Sziasztok,
Máténak és Matyinak boldogságos születésnapot kívánunk mi is!!!
Anikó,
Ha készült kép a sz.napról megosztod? Vagy az csak ma esetleg holnap lesz?
Betti,
Hát tényleg felkészítehettek volna erre a visszaesős állapotra!
De az ápolónő szerint akkor ez a normál gyógyulási folymat része?
Reméljük hamarosan megint jobban lesz, most már hosszú távra!
Kitartás neked! (tudom nemsokára dolgozni mész, még nehezebb az mellett). Anyukádnak ezer gyógyenergia!!!
Nem tudom miért mér rátok a sors ennyi rosszat mostanság. Nagyon erős vagy! Ezt már bizonyítottad!
V.era,
Gratula Tomidnak az ezüst helyezésért! Nagyon ügyesek!!!
A Kodályosak kéziben minden tornán nagyot alakítottak !
Andrásom öccse is ott kézizett. Diákolimpiát nyertek többször is!
Most a sóginőm kisfia van ott (felsős)!
Gabi,
Lurkóidnak jobbulást! Remélem nem lesz komoly!
Használj ki minden kicsi időt a pihire.
Hagyd a főzést (a sajtosat), a lakást...
Nálunk apa ma megy a haverokhoz...
Szilvi1981,
Ügyesek voltatok az úttal kapcsolatban.
Nekem is "ült" már Réka az ölemben a gépen. Fúúú de nagyon lefáradtam... állandóan mászni akart, egyszer tök előre is ment az ülések alatt. Aztán vihar miatt kötelező volt használni a bizt.övet
Áron: milyen szerencse, hogy ott kint történetek a nagy dolgok (járás, fogzás), így apa is részese lehetett!
Szilvi (EDB)
Apának sok pihit, jó hogy van már meló, de durva így egyszerre!
Hagyják a lurkók pihenni, vagy másznak rá az ágyban?
Zsani,
megnyugtatlak azzal hogy szinte minden ismerős ilyen "jókat" mesél a házépítéssel kapcsolatban?
Kitartás! Egyszer majd élvezhetitek!
Lilid micsoda izgága kis tünemény! Az új helyen majd mehet kedvére!
J-Ági,
Fúúú de sokan voltak a Takkoban! Erről már hallottam, hogy ez van a kuponokkor! Édes Bius h választott magának!
Lívi,
Örülök hogy kezd a szemed igazi jó lenni!
Nagyon szép Timi a festéssel! Olyan nagyon lányos lett, picinek nem volt ennyire... bár lehet a haja miatt...
Mi jól vagyunk! El se hiszem, hogy augusztus eleje óta tart ez... kopp...kopp...
Nálunk: anyu elvitte most az őszi szünet felére a Rolit magukhoz, meg ment a dédi is, mennek majd fürdőbe is.
Réka jól elvan itthon de kérdezi tök sokat Rolit, hogy jön ő is aludni, fürödni, stb. Egyébként jól eljátszik: még mindig sokat főz, tálal és újabban végre babázik pelusozza, szoptatja (egymás után mindkét mellből, úgy hogy felhúzza rendesen a polóját, néha cumisjüvegből eteti), babakocsiban tologatja
Rajzolásában megjelent az ember alak ábrázolása: jó helyre rajzol szemet, fület, orrot, szájat, hajat, nyakat, lábat (a kezet nem az a fejből jön ki). nagyon örültünk ennek az ovónénijével együtt (vizuáltechnikai szakértő), mert ez egy fejlettségi fokban való előrelépés.
Andrásom menne hétfőn tűzterekért csehországba, de elkísérem ha el tudjuk passzolni Rékát anyóshoz, akkor kimegyünk holnap Prágába és ott alszunk, hétfőn meg megyünk a gyárba. Már olyan rég szerettem volna eljutni oda, bár a fél nap és egy éjjel ott kevés lesz a látnivalókra, de sebaj.
Kedden Bp-re megyek kontroll gyógyszer szint mérésre Rékával, meg utána vele együtt egy barátunk szervízébe az autóval (kötelező szervíz). Jó lesz ott egy koszos műhelyben várakozni, de spórolunk egy plusz utat. Aztán ha hazaérünk irány a gőzfürdő!
Már szóltam hogy a jövő héten nem tudok gyakorlatra mennei. Sajnos.
További szép hétvégét. Ma ramaty az idő, de tegnap olyan szuper volt, hogy kocsit, motort takarítottunk meg utoljára még lenyírtam a füvet.
Reméljük holnap ismét szép idő lesz!
Cirmike