Új privát üzeneted érkezett!

Honey!

Mi detto ugyanazt csináljuk, mint Minyuék: Claraseptes kézmosás ovi, suli, munka után, kilincsek, lépcsőkorlátok fertőtlenítése, illetve, amit most készülök újra becezetni, az a citromfű illólajos párologtatás, mivel nagyon hatékonyan csírátlanítja a levegőt!
De nálunk senki sem oltatja be magát! Tudod, nagyon adok a gy.dokink véleményére és Ő azt mondta, hogy ne! Persze azt is, hogy ezt mindenkinek magának kell eldönteni, de valahogy úgy érzem, mamacka mondta ki, amit gondolok én is: egyáltalán nem biztos, hogy találkozom a vírussal, de, ha beadatom az oltást a gyerekeknek vagy magamnak, akkor az a vírus már tuti ott van és kiszámíthatatlan, hogy mi történik akkor! És a gy.dokink egyáltalán nem oltásellenes, sőt! cCak azt mondja, hogy azokat érdemes beadatni, ami 1. garantáltan biztonságos oltóanyag, 2., azokat támogatja, amely ellenm ha nem oltatnám be a gyerekeket, a kialakult betegség vagy a szövődményei az életet veszélyeztetné!
Így én beadattam agyhártyagyulladás és bárányhimlő ellen őket. A 2 kicsi pedig megkapta a Prevenart is.
Én nem gondolom, hogy nem lehet itt komoly járvány, persze attól is függ, hogy mennyire lesz hideg , szeles a tél, mert akkor ugye jóval kisebb a fertőzés terjedése, ha igazán hideg van. de lélekben már számolok azzal is (pedig minden porcikám tiltakozik ellene), hogy látogatási tilalom miatt majd a férjem nélkül kell megszülnöm a babát is. Mivel nálam (is) február legvégén-március legelején várható a szülés, ez sajnos benne van a pakliban!
Az is biztos, hogy, ha kiderülne, hogy van ilyen beteg az oviban, nem engedném Lehelt oda, ahogy Csabi iskolába járásán is erősen gondolkodnék!
Amit még szerintem megtehetünk, hogy amennyiben fokozódnak a megbetegedések, minél kevesebbet megyünk sok ember közé, kevesebb lesz a programozás. én + szedetem még a srácokkal a Cebion cseppet és Béres cseppet is!
Egyébként a sógorom nagy valószínűséggel már átvészelte ezt a betegséget, a házidokija szerint. Hát, elég ramatyul volt és napokig 39 felett volt a láza, de a barátnője nem kapta el, mi pedig a közelébe sem mentünk...

Jaj, csajok!

A cukrom picit határérték feletti (6.6), így süti-csoki kiiktatva. Ráadásul a vércsop. meghatározásos+ellenanyag vizsgálatom pozitív lett, amit maga a doki sem ért, mivel egyébként A+ a vércsoportom!
Mindenesetre elküldött a Péterfy u.-i hematológiára vérvételre ellenőrizni, hogy most akkor mi van???
És a hab a tortán, hogy bár a Streptococcus úgy tűnik eltünt a brutál antibiotikum-kúra hatására, viszont csíp-ég-viszket minden, és a dokim is ránézésre mondta, hogy sajna valóban van itt egy jó kis gombás fertőzés, szóval most azt kell kikezelni!
Ezek után pedig vidáman közölte, hogy viszont a méhnyak nyugiban van, így, ha minden ok. az eredményekkel, akkor kapok 3 hét pihit (eddig hetente-2hetente jártam hozzá a nyűgjeim miatt) és ráérek 3 hét múlva menni hozzá!

Márti
borossné becz márta
 
 


Sziasztok!

Szépek a pocakok! :)

Ma én is pocakkidobós szűk ruhában voltam. :) De azért mondták, hogy hihetetlen, hogy milyen kicsi a pocakom és hova tettem a pocakomat...? :roll: Szerintem már elég nagy. A 20. héttől megint nagyon megugrott. Tegnaptól kezdtem hordani a terhesnadrágjaimat, de már elég kevés nadrág jött rám. Közben meg kedden voltam dokinál és ő meg tapintással 22 hetesnek tippelte a babát (nem tudta pontosan hol is tartunk...). (hogy hogy tudják úgy megállapítani? :o ) Szóval abszolút a megfelelő méreteknél vagyunk. 8) A legutóbbi UH-on is.
Ja és a Kútvölgyiben is tejes-zsemlés cukorterhelés van. :)

Most ahogy írjátok a sok fertőtlenítős óvintézkedést asszem mi is ezen a héten megyünk utoljára nagyobb társaságba. Ma voltunk egy 13 gyermekes, 11 anyus babatalálkozón. Csütörtökön meg másik babatalira mennénk. De lehet, ezentúl majd visszafogjuk magunkat és fertőtlenítős kendőt is veszek. Melyiket érdemes? A C-vitaminozás, Cebionozás nálunk is nagyon megy.

Oltás: nálunk férj és esetleg a szüleim valószínűleg beoltatják magukat, de nem a magyar szérummal, hanem egy osztrákkal, onnan is vmi jobb fajtával. Nálunk a legtöbb doki (a nagybátyám is) azt mondta, hogy az itthonival ne! És ezek komoly, elismert infektológus szakemberek.

Dizzy! Igen, ismerem MNI-t. :) Ma is találkoztunk a babatalin. Majdnem minden nap skype-olunk is. Hallottam, hogy együtt utaztatok is nemrég nem?

Márti! Most már remélem mindenféle nyűgök megszűnnek... A vércsoport ellenanyagos dolog tényleg furcsa... Na, mennem kell, sírdogál Luca. Jó éjt!

biribon
 
 


Csajszik engem is érdekelne a fertőtlenítő neve, és a citromfű illoolaj neve (bár ez lehet, hogy mindegy).
És még azt is írjátok meg, légy szíves, hogy ezeket hol lehet beszerezni. Mert Sopron határai végesek (DM, Rosseman). :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 

 
 

Dongo
Igen... de aztán majd rámtalál itt is és kikapok! :) :) :) direkt nem írtam nevet. Amúgy nem volt egyedül az elméletével.

Márta
No attól én is tartok, hogy férj nem jöhet be majd valami járvány miatt... azt remélem március végén már talán nem leszünk annyira benne az influenzás időszakban. Nekem az maga lenne a rémálom. Nem csodálkoznék rajta ha a szülésem is leállna! :shock:

Szabcsi
Én úgy irigykedem Sopron miatt! Gyönyörű város! :)
A kórház milyen? Egyedül amiatt nem sajnálom, hogy onnan azért elég húzós lenne az Istvánban szülni! Nekem ott lakik egy ismerősöm aki a harmadik gyerekét otthon szülte(pontosabban anyóséknál vendégségben) mert mire összepakoltak már nem tudott mozdulni sem. Anyós bepánikolt, apuka orvos, tette a dolgát, bár azért be volt tojva! Most született meg a negyedik gyerekük. Valahol a főtéren laknak.

Biribon
Persze mert te is bombanő kategória vagy! Azoknak nem annyira feltűnő! :wink:

Oltás
Hát mi nem tudunk sehonnan kintről szerezni ezt meg semmiképp!
Ha nektek nem lenne külföldi lehetőségetek akkor, hogy döntenétek?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mamacka 2009.10.28 08:34-kor.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Csnixi
A Magnézium és a kálcium jó rá!
Ez is sajnos velejáró! Nekem sose görcsölt csak a második várandóságomnál! Akkor jelentkezett amikor reggel nyújtózkodtam az ágyban. Ha akkor egyből másik irányba feszítettem akkor hamar elmúlt!

Engem most ez a bordaközi izomgörcs kínoz! Rettenetesen rossz! :(





Képzeljétek nagyobbik fiamnak van egy dilihoppja. Belepisil mindenféle edénybe! Andor meg ugye beleiszik mindenbe... képzelhetitek! :( Egyszer már anyum is felhajtotta, azt hitte az esti teája! :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma reggel is ez volt a műsor! :) Ott virított a reggeliző asztalon egy teli kübli pisi. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kis motorosaim.
Kép


Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Én a DM-ben kapható Bradoman nevezetű fertőtlenítő kendőt szoktam használni. Amikor utoljára vettem (mindig többet veszek egyszerre) 199 Ft volt és 5 db van egy dobozban. Ezt főleg akkor használom, ha elmegyünk pl. vásárolni, és letörlöm a bevásárlókocsi tolókarját (főleg mert Alexa is azt fogdossa, és még sokszor veszi a kezét a szájába).
Egyébként én is a Béres csepp + Cebion cseppet adom a lányomnak, és ha nem felejtem el, a Bérest én is iszom, csak iszonyú hányingerem lesz tőle.
Mi holnap megyünk a gyerekorvoshoz 1 éves státuszra, akkor megbeszéljük az oltás dolgot, és megkérdezem, hogy mi legyen az influenza ellenivel, bár én nem támogatom a dolgot, de a dokiban jobban megbízom, mint a saját érzéseimben, amit rendesen befolyásolnak az innen-onnan hallottak.
Mi már nem nagyon járunk nagyobb tömegbe egy ideje, a vásárlást is csúcsidőn kívül intézzük.

Csinxi! Ha begörcsöl a vádlid, akármennyire fáj is, de ki kell nyújtani az izmot, és meg kell jó masszírozni (ha nagyon fáj, kérj meg valakit, hogy segítsen). És hosszútávon a magnézium tényleg segít. A kálciumról nekem viszont azt mondták, hogy nem szabad naponta szedni, mert a babánál okoz gondot a csontosodásban.

Kép
Kép
detty74
 
 


Szabcsi
Fertőtlenítőt szerintem gyógyszertárban vegyél! Én a kórházba is vittem be! Mindenkinek megtöröltettem vele a kezét! Valami jó brutál szer volt, rendesen kiszáradt a kezünk (nem kézhez volt hanem tárgyakra) de nem érdekelt! Én már ott ugyanis mindenkinek a kezébe nyomtam prüntyiket had legyen részük a csodában! :)

A kórházba vettem amúgy domestosos törlőkendőt is azzal is mindent lepucoltam magam körül.

És érdemes egy nyomogatós fertőtlenítő szappant is beszerezni. Ritka az a kórház ahol van.


Amúgy én csak a kórházban és az elején fertőtlenítő szappanozok, nem jó őket agyon félteni mert nem erősödik meg az immunrendszerük. Ha Bandimat agyon féltettem volna most tuti állandóan beteg lenne amennyi homokot megeszik. Képzeljétek letúr a földbe és élvezettel nyalogatja az ujját! Nem tudsz rá eléggé figyelni mert gyors mint villám! Én meg lassú mint teve a pocakommal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mamacka 2009.10.28 08:39-kor.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Hát a kórház! Gyönyörű,nagyon szépen fel lett újítva kívül és belül, modern eszközök vannak benne.
És ennyi!
Orvosok és ápolónők.............(a jó kevés mint a fehér holló).
Sajnos már sok rossz tapasztalatom volt vele!
A terhesgondozáson nagyon rendesen, és én szerintem a legprofibb orvost választottam (bár róla is lehet rémhíreket hallani, dehát melyikről nem).
Nem tudom milyen lehet az osztrák oltóanyag, de tegnapelőtt a patikába amikor várakoztam egy hölgy előttem azért volt bent, hogy megkérdezze, hogy tudna a lányának ausztriába küldeni oltóanyagot!
De az osztrák tényleg ennyivel jobb, mert akkor megpróbálnám beszerezni, van ausztriába biztosított ismerősöm aki meg tudná szerezni! Bár azt nem tudom, hogy a magyar doki azt hogy adhatja be?!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


A kálciumról nekem viszont azt mondták, hogy nem szabad naponta szedni, mert a babánál okoz gondot a csontosodásban.


Ezt én is hallottam, de másrészről meg ajánlják... ez is ilyen kettős véleményezett dolog. Szerintem ha nem eszed nyakra főre akkor mehet. Egy pezsgőtabletta per nap belefér. Nem is biztos, hogy végig problémás lesz. Ha elmúlik hagyd abba a kálciumot is ha visszajön folytasd.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Szabcsi
És a hozzáállás? Roomingin? Szoptatás? Látogatás? stb...

Férjemmel nagyon gondolkodtunk Sopronban is most mikor költöztünk. Közel a határ lehet tudott volna odaát is dolgozni. De végül most Fürednél kötöttünk ki és nagyon szeretjük!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sajnos nem tudok tőle semmit csinálni és baromi nehéz hordozni


Huhúúú és még hol a vége!!! :)

Enyém is baromi nagy főleg így a harmadikkal... a gyerekek számával egyre nagyobb a pocak.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Hát a hozzáállás (buksza függő) :(
Nem lehet apa bent az anyával egy szobában (annyi szoba nincs is). Ha kevés szülés volt akkor melletted lehet a gyerek (ha egyedül vagy egy szobában).
Többet igazán én még nem tudok, jövő csütörtökön megyek a kórházba szülésfelkészítésre, akkor talán több kiderül! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Honey! De szép nagy pocak!
Most megijesztettetek ezzel a látogatási tilalommal, én erre nem is gondoltam, de van esély rá. De én nem bírnám ki!!! Egyedül :cry:
:cry: :cry:

Kép
aniko20
 
 


Én mondjuk tudok olyan példát, hogy a látogatási tilalom ellenére apa bent lehetett a szülésnél csak aztán haza kellett hamar mennie és látogatni nem jöhetett! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Hú Szabcsi ez nem valami csábító! :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


No megyek dolgozni mert így sose végzek! pussz

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Ja és nagyon jók az uh képek is, Honey. Én még ki sem derítettem, hogy itt ki, hol és mennyiért csinál 4D-t.
Csnixi! Nekem is segített a magnézium, már jó ideje nem görcsölt be a vádlim, rendszeresen szedem napi 2*1-et.

Kép
aniko20
 
 


Csajszik engem is érdekelne a fertőtlenítő neve, és a citromfű illoolaj neve (bár ez lehet, hogy mindegy).
És még azt is írjátok meg, légy szíves, hogy ezeket hol lehet beszerezni. Mert Sopron határai végesek (DM, Rosseman).

Ha valaki tudna most válaszolni, éppen elment a főnököm kifutnék venni! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


sziasztok
Eltűnésem újabb oka:) kisfiamnak műtötték a kukiját, baromi nehezen viselte, de muszáj volt felhúzni neki a bőrt mert neki brutálisan le volt tapadva és kb fél évig kezeltük mindenféle krémekkel de nem használt....

Voltam dokinál, hát basszus most nagyon rendes volt, de tegnap óta nem érem utol sehol tehát a kórhzból elkértem az eredményt valami mikor mit tudom én mi 10 azt mondta a nő nézessek rá a dokival, na de ha nem veszi fel akkor hogy nézessek rá:(

Már én sem tudom mennyi idős vok, a 12 hét még stimmelt azóta minden vizsgálaton mást mondanak:(

Kép

Kép
andrea001
 
 


1-re megyek kismamtornára és szüléfelkészítőre 3-ig tart délután megírom hogy milyen volt

Kép
Kép
20100310
 
 


Kép Kép Kép

Kép

Kép
andrea001
 
 


Szép napot Kismamik!

Honey!
De csini a pocakod! És Dávid is nagyon cuki! Remélem nem fordul meg a fejedben, hogy a terminusváltozás miatt átpártolj tőlünk! :wink:

Mamacka!
De jót nevettem ezen a pisis sztorin! :lol: Bocs, de vizuális típus vagyok... :D
Nagyon aranyosak a kis motorosok!

Biribon!
Tök jó, nem számítottam rá, hogy ennyire tartjátok a kapcsolatot Nikivel! Igen, múltkor együtt voltunk Frankfurtban, amiről meséltem itt a fórumon. Sok közös programot szoktunk csinálni velük. Gondolom akkor már szóba kerültem skype-olás közben. :roll: Remélem csak jókat hallotál rólam! :wink:

Csnixi!
Én is a magnéziumot javasolnám. Korábban nekem a talpam görcsölt, legtöbbször éjszakánként. De mióta szedem a magnéziumot, nem volt görcs.

Márti!
Óvatosan a cukorral akkor! A jó eredményekhez gratula!

Detty!
Megkaptad a priviket? Remélem minden ok Veletek!

Andi!
Sajnálom szegény kisfiadat! Jobbulást!

Na megyek, mert még sok a dolog itthon... Majd még visszanézek! Remélem nem hagytam ki senkit!

Sziasztok!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Sziasztok!

Nem tudom, hogy lehet-e még csatlakozni. Március végére várjuk férjemmel az elős kisbabánkat. Nem rég kezdtem el olvasgatni a topikot, ezért nem túl sok mindenhez tudok még hozzá szólni. Illetve nem szoktam sokat a gép előtt ülni, de szívesen csatlakoznék azért.
Sziasztok!

Kép

Kép
anuwen
 
 


Üdvözöllek Anuwen nyugodtan csatlakozhatsz és írhatsz hová valósi vagy?Hogy szólíthatunk?

Kép
Kép
20100310
 
 


nem jó a vonalzód javítsd ki

Kép
Kép
20100310
 
 


Anettnek hívnak és Pesten lakok.
Nem tudjátok véletlenül, hogy az előző vonalzómat, hogyan tudnám eltüntetni?

Kép

Kép
anuwen
 
 


Andi!
Szépek vagytok! Gratula! :)

Anett!
Üdv köztünk!
Szerintem csináld meg újból a vonalzót, kijavítva a dátumot, és csatold az újat ismét az aláíráshoz!

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


töröld ki az aláírásból a htm-et azt hiszem így kell a profilodnál

Kép
Kép
20100310
 
 


Végre sikerült feltölteni a gépre a képeket.

Íme, itt az én 20. heti pocakképem! :)

Kép [/img]

Kép

Kép
dizzy
Pócsmegyer
 
 


Na, végre sikerült. Köszönöm a tanácsokat.
Sajnos tavaly novemberben volt egy vetélésem, azóta nem jártam erre...

dizzy: nagyon csinos a pocakod!

Kép

Kép
anuwen
 
 


Üdvözöllek Anett!

Mi egy napon fogunk szülni! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Nem is meséltem tegnap apától névnapomra kaptam Pocaknaplót.
Nagyon jó, már tele is ragasztgattam a kis jövevény képeivel!

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


De jó neked. Én is szerettem volna kapni. Súgtam is a családnak, de senki sem vett. :(

Ez olyan, amibe írni is lehet?

Kép

Kép
anuwen
 
 


Anett! Üdv a csapatban!
Andi! Aranyosak a képek! Jobbulást nektek!
Dizzy! Sokkal fiatalabbnak nézel ki, mint 28! Én jövő hónapban leszek. És milyen vékony vagy..nagyon jól áll a pocak!

Kép
aniko20
 
 


Igen lehet bele írni is! Vannak dolgok amikre már én sem emlékszem, de a kiskönyvemből próbáltam másolni dátumokat! :)

Kép + 1 nap
Kép
szabccsi
 
 


Anett! Üdv közöttünk!

Szabcsivel egy napra vagyunk egyelőre kiírva :)

Én ma megyek dokihoz AFP eredményért és Uh-ra....utána elmennék kismamajógára, de nem tudom, miben...nincs "felszerelésem hozzá" csak egy ócska tréningnadrág meg egy bő nyári talán, ami alkalmas lenne....nagyon ciki??? Asszem megyek, keresek valami jó kis szabadidőnacit....

Dizzy, csini vagy nagyon így pocakkal is!!! :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


ktouch! én is abban járok jógára, szerintem nem ciki! :-)

viggi79
Kép
viggi79
 
 


Oké...:) ezen ne múljon :)

Andrea! aranyos a kislurkó és az anyukája is :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


Lányok!

Ti hová jártok kismama jógára?? :) Engem is érdekelne! :)

ktouch: Aszem mi holnap egy időben megyünk az ingyen 4D-re!
Ha gondolod talizhatunk egy kicsit előtte!? :)

Kép

Kép
csnixi
 
 


igen, mi egyidőben megyünk, megpróbálunk hamarabb odaérni, jön a kedves is :)

én ma fogok először menni, Gáborjáni Rékához:
http://www.jogaszules.info/idopontok.html

Nem jelentkeztem be, remélem beférek.....

Kép

Kép
ktouch
 
 


ktouch,
szerintem nem ciki! Lényeg, hogy kényelmesen mozogj benne!

Anett
Üdv köztünk!! :D Az eddigi topicos tapasztalataim azt mutatják, hogy bőven - akár még a szülés után is - lesznek új csatlakozók! :wink:

andi,
A képeken egyáltalán nem is látszik, hogy vizesednél vagy hogy híztál volna!!! Cuki a kisfiad! Boldog szülinapot neki (jó) utólag. :)

dizzy,
óóó de szépen kerekedsz már te is!!! :D

Sajna nekem is átfutott az agyamon a kórházi "vesztegzár". Tavaly is totális tilalom volt mindenhol februárban. :(

márti,
vagy bárki... illóolajat hol lehet venni? Patikában vagy Dm-ben?

Képzeljétek, már harmadszor álmodom azt, hogy farfekvéses a baba és csaszival kell kivenni. :cry:
Furi, mert Flóránál soha meg sem fordult a fejemben ilyen.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Én kismamatornár járok már 1 hónapja a MOM-ba. Csúcsszuper!! :D

detty, márti
a Béres csepp keserű? Mert még a Cebiont is alig tudom beletuszkolni a lányomba.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


mamacka,
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! :shock: :shock: :) Olyan vizuális tipus vagyok... és látom magam elött anyudat, ahogy felhörpinti az esti "teát" :mrgreen: :? :?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


na, de be kell jelentkezni, úgyhogy írtam, ugye későn kaptam észbe, na mindegy...ha nem, marad a jövő hétre...

Kép

Kép
ktouch
 
 


Sütőtökkrémleves pirított dióval rulez :)

Kép

Kép
ktouch
 
 


SZiasztok!

Én el vagyok havazva...Gabus lázas volt szombaton...aztán semmi, tegnap este megint...ki érti ezt??? Szombaton elvittem az ügyeletre, doki szerinte kutya baja...kösz
A fogakra gyanakszom, de eddig nem volt láz tőlük...igaz most az örlőket várjuk...Eddig nem volt beteg, azt sem tudtam, mit kezdjek a lázával...ő meg nem tudta mi az a lázmérő...azóta minden pelenkázásnál figyeli a kezemet, hogy leveszem e a polcról a lázmérőt...jól megjegyezte magának...

Ktouch,
nagyon szeretem a sütőtököt, mindenféle formában...nyammmm
Csnixivel együtt mentek pont 4d-re ez izgi...jaj várom a híreket nagyon...

Andrea,
fiacskádnak jobbulást...deszépekvagytok :lol:

Oltás,
Márta én ugyanezt hallottam, hogy a pánikolás és járványveszély miatt hatalmas mennyiséget legyártatott az állam, aztán a vegyes információáramlás miatt a többség nagyon bizonytalan és ezért az állam próbál megszabadulni tőlük...bevet mindent/mindenkit...én maradok az álláspontomnál...NEM OLTATOK! Nincss garancia! Mi már nem igazán járunk társaságba és ezt meg is tartjuk...

Látogatási tilalom,
De örülnék neki...én azt kérem karácsonyi ajándékba, hogy ne jöjjön hozzám senki, tavaly borzasztó volt...mivel nem lehet a szobába bejönni, az anyukáknak kell kimenni egy rémesen kicsi és kemény székekkel ellátott társalgóba...gátsebbel kedvem sem volt leülni...egyedül a férjemhez és a fiamhoz ragaszkodom, de a többi cullang abban a helyzetben nem hiányzik...

Csézjang,
megértelek...olyan vagyok, mint Te, nem szeretek idegen helyen aludni...

Pocakok,
nagyon csinik...

Mamacka,
nem irigylem Anyudat...mikor hazamentek, nagyon üres lesz a ház...

Agyamból ennyire futotta: Danyu
Ja....valláskérdést nem feszegetném én sem!
danyuci
 
 


Anett!
Üdv köztünk! :D

Dizzy!
Nagyon szép a pocid!! :D

Honey!
Én is MOM-ba járok tornára, de egyelöre néha-néha csak és még nem a kismamatornára hanem rendesre. De pont terveztem hogy jövö héttöl a kismamatornára megyek! Mesélj, milyen? És melyik nap szoktál járni? :P

Kép
anicca
 
 


én is a momba jártam baba-mama tornára. egyszer összefutunk? kedd csüt délelőtt van, honey ugye?

KépKépKép
dongó
 
 


anicca, dongo
Igen, tök szivesen taliznék veletek!!
Kedd , csüt de 10-11-ig van.
Nagyon jó!!! Főleg annak, aki rég nem csinált már semmit - pl én. :D Nem is az a szokásos tinglitangli torna, néha még izomlázam is van a karomban. De azért nem is megeröltető. Pont jó szerintem.
Az illúzió meg van, hogy valamit teszek az elhízás ellen. :D

Kép

Kép

KépKép
honeymoon
 
 


Jaj, én is keresem, hogy hova mehetek tornára vagy jógára... novembertől remélem egy kicsit vissza tudok venni a munkából, suli már nincs, úgyhogy az úszás mellé kell valami még....

De innen Szigetszentmiklósról mire bárhova is érek, addigra (szó szerint) este lesz! Mindig a visszafelé út tartott sokáig. Én a 13. kerület elején lakom és a Margithíd nélkül a túloldal is nagyon messze van!

Hú, tényleg, nemsokára mindenki ingyen 4Dzik! De jó nektek!!! Kis irigy megy azért... :wink:

A cégünknél én beszereztem Inno-sept nevű fertőtlenítő folyékony szappant a vírus miatt. Állítólag lehet kapni CBA-ban, vagy bárhol máshol is. Kellemes illatú, nem bántja a kezet sem és elég jó a védő hatása. Tudom ajánlani.

Mamacka, nem semmi a pisis sztori! Én is bőszen somolyogtam rajta!!! :lol:

Dizzy, tényleg olyan kislányos vagy... bocsika... :)

Üdv közöttünk Anett, sosem késő csatlakozni. Gyere amennyit tudsz! Mindenki így van ezzel... és nem vagy egyedül a múltaddal sem, meg tudunk érteni... :wink:

Szépek a pocakfotók, lassan már nekem is fel kellene tennem. Mondjuk előtte nem ártana csinálni egyet... hmmm... :roll:

Andi, Márti vigyázzatok magatokra!

Felénk rendesen jönnek a sötét felhők! Vége van a tavaszias ősznek... :cry:

Képzeljétek, beírtam a júliusi topikba, ahova anno tartoztam, hogy megvagyok, mik a fejlemények, és annyira aranyosan reagáltak! Jó volt érezni, hogy drukkolnak (meg drukkoltak)! Nagyon jó (volt) az a csapat és örülök, hogy az itteni is hasonló! Maradjunk csak ilyenek a jövőben is! :D

KépKép
stike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: