Új privát üzeneted érkezett!

vevikk!
örülök, hogy egy kicsit jobban vagy!

Dita
Nagyon kis csini lett a frizurád! Nekem jobban tecc így sötéten, kevesebb pink csíkkal :oops:

Kép
akire79
 
 


Brigi!
Én sem vagyok egy nagy italozó, de most szívesen elfogadnék egy Jagert vagy egy Cuba Libre koktélt :oops:
De azt hiszem ezzel még várnom kell minimum 9 hónapot!

Kép
akire79
 
 


Ma is halálra pihentem magam. Kifestettem a gyerekszobát. Legalábbis az alját. Nagyon szép zöld lett, sikerült olyan festéket vennünk, mint amilyen a szekrény. A derekam fáj egy kicsit, bár megpróbáltam nem nagyon görnyedni. Kis bútortologatás is bejátszott mondjuk. Most már tényleg pihizek. :D

vevikk: Örülök, hogy már jobban vagy, ezek szerint még nem szülsz. :)

brigi: Megoldás a szőrtelenítésre...zsiráfnak kell születnünk. :) Jó az accu check, csak elég drága és a tesztcsík is az hozzá. A lándzsában meg ne cseréld minden mérés után a tűt, mert különben nem bírod anyagilag. Elég akkor cserélni, mikor már fáj amikor szúrod, vagy ha másnak is mérsz cukrot vele. Szerintem olcsóbb lett volna a D-cont, de már mindegy. Ennél a gép ugyan 19.000 Ft, de a tesztcsíkok csak 2900 Ft az 50 db. Bár ez is jó, ha nem mérsz túl sokszor, remélem nem kell majd napi 7-szer.

colin: Akkor holnap hívj nyugodtan. Még nem tudom mikor mennék, de előtte be kell mennem a margitba. Szóval olyan 11 körül, ha Reménynek is jó így.

tigriske: Gratulálok hogy nem híztál. Én biztos nem tudnám ilyen jól tartani magam 3 babával. Nagyon ügyes vagy.

dita: Nagyon jó lett a séród. Nagyon tetszenek a ciklámen csíkok.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 

 
 

brigi: Én is elég sok kólát iszok, mert 0,5 literesben csak az van, vagy víz, amiben nincs ch. Vörösbort nyugodtan ihatsz egy pohárral, én szoktam citromos sört inni, abban 1,4 % alkohol van.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!
Na, megnyugtattál.Nekem a citromos sör nem izlett.A sima jobb, de csak nagy melegben.Aztán veszek egy alkoholszint-mérőt is.
Patika kártyára vettem a mérőt, így kevésbé megterhelő.Biztos kaptam volna olcsóbbat, de így kártyával kifizettem, aztán kész.Lehet, hogy jobban utána kellett volna járnom, de türelmetlen voltam már.Most legalább méricskélhetek, amíg tartanak a csíkok.Meglepődtem, mert egyáltalán nem fájt a szúrás.Először azt is hittem, valamit elcsesztem, hogy nem szúrt meg, de jött a vér, úgyhogy jó volt elsőre.Igen , azt olvastam már, hogy nem kell állandóan cserélni a tűt (elvileg kéne), dehát jó lesz az ritkábban is.Még a végén drágább lesz, mint a lombik... :shock:

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Ne is mondjátok. Én is itt nézem a Bailey-s üveget ami még ki sincs bontva+ a mélyhütöben van 1 üveg GordonGin amit imádok. Na de kitartás. Na most jó alkoholistának tünetettem fel magam.
vicky akkor holnap hívlak délelött valamikor.
dita csini vagy. :D :D :D

Kép
Kép
colin
 
 


Colin!
Bevisszük a kórházba, amink van, aztán majd elkoccintgatunk szülés után. Te úgysem kelhetsz fel, én meg ráfogom majd a szédelgést a vérveszteségre...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: A szúrás tényleg nem vészes. A mérőt meg már megvetted, használd egészséggel. :) Mit mondott a dokid, hogy kell mérned? Kaja után mennyivel? És mi az a szint, ami még jó?

Pia: Nekem a hűtőben van egy megbontott citromos krémlikőr, nagyon finom. Szerintem mire ihatok, már megromlik. :( Majd veszek a Lidl-ben másikat.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky!
Itt vagyok, csak elidőztem a másik topicban.
Kaja után 1 órával kell mérnem, 7-ig jó.Azt mondta, ez fontos lenne.
Ha a mai terh. nem lett jó, irány a belgyógyi majd pénteken, vagy hétfőn. Szerintem nem jó a mai sem, viszont remélem, legalább a kaja utániak jók.Hamarosan nézem, mert ettem, és letelik az 1 óra.
Az 1. falattól kell nézni kb.????

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Nekem az utolsó falattól kell 1 órára mérni. Kíváncsi leszek mit mérsz. Ha nagyon magas, akkor próbáld meg megmérni még egyszer és a kevesebbet vedd figyelembe. Legalábbis én így szoktam csinálni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Köszi, akkor még negyed órám van.Majd mindjárt megírom, mennyi lett.Délután írtam.
Most ettem 1 barna kiflit (valami teljes kiőrlésű lehetett), körözöttet jó vastagon, egy jó adag paprikát, meg 5 db Canderel-es nápolyit (tök finom, de az 5 db tesz ki kb 2 normálisat, mert 2 lap között van 1 vékony csokiréteg), ismered?40g-os kiszerelés, abban 8 db van.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Candereles nápolyit még nem vettem, de másfajta diabetikusat már igen. Nagyon finomak. Az én vacsi utánim 6,4 lett. Te jössz.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Na, itt van a Címeres ökör!!!
Mértem..Szerintem, nincs itt a fórumon még 1 ekkora ökör, mint én.
Szépen nekiálltam mérni mindenféle kézmosás nélkül.11,5 lett.Azt hittem, lefordulok az ágyról.Na, nézem a hátulját a korong színét a dobozzal, hát, az igencsak nem olyan (szerencsére), újabb próbák...Ellőttem 5 csíkot, egyszer kevés volt, másszor meg nem tudom, mi a franc, lényeg, lett egy 5,4-esem, meg egy 5,8-asom.Na, akkor most átlagoljak, vagy mi?Szerintem a 11,5-ben még a nápolyi maradéka is benne volt a kezemről...Hát, ha így folytatom, az uram tesztcsíkokra keres majd...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Látom, Vicky Te hamarabb végeztél...Mit tesz a gyakorlat...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


És nálam akkor mi a valós? Mindjárt lövök egy másikat...Már az összes ujjam vérzik... :lol:

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


6,2 az utolsó. Végeztem mára a méréssel.Tököm kivan, hogy ilyen benga vagyok...
Te voltál már így? Nem hiszem, hogy 5 perc alatt 11,5-ről 6,2 lett.Szerintem akkor már nem írnék.
Nem tudom, de úgy gondolom, hogy, ha 1 kiflitől 11,5 lett volna, akkor a 75 glükózba beledöglöttem volna...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Én is jártam már így. Az első mérésnél 10 lett, a másodiknál meg 5. Az első cseppet mindig töröld le és akkor nem fogja befolyásolni a mérést, ha esetleg az ujjadon marad valami és nem tudsz kezet mosni. Ha meg nagyon sokat mérsz, akkor csak a csíkot cseréld ki és próbálj ugyanabból a szúrásból még egy cseppet kifacsarni, akkor kiderül a mérési hiba. Majd belejössz te is (bár remélem mire rutint szereznél, addigra megszülsz :) ).
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Én is remélem.Akkor ezek szerint tényleg rutin kérdése...Köszi a megnyugtatást.
Gondolom, te is meglepődtél a 10-nél...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Lányok az normális, ha olyan érzésem van, mintha peteérésem lenne (szúr a petefészkem jobb oldalon)?

Kép
akire79
 
 


brigi: Naná, hogy meglepődtem egy tejeskávé után?

akire: Lehet hogy a szalagok nyúlnak. Nekem is szokott a jobb oldalam fájni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Jó reggelt!
Dita???Merre jársz???
Erika!
Szerintem ilyenkor minden normális... :) Azért peteérésed szerintem nincs.Bár ki tudja, valami orvostudományi csoda...
Vicky!
Most eszek, vettem light colát, 1/2 10-kor a nap (egyik) fénypontja következik...
Ma sütök sütit.Legalábbis elterveztem. Én túróroládnak ismerem, de túrórudi néven is fut.Kitaláltam, hogy azt lehet egészen diabetikus módon is készíteni, vékony a tészta, sok túró-édesítővel, némi csoki a tetején, de szerintem az minimális, ami 1 szeletre jut, férjem is szereti.Aki kíváncsi a pontos receptre, leírom szívesen.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Sziasztok!

Űgy néz ki, hogy mostmr rendben vagyok.
Soha többé nem iszom kólát!!! :evil:

Tegnap annyira le voltam foglalva magammal, hogy most olvasgattam vissza, amiket írtatok. ( Illetve tegnap is elolvastam, de nem igazán jutottak el az infók a tudatomig.)

Én is tervezem a fodrászt, de én már nem tudok elmenni sehová egyedül. Gyalog minden nagyon messze van, kocsival meg már nem tudok közlekedni, mert egyrészt félek, hogy közben tör rám a fájás, másrészt meg fizikailag lehetetlen, mert a hasam miattt már nem érem el a kuplungot még lábujjheggyel sem.
Úgyhogy majd egy szombaton kellene elvitetnem magam.
Most biztos nem, mert a babamasszázs tanfolyam második része lesz nálunk. Ha nem szülök meg, akkor jövő szombaton elmegyek.
Mivel hosszú hajam van, sok gond nincs vele, csak a végéből kellene vágni egy kicsit.

A héten a lábszőrtelenítéssel gyűlt meg a gondom. De a férjem segített. Háááááááát... nem az igazi, mert tegnap láttam meg, hogy jópár helyen otthagyta, de majd ma este ráveszem, hogy próbáljuk meg mégegyszer. Eddig nem volt a kezében epilátor. :)

Kép

Kép
vevikk
 
 


Sziasztok újhajú szőrős alkeszeim! :)

Hát behalok rajtatok, annyit szoktam röhögni

Vevikk!
Örülök, hogy minden oké veled, igen a kólát szerintem is hanyagold!!

Dita!
Nagyon csini a hajad, szerintem is jobb így!!!!

Brigi!
Írd le légyszi a túró rudi féle light receptet!
Köszcsi, remélem tényleg nem nagyon kell hozzászoknod a dolgokhoz, mert mire emelkedne a cukor addigra tényleg megszülsz!
Drukk az újabb eredményhez!!!!

Tigriske!
Nagyon ügyi vagy a diétával, neked aztán mindenkinél nehezebb dolgod van a 3 baba miatt, de nagyon jól csinálos, csak így tovább!!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77
 
 


Brigi!

Kérlek oszd meg velünk a receptet (Túrórudi függő vagyok :lol: ).
Én ma ezt fogom megcsinálni:

http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=26727247

Hát nem egészen diétás, de Ti lehet hogy tudjátok hogyan lehet azzá tenni.

Kép
akire79
 
 


Látom, többen is ráizgultatok a rudimra :lol: !
Mindjárt felhozom, és írom.Egyébként én most tortasütőbe tettem, nem őzgerincbe, úgyhogy nem rudi lesz, hanem szív, de mindegy.
Ez a mennyiség, amiket írok, 1 nagy és egy laposabb kicsi őzgerincbe elegek, lehet, hogy ha a töltelékből kicsit visszavesztek, akkor 1 lesz belőle.Elsőre talán praktikusabb. Én most többet csináltam, és így megúszom 1 tortaformával, lehet úgy is, de abba meg 3 túró kell.
Na, 1,5 adaghoz:
tészta
16 dkg liszt(én teljes kiőrlésűt használtam, de lehet, hogy nem éri meg, mert nagyon nehezen tudtam sodorni, CH-bvan meg nincs nagy különbség)
9dkg zsír
1 marék porcukor (én ide Canderelt tettem , a cukor-állagút, mehet a maréknyi)
1 mokkáskanál sütőpor
1 evőkanál kakaó
1 egész tojás+1-nek a sárgája (a fehérje a túróba megy majd)
Ha túl kemény, egy minimális vizet lehet adni hozzá.
túrótöltelék
1/2 kg túró
4 tojás sárgája
5 tojás fehérje (a 4+1 maradék) ezeket felverem és a végén teszem bele
mazsola (aki szereti)
1 citrom héja reszelve
16 dkg cukor (talán porcuki, de én ide folyékony édesítőt raktam)
2 evőkanál búzadara

Na, én trükköztem vele: a tésztához való lisztet, sütőport,zsírt, cukrot beletettem az APRÍTÓBA (ilyen tálas fajta, 2 élű pörgős valamivel, ami aprít), elkezdtem keverteteni, és amikor morzsalékos lett, beletettem a tojást és addig pörgettem kitartóan (kb 1 perc ám csak), amíg össze nem állt az egész. Már másfajta tésztával is csináltam így, és megúszom a gyúrást.
Ha kész a tészta, ki kell sodorni egész vékonyra (közben meg lisztezgetni kicsit), és úgy kell beletenni az őzgerincbe, hogy kilógjon az egyik felén, a másikon meg elfedje a sütőformát.Mehet bele a kikevert, összerakott (felvert fehérjével) túró, és ráhajtom a kilógó darabot a tésztából, hogy befedje a tetejét (alja lesz, ha kiborítjátok)
Megszúrkálom a tetejét villával (valamikor így is kireped, ezért nem érdemes nagyon teletömni a formát, mert képes kifolyni a bele..)
Sütőben lassú tűznél kell sütni, én légkeverésessel sütöm most 150 fokon, előtte előmelegítettem.
Tetejére tortabevonó kell, vagy étcsoki. (Hát itt van némi CH, de sebaj)
Bocsi, ha nem érthető valami, vagy, ha túlbonyolítottam.Kérdezzetek, ha valami nem egyértelmű!!!


Ja, reggel 5,8-at mértem.Kíváncsian várom a tegnapit én is, bár felkészültem a rossz eredményre. Abban bízom, hogy így a diétával tudom majd tartani a jó értékeket. Majd kiderül...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Hova tűnt Dita????!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Erika!
Megnéztem a Te recepted is .Hú, nagyon jól néz ki.El is mentettem az egész oldalt....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Voltam Reménynél. Jól vannak, Ádi még mindig gyönyörű. És meg volt az első pelenkázós élményem, a kis legény lepisilt. :D Hát azt mondtam, hogy valószínűleg a lányom nem fog lepisilni, de ezt is meg kellett élni. Jó volt, egy kicsit babázni és beszélgetni.

colin: Sajnálom, hogy nem értél rá, de jó vásárlást.

akire: Én is elmentettem ezt az oldalt, majd ha megszültem sütök belőle valami finomat.

brigi: Ez a süti se rossz, de azért nem valami diétás. Majd kb. számold ki, hogy egy szeletben mennyi lehet és annyit egyél belőle, amennyi abba belefér. A teljes kiőrlésű lisztben tényleg nem sokkal kevesebb a ch, de lassabban szívódik fel. Ezért szokták javasolni.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Vicky, én is örültem a látogatásnak, s a beszélgetésnek. Gyere máskor is, ha kedvet érzel hozzá, szívesen látunk...
Sajnálom, hogy Ádi lepisilt, de a lányok is tudnak ám pisilni...:)

Colin, jó vásárlást, majd máskor jössz, ha tudsz...és persze, ha szeretnél... Talán 1 hónap múlva már sétálunk, s akkor majd felétek is elmegyünk...

Lányok, jók ezek a sütik, én is gondoltam csinálok kakaós kalácsot, de még nem vitt rá az erőm... Pedig ha Ádám bealszik 2 óra nyugalom van azalatt meg kész lenne... majd egyszer megcsinálom.

remény73
 
 


Sziasztok!

Dita! Én csak vágattam és nem festettem. Még mindig nyuszi vagyok hozzá, majd ha abbahagytam a szoptatást. Bár ésszel tudom, hogy nem árt a festék, de valami visszatart. Csak szemöldököt festettem. A hajam már jó hátközépig ért (hála a terheségnek), de kiderült, hogy le kell vágni belőle jó 10 cm-t, mert nagyon törött hátul. Hát a csajaim elszívják ami kell nekik, de sebaj.

Akire! Nyam-nyam!

Köszönöm szépen a drukkokat és gratulációkat a diétához, nagyon jól esett.

Ma terhességem eddigi legrosszabb napjára ébredtem. Eddig új gondoltam milyen jól viselem a terhességet, nincs semmi panasz csak némi visszér és a diéta. Hát ma reggelre:
- nem bírtam felébredni (11 óra alvás után)
- újra begyulladt a visszerem
- aranyerem lett
- és pocsék hangulatom.
Majd felhívtam a dokit a kenet eredménye miatt és e colit talált, így antibiotikumot (semicilint 4*2 db-ot) kell szednem. Teljesen romjaimba hullottam. Tudom, hogy elvileg nem lesz bajuk a csajoknak tőle, de mégis félek tőle. Azt is tudom, hogy másoknak sokkal rosszabb a terhessége és mit nekem egy kis aranyér, de ilyenem sem volt még. Szóval el vagyok keseredve és nagyon remélem, hogy holnapra jobb lesz a hangulatom. Bocsi a hosszú panaszáradatért!

Kép
tigriske1978
 
 


Ja és más téma. Igyekszem olvasni benneteket, s néha írni is, és ahogy a szülés előtt is kifejtettem jó a társaság, kedves embereket ismertem meg bennetek, s azt hiszem az összetartás elég nagy, így innen csak kirúgni tudtok, vagy elűzni, mert én itt ragadtam köztetek...babásan is.

remény73
 
 


Hello!

Ok, Vicky számolok.
Most 5,9 lettem, cukiborsófőzelék+fasírtgolyók után.
Remény!
Tök jó, hogy itt vagy.Szerintem, mi maradunk együtt a szülések után is. Legalább Tőled már tudunk kérdezni, tapasztaltabb vagy.
Tigris!
Én a Spertit mondtam az aranyérre, Vevikk (azt hiszem ő) meg a Mastu-t használja. Próbáld ki valamelyiket.Nekem is előjött többször is, de szépen eltűnt a kenegetés után.Nagyon szar érzés volt.Akinek nincs, nem is tudja.Szomszédasszonyom se tapasztalta, mondtam neki, hogy olyan, mintha mindig lenne valami a seggében.Ülni is alíg bírtam, és örültem, ha nem jött rám a nagy wc.
Szerintem kikúálják a baciidat.Én is mindig ettől tartok, hogy van bennem valami, csak ugye ennek semmi jele, és , hogy ártok vele a bébinek.Még jó, ha észreveszik...
Visszerem szerencsére nem volt...Hogy megy az idő, már 23 hetes vagy...Nagy a pocid????

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Remény!

Nem is engednénk el!!! te hozzánk tartozol!


Tigriske!
Nekem is most van először aranyerem. Reméltem, hogy megúszom (ha már 36 hetet kibírtam), de sajna a legrosszabbkor csak elért.
Én csak tegnap óta használom a Mastut, de már nem fáj, és olyan, mintha valamennyire vissza is húzódott volna. Pedig tegnap vérzett is reggel (az éjszakai hasmenések miatt).
Nekem azért is kellemetlen, mert nem igazán érem most el, hogy bekenjem, még megnézni is a legnagyobb tükörben sikerül egy fél óra fészkelődés után.
Bocsánat a nem túl étvágygerjesztő téma és a részletek miatt. :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
vevikk
 
 


sziasztok

mindjárt felrobbanok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
köcsög kurva recepciós beírt egy másik dokihoz nem a sajátomhoz.
alig vártam hogy mehessek ma uh-ra ráadásul már az összes velem egykorú nst-re jár a héten meg vérvétel is lett volna...... erre jövő héten mikor már majdnem 37.hetes leszek akkor kell mennem újra mert a másik doki persze nem foglalkozott velem, beutalókat sem adott. azt hittem megölöm a kis köcsög ribancot mert már nem először szopatott meg és ártatlan fejjel néz rám hogy nem ez az orvosom, hát ő azt hitte és hogy így meg úgy...... akkor miért kértem volna az én dokimhoz időpontot ha nem is hozzá járok !!!!!!!

Anyukám is mondta hogy totál idiótának néz ki a csaj nem is érti hogy ültethetnek ilyen helyre diliseket.

Komolyan mondom hogy olyan ideges vagyok még most is hogy nem tudok napirendre térni felette....... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

dita75
 
 


remény: Jaja, majd kapok én még pisit meg egyebet is. Már alig várom :D És örülök, hogy itt vagy. Majd ha ez a turnus megszült, akkor megcsináljuk azt a másik fórumot.

tigriske: Nekem is e-colim volt és augmentint kaptam rá. Nekem a dokim azt mondta, hogy gomba ellen canestent vegyek, mert az antibiotikumok miatt meggyengülhet ott a nyálkahártya és könnyebben lesz az ember gombás. Kitartás csajos.

brigi: 5,9 az jó, ügyes vagy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.10.29 14:31-kor.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


dita: Sajnálom, hogy megint potyára mentél. Elég idegesítő lehet ez a nő.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Megvan a tegnapi terhelésem!!!!!
6,6!!!!!!!!!!!!! És a többi mindenféle (májfunkció...ki tudja, még mi) is tökéletes.2-3 között kellett hívnom a dokit, 2,09-ig bírtam.
Jajj, köszi a drukkokat!!!Azért nem lazítok nagyon ám, egy kicsit vastagabb szeletet vágok a sütimből...ennyi...
Legalább most megnyugodtam...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Örülök, hogy mégsem vagy cukros. Azért így egyszerűbb az élet.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Hát igen, azért óvatos leszek ám.Jól rámijesztettek...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Remény: Az jutott eszembe, hogy az az ismerősöd, aki a kókuszmatracot akarta neked eladni vajon eladta-e már. Mert ha 60x120-as a matrac, akkor nekünk jó lenne. Meg tudnád esetleg kérdezni nekem?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


most felhívtam a védőnőt hogy kicseszett velem a recepciós és mondta hogy NST-re kérjek legalább időpontot..... hát jövő héten szerdára adtak azt is! Ha végeztem akkor beugrom a védőnőhöz másnap meg a dokihoz. tök elegem van már ebből a rendszerből ami itt megy, kész bolondokháza pedig nincs olyan sok beteg csak tudatlan idiótákat tesznek be mindenhová!

BRIGI
Jó a cukid, na te meg halálra idegesítetted magad, nekem sem ártott volna még egy terhelés tuti zicsi hogy az enyém is jó csak az elsőnél elkottáztam én vagy ők valamit.
Amúgy anyum itt volt nálam most ment haza és reggel felmentünk a városba tesco-ba meg utána egy-egy órát fejenként kényeztettük magunkat. Befizettünk egy arcmasszázsra, állati volt. Már kétszer voltam ennél a csajnál és nagyon jól csinálja. hát még mikor a vállamat meg a nyakamat dögönyözi, hát nem sok kéne hozzá hogy elmenjen az ember, jobb mint a keksz! :lol: :lol: :lol:
Aztán a dokinál álltunk sorba hogy ad-e beutalókat vagy sem.

Nagyon mérges vagyok hogy kidobott a dokker mint a sz..t és csak egy hét múlva lesz a sajátom.
Pont ma volt uhun egy másik lány is aki hajszálra egyidős velem még ki is másoltam az adatokat hogy összehasonlítsam az enyémmel, baromi kiváncsi vagyok mekkora Milóka és hogy rendesen menetirányban van-e. Még egy hét mire kiderül.
6 hete nézték utoljára 30. héten volt másfél kiló. Most 7 hét fog így eltelni hogy nem láttam. :(

Egyszerűen nem tudok napirendre térni a ku..a recepciós felett..... nagyon jó lesz ha már nem kell ide járnom ehhez az elmebeteg pi...ához.

Én is sütiztem tegnap és ma is olyat sütött anya hogy a fülem kettéáll tőle. Meg fincsi töltött kápit hozott de mondjuk az jó ha nem sok kenyérrel esszük.

Aranyér: Na ez az egyik nagy félelmem mert nekem már volt nem is egyszerű mert le kellett műteni. Semmi nem fájt még ennyire, nagyon rossz élmény volt, pedig aztán volt már egy hysterom meg két laparom ami szintén nem leányálom de a 3 egyszerre nem volt olyan szörnyű mint az egy aranyér műtét. Az ellenségemnek sem kívánom..... és sztem tuti hogy most sem fogom megúszni ha rendesen szülök, mert már én is érzem hogy nem teljesen olyan a ki-bejárat (a doki aki műtött úgy hívta hogy kipufogó-szervíz). Olvastam is hogy ilyenkor ez természetes hogy előjön mert a gyerek minden szervünket össze-vissza nyomja és ez sem marad ki a sorból...... :roll:

REMÉNY
Én sem fogok innen tágulni, ha írok akkor ide fogok meg az inszemesbe. máshová nem fogok elég lesz a kettő talán még sok is.

TIGRIS
Sajnálom hogy neked is jönnek elő a problémák, hát félidő után nekem is sorra jöttek és tiszta depi voltam, de egy pár hét után már minden rendeződött úgyhogy majd te is jobban leszel lelkileg ezt merem állítani. Fel a fejjel, kitartás!

dita75
 
 


Sziasztok!!

Na hazaértem és hulla vagyok.
remény tuti,hogy megyek hozzád babázni én is picit. Jövöhéten melyik nap lenne jó neked?? vicky jössz velem?? Pontosan melyik házban laksz??
Na dita nem semmi eseményeket élsz át.
brigi örülök,hogy jól alakult a cukorszínted. Én is szívesen megcsinálnám a túrós sütit csak az a baj,hogy a sütikhez semmi érzékem sincs. Az édesség a palacsintán kivül nem megy. Szerencsétlen vagyok!!Szép kis anya leszek mi??
tigriske kitartás. Nekem igazából egy jó napom sincs mostanában. Gondolom ez nem segit neked. Bocsi. Csak én is néha kiborulok itt magamban,hogy mi lesz velünk mert eléggé pénz szükében vagyunk és mindig úgy érzem,hogy még mindig nincs meg minden a picimnek. Pedig úgy érzem lassan össze kéne pakolni,hogy ne érjen meglepetés.

Belölem ennyi elég lesz

Kép
Kép
colin
 
 


Helo, Dita!
Végre itt vagy. Már azt hittem, lebabáztál...
Hát nekem is a süti maradt az egyetlen örömforrás. Az ágyba már régóta csak hálni járok...Férjem azt mondta még régebben, hogy olyan lenne a szex, mintha a gyerekkel csinálná a hasamban. Nem akartam elvenni a jókedvét, meghát azért én sem vagyok a régi a 101 cm-es hasammal.Majd , ha meglesz a bébi.Biztos k...-ra ráérünk majd.Mindegy.Jó ez a süti.
Hát én is ezen a rohadt magyar eü-n merengek. Nekem ezzel a cukor-dologgal úgy kezdődött, hogy 7 óra 20-kor még le sem vették az 1. vért (tudom, mert a lányom hívott és még várakoztam), aztán levették, kikeverték a trutyit, megittam, és 8.55-kor már túl voltam a 2. vérvételen. Ezt elmondtam a dokinak, azt mondta, hogy nem jó így, mert az utolsó 20 perc is nagyon sokat számít.
Hát , itt a laboros csajszi is egy bunkó volt, hogy miattam kellett bejönnie 7-re, persze 7-kor még sehol nem volt, én meg 6,50 óta kint vártam. Utána meg kibaszik velem ezzel a 9,1-es cukorral.Méregettem, de 6 felett is csak 1-szer voltam.
Doki meg mondta, hogy miért nem mentem be a Jánosba. Ha gondoltam volna, hogy így kitolnak itt velem, bemegyek.Csakhát azt hittem, majd megoldom helyben.
Ez van.Ez jár tb-alapon.Ezért fizetünk.Felháborító.
És az a hangnem amit itt ez a laboros megütött...
Én is alíg várom, hogy vége legyen, már a nagyobbiknál is ez volt.Utáltam a sok potya orvoshozjárást.
Csak az a baj, hogy a gyerekekkel meg kezdődik elölről. Nálunk pl. ügyelet sincs, max Ercsiben, de oda a kutyámat nem vinném, nemhogy a gyerekemet.Marad Fehérvár...
Az itteni gyerekorvossal egyébként meg vagyok elégedve, bár a lányom mindig mondja, hogy nem kedves. Mindegy, mondtam neki, nem az a lényeg, hogy bájologjon abban a 2 percben.
Látod, mindenhol ez van.
Elhiszem, hogy már szívesen látnád Milókát. Én is úgy megnyugodtam, amikor a doki tegnap egyből mondta, hogy megnézi, és, hogy jól van a baba.Onnantól már nem érdekeltek annyira a saját gondjaim...

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


colin: Még nem tudom, hogy megyek-e veled a jövő héten. Majd még beszélünk. Szerintem az anyaság nem attól függ, hogy milyen édességgel tömjük a gyereket. :D Te majd palacsintával. A pénz meg szerintem a gyerekkel kapcsolatban sosem lehet elég, ne félj, mindene meg lesz ami csak kell.
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


Aki úgy érzi, hogy nem tud mindent előteremteni a kicsi számára, annak hátha segít ez az üzenet. Szerintem nagyon tanuságos. :)


A gyermek üzenete szüleihez

Ne vegyél nekem dolgokat, amelyekre Te hiába vágytál!
Ne érezz bűntudatot, ha nem tudsz nekem megadni mindent, amire fáj a fogam!
Néha csak azért kérek valamit, hogy láthassam hol a határ!

Add nekem az idődet!

Kérdezd meg mi történt az iskolában!
Beszélgess velem arról, hogy mit gondolok!Érdeklődj a felől, hogyan oldom meg a feladataimat!
Taníts engem a jóra és mondd el, mi a rossz!
Vitassuk meg terveinket!
Bátoríts választásaimban!
Dícsérj ha megérdemlem!
Terelj jó útra, ha tévedtem!

Higgy nekem, bízz bennem!
Irányításoddal jó utat fogok választani!
Ha magam mellett tudlak, nem csatlakozom bandákhoz, távol tartom magam az alkoholtól és a drogoktól!
Magyarázd meg nekema gyógyszer használat szabályait és figyelmeztess a drog használat veszélyeire!

Szeress és hagyd, hogy szeresselek!
Szeress akkor is, ha rossz vagyok!
Mutasd ki a szeretetedet még abban is, ha nem tetszik neked a viselkedésem!
Bocsáss meg nekem!
Fejezd ki a megértésedet tévedéseimkor!
Add az értésemre, hogy mindig van esély az újra kezdésre!
Engedd meg, hogy tetteimért én vállaljam a felelősséget!
Javíts ki, mondd el, ha tévedtem, de soha ne tedd ezt mások előtt!
Kérlek, soha ne hasonlíts másokhoz, különösen ne a testvéreimhez!
Büntess meg, ha rosszat teszek!
Ismerd el, ha jót cselekszem!
Ne parancsolj nekem, kérj tőlem! Ez összetartozásunk érzését jelenti számomra! Ha megkérsz valamire, boldogan megteszem majd!
Bánj velem úgy, mint a legjobb barátoddal!
Figyelj rám, ha szeretnék megbeszélni veled valamit! Még csak gyerek vagyok, de nekem is vannak gondjaim!
Tiszteld bánatomat, fájdalmamat!

Mondd sokszor, hogy szeretsz engem!
Erősíts meg abban a tudatban, hogy különleges vagyok és mindig szeretni fogsz, bármi történjen is!
Részed vagyok, valami különleges dolog, a szerelem teremtett!

Megígérem megtanulok viselkedni, mondani fogom, hogy "Bocsáss meg!", "Kérlek szépen!", "Köszönöm!", "Sajnálom a történteket!" -szóval mindent, amit elképzeltél, amikor beszélni tanítottál!
Mondani fogok majd mást is, pl. hogy "Szeretlek Benneteket!"

Kép

Kép
vevikk
 
 


Hello!Ez tök jó, és igaz...
Nekem is eszembe jutott, hogy mennyi örömet tudnak okozni.
És milyen jó velük foglalkozni.Nekem van azért ebben némi tapasztalatom, és hát, amikor jön haza a gyerek és mondja, hogy kapott 4 ötöst, vagy amikor látom, hogy megold egy-egy feladatot...Komolyan mondom, néha még csodálom is a logikáját, kitartását.Persze, ő sem tökéletes, de meglátjátok majd, mennyire megéri a befektetett energiát, és a sok örömet.Meg a végigbőgött anyáknapjákat, ahogy már az oviban is próbálkoznak a versekkel...Remélem, mindenki átéli, aki most még a másikban van, és küzd a babáért,az is. Nekem is az lett volna az egyetlen vigaszom, ha ez nem jött volna össze, hogy mennyi örömem volt már az első révén.
Bocsi, ha érzelgős lettem, közben nézem a Sejtjeinket, amit valaki felrakott a Csaladinetre, én meg letöltöttem...Itt van mellettem egy 100-as pzs (nem kispályázok...)
Ha kell valakinek, megírom, honnét van, de Heni is tudja, mert láttam, ő is irogat oda is. (Én csak olvasgatok...)

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


brigi: Én még ezt a filmet nem láttam. Elküldöd nekem az elérhetőséget?
vicky79
Budapest III. kerület
 
 


BRIGI
Én egy részt láttam a tévében belőle de amúgy nem láttam magát a nagyfilmet. állítólag a bmc-ben meg lehet vásárolni.
most töltöm épp a babazenéket, akkor már ezt is letölteném ha megmondanád hogy hol találom!
köszipuszi

dita75
 
 


Mindjárt keresem...
Pzs-ket készítsétek!!!!!!
Letöltés
Hú, nem tudom, jó-e így, vagy lehet, hogy így jobb:
Erről az oldalról van az egyik hsz-nál:
http://www.csaladinet.hu/forum/babakert ... order=desc

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 


Igen, az utóbbi működik. Van kép is a dvd-ről, úgy könnyebben megtaláljátok..
Megyek enni, én végignéztem.

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?