Új privát üzeneted érkezett!

csajok, betámadtak minket a katicák. De csak a konyhaablakra jönnek. A kisszoba ablaka is arra néz, de ott egy darab katicába nem botlottam. De a konyha! Most dobtam ki - óh, én nagy állatvédő - vagy 40 katicát az ablakon. Remélem nem találnak vissza. Így már nem is olyan aranyosak :?

zarja

zarja: a hétvégén anyáéknál Ózdon is katicainvázió volt. De nem ám azok a szép piros hétpettyesek, hanem sárga kínai katicák, amik állítólag kinyírják a magyar pettyeseket. :evil:

Kép
zsizell

Zsizsell!

Én írtam, hogy meg kell nézni jól a kocsit, mert nagyon ramaty vételeket is láttam már. Amit Kakti mond, jó ötlet, tényleg csak így kössétek meg az alkut.
Amit Nóri is írt, az nagyon igaz:
- nekünk a nagy kocsink fullos-szép, mintha új lenne... a sport meg vetekszik egy disznóóllal, hiába volt ugyanúgy vigyázva-takarítva... de akkor már eszik a gyerek, beleönt minden színes cuccot, játszóterezik, cipővel belemászik, szóval gáz... az én sportkocsimért nem lenne pofám pénzt kérni... Egy közel négy éves kocsiról meg én két gyerek fullos kihasználását nézem ki, szóval ezért óvtam Zuzmót, hogy mostanra még ok ha spórolunk, de másik gyerek helyett kuka és ennyiért ugyan nem egy Peg Peregot, de egy új kocsit mindenképpen kap, amit két év múlva is jó szívvel használ.

Én nem látom, hogy a piros kocsi gáz lenne fiúnak. Idióták fullos rózsaszínes-kiskendős-fülbevalós gyerekemről is kérdezik, ugye fiú? na persze :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

zsizell: Szerintem ez a kocsi jó állapotban van. A mi kocsink sem volt jóformán használva. Szerintem annyit kell megnézni, hogy a funkciói működnek-e. Az anyag ne legyen sehol szakadt, mert az tovább fog szakadni és szét kell nyitni meg összecsukni, hogy így is minden rendben van-e. És ha jó, akkor meg lehet venni szerintem. Te is borsodi vagy? Akkor a hétvégén nem is voltunk messze egymástól. :D

Bimbóvédő: Én is terveztem, hogy veszek, de most lehet hogy kapok, mert egy másik fórumon van egy csajszinak és csak kétszer próbálta használni. A gyerek nem evett vele. Szóval lehet hogy tényleg felesleges lenne, de így remélem lesz és akkor nem kell majd használnom. A kisebesedett bimbóra ez a csajszi is azt a krémet használja, amit Nóri javasolt, de én már hallottam hogy az anyatejből kell hagyni megszáradni rajta egy kicsit. Majd kipróbálom.

Kérdésem lenne: melyik héttől kezdődik a harmadik trimeszter? Furcsa, hogy már itt tartunk. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

Elvileg 28. tól.

Hát (bocs Katica) de az anyatej mindenre jó verziótól kikészülök. Cseppentsük a gyerek orrába, ha folyik. Meg cseppentsük a szemébe, ha gennyes. Aha. Jó persze, van benne mindenféle immunanyag. De ez TEJ. Olyan, mint a tehéné. Max közelebb áll hozzánk biológiai értelemben. Én meg sem innám. Fúj.
De persze kipróbáltam. Sőt, mindenki kipróbálja, milyen a tejbe áztatott bimbi. Sőt, a tejbe áztatott melltartó, törölköző és ágymatrac is! :lol: Olyan remek kis foltokat produkáltam a lepedőre, egy idő után már nem is cserélsz miatta lepedőt. :D Na nekem a sebesedésre sz@rt sem ért. A Bepanthen is jó, de a Garmastant nem kell lemosni, ami nagyon jó. Sztem ne hiányozzon a kórházi csomagból.
Vendég

Köszi a tanácsokat!

Vicky, eredetileg ózdi vagyok, anyáék még ott laknak, de laktam néhány évet Egerben is. Most hétvégén amúgy voltam Miskolcon is, mert ott is laknak Zsoltinak rokonai. Szóval tényleg közel voltunk!

Kép
zsizell

Lányok,
mi egy totál szopni nem tudó gyereket hoztunk haza a kórházból... bimbóvédő szart sem ért (bocs de igaz), Lilla el sem fogadta később sem. Szóval mérget ne vegyetek rá, hogy fogjátok is használni. Nekem a kórházban mondták, hogy kellene, aztán látták Lillu milyen makacs, így sok okosat nem tudtak javasolni.
Nekem is a Garmastan kenőcs vált be, egyetértek Nórival, anélkül ne legyen kórházi pakk.
Én mivel nem hiszek benne Lillus bimbóvédőt viszek, úgysem akarom használni, de egy új kb. 2000 Ft, én ezért nem kínlódnék hogy kitől kapom kölcsön. Tudom finnyás vagyok, de ilyenben jobb szeretem az újat. Használt ruhát stb. gondolkodás nélkül veszek a gyereknek, de ilyen szopis cuccokban én nem bízom csak a magam használta felszerelésben :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 21:57-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Ildi!

Én sem komálom a használtat ilyesmiből. Szóval fel sem merült bennem, miután kibontottam (nem is használtam) hogy másnak is kelljen. Kidobtam.

A mellszívóm szilikon alkatrészeit is lecserélem, pedig csak én használtam. De valahogy nekem 3év után ez sem tűnik gusztának. Ahogy Luca cumijait sem teszem el. Pedig 3havonta cseréltem. A cumisüveget persze nem dobtam ki!
Vendég

Hahó

bimbóvédőm nekem is volt, de valahogy nem jött be. pedig mind2 kölkec lenyúzott rólam egy bőrt az eéső 1-2 hétben. szvsz ezen túl kell esni, egyszerűen nincs hozzászokva az ilyen típusú terheléshez.
néha csillagokat láttam, amikor bekapta a drága, fog összeszorít...de aztán már oké.

garmastan volt nekem is a tuti.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nóri: Ezért jók a vélemények, én ezt a tejes dolgot csak hallottam. Majd veszek ilyen krémet a kórházi csomagba. És ha ezzel kenjük a bimbót, akkor meg is erősödik (megelőzés) vagy csak már akkor használjuk, amikor már sebes?

kattkat: Nekem eddig még nem volt bajom a máriával, de nem is vettem ott babakocsit. Remélem a kiságy és a komód nem lesz rossz.
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri

és lehet külön kapni csak a szilikonos cuccot? szvsz nekem is kellene új, meg az a kis bizbasz pöcök sincs már meg szerintem az avent isishez.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Viki!

Megelőzés??? Első szopi után kisebesedik ha hajlamos vagy rá. Mivel hámosító, fingom nincs, képez-e plusz hámréteget akkor is, ha nem sebes épp. De nálam az egész nem tartott tovább 1hétnél. A nagyon kemény rész meg kb 2nap volt. Szóval ennyit ki lehet bírni simán.
Nem beszélve arról, hogy sztem a bimbóvédőt sterilizálni kell. És minden szopi előtt, főleg ha úton vagy, baromi macerás lenne. Szerintem!

Mária bababolt: kb 6éves koromban a nővéremnek volt bababoltja. Akkor a Mária még nagyker volt. Mi ott vásároltunk akkor is. Szóval sztem ne aggódj, ha annyira nagy gáz lenne vele, tuti nem lenne már nyitva.

Viszont a Graco Mosaic egy elég olcsó kocsi Graco viszonylatban. Sztem nem elvárható ugyanaz a minőség, mint mondjuk Kakti kocsija esetén. Ami 3* annyiba kerül.
Vendég

Judy!

Tavaly kérdeztem meg a forgalmazót (valahol a XIV-kerben van talán) és igen, lehet venni mindent külön. Én egy isis IQ-t kaptam, ahhoz a szilikon tölcsér, a pumpáló szilikon, aminek a fehér kis pöcök van a közepén, meg még valami került 6000Ft-ba. De mindent lehet külön kapni. És asszem valamiből 2 van benne. Tudom, hogy nem olcsó, de nekem az a mellszívó 35eFt volt. Ahhoz képest nem sok.
Vendég

Na csajok most szétcsesz az ideg.
Tegnap ugye ódákat zengtem a csodás gépemről meg sütőmről. Szépen bedagasztottam a csiga tésztát. Van a sütőn kelesztőprogram is. Még agyaltam is rajta, hogy betegyem-e. Betettem. Beállítottam a sütőt 30fokra. Beraktam a tésztát. A műanyag tálban. Aztán meggondoltam magam és kikapcsoltam a sütőt. Végül visszakapcsoltam, beállítottam az időt. Jöttem pofázni a géphez. Aztán hallottam, hogy csipog, hogy felmelegedett. Na de minek, mikor 30fok az máskor 1másodperc. Kiszaladtam.
A sütő az automatikus 180fokon kapcsolt vissza. Szétolvadt a műanyag tálam és a tészta is tönkrement. Ráadásul a műanyag ráolvadt a kezemre. Én olyan egy szerencsétlen suta picsa vagyok! :cry: :cry:
Vendég

Nóri... vigyázz a kezdre!!!
A nővérem is elolvasztott egy műanyag tálat gyerekkorunkban... csak ő feltette a gázra melegedni benne a túróstésztát... nyúlt az alja, aztán jól elástuk a kertben, hogy anyu ne jöjjön rá.... :D :D :D

Barbi

KépKép
hbarbi80

hiiii, nóri, és fáj a kezed nagyon? de nem lett komoly bajod?

Edit

Kép
ézsóné

nóri: Nem gondoltam volna, hogy ez a kisebesedés ennyire hamar előjön. Mindegy majd kenegetem, ha tudok szoptatni. Sajnos nálunk anyu sem engem, sem a hugomat nem tudta szoptatni, nem volt nagyon teje. Remélem ez nem örökletes. Nekem a mellszívó kitakarítva és sterilizálva jó lesz. De ha mégis nagyon ramaty állapotú, akkor én is veszek majd plusz tartozékot hozzá. A másik mellszívó meg elektromos (pesztonka), még nem tudom melyik lesz a jó. Kezedre meg vigyázz azért.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát lányok, én erre a kisebesősdire nem is merek egyelőre gondolni. Én mindenképp veszek bimbóvédőt, nehogy ezen múljon valami, végülis nem tudni, hogy beválik e, egy próbát megér. Az egyik barátnőm nővére használta végig, amíg szoptatott. Marad a remény...

Kép
zsizell

Helló Lánykák!

Már egy órája itthon vagyok!
Bementem reggel dolgozóba, elküldtük a nagy melót a megrendelőnek (10-kor ment a futár), és mindenkit hazazavartak, hogy csütörtökön találkozunk. :) Tiszta Hawaii...
Aztán hulla éhesen hazajöttem, rendeltem egy pizzát, és szégyen szemre bevágtam az utolsó morzsáig. Most lesül a bőr a képemről! :oops:

Azt a Mária boltot szidó hsz-t én is olvastam. Elolvastam, de nem foglalkozom vele. Arra legyenek jók, amire nekünk kellenek. :)
Amúgy az a Graco kocsi tényleg köszönőviszonyban sincs a mienkkel. Remélem, nekünk nem lesz vele gondunk. Mi is azért akartunk jobb állapotút (ha nem is vadiújat), mert két gyereket tervezünk benne hurcibálni.

Ami a kórházi csomagot illeti, én nem sietek vele (de a Garmastan-os tanácsot megfogadom). A dokibácsi majd valamikor decemberben (30. hét táján) tart tárlatlátogatást a szülőszobán, és elmond minden tudnivalót is. Majd azután összekészítjük a motyót.

Nekem a cickóim elég érdekesen viselkednek... Ma hajnalban pl. arra ébredtem, hogy az egész mellbimbóm betonra van keményedve. Aztán pikk-pakk el is múlt. :D

Apa mindjárt hazaér, és akkor indulunk városi túrára: elmegyünk fogászati röntgenre (neki kell - képzeljétek, az egyik foga úgy koptatja az alattalévőt, hogy a felsőből le kell csiszolni, az alsót meg kicsit fel kell építeni, hogy ne legyen gyökérkezelés a vége), aztán hazafelé veszünk maminacit a Mini Manóban.

Nóri!
Ha esetleg van Aloe-s First-öd, fújkáld ezerrel! :(

És még egy:
Katica!
Te honnan ismered a Fodor Évát?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csajoooooooooooooooooook, haza akajok menniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Nóri: haho, élsz még?? mancsod?

Edit

Kép
ézsóné

Nóri! Vigyázz magadra! Bár gondolom nem lett olyan nagy baja a kacsódnak, ha tudtál írni nekünk pár sort...

Kép
zsizell

zsizell: Nóri előbb ír, aztán fáj a mancsa :lol: 8)

Edit

Kép
ézsóné

Kösz az aggódást. Sajnos elég gyakran égek, gyakorlott vagyok a dologban. :( Suta egy nő vagyok. De ezt már mondtam. Mindennel égetem magam. Sütővel, vasalóval, hülyeségekkel.
Most nem vészes a helyzet. Hál' Isten elég jó minőségű műanyag volt, abban a pillanatban megszilárdult hogy kivettem. Meg nem folyósra olvadt, csak hajlósra!!! :lol:
De picit fáj még persze.

Viszont bedagasztottam az újabb adag tésztát. Meg készül a leves. Csak kifutottam az időből és panírozni meg takarítani nem meredt időm.

Jut eszembe tegnap megnéztem a Benkő feleséget keres-t. Nem nézek soha ilyet, de mivel a Laci egyik kolléganője volt benne, muszáj volt. Ráadásul mindjárt elsőre lelépett, így csak egy adást kellett megnézni! Azok a sötét, buta, p*csák. Te jó ég!
Eleve nem értettük, minek megy oda a Piroska. Elmesélte, milyen rohadt megalázó volt minden. De NAPI 50eFt-ot kért, amit meg is kapott. Ez volt a maximum. Plusz ő nem vetkőzött meg ilyenek. Ki is vágták szinte az összes jelenetből!
Vendég

ezt nem mondod Nóri! Napi 50e????

Edit

Kép
ézsóné

Az uram aszonta, mi is néztük tegnap, azt hittem a helyszínelők lesz.... volt két csaj, aki ott ropta kitartóan, a rövid szőke hajú, meg a másik..a két kocsmatündérke a jól begyakorolt rakom a hordot mozgással :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Nóri, nekem maradt bontatlan pótcucc ezekből a kényes alkatrészekbőla mellszívóhoz, enélkül én se futnék neki :lol: mi is pótlólag vettük :wink:
Sütéssel vigyázz :lol:

Vicky, az ne is befolyásoljon, hogy anyukád hogy tudott szoptatni. Az nem a szopipárti idő volt. A szopira úgy kell gondolni, hogy menni fog. Ha bizonytalan vagy, Kismama szoptatás c. könyve elég jól összefoglalja a lényeget ill. ha tudsz nézzél meg egy-két szopis kisbabát. :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Én is néztem, pedig én se soha ilyet, tényleg. De valahogy ott ragasztott a sok hülye picsa. Nem azért mondom, de én még dupla ennyi pénzért sem égetném magam Benkő mellett!

Kép
zsizell

No, lebótoltam a babakocsit, legalábbis olyan értelemben, hogy nem kell lemennem Győrbe érte, hanem felhozzák Bp-re (már az is spórolás). De amíg le nem jár az aukció, addig tényleg nem lehet kapcsolatot sehogysenem felvenni? Vagy csak én vagyok ennyire kezdő?

Kép
zsizell

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 21:58-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Uh, Katkat, én már a ránézéstől kiakadtam. Mellfejő csak akkor lépheti át a lakás küszöbét, ha már a falat kaparom a fájdalomtól.

zarja

Én óvaintenék mindenkit a bimbóvédőtől, csak a legvégső esetben, ha már minden kötél szakad. Én mexivtam vele eléggé, az 1.babánál a kórházi védőnő mondta, hogy én csak bimbóvédővel fogok tudni szoptatni. Én meg mivel nem értettem hozzá, elhittem neki sajnos. A baba utána a csupasz cicit már nem fogadta el, a bimbóvédővel meg nem tudott szopizni, mert azzal még keményebben kell dolgoznia…igy egy idő után fejtem és azt kapta…1 évig..elég brutál volt…
A 2. babánál eszembe sem jutott bimbóvédőt használni, simán szoptattam 3 éven át.
lara

Télleg Szabina boldog névnapot!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

És emlékeztek, hogy két három hete mennyit panaszkodtam, hogy kemény a pocim? Na ez már javarészt a múltté. Úgyhogy tuti, hogy az én idegességem és aggódásom okozta, mert most, hogy rendeződnek a dolgok, és megnyugszom a szakvizsga felől is, kevesebbet keménykedik. Van olyan nap, amikor be se keményedik. Pedig akkoriban kettesével szedtem a magnéziumot naponta, görcsölésente, most meg: ha eszembe jut bekapom, de többnyire nem jut eszembe.

Szal Geri, hiába pocsék a jelen anyagi és gazdasági helyzet, vigyáznunk kell, nem szabad annyit idegeskedni, és aggódni. Megoldódnak a problémák, vagy kiderül, hogy nem is volt olyan fontos, mint amennyit aggódunk rajta.

Tényleg nov 2-án levizsgázom éééés mi lesz velem november, decemberben???? Hetente két napot bemegyek az Alapítványhoz (az is több, mint amennyit a feladat igényel) hetente egyszer elmegyek agyagozni, jógázni. És, mit fogok csinálni a fennmaradó időben? Már előre félek, lehet, hogy szépen végig megyek a lakáson és rendbe teszek mindent. Újra

zarja

Zsizell!

Nem tudsz kapcsolatba lépni. Teszveszen már nem emlékszem, hogy is van, de vaterán tuti le lehet zárni az aukciót. Ha az megvan, 24h-belül zár és akkor már megkapod az adatokat.

Illetve lehet kérni az eladót, hogy tegyen fel Neked villámáron mondjuk egy hápikacsát, vagy papírzsepit. 5Ft-ért
Akkor ő mentesül a fizetés alól. Te meg hamarabb jutsz a kocsihoz. Ha jól láttam, már egyszer végigment az aukció, szóval nem nagyon mondhatja, hátha jön magasabb licit!
Vendég

Eszter, ne aggódj. Hamarabb eltelik, mint gondolnád! Már egy hónapja nem melózol. És max 3hónap múlva szülsz. Abban van még karácsonyi díszítgetés. Ablakpucolás (legalább egy hét :-))
Vendég

Nóri, Edit
Köszi a névnapi köszöntéseket! Aranyosak vagytok!

Be vagyok nagyon havazva, ma rengeteget rohangáltunk Minóval; most még neki kell kezdenem a tanulásnak, fényévekkel le vagyok maradva, nem halogathatom tovább.

Amiért igazából jöttem:
Zarja,
Az OBI 29-én kezdődő akciójának keretében 1799.- lesz a sólámpa!!!

Mellszívó:
Nekem kézi volt, de nem igazán használtam, csak amikor kórházba kerültem, akkor bontottam ki egyáltalán. Majd rövidesen rájöttem, hogy kézzel sokkal jobban megy. Bár nem szoktam fejni pluszban, de akkor kézzel csináltam. Szóval ez nekem kimaradt.
Ahogy a bimbóvédő is, pont amiatt, amit Lara írt.
Nekem is kisebesedett, s szintén a Garmastan segített, szóval én is ajánlom melegen, hogy legyen nálatok.

A mi konyhánk méretét szerintem egyikőtök sem tudja alulmúlni. :lol:, félszemélyes folyosónak szoktam hívni…Sebaj majd, ha nagyok leszünk és költözünk…

Mária bababolt:
Én szeretem, szerintem minden helynek vannak reklamációs ügyei, tökéletes tuti nincs. Szerintem ez ne tartson vissza a vásárlástól Kattkat.

Atyaég már ennyi az idő??? Na húzok tanulni... :evil:

Kép
Kép
szana80

Jól látod Nóri, senki nem licitált a kocsira. Köszi a tanácsot! Majdcsak beletanulok. :)

Kép
zsizell

Szana,

Boldog Névnapot!!!

Barbi

KépKép
hbarbi80

Nana, azért csak óvatosan azzal az ablakpucolással. Ne tessék nyújtózkodni. És székről, létráról sem célszerű leesni. Az én ablakaim megvárják a tavaszt.
Bimbóvédőt én sem használtam. De van belőle többféle is. Ép a legutóbbi kórházi hetem alatt próbálkozott egy anyuka műanyaggal, üveggel stb. Lehet kórházi védőnéni, csecsemős nővérke segítségét kérni majd. Bár ott tartanánk!

Nekem sose volt semmilyen mellszívóm, ha kellett kézzel fejtem. Ha minden ok, a legjobb mellszívó a baba.

A cicisebekre Garmastan mellett jó lehet még a Neogranormon, Sudo krém, bár utóbbiakat mosni kell. Én egy patikai krémre esküszöm, latin néven fut kb. "unguentum contra rhagades mamillae". Randa, barna, büdös, de nem csak a mellsebeket, hanem minden hámhiányt csodás sebességgel gyógyít (pl. kisebesedő babapopsit is).

Nálunk az égési sebekre több cserép Aloe vera sorakozik az ablakokban. Varázsszer. Igénytelen növény, gyorsan szaporodik, kicsit ugyan gusztustalan az a zöld, nyálkás trutyi ami a levelében van, de hatásos. Égésre, sebekre, ekcémás sebekre, herpeszre, mindenféle bőrsérülésre, gyulladásra.
pammut

Mellsebesedés: ha ott fogunk tartani és igénylitek, szívesen segítek majd mindenkinek. El lehet kerülni a sebesedést, egyáltalán nem törvényszerű (nekem pl. sosem volt), a titka a jó mellrehelyezési technika. Egyáltalán nem ördöngősség, könnyű belejönni! A Szoptatás című könyv pedig kiválóan ad képeket, leírásokat, nagyon ajánlom az aggódóknak!!!!!!!! Nóri, nem vettem magamra, nem tartozom az "anyatej mindenre jó"-k közé. :wink: Kipróbálni lehet, azzal bajt nem lehet csinálni...

Bimbóvédő nekünk Bori 7 hónapos koráig volt, nem igazán ajánlom. Nehéz leszoktatni róla a gyereket és tényleg macerás az alkalmazása. Nekünk azért kellett, mert nem volt ereje megtartani a bimbót a szájában. Aztán 7 hónaposan egyik pillanatról a másikra nem kellett, így nyugodtan tudtam tovább szoptatni 3 éves koráig. Garmastan kórházi csomagba amúgy jó ötlet!

Mellszívó: nekem is kézi Aventem van, nem vettünk elektromost, pedig lehet, jobb lett volna, ugyanis miután a kis mélyhűtőnk megtelt lefagyasztott anyatejjel, anyatejadó lettem, s tejtestvérünk is volt (az anyuka most várja a 4. gyerekét, már jelentkezett az újabb tejadagokra!), a fagyasztóban nem tudom, mennyi tej volt, de 40 litert adtam el pár hónap alatt. Na, ehhez a mennyiséghez lehet, az elektromos jobb lett volna, de én a kézivel is jól elvoltam. Előtte a hangszerész szakma megerősítette a kezem, így nem volt belőle gondom.

Kakti,
Éva fősulin volt évfolyamtársam, nagyon jó fej, a HÖK-ben is sokat volt bent, így sokat beszéltünk. Később a közelben tanított, ahol én meg hangszerésztanuló voltam. Sajnos mostanában keveset tudok róluk. És te honnan ismered?

Szana, boldog névnapot!!!!!!!!!

Hoztam pocakfotót is!

Kép 23 hét 6 nap

Kép
ktc

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.09 21:59-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok.

Katica: nagyon csini a pocid :wink:

Mivel nekem még nem volt babám, ezekhez a szoptatós témákhoz nagyon nem tudok hozzászólni. Én is tápos voltam meg az öcsém is, de remélem a mi kislányunk anyatejet fog enni. Én kézi aventet vettem, bízom benne, hogy beválik.

A krémet pedig felírtam, hogy el ne felejtsem majd megvenni. :)))

Boldog Névnapot Szabina. :D

Most ment el a férjecském edzeni, így egyedül vagyok ismét. Holnap reggel is megy, de én megyek barátnőzni. :)

Zarja: én is még most kezdem el szokni, hogy itthon vagyok. Nem is nagyon tudok mit kezdeni magammal. Próbálok majd valamilyen kreatív hobbis képeket készíteni a picinek, meg többet fogok sütögetni, de egyéb ötletem nekem sincs még. :roll: [/i]
Vendég

Az unatkozókat szívesen látom egy kis gyermekfelügyelet címén… :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
szana80

Szana: köszi az infót a sólámpáról. Rá is izzítottam Zsoltit.

Pammut, Nóri: ablakpucolás megvolt már az első héten, ahogy hazaköltöztem. Nem bírtam tovább már. Ja ez az a hét volt, amikor kiraktam a galambokat az erkélyről és kitakarítottam a galambszart.

Katica: havi 40 l, az iszonyú sok. Mondjuk utána számoltam, jó pénz is volt neked.

Vicky, Katica: helyes a pocitok.

Na, nekiálltam folytatni az épületes tanulást a vizsgára. Neeem meeegy, utálom. Tele idiótasággal és felesleges dolgokkal. Mi a tökömnek kell megtanulni 80 féle felsorolást, amikor sose fogod használni? Még 5 nap: ebből 3 nap az Eu-ra mert azt amúgy se szeretem (sose bírok annyi dátumot és helyet megjegyezni, amennyit ezek üléseznek, értekeznek) szombat vasárnap ismétlés, hétfő vizsga. Mondjuk hétfőn már az eredményt is tudni fogom.

zarja

Közösség ellen szeretnék izgatni:

Diós ferdinánd tekercs vanília sodóval:
Kép

Az illata jobb, mint a látvány!
Vendég

Csini pocik! :)

A bimbóvédő és "fejő-rendszer" eddig eszembe se jutott, hogy kellenének, de jó olvasni ennyi infót.

Hazajövök két nap után, erre a Zuram elmegy falatmászni, a WC felújítás miatt szalad az egész lakás, ráadásul üres a hűtő és még kenyér sincs itthon... :evil:
Így aztán gondoltam tejberizst főzök vacsira. Kb úgy jártam vele, mint Nóri a csigával: leragadtam a fórumon, erre kifutott a tej. Úgyhogy a kupi mellett most már rémes odaégés-szag is van. :x

Én a tartós itthonülést nagyon nem várom. Egyrészt szeretem a munkám, másrészt, akkor annyi mindent kell majd csinálnom, amit most nem muszáj (pl: nagytakarítás, ablakpucolás, babaszoba berendezés, bútorvásárlás...stb)

Tanulóknak kitartás!
Nekem cikket kellene írnom, de az, hogy már két újság visszadobta az előzőt, eléggé elveszi a kedvem.
zuzmooo

Nóóóriiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Ez nem ér!
Szerinted kibírja a postázást? Mert akkor én rendelnék tőled rendszeresen azokból amit eddig elénktártál! :)
zuzmooo

Szana, boldog névnapot kívánok! Egyébként mekkora a konyhátok? Mert az enyém pár centi eltéréssel 150*250 cm.

Zarja, kitartás! már nincs sok hátra!

Nóri! Remélem a kezed , már jól van és a sütőt is sikerült kitakarítanod. Még szerencse, hogy csak ennyi baj lett belőle, akár meg is gyulladhatott volna a műanyag edény.

Zsizell! Szerintem érdemes beruházni arra a babakocsira.

Katica! Szép a pocid!

Bimbóvédőn őszintén szólva még egyáltalán nem is gondolkoztam. Remélem nem lesz rá szükségem. :roll: A mellszívót majd a szülés után meglátom, hogy kell-e vagy sem, addig nem akarok ebbe beruházni.

Kép
Kép
molmar

Nóri! és hol a vanílisodó?! Már csurog is a nyálam, megyek is a dugi süteményemért.

Kép
Kép
molmar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?