Új privát üzeneted érkezett!

Emese, en babaszoban lattam ket csajt akiktol lehet, mindig mas az arfolyam.. meg Gyongyi is kuldott egy elorhetoseget,egy nagyon szimpatikus csajt! Kozben azt hiszem az a csaj is babaszobas. Szoval rajtuk keresztul! az egyik futarral hozatja Mo-ra amasik meg kimegy es behozza.. rettento sokan vasarolnak toluk :)

Netti
Kép
maumau
 
 


next.co.uk :wink:
http://www.next.co.uk/shopping/children/youngergirls/4
ezeket berendeltem kb, meg par dolgot meg.. katasztrofa..
de nagyobb meretben.. nem mostanra :) foldon kuszni nem kell bennuk :lol:

Netti
Kép
maumau
 
 


Mozza,
nahát, én sem tudtam, hogy Mozza=Viki... Ezek szerint druszák vagyunk! :lol:

Tinu,
Csongi nagyon superman, Tüci meg egyszerűen édes kis banya! :lol: :lol: Futár meg alig késett... :evil:

Voltunk ma védőmancinál, Kamilla 6650 gr... :shock: :shock: Fél kilót hízott 2,5 hét alatt... :shock: Na, mondjuk amennyit eszik, nem csoda... (bár mivel a múltkori hsz-emre senki sem reagált döbbent csodálkozással, úgy döntöttem, h az ebédre/uzsira elfogyasztott mennyiség normálisnak tekinthető... vagy mégsem? ) :lol:
Azt mondta egyébként a nőci, h sóskát és spenótot egy héten max. egyszer lehet adni, mert túl sok a nitrát (vagy nitrit?) tartalma. Erről én eddig nem hallottam, ez akkor most télleg? (bár még csak most tervezzük kóstolni a sóskát)

Kép

Kép
zsüci
 
 

 
 

Anita,
ezek szerint költöztök???? Sikerült????

Kép

Kép
zsüci
 
 


MozzaLili etetőszéke nagyon kényelmesnek tűnik... Hm, igazi kis trónus! :lol: :lol: Lilkó nagyon édes, huncut vigyori...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Na még egy utsó, aztán sok lesz belőlem: Kamilla esete az alternaív sapival:
Kép Kép Kép

Kép

Kép
zsüci
 
 


Kamilla nagyon edes!! nekunk is ilyen fazonu a sapink, ugy imadom rajta, olyan kis zabalnivalok :oops:

Netti
Kép
maumau
 
 


Hehe, tök jó, hogy mindenki másképp csinálja :-)
Mivel nekem nem dombornyomott kártyám, hanem OTP-s internetes vásárlásokra fenntartott számlám van, ezért én erre a számlára utalok forintban kb. annyit, amennyibe kerül a cucc és az ebayen keresztül egyszerűen "kifizetem". A paypalos fizetés után pár perccel már le is emelik az összeget a webszámlámról. Ennyi.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Kamilla cukker, hogy meg van döbbenve: hé, mi van a fejemen? :lol:
A nitrittartalomról nem sokat tudok, de az biztos, hogy ha most veszel primőr(nek látszó) nyers sóskát vagy spenótot, az tuti tele van műtrágyával. A nyersre gondolt a védőmanci? Vagy az üveges bébisóskára?

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Kamilla cuki :) Olyan édesen ül :)

Gyöngyi, a pp-t hogy csinálod az otp-vel? Mert ugye én a saját számlámról elutaltam a pp-on megadott unicredites számlára a lóvét, de még nem érkezett meg. Ez másféle lehetőség?

Netti,
szépek ezek a Next rucik nagyon :) kár, h ilyen drágák :) :)

emese1979
 
 


Netti, kinéztem az ablakon, de itt egy madár sem volt :? Nem is baj :wink:

Én is gondolkodtam pár percig, ki lehet az a Viki :lol:
Vendég
 


Gyöngyi,
jó kérdés... :roll: :roll: Nade a nyers sóskát/spenótot is megfőzöd (ergo feldolgozod, mint az üveges bébikaját), szóval akkor ez sem szünteti meg a nitriteket?! (Hahh, jobban kellett volna figyelni kémiaórán, na, már mindegy) Ennek utána kell járnom...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Jaj, ezek a kaja dolgok. Jöhetnek a kövek, de én elmegyek a kedvenc zöldségesemhez, és megveszem, ami kell, nem nyomozok utána. Vagy veszek fagyasztottat. Vagy üveges babakaját. Vagy tök mindegy mit :roll:
Vendég
 


Zsüci,
ezt találtam:
http://www.kismamablog.hu/baba-receptek ... -spenotbol
tehát a nitrit a hő hatására alakul át nitritté. Viszont egy másik cikk azt írta, h a növányvédőszerek (közte a nitrát is) a napfény hatására lebomlanak (vagyis egy részük), ezért jobb a szezonális minden zöldségből/gyümiből.

emese1979
 
 


Na megyek aludni, álmos vagyok :) Jó éjszakát!
Vendég
 


Jaj még egy: van olyan baba, aki eszik már húst?
Vendég
 


Itt is jöhetnek a kövek, mi is azt adunk, amit találunk, van a hozzátáplálási sorrend, ha azokból az ajánlott dolgokból találok vmit, megveszem, és én sem nyomozok... :roll: :lol:

Mozza! Nagyon vidám Lili! :) Nagyon jó képek! :)

Zsüci, ment pü! Kamillára kíváncsi vagyok! :) Meg rád is! :)

Böbi, jó utat, ügyi voltál a Trixi-licittel! :) Aztán hozzál sok képet! Mutatnám a fiúknak is!... :lol: :lol: :lol:

Gyöngyi, sóskát-spenótot tényleg nem szabad gyakran adni, de én a vasról halottam, hogy amiatt. Hogy ne legyen túl sok belőle. :roll:

Tinu! Nagyon szépek és ügyesek a kölkök! :) Csongi bevetésen van... :lol: Kommandózik. :lol: A levél meg, hát még jó, hogy megérkezett egyáltalán... :roll:

Anikó! Mi nem kezdtünk el hozzátáplálást, csak már mior túlléptük a 6 hót. Akkor, 26-án 1 kanálka almát megkóstolt, kiköpte, miután picit szopogatta. Ma próbálkoztunk újra, azóta nem, ma kicsit nyelt is már egy egész almát pürésítettem, kicsit higítottam, evett belőle vmennyit, de a legtöbb a nyakában kötött ki, nyomta ki a nyelvével. Ha eléggé hátra tettük neki, akkor lenyelte, nem volt más választása... :lol: :lol: :lol: De még nem nagyon tetszik neki. :) Nem sietünk, ráérünk. :) Ti meg pláne, sztem nem kell még semmi pluszban! :wink:

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Panndi, én olvastam már vkinél, hogy eszik husit a baba, de nem tudom, kinél... Arra emlékszem, hogy Petya megkívánta a paradicsomszószt a húsgombóccal... :lol:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Emese,
köszi a linket, de nekem kicsit még mindig zavaros... Vagyis a gyerekek érzékenyek a nitritre, tehát egyék a frissen elkészített (főzött, vagyis hőkezelt) spenótot, ami tele van nitrittel...? Vagy hogy...? Áhh, inkább betartom a heti egy alkalmas limitet, abból nagy baj nem lehet... :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Dóri, Panndi,
emlékeim szerint Incike írta, h Benji már kap husit.

Dóri, akkor holnap de. megyünk!

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Ok, gyertek! :lol:

Kitty, még annyit szerettem volna, hogy nem tudtam nézegetni, de vhol lehet fotókat látni ezekről a Liliputi-szerű cipőkről? Engem nagyon érdekelne... :?:

Ja, és nagyon ügyi a popsifelnyomás, meg a képpilanat-elkapás! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


panndi: Brigi már kapott csirkehúst. Én mellett turmixoltam neki a krumpli és a paradicsom mellé. Ez az összeállítás van babakajában is (azt hiszem Kecskeméti), de az nem ízlett neki! A házit befalta...
A második adagba került répa is, hogy legyen vmi változatosság. Húslevesbe főztem minden alkatrészt, onnan pecáztam ki.

Nagyon tetszett neki a húslevesből kipecázott, sütőben kipirított répa-krumpli turmix is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Zsüci: Kamilla olyan édes arcokat tud vágni. :lol:
Amúgy én meg azt hittem, hogy az oxalát miatt nem lehet heti egynél többször adni sóskát, spenótot (benne van a link commentjei közt is a magyarázat). :lol: Amúgy csirkemájat sem lehet, csak heti egyszer adni. Én nem is gondolkoztam rajta, hogy miért, nem adtam és kész. Ja, meg banánból is csak napi egyet lehet. Azt se kérdezd miért, nekem nem volt megggyőző, de biztos, ami biztos alapon, nem adtam én se többet. :wink:

Pandi: Incike is ad már husit Benjinek.

Huncutka: volt már néhányszor téma a folteltűntetés. Zili és Netti ki tudják szedni a foltokat, én és sokan mások sehogy sem tudjuk kiszedni. Netti azt írta, hogy fehérítőben áztatja a cuccokat egy napig, utána kijön mosással. Nekem sose segített a gyümifoltokra a Vanish szappan sem. Őszi, alma, meggy - mind ott virítanak nálunk a pelusokon, bodykon, előkéken. :oops: Evvan.

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi: Tücit kivettük a csanából, mert 1. nem tudjuk fizetni, 2. elegem van a betegségekből (habár az első nap kivételével 2 hónap alatt egyszer sem hiányzott az idén), 3. már túl sok a kicsi ott, inkább az oviban lenne a helye úgyis (bár ugyebár visszafejlődött a szobatisztasággal). Egyelőre engem jobban megviselt az utolsó nap, mint őt. Annyira jó hely volt, aranyos gondozónénivel, Tüci imádta. Rossz volt eljönni.

Zsüci: én megdöbbentem Kamilla evőkéjén, csak nem adtam neki hangot. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na Iza negyed 6kor ébresztett,de akkor már fenn lehetett egy ideje,mert a fejénél a lábát találtam :lol: Elemében volt már reggel is!Aztán egészen 6ig húztam a szopit....néha még bealudt,meg én is.Így nem volt gond!De szerintem megint nem evett eleget,egy idő után elég vlt neki és nézelődött....
Aludni nem alszik,leskelődik a kiságyban......ha fél órán belül nem alszik akkor tuti megint éhes lesz!


Bogi,Kamilla,Csongi és Tünci is nagyon szép!!!!Ezek a sapkás képek halálik!!!!


Spenót,sóska...na nálam még tervben sincs :lol: még mindig a krumplinál járunk :lol: Tegnap vettem egy sütőtököt,lehet h sütőtökös muffint csinálok így az ünnepekre,és egy picit Izus is kap majd a krumpli mellé!Méh húst se ettünk,de ami késik nem múlik! :wink:

annus11
 
 


Jó reggelt!!

Mozza,nagyon szép a szék!Lili édes!

Tinu,Csongi cuki nagyon!A kis banyád gyönyörű!!

Bogi is emeli a fenekét!Hanna is kezdi már!

Brigi nagyon huncut! Foltokat én sem tom kiszedni :oops:

Kamilla h ül :shock: Nekem olyan hihetetlen!!Én is akarom,h Hanna üljön!Vagyis ül,de borul még!Zsüci,a költözés 90%!De érzem,h sikerül!!Sikerülnie kell!!

Panndi,Hanna is eszik már husit,minden délben!Imádja!

Böbi,Gyöngyvirágnak boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!

Anikó,nagyon szépek vagytok a képeken!Múlthéten mi is jártunk a csárdában,amit lefotóztál!!

Gyöngyi,nekünk van a babakocsin egy cuki kis játék,Hanna szereti.MAjd hozok képet róla!

Mára beterveztem egy csomó pakolást.Na meg jönnek tesómék,mert itthon vannak.Mármint anyuék aludtak most.

Szép napot!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Reszkessetek az utakon, ma is megyek Csepelre Skodával! :lol:
Az uram meg retteg, mert tegnap együtt mentünk TÜciért, én vezettem. És hát kicsit elbénáztam a dolgokat... Az uram szerint életveszélyes vagyok. :oops:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tényleg, Csepelen van valahol biobolt???
Képzeljétek, sehogy sem tudok beszerezni HOlle rizspépet. Örsön bezárt a nagy bioabc. Vagy egy kis bolt, de ott nem volt rizspép Holleból, csak köles, de abban van körte is, azt még nem akarom bevezetni. Aztán netről nem rendelek, mert iszonyat drágára jön ki szállítási költséggel együtt. A közelben meg máshol nincs biobolt. Hun a fenébe vegyek?

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Itt van egy biobolt a téren,megnézzem neked????Majd szólok ha találtam!

annus11
 
 


Sziasztok!

Köszi a válaszokat :)

Na én olyan rosszul aludta, Zsófi háromszor ébredt! Nagyon hulla vagyok, vicces, hogy Fruzsi alszik éjjel mint a bunda pár hetes kora óta, és kelek Zsófihoz :roll:

Textilpelenkákat, előkéket és fehér ruhékat én is domestosba dobom, utána simán 40 fokon kimosom, és szép fehérek, foltmentesek. Más színes ruhákat vanishbe dobom, majd vanish porral együtt kimosom. Egy-két folt van, amoi ragaszkodik hozzánk, de a többség távozott :)

Nagyon szépen süt a nap, ha kész a mosás, megyünk sétálni :)
Vendég
 


Annus: köszi szépen!

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó reggelt!
Én megkeményítettem a szívemet (nehéz volt) és az újabban szokásos 23 órás tejcsatlakozást stornóztam. Amikor Marci megébredt, odamentem a kiságyhoz és simogattam, amíg vissza nem aludt. Volt sírdogálás, de visszaaludt. Még este fürdés után mondogattam neki, hogy hajnalban bármikor nagyon szívesen megetetem, akár egy éves koráig is kelek hozzá, de ezt a késő esti kelést felejtsük el. JÓÓÓ??? A férjem szerint vicces vagyok ezzel az alkudozással. Szerinte nem vagyok alkupozícióban :P

Hát micsoda napfényes reggelre ébredtünk!!!
Ma megint megpróbáljuk a babakocsikázást. Meglátjuk...

Nekem eddig csak a kakifoltokkal kellett heroikus csatákat vívnom. Az azonnali áztatás+ Vanish szappan eddig még mindig segített. A többiről még nincs tapasztalat... :roll:

Emese, én nem utalgatok az Unicredites számlára, így sajna nem tudom mennyi idő az átfutás. Én az OTP-s főszámlámról (amin a sok pénz van...muhahahahahahaha) utalom az aktuális összeget a webes számlámra, és a PayPalos rendszer onnan emeli le. Minden tökéletesen működik, két pozitív feedback-em már van ("fast payment, Thank you", tehát megkapják a manit a britek és engem sem terhelnek plusz költségek :D)

Na most megyek dobálom egy kicsit Marcit a levegőbe :)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi!
Szupi!!!Remélem h Marci azért vette az adást és hagy téged aludni!Ebayel is nagyon ügyi vagy,és micsoda értékelések! 8) :lol: Babakocsihoz meg sok szerencsét!


Na Iza visszaaludt,csak előtte játszott kicsit...ezek szerint elég neki az a szopi,és ha már nem szopizik akkor tényleg nem éhes.NA picit megnyugodtam.Lehet h csak az óraátállítás miatt vannak fura reggeleink! :roll:

Panndi!
:roll: Igyál gyorsan pár kávét!

annus11
 
 


Annus, szerintem a gyerkőcök direkt építenek be néha egy-két rejtélyt a mindennapokba, nehogy unalmas legyen már az élet :D

Panndi, ti vagytok a követendő példa számomra az egy főre eső levegőnlevés mennyiségét tekintve. Én ilyenkor alig látok ki a fejemből, nemhogy megkezdjem a küzdelmet holmi overálokkal meg bundabugyikkal :roll: Nagyon ügyesek vagytok :wink:
Majd a friss lég felébreszt :-)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


http://teszvesz.hu/item800349327_zenelo ... eg_uj.html

Nekem kell egy ilyen!!Vagyis Hannának! :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jaj, hát képzeljétek, már megint meglepődtem az előbb. Csongor ugyan még mindig inkább kúszik, mint mászik, de az előbb odafeküdtem a földre és CSongi odakúszott hozzám, és rám mászott. De úgy, hogy közben ahogy kapaszkodott a hasamon, egy ideig térdelt, és szerintem volt egy pillanat, mikor majdnem állt is! Mondjuk utóbbit nem pártolom, mert a lábija még befordulhat (legalábbis az egyik), de nagyon ügyi ez a gyerek!

Kép
Kép
tinu
 
 


Akkor egy hét múlva gátfutásra nevezheted Csongit. Szenzációs ez a kispasi :D

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Tinu!
Én már ezen meg se lepődöm!ha nem Csongi kezd el először járni,akkor én depressziós leszek!De hogy hatalmas csalódás ér az tuti!!!

na Iza eszik és mi is útra kelünk! 8)

annus11
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm a Vanish ötletet, szerintem az az egyetlen amit nem próbáltam, így ma felfegyverkezem a foltok ellen. :) Én eddig a DM sajátmárkás és a Dr Beckerakármivel próbálkoztam. Kimondottan gyümölcsfoltos cuccok, de nem jutottam velük sehova!

Az etetőkszék nagyon csajos, teszik nekem is! Nekünk egy kölcsönkapott chicconk van, nagyon szeretem. Anyuékhoz próbálok teszveszelni egy másikat, hogy ne kelljen mindig cipelni magunkkal, de túl sokat nem szánok rá. Igazság szerint a Vaterán találtam egyet (CAM márkájú), aminek az ülő részén van az anyag elszakadva, egyébként hibátlan (1200 Ft). Arra gondoltam vhogy biztos lehetne rá húzatot szerkeszteni és nagyon baráti az ára.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Sziasztok!

Anita sajnálom a dokis sztoryt :(

Lara is kap kb 2 naponta husit, igaz tegnap csak sima sütőtököt evett, de ma husival kapja, imádja :)

Kamilla annyra ügyes és szép :)

Lányom megajándékozott egy 12 órás alvással, igaz én ebből kb 6-ot tudtam nyugisan aludni, hajnali fél 5-től meg szinte nem is aludtam, nem vagyok én ehhez hozzászokva :)

emese durva a 15 ezres ruci :)

Csongi ügyes mint mindig :)

Szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Annus: azért vannak még jelentkezők a dologra. Lsd. KicsiLili, Fruzsi, Kamilla, Boró... :wink:

Ha nem sikerül addig szerezni Holle-t, akkor hétfőn esetleg nem jön el velünk valaki a Mamutba? Ott van egy nagy biobolt, azt tudom.

Kép
Kép
tinu
 
 


Jó regglet!

Tinu,
pont a Karácsony Sándor utcai HÉV megállónál van a Korzó "üzletház", ott van egy biobolt. Mikor indulsz Csepelre, mert megyek majd le, akkor megkérdezem, van-e nekik.
Csongi nagyon durván nyomja :shock:

Anita,
nagyon jól néz ki az a játék, és nem is drága sztm!

Gyöngyi,
köszi a pp-os hsz-t.

Hát nekem még mindig nincs a lóvé a számlán, ez az 5. munkanap... asszem hívom az unicredit bankot, remélem mondanak vmi okosat... csak rohadtul bosszantó :(

emese1979
 
 


Erre gyúrok most:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160372499944&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
Ha ez sem köti le elsőszülöttemet, akkor a babakocsi a hibás. Vagy allergiás a szigetszentmiklósi levegőre :roll:

Emese, hívd őket, csak meg tudják mondani mi a carság van...

Tényleg tali akkor nem lesz már az enyémig?

Ja, meg azért is próbálom leszoktatni Marcit a késő esti tejcsatlakozásról, mert akkor hogy fogunk így elmenni kollektíve mozizni a Lurdyba??? 8)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Gyöngyi,
bogi sem szereti a babakocsit... akkor elvan benne 30-60 percet, ha előtte kialudta magát, rögtön utána evett, és rögtön utána indulunk... amúgy csak 10-15 perceket bír ki hiszti nélkül :) :shock: nem lát ki rendesen, sztm az a baj. Szóval remélem, hogyha ülni fog benni, akkor több időt kibír majd :)

emese1979
 
 


Emese: kb. egy óra múlva indulok. De majd megcsörgetlek, mert szerintem úgyis csak délután jutnék el oda. :)

Tali: nem tartunk jövő héten egy ringatós talit? Kicsit felkészülök és rögtönzün egyet, jó? Kivéve, ha Dóri el tud jönni, mert akkor ő készül. :D

Kép
Kép
tinu
 
 


jóóóó reggelt,


AM órája átállt! 8-kor ébredt. :D Már majdnem elfelejtettem milyenek a maci kv-s, olvasgatós reggelek :roll:

Én is tutira vettem, hogy spenótot, sóskát az oxálsav miatt lehet heti 1x adni.

Mozza, Lili széke nagyon állat! Széééép! :P

Tinu és a férjed viccből mondta, hogy életveszélyes vagy? (remélem igen!!!) Autózásnál én azért féltem AM-et, no nem magamtól, hanem másoktól. :roll:

Netti, mit tettél!!! Hát nekem azonnal kell karácsonyos Next felső! :evil: :P Tudsz küldeni rendelős csaj elérhetőségét? Köszi!

Emese, én szoktam beszélgetni idős nénikkel/bácsikkal, én úgy örülök neki, ha mondok nekik pár jó szót és látom rajtuk, hogy ennyivel is szebb napjuk lett (pláne ha egyedül élnek és nincs senkihez szólni) :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


A kérdést elfelejtettem: AM tegnap kapott másodjára alma-banánt (mind2 nyersen turmixolva babavízzel) Állítólag tegnap este 11 körül ébredt (én nem láttam, nem hallottam, aludtam) és pocifájásos tünetegyüttest mutatott a férjem szerint. Ez azt jelenti, hogy ezt ne adjam neki 1 ideig? (nyilván a banán a ludas, mert a magában almán már túl vagyunk...)

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!!
Jelentem van egy ujabb fogunk! :)
reggel tunt fel szopizaskor, piszkosul fajt :roll:
Boro nagyon elvezi szemmel lathatoan,mert aludt majd 9ig... es egyedul jatszik azota is..
es egesz gyorsan halad, jovohetvegen legkesobb babaracsot kell vennunk.. mert lekuszik mindig a kore a konyhaban :(

na visszaolvasok

Netti
Kép
maumau
 
 


Tinu!
Régebben Lőrincen is volt biobolt!!!!
Kb 3 éve. Én azóta nem jártam arra, de érdemes lehet megpróbálni. Csepelen van a sétáló utcánál. A Corso üzletházban!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Adri: nem, a férjem komolyan gondolta. :? És tulképp igaza van, mert minden gyakorlatlan vezető potenciális veszélyhelyzet. De ha meg nem vezetek, akkor sose tanulok meg. És hát muszáj gyerekestül, egyedül, mert nem tudok mindig gyerek nélkül, vezetőtárssal menni. Elég bonyolult lenne megoldani. Olyankor megyek, amikor nincs nagy forgalom. És nagyon figyelek, dehát ugye, mivel gyakorlatlan vagyok, és a hibából tanul az ember, nyilván követek el hibákat. Szerencsére eddig igazi életveszélyben még nem voltunk, de necces helyzetek akadtak. :roll:
Ne adj neki akkor banánt, vagy próbáld ki még egyszer és ha megint lesz pocakfájás, akkor már tuti attól volt.

Trixi: köszi neked is. Amúgy ma veled ijesztgettem TÜcit. :lol: Mondtam neki, hogy ha továbbra is üvölt fésülés közben, akkor elviszem hozzád és rövid haja lesz. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?