Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Gtunde, úgy legyen,a próféta szóljon belőled :lol:
Én is amúgy a Femibion800-ast szedem és csak jókat hallottam róla, úgyhogy usgyi a gyógyszertárba :lol:
Nem tudom mi van Anycival, nagyon régen volt....De Anita is sajnos...Hát majd jönnek ha tudnak gondolom, de már én is kiváncsi vagyok :wink:

KépKép
gyancsi

Megint tetűűűűűű :lol:
Én már tiszta tetüs vagyok, remélem ez már tényleg jelent valamit :!: 8) :D

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Nálunk csak telnek a napok,de igazából nincs semmi hír...
Ma voltam a dokinál, megírta a táppénzes papíromat, jövő7en már nem dolgozom, a héten meg őszi szünet van...pihenek és közben parázok...
Azt mondta ma a doki, hogy nagyon kicsi a valószínűsége, hogy beteg lesz a baba, de inkább tudjuk meg időben, mint amikor megszületik...
Én csak úgy tudok rá gondolni, hogy egészséges...de néha előjönnek az aggodalmaim, de próbálom őket elhessegetni...

gtunde75! gratulálok Neked! Nagyon szép a pozi teszted!

Zsu! Nagyon szorítok Nektek!

Kírus! De jó, te már érzed a babát...de várom már én is...

Én Gravidát szedek, és meg vagyok vele elégedve, igaz most hogy el, már nem szedek többet...doki is mondta h csak az első 3 hónapban van jelentősége...

Ancsa! Hát ez nem semmi...jó erőben van a párod
:lol:

Pussz mindenkinek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

gyancsi kibérelted a laptetűt Te lyány?!?!?! hozzon szerencsét!!! :lol: :lol: :lol:

iner köszönöm!

Kép
gtunde75

Igen, lopom a tetüket rendesen :lol:

Iner- De jó, hogy jelentkeztél, sokat gondoltam rátok!Átérzem az aggodalmad, a legrosszabb, hogy még várni kell a biztos eredményre....De nem szabad elveszteni a hitet, bízz a babádban és abban, hogy minden rendben lesz és hidd el, hogy akkor úgy is lesz :!: Csak pozitívan, de úgy látom nálad ebben nincs hiány.Nagyon szorítok értetek, gyere amilyen gyakran csak tudsz a hírekkel, nagyon várunk. :wink: Küldöm neked a pozitív energiákat+++++++++

KépKép
gyancsi

Ancsám: Csajéééééééé, nagyon a toppon vagy, de szeretlek :D :D :D
Igen én is azt érzzem, hogy most Zsu meg Betty hozz zebrás tesztett nekünk, aztán meg mi következzünk CSAJÉM csak TE meg Én!!!!!!!!!!!!Figyeld meg!!!!!Merek veled fogadi is... :)
csip-csip18

sziasztok!

elég jól bírom a bromót. ha nem mozgok, hányni sem kell :lol: igaz, úgy döntöttem, hogy nem vacakolok vele, így 6 nap alatt felépítettem a 2x1-es dózist. lehet, hogy gyors volt :?: és azért vagyok rosszul... bár ez a hányinger akkor is volt, amikor csak este felet ettem belőle...
gondolom, holnap (már ma akartam, hívni, de reggel láttam, hogy ügyeletes volt) megkérdezem a dokit, hogy meddig természetesek a mellékhatások, mikorra kell elmúlnia. amúgy is le akarok vele dumálni jövő hétre egy tüsző-kukucskát :D

most ennyi írás tellik tőlem... a gépeléstől/monitortól is émelygek :shock:

tsók!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j- szegénykém!!! de rossz lehet!!! vagy fogjuk fel úgy, hogy edzel az első trimeszterre??? :wink: :lol: :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Szép Estét...

Csak egy gyors kokkantás, mert nálam pörgés van....

Ancsám::::::::::Nem jöttél vissza, vártam, hogy írj még...
No, mind 1 nagy ölellés....

Mindenkinek szép éjszakát majd!!!
Puszi
csip-csip18

Itt vagyok Csajeeeee :lol: Miben akarsz fogadni??Melyikünk lesz az első te vagy én???? :wink: Szerintem te, utána én.....Na de a lényeg, hogy hamarosan mind azok leszünk :lol:

-J- durva akkor,hogy ilyen szarul vagy a bromo-tól, nem irigyellek....De annyira kis belevaló vagy, hogy mindent ilyen humorosan fogsz fel, ez nagyon jó szerintem :lol: Meg lesz ám neked is a jutalmad.....Egy babóca formájában :wink:

KépKép
gyancsi

Csajok itt valaki ( nem tudom kinek kéne, talán a moderátornak vagy a rendszergazdának) nem akarja vissza állítani az órát?? :shock: Még mindig a régi időt mutatja :roll:

KépKép
gyancsi

Gyancsi
Elég sokáig úgy szokott maradni az óra, majd idővel vissza állítják. :roll:

Én ma kicsit besokalltam, kibuktam. Nagyon nehéz ez a hányinger is (most újra előjött) ez a majd meg halok olyan jól vagyok lakva, de közben korog a gyomrom érzet... Egyébként is érzékeny lelkű vagyok, de most még jobban. Kristóf is valahogy kezelhetetlen, apa is felbosszantott, keresztlányom majd dél volt mire kitalálta az ebédet, mert levest, és főzeléket nem hajlandó enni. Erre még rátettek anyósék is, lassan az agyamra mennek a lányuk körüli imádattal, de eszükbe nem jutna megkérdezni, hogy én hogy vagyok, vagy mi hogy vagyunk....
Inkább megyek is, mert csak panaszkodok. :?

Lányok köszönöm a fogkrémes tippet, ki fogjuk próbálni.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
susytunder

Szép jó reggelt!

Ancsi, a malacom egy hajszállal jobban van már, de elég szerencsétlenül néz ki. Már falatozgat! :) Nem tudtuk elvinni tegnap, mer átmentünk Dunaújvárosba, néztünk nekem télikabátot, de nem találtunk kismamisat :cry: anyós vett nekem egy szép poncsót, egyelőre azt fogom használni arra, hogy a kocsiból kiszálok és berobogok üzletbe vagy vizsgálatra stb.
Szóval már a hangja alapján is szinpatikus a drid! Nah az jó! Akkor már ti is sinen vagytok!

Betty, azt tudom hogy elkezdődött, szúrod maggad, csak azt hittem a lombik az amikor befekszel biz.időben a kórházba és leszívják a petesejtet és összepárosítják apa kiskatonáival és visszaültetik. Én a dátumot kérdeztem volna a befekvésre. Ezekszerint mégsem így van? :roll: NEm értek hozzá, ezért kérdem.

Tünde, igen ilyenkor az embert elönti a nyugalom :) Naaaa megvan már a módja a hír közlésének? Szülők?

Iner, melyik dr mondta, hogy vszínű beteg lesz a baba? Aki uhun látta? De ez még nem biztos! Jól emlékszem nov24ét mondtál ugye? Hol fogják csinálni? Azt nem mondták, hogy ez mit alakulhat ki? A családban volt e esetleg valakinek valami genetikai problémája?

Juli, jesszus, mit szedsz te???? Jó erős gyogyit!

[quote]N írta:agyon nehéz ez a hányinger is (most újra előjött) ez a majd meg halok olyan jól vagyok lakva, de közben korog a gyomrom érzet...
Suzytunder, mintha ezt az én számból lopták volna!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tegnapelőtt este annnnnnyira rosszul voltam, hogy mondtam apájának, csináljon velem valamit, üssön le vagy bármi mert ezt nem lehet elviselni.... Csak elmúlik már valamikor! Ugyan, ne vedd a lelkedre, kismamihormonok túltengenek benned :wink: bár tegnap én is azt hittem, hogy a falhoz kenek valamit!

Kép
Kép
onlány

Jó reggelt! sziasztok!

gyancsi hát humorért Neked se kell a szomszédba menni... :) (jut eszembe már ott vagy, de mindegy... :wink: ) :lol: :lol: :lol:

susytunder passzold át Te is nekem azokat a rókákat!!! elbírok az összessel!!! aztán majd szétosztom őket Zsu, Betty, Ancsa, Csipp és -j- között!!! :wink: :wink: :wink:

onlány még nem találtam ki, hogy mi lesz a módja... ma meg holnap talizok a legjobb barátnőimmel, nekik most mondom el...
Édesapámnak a fa alá szeretnék betenni egy uh képet, de nem tudom, hogy el tudom-e titkolni addig... elvégre addigra már 13 hetes leszek...nem tudom mennyire fog nőni a poci...

Hát ma éjszaka sem aludtam túl sokat :) most nagyon hiányzik apa... jó lenne ezt megosztani vele... na de mindegy, ez legyen a legnagyobb problémám!!! ugye? :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Ancsi, ...vagy mégis Te leszel a következő babás...ennyi laptetőt :?: hozzon szerencsét!
Apája nem semmi erőben van :) :shock: nálatok mindig történik vmi az autó körül :roll:
Ez a Kaáli magyar.o-on van :?:

Betty, akkor nekünk most nagy hajrá!

Iner, örülök, hogy itt van velünk!
Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és próbálj nem gondolni rossz dolgokra...tudom, hogy nagyon nehéz és még sok idő van addig, amíg ki nem derül a pontos eredmény, de remélj és ne búslakodj...nem lehet semmi gond, ezt akarjátok Ti is és Mi pedig ebben erősítünk Titeket!

Juli, szegénykém...küzdesz ám rendesen!le a kalappal előtted, nem semmi, hogy min kell keresztül menned :shock: ezért minél előbb megérdemelnél egy pozitív tesztet!kitartás!

Suzy, neked is kitartás...majd csak elmúlik ez a hányingeres időszak, mondom Én, hogy kislányod lesz, főleg, ha tényleg más ez a terhességed, mint amilyen Kristóffal volt! :wink:
Ez az időszak a kismamis hormonok tombolása, biztosan ezért is idegesítenek bizonyos emberkék!

Lányok, nem tudtok vmi széklet könnyítő bogyót vagy vmit :?: minden nap natúr joghurtot eszek gyümölccsel, de ez már kevés!Tudom Juli Te ebben tudnál segíteni nekem... :wink:

Szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde, kitartás kedves kismami, nem lehet könnyű most neked ezt magadba tartani!
Biztosan nagyon izgatott vagy, Én is az lennék tutira

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tünde, most dolgozol?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy78 amikor nekem ilyen problémáim vannak, lenyelek este egy evőkanál mustármagot egy nagy pohár vízzel!!! teljesen természetes és szupi a hatása!!! :)

Kép
gtunde75

:) aham, dolgozok :)

Kép
gtunde75

Én próbáltam a lenmagot darálva és abból egy kiskanállal, de nagyon semmi!köszi megpróbálom ezt is!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

de nehogy ledaráld!!! :):):)

Kép
gtunde75

ok :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Köszi Ancsa! Sokat jelentenek a szavaid :)

Zsu! Jó, amikor írsz, mert felerősíted bennem a pozitív gondolatokat!

Onlány! a fogadott dokim nézte meg uh-on 11,5 hetesen és mivel az orrcsont nem ábrázolódott elküldött amniora. Nov. 24-én megyek, egy napos lesz, győrben lakom, itt csinálja meg a dokim. A kromoszóma rendellenesség öröklődik, de véletlenszerűen előfordulhat, hogy rosszul válnak szét a kromoszómák, mikor egyesül,a két sejt... A családban nem volt ilyen probléma.
Tegnap mondta a doki, hogy kicsi a valószínűsége, hogy beteg lesz, de inkább derüljön hogy tényleg minden ok, mint amikor megszületik hogy esetleg baj van...

Köszi mindenkinek aki gondol ránk!

pussz Nektek!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner, drukk, veled vagyunk!!!puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Susy!
Reméljük most már nemsokáig gyötör ez a hányinger meg társai!! :wink:
Szegénykém ki lehetsz rendesen :(...
Nem jött email-ben át amit küldtél(reciket) :roll:

gyancsi!
Hát mit ne mondjak nem mentem el a fogdokihoz :oops: :lol:
Most azért vettem tutira hogy elmegyek,mert férjem mondta hogy menjünk el,mondom oké..na aztán haza jött munkából,elkészült(én akkor keltem fel-Kírával aludtam egyet) kérdezte mehetünk? aztán én meg mondtam nem megyek(morci vagyok alvás után és semmi kedvem nem volt) :lol: így egyedül ment...
Úgyhogy húzom még egy kicsit :oops:
Jövö hétfön kell mennem az egyik eredményért,a többi is biztos kész lesz addigra csak azt a védönö elhozza onnan..
Hát mit ne mondjak kíváncsi leszek az eredményre,azért kicsit félek :?
Istenem, Kíránál negyed ennyit nem izgultam az eredmények miatt mint már most az első időszakban :roll:

Onlány!
Írt a kismamarucis nő,van a méretemben is naci 8) és 1100-al olcsobb mint a másik helyen ahol kérdeztem :D
Ugyhogy itt tuti rendelek egyet :)
Hu de jó lesz nektek a Bécsi kiruccanás!!!
Ilyenkor megy veletek Liza is??

Iner!
Átélem a helyzeted nagyon!!! Kegyetlen rossz várakozni :(
De hidd el ha már a doki is nyugtatgat akkor nem lesz gond!!!! :wink:

Zsu!
Szilvalekvár vagy befött :roll:
Hátha használ!!
Nekem sem ártana valamit bevetni,mert sokszor nekem is az van, és a doki a lelkemre kötötte hogy ne erölködjek!!!

Tünde!
Azta milyen kitartó vagy hogy így kibirod hogy nem mondod el a párodnak :shock: !!!
Én tuti nem bírnám :lol:

Juli!
Akkor most szenvedsz a mellékhatásoktól rendesen!!!
De reméljük megéri!! :wink:
Vendég

Onlány
jah, hogy te a leszívás időpontját kérded :?:
Hát azt még én sem tudom, előtte 2 nappal fogom megtudni én is :lol:
Azt az UH-k döntik el majd, attól függ, hogy állnak a petéim, 2 naponta kell mennem majd...
A gyogyik meg a szurik meg azért vannak, hogy sok pete legyen majd az UH-n, meg jó nagyok :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kírus, pedig ott lett volna az alkalom, hogy ne egyedül menj :?: :!: ejnye, ejnye!!!
Gondoltam Én is a lekvárra, mert régen kaptam egy gyógyszertári lekvárt, annyira szar volt az íze, de hatása annál jobb!
Volt olyan is, hogy ettem lekváros kenyeret és ittam rá tejet...nem volt semmi baj, nem kellet a budira rohannom, nem úgy, mint a páromnak...naponta legalább 5-ször ...jó kis gyógyszer mellékhatástól! :roll:

Lehet tudni a szavazásról vmit?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, lesznek jó nagyok és sok,használhatóak akár több is!ikrek :?: :?: már Én nem bánnám, csak lenne... :wink: gondolom ezzel Te is így vagy :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Susy!
Hu szegény párod,az sem jó ha ennyiszer kell :?
Egész decemberig lehet szavazni..hát tuti nem leszünk benne az 1. 3-ban kb a 7.helyen állunk :(

De ilyen beültiknél nagyobb is az esély az ikrekre nem???
Vendég

Kírus, igen még inszemnél is, de a legnagyobb esély ai in vitro-nál van!

Akkor Én még ma is szavazok!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

szép napot lányok!

nagyon aranyosak vagytok, de a mellékhatásoktól való szenvedésnek holnap vége.
az előbb beszéltem a dokival. megkérdeztem, hogy meddig kellene nekem ezt elviselni még :?: azt mondta, hogy felejtsem el... 10ből 4-5 ember hasonlóan (vagy még rosszabbul) reagál a gyógyszerre.
szóval megy ez a ciklus is a kukába :? azért remélem, hogy nem kell a végtelenségig várnom a következőre, mert újra ígéretet kaptam a clostira :) de nagyon csúnyán fogok éndokimra nézni, ha megint kitalálja közben, hogy először inkább vigyek spermaképet.

zsu!
szilvalekvár, sok folyadék (a meleg csapvíz pl meghajt), joghurtba/kefírbe kevert zabkorpa, ha semmi más nem segít, tisasen.
de ezeket csak hírből ismerem :D
egy módszert ismerek tapasztalatból, de az csak nyáron jön be, viszont tuti: görögdinnye kólával, vagy sörrel :lol: :lol: :lol:

iner!
minden rendben lesz! mert úgy kell lennie :)
megy a drukk!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

A dokival kettő embrióban állapodtunk meg, tehát ikreknek indul a dolog 8) :lol: :wink:
És remélem az is marad :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Juli, hátha felírja a Clostit, de nem akarlak elkeseríteni, de sztem addig nem írhatja fel, nektek is jobb lenne azt is kizárni már végre, próbáld a párod rávenni a dologra!

A Tisasent akkor szoktam enni, ha ég a gyomrom vagy quamatelt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty,akkor, ha ez a megállapodás, ikrekért drukkolunk!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

[quote]a írta:z előbb beszéltem a dokival. megkérdeztem, hogy meddig kellene nekem ezt elviselni még azt mondta, hogy felejtsem el... 10ből 4-5 ember hasonlóan (vagy még rosszabbul) reagál a gyógyszerre.
szóval megy ez a ciklus is a kukába

Juli, ne haragudj, de ezt nem igazán értem :roll: :roll:

Betty, nagyon nagyon drukkolok a tesókért :wink: :D

Kirus, nenm válaszoltál arra, amit korábban kérdeztem, miféle szavazás? Próbáltam visszakeresni, de nem ment...

Most fősulin csücsülök és írom a szakdogámat :cry: Feltelepítettek valami új wordöt, de siralmas! Nem tudom, hogy kell új lapot nyitnom. Vistára tippelek... Ha valaki megszánna azzal, hogy segít. Akár emailben küldök egy print screent.... hogy néz ki

Kép
Kép
onlány

Onlány, 56.oldalon megtalálod a szavazásos dolgot:)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszi Zsu :!:

Kép
Kép
onlány

Susy!
Köszi :wink:

http://www.szuloklapja.hu/baba/body/bab ... rseny.php#
3-7éves kategória-30.kép-Bolvári Kíra
Onlány!
Itt lehet szavazni! :)
Vendég

Én ma is szavaztam :)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

már megtaláltam, de valamiért itt benna fősulin nem lehet. Lehet valami le van tiltva :shock: :roll:

Kép
Kép
onlány

zsu!
miért ne írhatna fel clostit?
normáliséknál :) nem csak akkor van pé, ha babát szeretnének, hanem úgy általában is... szóval szerintem a ciklus rendbehozatala független kellene hogy legyen a gyerek-kérdéstől.
az meg mégsem lehet, hogy csak akkor vérzek, amikor én úgy gondolom, hogy ideje norcolutot feliratni.
de ahogy mondta a clostit, úgy gondolom, hogy most tuti megkapom. még pocak-simogatást is kaptam hozzá :lol:

ja, gyomorégésre quamatelt szoktál... de ki tudja? lehet jó rá a tisasen is :) én is szedtem már be életemben fejfájásra olyan maradék bogyót, amit korábban köhögésre írtak fel... no, hát ha eccer nem volt otthon más... működött :arrow: placebo

onlány!
csak akkor nem megy a ciklus a kukába, ha elég volt 7 napnyi gyógyszer, hogy észhez térjen a hipofízisem. viszont a görbém nagyon érdekes lett a gyógyszertől, így hát gondolom, ha most abbahagyom, akkor visszatér a "normál" kerékvágásba.

kírus!
akartam szavazni, de konkrétan lefagyott tőle a gépem :shock: majd otthonról.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Juli, igaz nekem is a Closti először csak lerövidítette a ciklusom, utána a 3.hónap környékén csinált pé-t is!De Ti konkrét baba tervezéssel mentetek vagy nem?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
nekem a nincs min rövidíteni, mert nov 2 óta egyszer volt csak spontán vérzésem... így bármit is csinál a closti, az már jó :)
a cél persze hogy konkrétan a baba, de nem megyünk mi sehova :lol: csak én jövök-megyek itt a kórházban az ambulancia és az osztály között (mikor hol találom meg éppen éndokimat... ma éppen a lépcsőn :D).
egyébként anno azért mentem orvoshoz, mert a gastróról góckutatásra küldtek. akkor megemlítettem, hogy a mensim eléggé össze-vissza (~15 és 45 nap közötti ciklusok, de 10 évnyi fogigátló után bő fél évvel ez még nem zavart, úgy gondoltam, belefér), így hát elkezdtek kivizsgálni. mire kimondták a pcos-t akkor ugyan már majdnem egy éve nem védekeztünk csak hébe-hóba, de nem aggódtam, hogy nincs baba, hiszen azzal tisztában vagyok, hogy amíg nincs ciklus, nagyon kicsi az esélyünk.
ezért is gondolnám azt, hogy először ciklust kell csinálni PÉvel, aztán ha továbbra sincs siker, akkor van értelme az egyéb vizsgálatoknak, mint spermakép, átjárhatósági, genetika, stb, stb.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

értem :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!!

Csak gyors bekukk, mert dolgozom, mint egy jobbágy :lol: ....Na jó nem a földet szántom, de óraszámban ott vagyok :D

Mindenkit puszilok, holnap jövök hosszabban, most nincs időm sajna visszaolvasni, csak jelezni akartam, hogy gondolok rátok :wink:

Pussszantás
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, jó munkát!várunk :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok! :)

Jelentem megvettem a Femibion800-at, és jelentem már be is vettem az első szemet!!! :)
viszont azt is elmondom, hogy összehasonlítottam a multivitaminnal és a Folcin-al, amit eddig szedtem, és hajszálra ugyanaz van benne és ugyanannyi(kivéve a folsav, az 200-al kevesebb), szóval eddig is úgymond jót szedtem, csak nem kifejezetten "terhesvitamin" a neve!!! :):):)

Ma elmondtam az egyik barátnőmnek... az volt az első reakciója, hogy már tegnap tudta, amikor felhívtam, hogy talizzunk... :) majd a nyakamba ugrott, pedig nem szokása... :) aztán közölte, hogy eljön velem az uh-ra... :) hát az érdekes lesz... :) mint egy leszbikus pár... :)

-j- amikor olvasom, hogy mennyit küszködsz, mindig eszembe jut, hgy milyen mázlista vagyok az egészségemmel...és hogy milyen gáz, hogy nem tudom értékelni a szerencsémet... le a kalappal előtted!!! és ez ugyanúgy vonatkozik Rátok is: Zsu, Betty

kírus én is szavaztam ma is, de ahogy elnéztem, sajnos ha itt mindenki minden nap szavazna 1et, akkor se lenne sok esély, mert többen már bőven 1000 felett vannak a szavazatokkal... :( lehet egyébként nyerni vmit?

betty én mindig is ikreket szerettem volna :) persze azért nem bánom, hogy úgy alakult, hogy nem kell lombikozni!!! :wink:

Kép
gtunde75

Tünde
én 18 éves korom óta ikrekről álmodozom :lol:
Hát most majd megkapom :!: :lol:
Dupla munka, dupla öröm :wink:

betty615

[quote="gtunde75"]
írta:
gtunde75Ma elmondtam az egyik barátnőmnek... az volt az első reakciója, hogy már tegnap tudta, amikor felhívtam, hogy talizzunk... :) majd a nyakamba ugrott, pedig nem szokása... :) aztán közölte, hogy eljön velem az uh-ra... :) hát az érdekes lesz... :) mint egy leszbikus pár... :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ez jó volt :!:

betty615

Tünde, még nem kizárt,hogy nem ikrek :!: :roll: :wink:

Annyira durva nem, hogy milyen drágák a vitaminok, hormonok :?:, amiket muszáj megvenni, ha egyszerűen másképp nem megy :!:

Én örülnék, ha jönne velem a barátnőm, hidd el sokat jelent, ha van veled vki, de majd eljön az az időszak is, amikor a pároddal mentek kettecskén :wink:

Többiek...merre :?: eltűnve a másik oldalon :?:

Szép estét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?