Új privát üzeneted érkezett!

Mamacka! Én is ezt kérdeztem először a védőnőtől, de azt mondta, hogy előfordul, hogy takarják egymást. És ilyen kis korban még a 4D sem teljesen megbízható.
Tavaly voltam a Baba-Mama Expón és az ottani 4D-s doki egy előadáson elmesélte, hogy előző nap volt náluk egy kismama, utolsó hónapban hármas ikrekkel, és ott, az Expón derült ki, hogy nem 3, hanem 4 baba van. De az is igaz, hogy ahol 12 végtag kalimplál, ott még 4 már nem tűnik fel. Szóval, azért lehet ilyeneket hallani, de azért én remélem, hogy egyedül van a manó, és csak a köldökzsinórral csapkod, amikor össze-vissza érzem a ficánkolást. És mostantól fogyózom!

Kép
Kép
detty74
 
 


Akartam még kérdezni: ti kaptok még rendesen levegőt (nem az orrdugulásra értem)? Nekem minden mélyebb levegővétel elég nagy nehézséget okoz, folyton úgy érzem, hogy ki vagyok fulladva. Alexával is volt, de nem emlékszem, hogy ilyen korán kezdődött volna.

Megyek, felébredt a manóm.

Kép
Kép
detty74
 
 


ha ikerterhesség van akkor az afp-ben elváltozás van nekem akkora hasan van hogy lehetne bennem 3 gyerek is :?

Kép
Kép
20100310
 
 

 
 

tyűűű mennyi meglepetésre derült fény tegnap!! :D :D
Gratula a kis kukacokhoz, meg az új, egyszem kislányhoz!! :D :D

detty,
huuu.. ez nagyon brutál lenne!!! Számomra ez olyan hihetetlen. Amikor milimétereket méricskélnek a babák "belsejében" , akkor hogy a francba ne vennének észre még 1 babát??!! :shock: :shock:
Amúgy ez furi, hogy nyomja a tüdőd.. az még nagyon arrébb kéne hogy legyen!
A pocak méret szerintem nem ok az ikergyanúra. Nagyon kicsi a korkulönbség Alexa és a kistesó között.
Nekem is brutál nagy a hasam. van aki azt kérdezi tőlem, hogy izgulok e már a szülés miatt! :shock:

szabcsi,
pacsizhatunk. Én vagy 3x keltem fel arra éjjel, hogy majd belehalok úgy keményedek. 1x anyira bekeményedett megint, hogy attól féltem komolyan, összenyomom a babát! :shock: Durvább volt, mint bármilyen szülés közbeni keményedés!
Feltétlenül szólj a dokidnak!! És pihenj amennyit tudsz!!! ( én ma le is passzoltam Flórát és fekszem egész nap! )

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


csezjang,
az agykamra tágulat 2 dologtól lehet:
1, spontán fejlődési rendellenesség - ami az esetek tönnségében ( 80%) magától elmúlik.
2, fertőzés okozta agykamra tágulat (toxoplazmózis, rubeola CMV fertőzéstől ) - ez sajna nem múlik el. Ez okozza a vízfejűséget.

Az háziorvosom konkrétan megtiltotta, hogy bemenjek hozzá (H1N1 miatt ) !!! Minden papír dolgot ( beutaló, igazolás stb ) csak családtagokon keresztül intézhetek.
1x mentem be hozzá - szinte kiabált velem, hogy ne veszélyeztessem se amagam se a gyerek egészségét. Pedig amúgy egy olyan tipusú pasi, akinek 60-ra sem megy fel a pulzusa semmitől.
nekem azt mondta, ha le betegednék, akkor se merjek bemenni, inkább kijön bármikor!
Szerintem ha tudod, te is old meg mással a kiskönyv, beutaló dolgot. Vagy ha nem megy, kérj időpontot, elsőnek vagy utolsónak, hogy lehetőleg ne kelljen a sok beteg emberrel együtt ücsörögni.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Honey
Nekem ma reggelre elmúlt azóta egyszer volt. Már hülyének nézne a doki ha megint mennék! Azt hinné élvezem a méhszáj vizsgálatot! :) Pedig nem! :)
Három hete voltam akkor C3000 volt! Azt mondta, hogy az ülő munka is befolyásolhatja. Azóta szedem a MagneB6-ot.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Tud valaki valamit Vadsziról? Már nagyon régen járt itt!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Halihó!

Jó sokat írtatok, most végeztem a visszaolvasással...

Szabccsi!
Örülök, hogy minden ok! Szerintem a méretek teljesen rendben vannak! A doki nem lehetett túl kedves...
Ezek szerint a Te gyerkőcöd is szégyenlős! :) A mienk sem mutatta magát a múltkor.

Ktouch!
Gratula a kukishoz! Nagyon jót röhögtem a képen! Kedvesed egy igazi művész! :lol: Az Ábel szép név!

Mamacka!
De jó, újabb kislány! :D Gratulálok! Hajrá a hímzéssel! :wink: Szerintem nem fogod megbánni, hogy kislányod is lesz. Szerintem tök jó érzés lehet, hogy lehet szép kis ruhákba öltöztetni, megtanítani főzni, meg ilyesmi. Később meg átélni vele, amikor már ő is kisbabát vár... Szerintem ezek olyan jók lehetnek!

Yilonne!
Nem irigyellek a felfordulásért, nemrég mi is átéltük, áprilistól szeptemberig zajlott a tetőőtérbeépítés nálunk, totál káosz és kupi volt... Brrr... De szerencsére vége, és már minden szép! :)
A 3 hét sem lehet semmi kibírni Apa nélkül... Én nem bírnám elviselni...

Dongó!
Neked is gratula a kisfiúhoz! Aranyosak a képek! Látom, lecserélted a kis dongót egy másikra? Hogyhogy programcsaszi lesz?

Minyu, Csnixi!
Nektek szintén gratula a fiúkhoz!

Szilvi!
Nekem feltűnt, hogy régen írtál!!!
Én eddig kb. 5 kg-ot híztam. Mondhatni, hogy kívánós vagyok, legalább 2 óránként nyúlkálok a hűtőbe valami kajáért. Azért ez legtöbbször gyümölcs, joghurt, meg néha édesség.
Hol lesz ez a gyerekvilág kiállítás? Még nem hallottam! Megírnád? Előre is köszi! A Máté is szép név!

Anicca!
Örülök, hogy jobban vagy! Pihentesd sokat a lábadat! A mi kis Picurkánk is nagyon aktív, nagyokat rugdos. Ma reggel kb. 3 másodpercenként rúgott 1-1 nagyot, elég hosszú ideig. Jókat röhögtem közben, rendesen ellkökte a kezemet a pociról. Olyan jó volt! :D

De jól alakul a tábli! :) Hát már nem sokan vagyunk, akik nem tudják a baba nemét... De szerintem mostmár tuti a fiú többség, akárhogy alakul.

Anikó!
Én is hallottam erről, hogy pont ellenkező nemű lesz a baba, mint az álomban. Én először lányt álmodtam, utána fiút. Akkor lehet, hogy tényleg fiúcska lesz? :roll:
Örülök, hogy tetszett a kép! :) Kitartást a hétfőhöz! Nekem a védőnő azt mondta, hogy 28. hét körül kell menni. Nincs az későn szerintetek a cukorterhelésre?

Körzetinél még én sem voltam. Tudjátok, mikor kell menni? Meg mit csinálnak ott?

Detty!
Sok boldogságot Alexának! Megértem, ha nem tudsz válaszolni ennyi teendő miatt! Nyugi, várok türelmesen! :)
Hű de izgi ez az iker dolog! De nem irigyelnélek, plusz 2 gyerek Alexa mellé-nem lenne kis feladat! De biztos annak is meglenne a szépsége...
Azért a fogyózással óvatosan! Egyél, amennyit szükségesnek érzel!
Nekem is sokszor van, hogy nehezen kapok levegőt. Mintha 10 kg plusz lenne rajtam. Főleg intenzívebb mozgás, lépcsőzés után lihegek, mint a liba... Gondolom ez amiatt van, hogy a méh egyre feljebb húzódik, és a szervek meg nyomódnak fel, nyomják a tüdőt. Vagy tévedek?

Ma már 21 hetesek vagyunk! :D És végre nem késik a vonalzóm! :) Csak úgy repül az idő!

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Szabccsi!
Vadszit én is hiányolom már!
Tudod, mit jelent a C3000? Nekem is eddig ezt írta be a doki a kiskönyvbe. Az most akkor jó, vagy rossz? Nekem eddig mindig azt mondta a doki, hogy teljesen zárt a méhszáj, és minden ok. :roll: :?:

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Danyuci!
Láttam, hogy írsz a "2010-ben kistestvért szeretnénk" topicba, és láttam, hogy Angie is írogat oda. Tudsz róla valamit? Érdekelne, hogy mi van vele. Te már itt voltál köztünk, amikor ő még írt ide hozzánk?

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Angi nekem írt a napokban, hogy megvannak még nehéz, de próbál előre nézni! :)


Álom
Én amikor kislányt éreztem (vagy csak azt akartam) elsőre akkor álmodtam, hogy születik egy gyönyörű kislányom de nagyon idegennek éreztem. Lehet ezzel tudat alatt azt az üzenetet kaptam, hogy nem lány csak én arra vágyom.

De erre csak később derült fény! :)

Vadszinak kellene egy privit írni...

dizzy
Az biztos, hogy nem fogom megbánni! Jól néznék ki! :) :) :wink:

Örülök neki nagyon csak még furcsa az élmény! :)
Remélem jó nagymama leszek... :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Detty! Hát ez tényleg nagyon izgi! Először négy, aztán csak egy, és most mégis lehet hogy kettő??? De szerintem is, az meglátszik az afp-n, ha ikrek. Mennyi volt neked?
Nekem még a levegővel nincsenek gondjaim, de néha, ha fel kell állni ülésből, fekvésből, mint egy 80 éves. Furcsa, hogy nem tudom, nem merem használni a hasizmaimat, így inkább támaszkodom. :lol:
Mamacka! Nincs kiskönyved? Akkor hová írják az eredményeket? Utólag fogják bemásolni? :roll: Meg hát ilyenkor mindenhová az a belépő, nem?
A keményedés nekem még mindig ismeretlen fogalom, azt hiszem. Szokott néha esténként feszülni a hasam, mikor már fáradt vagyok, meg ha sietek, gyalogolok, az egyik oldalon húzódni. De szerintem ez más, ugye? A keményedés nem egyoldali, vagy egy pontban van, vagy nem?
Vadszi tényleg nagyon eltűnt! Reméljük nincs baj!
Dizzy! Szerintem a körzeti dokihoz elmenni egyáltalán nem muszáj. A C3000 a tökéletes, teljesen zárt méhszáj! Cukorterhelés a 28. héten? Rémlik, mintha valahol azt olvastam volna, hogy 24-28. hét a protokoll szerint, úgyhogy lehet, hogy még belefér.

Kép
aniko20
 
 


Mamacka!

Szóval te még egyszer sem voltál védőnőnél?
Na végre valaki mert én már 21. hetes leszek de még csak egyszer voltam :oops: .
Én szerintem megyek még talán háromszor aztán annyi, összesen négy biztosan elég. Te hányszor voltál a korábbi terhességeidnél? Én a kisfiammal 5 évvel ezelőtt 5 ször, többször most sem tervezem. :roll:
csézjang
 
 


Anikó!

Szerintem sem érdekel senkit hogy voltál-e a körzetinél, kisfiamnál se kérdezte soha senki, / bár akkor elmentem a 10.hét körül oda EKG-ra/ ezek csak olyan kötelezően kiírt bürokrata dolgok....Legszívesebben most kihagynám nehogy a rendelőben elkapjam az influenzát, hát nem tudom.....
csézjang
 
 


Lányok!
Mi lett azzal a lánnyal, aki miatt az elején az a csúnya vita kialakult, azt hiszem boruska volt a felhasználóneve. Eltűnt? Én a fórum egy részét nem nagyon olvastam, így nem vagyok képben.
És Angi? Vele mi történt? Mert emlékszem történt egy-két vetélés is, Judit volt a másik, nem?

Kép
aniko20
 
 


Én Boruskára nem is emlékszem! De még a vitára sem! Pedig én elég korán csatlakoztam!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Anikó!

Angie írt nekem párszor, próbál kilábalni a tragédiájából és azt hiszem decembertől szeretnének belevágni az újabb babaproject-be, szívből kívánom hogy sikerüljön nekik!
Egy másik topicba szokott mostanában írogatni de azért néha minket is olvas, bár biztosan fáj a szíve, amit teljesen megértek. :?


Igen emlékszem Boruskára meg hogy volt valami balhé vele, de én akkor még nem írogattam ide úgyhogy nem is nagyon tudok róla semmit.......
csézjang
 
 


Szabcsi, Anikó!


Lehet hogy Boruska nem is ebben hanem egy másik topikban volt, azért nem nagyon emlékszünk rá csak keverjük mert nem ebben a topikban volt, lehet hogy csak olvastuk máshol...
csézjang
 
 


De igen, itt volt Boruska! Mert én ugye később csatlakoztam, szeptember végén, azóta olvasom a fórumot és írok, meg az első 16 oldalt is elolvastam. Tehát a legelején volt itt valamikor. Honey biztosan tudja, ő az első oldalon is írt már. Na mindegy.

Kép
aniko20
 
 


Sziasztok!

Köszi a gratukat a kislurkóhoz!
Minyu, Ábel a neve remélem nem változik, eddig ez az egyetlen, ami mindkettőnknek tetszik :)
Körzeti dokinál - -azaz "belgyógyászaton"" én sem voltam még, majd megyek.
EKG-t viszont csináltattam, és fogászaton is voltam, lukas fog nincs....a fogkövet majd leszedetem.

Kívánós én sem vagyok különösképpen, de én eleve úgy étkezem, hogy amit aznap enni kívánok, azt főzöm meg. Mostanában a narancslevet kívánom, valószínű kell a C-vitamin :)
Szerintem én elég sokat híztam, vagy 8 kg-t, de én nagyon sovány voltam azelőtt, és napi max 2x ettem, hányingerem soha nem volt, az étvágyam viszont megnőtt, és most rendszeresen reggelizem, és eszem napi 2x rendese, meg közte még gyümölcsöt, ezt-azt.... Mondjuk rajtam meg is látszik, a 43 kg-ra való nadrágjaim már a combomra sem jönnek fel....az azelőttiek, az 50 kg-sok közül még egy-kettő. Azokat viszont begombolni nem tudom már, szerencsére került kismamanadrág, jó kényelmes. Azért odafigyelek, hogy ne hízzak ezután olyan sokat, bár a hasam is szépen kerekedik.
A tempóm nekem sem a régi, hosszabb lépcsőzés után én is fújok, meg néha én is nehézkesen állok fel.

Cukorterhelésen én sem voltam még, valószínű ezután lesz csak, egy hónap múlva kell csak visszamenjek gondozásra. Védőnőhöz is meg most fogok menni másodszorra, egyszer meg volt nálunk otthon, amolyan félórás rutinlátogatás, de ezt nem fogja többet megtenni.

Én meg a vércsoportomat ne m tudom még, szóltam is a dokinak, legközelebb megcsináljuk. Mikor is lesz a legközelebbi vérvétel?

Csnxi, még egyszer köszi az infót UH-ról, és örültem a találkozásnak!!!

Kép

Kép
ktouch
 
 


Boruskára én sem emlékszem, mi volt a balhé vele? kíváncsi -fáncsi vagyok....

Kép

Kép
ktouch
 
 


A balhé tárgya azt hiszem az volt, hogy hogyan könnyebb terhesnek lenni: már meglévő gyerek mellett, vagy úgy, hogy dolgozol közben.

Kép
aniko20
 
 


Neki ez az első baba, és meg volt győződve róla, hogy nála nehezebb helyzetben senki sincs, hiszen ő nagyon sokat dolgozik, és mennyivel könnyebb annak, aki otthon van egy-két gyerekkel.

Kép
aniko20
 
 


Ktouch! Én is rengeteg gyümölcsöt eszem, és mostanában sok narancsot is!!! És igen, én is mindig azt főzöm, amit úgy érzem, hogy szívesen megennék. De szerintem ez még nem kívánósság. :D :wink:

Kép
aniko20
 
 


Csézjáng - Anikó!
Nekem hasonló a vedőnőm mint Csézjangnak, szoval voltam nála 11. héten és mondta hogy nyugodtan csak a genetikai uh után menjek ujra. Volt is időpontom hozzá most keddre, de aztán lebetegedett. Szoval valszeg jövö hét kedden megyek hozzá megint. Nekem is tetszik hogy ő ilyen laza, dokihoz én is 4 hetente járok, azért feleslegesnek tartom hogy védöhöz is annyit kéne...Körzetinél csak egyszer voltam egy megfázás miatt (betegszabira iratott ki), de úgy külön a terhesség miatt nem voltam, nem is szólt senki hogy kéne mennem...

Detty!
Hát az azért durva lenne, hogy mégis 2 baba :shock: Nekem is annyira hihetetlennek hangzik, hogy nem vették volna észre eddig :roll:

Anikó!
Én tegnap bekukkantottam a februári topicba és ott írogat az a Boruska. De lehet hogy az elején itt volt, aztán átment oda mert mégis februárra várja a babát. Én is emlékszem a vitára, akkor csak olvasgattam itt néha-néha...

Cukorterhelésről: Én 24. héten megyek ujra dokihoz és azt mondta akkor fog küldeni cukorterhelésre.

Szép napot mindenkinek! Annyira szép idő van, kár hogy nem mehetek ki sétálni a lábam miatt :( De nem panaszkodom, mert már sokkal jobb a lábam, szerintem jövö héten már rendesen tudok járni! :D

Kép
anicca
 
 


Igen, még én tettem fel ezt a kérdést, és Boruska dolgozott, és elég rohangálós, stresszes munkahelye van, és emiatt - SZERINTEM - kicsit lenézte az otthon 1-2-3-4 gyerekkel "ücsörgő" terhes anyukákat, akik "akkor pihennek, amikor akarnak". Nagyjából erről szólt a vita, ami még nem is lett volna gond, de sem a hangnem nem volt megfelelő, sem a kompromisszum készség nem volt meg a részéről (a munka mellett gyereket várni dolgot többen átéltük már, de ő még a gyerek mellett gyereket várni dolgot nem, így olyan dologban foglalt állást, aminek csak az egyik oldalát ismerte). Emlékszem, hogy utána nagyon megbántam, hogy felvetettem az a kérdést (csak elkezdett foglalkoztatni), és még arra is gondoltam, hogy nem írok többet.

Dizzy!
A C3000-es méhszáj abból áll, hogy:
- a C3-ra nem emlékszem
- az utána következő három számjegy a külső, középső és belső méhszáj zártságára utal. Ha a külső kinyílik, akkor írja a doki, hogy C3100. Ha a középső is, akkor C3110, stb. A számok az ujjnyi tágulást jelentik. Nekem ezt elég jól elmagyarázta a dokim, amikor Alexával a 29. hétben kinyílt egy ujjnyira a külső méhszáj (akkor kaptam C3100-t).
Szóval, ha az utolsó 3 számjegy nulla, akkor az azt jelenti, hogy tökéletesen zárt a méhszáj.

Heni!
Nem emlékszem az afp-mre, és tegnap minden papíromat a védőnőnél felejtettem (ez az átka, ha valaki egy egyéves hisztimanóval megy védőnőhöz, és már minél előbb kint akar lenni vele), de a védőnő azt mondta, hogy az eredményem akár határérték is lehet, ha ikrek. Tehát ez sem zárja ki totálisan az ikreket. De én is abban reménykedek, hogy csak észrevettek volna már valamit, ha így lenne!!!!!!!!

De az, hogy ennyire fenn van a méhem, nagyon fura. Már kb. egy hete érzem állandóan, hogy nyomja a gyomrom, a tüdőm. Enni sem tudok rendesen (Alexa többet eszik meg egy ültő helyében, mint ami belémfér), és sosem kapok levegőt, még akkor sem, ha fekszem, és nincs eldugulva az orrom. A köldökömet már teljesen kinyomta a méh vagy 2 hete (Alexánál is kijött, csak nem emlékszem, mikor, és akkor is ennyire fájt), és utána kezdődött el a légszomj. Nem jó érzés! Arról meg nem beszélek, amikor Alexát fel kell cipelnem az elsőre. Mint egy lihegő reumás csiga! Néha attól tartok, Alexa lepattan a kezemből, és felkap. Pedig korábban fallabdáztam, lovagoltam, és sosem volt bajom a fizikai megerőltetéssel. Alexával is csak az utolsó hónapban jutottam el idáig. Mi lesz a végén???

Kép
Kép
detty74
 
 


Még nem értem végig, de gyorsan írok, nehogy Gabus felébredjen közben...

Vadszit,
Én régóta kérdezgetem...soha nem reagált rá senki... :oops: :(
Utolsó infó, amire mlékszem, hogy megvette a babakocsit és a pelenkázótáskát és nagyon örült neki....

Én a kezdetektől vagyok...Panny próbált rábesélni a topiknyitásra...de nem tudtam, hogy kell, átengedtem neki...
Boruska volt, akivel összeszólalkoztak, nem követem az eseményeket, mert örülök, ha ezt és 2010-ben kistestvért szeretnék-kel lépést tudok tartani...de azt hiszem Bori amúgy is korábbra februárra várta a babáját...talán oda írogat...

Angie is átjött a másik topikba, nagyon kis pozitív, nekem igazi példakép a talpraállásával...tegnap kiveséztük az oltás dolgot...vele is...nagyon örültem a jelentkezésének...és a kisfia egyre jobban veszi az akadályt az oviban...

Most olvasok tovább....
danyuci
 
 


bocsánat, hogy nevek nélkül...de agyam mint a szita, és nem emlékszem, hogy melyik témát ki dobta fel.

C3000 a legtökéletesebb lelet! :D
C=Cervix - azaz a méhnyakot jelenti
3 = (kb ) 3 cm hosszú, ez tökéletesen megfelelő hosszúság, azt jelenti nincs megrövidülve a méhnyak.... a többit detty már leírta. :D

cukorterhelés:
én a 25. héten megyek, mert a 26. héten megyek újra a dokimhoz, és addigra már vinnem kell az eredményt.

ktouch,
furi, hogy a vércsoportodat nem nézték még meg. Az első nagy laborral szokták.

mamacka,
ha nincs még kiskönyved, akkor hova írogatják a leletidet? :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Mamacka! Nincs kiskönyved? Akkor hová írják az eredményeket? Utólag fogják bemásolni? Rolling Eyes Meg hát ilyenkor mindenhová az a belépő, nem?


Elég az utolsó orvosi papír! :)

A védőnő majd lehet kötözködik de én addig örülök amíg nem zargatjuk egymást.

Előzőnél is kb félidőre lett kiskönyvem! :)

A pecsétek meg nem is számítanak ha a doki ír egy igazolást! De azért majd ha lesz kiskönyv bepecsételtetem, hogy véletlenül se legyen gond.

Most csak egy snassz papír a könyv ugye? Régen színes volt baba-mama pofival! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Detty, nem tudom, de elképzelhető a dolog....tünetek alapján meg pláne, de csak úgy tudom elképzelni, hogy mivel mindig egy babát kerestek, azt megtalálva, megvizsgálva nem nézelődtek tovább...már olyan bizonytalan a dolog...de én is kétoldalról érzem már a rúgásokat...
danyuci
 
 


aniko,
nyugi a keményedés nem egy pontban fáj! Az egész alhas bekeményedik, szinte kővé.
Ha valaha lesz ilyened, tudni fogod! :wink:

Sajnos nálam nem javul a helyzet.
Annyira nem, hogy bementem a dokihoz a kórházba. megvizsgált, és bár a méhszáj tökéletes állapotban van, be akart fektetni.
Már kezdte írni a kórlapomat, amikor kikönyörögtem, hogy muszáj haza jönnöm a lányom miatt.
Kaptam gyógyszert és olyan ágynugalomra ítélt, hogy még enni sem kelhetek fel! :( És szombat vasárnap is fel kell hívnom, hogy mi a szitu. Ha a gógyszer és a fekvés hatására sem múlik, akkor hétfő reggel irány a kórház és befektet. :cry: :cry: :cry:
Nem akarom itthagyni Flórát! :cry: :cry:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Mamacka,
milyen érzés kisleánnyal a pocakban ? így 2 fiú után???

Minyu,
ez a táblázat még mindig elég kék :lol: :lol: :lol:

Remélem kedden én is megtudom a nemét...
Ma reggel úgy siettem az olvasással, mintha legalább az én babám nemét is megírta volna valaki közületek... :lol: :lol: :lol:
danyuci
 
 


danyuci,
de el tudod képzelni dettynél, hogy a 2 baba egy uh során tökéletes takrásban legyen, mozdulatlanul szint a vizsgálat alatt?? :shock:
Nem tűnne fel a dokinak, ha egyszer csak el kezdene kalimpálni egy 3. kéz, vagy kikucskálna egy 2. fej?! :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Ja...Gabusom tuti jól van, mert egész nap rámolt és olyan békésen alszik...visszatért minden a régi kerékvágásba, a láz pitt-patt eltűnt... :lol:
danyuci
 
 


danyuci
"Remélem kedden én is megtudom a nemét...
Ma reggel úgy siettem az olvasással, mintha legalább az én babám nemét is megírta volna valaki közületek... "

Ezen annyira jót röhögtem!!!! :D :D :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Húúú, Honey, nagyon sajnálom!!!! Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi baj! Nekem is vannak erős keményedések, és én is attól félek, hogy a dokim egyszer csak befektet a kórházba, és akkor mi lesz Alexával! Igaz, az én orvosom azt mondta, amikor említettem neki, hogy ez van, hogy a nagyobb megterhelés miatt lehet, vigyázzak, de ennyi. Nem kell feküdnöm, meg semmi különösebb dolgot tenni. Vigyázz nagyon magadra!!!! Milyen gyógyszert kaptál?

Danyuci!
Igen, tulajdonképp engem is ez aggaszt egy kicsit. Ugye, mindig egy babát kerestek, és amikor meglett, nem nézték tovább, hogy van-e másik. Nekem már teljesen eltűnt a derekam, pedig az mindig nagyon vékony volt, és hatalmas fél úszógumi van rajtam elöl, meg oldalt.

Kép
Kép
detty74
 
 


Honey,
én már csak ilyen lökött nőszemély vagyok...a táblában körülöttem már mindenki tudja...ráadásul a fiamat már a 12.héten megmondták...most meg ez a várakozás...meglepi lesz...szeretem a meglepiket, de ehhez kicsit türelmetlen vagyok...

Ja, és hallottam már olyanról, hogy 2 baba volt, csak nem vették észre, mert lennt megtalálták az egyiket és megnyugodtak, hogy megvan, közben a másik felette virgonckodott...
A másik, mikor gyakorlaton voltunk szülészeten egy barna börű leány is szült...és a doki meglepetésére, mikor a méhlepényt várta, kiderült, hogy baba érkezik...mi meg kikerekedett szemmel hallgattuk a történéseket...azt hittem ez ennyi vizsgálat mellett nem történhet meg...de mégis...
danyuci
 
 


Detty, kérdezz majd rá...de szerintem Neked Alexa mellé elég lenne egy baba is, a következő majd pár év múlva ráér :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
danyuci
 
 


Honey!
Azt hiszem, félreértettél! Nem mondtam, hogy két baba van, és én is úgy gondolom, hogy nincs. Csak leírtam, hogy mi történt tegnap a védőnőnél, és hogy ez is felmerült, de nem azért, hogy ez legyen a "nap szenzációja", vagy felhívjam magamra a figyelmet, vagy ilyesmi. Már bánom is, hogy megírtam! Csak fura ez az egész, és ezt szerettem volna megosztani veletek.

Kép
Kép
detty74
 
 


Honey!
Szegény, sajnálom :( Nehéz lehet hogy ágyban kell feküdni amikor ott van 1-éves kislurkó veled :D De azért van aki segít ugye??
Remélem elmúlnak a keményedések és nem kell befeküdned a kórházba!Kitartást és pihenj!!

Kép
anicca
 
 


Danyuci!
Alexa mellé még egy gyerek is soknak tűnik most, és a jövőben sem vágyom harmadikra, főleg a korom miatt. De a dokit meg fogom kérni, hogy jól nézzen körül odabenn. :D :D :D :D

Kép
Kép
detty74
 
 


Honey
Sajnálom! :(

Danyuci
Furi... hihetetlen... de közben meg érzem is, hogy más mert nem rúg olyan erőseket, inkább csak rebbenget de már kívülről is érezni. Kis finom lélek!

Lehet már hiányozni fog hogy szopi közben nem fog senki csípni, marni harapni. A fiúk elég vadócak voltak! :)

Vag a lányok is csípnek?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Alexa csípett! Még a körme nyoma is ott maradt a helyén.

Kép
Kép
detty74
 
 


honey: pihenj sokat! miért akart befektetni? h kontroll alatt legyél, vagy olyan gyógyszereket akarnak beadni? magnézium?

detty: az első uh a mérvadó, amikor még csak a fekete folt látszik. olyan volt? mert ha egy folt van, akkor egy baba van. ott még nem tudnak elbújni. ha te idősebb terhes voltál, és ez a 6-7 hetes uh kimaradt, na akkor izgibb.

lecseréltem igen, új avatarom van :)

KépKépKép
dongó
 
 


Dongó
Neki volt vagy 4 foltja! :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Dongó!

Én négy babával indultam a 6 hetes UH-n, a HCG szint is a négyszerese volt az akkor normálisnak (4500 helyett 20000 körül volt). És az első UH képen is 4 bogyó van.
Szóval, ez az alapja a dolognak.

Kép
Kép
detty74
 
 


hát, akkor bármi lehet!

KépKépKép
dongó
 
 


neten találtál ilyen sztorit?

KépKépKép
dongó
 
 


detty,
Jaj, félre ne érts!! Természetesen nem kételkedem abban, amit mondasz, egy másodpercig sem vitatom a körülötted lévő kalamajkát!!!! (remélem nem értettél félre és nem sértődtél meg)
Csak szimplán hüledezek, fantáziálok és agyalok! :wink: :D
És kicsit mérgelődök is... vagy ilyesmi - hogy milyen iszonyat jelentőséget tulajdonítanak az uh-s eredményeknek, milimétereknek (hány kismamát paráztatnak egy esetleg rosszul mért adat miatt ) , amikor közben meg előfordulhat olyan, hogy egy "komplett gyereket nem vesznek észre??!! :shock: :shock:

Amúgy Cordaflex nevű gyógyszer kaptam. Ez eredetileg vérnyomáscsökkentő [size=12]( ami azért fasza, mert amúgy is 90/50 a vérnyomásom - így momentán úgy érzem, inkább megyek és téli álmot alszom ) [/size]- de állítólag nagyon jó hatással van a méhösszehúzódásra.

danyuci,
méhlepény helyett 2. baba - NEEEEEEEEEEEEEE :shock: :shock:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


detty,
huu... Alexa jó formában van akkor! Mérgében csinálta?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: