt venni! :wink: :D
Tücsi, nagyon remélem, hogy te is visszajössz, mert veled meg szeretnénk továbbra is örülni a megfogant kis életnek! :D S az elmúlt 13 év tapasztalatai, küzdelmei által nagyon sok bölcs tanácsot fogsz tudni még adni nekünk, akik ezt a csodát még nem éltük át! :roll: Kérlek, gyere vissza - nagyon várunk!!!! :wink: 8)

Gabó!
Szuper a kép a kis mosolygós babátokról! Biztos hatalmas élmény lehetett már most gyönyörködni benne! 8) Gratulálok hozzá!!!! Puszi nektek!

Kriszta!
Örülök, hogy jöttél! :D Puszi a kis pocaklakónak! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hbzs 2009.11.02 10:45-kor.
hbzs

Lányok remélem már lecsillapodtak a kedélyek,és nem folytatjátok a "vitát",mert szar volt olvasni.Valójában nem ezért vagyunk itt együtt,és kár lenne hagyni veszni a régi jó kis csapatot,ilyen piszlicsáré hülyeségekkel. :lol: Ha már a régi lesz a topik,akkor jövök én is.Addig is pusz..... :wink: :oops:

salygabó

Sziasztok.
Köszi Belluska, mindig olyan jól esik, ha irsz egy pár szót hozzám is:):)

Szilvi örülök, hogy újra itt vagy, már csak a kis MÁZLI hiányzik :wink: :wink: :wink:
De biztos, hogy ő is vissza fog térni hozzánk:D
beus84

Sziasztok

Gabó
hát jó :D
Kép
még a szeme se áll jól ;)

tök a jó a 4d-s kép a babáról Gabó :D szerintem is kispasis arcocskája van!
képzeljétek, a kolléganőm, aki 3 héten belül szül, úgy járt hogy a 7 hónapi uh-ig biztosan mondták hogy kisfiú, 1 hónapja kiderült hogy kiscsaj :D

Sonjus
üdv közöttünk, mielőbbi babásodást kívánok nektek :D

Tücsike merre vagy? gyere és mesélj, róka koma ólálkodik már körülötted?

szép estét mindenkinek :)

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Beus!
:D Pusszantás!

Fitie!
nem irigyellek a felújítás miatt(persze a végeredmény az már más),mert babával ezek nem könnyű dolgok!De szépek lesztek!
Pepe olyan tüneményes,jóképű srác! :D

Gabó!
:lol: :lol: :lol: Simike a kis drágának!

Kriszta,Wepe,Minnie!
Mindig olyan sokat gondolok rátok és a kis pocilakókra!
Gondoltam,hogyha Krisztáéknak és Minniéeknek csajszi lesz,akkor hogy az arány meglegyen Gabónak is kisfiú kell Wepe kispasija mellé! 8) :lol: :wink:

Kata!
Hol vagy??????Puszillak!

Ladiva,Babszi,Szilvi,.....és mindenki!
Puszi nektek!

Zsuzska!
Bencusnak sok simi!

belluska

Jó reggelt!

Fitie,
ti még felúíjtásba is belefogtatok Petike mellett? Nem semmi, neked is van energiád, ahogy látom :lol:
Peti tüneményes, kis vigyori :lol:

Belluska,
vagyok, csak leginkább olvasó módban, mert most nincs túl sok szabadidőm sajnos.

i.kata

Hahó Lányok!
én ma reggel láttam 2, azaz kettő darab hópelyhet :lol:
Szeretem a havat, valahogy megnyugszom tőle :)
Biztos azért, mert téli gyerek vagyok :)

Gabó! Én sosem látok semmit az UH-n, max azt, hogy ott baba van :D de drukkolok, hogy minden ok legyen odabent :)

Fitie! Üdv és köszi :) helyes kispasid van ;)

Bellus! Kérdezhetek olyat, hogy ti jártok-e a Intézetbe, esetleg 3. baba ügyben?

...és akinek nincs vonalzója, elárulja, hogy hol tart? van esetleg valaki, akinek szintén március környékén lesz lombik? csak hogy együtt parázhassak valakivel :D

Tegnap voltam nőgyogyinál, megcsinálta a szűrés, kicsit véreztem :? azt mondta a dnéni, hogy ez normális, hát...nemtom. Holnap megyek reggel IR vérvételre. Meg kellett vennem a 75g szőlőcukrot. Nem tudom hogy fogom feloldani 2,5 dl vízben, mikor a 75g cukortól tele lesz a bögrém :D

Pusz mindenkinek
sonjus

bocsi, még valamit szerettem volna kérdezni!
Tanár úr mondta, hogy márciusban lombik, de nem kaptam sorszámot! :( Mikor kapok? Megmondják egyáltalán? :)
Ez a március azt jelenti, hogy akkor lesz konkrétan a beültetés, vagy csak akkor kezdődik a stimu?
Bocsi, de tele leszek olyan alapvető kérdésekkel, amitől majd égnek áll a hajatok :D :P
sonjus

Sonjus,
én kaptam korábban sorszámot. Lehet jövőre megint más rendszer lesz és azért nem adnak, nem tudom. Lehet érdemes lenne rákérdezni. Az IR vizsgáltra az intézetből küldenek? Mert annak még aznap meg lesz az eredménye és lesz ürügy, hogy felhívd őket. Akkor már megkérdezehted a számodat is.
Én a 75g cukrot egy úgy oldottam fel, hogy annyit vizet öntöttem rá, hogy éppen folyós legyen. Átöntöttem egy 0,5l-es üvegbe és ráöntöttem a maradék vizet. És telenyomtam citrommal is :lol: Állítólag szabad, és úgy egyszerűbb is meginni, de még így is brutál édes volt. :roll:

i.kata

Sonjus, kérdezz csak nyugodtam, azért vagyunk, hogy segítsünk.

Sorszám biztosan van, mert vannak, akik már ötszázvalahánynál tartanak, amivel már átcsúsztak a jövő évre, csak maximum nem mondták meg, de ha telefonálsz és megkérdezed, akkor belenéznek a nyilvántartásukba és megmondják. A sorszám azt jelenti, hogy ottan környékén kezdődik a stimu, de persze lehet csúszás mindkét irányba, de a tapasztalat az, hogy kábé egy hónappal lehet előtte már kezdeni.

Szerintem a cukros víz nem is annyira rossz. Kicsit édes, de ennyi. Nem mondom, hogy a világ legfinomabb itala, de nekem hogy úgy mondjam ízlett. :shock:
Vendég

Ladiva,
neked ízlett? :lol: Én csak citrommal tudom meginni. Lassa nekem is kell mennem kontrollra.
Tényleg, Te mikor kezdesz végül? Már most is mehettél volna, ugye?

Hbzs,
te vittél beutalót az Antal diagnosztikába a kontrollra? Ugye nem kérnek, nincs kedvem megint beutaló után kajtatni. :oops:

i.kata

Köszi lányok az infót :)

Egyszer már ittam ilyen löttyöt, csak akkor nem nekem kellett vinni, hanem elő volt készítve, ezért voltam gondban! Emlékszem, ott vagánykodtam, mert mondta a hölgy, hogy csak szépen nyugodtan kortyolgassam, mire megkérdeztem, hogy gond-e, ha egybe lehúzom? Kicsit furán néztek rám, mert akkor még nem tudtam, hogy nem fogom tudni :D Konkrétan mindenem összeszorult annyira édes volt :)

Igen, az Intézet küldött, a Fehérvári útra, kaptam papírt is :)
Tényleg megvan aznap az eredmény? Ez nagyon jól hangzik!

Tanár úr annyit mondott, hogy aki most jelentkezik, annak a márciust tudják mondani, de sorszámról nem esett szó. Azt mondta, hogy kell neki minden papír, mert alá kell támasztani a TB felé, hogy jogos a lombik. Lehet, hogy majd csak ezek után kapok számot? Hű, akkor lehet április lesz a márciusból?
:?
sonjus

Kata, nemcsak most, hanem már a múlt hónapban is mehettem volna, de toltam rajta. Még nem vagyok benne biztos, hogy mikor kezdek. És nálad mi a helyzet? Mikor fogsz vagy tervezed a kezdést? Még ebben az évben?

Sonjus, nekem ha választanom kell aközött, hogy ízlett vagy nem ízlett, akkor nekem ízlett a lötty.

Úgy tűnik, hogy sokat szigorodott a rendszer, hogy már az IR-ről is kell papír. Ezek után lehet, hogy nagy szerencsénk van, hogy a további vizsgálatokat önszorgalomból elvégeztetjük, hogy a későbbiekben ezzel se húzzuk az időt. A Tanárúr mondta nekem is a konzin, hogy mindenről vigyek másolatot nekik.
Vendég

Sziasztok! :D

Fitie!
Nagyon ügyesek vagytok, hogy Petike mellett még lakásfelújításba is kezdtetek! 8) Gratulálok Petike átfordulásához! - Lassan jön a többi "mutatvány" is! :lol: A képet én sajnos nem látom, talán majd otthonról... :(

Gabó!
Gyere!!! A topik a régi! Nem is változott meg! :wink:
Drukkolok a vizsgáidhoz!!! 8) Melyik napon mész?

Beus!
Én azért drukkolok nektek, hogy elsőre és fiú legyen! :wink: :lol:

Minnie!
Hogy vagytok? Rég nem jártál felénk... :(

Sonjus!
Szuperek az esküvői képeitek, nagyon szépek voltatok! :D
Én elvileg - ha a tüszőim jól alakulnak - a hónap végén már szúrom magam. :roll:
Nyugi, a 75g cukrot nem a bögrédben kell feloldani - különben kilötyögtetnéd az egészet, míg odaérsz! :lol: Arra készülj fel, hogy nagyon nehezen oldódik. Én mindig beleszórom egy műa. palack aljára, s ráöntöm a vizet, s aztán egész úton odafelé rázogatom... :? :lol: Egyébként én is "tisztán" iszom; nekem is "ízlik". 8) A laborban első alkalommal meg is lepődtek, hogy milyen hamar eltüntettem az egészet! :lol: E-mail címet kell adni, s akkor délutánra már meg is kapod az eredményt!
A jogos támogatott lombikod igazolásához szerintem csak az az 1 papír kell az előző nődokidtól, hogy az első 2 inszemmel együtt megvolt a 6 sikertelen inszemed, nem?! :? - A többi papír csak a kivizsgálásod része, hogy Tanár Úrék minél tisztábban lássanak... :wink:

Kata!
Én pont bent voltam az intézetben, amikor Sipos doki említette az IR kontrollt, így kaptam beutalót. De biztos vagyok benne, hogy anélkül is fogadnak a laborban. De azért, ha gondolod, hívd fel őket! :roll:
hbzs

Sonjus,
ha ide jössz a Fehérvári útra, akkor elmondom, hogy egy udvarban van a labor (első ránézésre nem is gondolnád, hogy ott bent egy labor működik) és egészen hátul. Ha autóval mész, akkor nyugodtan be lehet menni egészen a végéig.

Ladiva,
én úgy tervezem, hogy még december közepe felé fog esni a 3. napi vérvétel, és a21. napi meg már januárra. Ha minden ok, akkor januárban szeretnék kezdeni.

i.kata

Hbzs,
köszi, majd november végefelé felhívom a labort, úgyis előre be kell jelentkezni. De szerintem sem kell a beutaló, mert simán mondtam, hogy szeretném, ha megnéznék, volt-e már toxoplazmózisom (remélem így hívják) és levették arra is a mintát.

i.kata

Ladiva!
Köztünk legyen mondva, mikor először jártunk az Intézetben (egyébként rájöttem, hogy nem is 2007-ben voltunk, hanem 2008-ban :D), én rákérdeztem az IR-re, hogy mit szólnak hozzá, akkor azt mondták, hogy ez a vizsgálat most divat, de ha gondolom csináltassam meg, most meg "kötelező".

Nem szeretném újra felhozni, a korábbi "nézeteltérést" mert tényleg rossz volt olvasni :( de most visszanéztem kicsit a régi leleteimet és hát érdekes :) Mindenkinek van néha dilemmája, hogy mit is csináljon, főleg, ha több orvossal is kapcsolatban van, mert van aki ezt mondja, van aki azt, és az ember próbál okos lenni, de úgysem tud! Ezért is próbál tapasztalatokat gyűjteni, mondjuk egy ilyen fórumon :) hogy hátha a másiknak az segített, nekem is jó lesz! Nekem annó az endokrinológus hölgy totál az ellenkezőjét mondta mint a Tanár úr, a hormonleletre :shock: Akkor Tanár úr azt mondta, hogy kicsi magas a Prolaktin, a másik doki szerint nem volt az, valamint normális a progeszteron, a drnéni szerint meg alacsony volt. No erre aztán nem szedtem be semmit :D lehet itt követtem el a legnagyobb hibát!? Szerintem máshogy nem lehet ilyen fontos dolgokat csinálni, mint a lombik, hogy meg kell bízni az orvosban, így most lesz ami lesz, én nem megyek a saját fejem után :) Ezen a genetikai vizsgálaton azért mostanság egyre többet gondolkodom!
sonjus

Kata! Igen a Fehérvárira megyek, már mondták, hogy valami sorompón kell bemenni! Azért köszi ;)
sonjus

No, akkor én is kérdezek valamit: :wink:
Talán emlékeztek, hogy még júliusban, az első IR vizsgálatom után bejelentkeztem az SZTK diabetológiájára, s 4 hónappal későbbi időpontot kaptam, ami éppen holnap este lesz. Azóta, ugye, megkaptam a gyógyszeremet, szépen be is szedegetem, diétázom, majd már kontroll-vizsgálaton is voltam, aminek alapján teljesen rendeződtek az értékeim. Ti ezek után elmennétek még a diabetológiára? Vagy inkább mondjam le, mondván, hogy most már "nem aktuális"? Ha megyek, igazából csak a kiváncsiság miatt megyek - hogy lássam, egy diabetológusnak mennyire van (nincs) köze a meddőségi nőgyógyászathoz, hiszen számára a 8,2-es 0 perces inzulin biztosan nem lesz magas, amikor a felső határ ~25, s azóta le is ment 4,4-re...

A genetikai vizsgálat engem is érdekelne, hogy hol lehet megcsináltatni, mennyibe kerül stb. Amikor anno S. dokit erről is kérdeztem, csak annyit mondott, hogy "Miért, akkor elválik?"... :?
hbzs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?