Sziasztok!
Nagyon jól sikerült a randi! Isteni étteremben voltunk, és tök jót beszélgettünk!
Az etetőszék persze nincs meg. Kedden. Talán.
Közben a babauszisokat felhívtam, hogy mi van?? (10 napja ígérték, hogy visszahívnak), és világukról nem tudtak, senki nem tudott az ügyünkről. Újra mindent elmondtam, és a nő még azt éreztette valam, hogy "na a hisztis liba". Aztán végül kiderült, hogy nem kompetens, majd a főnökasszony visszahív, hogy értesítsen a "döntésrő" hogy visszakapjuk-e a nem használt szolgáltatásról a pénzünket. A guta megüt!
Voltam a postán, megvannak az új kis játékok, szuperek! Kifertőtlenítettem őket fertőtlenítőfolyadékos ronggyal... Olyannal, amit 2%-osra kellett volna hígítani, mint kiderült!
Anikó, persze, írj csak privit bátran? etetőszék?
Panndi, 173-assal könnyen lehet hozzánk jönni!
Na, akkor tali nálunk jövő héten pénteken, 2009.11.6. 10:00-tól várom az érdeklődőket sok szeretettel!!!
kÖZÖS DALOK: BÓBITA, aki nem lép egyszerre...?
Meggyet ti hogy adtok a gyereknek? A héját is? Leturmixolva? Van fagyasztott meggyünk, hogy fogjak majd hozzá???
Köszönöm a hozzátápis bátorításokat... Éhen már csak nem halunk... Tinu, majd hívlak, de ha nem baj, akkor csak holnap. Vendégek beállítanak 8 perc múlva!
Asszem mostan ennyi.