Új privát üzeneted érkezett!

Esztó!
INFRASZAUNA!!!!Az nem meleg.
+ párásító, bele salvusvíz és eukaliptusz olaj!
Try it...hátha....
De sztem fül-orr-gége osztály.....ott lehet hogy adnak valami ütős gyogyót!!!!

Kép
mozza
 
 


Ja, még akartam írni:
Gyöngyi, Nóri!
Tényleg nagyon hasonlítanak a gyerkőcök!!!!! Most tűnt fel igazán!!!! :shock: :lol:

Kép
mozza
 
 


Mozza,
ma ott voltam ...:) nem a háziorvosomnál :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 

 
 

:lol: :lol: Na mire írtam már ott volt a válasz!

Ja igen,Iza is volt h elaludt evés közben.2 falat közt képes volt elaludni,pedig ez napközben volt!
Esetleg próbáld hamarabb etetni,akkor hátha van elég ereje megenni kanálból!Mondjuk ilyen nálunk nem volt h nem akart volna kanalazni! :lol: Iza zabál...imád enni! :lol: :lol:

Ja ésa legújabb!Múltkor rájött h a fejét ide oda tudja dobálni...és azóta megtanulta rázni h nemnem!És ha már nem éhes akkor a fejével jelez h nemnem :shock: :lol: megzabálom,olyan édi!

annus11
 
 


Eszto, Almi csodaszep!!!
Boro is betoltotte a 8 kilot :D
Egyebkent en azon sokkal jobban aggodnek ha tomni kene h egyen vmit, az az igazi problema, nem az ha van mit fogni rajta :wink: bnom mit nem adna ilyen hurkas kiscsajert.. mar mindenhova vitte a gyereket.. nagyon vekonyka, semmit se szeret, mindent elutasit, a minden alatt a MINDENT ertem.. de meg nem talaltak meg a problemat :(
amugy meg ha mozogni fognak akkor jo lesz mar. Sztem se kell meg tobb kajat kivaltanod. Mutasd meg ferjednek Aron kepet es kozold h full anyatejes :lol:

Nalunk mondta a doki,h Boro annyit eszik pl mint egy 4-5 kilos baba.. mi leragadtunk,de koszoni szepen nem ker tobbet enni.. a napi max 770-750ml kaja untig eleg ahoz h 8kilos legyen :lol: :lol: es alig alig hizik mar.. es volt amikor foygott, mikor elkezdett forogni meg ilyenek :lol:


Adraci, szegeny csaj.. durva lehet. es ha lesz vele vmi ?? akkor a picikkel mi lesz? :(

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus,
csak az a baj, hogy így is ébreszteni kell Álmit a fürdéshez, ő 4-től alszik fél8-i8ig és akkor is csak azért kel, mert keltjük, mert fürcsi van.
Na mindegy, hát valahogy csak lesz. :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Borot se lehetne este kanallal megetetni, de sztem ez total normalis, o akkor mar hulla faradt es uvolt ha nem aludhat.. el is alszik kb mindig etetesnel... ha en neki allnek kanalazni tok felboritanam szegenyt :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Vki kapott mar rota kettőőőőőőt?? rajtunk kivul.

Netti
Kép
maumau
 
 


Netti,
én is ezt mondom, hogy ha elindul, úgyis megáll a hízás, ami már így is lelassult, amióta kiváltottunk a 4 kajából kettőt :)

na mennem kéne mosogatni, aztán meg fürdésalvás, hulla vagyok.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hűűű, Mozza ilyen isteni kis koszttal várod az férfiembert? :-) Enyém ma vacsorára is lenyomott két almát.:roll: Mondjuk fogyott is vagy 13 kilót az elmúlt fél évben. Mondtam neki, hogy fél szem fél fül a figyelésé, mert ha elkezdi az alsógatyáit is lecserélni újakra, akkor elkezdek gyanakodni :D

Esztó, tuti, hogy azért ébred Álmi (aki egyébként csudaszépséges a fotón) mert éhes? Nekem pont ma mondta a szőröslábúdokinéni, hogy a mozgásfejlődéssel is együtt járhat az éjszakai ébredés. Meg egyre kíváncsibbak a világra. Nincs idejük aludni :D

Adri, nagyon sajnálom a lányt, micsoda érzelmi hánykódáson mehet keresztül. :(

Mozza, te ma csupa szomorú sztorival jössz, tessék valami vidámat is mesélni. :roll: Megnéztem az etetőszéket, nagyon tuti!!! :)

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Ikrek:férjem munkatársának is már otthon vannak az ikrek(ők is 1,1 és 1,2 kgal születtek)Pár hete vannak otthon,azt tudom h a fiút műtik,met le akar válni a retinája....meg sérve van.Ők is akkor jöhettek haza amikor már 2 kilót elérték,nem is tom h mennyik lehetnek most...de a srác azóta sokat hiányzik....elég gáz...a végé még kirugják ha így folytatja...persze az uramnak így több a meló,pedig neki is itt van Iza.Csak a csaj....nem nagyon van a helyzet magaslatán....

annus11
 
 


Esztó :!:
Minek után Benji nem hajlandó kanalazni én nagylyukú cumiból adom neki a pépet, amit hígabbra csinálok. 150ml vízhez 5-6 mérőkanálnyit, de közben 1x összerázom és akkor már látszódik, hogy kell e még hozzá vagy sem. !!DE várj 1 kicsit mielőtt tennél még hozzá, mert megdagad grízesre és csak utána korrigálj még rajta esetleg.!!

Kép
Kép
incike
 
 


Reni: kicsit rákerestem neked, és két eszmei irányzatot találtam a neten. Az egyik szerint az első bevezetett zöldségek között lehet a csicsóka. A másik szerint 8 hós kortól lehet adni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Netti az nem semmi kis husika!!! :lol: :lol: :lol: Riki eszik mindent,elég sokat is, mégsem hízik.Iagz napközben alig alszik,és állandó mozgásban van.Hátha csak ezért.
Mi megkaptuk 4 hósan.
Ja még az etetőszékre akartam, én fát vettem. Sajna részemről a funkcionalitást kiszorította a műanyagtól való viszolygás. Így egy kevésbé mobilis, ámde szép etetőszékünk van,csak még használni nem tudjuk. :lol: :lol: :lol:
Na tényleg lépünk!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Álmi még mindig enyit alszik??? :lol: Akkor jó dolgod lehet otthon! :wink:
Na akkor Iza a "különc",már ami a kanalazást illeti!Mondjuk nekem eszembe se jutott h este nem tud majd kanalazni :roll: :lol: Tiszta anyja,én is simán eszek akár félálomban is :mrgreen:

annus11
 
 


Netti: mi is már túlvagyunk a második rotán. Csongónak nincs is már több oltása a 15 hósig. Na azt nem várom. :?

Kép
Kép
tinu
 
 


Incike,
köszi :)

Gyöngyi,
nem nem biztos, csak erre gondoltam :)
Múltkor ez volt a baj, és ahogy emeltük az adagot, nem volt gond.
De igaza lehet a szőröslábúdoktornéninek :) valahogy hozzászokok az 5 órási keléshez megint (ilyenkor eszik pici tápit és alszik vissza), pedig már annyira jó volt ez a reggel 8-9es kelés és alvás egyhuzamban :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jaj, ezek a korababák :( Komolyan...minden nyűgünkön KÖTELEZŐ felülemelkedni és csak ÖRÜLNI, hogy egészséges gyermekünk van.

Üdv
Gyöngyi

Kép

Kép
aerfen
 
 


Annus,
neeem már nem alszik annyit :)
Pl ebéd után már nem alszik uzsiig, hanem csak egy órát és aztán ébren van :) persze reggel meg fél 9 - 9 körül bealszik és alszik kb ebédig :)
Ez már jóval kevesebb :) úgy 3-4 órával :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Tinu,nalatok volt tole hanyas? ala is irattak velunk hez elofordulhat, ugye Boro utana 3napig durvan bukott,aztan elmult. csak eszembe jutott,h masnal is volt e ilyen. De nem volt lazas meg semmi, meg jo kedvu volt,csak bukott tole tokre.. mennyi ido alatt szivodik fel a rota?

Netti
Kép
maumau
 
 


na én is megyek tényleg, ragad a szemem.

Jó éjt!

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ti , mit csináltok, hogy ilyen össze-vissza mennyiségeket esznek a babók? Nálam Benji emelte magának az adagot 160-ról(üveges, husis, ami elvileg laktatóbb, mint a többi kaja) 210-re és, ha kevesebbet adok akkor komoly ordítás van. :shock:

Kép
Kép
incike
 
 


Niki, en is afanal maradok :wink:

Tinu: Csongi meningot is kapott?

Netti
Kép
maumau
 
 


Incike, miert cumisuvegbol eteted ha szabad kerdezni? :roll:

Netti
Kép
maumau
 
 


..., mert mióta jön a foga nem hajlandó kanalazni. Éhen meg nem hagyhatom. Gondolom fáj az inye ahogy hozzáér és a cumigumi meg puhább anyagú.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.10.28 21:18-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Netti: nem volt bukás, se hányás és igen, kapott mellé meningot is. Nekem nem mondták, hogy lehet bukás. Tücinél sem volt. Biztos ideges lettem volna, hogy nem bukta-e ki az oltást. FOgalmam sincs, mennyi idő alatt szívódik fel.

Kép
Kép
tinu
 
 


Inci!
Hát én mindig megcsinálok egy aventes kis ibrikkel,ez kb 180,és van h hagy belőle,van h kevés.Tehát van egy kb 40 ml ingadozás,de szerintem ez normális.Hiszen ő is van h többet alszik,van h kevesebbet,van h fenn van,de csak nézelődik,nem olyan aktív.Gondolom ennek függvényében alakul a kaja nála! :wink:

annus11
 
 


es mikor akarod kanalazni neki? gondolom nem varod meg az osszes fogat :roll: sztem meg lehet szerettetni a kanalat,van akivel nehezen,de en nem adnam uvegbol azert.. a fogainak se jo!

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk ám, nem vesztünk el, csak kihasználjuk ezeket az utolsó szép őszi napokat és sokat vagyunk kint a kertben.
Brigivel nagy lépéseket tettünk hozzátáplálás terén, már elég sok mindent kap. Megyek, megpróbálok legalább egy kicsit visszaolvasni, mert mindenre tuti nem lesz időm!

Nektek mennyit alszanak a babák, hogy ennyit tudtok írni? Briginek nincs nagy alvókája, max 2 alszik napközben, este fent van 10-11ig és reggel 8kor ébredünk... Amíg ő alszik én takarítok, mosok, főzök ezerrel, egyszerűen sehogy se jutok ide többet. :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Tinu,utana aludt vagy ket orat,szoval nem bukott, ra 3 orara evett, utana mar volt bukas, doki szerint ha 15percig nem bukik akkor oks. de azota ezen gondolkodok........................... :? meningo ismetlest kap mar csak o is 6hosan asszem.

Netti
Kép
maumau
 
 


Annus
Én ezt nem bántásból kérdeztem csak elcsodálkoztam a mennyiségingadozásokon pláne , mikor 200 helyett csak 80-at eszik valameik baba. Nekem fura, mert egyik gyerekemnél sem voltak ingadozások.

Kép
Kép
incike
 
 


huncutka:

en hazimunkar Boroval csinalok, ha o alszik,akkor eszem agaban sincs dolgozni itthon. Szoval mi egyutt mosogatunk,mosunk,teregetunk,pakolunk stb. :)

Netti
Kép
maumau
 
 


Inci!
Nem bántásnak vettem! :lol: Azért írtam h nálunk hogy van! :wink: Szerintem ez amúgy a fogzással is összefügg.Apropó!Hajad milyen lett???Dögös szőke lettél???

annus11
 
 


Huncutka!
Nálam egész nap megy a gép,és miközben teszek veszek,néha ideülök és frissítek!Persze csak akkor ha épp nem a várost járom :wink:

annus11
 
 


Dettó mi is, mint Nettiék....csakis Lilivel csinálom a házimunkát!!!!!
Jön szépen velem...szereti...közben énekelünk, dumcsizunk.... :roll:

Inci!
Nekem logikus, hogy változó a kaja mennyisége...annyi minden befolyásolhatja...alvás, volt e levegőn, mennyire volt aktív az ébrenlét, milyen típusú kaját evett előtte, fáj e a foga stb.stb.
Bár jó lenne, ha nem lennének ilyen kajasztrájkok, mint ma este...de néha belefér....
A napi 900g azért ált. megvan...de 1 kiló fölöttivel is gyakran zárjuk a napot... :roll:

Kép
mozza
 
 


Netti
Az, hogy cumisüvegből kapja csak, az nem igaz, mert kap kanállal is , mikor jó passzban van, de mikor üvölt a foga miatt akkor nem fogom még evvel is szadizni. Eszem ágában sincs addig eteni üvegből míg ki nem jön az össes foga, nem vagyok már kezdő. :shock: Viszont kap kifejezetten babáknak való babapiskótát és úgy néz ki, hogy az jót tesz az inyének. Nagy élvezettel dörzsöli vele.

Kép
Kép
incike
 
 


Annus
Bordós lettem.

Kép
Kép
incike
 
 


Incike, nem irtam h kezdo vagy, a kezdok nem mernek megtenni :lol: mert sok a rem hir ugye a fogak miatt stb. nekem van ismerosom aki azert adja uvegbol mert nincs ideje,meg egyszerubb igy 3gyerekkel neki.. ezert kerdeztem miert.
Boronak is jon a foga,de megszokta h ha kanal van akkor bizony tatani kell azt a szajat. Biztos megszokna Benji is! nagy fiuuu mar :wink:

Netti
Kép
maumau
 
 


Nem is azért írtam, mert mondtad. Tény és való, hogy nem mondtad.

Kép
Kép
incike
 
 


Nekem a 2-t fiú annyiban más, hogy Marci nem volt 4hós és már volt 2 foga , vele nem szenvedtem a kanállal. Benji meg csak kínlódik a fogával már mióta és még sehol csak fehérlik és a kanalazás sem egyszerű dolog nála.

Kép
Kép
incike
 
 


hat igen, nincs ket egyforma gyerek,az biztos :)

Netti
Kép
maumau
 
 


...hát nincs, de akkor milyen lesz a 3. aki tervben van?
Az 1. tökéletes.
A 2. verejtékezem.
A 3.-nál vért is fogok izzadni? :?

Kép
Kép
incike
 
 


Incike, akarmi meglehet..
en azt remelem h nem fogom vegre vegig hanyni az egesz napot majd terhesen 8)

Netti
Kép
maumau
 
 


Ja, hát a hányós időszakra én sem vágyom.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Nem volt ma gépem...

csak egy gyors kérdés ebay-el kapcsolatban, aztán visszaolvasok... vanyek lecsúsztam a cuccról, mikor (telefonon keresztül) rányomtam az ajánlatomat, kidobott egy hibaüzenetet, hogy az eladó ebbe az országba nem szállít :( :( ilyenkor az eladónak át kellett volna korábban állítania a szállítási országokat?

emese1979
 
 


Netti: akkor tuti nem bukta ki az oltást.

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese, en igy meg nem jartam,elotte kerdezted h szallit e? de tuti vmi ilyesmi lehet.. mennyiert vittek el vegul? :(

Netti
Kép
maumau
 
 


ja, megkérdeztem vissza is írt, h 3,91 lenne... csak alapból UK volt beállítva... a licit vége előtt 1-2 perccel 3 font volt, nem tudom, mennyi lett a vége, mert még licitálni sem engedett :evil: Azért kérdeztem, h lehet-e azért, h telefonról nyomattam (az ebyaről is csak butított wapos verzió jön be). Nagyon sajnálom különben :(

emese1979
 
 


Tinu, hat remelem,de mivan ha megis? vartunk 15percet az indulassal .. kocsiban bufizett,de nem jott semmi, legalabbis sztem, sokszor letorli a ruhajaval, en meg elfelejtettem megnezni a felsojet...... :? de ha bukott volna rendesen azt eszre veszem.. remelem :? :? jo mondjuk mindig vissza nyomja a szajaba ami kijott.. tiszta undi

Netti
Kép
maumau
 
 


Sziasztok! Csani egész nap nyűglődött, aztán aludt 2 órát, most meg Neeeemmmmaaaalsziiikkk... Úgyhogy megyek is. Bűvölöm. Én bezzeg aludnék.
Köszi mindenkinek mégegyszer a kádas tippeket...

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?