Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andy köszönjük szépen a lakást, hogy elfoglalhattuk :) Én nagyon jól éreztem magam, és szerintem a babáknak is direkt jó, ha nem egész nap minket látnak és hallanak, így őket is ér némi izgalom :)

Baba! Marcsi! sajnálom, h nem jöttetek! Jó lett volna látni mennyit fejlődtek a babák!

Hunor most kicsit nyűgös, de lepasszoltam Apának :) szerintem kicsit megviselte ez a mai nap, de mint írtam, nem baj, ha nem engem lát-hall egész nap :) Az éjszakát biztos megint átalussza... ami nem is baj, kell az erő a holnapi naphoz, mert akkor kapja az első oltását! :(

Priviben küldjétek el a mailcímeteket és küldöm a képeket!
Azért majd párat ide is felrakok :)

ja! Andy! a fekete pelustartó az enyém... :oops: most bizonygathatom, hogy nem vagyok szétszórt... :oops:

Jó éjszakát mindekinek!

Kép
Kép
nikilány
 
 


Andy!
Tényleg köszi a lehetőséget a talira, mi is jól éreztük magunkat! Orsi jó nagyot aludt!Most ébren van, Apa szórakoztatja.
Remélem nem kell sokat várni a következőre. Meg sem néztem a rucikat, na de nem baj, nem vagyunk mesze egymástól...
Mindenkinek nagyon édes a babája!!!!

Kép

Kép
esztke
 
 


Mi is nagyon jól éreztük magunkat! Köszi Andy, hogy mehettünk! :lol:

Tücsi, sajnálom, hogy Bulcsú nem sok nyugtot hagy neked, nagyon sok kitartást kívánok! Elhiszem, hogy már kivagy! Ha gondolod, mivel nem lakunk nagyon messze egymástól, valahogy megbeszélhetünk talikat. Hátha nektek is jobb lesz ha kicsit kimozdultok!

Andy, anyukámék ott laknak kőbányán, biztos nemsokára megyünk arra, akkor felhívlak ruha ügyben, jó? Vagy esetleg jöttök mostanában babauszira? Ott is tudunk talizni.

Remélem, nem kell sokat várni az újabb talira, nagyon jó volt!!!! :lol:

Jó éjszakát mindenkinek, pihenjetek sokat!

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 

 
 

Tengdi! Egészségedre a pogácsákat!!!! :lol: :lol: :lol:

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Andy!

Mi is köszönjük a talit, bár már küldtem privit de nem baj még egyszer köszi! A mail-címem elküldtem.

Benus is nagyon nyügi lett, már hazafele ordított, de rögtön szopizott otthon, ..nehezen aludt b, nagyon túlpörgött. De most alszik..... :D

Mindenkinek jó éjszakát, és örülök hogy megismerhettelek titeket..nem csak a felhasználóneveteket ismerem..és hát a fényképek sem az igazaik, személyesen egészen más.

Fruzs és Beni

Kép
fruzsa7
 
 


Hello,

a mail címem: rita.szolnoki@gmail.com. Jöhetnek a képek! Én nem sokat csináltam, de elküldöm ha kapok címeket.

És tényleg köszi Andinak a lehetőséget, tök jó volt a buli.
Luca is azt mondta, hogy prímán érezte magát! :lol:

És majd hozzánk is lehet jönni, 70 nm a kéró, elférünk simán, csak az a bökkenő h mivel ez egy 4 emeletes társasház lift nincs, és mi a 3.-on lakunk. Babakocsikat a garázsban lehet hagyni. De legalább meglesz a napi edzés. :)
És legközelebb a többiek is jöjjenek ám!!!

Egyébként én tegnap este 9-re annyira behullottam mint már régen, én altattam Lucát, és simán bealudtam vele a kanapén...alig birtam magamhoz térni. Aztán vhogy kihúztam f12-ig, legalább a Szül. feleségeket megnéztem, bár az a barom aki f11-re rakta a kezdést mehet a francba! :twisted:

Tök cukik a gyerekek, egytől egyig. Kár h a közös képet nem tudtuk megcsinálni.

Én meg ma este 18:15-re megyek a sebészetre, mert a jobb lábújjam totál kész van, lassan 1 hónapja szenvedek vele. Valszeg belekaptam az ollóval, azóta fáj, nem gyógyul, 2 hete kaptam rá vmi kenőcsöt de semmit nem ért, szóval ma megyek vissza. Tutira műtét lesz!!!!! BE VAGYOK SZARVA!!!!! Biztos kivágják a körmömet, és be leszek kötözve, remélem tudok majd járni, mert vhogy muszáj Lucát ellátni. De azzal nyugtatom magam, hogyha egy szülést kibírtam, akkor talán ezt is! Na de akkor is fosok, utálom ha tűvel meg mindenféle szerszámmmal közelítenek felém.
Már csak ez hiányzott!!!! :roll:

Ja, és itt az olcsóbb bébikaja elérhetősége:

http://bookline.hu/search/categories.ac ... bebiitalok

na most húzok fürdeni, Lucc bealudt, talán van szabad 1.5 órám.

Kép
szolnoki rita
 
 


Még annyit, hogy a Kecskeméti kajákkal vigyázzatok, rendelés előtt csekkoljátok le a boltban az összetevőket, mert egy csomó bébikajájukba tesznek cukrot.....idióták!!!! De van 1-2 HIPP desszert is, amiben van hozzáadott cukor. Nem értem minek!

Most épp van HIPP bio vilmoskörte püré 60%-kal olcsóbban, az nagyon jó ár!

Kép
szolnoki rita
 
 


sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de majd legközelebb!

Mi ma délelőtt egy "Ringató" nevű foglalkozáson voltunk. Nagyon tetszett mindkettőnknek! :)
Sok anyuka és kisebb nagyobb gyerek volt ott. Bogi a legkisebb egyenlőre, leszámítva a pocaklakókat! :D
Sokat énekeltünk, mondókáztunk, játszottunk, mindezt gitár és furulya kísérettel! Igazán szuper volt! Ajánlom nektek is!
Bogi jól el is fáradt!
További szép napot nektek!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


küldök néhány bizonyítékot, hogy Lucc sokkal inkább Apára hasonlít. :D [img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.9851.jpg[/img]

Kép


Kép

Kép

Kép
szolnoki rita
 
 


na még 1

Kép

Kép
szolnoki rita
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk csípőszűrésen és Orsinak terpeszbugyit kell 2 hónapig hordania, mert a bal csípője fejletlenebb. A Heim Pálban voltunk, rengetegen voltak. Egy idősebb főorvos vizsgálta meg, meg is uh-ta. Amúgy minden renben van.

Kép

Kép
esztke
 
 


Rita: Ezt találtam, nézd meg, hátha érdekel, úgy emlékszem ilyet keresel.
http://www.sanyibea.eoldal.hu/fotoalbum ... -bundazsak

Kép

Kép
esztke
 
 


Rita: Luca tényleg apukája,milyen édesek együtt.hogy van a lábújjad?lehet nekem is az lezs a vége,én is szenvedek,okosan én is belevágtam.

esztke:hamar eltellik a terpeszbugyis időszak ,de ha segít akkor muszály,sok babának kell,de még jó hogy nem kengyel,állítólag az iszonyat.

crissy: megkaptad a képeket,mert nekem kétszer is visszadobta.

tényleg ki nem kapott még?

trinky,marcsi,baba,viccvucc,gabi remélem nem marad ki senki, ti maradtatok le a taliról,remélem a legközelebbin találkozunk

marcsi: hogy vagy? ha gondolod privibe írhatsz?hol volt a ringató?

baba: hogy van a kis roli baba?

tengdi: pogiba se sütőpor,se élesztő semmi nem kell?csak 25dkg lisz,túró és margarin?hétvégén meg akarom csinálni,nagyon bejött.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


olyanban kérném a segítségeteket,hogy karácsonyi fotókat szeretnék hannáról,nem ismertek valami jó fótóstudiót?
köszi előre is.

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Hello,

hát ne tudjátok meg milyen horror volt tegnap!!!
Úgy paráztam hogy csak na, szüléstől egyátalán nem féltem de ettől....ráadásul mind a 2 nagylábújjam körme benőtt, és az egyik már annyira necces volt hogy kezdett tályogosodni....szóval mindkettőt megcsinálta a dokinő. Kaptam 2 akkora szurit, aszittem beszarok úgy fájt, az asszisztens karját majdnem letéptem úgy szoritottam, de tök jó fej volt, mondta h csak nyugodtan. :)
Aztán már semmit nem éreztem csak hogy rángatja a lábamat a doki, pár másodperc alatt megcsinálta mindkettőt. A jobb nagylábújjamba - az asszisztens tudosítása szerint - horror nagy köröm volt benőve, jeleztem hagyja abba a részletezést mert menten kitaccsolok.
Fél év mire visszanő a körmöm, pedikűröst nagy ivben kerülöm addig, és nagyon remélem hogy helyrejön. Még jó hogy a férjem elvitt, mert nem tudtam volna egyedül hazavezetni, igy is a CROCS pacskeremben totyogtam le a kocsiig. Aztán itthon bevettem 2 brutál fájdalomcsilit, és most mingyá le kell vegyem a kötést, remélem nem ájulok el a látványtól. Most kötözgetnem kell pár napig aztán állitólag hamar begyógyul. Szóval ezt nagyon megszivtam!!!!
Szegény Lucut nem is tudom vinni sétálni, talán majd vasárnap, mert ráadásul holnap vendégek jönnek délután.
De majd kiülünk a teraszra levegőzni.

Esztke ez a terpeszbugyi biztos ijesztően hangzik, de biztos rendbejön tőle. Köszi a linket, megnézem!

Ilyen ringató amit Marcis is írt van itt a 17-ben, olvastam róla, oda majd én is elviszem Lucát ha kicsit nagyobb lesz. Azt hallottam h nagyon szeretik a gyerekek.

Kép
szolnoki rita
 
 


Andy,

tesóm ide vitte tavaly kari előtt a kisfiát, és szuper képeket csináltak róluk. Én is azt kaptam karácsonyra.

http://www.gyermek-foto.hu/

Egyébként nekem van egy majdnem profi fotós barinőm, állati jó képeket csinált rólunk Lucával, és majd karira is vele akarok csináltatni képeket, ha gondolod megkérdezem h mennyiért vállal-el titeket, tuti h sokkal olcsóbban mint bármelyik műtermes.

R.

Kép
szolnoki rita
 
 


Hát Rita, nem irigyellek. De a lényeg, hogy túl vagy a nehezén! Gyors gyógyulást!

Itt az újhegyi ltp-n van zenebölcsi, mi szerdán megyünk először. Nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz. A barátnőm tartja, aki szintén óvónő és a Ringató tanfolyamot is elvégezte. Már fél éve kezdte és nagyon szeretik a gyerekek. Majd megírom milyen volt.

Orsi tegnap is és ma is nagyon jó kislány, most is már majdnem 3 órája alszik. Este kicsit nehezebben aludt el, lehet, hogy a terpeszbugyi miatt, nem tudom, de Apa sikeresen elringatta. :)
Nem vészes amúgy ez a bugyogó, de az biztos, ahogy Andy is írta, hogy jobb, mint a kengyel. Majd csinálok róla képet. De szerencsénk volt, mert a körzeti helyünkre csak nov. végére kaptunk időpontot a 6 hetes csípőszűrésre és a barátnőm anyukája eltudta intézni, hogy időben menjünk, mert, ha még egy hónapot várnunk kellett volna, lehet, hogy a kengyelt kapjuk.
Az egyik barátnőm terhes, mondtam neki, hogy 1 hónappal a szülés előtt jelentkezzen be, akkor talán kap időre időpontot. Röhejes a magyar egészségügy.... :(

A kismamik nagyon eltűntek....

Kép

Kép
esztke
 
 


esztke: mennyibe kerül a zenebölcsi? engem is érdekelne.

rita: megköszönöm ha megkérdezed a barátnődet,sajna szűkős a keret,de szeretnék karácsoni képeket.
hát lehet nekem is az sebészet lesz a vége,már kifakadt,most körömvirágozom hátha segít

Andy

]Kép[/url]
békefiné
 
 


Rita,

Leszedték a körmöd??? Hát nem irigyellek :(
Nekem is már egyszer le köszörülték, mert úgy bevertem hgoy bekékült, majd elhalt a körmöm, és ráadásul nekem is kettő :) Leszedték, de megnyugatatásul, egy pár napig nagyon érzékeny, hogy nincs ott semmi aztán nem olyan vészes, és visszanőtt rendben és szépen, az tény hogy nagyon sok idő mire visszanő, viszont azóta is érzékeny mármint nem fáj meg semmi, csak mikor vágom olyan rossz érzésem van, szóval érted :) A nehezén már túlvagy!!

tücsi85
 
 
 


Jah és jövőhét csütörtökön megyünk fül-orr-gégészetre, hát kiváncsi leszek mit mondanak !!!

tücsi85
 
 
 


Nem szedték le a körmömet, csak a szélét kivágták majdnem a tövéig, ami be volt nőve....de ez is horror volt. Le kell vegyem a kötést még ma, de majd csak akkor ha Zoli hazajön, mert nem akarok elájulni a látványtól. Betadin kenőccsel kell kenegetnem pár napig, meg le kell ragasztani és állitólag hamarosan meg sem érzem....most még papucsot sem birok felhúzni, egy kötött papucs-zokniban csúszkálok itthon.
Andy, ha kifakadt az jó, de nem akarlak paráztatni: nekem is kifakadt jópárszor de semmit nem ért, mert mindig visszajött, és már totál begyulladt a jobb lábújjam. Én is húztam majdnem 1 hónapig, aztán ez lett a vége. Ha nem múlik el, jobb ha elmész a sebészetre, mert azt mondta a dokinő h minél tovább húzza az ember annál rosszabb lesz...

Azért nézd meg a fotós honlapot, én megnéztem és nagyon jók a képek, de megkérdezem Gyöngyi barátnőmet mennyiért csinálna képeket. Nagyon ajánlom, profi a csaj. Még ma beszélek vele.
Kellékeket te is össze tudsz szedni a fotózáshoz.

Orsi, te a 10. kerületben laksz? Az újhegyi lakótelep melyik? Azok a modern szines új épitésű nagy házak ott az uszival majdnem szemben?

na megyek mert luca mingyá kel, én meg pizsamában totyogok még mindig...

Kép
szolnoki rita
 
 


Tücsi, gégészet minek? A horkolás miatt? :)

Kép
szolnoki rita
 
 


Igen :D Mostmár nagyon idegesít, igaz a gyermekorvos azt mondta hoyg nincs semmi baj, de nem igazán nyugtatott meg így inkább elmegyek eyg fül-orr-gégészetre, remélem mostmár mondanka valami hihetőt és nyugatatót :) Itt közel hozzánk van egy magán gyermekmosoly egészségközpont, remélem jól megnézik, és megmondják mi ez...
Elég vicces mikor alszik a boxerünk, apa is néha horkol, és akkor még a gyerek is, na ilyenkor már nem tudom elég hangosra rakni a tv-t :D
Rita, meglestelek iwiw-en, és láttam hoyg nektek is van boxeretek??? Mi nagy rajongójuk vagyunk :) Nekünk egy kanunk van szóval teljes a férfi uralom :?

tücsi85
 
 
 


Sziasztok!
Nem semmi a körömbenövés... Hunornak is benőtt már egyszer a bal lábán. De azt én ki tudtam operálni... Sajna Apja lábát örökölte, neki is többször benőtt már... Viszont Luca tényleg jobban hasonlít az apjára! :)

Tücsi! nem semmi a sok pasi! :lol: meg a horkolásuk! :lol:

A képek nincsenek még lekicsinyítve. De lehet jobb minőségűek maradnak, ha maradnak 5 megán. Majd tömörítve küldöm mindenkinek, aki kér!

Kép
Kép
nikilány
 
 


Andy!
Már jól van szerencsére!
Délutánra sikerült eltüntetni a lázát.
Most a tejem miatt ijesztett rám.Már 1 órája szopizott,rugdosott,sírt közben.mintha nem jött volna semmi. :( :? Tegnap este 20 ml sikerült lefejnem azt most oda kanalaztam neki.Olyan édes volt,röhögött,sikított közbe.
Hát remélem nem akar el apadni a tejem.

Marcsi!
Mi múlthéten voltunk a Csigaházban ringatón.Nagyon jó volt.Igaz Roli még nem élvezte annyira,de azért néha sikított egyet.

Nov.11.-én a Csekovszkyban lesz Baba Börze,ha érdekel valakit.
baba0727
 
 


sziasztok!

Rita
Luca nagyon ari! Klasszak a képek!

Andy
Ringató itt a XVII.ker.-ben Rákoskeresztúron, az Újlak utcában van csütörtökönként!
Köszönöm kérdésed, jól vagyunk! :)

baba
Mi is a Csigaházba szerettünk volna járni, hiszen az közelebb van,de ott már megszűnt a ringató! :roll:

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Andy: 500 Ft/alkalom.

Rita: ránk gondoltál? Azok a házak is a lakótelephez tartoznak, de mi egy régi panelban lakunk.
Amúgy nekem is volt egy boxerem, sajnos el kellett altatni... :(

Orsi ma egész nap alszik... :)

Kép

Kép
esztke
 
 


Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert rohanok főzni! :lol:

Rita, sajnálom a lábad, remélem azért javul!!!

Andy, nem kaptam meg a képeket, nem tudom, mi lehet, sokszor van gond a freemail-el. Privit küldtem!

Majd még jövök, pussz

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Marcsi!
Nem szünt meg!Most is volt a héten,mi meg múlt héten voltunk.Akkor volt az első alkalom.Hetente meg akarják tartani ha sokan jelentkeznek.
baba0727
 
 


Baba!

De jó, hogy mondod! Nekem a műv.házban mondták, hogy megszűnt! Melyik nap van? Akkor mi is inkább ide járnánk!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


http://www.babafalva.hu/hp/category/nyeremenyjatek/

Minden csütörtök 9.30 óra és 10.15 óra
Belépő: 700 Ft/alkalom
2400 Ft/4 alkalom - a bérlet 3 hónapig bármikor lejárható
baba0727
 
 


baba

Nem erre gondolsz? Ezt most találtam a honlapjukon:
Tipegő-Topogó

Az anya-gyermek kapcsolat elmélyítése a zenén keresztül

Intim együttlét a zene, a mozgás és az érintés útján.
Ölbeli játékok, éneklés, mozgás, sporteszközökkel,
ritmushangszerekkel és közös alkotással a legkisebb
gyermekeknek és szüleiknek.
1-3 éves korig

Ez nem a Ringató!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Egy dologról beszélünk!
De ez tényleg nem Ringató! Persze attól még lehet jó! :wink:
Egész kicsik is mehetnek? Majd utánajárok!

Jó estét mindenkinek! Kellemes, nyugodt hétvégét kívánunk!
Boglárka

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Lányok!
Egy gyors kérdés!
A lakásban kb.23°C van napközben. Body, zokni, rugi van Bogin. Ez ugye elég? Vagy zokni helyett harisnya kéne rá?
szerintetek? (anyukámmal keveredtem kisebb vitába) :roll:
Előre is köszi!
Jó éjszakát!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Marcsi! Nálunk 21-23 fok között mozog nappal is éjszaka is és Emmán csak egy vékony hosszú ujjú body van és egy vékony nadrág vagy egy vékony hosszú ujjú rugdalodzó. Éjszaka ugyanez van rajta és egy vastagabb hálózsákban alszik mert a takarót lerúgja magáról és a nélkül azért fázna. De napközben nagyon jól elvan, nem fázik egyáltalán! Sajnálom nagyon, hogy nem tudtál jönni a "babapartira"!!! :( Remélem, azért jól vagytok!

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Hello,

hát ma szembesültem a lábujjaimmal.....majdnem elájultam a látványtól. Horror. Nem részletezem. Csak bizakodni tudok h hamar begyógyul, nem kell kötözgetnem, és pár napon belül járóképes leszek. Annyira gázul néz ki, hogy el is bőgtem magam, plusz belegondoltam hogy ez kb. jövő nyárra fog megnőni és kinézni vhogy....Luca addigra 1 éves lesz.
Hogy lehetek ennyire béna szerencsétlen? :oops:

Marcsi, ez a Ringató dolog engem érdekelne, gyalog 10 perc alatt az Újlak utcában vagyok, én itt a számozott utcáknál lakom a Tesco közelében. Ez hol van pontosan? Tudsz küldeni honlapot?

Bogi ruha: nálunk napközben 21 fok van, esetleg 22, és Lucán is kb. ennyi ruha van. Nem adok rá harisnyát, nem kell. Most vettem a Tescoban tök jó meleg térdzoknikat, azokat adom rá, plüssnacit, bodyt. Ennyi!!! Ha esetleg kihűl a keze (ez ritka) adok rá egy vékony kardigánt.
Mi direkt figyelünk arra h ne öltöztessük túl Lucát és pl. a szobájában sem fűtünk be jobban a fürdésnél, nem akarunk majomház meleget, mert csak izzadna mindenki, meg azt szokja meg és tök fázós lesz.
De persze ez csak az én véleményem.

Orsi, igen azokra a modern kerek narancssárga házakra gondoltam (elég rondák sztem)az újhegyi úti uszoda közelében. De az nekünk messze van, macerás lenne odabuszozni.

Holnap lesz az első alma-evős napunk, rendeltem a közeli bio boltban 3 db almát!!! :lol: Amiből sztem 2.9 tizedet majd mi eszünk meg, a maradékot meg Luca elnyammogja talán. :lol:
Kiváncsi vagyok milyen képet fog vágni...

Kép
szolnoki rita
 
 


baba: engem érdekel a börze, vennék még pár dolgot, mi ez a Csekovszky, és hol van pontosan? Nov. 11 az hétköznap, ha jól számolom.

Tücsi: jaja, nagy boxer rajongók vagyunk. Csak most nincs kutyánk, mert sajna 5 éve hogy meghalt, infarktust kapott az akkor 4 éves boxerlányunk, Mira. Aztán beköltöztünk a belvárosba, aztán meg ide, és most nincs kutya, de tervezzük h veszünk, csak megvárjuk amíg Luca kicsit nagyobb lesz. A férjem Aramis-szal, egy kan boxerrel nőtt fel, egy tálból ették a maradék pöreszt a teraszon....a szülők meg frászt kaptak. :lol:
Gyerek mellé a legjobb választás egy boxer, imádja a kölköket, lehet nyúzni, játszani vele, és nagyon okosak. Nem tudunk boxer mellett úgy elmenni h ne simogassuk meg, hiába tiszta nyál a kutya pofája. :)
De azért Bulcsú halkabb mint egy boxer, bár Luca szuszogásához képest tényleg komoly férfi-horkolást produkál. :)Amúgy meg mit aggódsz? Bulcsú csak alkalmazkodott a pasikhoz, nehogy már kilógjon a sorból. :D

Kép
szolnoki rita
 
 


Egy kérdés, aztán elhalkulok:

Marcsi, Crissy ti már áttértetek a nagyobb lyukú, gyorsabb folyású cumira? Mi még az újszülött cumikat használjuk evésnél, mikor kell cserélnem a 2-es cumira? vagy nem is muszáj váltani?

jó éjt!

Kép
szolnoki rita
 
 


Baba, megtaláltam a börzét. Asszem elmegyek, megnézem mi a kínálat.

És most már tényleg becsöndülök.

http://www.csekohaz.hu/csaladoknak.html

Kép
szolnoki rita
 
 


Marcsi!
Igen,egyre gondoltunk.Mi ott voltunk.De Roli még túl kicsi.5-6 hós baba volt a legkisebb.Ott a többi anyuka azt mondta ringató.Nagyon jó volt.Ha nagyobbak leszünk tuti többet fogom vinni.Sok éneket és mondókát tanultam amit itthon mondom is a Rolinak.

Nálunk is napközben 21 fok körül van este meg 23-25.Rolin napközben egy hosszú ujjú body és egy vékony gatyó van.Éjszaka meg csak egy rövid ujjú body+zokni.

Rita!
Ha gondolod mehetnénk majd együtt.

Nem is mondtam nektek,hogy ránk rémített a Roli orvosa.
1.Nagyon sápadt volt szerinte a Roli.Szednem kell vasat és ha 11-ig nem múlik el neki akkor vér vétel és majd abból ki derül mi legyen.
2.A hörgéssel kapcsolatban.Azt mondta lehet,hogy lesz 2-3 éves mire kinövi.De a legrosszabb.Ha el kap valami betegséget vagy meg fázik,szóval rosszabbodik neki a hörgése akkor altatásos műtét.....hörgő tükrözés.
Basszus ettől úgy meg ijedtünk.Mondtam is apának ha elkapja ezt a röfögő vírust akkor kiköltözik.
De remélem nem lesz gond és hamar ki gyógyul ebből.

Jó Éjszakát Mindenkinek!!!

Kép
baba0727
 
 


Hogy vannak a kismamik???
baba0727
 
 


Köszi, hogy írtátok ezt a börzét. Pont itthon van a férjem aznap, lehet, hogy délelőtt mi is kiugrunk. Szeretem az ilyesmit! :lol:

Rita, mi még nem tértünk át és nem is gondolkozom rajta, mert Emma az egyesből is kb. 5-10 perc alatt bekajál és a mohósága miatt még mindig sokat bukik, pedig nuk cumija van amin van az a bizonyos "szelep", hogy ne menjen neki levegő, nem tudom pontosan mi is annak a neve. :oops: :lol:
Sok sikert az almázáshoz! Szerintem, először nagyrészt csak levet adjál, Emma azt imádta cuppogni a kanálról és még most is sokszor csak azt "nyeli be", a sűrű részét kiköpdösi :lol: Majd írd meg, milyen volt!!!!

Baba, sajnálom Roli babát, meg azt is, hogy nem tudtatok jönni a talira. Reméljük, nem kerül sor műtétre!

Szép álmokat minden babának és mamának! :D

Crissy

Kép

Kép
crissy
 
 


Jó reggelt, babák-mamák! (és persze kismamik)

Köszönöm a gyors válaszokat, majd anyunk is megmutatom! :)
Nem szokott beleszólni, hogy mit-hogy csinálok Bogival, de ez a harisnya kérdés.... Nem baj! Fő, hogy van nagymama és szívesen segít, ha tud! :)
Crissy
Én is sajnálom, hogy nem tudtunk menni, de majd legközelebb!
Köszönöm kérdésed, jól vagyunk! Boginak ez a dupla oltás sem okozott gondot!
Rita
Jobbulást kívánok! Remélem minél hamarabb rendbe jön a lábujjad!
Mi a héten kezdtük el a 2-es cumit használni, mert új tápszert kapott Bogi. (Humana HA 2.) Ez kicsit sűrűbb mint az előző, bár a 1-es ből is kiszívta, de én úgy gondoltam itt az ideje váltani.
Ringató: ringato.hu, illetve az Újlak utcai: hazay.hu (ő a tartja a foglalkozásokat)
baba
Reméljük nem lesz szükség hörgő tükrözésre! Drukkolok Rolinak!

szép, mosolygós napot mindenkinek!

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Sziasztok!

van valaki, aki karácsony környékén szül a Bajcsyban? Esetleg olyan, akiinek vannak tapasztalatai? Én vidékről jövök ide Ferenczy doktor úr miatt, de úgy látszik pont szabadságon lesz mikorra érkezik a kislányom. Nem izguloki, mert maximálisan megbízom benne, de azért természetesen kíváncsi vagyok. Kérlek, ha van infótok, írjatok!!!

Kép[/img]

Lajtalány
lajtalány
 
 


Szia Lajtalány! Én előtted 2 héttel szülök ott. :)

baba0727 írta:Hogy vannak a kismamik???


Sziasztok!
Olvaslak ám folyamatosan Titeket, csak nem volt mihez hozzászólnom és kérdésem sem volt. :) Örülök, hogy jól sikerült a találkozótok!

Köszönöm, én nagyon jól vagyok. Várom a jövő pénteki papás felkészítőt (apa biztos nem várja annyira :D), meg a szombati orvosi vizsgálatot, amin az első NST-nk is lesz. Utána már hetente NST! :) Próbálgatom a hordozókendő megkötési módokat -köszönet Fruzsának a sok linkért! Kaptam kölcsön egy 4 méteres kendőt, de kicsinek bizonyul. Asszem veszek egy 5,2 méterest, főleg ha apa is akarja használni, akkor kell ekkora. Fruzsa, Te mekkorát használsz?

Nem tudom írta-e már valaki, nov. 6-7-8. Baba-Mama Expo lesz a Sportarénában. http://www.babamamaexpo.hu A belépőjegy ára levásárolható, de csak bizonyos standokon és csak bizonyos vásárlási érték felett (info a honlapon) ill. nov. végéig a Mini Manóban. Múltkor voltam ott, nagyon tetszett az üzlet és a választék.

Nektek is fájt már ilyenkor a szeméremcsontotok? Nekem főleg akkor, mikor alvás közben meg akarok fordulni. :shock: :)

Tegnap anyóséknál ki kellett válogatnom egy rakás gyerekcuccból, amit elhozunk. A horgolt/kötött családi ereklye bébiruhákat elhoztam, nehogy sértődés legyen, de egyrészt nem is tetszenek (sejthetitek mennyire régiek), másrészt ki sem merném mosni, nehogy összemenjenek a mosásban. :D Genyó vagyok!?

Kép
Kép
csuti25
 
 


Csuti!

A kendőm pontos méretét nem tudom, csak azt hogy L-es. A Kismama magazinból van, ott lehet rendelni. Bár egy kicsit talán ennél is hosszabb kéne nekem, hogy hosszabban lógjon a megkötés végén oldalt az anyag.

!!! Viszont most új Kismama-kendő lesz decembertől,a decemberi számban már lehet rendelni, egy kicsit jobb anyagból is lesz, mint ez a régebbi, amit már évek óta lehetett rendelni tőlük. !!!

Viszont talán olcsóbb itt (Kismamában), mint pl. a Brendonban, persze ha Tesz Veszen veszel vagy ilyesmi az más.
Csak arra figyelj, hogy hiába van ott az hogy pl. 170 cm-es méretig S-es méret, ha te az elől keresztező újszülött kötést is akarod alkalmazni akkor minél hosszabb kell, arra kell a legtöbb anyag a megkötésben, ha meg valaki kicsit szélesebb oldalra az megint anyagot fog fel, tehát én minimum L-esben gondolkodnék, nekem is az van. Pedig elég alacsony vagyok, és bár nagyon vékonynak nem mondanám magam, de azért nem vészes a helyzet nálam ...szóval még így is L-es kendőm van. A gyerek is nőni fog és ha kis vasgyúró lesz, akkor kényelmesebb neki is a nagyobb kendő.


Kép
fruzsa7
 
 


Na ez is pont Kismamás kendő, amit kaptam. Igen, az elöl keresztezett, zsebes köéshez már rövid. Az L-es az 4,2 m. Én az LL-es 5,2 méterest néztem ki.

Kép
Kép
csuti25
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
nikilány
 
 


Csuti , azt hiszem én is a dupla L-re gondoltam, a 4, 2 biztos kicsi lenne..... :D
Ja és arra is kell figyelni hogy mosásnál egy kicsit összemehetnek!
fruzsa7
 
 


Sziasztok Csajszik, kimaradt 1-2 hét mióta nem jártam erre:)Sajnos most beteg vagyok,sikerült valami jó kis náthás,torokfájós,fejfájós dolgot összekapnom,ami remélem nem viseli meg a csöppséget odabent!!
Olvasgattam,hogy zajlik az élet:)
A Csekovszkys expoval kapcsolatban lenne egy kérdésem...rengeteget járok Ligeten,de nem igazán tudom,hogy ez is hasonló a Csigaházas expóhoz,mármint ugyan úgy egész nap lehet vásárolgatni a kismamiktól vagy ez inkább csak a leírt programokról szól??
Szívesen elmennék én is,ha tudnátok ebben segíteni!!!
Nikilány,csuda jó kis fotók készültek,látszik,hogy jól éreztétek Magatokat:)
Lajtalány,Csuti25,Ti már akkor nagyon a hajrában vagytok:)Szép karácsonyotok lesz:)Mindig csak jókat hallok a kórházzal kapcsolatban,főleg a szülésznőkkel,úgyhogy nem lesz semmi gáz!!!:)VISZONT:jár most jelenleg valamelyikőtök szüléselőkészítő tanfolyamra??Engem érdekelne mindenképpen,de azért sokkal klasszabb lenne,ha mégis egy ismeretlen ismerőssel tudnék elmenni...vagy esetleg oda apa is jöhet???Azt hívják esetleg apás felkészítőnek is?Szerintetek nem lenne gáz,ha Vele mennék??

Nagyon szép estét Mindenkinek és ami még fontosabb jó egészséget!!
Hamarosan még vissza kuksizom:)

bentley86
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: