Új privát üzeneted érkezett!

Boldog szülinapot Máténak!

Mi is ma bulizunk! :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó: csak nem Matyika is ma ünnepel? Ma egy éves?? (nem látszik a vonalzód valamiért).
Ha igen, akkor Matyi fiúnak is:

Boldogságos születésnapot kívánok! Nőjj (még nagyobbra) édes kiskrapek!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jó reggelt!

Betti!

Én is sokat gondolok rátok. Több minden miatt is. Nekem is hasonló kérdés merült fel mint EDB anyunak, de gondolom ezzel már Ti is kezdtek szembenézni, hogy ha Anyud hazajöhet, akkor hogyan is lesz? Kell-e állandó felügyelet, ellátás mellé. Talán jó lenne, ha valakivel összeköltözne! De kivel is? És hát nem sokára neked meg megkezdődik a meló. Így még azért csak-csak megoldottátok, hogy bejárj hozzá, Istike délelőtt bölibe, délután meg nagyszülő vagy Apa tudott rá vigyázni, ha éppen nem házat építettek. Ha megkezdődik a meló már nehezebb lesz. Én is felajánlom, hogy a képességeinkhez mérten segítek neked, csak szólj!
Ez azért már jó, hogy egy ápoló legalább valami infót adott neked, hogy mire számíthatsz. Gondolom ugye nagy csalódás volt neked, hogy megint visszaesett Anyud állapota ilyen hamar, pedig ha mondták volna, akkor legalább "felkészülsz" erre minimálisan.

Nagy pusszantás és ölelés nektek és jobbulás Anyudnak!

Szilvia1981!

Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek. Repteres motozás nem semmi. Biztos nagyon csempész kinézetetek volt :D Ne hari csak vicceltem. Egy síró gyermek mellett a szülő amúgy is feszültebb, Áron nem is értette mi történik ott veletek.
És Áron még mindig "bántja" magát, ha nagyon belelovalja magát a hisztibe?? Jaj ez nem egyszerű! Ilyenkor okosnak lenni mi??! Ami az egyik gyereknél beválik az a másiknál nem biztos. Remélem azért találsz módszert erre, hogy ezt kezelni tudd és nehogy kicsússzon a kezeid közül az irányítás, Te vagy Áronodnak most a legfixebb pont. Hát ezt a kinti munkavállalást így mindannyian megszenveditek!

EDB anyu!

Már nem is tudom mit akartam neked írni, pedig most benne vagyok! Nem vagyok szűkszavú! :D

Tegnap rendesen odatettem magam fizikailag. Car éjszaka után bevállaltam egy husilevest (ez még hagyján, mert nem igényel sok odafigyelést) bepaníroztam 3 csirkét, elkezdtem sütni a közepénél vettem észre, hogy tiszta rágós. Kétségbeesés, na de felbuzdulva azon, hogy az ilyen gyorsfagyasztott paníros cuccok is elő vannak sütve. Gondoltam ezeket is visszarakom még sülni, alacsonyabb hőfokon (mert sajna, közepesre volt tekerve és emiatt volt a bibi) Végül csak sikerült normális kaját kreálnom. Kicsit ropogósabb lett a panír :D mint alapból, és emiatt sokat csúsztam is az ebéddel. Rányomta a délutáni hangulatomra a bélyegét. Sajtost már nem is csináltam.
Gondoltam majd ma!
Aha estére Dani belázasodott. Akkor még 38,2 volt, hajnalban átjött hozzánk, tiszta forró volt 39,2 volt. Nem tudtam a szemem lehunyni addig míg álomba nem merült. Szegénykém sokat vergődött, nyögött. Majd engem is kitessékelt az ágyból. Most én aludtam egymagam a nappaliba, de kihúzott ágyon (!!!). Reggelre már "csak" 37 lett, de Geri is melegebb kicsit. Sokaknál olvastam itt-ott fórumokba, hogy most a gyereküknek hirtelen felmegy a láza és nincs semmi más látható tünet. Háromnapos lázuk már volt mindkettejüknek. Nem tom mi ez, de faca lesz ha ez ma estére is folytatódik, két lázas gyerekkel egyedül. Apa 6-ra megy dódozni.
Este még lenyírtam a nagy sörényét mindkettőnek. Olyan kis cukik most!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Anikó!

Matyinak Nagyon Boldog születésnapot kívánok!

Zsani!

Máténak is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Mi tegnap születtünk! :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Anikó!

Október 23!? Akkor az dupla emlékezetes nap!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Igazad van Gabi, jövőre nem felejtjük el Matyikát! :)

Gabi: sebaj a keményebb panír, biztos fini volt az ebéd! És azóta mizújs a gyerekekkel? Remélem semmi komoly, adj nekik cebion cseppet, mást egyenlőre úgy sem tudsz. Más tünetük a lázon kívül nem volt?
Én most adom nekik az oscilo-t hetente egyszer, meg az echinacia golyókat, kúra szerűen. Mindháromnak. Remélem enyhe telünk lesz betegség terén.

Van mára még ebédünk, paprikás krumpli, de Emese kért, hogy rendeljek egy pizzát.
Apa még nem jött, maradnak kettőig, egy huzamban 16 óra, nagyon durva. Sajnálom és féltem. Remélem nem lesz gond. Aztán pihizik, amennyire tud, aztán holnap reggel megint munka.
Gabi, Ti hogy oldjátok meg az éjjeles műszak után, hogy apa tudjon azért aludni?

Na megyek, Benduska álmos.

Szilvia

UI:iwiwre tettem pár új képet. Viccesebben és Kincseim 3 albumba.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!!

Voltam reggel anyumnál.Megint stabilizálódott az állapota.Újra teljesen normális.Ilyenkor azért megkönyebbülten jövök el tőle.
Zuhanyzott is minden rendben volt vele.Rögzitve sincs Hál Istennek.De az is csak az ő érdekében kellett.
Sikerült beszélnem a főorvossal(Ö anyu kezelőorvosa is egyben).
Részletesen beszámolt anyu állapotáról,a betegségről(közben sokszor bőgtem,igy tartott vagy egy órát a beszélgetés)Nagyon emberséges,rendes dokink van!!
A kórházi kezelés ált két hét szokott lenni,utána hazamehetnek a betegek.Azt mondta anyunak nem olyan súlyos az állapota hogy otthonba kellene élnie.Sőt.
Munkába állhat,élheti a saját magánéletét(mamám odaköltözik anyumhoz)stb.nem fog veszélyt jelenteni önmagára ,vagy a környezetére.
Gyógyszert kell majd szednie(azt eddig is szedett a depire),illetve szerető családi háttére van szükség.
A párja mellette van ebben a nehéz helyzetben is.Mi a gyerekei is mindenben segiteni fogjuk.
Ha esetleg újra előjönne neki ez az állapot,akkor sem kell megijedni,mert az szinte mindig depi formájában fog előjönni.
Olyan érdekes mert ugye sokszor volt már depis,de ki gondolta volna hogy az,ennek a betegségnek voltak az előjelei.Hisz már olyan sokan depressziósak.Ha ezt előre sejteni lehetett volna....

Szilvia1981
Örülök hogy szerencsésen hazaérkeztetek!!
Emeseanyu mindig hozta a hírt rólatok.
Gratula Áron első lépéseihez!Nagyon ügyes.Hisztik nagyon kemények.Kitartás.Egyzser csak vége lesz.Utána jön a kamaszkor.
Anyum a földszinten van.Hugod is jó hosszú hajú,karcsú lány?
Lehet hogy láttam már.

Emeseanyu
Most őszi szünet lesz jövőhéten?
Kacsasült :arrow: nyami,nyami..Mikor nekünk voltak saját nevelésű kacsáink.De jó is volt.
Párod jó sokat melózik mostanában.

folytatom csak Istikefelsirt

Kép
berna23

Sziasztok,

Máténak és Matyinak boldogságos születésnapot kívánunk mi is!!!

Anikó,
Ha készült kép a sz.napról megosztod? Vagy az csak ma esetleg holnap lesz?

Betti,
Hát tényleg felkészítehettek volna erre a visszaesős állapotra! :cry:
De az ápolónő szerint akkor ez a normál gyógyulási folymat része?
Reméljük hamarosan megint jobban lesz, most már hosszú távra!
Kitartás neked! (tudom nemsokára dolgozni mész, még nehezebb az mellett). Anyukádnak ezer gyógyenergia!!!
Nem tudom miért mér rátok a sors ennyi rosszat mostanság. Nagyon erős vagy! Ezt már bizonyítottad!

V.era,
Gratula Tomidnak az ezüst helyezésért! Nagyon ügyesek!!!
A Kodályosak kéziben minden tornán nagyot alakítottak !
Andrásom öccse is ott kézizett. Diákolimpiát nyertek többször is!
Most a sóginőm kisfia van ott (felsős)!

Gabi,
Lurkóidnak jobbulást! Remélem nem lesz komoly!
Használj ki minden kicsi időt a pihire.
Hagyd a főzést (a sajtosat), a lakást...
Nálunk apa ma megy a haverokhoz...

Szilvi1981,
Ügyesek voltatok az úttal kapcsolatban.
Nekem is "ült" már Réka az ölemben a gépen. Fúúú de nagyon lefáradtam... állandóan mászni akart, egyszer tök előre is ment az ülések alatt. Aztán vihar miatt kötelező volt használni a bizt.övet :roll:
Áron: milyen szerencse, hogy ott kint történetek a nagy dolgok (járás, fogzás), így apa is részese lehetett!

Szilvi (EDB)
Apának sok pihit, jó hogy van már meló, de durva így egyszerre!
Hagyják a lurkók pihenni, vagy másznak rá az ágyban?

Zsani,
megnyugtatlak azzal hogy szinte minden ismerős ilyen "jókat" mesél a házépítéssel kapcsolatban?
Kitartás! Egyszer majd élvezhetitek!
Lilid micsoda izgága kis tünemény! Az új helyen majd mehet kedvére!

J-Ági,
Fúúú de sokan voltak a Takkoban! Erről már hallottam, hogy ez van a kuponokkor! Édes Bius h választott magának! :lol:

Lívi,
Örülök hogy kezd a szemed igazi jó lenni!
Nagyon szép Timi a festéssel! Olyan nagyon lányos lett, picinek nem volt ennyire... bár lehet a haja miatt...

Mi jól vagyunk! El se hiszem, hogy augusztus eleje óta tart ez... kopp...kopp...
Nálunk: anyu elvitte most az őszi szünet felére a Rolit magukhoz, meg ment a dédi is, mennek majd fürdőbe is.
Réka jól elvan itthon de kérdezi tök sokat Rolit, hogy jön ő is aludni, fürödni, stb. Egyébként jól eljátszik: még mindig sokat főz, tálal és újabban végre babázik pelusozza, szoptatja (egymás után mindkét mellből, úgy hogy felhúzza rendesen a polóját, néha cumisjüvegből eteti), babakocsiban tologatja
Rajzolásában megjelent az ember alak ábrázolása: jó helyre rajzol szemet, fület, orrot, szájat, hajat, nyakat, lábat (a kezet nem az a fejből jön ki). nagyon örültünk ennek az ovónénijével együtt (vizuáltechnikai szakértő), mert ez egy fejlettségi fokban való előrelépés.

Andrásom menne hétfőn tűzterekért csehországba, de elkísérem ha el tudjuk passzolni Rékát anyóshoz, akkor kimegyünk holnap Prágába és ott alszunk, hétfőn meg megyünk a gyárba. Már olyan rég szerettem volna eljutni oda, bár a fél nap és egy éjjel ott kevés lesz a látnivalókra, de sebaj.
Kedden Bp-re megyek kontroll gyógyszer szint mérésre Rékával, meg utána vele együtt egy barátunk szervízébe az autóval (kötelező szervíz). Jó lesz ott egy koszos műhelyben várakozni, de spórolunk egy plusz utat. Aztán ha hazaérünk irány a gőzfürdő!
Már szóltam hogy a jövő héten nem tudok gyakorlatra mennei. Sajnos.

További szép hétvégét. Ma ramaty az idő, de tegnap olyan szuper volt, hogy kocsit, motort takarítottunk meg utoljára még lenyírtam a füvet.
Reméljük holnap ismét szép idő lesz! :lol: :lol: :lol:

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Folyt

Emeseanyu
Komolyan hangzik ez a trombózis dolog.Kell szedned valami értágítót?Térded valamelyest jobban van?
Nálunk is ritkán kell éjjelre mennie apjuknak,de olyankor semmit nem tud aludni.Most hogy bölis Isti igy ez már nem lesz probléma.

Gabi
Tuti hogy falta a család azt a csirkét.
Én tejszínes ananászos csirkét csináltam,ma krumplistészta a menü.
Jobbulást Daninak,remélem hamar átfut rajta a betegség.
Kérhetünk képeket a lenyírt hajú úriemberkékről?
Sokat rágódom hogyan is lesz ha megyek már dolgozni.Valahogy össze kell hangoljuk a dolgokat.
Nem vagyok valami magabiztos fajta.De muszáj biznom abban,hogy ugyanugy menni fog az élet tovább.Csak hogy megtörtént ez a dolog,valahogy úgy érzem hogy csak ezen jár az agyam hogy bármikor megismétlődhet.
De muszáj lesz teljes értékű,normális embernek kezelnem ezután is.

Anikó
Boldog Születésnapot Matyikának.
Képeket kérünk!!

Zsani
Matyesznak is boldog negyedik Születésnapot!!

Betti

Kép
berna23

Szilvia1981!

Jaj nem is gratuláltam Áron első lépéseihez. És ugye Apa is szemtanúja volt, vagy legalább is még Ő is látott belőle "részletet"??

Betti!

Annyira örülök, hogy sikerült beszélned végre a kezelőorvossal. Ez gondolom megnyugtatott és tényleg mindent alaposan átbeszéltetek. Az jó, hogy nem kell ilyen otthonon gondolkodnotok és hogy a Mama is odaköltözik hozzá, élheti a "normális" életet, járhat dolgozni... stb. Azért csak kell egy felügyelet neki, hátha így nem esik depresszióba, vagy kevesebbet. Vagy Anyudnak nem igazán segít/ett a társaság ennek elkerülésében??
Azt hittem a párja vele lakik.
Milyen érdekes, hogy egyik "betegségből", mert végül is a depi is az ered a másik, vagy előjele egy másiknak.
Nehéz lesz, ha dolgozol, de majd ügyesen összeszervezitek és a tesód is vegye ki a részét a tennivalókból.
Teljes értékű emberként kezelned Anyudat, ami gondolom a tapasztaltak, látottak után nehéz lesz, de erre figyelni kell, hogy ne érezze, hogy "butának" nézitek őt. De a melóhelyén nem tudják ugye?? Jaj annyi rosszindulatú ember van, rögtön elkezdenek pletyózni, meg esetleg "bántani" Őt. Bár ha meg ott van épp "rohama" jó, ha tudják mi a baja! Hát nehéz ez! Titkolná is az ember, meg nem is!
Bocsánat, hogy így össze-vissza csapongtam, csak annyi mindent szeretnék írni, meg segíteni, de persze a legjobban Ti tudjátok, meg nektek kell eldönteni, hogy hogy meg mint lenne neki a legjobb.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Cirmike!

Aranyos lehet Réka, ahogy így gondoskodik a babáról. A rajzolással is ügyes, bár én nem tudom még, hogy mit, mikor és hogyan kell és lehet rajzolniuk. Majd ha már mi is ott tartunk.
Dokinál is remélem minden rendben lesz és nem kell ám koszos műhelyben tartózkodnotok, legyetek csak a szép autószalonban, nálunk még kávé is jár az ügyfeleknek.
Jó Prágázást, ha összejön!

Danim úgy néz ki jobban van! Nem volt még láz eddig.
Darabosat evett, rántott pipi, illetve a panír, oszt kész.
Geri bezzeg zöldborsóból vagy 10 szemet is bevágott, kis rizst is evett, meg a főzijét is mellé, meg gyümi püré. Annyira örültem, nekem ezek nagy dolgok, hogy gyűri a zöldborsót.
Ja és már úgy néz ki, bírja a pocija a brokkolit, meg zborsót, sőt a karfiolt is (ezt még eddig nem is kapott).
Zöldséglevest csináltam a héten (zborsó, karfiol, répa, krumpli, galuska) ebből mixeltem nekik. Nagyon ízlett mindkettőnek (Daninak ez egy nagy kedvenc) és Gerinek semmi baja nem volt tőle. Úgy néz ki érnie kellett a pocijának még ehhez.
Ja és tegnap esti fürcsi után Geri kukacát ahogy törcsiztem ngyon megijedtem. Egy helyen valszínű a letapadás "megszűnhetett" neki, mert ott volt egy kis lyuk. Már a hócipim tele van a kis lyukakkal rajta. Szóval megmutiztam Zolinak és Ő mondta, hogy vszínű ezért néz ki neki így, mert a többi helyen meg még le van tapadva körbe.

Na megyek mosogatni! Dani, Zolival boltba, mi Gerivel itthon kettecskén!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és Zoli a déli híradónál szembesült azzal, hogy 13 óráznia kell. Szentségelt rendesen.

EDB anyu!

Nálunk van ugye külön háló! Általában nyitott ajtónál is tud pihizni, ha bezárom Dani úgyis kinyitja, de van mikor be kell hajtanunk, mert olyan zajosak a gyermekeink.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Bocs,jó rég jártam itt...bár olvasási szinten naprakész vagyok :lol:

Utólag minden kis szülinaposnak sok boldogságot kívánunk!!!!!!!!!!!
/Bius,Lrita,Matyi,Máté/

Anikó
küldök pár képet e-mailben karácsonyi képhez,amiket eddig csináltál,nagyszerűek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Betti
nagyon sajnálom ami anyukáddal történt,szorítok és a lehető legjobbakat kívánom tiszta szívemből!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Verika
gratula Tominak az ezüstéremhez!!!!!!!!!!!!!!
képeket rakhatnál fel,rég láttuk a gyerkőcöket!

Hugi
várlak ma msn-en,jobban vagy már?
Voltál nődokinál?

Most megyek,kicsit tv-zek,később visszanézek msn-re
:wink:

Mi lekopogom megvagyunk,Kicsit szarul voltam a hét elején/köhögés,gégegyulladás,nátha.....most a férjem van kicsit vacakul.........../
Viki anyuéknál,holnap megyünk érte reggel.
Kis drágám elkezdett érdeklődni a betűk iránt... :P ,óvónő javaslatára csak a nyomtatott nagybetűket gyakoroljuk.

Sziasztok:Erika

cseriviola

Gabi,

Marad a koszos szerelő műhely.
A szalon rezsióradíja horror. Nem beszélve az alkatrészeket milyen haszonnal adják.
Papának még garanciás az Avensise ugye így ő oda viszi.
15e km-ként 50 ezer forintot hagy ott.
Mi egy barátunk autóalkatérsz nagykerében nagyker áron vesszük meg az alkatrészeket. (olaj, szűrő, stb) a másik barátunk a műhelyében (ugyan Pesten van) ingyen szereli.
Ez megér egy kis koszban ácsorgást.

Múltkor a 105ezer kilmóméteróra állásnál elment a xenon fénye, irány a szalon mert nem tudtuk miért. Megállíptották, hogy cserés mert elment a foncsorozás. Az árajánlatuk 350 ezer forint volt szereléssel. Nem kértük: vettünk egy xenon lámpát párban 80 ezerért és a párom itthon kicserélte (igaz ráment fél napja)

A BMW motorját rendszeresen itthon maga szervízeli. (csak a kötelező szervízek) Meg most már a barátaiét is.

Szerencsére eddig autónk, motorunk eddig még csak aksi problémák miatt nem indult...

Bocsi csajok a kitérőért, tudom ez egy baba fórum...
Tessék nyugodtan átugorni!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Cirmike!

Köszönöm a részletes leírást autó ügyileg, nekem üdítőleg hatott, hisz én imádom őket, ezért is örültem, hogy olyan helyre kerülhettem dolgozni, ahol napi szinten ezzel találkozom. Azt hittem, hogy szalonba viszitek, bocsi. Megértelek, hogy az olcsóbb megoldást választjátok. Tényleg nagyon drága és pláne ha valaki kicsit is ért hozzá, megpróbálja maga megszerelni, vagy ismijével megszereltetni.
Az izzós történet nem semmi. Vannak ilyenek, sajna velünk is megesett már, csak mi is inkább a "magam szerelem" típusba tartozunk! :D

Nagyon jó volt most a Csillag születik. Sok jó volt benne és nem csak énekesek (bár én bírom őket, ha jó hangjuk van).

A lábam áztatom míg netezek, majd megcsihatolom hogy simább legyen a talpacskám!

Betti!

Nem tudom elégszer írni! Kitartást, sok energiát az elkövetkező napokhoz, hetekhez.

Jó éjszakát!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Egy pár kép!

A "kopasz" fiaimról:
Kép
Kép
A macska és Gergő közös horpasztásáról:
Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!
Most nem mindenkinek tudok reagalni...
Szulinaposoknak sok boldogsagot kivanok!

Betti, kitartas tovabbra is, tenyleg szolhattak volna elore, de az jó, hogy emberseges a dokitok...

Cirmike: nem semmi arkulonbseg azert!

Zsanka: sok idegeskedes nem eri meg, vedd be a "leszarom tablettat" :D

Szilvianyu: ne viccelodj, ha zsibbad a karod, irany dokihoz, raadasul faradekonysag is! Nehogy nagyobb baj legyen! :cry:

Szilvia: nem semmi ez a motozas, meg mozdulatlanul ules, azta. Aron hisztije: :x basszus tenyleg kemeny lehet... direkt bantalmazza magat-azert ne ijedj meg ettol, bar latvanyra durva lehet, de szeretgesd meg ilyenkor sz.tem is, ne szidd le. - tudom tok nehez.

bocsi, de nincs ekezetes betum...

Na megyek is majd holnap este tudok irni legkozelebb...

lola77

Naggyon-naggyon tetszik a macskával alvós kép!!!!

:lol: :lol: :lol:

Kép
[KépKép
cirmike77

Jó reggelt!

Hát dupla cudar éjszakánk volt. Innen mikor kiléptem, letettem magam a kanapéra, hogy akkor még kicsit TV-zek, már készültem elaludni, mikor Dani ijedten szalad kifele, szegénykém be sem tudta venni a kanyart esés nélkül és pihegett. Mértem: 38,8, na kúp be, Ő ki, én be és én győztem. Utána az egész éjjelt vergődés jellemezte. Közben Geri óránként tuti, de volt hogy 1 órán belül kétszer felsírt. Valszínű, hogy a borsó lesz a ludas, mert a szoba kiszellőztetése után, csak egy hangyányit enyhült a nyugtalansága. Drágám tegnap héjastól kapkodta befele a borsókat, hát a héja még nem tetszik a pocijának, hiába volt nagyon zsenge borsó.

Amúgy a szokásos fél 8-as időpontban keltek, tehát régi isz. szerint ez fél 9. Úgyhogy nem zavarta meg őket az óraátállítás.

Apa vérvétel:
5 csillagosa lett, a koleszterinje alacsony :D , a többi eltérés sem olyan kirívó, a tüdőszűrője is jó.

Dani kukac szondás feloldása:
Ennek még utána olvasok, hogy pontosan mit is jelent, hogy ezzel a módszerrel, hogy választódik szét a két bőrfelület.

Azt hiszem ezekre nem válaszoltam még.

EDB anyu!

Na Apa tudott pihizni??

Megyek mosogatni, teát főzni, majd aranygaluskára és sajtosra gondoltam.
Talpam több részletben (Geri kelések) sikerült "lekezelnem" tegnap.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Az előbb már írtam egyet, de Bencuskám úgy gondolta, kikapcsolja közben a gépet! Hurrá! :)

Jó reggelt lányok!

Biankának boldog névnapot kívánok! Sok ajándékkal, örömködéssel! :)

Tegnap délután anyósoméknál voltunk, itt volt Apósom testvére Kaposvárról, meg a családja. Kicsijeimmel még nem találkoztak. Mindegyiküknek hoztak ajándékot, aranyosak voltak. Van egy harmadikos kislányuk, Emese meg ő, Timi pici korukban találkoztak utoljára. Nagyon jól érezték magukat együtt, olyan összhang volt köztük! Le is mentek kettesben kicsit sétálni, meg játszottak stb.
Aztán ő ott is aludt anyósoméknál (Emese), úgyhogy most két gyerkőcünk volt.

Viszonylag jól aludtak, de Bence fent volt éjjel, ide hoztam magam mellé, vagy egy órát vergődött, utána vissza kiságyban. Megint sírt, apa kivette és oda vette maga mellé. Most egyedül aludt a kisszobai nagy ágyon, hogy pihenni tudjon, velem Dóri volt. Apával bezzeg utána jól aludt. De már két órája alszik, reggeli után visszaaludt a kisfiam, úgyhogy biztos fáradt volt.
Apa ma is dolgozik.
Mi meg nemsoká megyünk megint anyósomékhoz, ott ebédelünk, meg hát Emeséért megyünk.
Apa meg majd jön oda.

Gabi: hát... nem nagyon tudott pihenni apa, két órát, nem a gyerekek miatt, mert mi úgy volt, hogy átmegyünk addig anyósékhoz, vagy tesómékhoz, de aztán közben szóltak, hogy itt vannak a rokonok és akkor apa is jött. Szegényt, sajnáltam.
Hát.. akkor még mindig nem rendeződtek a gyerkőcök. Nem semmi. Reméljük nem lesz komoly. Azért ha nem javulnak, vidd le ügyeletre őket, vagy holnap dokihoz.

Nekem sem rendeződik a hasmenés. Kvázi már két hete tart. Ha veszek be bolus tablettát, jobb napokig, aztán megint előjön. Kezdek aggódni. Holnap felhívom a dokimat, kérek a biztonság kedvéért egy tartályt meg vérvételi beutalót.

Betti:
örülök, hogy megint jobban van Anyukád és hogy tudtál a dokiddal beszélni. Biztos jó lesz úgy, hogy mamád oda költözik. Igen, elég necces, hogy munkahelyen mit tudnak, vagy nem, de szerintem a közvetlen főnökének kéne erről tudni, persze finomított verzíóban. Tudom, manapság félteni kell a munkahelyet, de mi van, ha ott lesz rohama, biztos könnyebben tudnának neki segíteni is, ha tudják, miről van szó.

Trombózis: nem igazolódott nálam, csak az, hogy hajlamom van rá. Még Emesével voltam terhes, mikor kiderült. Mindhárom terhességnél az utolsó 5 hétben és utána két hétig napi szurit kaptam, de utána nem foglalkoztak velem. Sose mondták, hogy menjek mondjuk évente kontrollra és szedni kell valamit. Szerintem magamnak kell kézbe venni a dolgot, majd valamikor.

Lola:
örülök, hogy jól vagytok és megvagytok. Nem zsibbadt a kezem, hanem fájt. Olyan, mintha belül az erek, csontok meg lennének fázva. Kiskamasz korom óta meg van ez a hülyeség. Időnként előjön. Utálom. Bevettem végül is pár óra szenvedés és borogatás után egy algoflexet és jó lett.

Folyt. köv.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Cirmike: örülök, hogy jól vagytok és nincs betegeskedés. Menjetek is apával, Prágáról én is csak dicséretet hallok.
Szalon hogy áll? Fotót rakhatnál...

Gabi:
aranyosak a gyerkőcök. Érdekes, mert szerintem Dani apára hasonlít, Gergő Rád, de mégis hasonít egymásra a két gyerek. Nagyon nagy fiú Gergő is. Jó kis husi!:) Szerintem Dani meg nem sovány, picit átlag alatti, de ennyi!

Cserieri: örülök, hogy jöttél és hogy nagyjából minden ok Veletek. Aranyos lehet Viki, ahogy a betűkkel foglalkozik. Nálunk is így volt. De tényleg csak a nyomtatottakkal foglalkozzatok szerintem is.
Munka milyen mostanában? Sokat dolgozol, ugye?
Torta készült újabb? Ha igen, képe fent van?

Betti:
igen, elég sokat dolgozik mostanában apa. Muszáj, sürgős munkák vannak. De hát elég rapszódikus, mert lehet, hogy ez most kimegy, aztán hetekig alig lesz meló. Hát sajnos...
Istike jól van?
Gondolom mész/voltál ma anyudnál. Majd mesélj!

Na megyek, még be sem ágyaztam, mosok egyet, aztán 11-12 felé megyünk anyósomékhoz.

Sziasztok

Szép napot!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gabi: sajtos, meg aranygaluska, nyami!! Én eldöntöttem lányok, hogy holnaptól csinálom a 90 napost. Nem sok késztetést érzek, de azt viszont igen, hogy muszáj. Rég voltam ilyen sok kiló, meg a lábfájás, meg a fejfájás szerintem közre játszik ebben sajnos.
Valaki nem akar csatlakozni??? :)

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Gyermektelenek táborát erősítettük,Istike mamánál aludt.
Már nagyon hiányzik a drágám,de szerintem már csak a délutáni alvás után hozzák,ha idáig nem jöttek.
Üres a ház nélküle,furi hogy minden a helyén van tegnap óta. :D

Gabi
Dani ha jobban lesz biztos akar majd segiteni sütit gyártani.
Ha teheted dőlj le velük pihenni délután.
Cépek lettek a fiaid.Könnyen hagyják magukat?
Cicás kép őrület.Jaj én is olyan macskás voltam.
Nem csodálkozom hogy férjed koleszterinje nem valami magas. :D

Emeseanyu
Nem hangzik jól ez a hasmenés.Tényleg jobb ha megnézeted.A meki tali után nekem is volt sokat fosásom,nagyon nem esett jól a forrócsoki,arra gondoltam hogy attól..
Remélem sikerül végigcsinálnod a diétát.
Kívánok nektek is jobb éjszakákat.
Nálunk végülis alszik az Istike de annyira mocorog,ugrál,hajazik,hogy nem tudok pihenni tőle.Amikor véletlen nem kerül át az ágyunkba,az valami fenomenális.

Cirmike
Szuper hogy nem betegeskednek mostanában a gyerkőcök.
Ügyesek vagytok a szervizeléssel.
Akkor apa nálatok is ezermester.Nekem is ilyen az uram,hát rengeteget lehet spórolni.

Cserieri
Aranyos Viki hogy már betűket akar tanulni.
Gégegyulladás szörnyű lehetett,gondolom hangod nem volt valami sok.

Lola
Remélem hamarosan ujra be tudsz kapcsolodni.
Multkor elfelejtettem reagálni a gőzkacsára.Nekünk is van,de nekem nem ér semmit.Főleg a kárpittisztitása nulla.
Vécénél azért bevált,de a többi amiket ir,áá negyede se igaz. :?

Rólunk:anyu továbbra is jól van.
Munkahelyen tudták hogy depis,emiatt nem bocsájtották el szerencsére.Vaamilyne szinten tudniuk kell a betegségről ez igy fair.

Betti

Kép
berna23

Itt a babaneten még nincs visszaállitva a vekker.Már majdnen elhittem hogy egy órán keresztül pötyögtem ezt a pár sort.

Indulunk OBI-ba.

BEtti

Kép
berna23

Sziasztok!

Őszintén szólva még nem tudtam végigolvasni a hétvégi termést, most pár szót írok, aztán nekiesek.. :D

EDB-Anyu4

Köszönöm szépen Bius nevében..Ma elvittem és ő választott még ajándékot magának a Tescoban, a felső mellé.Persze mi mást, mint egy Hercegbős huzatos babay hordozót..Nagyon örül neki, most még az ágyába is magával vitte..Édesem, imádom...

Az éjszakánk pocsék volt. 1-kor még em volt semmi Antóval, viszont, amikor 4-kor újra ébredt már tűzforró volt, mértem, 39-fokos láza vol, gyorsan kúp. Nyöszörgött, sokat volt fent, de reggelre lement neki. Most megint elkezdett 38 fölé menne, adtam megint kúpot, remélem nem lesz megint olyan magas. Étvágya nincs, már tegnap sem akart enni.Viszont szerintem tuti lesz valami ételallergiája, mert napok óta megint állandóan evések után csalánkiüései vannak.Tegnap csak babapiskótát evett, és azután is volt..Lehet, hogy a glutén???
Tök jó, mert ma mentünk volna sóginőmékhez babalátogatóba..Még kérdezte is, hogy nem betegek a gyerekek? Jól ki is akadtam ezen, hogy feltételezheti, hogy odavinném betegen a gyerekeket a picihez????? Olyan helyes ruhácskkat vettünk pedig nekeik... Egyszóval beleénkbeszélték ezt a betegséget.Ráadásul mehetek gyogyóba, mert elfogyott a kúp, még jó, hogy biztos, ami biztos alapon, amikor Bius belázasodott írattam Antónakis, így receptünk van...

Na , most megyek felmosok ,aztán próbálok visszaolvasni!

Kép Kép
joosneagi

Matyinak és Máténak nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is, rengeteg puszit küldünk!!!!

Kép Kép
joosneagi

Szilvi 1981!

Örülök, hogy hazaértetek és hogy minden rendben volt.Gratulálok Áron elindulásához, Olyan édesek, amikor megteszik az első önálló lépéseket, már én is nagyon várom..Tényleg nem semmi a reptéri motozás, én nagyon kiakadtam volna...
Szerintem, ahogy leírod ÁRON HOSZTIÉT, aNTIKA UGYANILYEN..fOLYAMATOSAN RAJTAM CSIMPASZKODIK, RÁNGATJA A NADRÁGOMAT, SEmmit nem tudok tőle csinálni.Mindíg a baba tusfördős apás reklám jut eszembe ilyenkor, amikor a kislány lóg az apukája lában, miközben ő lépked...Jól esik, hpogy ennyire ragaszkodik hozzám és imádom, hogy ilyen anyás, de sokszor már tényleg sok, hogy mosogatni, wc-zni sem tudok, mert mászik rám.Ha nem veszem fel , akkor sikít, de akkor sem megy el mellőlem.És nagyon féltékeny..Ha beül a Bius az ölembe, akkor ő is rögtön odamászik és addíg sír, amíg őt is ölbe nem veszem, nem bírja elviselni, ha a Biussal foglalkozom.Bár ez kicsit visszafelé is érvényes, vagyis Biusra is. Ráadául Biussal is nagyon nehéz, nagyon önfejű, nagyon makacs, nem fogad szót sokszor. Most jövő héten megyek és addíg járok a városban, amíg nem találok egy tánccsoportot, ahova bevennák, hogy kicsit ki legyen elégítve a moszgásigénye. Én valami akrobatikos rockira gondolnék, az jól megmozgatná..
:D

Viszont pénteken elmentem bicózni a gyerkőcökkel, vagyis Bius bicqajozott én meg babakocsiztam Antóval utánna, de nagyon ügyes volt, szót fogadott.Megtámadta (ő mondta így) az összes pocsolyát, iszonyatosan élvezte...Meg szedtünk leveleket, amikot be fogunk festeni és lenyomatokat csinálunk...
Ma elvittem reggel templomba (keresztelő miatt papa bácsi mondta, hoyg mostműá illene megjelennünk.. :oops: ), ott is jól viselkedett, szótfogadott, meg utánna a Tescoban is...

Kép Kép
joosneagi

Gabi4

Látom nálatok is felütötte a fejét az a fránya láz..Remélem jobban van már Dani.. Fura, se Biusnak nem volt baja múlt héten, amikor lázas volt, se ASnónak nincs más baja a lázon kívül, remélem gyorsan elmúlik. Nagyon helyesek a fiúk, jó nagy már Geri. Édi a frizkójuk, múltkor mi is megnyírtuk Antót, bár ő nem igazán díjazta, de már idegesített, hogy rálóg a fülére..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Jobbulást kívánok a kis lázas beteg gyerkőcöknek! Hogy mi a fene ütötte fel a fejét most mindenhol!

Most jön egy srác, megveszi a gépünkből a videókártyát, szerintem csak holnap délután lesz másik (apa üzletel), úgyhogy biztos holnap napközben nem tudok jönni sajnos.

Betti: örülök, hogy anyud továbbra is jól van. Kialudtad magad valamennyire Istike nélkül? Nekem is fura érzés mindig, ha Emese nincs itthon, pedig van még két porontyocska boldogítani minketT!

Gabi:
azóta hogy vagytok?

Jági:
Nektek is jobbulást Antikának. Most néztem fel a vonalzódra, és teljesen elhűltem, most tudatosult bennem, hogy Biusod három éves lett. Én tök négyre tippeltem! :)
Nem lesz akkor sok hordozó most nálatok, ha most is azt választott? :)

Mi ma anyóséknál voltunk, borsó leves volt és rakott karfiol. Adott holnapra is, úgyhogy nem kell főznöm. Viszont tényleg elkezdem a fogyikúrát. Rászántam magam.
Gyerkőcök jól vannak hál istennek, most itt rosszalkodnak mindhárman a szobában.

Sziasztok

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Jági
Biankának Boldog Névnapot kívánok!!
Bocsánat hogy délután nem köszöntöttem meg,pedig a fejemben volt.
Antinak mennek a gyógypuszók!!

Emeseanyu
Remélem hamar tudsz jönni holnap!!

Betti

Kép
berna23

Dani lázas, Gerinek egyelőre semmi baj!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Jó reggelt!

Nem volt valami nagy itt a mozgás.

Beteg gyerekeknek mennek továbbra is a gyógymanók a gyógypuszikkal.

Szerintem mi is csatlakozunk,mert Istim tiszta csipásan kelt.
Bevittem bölcsibe,mondták hát szerintük nem kötőhártyagyulladás,inkább huzatot kapott.
Már megbántam hogy otthagytam,jobban éreztem volna magam ha leviszem dokihoz.Mindenesetre holnap megmutatom a dokinőnek.
Amúgy a multkori hányás dolog csak egyszeri eset volt,lehet hogy száraz volt a levegő éjjel,aztán megingerelte neki a kis torkát.

Mi már ötkor keltünk.szegény gyerek nekiment a szekrénynek és közben nyafogta hogy "Anya nem látok".
Majd a plafonig ugrottam ijedtemben.

Jági
Tegnap én is szerettem volna elvinni Istikét egy körre a bicóval(végre készen lett,igaz itt a tél),de pont beállitottak rokonok,anyu hogyléte miatt.Utána már besötétedett.
Szuper hogy szót fogadott Biusod.
Nálunk totális lázadás van.Semmivel nem tudok hatni Istire.Tegnap hiába kértem százszor hogy ne ugráljon a kiságyba csak csinálta,hangosan rászóltam semmi,büntivel való fenyegetés semmi,perzse leszakadt az ágya.
Na mondtam neki ez a bünti hogy "lejtős" ágyon kell aludnia. :)

Betti

Kép
berna23

Jó reggelt!

Danimnak hajnalra megint felment a láza. Most megint semmi. Délután lesz doki. Mindenféleképpen leviszem, mert ugyan semmi más tünet nincs, de azért nézzen rá. Kúpot is íratni kell, mert ezzel a hétvégével ezt "megettük". Gondoltam 3 napos lázra, de az év elején volt neki és elvileg nem kaphatja meg többször a gyerek. Mikor Gerinek volt akkor sem kapta el. Majd kiderül.

Tegnap nagyon sokat segített a sütikészítésnél.
Kezdve azzal, hogy darálta nekem a diót. Nem is akarta abbahagyni. Legalább a karácsonyi zserbóhoz már nem kell annyit darálni :D :D Aztán szaggatott, rakosgatott, margarinozott, diót szórt és így tovább. Nagyon ügyi volt. Le is fotóztam, mert ez élete első sütije amit Ő készített. Fini lett!

Megyek reggeliztetni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem!

Van egy jó hírem! Kiléptünk a fogatlanok táborából, szombaton Petrának kibújt az első foga!!! :)

Viszont, 3 éjszaka totál láz volt! Szerdán 38,5, csütörtökön elvittük dokihoz, aki megnézte és azt mondta, hogy semmi baja, csak a foga készülődik kifelé.
Csütörtök éjjel és péntek éjjel 39,5 volt a láza, nem is tudtam levinni semmivel (Nurofen és Mexalen kúp felváltva + keresztborogatás) és még így is forró volt és zihált egész éjjel.
Szombaton már nem volt lázunk, viszont vasárnap kiütések jöttek rajta. A fején, hasán, hátán. Ma már van egy kicsi a lábán is.
Valahol azt olvastam, hogy ez a 3 napos láz és annak van ilyen "utóhatása".
Azért asszem du. megnézetem a dokival, mert addig nem vagyok nyugodt.

Most ennyi. Próbálok visszaolvasni.

Puszi

Melus
Kép

Kép
melus071

Melus!

Ezek totálisan a 3 napos láz tünetei. A dokitok ezek szerint nem gondolt erre. Nálunk ez az első ami ilyenkor eszébe jut, ha nincs más tünet!

Gratulálok az első fogacskához. Így akkor ez is megszenvesztette.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Most voltam Antóval a dokinál, nekünk is a 3 napos lázat mondta, mert semmi más baja nincs.Hét közepére várjuk a pöttyöket, de azért pisit kellene vinnem..Szép mutatvány lesz..Emlékszem Bjiussal nagyon nehezen ment...

Ezek szerint Biusnak is tutira ez volt a baja, rajta is voltak pöttyök...

Többi kis betegnek jobbulást, később jövök!!

Kép Kép
joosneagi

Na megérkeztünk, amúgy Bécsben voltunk péntek reggeltől tegnap du-ig. Csak nem akartam itt írni, mert az ördög sosem alszik... (Szilvianyunak említettem személyesen...)
Lurkók nagyon élvezték, mi is, csak hát elfáradtunk. Barátnőm (Soma keresztanyja) a párjával kint él, 2 éve voltunk már ott férjemmel ketten, most négyesben ruccantunk ki.
Szupi volt minden, metróztunk, villamosoztunk (Soma még sosem ült ilyeneken!) voltunk egy hatalmas játszóházban: Bogi Park! Még felnőttként is élveztük mi is! Lehet v.ki ismeri amúgy, akkora belső tere van mint a Tesco és csak küzdőpálya, trambulin, hatalmas ugrálóvárak, elvarázsolt kastély, óriás csúszda, labirintus, kicsiknek elkerített terület, szülőknek kanapé, fotelek, étterem... Déltől este 6-ig ott voltunk!
Noénak kijött a rágófoga mind a 4 csücske, orrfolyását így mintha elvágták volna. Ott kint tanulta meg azt mondani tudatosan hogy: "Be". Csukta az ajtókat állandóan és mondta, meg ha hallotta tőlünk, ismételte mint a papagáj! Olyan édi!
Itthon meg ha hív engem reggel pl. kiságyban, kiabálja: Anya! Meg ha bajban van, ellepi a játék, nem találja a kiutat... stb. Megzabálom!

Képek a picasámban vannak, de elég sok-figyelmeztetésképp! :D

Betegeknek jobbulást, látom tarol a 3 napos láz, amit én csak - még - hírből ismerek!

Biusnak tegnapra boldog névnapot, ügyesen választott ajándékot is! Keresztelőhöz sok szerencsét, szerintem is a keresztszülőséget vették magukra a sógornődék. De miért nem ők mondják, ha nekik ez rosszul esik?
Torna: Szilvianyu mondta, hogy régebben a Kanári Fittnessben volt kicsiknek, vagy az balett? Sz.tem itt a Kodályon az Eurofittnesben is kérdezz rá, meg a Népházban is volt régebben…

Szilvianyu: kitartás a fogyókúrához, ügyi leszel! :D Anyósod finiket főz mostanában, egy szavad sem lehet! :) Emesééknek biztos jólesett hogy egyedül sétáltak a rokon kislánnyal!
Te gyagyás, ha Bius 4 éves lenne, ovis lenne nem?:D

Gabi: megfigyeltem Te elég sűrűn főzöl olyan "nagyonkészülős" kajákat, tök irigykedem. Nekem ilyenek elég ritkán jutnak el a tervtől a megvalósításig. Két kérdés: Geri közben mit csinált? Ki eszi meg a sok finomságot, ha férjed meg Dani csak csipeget? Párod koleszterinszintje: Biztos sokan cserélnének Vele.
KÉpek: tök hasonlítanak Rád ezeken mindketten szerintem!

Cirmike: továbbra is betegségmentességet, csak így tovább!

Melus: gratula a fogacskához!

Betti: mi van Isti szemével végülis? Gőzkacsa: én szeretem:radiátort takarítani meg mögötte csak azzal tudok, a kanapénk párnáiról is kivitte a foltokat, függönyt is lehet vele egyenesíteni felrakott állapotban. Csak az a baj, hogy elég nagy, így el van téve, ritkán veszem elő…

Ja, Soma naplót ír, képzeljétek. Olyan édi, tegnap este elkezdte írni nyomtatott betűkkel a bécsi élményeit, így kezdte: MEGVALÓSULT A LEGNAGYOBB ÁLMOM, AZ BÉCS. :!: :lol:

lola77

Sziasztok!

Na én is megjártam Danival az orvost. Azt mondta valami vírusos eredetű betegsége van/volt. Ez eldől ma, hogy ha még lesz láza, akkor holnap vissza, ha nem akkor lefutott nála ez a dolog. Azt mondta, több vírus is tud ilyen 3 napos lázas tüneteket okozni. Most alszik a Drágám. Nagyon kimerült, ma egész nap nyafogott, sírt. Geri jól van. Mindjárt ebédel. Nemrég ébredt fel.
Nappalis gép megint nem jó, úgyhogy innen írok a hálóból. Ugyanaz a baja mint múltkor, csak most délelőtt produkálta.

Így nem is tudok gyakran jönni, mert innen nem látok rá a gyerekekre.

Azért még este próbálok.

JÁgi!

Antónak is jobbulást!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Lola!

Képeket megnézem este. Most sietek! Biztos jó lehetett.
Nagyon készülős? Ez micsoda?? Ez alatt a nem rapid kaját érted, amivel kisebb macera van?
Azért el szokott fogyni! Dani és Geri még kevésbé járul ehhez hozzá, Zolival fogyasztjuk a nagyját. Meg hát megtanultam 2 személyre főzni. Mellesleg a hétvégi rántott csirkéből egy csirkényi biztos a kukában landolt, mikor már kidobtam akkor jutott eszembe, hogy akár mehetett volna a fagyasztóba is mert baja még nem volt, csak már kövi napra nem ettük volna azt szívesen.
Megnyugtat a főzés, bár mostanság nem mindig "meghitt" hangulatban tudom kivitelezni! Hát belegondoltam, hogy ha Dani Karácsonykor is szeretne segíteni a sütiben, akkor dupla annyit időt kell rászámolnom, mert nagyon lassan haladtuk, de nagyon élvezte és ez mindent megért.
Délutánra sajtos rudat csinálunk. A hűtőben kel! Megvárom vele Danit, megígértem neki, hogy megint "kreatívkodhat".

Na megyek Gerinek ebédet adni! Szopizott az előbb így még van időm az kajája összerittyentéséig.
Gulyás levest kap Ő is. Most nem lett olyan ízes!

Na elég a szófosásból! Hess!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy régóta ne mjelentkeztem, de sajna betegeka csajok!

Betti!
Nagyon sajnálom ami Anyukáddal történt! Remélem többször nem lesz visszaesés és egyre erősebb lesz! Ügyes voltál és vagy! Sok erőt és kitartást!
Istike nem semmi! Eltörte a kiágyát! Biztos nem volt kényelmes!
Az oviba is sok gyereknek be volt gyulladva a szeme, aztán erős nátha jelentkezett utána. Reméljük Nálatok „csak” huzatot kapot!

Gabi!
Régen kérdezted a melegvíz sporolást! Talin mondta a csajoknak, hogy észrevettem, hogy ha a főcsapot a lakásban elzárom akkor 2 m3-rel kevesebb fogy havi szinten, ezt megemlítettem a vízóra cserénél, mire azt mondták kifelejtettek egy gyűrűs tömítőt! Így volt 4 vagy 5 évig. Az ha csak havi 1 m3-rel számolom akkor is 48-60 m3 melegvizet csak úgy kifizettem ! Ki fízteti vissza a káromat?? Hogy bizonyítsam ezt az egészet!? Nagyon berágtam és azóta reggel elzárom és este a fürdésnél nyitom ki! Bár így is 4-5 m3 melegvíz megy el havonta. Nem tudom még, hogy lehetne sporólni?!
Remélem hamar meggyógyultok!
Nagyon kis husi a Gergő! És tiszta egyformák! Neked is hamar összenőnek majd és akkor kicsit könnyebb lesz!

JÁgi!
Biusnak nagyon boldog névnapot kívánok!
Tudál vásárolni Magadnak is a Plázába? Láttam párod jó sokat sétált a gyerekekkel.
Sajnos Én csak a Dórira kaptam termopulcsit, de az tetszik Neki. Utána még elmentünk mekizni! Most kiskutya az ajándék! Azóta azzal alszanak!!
Biust mikor viszed kivizsgálásra allergia miatt? Oviba is volt egy kisfiu aki mindig rohamokban köhögöt, Apukája asztmás volt és a picinél is kimutatták. Kapot rá spray meg gyógyszert és teljesen rendbejött és kordában tudják tartani a köhögését is.

Zsanka!
Máténak Boldog születésnapot kívánok!
Költöztök már?
Tiszta egyformák a gyerekek, csak Máténak virítanak a kék szemei, Lilinek meg sötétbarna!
Lili is egy örökmozgó! Mi lesz ha már elindul és mindent lepakol? Jó lesz, hogy külön szobába lesznek majd, így a Máté játékai nincsenek veszélyben.

EDB Szilvi!
Vizsgáltasd ki magad, mert ez szerintem se jó.
Én diétázok, de a 90 napos nem jön be. Nincs időm külön főzöcskézni magamra. Én elhagyom kenyeret, pékárut, meg cukrot taralmazó ételeket. Helyette inkább zöldségeket eszem köretnek. Azt is olvastam, hogy a sok tejtermék sem egészséges, lassitja az anyagcserét. Meg a mozgás!!!!!! Azt itthon csinálgatom, de januártól eljárok tornára ( lehet az axiba), csak addig szerzek egy kis kondit itthon. Meg jó sok folyadákot iszok és azt eszek amit a családom is csak negyed akkora adagokat. Másnak is sikerült így lefogyni!!! Nekem is sikerülnie kell!! Sajna szeptembertől megyek majd dolgozni és addig vissza kell nyerjem a régi formám!!!
Remélem Te is erős leszel és kibirod a 90 napot végig!!

Anikó!
Matyinak boldog születésnapot kívánok!
Majd szeretnék Én is képeket küldeni! Karácsonyi ajándéknak!

Szilvi1981!
Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!
Gratulálok Áron első lépéseihez!

Sajnos mi betegek vagyunk! Kedden ovi után 5-6 körül Dórim belázasodott, szerdán doki és az egyik tüdeje kicsit zörgött, ezért antibiot kapott. Normaflore mellett is olyan erős hasmenése lett, hogy pénteken görcsölt és du, már negyed oránként rohant a wc-re. Irány az ügyelet másik gyógyiért, de azt mondták adjuk még neki, egyen sok almát, banánt és ha másnap is megy akkor hagyjuk abba, tüdeje teljesen tiszta szerencsére. Vettünk a patikába egy másik probiotikumot ( pro + Kid). Napi 1x kell adni, kakaóba adom mert tej alapú, és azóta napi 1x megy nagy wc-re. Jól van és hatalmas az étvágya! Orra sem folyik, csak néha köhög hurutosabban. Arra meg kakukk füves köptetőt adok.
Zsocikám meg szombat este lázasodott be. Azóta csak hőemelkedése van, de ma nyűgösebb is és fájlalja rágó fogát. Neki még csak 16 foga van. Lehet most bújik ki?! Ha nem javul akkor holnap de viszem a dokihoz. Képzeljétek a lázcsillapító kúpoktól viszont nem alszik, hanem felpörög és alig tud aludni.

Na nagyon hosszú lettem!

Még azt akartam, hogy a héten adok le avon rendelést!!! Ha kell szóljatok!
Jővőhét hétfőn jön meg!!

Következő anyatali mikor és hol legyen??????

Sziasztok!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok,

itthon vagyunk, mégsincs időm(néha kedvem sem) ideülni és írni :oops:

Gabi,
nekünk is volt egyszer ez a három napos láz, semmi más tünet nélkül. Nagyon durva volt, nekem sem a doki mondta, hogy az, hanem itt a csajok :D

Lola,
tök jó, hogy elmentetek, mi is tervezzük karácsony körül, még sosem voltam. Majd megnézem én is a képeket.

Betti,
tesóm nem h osszú hajú, és nem is ilyen gebe mint én :lol: Rövidebb, kifelé szárított fekete haja van, de nézd meg az iwiwen esetleg, Bogya Csilla. Még nem beszéltem vele, de szerintem azon az osztályon dolgozik.

Moncsi,
nem semmi a melegvízes sztorid. Én nagyon haragszom erre az egész komtávhő rendszerre. Miért kell nekem kifizetnem egy rahedli pénzt "fűtésre", miért nem zárhatom el- és nyithatom meg amikor akarom???A meleg víz meg csak jóindulattal nevezhető melegnek....hidegvizet nem is kell engedni a fürdéshez :evil:
Anyatalival kapcsolatban, nekem a késői időpont nem jó, mivel csak ketten vagyunk Áronnal, és amúgy sem alszik el csak velem :cry:

Szilvi,
kitartás a fogyókúrához, de közben eszembe jutott valami....a karácsony beleesik a 90 napba :shock: :wink:

Mindenkinek köszönöm a gratulációt Áronom lépéseihez :D azóta nagyon ügyeskedik, tetszik neki. És mostmár végre mondja, hogy anya:) Igaz, hogy ANA, de mondja! Ez a legszebb szó a világon :lol:

KépKép
szilvia1981

Majd elfelejtettem...

Az ünnepelteknek (Matyi, Máté, Bius) sok sok boldogságot kívánok!!!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Na, nemrég jött haza apa, most hozott a gépbe "kölcsön" videókártyát, majd veszünk a napokban és akkor ezt visszaadja kollegájának. A lényeg, hogy tudtam jönni! :)

Velünk minden ok. Legalábbis gyerekekkel. Emesének kicsit kapar a torka. Adtam neki cebion cseppet és torkára sprayt.
Nekem még mindig hasmenésem van, és szöget ütött a fejembe Bettikém, mikor írtad a mekiben a forró csokit, de aztán rájöttem, hogy a tali másnapján a plázában ettem a kínaiban csirkét, szerintem az lehet a ludas. Iszok sokat, meg szedem a bérfertötlenítő tablettát. De holnap kérek széklettartályt. Védőnő szerint campylo (mint nyáron a gyerekeknek), vagy szalmonella. Király. Megint fertőtlenítek mindent. Fáj a fejem és a hasam néha, biztos kell akkor gyógyszert szednem. Leghamarabb hétvégére lesz eredmény (mármint orvosi). Akkor már három hete fog tartani a hasmenés. Szuper... Na nem öt percenként, de napi 4-5 van azért.

Moncsi: jobbulást a lányoknak! Nekem a bonolact probiotikumot ajánlották, hogy jó.
90 napos: én azért szeretem, mert jó, hogy "megmondják" mit lehet enni, meg valahol látom a végét (alig várom mindig a 90.-ik napot). :)

Betti:
hogy van Anyukád? Istike? Szegényke. Szerintem se vidd bölibe. Mikortól dolgozol?

Gabi:
Nektek is jobbulást. Azóta mizújs velük? Ügyes lehetett Dani a segítséggel!

Szilvi
: azért gyere, amikor időd engedi és Áron, jó itt olvasgatni szerintem, engem nagyon kikapcsol!

Anikó:
jó az avatar képed, tetszik!

Melus:
gratula Petra fogacskájához!

Lola:
megnéztem a képeket, szuperek! Noéról az egyik közeli, imádnivaló! Látszik, hogy jól éreztétek magatokat. Eszter is nagyon jól néz ki, ugye?
Mi is egyszer voltunk apával kettesben Bécsben (még nem voltak gyerkőcök), a kocsiban aludtunk. Elég kalandos volt, de szuper! :)
Bocs, hogy azt írtam, azért nem jössz, mert nincs netetek (LÁNYOKTÓL IS BOCSI), csak mivel kérted, hogy ne írjam meg, hogy nem vagytok itthon, és a lányok közben írtak Neked és kérdeztek, ezért írtam ezt. Jobb híján! :) Soma hogy viseli a szünetet?
Van itt megint 3-4 felső Noénak, kicsik Bencének. Majd talizzunk valamikor.

Holnap délután megyünk sztk bőrgyógyra, valami Ildikó dokinőhöz, anyajegy mustrára. Uram is jön.
Bencus alszik, Emese, Apa, Dórika filmet néznek. Megyek is, talán még este jövök.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Köszi mindenkinek a drukkot a fogyihoz! Igaz, hogy karácsony közbe esik, de abban a három napban kicsit felfüggesztem. Annyi nem árthat meg! Egyébként nekem bevált. Egyszer 30 kilót fogytam tőle, igaz, akkor 2* csináltam egymás után végig, egyszer pedig 20 kilót fogytam vele. 30 kilóval elégedett lennék.
Egyenlőre jól bírom, igaz, ma az első nap van még. Ma csirkét ettem ebédre (bár lehet, hogy nem ezt kellett volna hasmenés miatt),meg magam gyártotta görögsalit. Vacsi hasonló lesz, csirke helyett sonkával.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Melus: tényleg az három napos láz vírus lehetett! Örülök, hogy túl vagytok nagyjából rajta.

Kép
Kép
Kép
emesedora

Gyerekek fent, ezért megint csak gyors. Talán este már tudok hosszabban és másra is reagálni.
Dani aludt egy szokásos 2 órásat. Még csak most fog ebédelni. Hát ma nagyon szét vagyunk csúszva.
Geri még mindig jól. Dani kicsit melegebb, de... most mértem 37 alatt van mindkettőnek, még... Remélem így is marad.
Játékokat rendeztem, mert az ilyen több részesek, egymásba rakhatók... stb nagyon szerte szét voltak már. A gyerekek ugye két helyen is vannak napközben és már keveredés volt.
Megkajálunk Danival aztán csináljuk a sajtos. Ugye megígértem neki, hogy segíthet majd.
Tök szépen megkelt, bár még a fóliát nem szedtem le róla. Hűtőben még nem is "kelesztettem", de most muszáj volt, mert orvoshoz kellett menni Danival.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

EDB anyu!

Köszi az avatar dícséretet. A fogyihoz én is javaslom, hogy a tejtermékeket fogd visszább. Valamint inni csak ásványvizet.
Én, ha csak a napi tejeskávét elhagyom, már 1-2 kg mínusz van általában.

Móni!
Küldd csak nyugodtan. Már Cserierinek is munkálkodom.

Jági!
Biusnak utólag is Boldog névnapot!

Lola!
Meglestem a képeket. Egy-két helyre írtam megjegyzést is. Nagyon jó kis helyen voltatok. Tíz éve voltam utoljára Bécsben az adventi vásáron. Pedig imádom.

Holnap viszem Matyeszt 1 éves kontrollra. Kíváncsi vagyok, hogy mekkora a "csöppségem". A drágám most már felmászik minden ágyra, meg ahová csak tud. Hát égnek áll a hajam tőle. Mert az ágyon nekiáll rohangálni, és tök félek, hogy leesik.

Igazi szülinapi buli még nem volt Matyinak. Pénteken mi és anyós köszöntöttük. Szombaton apósék jöttek. Vasárnap meg húgomék.
Tőlünk egy kisautót kapott a Müllerből. Anyós tológatós kacsát vett neki. Apósék fisher price fürdőjátékot hoztak. Húgomék ugyanolyan kocsit vettek neki, mint mi :lol:, csak más színűt. Én meg Nutellás muffint sütöttem. Betti itt gondoltam rád :D .

Azért dobok pár képet, bár nem szülinapos. Az alsó kék bodys kép szombaton készült róla :D

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a Bius köszöntést!!

Igazából csak egy infó miatt jöttem.Olvastátok/hallottátok, hogy a Vanília Mix-ben szombaton minden ruha féláras lesz???
Én megyek, ha úgy jön össze, remélem , addíg a nbőci eladja a maradék cipőnket is..:)

Kép Kép
joosneagi

Anikó! Igen láttam, köszi, aranyos vagy. Jó rég voltatok már akkor Bécsben. Amúgy most még Adventi vásár nem volt, de az nagyon szép ott, bár inkább lurkók nélkül!
Matyid egy vasgyúró komolyan, sz.tem 2-3 éves korú súlya lesz a mérezkedésen. Egyforma ajándék: véletlen v. direkt? :shock:
Este küldök képeket, már lelestem iwiwen a címedet!

Betti! Mekis forró csokit sajnálom...

Szilvianyu: még jó hogy pont őszi szünet van, jövő hétfőig biztos kikúrálod Emesét!
Semmi gond azzal amit írtál Rólunk... :wink:
Eszter: sovány ja, a franc egye meg... bár ő ilyen típus! Olyan sokat röhögtünk azért a 3 nap alatt, meg sokat segített Nekem a gyerekek körül is!
Szünet: élvezi Soma hogy tegnap se kellett hamar elaludni, nézte este a Verdákat, ma is sokat játszott a játékaival, látszik hogy erre nemigen van ideje suli alatt. De ma délelőtt Ő kérte, hogy gyakoroljunk, így pár sort (számokat) írtam elő neki!

Gabi: jó étvágyat az ebédhez, mi mindjárt vacsizunk! :lol:

Szilvia1981! Jaj annyira jó érzés tényleg hallani az Anyát a gyerekektől!
Amúgy most jobb kedved van, hogy kinnt voltatok, vagy most még tán rosszabb, hogy soká lesz december vége...? Áron étvágya megjavult azóta?

Na megyek készítem a vacsit, aztán fürcsi, utána Somával társasozunk még!

lola77

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?