Új privát üzeneted érkezett!

Danyuci
Szerintem nyugodtan megmondhatod a rokonoknak, hogy neked teher ha bejönnek! Ezen ha megsértődik az az ő baja! A te helyedben én is utálnám! Ezért szeretem, hogy az Istvánba be lehet jönni!

Anyu téma... nem baj... legalább elgondolkodik a Balatonfüredre költözésen! Már egy hét múlva sírni fog az unokái után annyira szereti őket! :)

Ktouch
Megkérdezted, hogy bemehet-e apuci?
Én is férjestül tervezem az elmenetelt... ha addig sikerül a kocsit megjavítani... :(

Honey
Hát igen... hamar kapcsolt nem nyelte le... de azért nem próbálnám ki! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Második gyereknél engedik farfekvéssel is megszülni.


Andrea
Nagyon aranyosak vagytok!
Boldogot az ünnepeltnek!

Kukit azóta nagyon fájlalja? Mit csináltok vele? Van valami fájdalomcsillapító? Mikor feltéptem véletlenül Áron napokig ordítva pisilt... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Csézjang: mi használtuk a Ftorocortot, és tök jól feloldotta a letapadást. Napi 3-4-szer vékonyan kellett kenni és nekünk a 4. napon már teljesen hátra lehetett húzni, pedig előtt semmit nem lehetet.

Fertőtlenítős szappan: én is vettem, amikor Dani megszületett, de pár hét használat után gyönyörű ekcémám alakult ki tőle, de mivel szoptattam, nem lehetett rá használható kencét felírni, szteroidosat meg nem kenek szoptatás alatt.. Szóval várnom kellett 20 hónapot, és a végére a kezem nagyon gáz volt, volt hogy nem tudtam aludni éjjel, annyira viszketett és kirpedezett, véres volt, ahol vakartam. Szóval most elkerülöm, melegvíz+szappan.. De irigylem azt, aki tudja haszálni a fertőtlenítős dolgokat, nekem azóta is gumikesztyűben lehet csak mosogatni, krumplit és zöldséget hámozni,mert egyből kijön az ekcéma..

Ez az oltás körüli mizéria engem is zavar, nekem extra gyenge immunrendszerem van, mindig ilyen volt, és most várandósan soxorta gyengébb. Ezen sajna a vitaminok sem javítanak. Azt meg tudom tenni, hogy nem megyünk közösségbe, de azért emberekkel/gyerekekkel találkozni kell, mert begubózunk itthon, és ha már mással találkozom, akkor nem tudhatom, hogy az ő családja honnan és milyen fertőzést hoz. Én meg tuti elkapom, és ha én elkapom, akkor Dani is.. ÁÁÁhhh...

Honey: vallással kapcsolatban teljesen értelek és megértelek. Én sem járok minden héten templomba, de ettől még van hitem, és nem nézem sokra azokat, akik dumcsizni járnak, vagy évente párszor, hogy elmondhassák, milyen vallásosak..
Jut eszembe, Flórát hová teszed, amíg tornázol? MOM-ban van valami megőrzős játszóház számukra?

Czeizel-téma: én azt gondolom, hogy abban igaza lehet, hogy amennyiben az első trimeszterben valaki megfertőződik, akkor a baba fejlődési rendellenességgel születhet, hiszen akkor még nagyon sebezhető a magzat, főként a 8. hétig. Ellenben nem hiszem, hogy a 3. trimeszterben olyan betegségeket okozna, mint pl. a nyitott gerinc (ezt említette). Ugyanakkor a tüdejét félteném a babának, hisz arra még rámehet..

Andrea: manódnak gyors gyógyulást, jaj szegénykém, remélem nem fáj már neki.. Nem akartál te dokit váltani? Egyébként a képek tök jók, hol készültek a vonatosok?

Anett üdv köztünk! :)

Danyuci: ilyen egyik nap lázas, másnap nem, majd megint igen, megint nem volt Daninak is, de egy hét után elmúlt. Már pont akart valami antibigyót adni a doki, de végül nem kellett.. Gabusnál is el fog múlni, jobbulást, és kitartás!

Kép

Kép
monccs
 
 


holnap mom-torna?

KépKépKép
dongó
 
 

 
 

Mamacka, nem kérdeztem meg...de remélem nem lesz gond belőle.....

Voltam dokinál, babával minde rendben, teljesen jó méretek, Afp is, vérkép is, csak vasat írtak fel, amit már épp akartam venni....szóval érzem én, mi kell :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Fertőtlenítős szappan: én is vettem, amikor Dani megszületett, de pár hét használat után gyönyörű ekcémám alakult ki tőle


Igen ezért sem jó gyakran használni... vannak kézkímélőbb változatok is! :)

Szerintem elég lesz a szappan is a safeguard szappantól is bedurvul a kezed?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Lányok!
Köszi szépen mindenkinek a dícséreteket! :)

Anikó!
Hát igen, nem nagyon szoktak ennyinek nézni, szerencsére, nem is bánom. :) Tavasszal egy néni a buszon 16-nak nézett! :lol: Na az azért szerintem kicsit túlzás... :)

Anett!
Örülök, hogy sikerült a vonalzó! Szépek lettek! Nagyon sajnálom a novemberi dolgot! Majdnem én is átéltem, de nagy szerencsére megúsztuk...

Szabccsi!
Utólag boldog névnapot Neked! De jó lehet az a pocaknapló!

Ktouch!
De finit ettél! Én is kérek!!! :D

Danyuci!
Kisfiadnak jobbulást!

Hú, én úgy elfáradtam ma! Fáj minden porcikám... :cry: Egész délután a kertben gereblyéztem, meg szedtem az avart. Két autóponyványi mennyiséget sikerült összeszedni. Holnap lehet, hogy megmozdulni sem fogok tudni. :shock:

Szép estét mindenkinek! :)

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Köszönjük a dicséreteket:),

Lement most jó pár kiló ezért nem látszik annyira, de amint kicsit nem figyelek már megint jön fel a víz
Jaj jó rég írtam és így ezek szerint nem is meséltem, hogy pénteken 23án veresegyházán voltunk a Medveparkban, annyira szuper volt, és lányok abszulút nem drága, kocsival hármunknak fizettünk 800 belépőt, majd kisvasútazutnk is az 600volt bár jó rövid távon visz, mani Pacit simogatott, felülni nem akart, de annyira jó volt. Ha mentek vigyetek otthonról mézet, vannak kirakva etető fakanalak, és etetheted a macikat....

Kisfiamnak ma már annyira nem fáj, de gondoljatok abba bele, hogy minden pisilés üvöltés volt másfél napig, és remegett a fájdalomtól, sétálni kellet vele egész nap, úgy hogy a kezemben volt, és persze senki nem volt jó csak anya.

Totál kibuktam még Bálintnál a Brendonban csináltattam a 4d uh, most meg állítólag megszűnt ott a vizsgálat:( ezek után tanácstalan vagyok hova menjek


üdv az új"CSAPAT TÁRSNAK"

Kép

Kép
andrea001
 
 


Mamacka: Safeguard-ot nem próbáltam még. Azt hiszem kipróbálom..

Kép

Kép
monccs
 
 


Andrea
A 4 D Genesis állítólag sokkal jobb!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Most vettem észre, hogy Andornak a jobb első egyes és kettes foga között nő még egy fog merőlegesen! :shock: :shock: :shock: :shock:

Ezzel mit lehet kezdeni?

Ismertek egy jó gyerekfogorvost?

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


dongo,
simán! :D Én tuti megyek! Ha jössz, könnyű lesz megismerni, mert velem lesz a rosszcsont lányom is!

monccs,
általában bébiszittyó vigyáz Flórára, de van hogy viszem, mert be lehet vinni a gyerkőcöt is a tornára. Holnap pl jön velem Flóra is!

mamacka,
jaj, ez nagyon rosszul hangzik!!


Anno, amikor Flórával terhes lettem tombolt az influenza járvány. Az esküvönk után 40 ember lett brutál beteg - sikerült egymásnak átadni.
Amikor beteg lettem, fel sem merült bennem, hogy terhes lehetek (muvel fogigátlót szedtem) Szóval pont a terhesség első néhány hetét durva magas lázzal kezdtem , és csilliónyi gyógyszert szedtem.
Végül Flóra egészségesen született meg ugyan... de a megjártam a poklok poklát a terhességgel és a közben diagnosztizált 2 oldali agykamra tágulattal. Nem tudom, hogy volt -e összefüggés a két dolog között... de szerintem igen.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


nem 100% de lehet, h tudok menni!!

KépKépKép
dongó
 
 


Jó reggelt! Aludtam egy jót az irodában az éjszaka, megyek most haza, további szép napot mindenkinek!!! Mamának, babának egyaránt!

Kép

Kép
ktouch
 
 


Drukkoljatok lányok, ma megyek genetikai UH-ra 12:00-re, már nagyon izgulok!
Remélem sikerül csináltatnom róla egy 4 D-s fotót! Ja és végre biztos lesz a neme is! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Sziasztok!

Annyira köszönöm, hogy ilyen kedvesen befogattok, olyan jólesett.

Én is gondoltam valami brutál kézfertőtlenítésre miután a baba megszületik, de nem tudtam, hogy ettől ekcémát lehet kapni. Köszönöm az infót.

Most teljesen ki vagyok facsarva. Valami betegség kezd eluralkodni rajtam, szóval ma nem leszek túl aktív.
Ja, amúgy még annyit rólam, hogy 23 éves vagyok és nappali tagozatos egyetemista. Azért van ennyi időm... :)

Szabccsi: drukkolok az ultrahanghoz. Én tegnap voltam, annyira jó volt.

Sziasztok!

Kép

Kép
anuwen
 
 


Ma mennek a potyázók is uhura! Remélem beengedik a férjet és lehet fotózni is.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamacka!

Jót röhögtem a "potyázókon..." :lol:

Én is jövő héten szeretnék menni 4 D-re és a 4D genesisit néztem ki magamnak, de most arra goindoltam hogy mivel lusta vagyok Pestre kivánszorogni, megnézném inkább itt Érden az AG Medical 4D ultrahang rendelőt, nagyon jókat írtak róla neten csak én félek hogy mégis megbánom hogy mégsem a 4 D genesisbe mentem...
Nekem most fő szempont a baba egészsége, nem a mozizás, mert képzeljétek mostanában olyan hülyeségeket álmodom mint ma éjszaka is hogy beteg gyerekem született, a bal kezén 2 ujj volt, a jobb kezén 6 ujj.....brrrrrrr.....Meg fogyatékos lett meg ilyenek, úgyhogy én csak akkor nyugszom meg ha hozzáértő szakember nézi meg, csak hát nem tudom hogy Érden ki csinálja mert nem volt ráírva a honlapjukon. Bár aki volt kollégáim mind azt mondta hogy nagyon alaposak és jól vizsgálnak. Nagy dilemmában vagyok... :?

Tudjátok most jöttem rá hogy nem mindegy hova mész, mert pl: annyira istenítették a praxis rendelőt aztán olvastam hogy több kismamának is betegen született a babája holott a praxisban egészségesnek nézték, nem tudom ez igaz-e, bár az is lehet hogy azért sok betegséget nem lehet még uh-n sem kiszűrni nem? totál tanácstalan vagyok.
Merjem kipróbálni Érden? szerintetek????
csézjang
 
 


Moncss!


A ftorocortot a körzeti írta fel? Vagy elmentetek valami speckó dokihoz?

Andrea!

Kisfiamnál mi is a Brendonban csináltattuk a 4D-t és tök jó volt, és most mikor arra jártam szomorúan láttam, hogy már nincs!!! ezért keresek most én is mást.

Jaj csajok aki ma megy potya 4 D-re az mindenképp írjon, annyira kíváncsi vagyok!!!!!! :shock:
csézjang
 
 


Lányok, a sütőtökkel vigyázzatok! Szerintem nekem a múltkor attól volt az a háromnapos hasfájásom, puffadásom. Nagyon szenvedtem, pedig nem szokott tőle bajom lenni, mondjuk én sülve ettem. De úgy imádom!!!

Dizzy! Csak óvatosan azzal a kerti munkával! Nem vagy derékfájós? Mert én múlt hétvégén végigtakarítottam a lakást fél nap alatt, aztán 3 napig úgy fájt a derekam....

Az hiszem lassan nekem is valami kismama torna után kell néznem, mert a rendes aerobikot már nem vállalom, nem járok már, de kell vmi helyette.

"Potyázók"! Nagyon irigyellek benneteket az ingyen 4D miatt! Mi azt hiszem még várunk vele pár hetet.
Szabccsi drukkolunk neked, meg a többieknek is, akik ma mennek, majd írjatok és tegyetek fel képet!

Anuwen! Jobbulást, vigyázz magadra! Én még mindig "dugulok", szerintem azért, mert nem merem/mertem rendesen csöpögtetni az orrom, gondolom tele az arcüregem.

Kép
aniko20
 
 


Most csak gyorsan, mert főznöm kell:

Én mindig Aromax nevű illóolajokat veszek! Gyógyszertár, gyógynövénybolt, biobolt a beszerzési forrás! De nagyobb drogériákban is kapni! ne az indiai cirtomfűolajat vegyétek, hanem a simát! hatékonyabb!!!

Jövök még!

Márti
borossné becz márta
 
 


Honey!
Tényleg jól hangzik a MOM-os kismamatorna. Mivel én még dolgozom, sajna nem tudok délelött menni, de szerencsére van du f6-kor, azt hiszem hétfön és szerdán. De sajnos most úgy alakult, hogy pár hétig biztosnem tudok tornázni...

Ktouch!
Gratula, tök jó hogy minden rendben van. :D


Bocs, hogy másoknak most nem reagálok de tegnap volt egy balesetem és még mindig nagyon szétszórt vagyok miatta. Az volt, hogy munkából hazafelé menet elütött egy motoros :( . Itt lakok a Hegyalja út közelében és az a rossz szokásom, hogy nem a zebrán megyek át, mert úgy nagyobb kerülő, hanem átmegyek az autók között. Általában ugye dugó van és állnak az autók, így most is. Csak hát a két autósor között jött egy motoros: esélye nem volt engem látni, én sem láttam őt. Minden olyan hirtelen történt: hirtelen ott fekszem az aszfalton, fáj a feje, persze jöttek az emberek hogy jól vagyok-e stb. Fel tudtam állni, nézem vér nincs, nem fáj a hasam sem (hálistennek oldalamra estem!), a motoros is jól van. De sokkban voltam, nem tudtam hogy a pici tényleg jól van-e, és azért én is ütöttem a fejem...A lábam is fájt. :(

Végül hazagyalogoltam, párom itthon volt - teljesen összeomoltam, csak sírtam és sírtam, annyira féltem hogy valami baj lett a babának, és az én hibám: milyen anya vagyok én hogy már most nem tudok vigyázni rá!!! El nem tudom mondani mennyire féltem, hogy baja esett. Amint megnyugodtam egy kicsit, azért éreztem hogy mozog és felhívtam az orvosomat hogy mit tegyek. Ő persze azt mondta azonnal menjek a Jánosba, ott egy ügyeletes orvos majd uh-zik és megvizsgál hogy biztos minden rendben. Szóval indultunk a Jánosba. Ott a szülészeten egy nagyon kedves, szimpatikus fiatal orvos volt az ügyeletes, nem is kellett várnunk csak egy negyed órát aztán tényleg nagyon alaposan megvizsgált: minden rendben volt, méhszáj teljesen zárt, lepény a helyén van, magzatvíz mennyisége normális, baba jól van. El nem tudom mondani milyen érzés, mekkora megkönnyebbülés volt.

Onnan még a traumára küldte a fejem miatt, ott is nagyon gyorsan hívtak be (szerintem soron kívül), a fejemet, lábamat megvizsgálták. Röntgenezni persze nem akartak a terhesség miatt. Végülis a fejem ok-nak tünt, meg hát nem szédültem, nem voltam rosszul, az jó jel. A jobb lábfejemen csak zúzódás, nem tört el. Mondjuk azért este amikor hazaértünk, már iszonyuan fájt a lábam, most is alig tudok rálépni. Így most betegszabin vagyok, legalább vasánapig.

Szóval itt nagy ijedtség volt, el nem tudom mondani mennyire hálás vagyok, valaki ott fönt ugynézki vigyázhatott ránk, mert sokkal komolyabb baj is lehetett volna. :( Azt viszont nem tudom hogy tudtam volna magamnak megbocsátani, ha az én figyelmetlenségemből valami baja esett volna a picinek. :cry:

Kép
anicca
 
 


Nekem most fő szempont a baba egészsége, nem a mozizás, mert képzeljétek mostanában olyan hülyeségeket álmodom mint ma éjszaka is hogy beteg gyerekem született, a bal kezén 2 ujj volt, a jobb kezén 6 ujj.....brrrrrrr.....Meg fogyatékos lett meg ilyenek, úgyhogy én csak akkor nyugszom meg ha hozzáértő szakember nézi meg, csak hát nem tudom hogy Érden ki csinálja mert nem volt ráírva a honlapjukon.


Az ilyen sötét álmok normálisak ám! Rám szülés után tört olyan szintű rettegés... minden butaságot elképzeltem, hogy mi baja lesz a gyerekeimnek férjemnek... mindkétszer volt ilyen, elsőre durvább!
De ha tudatosítod, hogy az ilyen jellegű álmok érzések normálisak akkor nem pörögsz be annyira!
Ha rádtör mond magadnak, hogy ez nem a valóság!

Nekem ez segített.

Anicca
Ez nagyon rosszul hangzik! Hála Istennek nem lett semmi bajotok! Pihenj!
Nem vagy rossz anya... elbambultál ilyen előfordul. Gondolom legközelebb inkább kerülsz!
:wink:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Anicca: jaj, szegénykém, annyira sajnállak, biztosan nagyon megijedtél, teljesen átérzem a szitut. Nagyon örülök, hogy végül minden rendben!

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Anicca! Hű, kirázott a hideg, ahogy olvastam amit a balesetről írtál.
Örülök, hogy nem lett komoly bajod, és mindketten jól vagytok!
Az én múltkori disznótoros, zsíros padlón történt esésem semmi volt ehhez képest, de a körülöttem lévők nagyon megijedtek. Szerencsére térdre estem, és tudtam, hogy biztosan nem lett bajunk. Nagyon vigyázz magadra!

Kép
aniko20
 
 


Köszi az együttérzést, aranyosak vagytok :D

Mamacka!
Igen, tanultam belőle az biztos: ezután kizárólag a zebra!! :roll:

Anikó!
Azért én is éreztem hogy nem lett baja a picinek (mozgott, nem fáj ott semmi stb.), de jobb hogy megnézték, így legalább megnyugottam...

Kép
anicca
 
 


Anicca!

Ez nagyon durva de hálisten semmi nem lett a babával, mert ők ám azért jól be vannak párnázva....

Úgy látom másnak is vannak ilyen elesős sztorijai, nekem 13 hetesen volt, amikor elestem a fürdőszobában a vizes kövön ahogy rohantam befelé, akkorát zuhantam hogy azt hittem combnyaktörésem lett, alig tudtam felállni még a kisfiam is nagyon megijedt amikor hallotta a hatalmas zuhanást.
Alig tudtam felkaparni magam és a combomon hatalmas lila folt lett ami hetekig látszott, de a baba simán átvészelte.
Ilyesztőek ezek a dolgok de általában még jó hogy semmi baj nem lesz belőlük.

Csajok, elszántam magam és bejelentkeztem az Érdi AG Medical center 4D rendelőjébe, én egyáltalán nem ismerem de tök jókat hallottam róla/ és mellesleg lusta vagyok bemenni Pestre :oops: /úgyhogy kipróbáljuk!
Kiváncsi vagyok nagyon, főleg hogy nem tudták 100 százalékra a nemét megmondani a 18.hetes uh-n csak tippelték hogy fiú, vajon marad-e kukis a jövő heti uh-n is???
Majd megírom kedden, délelőtt 10-re megyek.
11-re meg megyek fodrászhoz kell a lelkemnek / testemnek/ egy kis kényeztetés, úgysincs időm soha magamra....Úgyhogy a kedd az élvezetek napja lesz!!!! :D
/Legalábbis ha minden rendben lesz az uh-n./
csézjang
 
 


Csajok!


Elfelejtettem kérdezni hogy általában a 18.heti genetikai uh után 1 hónappal szoktak visszahívni gondozásba a dokik, szóval az kb: a 22.hét körül van, de akkor mit csinál a doki?
akkor is van uh vagy hüvelyi vizsg, vagy csak megkérdezi hogy mizu??? Remélem akkor is van uh!!!!

Nálatok ez hogy van, volt???? :roll: :roll: :roll:
csézjang
 
 


Sziasztok!

Szabccsi!
Megy a drukk! Várjuk a jó híreket!

Anett!
Jobbulást! Mit tanulsz az egyetemen? Hogyan tovább? Gondolom halasztasz. Meddig fogsz suliba járni? Nekem muszáj volt halasztani a veszélyeztetettség miatt, januárban másoddiplomáztam volna, óvodapedagógusként.

A "potya 4D" eredményekre én is kíváncsi vagyok! :D

Csézjang!
Nekünk is mindenki a 4D Genezist ajánlotta, mi is oda megyünk majd 2-3 hét múlva. Ha rám hallgatsz, dönts belátásod szerint! :D

Anikó!
De, sajna derékfájós vagyok, tegnap nyöszörögtem is, mert az egész hátam fájt, meg a karjaim is majd leszakadtak. Most sem fáj kevésbé, jó kis izomlázam van mindenhol. De valamilyen szinten jól esett a mozgás.

Anicca!
Szörnyű, ami Veled történt! De jó, hogy nem lett semmi bajotok! Legközelebb kerülj inkább, és válaszd a zebrát! Sok idióta száguldozik az utakon! Nem éri meg kockáztatni szerintem!
Pihenj most akkor, és próbálj megnyugodni!

Álommal kapcsolatban:
Nekem is voltak már rémálmaim a babábal kapcsolatban. Hol szőrösen született, hol testi fogyatékosként, hol nagyon csúnyának... Brrr... De ezek csak álmok, reméljük nem lesz semmi gond! Ja, és az is érdekes, hogy egyszer azt álmodtam, hogy fiú született, egyszer meg azt, hogy lány. Ezeknél az álmoknál viszont egészségesek voltak. Na most akkor melyik lesz? :) Remélem hamarosan kiderül! :roll:

Szép napot Nektek!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Csézjang!
Én is a 22. héten megyek a nődokihoz (5-én). Ő ilyenkor, ha megyek hozzá, mindig megvizsgál (méhszáj állapota, meg meddig húzódott fel a méh, baba fejlődik-e, lyesmi), meg a szokásos beszélgetés, kérdezhetek, amit szeretnék. Viszont UH-t sajna nem csinál, mert legtöbbször magánba tudunk csak menni, ott meg csak hüvelyi UH gép van. Úgyhogy a kötelező UH-kra mindig a kórházba kapok beutalót. Szerintem az meg csak valahogy a 28. hét körül lesz. Ezért döntöttünk úgy, hogy megközöljük az időpontot, és a 24. hét körül megyünk 4D-re. De nem tudom, ez máshol hogy van, ahol van rendes hasi UH gép. Szerintem ezt is dokija válogatja, van aki csinál, van aki nem. Passz. :?
Remélem segítettem! :)

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Mindenhol félnek a sertésinfluenzától... :)

Kép

Ez nagyon tetszik! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Anicca!

A kis őrzőangyalod a helyén van...nem lehet gond, vigyáz rád! :lol:
danyuci
 
 


Na...azt hittem a "Potyázók" miatt csak én vagyok izgatott...a kíváncsiság úrrá lett rajtam...bocs érte lányok...azonnal írjatok...

Mi tegnap azért elmentünk az ügyeletre, mert a saját doktornénink volt, megvizsgálta Gabust...a torka piros, és azért lázasodik mert 4 foga indulóban van és a kis szervezetének túl sok ez egyszerre...úgyhogy semmi komoly, ezt a kis nyügit majd átvészeljük...ma még láza sem volt....szerencsére

Viszont mekkora találmány az egy másodperces lázmérő...hihetetlen...Apa tegnap meglepet minket vele
Mivel Gabi korábban nem volt beteg, nem ismerte a lázmérőt...retteg is tőle rendesen...ezt a másodpercet pedig 2 csepp könnyel átvészeljük...

ÉN KEDDEN MEGYEK 4D-RE...ALIG VÁROM!!!!!!!!!!!!!!
danyuci
 
 


Megjöttem az UH-ról! Minden rendben van nála, a méretei nem tudom jók-e,mert a saját dokim szabin van, és a helyettese nem volt valami közlékeny.
A lába közé megint nem engedett benézni! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Dizzy!Komoly a kép!Atom durva!Nekem a kengurut ajánlották 4dre!De én olyan dokihoz járok ahol átkapcsolja mindig és dvdt kapunk a babáról!Anicca szörnyű!én annyira vigyázok!vidéken szóbeszéd h ha megütöm magam a babán is ott lesz!v vmi hasonló! :roll: Anett majdnem te lettél a legfiatalabb de még mindi én viszem a pálmát! :lol:
A potya uh soknak jó mozizást! :D
bettiny22
 
 


Szabbcsi,
A lényeg, hogy minden oké...igazi kis szégyenlős, tán csak nem kileány????

Ja...mindig kimarad :oops: Üdv köztünk Anett!
danyuci
 
 


Ha valaki meg tudná mondani nekem, hogy méretei alapján mennyi idős nagyon megköszönném:
BPD: 42 mm
THQ: 42 mm
FI: 31 mm

Hátsó falon van a lepény megtapadva. Az jó?

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Nekünk a BPD 20 hetesen volt ennyi!lepény a hátsó falon van megtapadva nekünk is!az jó!
Vki!tegnap v vmelyik nap írogattatok a fertőtlenítős szappanról!vki mondjon h melyik jó és hol lehet kapni!köszi
bettiny22
 
 


Betti én két félét vettem mind a kettőt a Rossmanba.
az egyiknek az a neve, hogy Pürel (kb. 400 Ft), a másik pedig Higeen, citromos (ez kb. 600 Ft). Azért ezeket választottam, mert van benne glicerin, és nem szárad ki tőle a kezem.

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Szabccsi,
a gép az értékekre ki szokott adni az átlag alapján egy kort, nem mondta a doki? Egyébként szerintem teljesen normál értékek 18-20 hét között...kisebb-nagyobb babák vannak...a hátsó fal tuti...
danyuci
 
 


nekem 17 hetesen pár naposan volt ennyi szabcsi

Kép
Kép
20100310
 
 


Akkor tényleg nagyon változó, mert Betti meg pont azt írta, hogy neki 20 hetesen volt ekkora.
Amúgy a csontja a neten talált mérettáblázat alapján (20 hetes.). Fejméret (18 hetes). Mellkasra nem találtam. Tehát átlagban nem is rossz! :)
Köszi csajok

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Danyuci!

Nem mondta a doki, nem a sajátom volt. Bementem, kérdeztem tőle, hogy esetleg kérhetek -e képet. Válasz: Esetleg! :(
Ezután már nem kérdeztem! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Szabccsi!
Nekem 19 hetesen ugyanezek: 45-43-29 voltak. Szóval teljesen jóknak tünnek a tiedeid is :D

Csézjáng!
Az én dokim 4 hetente rendel hozzá, és minden alkalommal uh-zik is. Szoval uh, megnézi a méhszájat illetve utána kérdezhetek ha van bármi...De sztem biztos a dokitól függ. Voltam nála 20. hétben és megyek megint 24. hétben.

Kép
anicca
 
 


Igen teljesen normális adatok! nem mondta a doki h vmi nem jó azt mondta teljesen normális!egy két napot szoktunk + - számolni!Szabccsi köszi a tippet rossman legalább van nálunk is! :lol:
bettiny22
 
 


No, most értünk haza a potya UH-ról, beengedték a férjeket is, sőt, egy szobában volt több gép, sőt, CD-t is írtak....éééés FIÚÚÚÚ! Ez már biztos :) hamarosan mondom a nevét is, de több, mint valószínű, hogy Ábel lesz.....
Íme egy fotó, Kedves beleművészkedett, hogy egyértelműbb legyen. Engem egy kedves indiai nőce vizsgált, ő volt a tanító, és ketten vizsgálódtak még. Sokáig nézte a szívét, azt mondta, hogy olyan szülészorvost keressek, aki tudja követni a baba szívét, mert valami olyat észlelt, hogy aszinkronocitás van, nem nagy baj, csak valami nem pont egyszerre működik.....nem egyszerre húzódik össze, vagy valami ilyesmi... Kép

Kép

Kép
ktouch
 
 


sziasztok!

Visszatértem egy kicsit. Kezdek jobban lenni, bár elkezdett felmenni a hőm, úgyhogy bevettem egy algopirint. Tegnap a kórházban egy kismama mellettem köhögött. :evil:

Húú, Anicca, nem semmi ez a balesetes történet. örülök, hogy nem történt semmi komoly baj.

Gyógypedagógiát tanulok. ezt a félévet még kihúzom és az utolsót az összefüggő gyakorlatot halasztom el. Nem tudom még meddig. Ameddig csak lehet.

bettiny22: örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen fiatal. tőled is mindig megkérdezik, hogy tervezett-e a baba?

Képzeljétek megérkezett a vateráról rendelt terhesnacim. A férjem hozza haza. Szurkoljatok, hogy jó legyen.

Kép

Kép
anuwen
 
 


ktouch!
De jó a kép! Gratula a kiskukishoz :lol:

Kép
anicca
 
 


Anicca, csak most olvastam vissza....hűha, nagyon vigyáztak rátok tényleg!!! És nyugodj meg, én is amióta babás vagyok, odafigyelek és csak a zebrán megyek át.

Engem is egy hónap múlva rendelt vissza a doki...és csak uh-zik, hüvelyi vizsgálat 6 hetes"korunk" óta nem volt.... Kép

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sziasztok
Megjöttem a potya uhuról!
Férjem is odaért!

Sajnos a nőci akinek átadta a doki gyakorlatozni a gépet nagyon béna volt. :( Százszor elmondta, hogy forgassa a fejet, de hiába, nem tudott rendes portrét!
DE!

A lényeget megtudtuk!

KISLÁNY!
Rebeka


Nagyon furcsa érzés! Már úgy elkönyveltem, hogy én biza fiús anya vagyok! :) Remélem azért inkább az apja jellemét örökli! :)

Hímezhetem a rózsácskákat! :) :) :)


Persze a lány lét bizonyítékáról elfelejtettek fotót készíteni... :( Pedig állítólag nagyon egyértelmű volt. Én nem is láttam szinte semmit, a képernyő nem úgy volt fordítva, hogy mama is élvezhesse! Még jó, hogy apa jött látott...


Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Gratula Mamacka, mi jól láttuk mind a ketten, folyton megkérdezte, hogy látom-e....:) Aranyos nagyon!

Kép

Kép
ktouch
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: