Új privát üzeneted érkezett!

Betty, úgy legyen :!: :!: :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty úgy legyen!

Zsu nagyon örülök én is, hogy eljön velem... ilyen egy igazi jóbarát..."jóban-rosszban", még akkor is, ha ezt mások furcsálják...
én is elmennék vele, ha neki kéne egyedül mennie... :) remélem jövő hétre kapok is majd időpontot... elvileg akkor már 6 hetes leszek... :)
hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o

Kép
gtunde75

suzy78 tetűűűűűűűűűűűűd van!!!! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Kép
gtunde75

éppen néztem, csak már igaz lenne... :wink:
Hidd csak el :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde,van-e már vmi terhességi tüneted :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

További szép estét Lányok, elmentem egy kicsit tv-ni...utána alvás, mert korán van a hajnali 5 óra, akkor kelek!A drágaságom éjszakás egyedül vagyok!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu hát, nem tudom, hogy terhességi tünet-e, vagy hétvégén megterheltem magam a wellnesses reggelivel(sült szalcsi, sült virsli, tükörtojás...kicsit zsíros volt), de fáj a gyomrom 3 napja... sose szokott...
illetve ma émelyegtem egy kicsit, de nem vagyok biztos benne, hogy nem csak bebeszéltem magamnak a dolgokat... :):):)
az emberi elme sok hülyeségre képes...
még sose voltam várandós, így nem tudom, hogy ilyenkor mit kellene vagy nem kellene érezni...

Kép
gtunde75

jaaa, és még vmi... olyan, mintha izomláz lenne a melleimben... :) ez már tünet??? :D

Kép
gtunde75

Jó reggelt!!

Tünde!
Nekem érzékenyek inkább a melleim,de lehet nálad ez tünet ez az izomláz szerű :wink:
Hát képzeld jött email a szavazással kapcsolatban hogy sokan csalnak :? ,hát de néztem is hogy lehet ilyen sok szavazat némelyiknek...ugyhogy kiszűrik és törlik ami kamu szavazat :D
Amugy a majdnem 90-ből a 6.helyen állunk :wink:
Igen van egy fődíj azt hiszem egy hétvégi pihenés,meg van 3 helyezet vásárlási utalvány...
Ugyhogy szavazzatok csak így tovább!!!!!
Mindenkinek köszönjük aki szavazott/szavaz!!! :wink: :wink:

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/baba_szepsegverseny.php#
3-7éves kategória-30.kép-Bolvári Kíra
Vendég

Kírus, ma is szavaztam...most már a 30.kép Kíra :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Köszi nagyon rendi vagy!!! :wink:
Igen, elöször meg a 31.kép volt..aztán megváltozott..
Hogy vagy ma??
Vendég

Kírus, köszi megvagyok, egy kicsit feszül a mellem, fájdogál a derekam, még nincsenek ragyák a fejemen, nagyon remélem, hogy nem is lesznek :roll: :!:
A 21.cn, 7.DPO-n vagyok ma!
Nálad helyzet?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép Jó reggelt csajok, kismamik, volt 1oldal vissza olvasni valóm...

Tünde: Nagyon jó amiket írsz, amik történtek veled...Lezbi pár ezen nevettem :) :) :) És kitaláltad már, hogy-hpogy mondod meg a kedvesednek???

Juli: Nem irigyellek, de én biztos, nem tudnám ilyan jól felfogni ezeket a dolgokat...

Joli: Már napok óta nem voltál????!!!!

Betty: Ikrek???Nem semmi...Fiút-lányt-vagy ilyen is olyan is legyen-szertnétek???

Zsu: Hogy sikerült a reggeli felkellés???

Suzytündér: HOgy vagy ma???Remélem jobban...Tessék jönni!!!

Kírus: Azért jó lenne, ha még is nyernétek valamit!!! :)

Ancsa: Hun vagy Te lány!!!!!!!!!!!!!Igérted, hogy jövöl....VÁRLAK!!!!!!!Gyer valami jó dumával hírrel storyval!!Pusza.

Szép Napot Mindenkinek!!!!!!!!!!
csip-csip18

Zsu!
Reméljük maradnak is ezek a jelek egy jó darabig :wink:
++++
Az azt jelenti hogy 2 hét mulva nem kéne megjönnie??
:oops: Nem értek ehhez a dpo-hoz,pedig írtátok már mit jelent.. :oops:
Nálam amugy semmi küli,ficánka ficánkol egy nap többször :D
vérnyomim itthon elég jó,de állítom holnap a védőnőnél megint magasabb lesz :roll:
És már nagyon várom a 9.ét!!!!!!!!!!! (uh)

Csip-csip!
Nem lenne rossz!! :wink:
Te hogy vagy?
Mikorra nem várod a mensit??
Vendég

Sziasztok!

suzy78 már a 7. DPO???? úristen hogy megy az időd... bezzeg az enyém csak vánszorog!!! :)

csip-csip18 helló csip! még nem találtam ki, de majd pénteken nézek valami kis apróságot! :)

Ma nincs túl jó napom... elhatalmasodtak rajtam a negatív érzések: vajon megmarad? ott van- e még? meddig tart ez a bizonytalanság?
nem jó dolog ez... :(

Kép
gtunde75

Kírus, igen nagyon nem várom pirit :!: ha jövőhét pénteken nem jön meg akkor van esélyem... :wink:
Csak ficánkoljon is a kis drága :wink:
Drukk 9-re+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tünde, teljen is az idő, lehetnénk már egy héttel odébb!
Nem szabad :!: hesssssssss onnan rossz gondolatok :!: azért is jönnek ezek ilyenkor, mert egyedül vagy, csak agyalsz és hát benne van az emberbe, hogy mi van, ha..........meg ugye a jó kis hormonjaink dolgoznak és sok minden negatívat kihoznak az emberből!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Leselkedem ám :)

Kírus: ezzel én is így vagyok ezzel a dpo-val ,nem nagyon vágom...Pedig szerintem még én voltam az aki meg is kérdezte... :oops: de hát elfelejtettem :oops: :roll:
Nekem piri anyó most szombaton jönn meg...Aztán onnantól kezdve elméletileg nem nagyon szertném...De ha még novemberre jönn a piri anyó, akkor van utolsó esélyem, hogy karira pocakos legyek...Szóval még a november vége lehet piri anyó, de után nem szabad!!!!!Semmi kép semm!!!!Az mér nem sokára itt van... :) :) :)
9-én uh???Hány hetes lesz akkor már??Sok :)..Meg tudjuk akkor már a nemét???Mész 4D-re???Mit szeretnétek???

Tünde: Kiváncsi vagyok, mi lesz az a kis apróság :)
Ne agyalj semmin, minden rendben...:)
Pocakos vagy!!!!Anyuka!!!!

Még jövök!!!
csip-csip18

Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy tegnap nem jöttem, de a fél napot a kórházban töltöttem.
Mentem védőnőhöz. 3 keresztes véres pisit produkáltam. Rendesen megijedtem. Aztán jött Tóth doki. Mondom, hogy akkor most mi van. Azonnal másszak át az urológiára. Plusz megkaptam a 16. heti afp-re a beutalómat. nov. 12-én kell mennem.
Valamint nekem előre hozták a cukor terhelést a 17. hétre. Na de azután mi jött. Én úgy kész vagyok.
Szóval azonnal behívtak, csak egy ember volt előttem. Mikor az végzett már mehettem is be. Azonnal megkatétereztek. Hát nem volt egy leány álom, de kibírható volt. Kicsit csípett. Utána át kellet menni az ultrahanghoz a dokival. Hasi UH-át csinált, hogy megnézze a veséimet, hólyagomat stb. Megnézte a babát is. És itt jött a feketeleves. Kérdezi, hogy mennyi idős vagyok. Mondom ezen a napon töltöm a 14. hetet. Hümmögött, aztán csak annyit mondott, hogy 7,2 cm-nek látja a babát. Lehet egy kicsit kicsi.
Kb eddig foglalkozott vele. Én akkor szinte fel sem fogtam mit mondott. Aztán, mikor már jöttem ki a dokitól akkor kezdtem matekozni.
12+2-nél volt a baba 6.4 cm.
14-nél meg csak 7,2. Megnéztem itthon a neten a méreteket. Elvileg már 8 centinek kéne lennie. Másfél hét alatt csak 8 milit nőtt? Most nagyon megijedtem. Holnap megyek a nődokimhoz, de neki nincs UH-ja. De majd mondom neki a dolgot.
Mert a táblázat szerint a 12+2-nél 12+5-ös méretei voltak.
Most a 14-nél, 13+2-es méretekkel rendelkezik.
Ki vagyok borulva teljesen. Ti mit gondoltok. lehet, hogy szarul mérte az urológus? Én csak ebben bízom.
Egyébként zinatot kaptam, kezdődő hólyaghurutra. Egy hét múlva kell visszamennem kontrollra. Addigra meglesz a vizelet tenyésztésem is.

Joli
Kép
Kép
joli83

Huuuuuu baszus Joli, most aztán nem irigyellek...De fel fáztál vagy, mért volt ez a véres pisilés??Mért kellett ilyen hamar cselekedni és rögtön katéterezni???
Lehet, hogy csak elmérték a baba méreteit...Szerintem...Biztos...
Gyógyszer nem lesz ártalmás a babának???

Reméljük a legjobbakat!!!!Drukkolunk, jövőhét szerda kontroll????
csip-csip18

muszáj írnom!

joli!
mi a francot foglalkozol egy urulógus (ki volt?) véleményével :?:
inkább csináljon valamit a véres vizelettel, de ne kontárkodjon bele a nőgyógyász dolgába :!: Tóth doktor sem ad reumás tanácsokat senkinek, mert nem az a dolga!
a mérés meg amúgy is teljesen emberfüggő és gépfüggő... uh-kép alapján 1-2 hét ide vagy oda bármelyik orvosnál befigyelhet.

zsu!
még egy hét... izgulok érted :D

amúgy köszi csajok mindent. mára kezdem kicsit összeszedni magam, csak hát most tényleg úgy vágtam bele ebbe a gyógyszerezésbe, hogy minden reményem benne volt.
mindegy, talán majd köv ciklusban...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Joli: Tudom, hogy most nem alakalmas, de érdekelni engem, hogy amikor te szedted gyógyszert hány napos ciklusaid voltak???28???És a következőben a 16 napon fogant meg a csöpség???
Jól írom???És a 32 napon volt a + teszt???Mért csak akkor csináltad???nem 28nap lett volna az első menzis napod akkor???
Köszi előre is
csip-csip18

Hát csajok az előbb túl estem egy hatalmas bőgésen. Felhívott Tomi, hogy mi van velem, belőlem meg kitört az összes feszültségem. Még beszélni is alig tudtam. Aztán később Tomi is visszahívott.próbált ő is vigasztalni. meg, hogy lehet, hogy megint össze volt gömbölyödve a baba, mint a 12 hetesnél, és a doki ott is jó sokat forgatta az UH-át, amíg mindent rendesen le tudott mérni. Az meg hüvelyi volt, ami biztos pontosabb, mint ez hasi. Legalábbis remélem. Most egy kicsit lehiggadtam. de holnap este megyek dokihoz és akkor azért mondom neki. kíváncsi vagyok mit mond!

Csip-csip

Igen. Azt mondta a doki, hogy kezdődő felfázás lehet a dologban. Remélem tudja mit írt fel, mivel tudja, hogy terhes vagyok. A tájékoztatón nem volt feltüntetve, hogy kismamák nem szedhetik.

Jaj Lányok! Olyan jó, hogy vagytok nekem. Biztos megőrülnék most nélkületek!

Joli
Kép
Kép
joli83

Csip-csip

28 napos volt a gyógyszerrel, igen. Magyarán a 29 napon kell ilyenkor megjönnie. Az a ciklus első napja. Ez nekem keddi nap lett volna. És valóban a 32-en csináltam a tesztet pénteken, mivel úgy voltam lehet, hogy csak a gyógyszermegvonás miatt késik. Aztán szerencsére nem.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli, egy egyszerűen...mi a fenét kell a kismamákat halálra idegesíteni :?: úgy látom nemcsak szegeden van ez így sajnos :?: :!: nagyon kiakadtam, amit írtál Joli...nem is értem, hogy jön egy urológus ahhoz, hogy az uh-gal foglalkozzon :?: oldja meg a felfázás dolgot és ennyi, semmi köze, hogy mekkora a baba :!: sztem
Jobbulást és ne idegesítsd magad, a dokidnak említsd holnap!
Minden mérés más, nem egyforma egy uh gép sem, ritka az, ha vkinél két helyen ugyanazt az eredményt mérik!

Juli, én is izgulok alig bírtam aludni, egyedül is voltam......meg nagyon izgatott vagyok! :roll: :oops:
drukkom megy neked is ezerrel!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm Joli, a választ!!!

Egyetértek amúgy én is a Julival...Igaza van!!!
csip-csip18

Sziasztok!

Bejelentkeztem kombinált tesztre, kb 26szor rákérdeztem, hogy free e, azt mondták igen. Jövő7péntek 9re kell menni.
Joli, hűha, hol szedted össze? Fájt is már előtte a dolog, vagy nem? És otthon nem volt a vizeleted véres? Szegény, gyógyulj meg! Szerintem ne aggódj a méretek miatt, benne van a pakliban, hogy akár mind a 2 helyen elszámolhatták, mert ugye a papíron is rajta van, hogy + - 10%eltérés megengedett.

Juli, sajnálom :(

Csip csip, ugye te voltál az aki még fogigátlót szedett? Most mi a helyzet?

Kép
Kép
onlány

Onlány, sok sikert, drukk+++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Onlány: Igen Én lennék az :)
De már jelentem, hogy nem szedem :) Várom piri anyót, hogy jeletkezzen be szombatra...Aztán végül is ennyike...Várom, hogy most mi, hogy lesz...köv.hónapban novemberben lesz-e pirianyóm vagy úgy járok-e mint Joli?!?!?!A sors majd eldönti, csak az a lényeg, hogy még jó lenne ha idén lennék pocakos...Szóvl Én még 1 hónapot rászámoltam pirianyónak, ha nem fogadna szót!!!:) :) :)

Akkor most:Zsut várjuk, a zebrás tesztel???Mikorra pontossan???

Betty: Rólad mikor tudjuk meg az ikreket???

És kik vannak még???Ancsám-Juli-Lenne még valaki rajtam kívül még???

(Zsu, Betty, Juli, Ancsa, Én)5 lennénk már csak???

Jól irom csajok, kismamik???
csip-csip18

Csip, akkor hajrá :wink: drukkolok, hogy ne keljen sokat várnod a babóra!
Igen...én is úgy számolom, hogy 5-en vagyunk, akik még nem babásodtunk...de majd mostantól mi is a nyomdokaikba lépünk a mi kismamáinknak!

Suzy, Betty, Ancsa merre :?: :?: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönöm csajok még1x!

Onlány!

Nem tudom, hogy hogy szedtem össze, de sajnos én mindig borzasztó hajlamos voltam erre. Nem fájt semmi, meg a pisimet sem láttam véresnek. Na mind1. Most legalább utána járunk. Csak az orvos fogta volna be a baba méreteivel kapcsolatban.

Zsu

Remélem igazatok lesz és semmi gond nincs. Egyébként szépen kikerekedtem az elmúlt héten. És néhány napja észrevettük, hogy kezd előtűnni a csík a köldököm és a szeméremdombom között. Szóval csak minden rendben van....

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli, esetleg egy képet a pocidról :?: olyan kíváncsi vagyok! :wink:
Nyugi, nincs baj a babával, Te is rendbe jössz a gyogyitól!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu

Hétvégén a sógornőm férje csinált pár képet a pocimról, de még nem küldte el. Amint megkapom, természetesen azonnal felteszem őket ide. Hát remélem a doki is megnyugtat holnap. Aztán jövő hétvégén már a te kétcsíkosod képét szeretném fent látni!!!!

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli: Várjuk a pocakos képet...

Igazad van Zsu! Hol vannak a többiek??
csip-csip18

Tünde, amúgy az lesz a legrosszabb mármint képletesen, mikor mész uhura az elsőre és vársz, engem olyankor mindig elkap az ideg, hogy legyünk már túl rajta és mondják, hogy minden okés

Kép
Kép
onlány

Rékáról és Anitáról már nagyon régen hallottunk!

Kép
Kép
onlány

sziasztok! ebédidő!!! :):)

joli igazuk van a többieknek! ne foglalkozz egyetlen uh adattal! lehet, hogy tényleg össze volt gömbölyödve, mert pont aludt... :):) sztem felejtsd el azt a táblázatot! a babák nem fejlődnek egyformán!
a felfázással kapcsolatban meg: vigyázz nagyon Magatokra!!! ez most egy beteges évszak... de legalább túl vagy már az első trimeszteren!!! :) ez jó!!! :lol: :lol: :lol:
igen, tényleg!!! tehetnél fel egy pocakfotót!!! :)

suzy78 ha jól számolom, akkor jövő hét szerda környékén érdemes tesztelni? bár én is a 12.DPO-n teszteltem...nem bírtam volna még várni két napot...igaz nekem 10-es tesztem van... :):)

Hétfőre kaptam időpontot a dokinál, délre megyek... az összes tünetecském felszívódott mára, ezért még mindig el vagyok kenődve egy kicsit, de abban reménykedek, hogy korai még igazi klasszikus terhestüneteket produkálni...
pénteken tesztelek még1et, ha erősödött a csík, csak akkor mondom el apának... feleslegesen nem izgatom fel... elég, ha én izgulok... :):):)

Kép
gtunde75

Tünde: Hol vetted a 10-es tesztet???Mikor teszteltél először???Aznap mikor megkellett volna jönnie vagy elötte már???
Ha jól tudom, akkor neked is ez volt az első tesztelésed??? :roll:
Csak mert én semm teszteltem még sosem azért kiváncsiskodom ennyire :wink:
csip-csip18

Onlány: Hogy állsz a szakdolival amúgy???
Már akkor akartam kérdezni, mikor te kérdezted, hogy én hol járok :)Amúgy köszi, hogy érdeklődtél felölem, hogy hol tartunk :lol:
csip-csip18

csip én a www.babaproject.hu- ról rendeltem. a 10-es tesztek elméletileg a nem várt mensi előtt pár nappal már kimutatják, a drogériákban kaphatóak az elmaradt mensi napján, vagy lehet, hogy csak utána pár nappal...
de azt tudod, hogy ha most abbahagyod a gyógyszert, egyáltalán nem biztos, hogy megjön 28 napra a következő ciklusban... csak akkor fogod tudni biztosan, hogy mikor kéne (kellett volna) megjönnie, ha hőmérőzől...
nekem a gyogyi utáni ciklusban nem is volt tüszőrepedésem valószínűleg...

Kép
gtunde75

:wink:
Jaaaj ne is kérdezd, szorít az idő, nagyjából kész, mellékleteket kell varázsolnom, meg bevezetőt és szerintem csinálok egy saját kutatást és kielemzem, de 50 oldal meg van már írva, plusz a tartalom

Kép
Kép
onlány

Tünde, ne idegeskedj, előre meg főleg ne!sztem
Rékának sem volt semmi terhességi tünete emlékszem, majd kialakul, ne aggódj!
Hétfőre egy nagy kalappal!
Nekem megint az a taktikám, hogy nem tesztelek pénteknél (30cn) hamarabb!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

csip-csip!
9.én Kecskemétre megyek vissza controllra a genetikai uh-ra,akkor leszek 18hetes, aztán valamikor ide Bajára is mennem kell a 18hetes uh-ra ugyhogy 2szer is fogom látni a bébikét!!! :D
A kecskemétiekben bízom hogy megmondják a nemét(persze ha ugy fekszik a kis fickó)..
Ha ott megtudom akkor nem megyünk 4D-re :)
Kisfiút szeretnénk :!: :!: :!:

Joli!
Hu te szegény!! Mielöbbi gyógyulást neked!!
A méretei miatt abszolut ne aggodj :!: :!: :!: :!:
Egy urologus mit is ért ilyenhez :roll: :shock:..

Tünde!
Hétfőre megy a drukk++++++++++++++!!! :wink:
Nem lesz semmi gond!!
Vendég

Tünde: köszi megnéztem és rendelek is...5db-os...Nagyon jó ár szerintem...És ráadásul én nem is lakom messze onnan :) :) :)
Köszi mégegyszer!!!!!!!!!!!
csip-csip18

Csajok, a C vitamin nem gátolja a teherbeesést :?: mert Én már régóta folyamatosan szedem a folsav mellett! :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Joli, ne aggódj, minden rendben lesz...már én is kezdek megnyugodni...pedig...

Lányok, szed valaki Magne B6-ot???
Ma reggeltől kicsit fájdogál a hasam alja, mint mikor meg akar jönni...
Állítólag ez használ ilyenkor !?
De nem tudom megbeszélni a dokimmal, mert csak nov.9-én megyek hozzá...szerintetek szedhetek belőle napi 1-et??
Köszi

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Zsu!

Szerintem a C vitamin nem gátolhatja, mert ami fölösleges az úgyis távozik a vizelettel...
Csak ha már biztos ott lesz a baba akkor állítólag 100mg-nál többet nem ajánlott naponta szedni....de ezt nem igazán értem mert amúgy is ürül a fölösleg a vizelettel...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Hát én nem tudok ebben segíteni neked Iner... :(

De tényleg lehet a C-vitamint(500mg-os) és a folsavot egynapon szedni???Vagy inkább egyik nap ezt a másik nap az...
Ti hány mg-os C vitamint szedtek kismamik???Sok a 500mg-os, amit szedek???Jodid 100-ast senki nem szed???Nekem azt is mondta az orvosom... :roll: De Én nem szedem csak a 500-as C vitamint meg a folsavat naponta...Vagy nem jól csinálom???
csip-csip18

Iner, köszi, Én is úgy gondolom, hogy ami fölösleg azt úgy is kipisilom...de már mindenre gondolok...kezdek hülyeségekre gondolni...tudom nem kéne!!!

Én nem voltam még igaz terhes, de ezt szoktak adni a görcs ellen!sztem nyugodtan!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip, én már évek óta néhány hónap szünettel szedem az 500mg-os c-vitamint és 1,5 éve minden nap a 3mg-os folsavat :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

C vitamin:
a c vitaminnál nem bizonyították, hogy a magzat fejlődésére, teherbeesésre vonatkozóan bármilyen káros hatással bírna. A túlzott Cvitamin fogyasztás a terhességnél azt eredményezheti, hogy kisebb lesz a súlya a magzatnak. A terhesek nap ajánlott adagja 100 mg, max 500! egy átlag embernek pedig 500-max 1000! A terhesvitaminok mellé nem szokták javasolni külön a c vitamin szedését, hisz a kismama a különböző zöldség, gyümölcsfogyasztással rá is tesz egy lapáttal. A felesleges c vitamin kiürül a szervezetből a vizelettel.

MagneB6:
a kismamáknak ajánlott napi egy esetleg 2 a terhesség 36.hetéig! Gátolja a grcsöket, méhösszehúzódásokat. Ha fájdolgál a hasad nyugodtan vegyél be. Evés után bő vízzel kell.

Remélem tudtam segíteni

Kép
Kép
onlány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?