Új privát üzeneted érkezett!

Bikfy,
komolyan csodálom, honnan a fenéből van ennyi energiád és pozitivizmusod????? Nem vagy te terhes, csak jól titkolod??? Ilyen szutyok időben ilyen boldognak lenni már gyanus :lol: :lol: :lol:

Babicsek,
jól teszed, én is csak a végén szoktam tesztelni. Akkor már nem bírom tovább... de sose járok sikerrel..

Mi holnap megyünk Apával az antszbe kenetvizsgálara, nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz majd az eremdmény. Állítólag ott kitenyésztenek mindenféle bacit, ami akár gátja lehet a termékenységnek is... hát, ezen is túlesünk, aztán majd meglátjuk.
Vendég
 


tnati: Most lehet hogy hülyeséget kérdezek, de a kenetvizsgálat mindkettőtöknek lesz? Vagy az csak a nőknél szokott lenni?
Milyen egyszerre írtunk! :shock: :)

Na én megyek, ma már nem jövök legyetek jók kezeket a paplan alá :lol: mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Kép
babicsek
 
 


Mindenkinek szépséges jó reggelt kívánok! :lol:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Babicsek!

Már csak 6 nap a tesztelésig. Tudom, nem bírod majd ki addig, így már ma elküldöm a szerencsehozó lóheréimet. Sok szerencsét:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


A mai napra is kívánok mindenkinek sok-sok nevetést. Csajok ez lehet az egyedüli megoldás. Nem keseregni, vidámnak, erősnek és boldognak lenni. Tudom, hogy lesz babánk. Mindenkinek. De mint ahogy a term.gy. megmondta, sokszor a lelki állapotunk a gátja a dolognak.

Ezért bíztatok mindenkit, gyertek és nevessünk együtt! :lol:

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!

A kenetvizsgálat engem is érdekel.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
most itt morcogok magamban, hogy nem kaptam lóherét, és tessék, este váratlanul beköszöntött piri :shock: :cry: :cry: :cry: Igy ugrott a mai vizsgálat, pedig Apa is átszervezte emiatt az egész hetét....

Az egyik ismerősöm javasolta ezt a kencés dolgot, neki így derült ki hogy van valamilyen fertőzése és kapott gyogyit, rá egy hónapra babás lett... persze ez így jól hangzik, de egy vizsgálatot megér.
A méhszájról veszik a kenetet, Apának a kukacáról, és steril, antsz-es körülmények között kitenyésztik, majd ha van valamit, akkor írnak fel gyogyit is...
A helyi antszt-t kell felhívni, és a STD Ambulanciára kell bejelentkezni (szexuális úton terjedő betegség rövidítése az std... :oops: ). Ciki, de legalább nem nemibeteggondozó :lol: :lol: . Az egész ingyenes, időpont van, tehát nem kell órákat várni...
Vendég
 


Sziasztok!

Nati, nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry:
Bikfynek igaza van, a lelkiek nagyon sokat befolyásolnak. Ne add, ne adjuk fel, igenis lesz babánk. Nektek hamarabb, nekem valamikor jövő év vége felé, vagy Lexi 2 éves korára. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Nati, igazán sajnálom a pirit és a lóherét. Neked most kellett volna tesztelned? :oops: Bocsi, de én nem tudom ezt követni. Sajnálom:

Kép


Ez a tenyésztés dolog nagyon érdekel, annál is inkább, hogy én állandó fertőzésekkel küszködök. Anyu is látott a TV-ben valami hasonló riportot, Dr. Koós-Hutás Piroska doktornő foglalkozik vele, nála járt egy kis hölgy, akit PCO-val kezeltek, aztán kiderült, valami fertőzése van. Erre kapott antibiotikumot és következő hónapban terhes volt.

Egyébként a barinőm is így lett terhes. 15-17 év után. Kapott egy tüdő gyulladást, kapott rá k...va erős antibiotikumokat, aztán abban a hónapban terhes is lett. És állította a nőgyógyász, hogy az antibiotikum mulasztott el nála valami erős fertőzést vagy gyulladást.
Szóval lehet, én is rábeszélem apit a dologra.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
semmi gond, nem vagyok elkeseredve, meg nem is haragszom ám!!!! :P :P
ha a párod nem akar menni, először te is elegendő vagy, s ha nálad találnak valamit, akkor kell mindenképp a párod kivizsgálása is. A barátnőmnél is így volt, de én gondoltam elviszem Apát is most, legyünk túl rajta.

Beze,
hát, a tegnapi mensin én is nagyon meglepődtem, de éreztem, hogy nem vagyok babás, úgyhogy csak a koraisága lepett meg... sajnos a mai és a többi vizságálatot is keresztbe húzta..

viszont felpörögtek az események :P :P még korábban írtam a dokimnak, hogy hogyan tovább, ma délután akartam hívni, hogy megjött, mi legyen. Erre most válaszolt az emilre...

mától kell bökni magam :shock: :shock: puregonnal, aztán pénteken már el is megyek uhura nehogy túlnőjenek... viszont ő a héten rómában nyaral, úgyhogy nem hozzá megyek. de most már ez sem gátol, csak minden rendben legyen :P :P

viszont ha ez nem sikerül, akkor lombik vagy spontán :cry: :cry: . November végén megyünk a kaáliba Kovács doktornőhöz...

megyek, mert megjöttek a "fiaim" tanulni! puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Bikfy: Szuper jó az a kis kutyus. :lol:

ÉS nagyon köszönöm a lóherédet, ha szerencsét hoz, ígérem visszaküldöm neked! :D Hát hogy te hogy ismersz, hogy nem fogok bírni magammal, és igazad van, már napról napra egyre nagyobb nyomás nehezedik rám, hogy ki ne nyissam a szekrényt, ahol az LH tesztjeim várakoznak rám. De megígértem hogy nem teszem, úgyhogy most nagyon komolyan be is tartom. Nooo teszt!!! Egyébként meg HCG-ből csak 1 darabom van. Ahhoz semmi esetre sem szabad nyúlnom vasárnapig, vagy inkább hétfő reggelig.

tnati: Ez érdekes hogy ilyen hirtelen megjött. Nem érezted az előjelét? De nem baj, annál hamarabb kezdődik az újabb hónap.

Rodina! Hiányzol! Remélem jobban vagy! :roll:

Kép
babicsek
 
 


Ja és reggel mértem egy hőt és 37,2 volt. Kínomban hogy nem tudok tesztelni elhatároztam, hogy most ezt fogom csinálni. A fenekembe még úgyse dugtam semmit mostanában. :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
babicsek
 
 


Most olvastam ezt:
Egy ciszta is magasan tarthatja a hömérsékletet, anélkül hogy egy terhesség állna fenn. Ugyanez a hatása a progeszteron tartalmú szereknek is, mint utrogesztán, duphaston vagy homeopatiás szereknek, mint bryophyllum. Németországban azt javasolják utro és duphaston szedése esetén, hogy addig ne hagyja abba a nö a szerek szedését, amig a várt vérzés napján negatívat nem tesztelt. Különben a baba a progeszteron hiányában elköszönhet. Ha a teszt pozitív, akkor a progeszteront a 12. hétig is lehet szedni, így nem fog megártani.
:shock: :shock:

Kép
babicsek
 
 


Sziasztok!

Utánanéztem ezeknek a homeós bogyóknak, én hiszek bennük.

Kb. 2 hónapja vettem barátcserje kapszulát, de nem mertem szedni, amíg a tgy. nő azt nem mondja, hogy mehet. Mivel múlt héten azt mondta, most megvárom a következő mensit, aztán uccu neki. Plusz rendesen akarom inni a málnalevelet és a palástfüvet.

Bár én egyre jobban hajlok arra, hogy el kellene mennem egy petevezeték átjárhatóságira. De annyira félek. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Most hívtam unokatesómat, ma volt a lombikos leszívása.

12 petiből 9-et tudtak leszívni, remélem holnapig mind megtermékenyül. Nagyon szorítok nekik.

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: Az szép mennyiség! Nagy az izgalom gondolom.
Nekem volt petevezeték átjárhatóságim júniusban. A röntgenes változata, nem a laparoszkópiás. Szóval ne parázz tőe, kellemetlen ugyan, de ki lehet bírni. Azt mondják azoknak fáj jobban, akiknél elzáródás van. Nekem reggel megcsinálták, aztán délután 2 körül haza is engedtek. Mondjuk olyan menzis görcsszerűen fájt utána a hasam.
Úgylátom most mi tatjuk életben a topikot. A többiek nagyon ritkán jönnek. :(

Az a barátcserje mire is jó? Nekem azt is mondták, hogy mindketten szedjünk E-vitamint.

Kép
babicsek
 
 


Szia Babi!

Én UH-st szeretnék, bár annak 30-40.000 Ft körül van az ára, de azt mondják, teljesen fájdalommentes. Januárban elintézem, most mondtam apinak, ő is a fájdalommentesre szavaz.

A barátcserje ciklust szabályoz, a hosszút lerövidíti, a rövidet megnyújtja, a peteérést elősegíti és a progeszteron szintet növeli, ezzel segítve a baba beágyazódását. Megszünteti a PMS-t, és a prolaktin szintet erősen csökkenti, ami ugye a tüszőrepedésért felel és ha az magas, akkor a tüszőrepedés elmarad.


Most én is magam alatt vagyok, most jövök a természetgyógyásztól. Hát engem már ő is elhagyott.

Van egy párja, aki Ausztráliában él, őhozzá utazik ki, talán február közepén jön haza. Ez úgy mellbe vágott, azt sem tudtam, hogyan jövök ki a rendelőből. Annyira bíztam az ő segítségében.
Azt mondta, ne izguljak, februárra kismama leszek. Annyit kért, azért akkor is jelentkezzek majd nála. Hát nem tudom. Ez most övön aluli volt. Szerettem hozzá járni. Utána mindig olyan jó volt. Sőt a hangulatom is azóta jó, amióta hozzá járok.

Most aztán tényleg fel van adva a lecke. Februárig babásodnom kell. Megígértem neki. :wink:

És MOST eldöntöttem, januárban átjárhatósági. UH-s. Addig utána kell néznem, ki mennyiért és hol csinálja.
Az egyik barátunk csinálja, de olyan ciki hozzá menni. De az is ciki, ha máshoz megyek. Minden családi rendezvényen rákérdez. Annnnnnnnnnyáááááááám borogass!!!!!!!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati!

Azannya pirannya! Te már rögtön szúrod is magad? Hát veled aztán nem teketóriáznak a dokik. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nati, ha jól értelmezem, akkor ma nem is mentetek az ÁNTSZ-be?

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumi is nagyon eltűnt. Merre vagy kicsilány? :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: ez a barátcserje ez egy csodaszer. Én is kipróbálom majd.

Elmegy a tgyógyászod? A fenébe.... :shock: Ilyen hirtelen?És nincs más aki evvel foglalkozik? Vagy nem tud ajánlani? Hát gondolom hogy meglepődtél.

Miért csak januárban akarsz menni átjárhatóságira? Miért nem tudod le, még ebben az évben?

tnati: Te most megint inszemire készülsz akkor? Vagy ez már lombik? Eddig is ezt a szurit használtad?

Kép
babicsek
 
 


Babi!

Mert attól félek, hogy kiderül valami rossz. Tudom, hülyének néztek, de még a bizonytalan reménykedés is jobb most a lelkemnek, mint a biztos rossz. Félek és kész. Most jelenleg nincs másom, amibe kapaszkodni tudnék, csak a remény. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: De ezzel nem lépsz előrébb! Ne a rosszra gondolj. Mondjuk én amikor elmentem, bele sem gondoltam rendesen hogy mi lesz ha találnak valamit. Sodortak magukkal a dolgok, nem gondolkoztam. De utólag örültem neki hogy megcsinálták, mert a kaáliban kérték volna.
Nem is hiszem el hogy félsz, te aki mindig tele van optimizmussal??? De te tudod.
Ja és nem nézlek ezért hülyének! :wink:

Megyek aludni. Palacsintát sütöttem és teljesen kiütöttem vele magam :)
Kép

Kép
babicsek
 
 


Bikfy,
szuper, hogy elhatároztad magad!!!! Véletlenek nincsenek, előbb nem is tudnád megcsináltatni, mert nincs kontrasztanyag, legkorábban januárban lesz....
sajnálolm a doktornőt, tudom milyen ürességet és bizonytalanásgot érzel, amikor elmegy az akiben megbíztál...

Igen, a mai antszes vizsgálat is elmaradt... tengap este twist blogját olvasgattam, és láss pirit, láttam :shock: :shock: . hét végére vártam, úgyhogy eléggé megdöbbentem. Én is csak kapkodom a fejem, hogy mik történnek velem ma.. s mivel korán érnek a tüszőim ezért a doki úgy döntött, hogy első naptól bökjem magam, de mivel ez ma derült ki, (fene se tudja, hogy ez a mai az első vagy a második nap????), ezért mától bököm magam. Puregont kapok, eddig ezt még sose kaptam.
Ez lesz az utolsó inszem, ha ez sem jön össze, akkor vagy öszejön spontán vagy lombikkal. Én lennék a legboldogabb, ha spontán jönne kistesó!!!!!!!!!!!!!!!

Bikfy,
a homoes bogyókat és szereket én már régóta szedem, én nagyon hiszek bennük!!!!!!!!!! Azokból miket kapsz???

Rodi,
mikor jössz már???????????

Beze,
kibújt már a 7. fogacska???

Babi,
te már dolgozol a héten, igaz?
Vendég
 


Na még gyorsan látom írtál nati! :D
Még nem szerencsére, mert őszi szünet van. Nektek ez hanyadik inszemi?

Most már tényleg elhúzom a csíkot. :D ---------------------------------->

Kép
babicsek
 
 


Bikfy, a barátcserje olyan jól hangzik, hogy amint abbahagyom a szoptatást, kipróbálom. A prolaktinom mindig is magas volt.
Uh-s átjárhatóságit két éve csinálta nálam a dokim, 18ezer volt, + 12ezer az anyag. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem utána marhára görcsölt a hasam, úgy jöttünk haza, hogy feküdtem az autó hátsó ülésén.

Nati, igen, kint van.
Már most drukkolok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Szépséges jó reggelt!

Kép


Beze!
Azt mondják a rtg-es viszont még 1000X jobban fáj. Mármint ha valami gond van. Mi nők annyit szenvedünk a gyerekért, míg a pasik csak karba tett kézzel várnak, talán ennyit megérdemlünk, hogy még ha drágább is a dolog, legalább ne fájjon.

Nati!
Mi az, hogy csak januárban lesz kontraszt anyag? Tán te is érdekelt vagy a dologban? Most fogják neked is megcsinálni? Mintha a múltkor írtál volna róla, hogy ilyent keresel sürgősen, de aztán nem mesélted el, hogy miért. Kinél csináltatod?

KépKépKép
bikfy
 
 


Babi!

Éljenek a tanárok, na meg az őszi szünet. Én is azért érek rá ennyire, mert egész héten itthon vagyok. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok megvagyok, majd olvasok és írok. Csók mindenkinek!

timejka
 
 


Sziasztok!

Bifky, egyetértek. :wink: Az árakat azt hiszem, felcseréltem... :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Bocs lányok, hogy nem jövök, de most a babakérdés nincs napirenden. időm meg még mindig 0. :cry: :cry: :cry:
Nem tudom mikor leszek megint ember.
Sokat gondolok rátok, és olvasni is nagyon igyekszem, csak reagálni nem tudok.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek a hőm ma is 37,2 volt. De hát mint tudjuk ez most nem sokat jelent az utró mellett. De azért örülök neki.

Én a röntgenes Hsg -ér nem fizettem. Az volt a szar, amikor felhelyeztek valami gyűrűt a méhnyakhoz. Ezt kisműtőben csinálták, de adtak valami szurit oda belülre, mint a foghúzásnál. Legalábbis úgy tudom, mert így kommentálta a doki. Ha azt mondanák nekem, hogy ha mégegyszer megcsináltatom babás leszek, nem gondolkoznék, mennék megint. Egyébként kb 10-15 perc volt a kisműtőben (de azért mert nehezen sikerült felhelyezni a csövet, szűk a méhszáj, meg mindig kifordult a gyűrű) aztán saját lábamon mentem le az emeletről a lábam közt lógó kis csővel a földszintre, és onnan át a szemközti épületbe, ahol a röntgent csinálták. Szóval tényleg olyan, mint egy jó kis menzis görcs. De a röntgen után ott helyben ki is sztedték a sallangokat belőlem és szintén szépen visszasétáltam a szobába. Ott pihentem délutánig, aztán irány haza. Nekem elviselhető volt a fájdalom, rosszabra gondoltam. Bár utólag minden megszépül. :D

Kép
babicsek
 
 


Bumi!

A munkahelyed köt le ennyire, vagy otthon van valami? Hallod-e ez most már elég régóta tart. Nem lesz ebből baj? Nagyon vigyázz magadra!!!

Babi!

Szurkolok tiszta szívemből.
:wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejkám!

Azt ígérted jössz majd. Bikfy néni nagyon vár. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Halihó lányok!

Na most érzek magamba annyit, hogy újra képes legyek sirámok nélkül jönni!

Ma rá kellett döbbennem, hogy jól vagyok! :lol:
Délután beszéltem a legkedvesebb barátnémmal és jön náluk a 3. baba! Őszinte leszek, még magam is csodálkoztam, hogy tudtam neki örülni, és nem fakadtam sírva! Szóval ebből gondolom, hogy akkor már most sokkal jobban vagyok, jobban, mint gondoltam volna. Ezek a jó hírek, mindig egy kis reménysugarat adnak!
És egy kicsit büszke is vagyok magamra!
Szóval nálam kezdenek rendbe jönni a dolgok!

Azért olvastalak ám benneteket, és néha nagyokat sírtam a szavaitokon. Kezd gyógyulni a lelkem.

A ti lelketek hogy van?

rodina74
 
 


Rodina: Kapsz egy nagy ölelést tőlem. Kép De örülök hogy ismét itt vagy! És pláne annak, hogy jobban érzed magad. Tudod mi mindig talpra állunk. Kép

Kép
babicsek
 
 


Hát igen, ha lassan is, de talpra állunk!

Babicsek!
Nagyon szurkolok neked vasárnapra! Jó lenne, ha már végre valaki pozit tesztelne! Most neked van rá a legnagyobb esélyed!

Nati!
Jól teszed, hogy mész tovább! Nagyon drukkolok neked is!

Bikfykém!
A természetgyógyász téged már sínre rakott. A sors úgy döntött, hogy neked már nincs, nem lesz szükséged rá. Úgyhogy szerintem készülj a mihamarabbi babásodásra! :lol:

Beze!
Nektek is nagyon drukkolok! Remélem minél hamarabb összejön a kistesó!

Bumi!
Tényleg vigyázz magadra! Nehogy túlhajszold magad. Ha lesz időd, gyere, várunk!

rodina74
 
 


Sziasztok! Vius anyuja vagyok! Hozom a helyzetjelentést!.......A Via tud olvasni benneteket, csak írni nem tud. Mindenkit üdvözöl, éés mindenkinek kitartást kíván, annak is akinek máár babás, éés annak is akinek ezután lesz baba......szóval, MINDENKINEK kitartást mindenhez!!! Ő jol van, itt fáj ott fáj meg amott fáj.....ma nézték ultrahangon, BPD 9.7........HC 33.1........AC 32.1........FL 7.2........kalkulált súlya: 3250g.
Orvos azt mondta, h jövő héttől bármikor lehet szülni!
Üdv!: /Via helyett.../
Via anyuja!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


sziasztok, vagyunk mi is csak, csak most szerencsére sűrűek a napok, nincs időm netezni :oops: :lol:

Vius Anyu,
egy pillanatra megijedtem, mikor láttam, hogy Vius írt... az hittem már babahírek, de szerencsére nem!!!!
köszönjük a helyzetjelentést, ilyeneket mindig örömmel olvasunk!!!

Vius,
kitartás, remélem nejlon zacsi már nincs alattad!!! :lol: :P . már nincs sok hátra!!!! olvassgasd most át az összes babás topicot, hamarosan úgy sem lesz erre időd!!!

Rodi,
örülök, hog yjöttél, és hogy jobban vagy!!!! Igy is kell!!! Ügyes vagy!!! Mikor mész Fülöphöz??? Ird ám meg, hogy milyen vizságlatok lesznek!!!

Babi,
hőd szuper!!!! még ne add fel!!!! Ebből még lehet baba is!!!! Csak nem Te is tanítasz???

Bumi,
nem hangzik túl jól.. :cry: :cry: hidd el, most is ember vagy, méghozzá nem is akármilyen!!!!!!!!! S a babatéma is reméljük minél előbb aktuális lesz nálatok is!!!!!!!! Kitartás!!!

Bikfy,
Rodinak igaza van, neked már nem kell a termgyogyi. Márcsak a terhesség kellemetlen tüneteinek az enyhítésére, az meg pont jókor fog jönni, amikor hazajön! Bízz benne és magatokban is.
Igen, a kontrasztanyag kb 12e, de a vizságlatot nálunk pl megcsinálják a kórházban, csak a hálapénz van :lol: :lol: :lol:

Én tegnap óta szúrom a puregont, nagyon jó, imádom, hogy nem kell elmennem sehová és hogy nem is érzem, amikor beadom. Ha mensi már nem lesz holnap, akkor megyek tüszőkukucsra, nehogy túlnőjenek :wink: . Légyszi drukkoljatok, hogy legyen legalább kettő domináns tüszőcském!!!! Köszi!!!!! Jó éjt mindenkinek!!!!!!!
Vendég
 


Nati, mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Vius anyuja, köszönöm a helyzetjelentést, Vius, élvezd ki az utolsó pocakos napokat, hamarosan a karjaidban tarthatod Darinkát. Puszi nektek!

Rodi, de jó, hogy jöttél. :D Aranyos vagy, köszönöm szépen!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Beze,
köszi, jól jönnek!!!!!! :lol: :lol: :P
Vendég
 


Vius Anyu!

Nagyon szurkolunk Viusnak, hogy a jövő hétig még bent maradjon a a baba! Mindannyian sokat gondolunk rá, és drukkolunk! Köszönjük a tájékoztatást!

Tnati!
Remélem, hogy most már zebra csíkos tesztet produkálsz! Készülj arra, hogy Bencusnak hamarosan tesókája lesz!

Nov 4-én megyek Fülöphöz, és rengeteg vizsgálat van. A többségéhez beutalót kell szereznem. Hamar le akarom pörgetni őket, hogy januárban kezdhessük a következő inszemit.

Beze!
KÖszi! Jó kis csapat ez, szeretek idetartozni! :wink:

rodina74
 
 


Jó reggelt!

Vius: Kitartás!!!!! Már nincs sok hátra :) használd ki éspihenjél, bár gondolom ott bent a kórházban mást nem is nagyon tudsz.
Nagyon aranyos anyukád, hogy jött és írt nekünk!

A hőm még ma is 37,1-37,2 körüli. Már úgy izgulok. Csak azt nem tudom hogy fogok elmenni hétfőn a vérvételre, mert nekem bent kell lennem a munkahelyemen 7.40-re. Ott meg fél 8-tól vannak. Úgyhogy lehet hogy csak kedden fogok menni. Akkor is ez a helyzet, de jobban megoldható úgy gondolom. Ma már a 22.nap. Érdekes hogy hétfőn még csak a 26. napom lesz.

Rodi: Ez nagyon jó hír. November 4 mindjárt itt van. :) Úgy elfog szaladni a vizsgálatokkal az idő, hogy észre sem veszed, megint kezditek. :) És még az is lehet hogy addig sikerül spontán nis.

tnati: De igen. :D

Én nis megyek ma a temetőbe összeszedni a lehullott faleveleket, úgyhogy csak délutánfelé leszek. Nagyon lóg az eső lába itt remélem nem ez lesz
Kép

Reggel összezördültünk apussal. Olyan hangosan készülődik, hogy már 6-kor felébredt a gyerek tőle. Én meg ezt szóvátettem és felháborodott és elment dolgozni. :? Hogy a gyerek nem őmiatta ébredt fel. Most hagyom hagy durrogja ki magát. Majd délutánra lehiggad. :)

Kép
babicsek
 
 


Szépséges jó reggelt! :wink:

Babicsek!

Hajrá kora reggeli összezördülés! Jaj, de jót nevettem. :lol: Már csak azért, mert mi is szoktunk hasonló hülyeségeken óriási palávert csapni. Persze mindig nekem van igazam. Remélem, te sem hagytad magad.

Kép


Sebaj, estére annál édesebb lehet a békülés. Pusszantalak. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Rodikám! :wink: :wink: :wink: :wink:

Hát itt vagy végre? Hurrá!!!!!!!!!!!

Kép


Nagyon hiányoztál. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Natikám!

Ugye tudod, hogy az én drukkjaimon nem fog múlni? Hajrá domináns tüszőcskék! Gyere majd a hírekkel! :wink:


Legszebb pocakos Viuskánk! :wink:

Tudom, hogy olvasol, csak írni nem tudsz. Nagyon hiányzol Nekünk, de igazolt a távolléted, hiszen Te most óriási feladatra készülsz. Sokat gondolunk Rád, kitartás, már nem sok van hátra és megérkezik Darinkád. Nagyon várom az sms-ed, de addig is pihizz sokat.
Puszillak. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Beze!

Megkérdezhetem, nálatok most hogy áll a baba projekt? Mikortól gyúrtok kistesóra?

KépKépKép
bikfy
 
 


bikfy: Te mindig megtudsz röhögtetni. :lol: :lol:

Nati: Tőlem is mennek a tüszőnövelő drukkok++++++++++++++

Kép
babicsek
 
 


Hát, lányok ennyi drukktól nem is csak két tüszőm fog nőni :lol: :lol: :lol: Köszönöm!!! Délre megyek Bencével :shock: , majd meglátom, mikor végzünk... remélem nem kell sokat várni!!!

Bikfy
te honnan szerzed ezeket a képeket??? Baromi jóóóóóóóóóók!!! tényleg mindig röhögnöm kell rajta :lol: :lol: :lol:
Uncsitesóddal mi a helyzet, hogy állnak a petécskék????? Neki is drukk!!!!

Babi,
valószínű azért leszel a 26. napon, mert nem a 14-en volt az inszem, hanem korábban, nem??? De ha kedden mész se gond, csak ne hagyd abba a gyogyit addig!!!! Drukk-drukk-drukk!!! Légyszi kezd el a babaesőt!!!!!!!!!!

Rodi,
te most dolgozol??? Nov 4 már a jövő hét :shock: Hű, de jó, akkor kezditek!!!!

Beze,
örülök, hogy kint van a fogacska!!! Nekünk megint jön kettő alul (a hármasok), úgyhogy éjjel megint nem aludtam :shock: . Teszek fel neked egy képet, hátha el tudja Bence csábítani Lexit :lol:
Vendég
 


felébredt Bence (már a délelőtti alvásból), majd jövök a képekkel...
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: